Pääsiäisloma, sinua on odotettu!

29.03.2018

Tänään Otolla oli jo lyhyempi työpäivä, ja huomenna hänellä alkaa neljän päivän vapaa, JES! Voin kertoa että viime viikonlopun sairastelun vuoksi tämä viikko on ollut mulla tavallista hektisempi, kun suuri työmäärä on pitänyt pakata vähän vielä normaaliakin vähempiin työtunteihin. Mutta jotenkin sitä on selvitty tänne asti. Viikko on ollut hektisyydestään huolimatta ihan mielettömän antoisa, mutta näin loppupuolella alkaa vaan olla vähän sellainen kaikkensa antanut fiilis. Ihanaa, että Otolla on muutama päivä vapaata, ja tytöt ovat kotona ja saadaan olla kaikki yhdessä.

Meillä ei ole mitään sen kummempia lomasuunnitelmia, muuta kuin että mennään syömään pääsiäislammasta Oton perheen luokse. Muuten varmaan vain ulkoillaan, rentoudutaan, järjestetään vähän pääsiäismunajahtia ja leivotaan kinderkakkua. Tämä on ensimmäinen vuosi ikinä, kun meillä ei ole pajunkissoja tai rairuohoja ollenkaan. Rairuohot olisi saatu varmasti dagiksesta ja eskarista, mutta lapset ovat olleet koko viikon kotona. Pajunkissat taas piti hakea ja koristella viime viikonloppuna, mutta vatsataudin vuoksi sekin jäi kokonaan. Onneksi lapset eivät ole olleet kuitenkaan harmissaan, he odottavat vaan pääsiäismunajahtia, ja sitä että me tehdään heille aarrekartta ja he saavat etsiä piilotetut yllätysmunat.

Mä odotan eniten vaan rentoa yhdessäoloa, ja ehkä toiseksi eniten kinderkakun leipomista, tai oikeastaan syömistä. En ole herkutellut sitten Oulun reissun, joten ihana päästä vähän herkuttelemaan kinderkakulla. Ulkona alkaa vihdoin tuntua keväiseltä, ja lumetkin on vähän sulaneet jo. Ehkä korkataan lasten kanssa pyöräilykausi tänä viikonloppuna, ja käydään vähän vetämässä lenkkiä tässä lähellä. Tänä vuonna meidän ihan-kohta-5v saa myös ekan polkupyöränsä potkupyörän jälkeen. Jännä nähdä oppiiko hänkin parissa päivässä polkemaan ilman apurattaita niinkuin esikoinen pari vuotta sitten, kun he ovat molemmat opetelleet tasapainon potkupyörillä. Mutta ei meillä kiire ole opettelun kanssa, ihan mennään siinä tahdissa kuin lasta itseään kiinnostaa.

Tänään pidettiin tyttöjen kanssa vähän torstaidiscoa, mistä laitoinkin videoita Insta storiesiin (@iinalaura). Käykää sieltä kurkkimassa meidän meiningit! Ihanaa pääsiäislomaa kaikille, ja kiitos ihan hurjasti kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille. On ollut ihanaa lukea teidän tarinoita ja muistoja, ja tullut pitkin päivää sellainen lämmin ja ihana fiilis teidän sanoista. Mulla on kyllä ehdottomasti kaikkein parhaat lukijat <3


12 Responses to “Pääsiäisloma, sinua on odotettu!”

 1. Essi sanoo:

  Hei! Mistä tuo ihana lattialla oleva pyöreä tyyny on hankittu? Hyvää pääsiäistä teidän perheelle!

 2. PiPa sanoo:

  A lot of love❤️

 3. Eve sanoo:

  Meilläkin lapsi ehti ajella potkupyörällä n. vuoden jonka jälkeen lähti 4,5v oikealla pyörällä ilman apupyöriä ja oppi alta tunnissa!! :D Mahtava vekotin se potkupyörä.

 4. Nimetön sanoo:

  Jännä, että pidit lukijaillan nyt vaikka teillä on just ollut vatsatautia liikkeellä ja lapsetkin koko viikon poissa päikystä. Onneksi tauti on teillä kuitenkin selätetty jo ja toivottavasti pysyy loitolla pitkään. Kivaa pääsiäistä!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Ajoitus vatsataudille oli kyllä uskomattoman huono, kun tiistaina oli pari kuukautta valmisteltu lukijailta jota isolla porukalla järkättiin ja siihen monet yrityksetkin panostivat. Onneksi silloin olin ollut jo kolme vuorokautta terveenä, ja varmistin erikseen jokaiselta osallistujalta, että haluavatko osallistua siitä huolimatta että oltiin oltu kipeänä. :) jos lukijat olisivat halunneet, olisi iltaa siirretty. kivaa pääsiäistä sinnekin!

  • T sanoo:

   Vaikka norovirus säilyy pinnoilla kaksikin viikkoa, ei aikuinen hygieniastaan huolehtiva ihminen enää kovinkaan herkästi tartuta tautia eteenpäin kolmen terveen päivän jälkeen. Ei se meinaan pelkästä kosketuksesta tartu, etenkin kun yleensä aikuinen ihminen osaa pestä kätensä huolellisesti wc-käynnin jälkeen.

   Ja tässä tapauksessa lukijailtaa ei pidetty kotona, vaan muualla.

   Hyvää pääsiäistä Iina! :)

   • Iina Hyttinen sanoo:

    No näin minäkin sen järkeilin, ja varmuuden vuoksi en halannut tai kätellyt ketään (vaikka olisi tehnyt mieli halata miljoona kertaa) ja otin ruuan ja juoman vasta viimeiseksi kaikkien muiden jälkeen! :) Hyvää pääsiäistä sinnekin <3

 5. Milla sanoo:

  Ihanaa pääsiäistä teille ihanat disco muuvit oli oon niin kateellinen tuosta sisustuksesta

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.