Ihan mieletön lukija-ilta – KIITOS!

28.03.2018

Eilen illalla vietettiin mun blogin historian tokaa lukija-iltaa Nona K. -liikkeessä Töölössä. Illan järjesti Lasten PR, ja paikalle olin arponut lukijat Instagramissa, jossa halukkaita tulijoita oli niin paljon, että päätin järjestää toisen lukijaillan vielä tämän kevään aikana! Mua jännitti aivan super paljon, varsinkin kun tällä kertaa lukijailta järjestettiin vain aikuisille. Lasten kanssa on niin helppoa kohdata uusia ihmisiä, kun lapset tuovat omasta takaa niin paljon actionia ja tekevät yleensä kaikkea hassua mistä riittää puhuttavaa.

Se oli kuitenkin tietoinen valinta, sillä halusin tutustua lukijoihin rauhassa, ilman että huomio kiinnittyy nimenomaan lapsiin. Ja vaikka ensin jännittikin ihan mielettömän paljon, se oli loistava päätös. Kävi ilmi, että ilta tarjosi useammallekin äidille hengähdystauon arjesta, ja nautin itsekin siitä ihan superisti, että sain rauhassa jutella lukijoiden kanssa ja vaihtaa ajatuksia. Me höpöteltiin ummet ja lammet arjesta, lapsista, haaveista, elämästä, töistä ja opiskelusta, ja ihan kaikesta muusta. Meitä kaikkia taisi alkuun jännittää ihan yhtä paljon, mutta pienen epävirallisen esittelykierroksen jälkeen rentouduttiin kaikki, ja sen jälkeen höpötyksestä ei ollut tulla loppua.

Osa lukijoista oli matkustanut toiselta puolelta Suomea paikalle vain minun lukijailtani tähden, ja se teki muhun vaan ihan valtavan vaikutuksen, ja vetää kyllä hiljaiseksi ja nöyräksi. Mulle on ihan uskomattoman suuri kunnia, että te haluatte tulla tapaamaan, tutustumaan ja viettämään aikaa. Ja sen lisäksi että on hienoa tavata teitä, on myös ihanaa lukea teidän ajatuksia täällä blogissa vuodesta toiseen. Osa paikalle tulleista lukijoista oli seurannut mun blogia jo sieltä vuodesta 2011 asti, toukokuussa siitä tulee seitsemän vuotta kun tämän blogin perustin. Se, että jaksaa kulkea niin pitkän matkan mun blogia seuraten on mulle ihan valtavan hieno juttu, vaikka toki uudemmatkin lukijat ovat aivan yhtä toivottuja ja tervetulleita.

Mulle on tosi tärkeää, että annan blogissa itsestäni sellaisen kuvan, millainen oikeastikin olen ihmisenä. Toivon että mun persoona ja luonne välittyvät täältä ulospäin juuri sellaisina kuin ne ovat silloin, kun mut tapaa kadulla, kaupassa tai siellä lukija-illassa. Oli ihanaa huomata, että vaikka jokainen teistä blogiani seuraavista on ihan omanlaisensa tyyppi jolla on oma elämäntarinansa, lukija-iltaan oli päätynyt sellaisia avoimia ja rempseitä höpöttelijöitä jollainen olen itsekin. Siksi meillä ehkä luistikin juttu niin hyvin, että aika loppui pahasti kesken! Olisi ollut ihanaa jutella vieläkin pidempään, ja päätinkin eilisen jälkeen että seuraavasta lukijaillasta tulee ainakin tunnin pidempi, ehkä jopa pari tuntia pidempi.

Lukija-illan meille järjesti tosiaankin ystäväni Riikan firma Lasten PR, Töölöntorilla sijaitsevassa Nona K. -lastenvaate- ja lifestyleliikkeessä, joka on kuin maailman ihanin karkkikauppa. Nona K. oli upea paikka lukijaillalle, ja saatiin nauttia hyvästä ruuasta, Raikastamon  tarjoamista juomista ja Nona K:n eksklusiivisista tarjouksista.

Illassa oli paikalla myös pitkäaikaisen yhteistyökumppanini Salon Pepe Åhmanin Petra tekemässä meille kaikille pikakampauksia. Petra laittoi mun hiukset ihanille boho-laineille ja koristeli ne kahdella letillä, juuri niinkuin toivoin. Hän loihti kaikille vieraille ihanat ilmavat laineet hiuksiin, ja oli ihan super mukava! Kampauspiste toi ihanaa hemmottelufiilistä mukaan iltaan. Lisäksi illassa arvottiin Geffer Groupin upouusi pieni bObles Elefantti kauniin vaaleanpunaisessa värissä yhdelle onnekkaalle lukijalle.

ARVONTA TEILLE KAIKILLE:

Yhteistyökumppanini kokosivat yhdessä Lasten PR:n kanssa kaikille osallistujille ihanat Goodie Bagit, jollaisen saan nyt arpoa vielä yhdelle teistä blogin lukijoista. Goodiebagin sisältä löytyy S&S -kustantamon Avain Hukassa -kirja, joka on viime vuoden lasten ja nuortenkirjallisuuden Finlandia -voittaja, sekä viime vuoden Rudolf Koivu -palkinnon voittaja, 20€ lahjakortti Geffer.fi -verkkokauppaan jossa tarjolla mm. bObleseja, Fabelabin ihanuuksia ja vaikka mitä, 10€ lahjakortin Lauttasaaren Salon Pepe Åhman-kampaamon väri & leikkaus -palveluun, Nona K.:n ihanan kankaisen rusettipinnin, sekä Greenlipsbeauty-verkkokaupan Petit & Jolie -tuote. Lisäyllätyksenä vielä Greenlipsbeauty.com antaa vain tämän arvonnan voittajalle 50€ lahjakortin verkkokauppaansa!

Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän vuosi, jolloin aloit lukemaan blogiani (ja saat myös lisätä mukaan vaikka oman lempparimuiston tästä blogista, jonkun mieleenjääneen postauksen tms. jos haluat, ei ole pakko). Arvonta-aikaa on 3.4. klo 22.00 asti. Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Onnea arvontaan kaikille!

ALEKOODI:

Saan vielä jakaa Goodiebagissa myös olleen Tarramonsterin mielettömän 20% alekoodin teille kaikille, eli koodilla TMNKT3 saatte nyt 20% alennusta Tarramonsterin nimikointitarroista. Koodi on voimassa Tarramonsterin verkkokaupassa 2.4. asti.

Valtavan suuret kiitokset vielä teille kaikille lukijoille siellä ruutujen takana, lukijaillan ihanille vieraille, sekä kaikille jotka olivat mukana järjestämässä iltaa. Se oli ikimuistoinen ja ihana kokemus, ja muistelen sitä varmasti vielä hamassa tulevaisuudessa lämpimällä fiiliksellä <3


208 Responses to “Ihan mieletön lukija-ilta – KIITOS!”

 1. Aada sanoo:

  Luulen, että aloin seurata keväällä 2016 eli about 2 vuotta sitten. 🙂

 2. Salla sanoo:

  Ihan alusta asti on tullu luettua :p

 3. Loviisa sanoo:

  Luullakseni se oli silloin ihan ekana vuonna kun aloit blogia kirjoittamaan 🙂

 4. Annafiinu sanoo:

  Taisin aloittaa 2014 lukemaan blogia. Suurimpana mieleen on jäänyt, kun ilmoititte odottavanne kuopustanne.

 5. Johanna sanoo:

  Hmm se taisi olla vuosi 2014 kun aloin lukemaan blogiasi, samana vuonna sain esikoiseni ja aloin itsekin kirjoittamaan blogia. 🙂

 6. Sara sanoo:

  2014 vuodesta asti oon lukenu niiin mukavaa blogia!♡ Kiitos, että viihdytät!

 7. Marika sanoo:

  Lähes alusta asti olen seurannut tätä blogia, jonka ihan sattumalta löysin 🙂 mieleen on jäänyt erityisesti jostain syystä aika, jolloin olitte muuttamassa siihen uuteen kerrostaloasuntoon. Ja kameraverhot!

 8. Amanda sanoo:

  Muistaakseni aloin lukemaan blogiasi 2013 ja 2014 vuoden taitteessa, talvella. Mun suosikkipostauksia on jostain syystä joulua edeltävät omat ja lasten kollaasin omaiset lahjatoivelistat sekä asukuvapostaukset. Myös reseptit ja muut ruoka-aiheet on kivoja 🙂

 9. Idu sanoo:

  Aloin lukea blogia vuonna 2014 🙂 Hmm ehkä mieleenpainuvin postaus oli raskauspaljastus (Novasta), kun olin itsekin raskaana ja oli kiva seurata samalla blogia kun osaksi sama elämäntilanne 🙂

 10. Miikku sanoo:

  En ihan tarkkaan muista milloin olen blogiasi alkanut lulea…olisko n.4-5v sitten

 11. Johanna sanoo:

  Aloin lukemaan blogiasi v. 2011 ja blogisi on ollut kautta aikojen yksi lemppareistani. Ihanaa on ollut seurata elämääsi! Toivottavasti jatkat blogin kirjoittamista pitkään.

 12. Niin sanoo:

  Taisi olla vuosi 2014 kun odotin esikoista♡ ja sun postauksista ihanimpia on arkipostaukset ja mieleen on jäänyt kuopuksenne syntymä ♡

 13. Essi sanoo:

  Ihan alusta asti eli 2011 🙂

 14. Milla sanoo:

  Oispa mahtava tavata sut

  Näänkö harhoja vai onko kuvissa Sinä olet aurinko bloggaaja?

 15. Elina sanoo:

  Aloin seuramaan blogiasi 2013.
  Erityisesti mieleen on jäänyt tavallinen, kesäpäivän postaus jossa olitte perheen kanssa aurinkolahdessa. Kuvat olivat ihania ja kesäisiä

 16. Marika sanoo:

  Ihan alkumetreiltä asti oon ollut mukana!:)

 17. Elisa sanoo:

  Ihanalta näytätte kaikki!
  Aloin seuraamaan vakituisesti blogiasi 2014, kun menimme saman vuonna naimisiin ja seurasin tiiviisti hääblogiasi.
  En osaa nimetä yhtä tiettyä postausta, mutta sinun aito kirjoitustapa on se, joka saa lukemaan postauksen postauksen jälkeen. Kaikkea hyvää kevääseen!

 18. Carina sanoo:

  Aloin seuraamaan muistaakseni 2013, näin sut Vuokissa ja sit sattumalt löysin samana päivänä sun blogis ! 😀

 19. Maria sanoo:

  Vuosi 2012 alussa

 20. PeePee sanoo:

  Olen lukenut blogiasi aika tavalla alusta lähtien. Löysin sen sattumalta, en enää muista mitä kautta. Kiitos aktiivisesti päivittyvästä blogista!

 21. Meevi sanoo:

  Tarkkaa vuotta en muista, mutta veikkaisin 2013? Parhaimpina muistoina ovat kyllä kaikki. En osaa eritellä vain yhtä. Tuntuu että sun blogi on kokonaisuudessaan se paras muisto, kuten myös te perheenä kokonaisuutena. En osaa ajatella sitä mitenkään eriteltynä! <3 Kiitos näistä vuosista!

 22. Heidi sanoo:

  Kuulin blogista siskoltani silloin kun odotit Tiaraa, eli sieltä 2011 alkaen olen lukenut 🙂

 23. julia sanoo:

  Aloin lukemaan blogiasi 2013:) mieleen jääneet postaukset on ehdottomasti perheenne jouluvideot❤️

 24. sonja sanoo:

  Kolmisen vuotta seurannut blogiasi. Erityisesti olen tykännyt vidoista ja kirjoitustavasta. Oli aihe mikä tahansa kirjoitat mukaansa tempaavalla ja positiivisella tyylillä! Iso kiitos Sinulle!

 25. Mari sanoo:

  Taisi olla esikoisen odotusaikana, vuonna 2014.

 26. Piia sanoo:

  Vasta viime joulun alla! Eksyin blogiisi etsiessäni tietoa sähköhammasharjoista 😀

 27. Roosa sanoo:

  Aktiivisesti varmaan vuodesta 2014. Nyt blogia on tullut seurattua vielä enemmän, eniten vauva-aiheisia postauksia, koska oma esikoiseni syntyi vuonna 2017 eikä hänellä ja Novalla ole suurta ikäeroa!

 28. Laura sanoo:

  Oliskohan ollu vuosi 2014, kun aloin seurata blogiasi…? Kun blogisi löysin, olen sen jälkeen seurannut sitä tiiviisti 🙂 kiitos<3

 29. Jenny sanoo:

  Reilu kuukausi sitten pidän positiivisesta kirjoitustyylistäsi!

 30. Titta sanoo:

  Muistelisin, että löysin blogin joskus Tiaran syntymän aikoihin. Erityisen ihanana muistan sen, kun kerroit odottavasi Novaa! Oli hauskaa, kuinka ihanalta se paljastus tuntui vaikka en teitä tunnekaan 🙂 Lisäksi sun ihana elämänasenne joka näkyy aina kirjoituksissa, tekee kaikista postauksista mielenkiintoisia.

 31. Karol sanoo:

  2011 alkaen täälläkin

 32. Matleena sanoo:

  Luulen, että löysin blogisi esikoisen synnyttyä vuonna 2015. Luulen, että synnytyskertomus Novasta on ollut suosikki kirjoitus, syntymän ihme on jotain, mitä rakastan lukea. Se tunne, kun näkee sen pienen ensimmäistä kertaa on niin vahva ❤

 33. Saara sanoo:

  2011 vuodesta alkaen

 34. Sanna sanoo:

  Ihan alusta asti olen seurannut, kun odotin 2011 vuonna myös tytärtäni

 35. Maiju sanoo:

  Ihan tarkkaan en osaa arvioida mutta luulisin sen olleen noin neljä vuotta sitten, apua miten nopeasti aika menee!

 36. Mia sanoo:

  2013 lähtien mieleeni on erityisesti jäänyt hääpostaus, ja ne aivan älyttömän upeat kuvat joiden kautta voi aistia sen onnellisuuden

 37. Noora sanoo:

  Vuodesta 2015 olen sun blogia lukenut

 38. Hannele sanoo:

  Vuonna 2011

 39. Mimosa sanoo:

  Olipa vaikea kysymys, mutta veikkasin vuotta 2014. Alussa seuraili harvemmin, mutta nykyään kirkkaan blogisi joka päivä 🙂

 40. Pia sanoo:

  Olisinkohan nyt pari vuotta seuraillut blogiasi aktiivisesti, eli 2016 asti.

 41. Sanna H sanoo:

  Vuosi taisi olla 2016.. aikaisemmin luin satunnaisesti 🙂

 42. Jessica sanoo:

  Oiskohan ollut vuosi 2014 tai 2015! Ehdottomasti paras blogi mitä luen 🙂
  Oli myös kiva tavata sinut muutama vuosi sitten kun tulin koru haastatteluun entisessä työssäsi 🙂

 43. Liisa sanoo:

  Vuonna 2014 kun aloin odottaa toista lastani ja löysin blogistasi ”vertaistukea” kahden lapsen nuorena äitinä ololle 🙂

 44. Helii. sanoo:

  Aloin lukemaan blogiasi kun odotin esikoistani keväällä 2013 🙂 Zeldan raskaus taisi olla juuri loppusuoralla silloin!

 45. Iina sanoo:

  Muistaakseni vuonna 2012, koska odotin samoihin aikoihin lasta alkuvuonna 2013 kanssasi ja oli hauska seurata odotustasi.

 46. Primrose sanoo:

  Aloin lukea blogiasi Zeldan syntymän jälkeen, eli olikos se sitten vuosi 2013? Mun lempparimuistoja ovat ne kaikki postaukset, joissa kerrot sun positiivisuudesta. Se on jotenkin tän blogin juttu ja tärkein syy sille, miksi tykkään lukea tätä niin paljon.

 47. Riikka sanoo:

  Ihan alusta asti, eli 2011?

 48. Satuj sanoo:

  Alusta asti on tullut mukaansatempaavaa blogiasi luettua 🙂

 49. Elina sanoo:

  Näyttipä kivalta tuo lukijailta! Olen seurannut blogiasi vuodesta 2014 (arvelin ennen tätä vuoden olleen 2016, mutta tarkistaessani tajusinkin lukeneeni tätä jo paljon aiemmin). Muistan ahmineeni erityisesti synnytyksiin liittyvät postaukset, ja tietenkin myös lasten kasvatukseen liittyvät kirjoitukset. Olet kulkenut tämän blogin kanssa pitkän matkan ja kehitys on ollut ihan hurjaa. Kiitos ihanista teksteistä, fiiliksistä ja siitä että laitat itsesi
  ja persoonasi likoon sisällöllä mitä tuotat.

 50. Hanna sanoo:

  Aloin seuraamaan blogiasi vuonna 2016. Fb:n feedissä joku kavereistani oli tykännyt postauksestasi, jossa kerroit odottavasi kolmatta lastanne. Tiesin blogisi entuudestaan, mutten ollut aiemmin sitä oikein seurannut. Olin ihan vastikään saanut itsekin tietää, että odotan perheemme toista lasta, joten oli kiva lukea samoja tunnelmia täältäkin.

 51. Nina sanoo:

  Aloin seuraamaan blogiasi vuonna 2013. Sinulla on mukaansa tempaava tyyli kirjoittaa, ilo lukea tekstejäsi. Mukavaa pääsiäistä! 🙂

 52. Irene sanoo:

  Muistaakseni olen seurannut tätä blogia siitä asti kun Zelda syntyi, eli vuodesta 2013.

 53. Miiu sanoo:

  Kyllä mä aika alusta asti olen seuraillut, luulisin että sieltä 2011-vuodesta asti!

 54. Eee sanoo:

  Ihan alusta asti eli 2011 🙂 Sun blogi on aina ollut mun lemppari!

 55. Tindu sanoo:

  Aloin lukemaan blogiasi vuonna 2014. Lemppareita ovat sun mielipidekirjotukset ja Oton tekstit!

 56. Salla sanoo:

  Vuosi 2014, kun aloin odottaa esikoistani.

 57. Mari sanoo:

  Olen seurannut tätä hyvänmielenblogia vuodesta 2014.

 58. Bambi sanoo:

  En muista tarkasti mutta luulisin 2011 asti 🙂

 59. Neea sanoo:

  En muista minä vuonna aloin seurata mutta nyt jo useamman vuoden ollut lemppariblogi! 🙂

 60. Henna sanoo:

  2015 kun aloin odottaa esikoista. Joku raskauteen liittyvä googlehaku johdatteli tänne ja siitä asti se on ollut puhelimen aloitusnäytöllä :). Ihanan positiivinen blogi missä on arkea ja kaikkea ihanaa pientä luksusta.

 61. Rosary sanoo:

  Vuodesta 2011

 62. Sarate sanoo:

  2011 eli alkuajoilta asti 🙂

 63. Janni sanoo:

  Aloitin blogisi seuraamisen hääblogisi kautta vuonna 2014 🙂

 64. Senni sanoo:

  Olen seurannut blogia ihan alusta asti, eli vuodesta 2011 lähtien 🙂

 65. Matleena sanoo:

  Olen seurannut blogiasi aktiivisesti 2016 alusta, tuolloin sain esikoiseni ja teidän perhe-elämä kiinnosti. Lueskelin tätä satunnaisesti myös joskus aiemmin, mutta silloin täytyi aikapulan vuoksi karsia luettavaa. Onneksi löysin blogiisi uudelleen!

 66. Marika sanoo:

  Aloin lukemaan blogiasi kun aloimme yrittämään lasta, vuosi oli silloin 2014. Välillä teki kipeää lukea lapsiarjestasi, koska oman lapsen saimme vasta 2016 lokakuussa.

 67. Annak sanoo:

  Se oli joskus 2012-2013, en tarkalleen muista, sillä aluksi luin todella epäsäännöllisesti ja sitten aloin lukemaan aikalailla kaikki postaukset ja sillä tiellä on pysytty 🙂

 68. Vuodesta 2014 oon sun blogia seuraillut

 69. kaisa p sanoo:

  Olen ollut varmaan noin kolme vuotta lukijasi. Kiitos ihanista ja puhuttelevista kirjoituksistasi ja kauniista kuvistasi.

 70. Johanna sanoo:

  Kuulostaa kyllä juuri täydelliseltä illalta ja ihania kuvia 🙂 Ja arvontaan, aloin siis lukea blogiasi ihan silloin kuin sulla oli vasta pari postausta kirjoitettuna. Siitä lähtien lukenut jokaisen postauksen ja toivon aina vaan, ettet lopeta kirjoittamista!

 71. Rose sanoo:

  Vuosi taisi olla 2016. Pidän todella paljon positiivisesta asenteestasi ja laadukkaista teksteistäsi! 🙂

 72. Maiju sanoo:

  Muistaakseni 2016 vuoden alussa aloin seurata säännöllisesti, sitä ennen satunnaisesti luin joitakin juttuja 🙂

 73. Janica sanoo:

  Aloin seurata blogiasi muistaakseni 2014. Mulle on jäänyt mieleen teidän hääpostaus, se oli ihanan liikuttava.

 74. Heidi sanoo:

  Ihan ensimmäisissä postauksista lähtien

 75. Elise H. sanoo:

  Muistelisin, että olen seurannut blogiasi vuodesta 2013 asti, aivan varma en ole, mutta monta vuotta olen seurannut 🙂 Ihanaa pääsiäistä teidän perheelle!

 76. Marjaana sanoo:

  Vuonna 2013. Poikani on syntynyt Zeldan kanssa samoihin aikoihin, ehkä se synnytti aikoinaan kiinnostuksen blogiisi.

 77. Maria sanoo:

  Hei. Luulisin että vuosi jolloin aloitin seuraamaan blogiasi olisi 2013,tyttäreni syntymän aikoihin . Lemppareita ovat my Day postauksen 🙂

 78. jiip sanoo:

  Alusta asti on tullut seurattua 🙂

 79. Laura sanoo:

  Muistaakseni löysin blogisi vuonna 2016 🙂

 80. Emma sanoo:

  Ihan alusta asti olen seuraillut 🙂 Jotenkin parhaiten on jäänyt mieleen postaus Tiaran vauva-aikojen päivärytmistä, kerroit miten menette aina Ottoa kaupalle vastaan 😀 En tiedä miksi just se on jäänyt mieleen :’D

 81. Heidi sanoo:

  2016 tartuin mukaan (:

 82. Jessica sanoo:

  En kyllä tarkkaa vuotta muista, mutta taitaa siitä pari vuotta olla, kun aloin aktiivisesti blogiasi lukemaan. Eli sanoisin 2016..

 83. Sari sanoo:

  Olen lukenut blogiasi monta vuotta, en muista kuinka monta 🙂
  Sari

 84. Anniina sanoo:

  Taisi olla viime vuoden kesä- 2017.

 85. Helena sanoo:

  Vuodesta 2013 asti olen seurannut blogia.

 86. Paula sanoo:

  Päädyin ensimmäisen kerran blogiisi jonkun vauva-/raskausaiheen perässä 2013. Nyt viimeisen vuoden aikana olen lukenut blogiasi säännöllisemmin.

 87. inkku sanoo:

  Blogin lukemisen aloitin 2012, apua miten kauan sitten!!!! 😀 On ollut mahtavaa seurata teidän arkea ja kasvua vanhemmiksi. Tämä on kyllä aina ollut yksi lemppariblogini!

 88. Liisa sanoo:

  Nyt menee veikkauksella tää vuosi, mutta sanon 2014. 🙂

 89. Katja sanoo:

  Aloin seurata sun blogia 2012. Silloin, kun aloin odottamaan esikoista. Suosikkina pysynyt monet vuodet! 🙂

 90. S sanoo:

  2013 luulisin ✌️tosiaan kun Oulusta itse niin tiesin sinut siksi Oululaiseksi Parhaiten on varmaan jäänyt mieleen kun julkaisit blogissa että odotatte toista lasta 🙂

 91. K sanoo:

  Tiaran raskauden aikana olen ruennut seuraamaan, välillä säännöllisesti ja välillä ei niin säännöllisesti 😀 eli taitaa olla sitä vuotta 2011, huhhuh! Sillon oon ollu nuori tyttönen, nyt oon tuleva äiti 🙂

 92. Elin sanoo:

  Aloin seuraamaan blogiasi vuonna 2014. Mieleeni on jäänyt ne blogitekstit, joissa lapset kertovat itse tai määrittelevät asioita. 🙂

 93. Tuua. sanoo:

  2011 kesällä, muistaakseni heinäkuussa

 94. Sini sanoo:

  2014 vuodesta asti! 🙂

 95. Krista sanoo:

  Ihan alkumetreiltä asti olen ollut mukana seuraamassa. En tarkkaan muista miten blogiisi alunperin päädyin, mutta hämärä muistikuva on, että jonkun toisen blogin kautta, keskustelupalstalta tms. Ihan mielenkiinnosta ryhdyin lukemaan ja sille tielle jäin! 😀 On kyllä ollut ihan huikeaa seurata elämäänne ja ikään kuin oppia tuntemaan teitä tätä kautta.

  Tykkäsin kovasti jo vuoden 2011 hieman kotikutoisemmasta postaustyylistä ja ei niin viimeistellyistä kuvista. On ollut kuitenkin sanoinkuvaamattoman upeaa seurata kehitystäsi näiden vuosien ajan ja täytyy sanoa, että nykyään olet todella kovatasoinen ammattilainen. Visuaalisuuden taso on korkea ja ai että miten nautinkaan kirjoitustyylistäsi! Pidä ehdottomasti kiinni omasta tyylistäsi ja sopivan rennosta otteesta. Sinulla on myös huikea taito pureutua kunnolla tärkeisiin aiheisiin, avata mielipiteitäsi ja herättää keskustelua, mutta tasapainona saadaan lukea myös ihanan kevyitä postauksia ihan tavallisesta arjesta. Se on parasta!

  Olen itsekin 26-vuotias loppuvuodesta syntynyt, mutta lapsia minulla ei vielä ole. Eli siinä suhteessa elämäntilanne on aina ollut erilainen sinuun nähden, mutta se ei todellakaan ole ollut esteenä seuraamiselle tai ylipäätään sille, että alunperin kiinnostuin blogistasi. Vaikutat mahtavalta tyypiltä, niin kuin koko teidän perhe. Ja olettehan te nyt Oton kanssa ihan unelmapari! (Mahtavat esikuvat omaan parisuhteeseen, oikeasti :D) Seurasin myös Akkavaltaa aikoinaan, terkkuja vaan toiselle huipulle kirjoittajalle!

  Minulla on ollut välillä muutamakin vuosi taukoa, ettei blogien seuraaminen ole niin innostanut, mutta noinakin aikoina olen vaan täällä käynyt postaukset lukemassa. Ehkä se jo kertoo jotain. 🙂 Eli täälläpä jatkossakin seuraillaan ja koitan myös tsempata kommentoinnin suhteen. Haha tästä tulikin aika pitkä avautuminen! Ihanaa kevättä teidän perheelle ja kaikkea hyvää muutenkin. <3 Iso kiitos näistä vuosista Iina!

 96. Siiri sanoo:

  Aloin lukea 2012. Mieleen jääneet ovat videovastauksia.

 97. Mari sanoo:

  Oiskohan ollu vuos 2014 kun eksyin blogiisi ja lumouduin ihanista häistä. Siitä asti on tullutkin luettua säännöllisesti ☺️ Toivottavasti tulevaisuudessa omissakin häissäni on yhtä ihana tunnelma ♥️

 98. sssansan sanoo:

  Mä aloitin lukemaan sinä vuonna kun Zelda syntyi 🙂

 99. Minttu-Maaria sanoo:

  Muistaakseni vuonna 2013 eli on tässä keretty viitisen vuotta sua seurailemaan eikä loppua näy ;D

 100. huomio sanoo:

  En oikeastaan muista, olen kyllä käynyt lukemassa jo vuonna 2011 mutta säännöllisemmin aloin seurata jossain vaiheessa vuotta 2012, luulen. Apua, onpa siitä jo pitkä aika! 😀

 101. Riina sanoo:

  Muistelisin, että 2013.:)

 102. Nekku sanoo:

  Muistaakseni vuodesta 2013.

 103. A sanoo:

  En muista vuotta, mutta tiaran odotusajoilta asti tullut luettua! 🙂

 104. Johanna sanoo:

  Aloin lukea vuonna 2016 ensimmäisen raskauden myötä.

 105. Elina sanoo:

  Löysin blogisi 2017 kun aloin odottamaan esikoistani ja siitä lähtien olen seurannut 🙂

 106. Elina sanoo:

  Taisi olla vuosi 2016, kun törmäsin Facebookissa sattumalta videoon, jossa kerroitte tytöille että he saavat pikkusisaruksen. Erityisesti mieleen jäi tytöillä käsissä olleet laput joissa luki ”esikoinen” ja yliviivattu ”kuopus” jonka alle oli kirjoitettu ”keskimmäinen”. Aivan ihana ja jäi todellakin mieleen <3

 107. Elina sanoo:

  Vuotta en kyllä mitenkään muista, mutta taisin aloittaa lukemisen joskus vielä kun Tiara oli ainut lapsi ja Zelda ei ollut vielä edes mahassa! Siitä asti oot kyllä pitänyt paikkasi mun suosikkibloggaajissa 🙂

 108. Henna sanoo:

  Taisi olla vuosi 2014 kun odotin esikoistani ja törmäsin blogiisi. Mieleenpainuvin hetki on video, kun kerroitte että saatte kolmannen lapsen.

 109. Sofia sanoo:

  Hmmmm ainaki vuodesta 2014 lukenut blogiasi, ehkä jo aijemmin.. Kiva blogi kokonaisuudessaan, hyväntuulisuus jäänyt blogista mieleen.

 110. Päivi sanoo:

  2015 loppuvuodesta kun aloin odottamaan esikoistani 🙂 Parhaiten on mieleen jäänyt Novan syntymä!

 111. K sanoo:

  Oon seurannut blogia varmasti vuodesta 2015!

 112. Riikka sanoo:

  Hei! Tarkkaa vuotta en osaa sanoa. Veikkaisin että ainakin kolme vuotta 🙂

 113. Pallukka sanoo:

  Nelisen vuotta olen seurannut ihastuttavaa blogiasi. On ollut hienoa huomata sinun ja blogisi kasvu ja kehitys tuona aikana. Olet innovatiivinen ja energiaa pursuava nainen! Jatkaa samaa rataa!

 114. sitruuna sanoo:

  En ole ihan satavarma milloin aloitin, mutta olisikohan se ollut noin vuonna 2012? Muistan ainakin mainiosti sen kun odotit Zeldaa… Blogisi onkin ainoa jota olen jaksanut lukea kaikki nämä vuodet ja johon en koskaan ole ollut kyllästynyt tai pettynyt. Kiitos, sinä ja blogisi olette aina yhtä ihania! Ja pakko vielä sanoa, että luin yhtä innolla alussa kun en vielä haaveillut omista lapsista, silloin kuin haaveilin ja nyt kun on oma vauva on pieni 🙂

 115. Nina sanoo:

  Olen lukenut blogiasi muistaakseni vuodesta 2012, jolloin aloin odottaa esikoistani ja edelleen käyn blogissasi vierailemassa lähes päivittäin 🙂

 116. Porkkana sanoo:

  Taisi olla vuosi 2016 kun aloin lukea blogiasi 🙂

 117. Liisa sanoo:

  Muistaakseni aloin lukea blogiasi 2012-2013 vuosien aikoihin, parhaiten mieleen on jäänyt lastesi syntymästä kertoneet postaukset sekä tasa-arvoa koskevat mielipidetekstit! Olen alusta lähtien pitänyt positiivisesta asenteestasi elämää kohtaan, joten keep on going <3

 118. SofiaN. sanoo:

  Blogisi löysin vasta vähän aikaa sitten tämän vuoden alussa eli lukija olen ollut vuodesta 2018. Kiitos monipuolisesta blogista.

 119. Siiri sanoo:

  Vuodesta 2016 🙂

 120. Emma sanoo:

  mä oon lukenut sun ihanaa blogia vuodesta 2015! 🙂

 121. Miia sanoo:

  Aloin seuraamaan blogia vuonna 2012. Laitoin sulle syksyllä tähän liittyen sähköpostin mutta se ei varmaan koskaan tavoittanut sua? Kopsasin myöhemmin viestin myös facebookiin ja lähetin sulle mutta sekään ei tainnut tulla perille, ainakin se mulla näkyy niin, ettet ole viestiä avannut.

 122. Sonja sanoo:

  Zeldan odotusajasta lähtien, hänen syntymänsä jäänyt hyvin mieleen! 🙂

 123. Elisa sanoo:

  Vuodesta 2014 on oltu mukana ♡

 124. Jasmiina Hoo sanoo:

  Hieman ennen Zeldan syntymää eli keväällä 2013 muistaakseni.. 🙂

 125. Ae sanoo:

  Alusta saakka olen seurannut, on ollut hieno nähdä blogin kehittyvän kotikutoisesta blogspot-blogista osaksi Suomen ammattitasoisimpien blogien joukkoa!

 126. Tanju sanoo:

  Aloin seuraamaan blogiasi siitä päivästä eteenpäin kuin Zelda syntyi!

 127. Veera sanoo:

  2015 vuodesta lähtien 🙂

 128. Ina sanoo:

  Olen lukenut blogiasi muistaakseni vuodesta 2014 🙂

 129. Terhi sanoo:

  Oon seurannut blogiasi siitä asti, kun Tiara oli ihan pikkuinen 🙂 Oon aina tykännyt kovasti sun videoista ja matkakertomuksista. Hauska juttu muuten, että olen voittanut blogisi arvontojen kautta jo kolme kertaa! 😀 Majoneesejä, Muumi-shampoita ja tänään saapuivat Intialaiset ateriakastikkeet 🙂 Toivottavasti voittoputki jatkuu vielä 😉

 130. Nimk sanoo:

  2016 loppuvuodesta, kun jäin itse raskaaksi ja kaipasin ”vertaistukea” siihen onnen huumaan. Toki meidän tytöillä on vajaa puoli vuotta ikäeroa, mutta oli/on kiva lukea, mitä voi olla odotettavissa 😀

  Silloin alkuun tuli luettua melkein koko blogi, ihan alkuaikoja lukuunottamatta, mutta mieleenpainuvinta oli teidän ilmoituksenne kuopuksen odotuksesta <3 varmaankin, koska se kosketti omaa elämää niin läheltä. Sen jälkeen olenkin ollut aivan koukussa.

 131. Emiliaa sanoo:

  Hmm. Muistelisin että vuodesta 2015.:)

 132. Veera sanoo:

  Pari vuotta olen aktiivisesti lukenut, joten olisko vastaus kysymykseesi 2015.
  Oton blogia luin aikanaan tiiviisti myös.

  Olisi muuten kiva, jos arvontojen voittajat julkaistaisiin täällä blogissa myös. Se ei nykyään taida olla ”kovin muodikas tapa”, mutta lukijana tykkäisin kuulla, että arvonta on päättynyt ja voittaja löytynyt.

  Ja tuo lukijailta – jo instasta katsoin kuvia ja huokailin, että olisipa ollut kiva olla mukana.

 133. Mia sanoo:

  Vuodesta 2014 kun esikoinen syntyi ja jäin kotiin 🙂

 134. xod sanoo:

  En muista tarkasti mutta varmaan 2012/2013…

 135. Charlotte sanoo:

  Ekan kerran oon tainnu klikata sun blogiin vuonna 2012,mutta aktiivisesti aloin seuraamaan vasta 2015 🙂

 136. Laura sanoo:

  2016! Oltiin samaa aikaa raskaana 🙂

 137. Piiatt sanoo:

  Melkein alusta asti, ehkä 2012?

 138. Eveliisa sanoo:

  Varmaan vuodesta 2016 lähtien oon aktiivisesti lukenut blogiasi. Sitä ennen tuli silloin tällöin luettua.

 139. jenmarika sanoo:

  Alusta asti stalkkasin kun asuttiin samassa talossa vuokissa leikosaarella Teini elämää, mut nyt aikusjuttuja

 140. Inka sanoo:

  Vuodesta 2015! Parhaiten mieleen on jäänyt novan raskaudesta kertominen hauskalla videolla!

 141. Yotimix sanoo:

  Muistelisin 2014 aloittaneeni blogisi lukemisen 🙂

 142. aliash sanoo:

  Aloin seuraamaan blogiasi ihan silloin sen alkumetreillä vuonna 2011, kun odotin esikoistyttöämme, kuten sinäkin. Mieleenpainuvin postaus on ehkä juuri siksi se, kun kerroit Tiaran syntymästä, se konkretisoi enemmän sitä, että kohta meilläkin on vauva ❤ Nyt ”vauva” on eskarilainen, kuten teilläkin ja sisarus myös siunaantunut. Kiitos blogistasi ja ihanaa pääsisäistä!

 143. _marika_ sanoo:

  2014 aloin lukemaan blogiasi. Se oli aivan erilainen blogi kuin muut, mitä luin. Olimme (ja olemme edelleen) hyvin erilaisissa elämäntilanteissa, mutta jokin koukutti. Olen saanut hyvää mieltä ja oivalluksia positiivisesta elämänotteestasi. Lisäksi on ollut erittäin mielenkiintoista seurata ajatuksiasi lasten kasvatuksesta ja arjestanne. Olen saanut paljon hyviä ideoita! Olet ihailtava ihminen. Kiitos blogistasi.

 144. Elina sanoo:

  Muistaakseni 2015:)

 145. Lode sanoo:

  Oisko ollu 2013 tai 2014. Blogiasi on ollut mukava seurata, pidän positiivisuudestasi ja tyylistäsi kirjoittaa. 🙂

 146. Linda sanoo:

  Taisi olla 2011 tai viimeistään 2012 (:

 147. Julia sanoo:

  Aloin lukee muistaakseni vuonna 2013 tai 2014. 🙂 Ainoa blogi jota olen jaksanut lukea siitä asti säännöllisesti!

 148. Emmi sanoo:

  Olen seurannut blogiasi nelisen vuotta. Joulukalenteri postaukset on ihania ja samoin perus arkihömpötykset! 🙂

 149. Saara sanoo:

  Aloin seuraamaan blogiasi muistaakseni vuonna 2013 🙂

 150. Esssi sanoo:

  Moikka!
  Taisin löytää blogisi noin vuonna 2013 ja siitä lähtien olen ollut aktiivinen lukija. Muistan myös lukeneeni kaikkia vanhoja postauksiasi ja jotenkin mieleeni jäi sen ajan postaukset kun odotitte tiaraa syntyväksi. ♡

 151. avaruuskenguru sanoo:

  Oon seurannut blogiasi ihan alusta saakka, sillä meillä oli silloin yhteisiä tuttuja. Oma tyttäreni oli tuolloin parin vuoden ikäinen. On ollut huippua lukea jonkun toisen samassa elämäntilanteessa olevan ajatuksia. Kiitos näistä vuosista. 🙂

 152. JuliaHei sanoo:

  Vuonna 2013 löysin sattumalta blogisi ja siitä asti olen sitä innolla lukenut ja aina uutta postausta odottanut 🙂

 153. Eve sanoo:

  Aika vasta olen löytänyt blogisi, olisiko ollut vuoden 2017 loppupuolta 🙂 kivan positiivinen blogi.

 154. Manteli sanoo:

  Sinä vuonna, kun Zelda syntyi, vuonna 2013, löysin blogisi googlettelun kautta. Blogi vaikutti kivalta, ja aina silloin tällöin kun muistin, luin välillä ja joskus selasin myös vanhempia postauksia. Nykyisin luen kyllä joka päivä.
  Mieleenpainuvimpia postauksia ovat olleet häät, sekä lasten syntymät/ristiäiset, mutta tykkään paljon lukea perus arkipostauksiakin.

 155. Iivi sanoo:

  Luin aina silloin tällöin kun Tiara oli pieni, pidin parin kuukauden tauon ja yhtäkkiä teillä olikin Zelda. Zelda jokin imetyspostaus oli sellainen että jäin vakilukijaksi. Alkuun luin blogeja aina koneelta lauantaiaamuisin kahvin kanssa, nykyään tulee käytyä täälläkin pari kertaa päivässä : D

 156. Heidi sanoo:

  Luulisin että 2016.

 157. Tiina sanoo:

  Ihan sieltä vuodesta 2011 asti Olin saanut esikoiseni 2010ja seurasin mielenkiinnolla sinun odotusta. Aluksi ajattelin että joku ”teini” siellä nyt odottaa innoissaan vauvaa mutta mielipide muuttui nopeasti ja tähän asti oon seurannut aktiivisesti! Toivottavasti monia vuosia on vielä edessä

 158. miida sanoo:

  Tais olla vuosi 2013 🙂

 159. Tuuli sanoo:

  Öö.. varmaankin pari-kolme vuotta sitten löysin blogin ja aloin seurata 🙂 Meillä on melko samanikäiset lapset (kaksi vanhinta), joten monet vaiheet menevät yksiin. Novan kasvua on myös ollut kiva seurata, vaikkei itsellä vauvaa nyt olekaan. Myös vaate- /muotijutut (lasten ja aikuisten) kiinnostavat ja niistä saa ideoita!

 160. AnnikaK. sanoo:

  Vuodesta 2013 saakka on tullut seurailtua

 161. Mervi sanoo:

  Alkuvuonna 2012 olen alkanut seuraamaan. Omia häitämme juhlittiin pari kuukautta teidän häidenne jälkeen ja kuopuksemme on syntynyt 4/17, joten samaa elämäntilannetta olen elänyt kanssasi usein 🙂

 162. Saara sanoo:

  Alusta asti! 🙂 oot mahtava bloggaaja

 163. Nina sanoo:

  Aloitin lukemisen kesällä/syksyllä 2016, kun odotimme samaa aikaan vauvaa. Mekin saimme kolmannen lapsen viime kevättalvena, maaliskuussa. Muutkin lapsemme ovat syntyneet samoina vuosina kuin teidän, se oli hassu huomata kun alotin blogisi seuraamisen! Meillä vain se ero että esikoinen on tyttö ja sitten keskimmäinen ja kuopus poikia. ❤

  Tykkään aivan sikapaljon blogistasi ja elämänasenteestasi!

 164. Liisukka sanoo:

  Oli varmaan 2013, kun ensikerran eksyin blogiisi ja jäin lukijaksi.

 165. Tinkku sanoo:

  Minä olen melko uusi lukija. Esikoistyttöni syntyi viime huhtikuussa, ja selaillessani perheblogeja törmäsin sinun blogiisi. Hauskaa on ollut lukea teidän perheen pienimmästä (ja toki muistakin!), kun meidän tyttö on vain pari kuukautta nuorempi. Suloinen perhe teillä!

 166. Tea kaskinen sanoo:

  Kuullostaapa mukavalta lukijamiitiltä 🙂 olen aloittanut blogiesi seuraamisen vuonna 2012, olen kyllä silti lukenut ne vuoden 2011 myös 🙂 parhaiten on jäänyt mieleen postaukset, joissa kerrot odottavasi vauvaa, etenkin Novan odotuksen kertominen ihanine kuvineen on jäänyt mieleen 🙂 niissä hetkissä on jotain niin jännittävää!

 167. Kata sanoo:

  Tiaran vauva-ajoilta asti olen blogiasi seurannut:)

 168. Riikka sanoo:

  Seurannut vuoden 2017 alusta. Oma lapsi on jo iso. Mutta kiva lukea millaista lapsiperhearki on nykyään.

 169. AnnaMaria sanoo:

  Toukokuu 2013, meidän esikoinen on viikon verran nuorempi teidän Zeldaa ja kuopus taas neljä kuukautta vanhempi teidän Novaa, joten elämäntilanteet ovat monissa kohdissa aika samankaltaisia, itse olen samaa ikäluokkaa sun kanssa. Sun elämänasenne ja aito positiivisuus ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen ja tuoneet omaankin arkeen kaivattua tsemppiä 🙂 Monipuolisuus ja aitous on se kiinnostusta ylläpitävä tekijä. Kivaa kevättä teille!

 170. Iida sanoo:

  Vuodesta 2013 🙂 erityisesti mieleen on jäänyt kirjoitus, jossa kerroit odottavasi Novaa. Tuntui hassulta olla niin onnellinen tuntemattoman ihmisen puolesta<3

 171. Janita sanoo:

  Aloitin lukemaan 2011 kun odotit Tiaraa. Mieleen on jäänyt Tiaran iiihana kirkkaanpinkki molon haalari ja mietin sillon että kun saan lapsen niin ostan heti samanlaisen. Lapsi tuli kyllä mut ei kirkkaanpinkkiä haalaria.

 172. Elina sanoo:

  Tais olla 2016 🙂

 173. Noora sanoo:

  Minä päädyin blogiisi, kun itse odotin esikoistani ja etsin ”vertaistukea” blogimaailmasta tai siis lähinnä blogeja, joista voisi lukea samassa elämäntilanteessa olevien juttuja. Ajankohta oli siis vuoden 2016 syksy, oma pikkutyyppini nimittäin täytti juuri viikko sitten 1 vuoden eli on teidän Novaa hieman nuorempi 🙂

 174. Enni sanoo:

  Aloin seurata 2015 kun aloin odottaa esikoistani, kaikki postaukset on tullut luettua läpi <3

 175. Anna sanoo:

  Aloitin joskus v 2012 lukemaan, pitkään ollut jo mukana seuraamassa hui! Blogin löysin sattumalta, kun pompin blogista blogiin kesken yövuoron. Loppu yö sitten menikin postauksia selaillessa 😀

 176. Matilde sanoo:

  Olen lukenut blogiasi melko säännöllisesti. Olisinkohan jo pari vuotta seurannut, eli vuodesta 2016. En kyllä muista tarkalleen. Päällimmäisenä on jäänyt mieleen blogisi positiivisuus ja ilo.

 177. Päivi sanoo:

  Vuonna 2012!

 178. Jenni sanoo:

  Taisi olla vuosi 2012, tai loppuvuotta 2011

 179. Nina sanoo:

  Vuotta en tarkalleen muista, mutta eksyin blogiisi alunperin Akkavallan kautta. Tykkäsin siitä kovasti, ja kun bongasin sinunkin blogin niin jäin seuraajaksi heti! 🙂 eli useampi vuosi sitten kuitenkin. 😀

 180. Mini sanoo:

  Olisikohan vuosi 2012, kun olin raskaana ja oli aikaa lueskella blogeja. Jäin koukkuun kivaan blogiisi ja vuosien myötä yhä enemmän, kun lisää lapsia tuli kuvioihin 🙂

 181. SAMP sanoo:

  Olin ensimmäistä kertaa raskaana 2011 kun odotin esikoistani. Etsin mammablogeja ja taisit odottaa ehkä tuolloin Tiaraa?

 182. Henna sanoo:

  2011 luin paljon mamma- ja perheblogeja, kun itsellänikin oli pienet lapset.

 183. Myy sanoo:

  Olisikohan ollut vuonna 2011, kun luin ihan hurjia määriä erilaisia blogeja.

 184. Hanna sanoo:

  Joulukuussa 2017 🙂
  Sinun blogisi on ihanan avoin ja rehellinen 🙂

 185. Elina sanoo:

  Olen lukenut blogiasi nyt ehkä kolmisen vuotta. Löysin tänne ensimmäisen kerran Oton blogista, jonne puolestaan päädyin lukion äikän opettajani suosituksesta. Hän nimittäin kehotti vilkaisemaan Akkavaltaa ylppärikirjoituksia silmällä pitäen, sillä hänen (ja niin myös minun) mielestä Oton kirjoitustyyli on niin monipuolinen ja kaavoihin kangistumaton, että siitä kannatti ottaa oppia.
  Kun Akkavalta lopullisesti loppui, jäin kuitenkin lukemaan sinun blogiasi. Vaikken itse ole saanut vielä lapsia ja elämä pyörii tällä hetkellä lähinnä opiskelun ympärillä, olen löytänyt blogistasi silti paljon samaistuttavaa. Positiivinen elämän asenne ja suhtautuminen arkeen on sellainen asia, missä tahtoisin ”oppia” yhtä hyväksi kuin sinä.

 186. Satu sanoo:

  Vuosi taisi olla 2013 tai 2014. Vanhemmat tekstit olen lukenut jälkikäteen. On ollut ihana huomata, kuinka lapset ovat näyttäneet ihan itseltään heti vauvasta lähtien. Olette ihana perhe ❤

 187. Elli sanoo:

  2016 lähtien oon lukenut 🙂

 188. tnt sanoo:

  Ihan alusta asti on tullut luettua aktiivisesti 🙂

 189. Eeva sanoo:

  Tarkkaan en muista, olisko ollut vuosi 2004 tai 2005 kun ensimmäisiä kertoja eksyin blogiisi.

 190. Benita sanoo:

  Hmmm.. olisikohan vuosi 2015. Aloin lukemaan Oton blogia ja sen kautta hyppäsinkin sinun blogiisi. Vanhemmatkin postaukset on toki tullut luettua 😀

 191. Karin sanoo:

  Tais olla jo 2011 kun aloin odottamaan esikoista.

 192. Janina sanoo:

  Taisi olla joskus 2014?

 193. Paapaa sanoo:

  Voehan.. oisko ollut silloin kun aloitit Indiedaysilla..? Enhän minä muista ennää:D

 194. siiri sanoo:

  Muistaakseni vuosi oli 2015. 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.