Huhtikuun viimeistä viikkoa viedään – kuulumisia & ajatuksia

24.04.2018

Havahduin siihen, että en ole kirjoittanut meidän kuulumisia pitkään aikaan. On ollut niin paljon sellaisia rajattuja aiheita, joista kirjoittaa, että ne ihan perus kuulumiset on jääneet ihan kokonaan pois täältä. No mitä meille sitten kuuluu? Hyvää!

Kirjoitin pari viikkoa sitten meidän lähestyvästä lomasta, ja siitä miten lasketaan siihen päiviä kaikki. No kävi niin, että tein heti silloin sen lomalaskurin lapsille. Arvatkaa milloin muistettiin ekan kerran vetää siihen rastit ruutuun? Eilen. Ruksattiin aika monta päivää kerralla, lapset hihkuivat ilosta kun oli mennyt jo niin monta päivää ja niin nopeasti. Tässä on ollut niin paljon puuhaa, että ei olla ehditty ees odottelemaan reissua, vaikka se odottelu ja jännäilyhän on puoli ruokaa. Mutta kyllä tässä vielä ehtii odotella ja jännäillä myöhemminkin, onneksi.

Meidän 5v on oppinut pyöräilemään (ilman apupyöriä siis), ja ollaankin käyty yhdessä lenkillä niin, että isot tytöt on pyöräilleet ja me ollaan kävelty reipasta vauhtia Oton kanssa. Pyöräilystä on tulossa juttua myöhemmin tällä viikolla, tai siis pyöräilemään oppimisesta ja vinkeistä siihen liittyen. Nyt meidän perheessä onkin enää yksi tyyppi, joka ei itse vielä osaa pyöräillä, mutta hänkin istuu jo terhakkaasti oman nelipyöräisen potkupyöränsä selkään. Siitäkin lisää varsinaisessa pyöräilypostauksessa sitten.

1-vuotias on kulkenut mun mukana tapaamisissa tällä(kin) viikolla, ja loppuviikosta on luvassa kaikki tämän kevään pressipäivät. Ollaan käyty parissa tapaamisessa, ja molemmat sujuivat tosi hyvin. Ollaan myös ulkoiltu ja touhuttu kotona. Joillakin pressipäivillä ajattelin mennä käymään, mutta kaikkiin en mitenkään ehdi vaikka haluaisinkin.

Taaperotyyppi tulee tietysti mukaan, ja saapa nähdä miten reissut sujuvat. Tällä hetkellä tuntuu olevan ihan arpapeliä, että onko meillä rauhallinen reissu, vai super aktiivinen reissu. Välillä hän on niin rauhallinen ja hengailee vaan yhdessä paikkaa ihmettelemässä jotain, ja toisena päivänä hän on ihan all over the place ja hikikarpalot otsalla yritän vain pysyä hänen perässään. Onneksi hän on ollut ihanan iloinen, vaikka vähän kujeileekin. Tämä 1v ikä on kyllä hikikarpaloista huolimatta niin ihana, että melkein joka päivä poskiin sattuu kun hymyilyttää ja naurattaa niin paljon hänen toilailunsa.

Meille kuuluu hyvää, ja fiilis on loistava! Tulevat päivät ja viikot on täynnä kaikkea kivaa, mutta onneksi välissä ehtii aina ottaa ihan iisistikin ja vaan olla kotona ja ulkoilla. Se tasapaino on paras, että on sopivasti jännittävää puuhaa, ja sopivasti rentoa spontaania hengailua ja verkkareita. Enempää ei voisi toivoakaan. Tänään tehtiin kauppareissu, ja sen jälkeen haettiin meille kaikille pizzat kotiin. Ison kauppareissun jälkeen on ihan parasta, kun ei tarvitse alkaa laittamaan ruokaa, vaan saa syödä jonkun muun laittamaa herkkua.

Ihanaa ja toivottavasti aurinkoisempaa viikkoa kaikille <3


14 Responses to “Huhtikuun viimeistä viikkoa viedään – kuulumisia & ajatuksia”

 1. Avatar Sonja sanoo:

  Mistä tuo sun ihana paita on? :)

 2. Avatar neito sanoo:

  Meillä tyttö potkutteli 2 veen potkupyörällä ja seuraavana vuonna alkuun hieman potkupyörällä, sitten mies lykkäsi tytön tavallisen pyörän kanssa (pieneeen) alamäkeen ja sen jälkeen neiti on ajellut tavallisella pyörällä. Oppi siis kolme vuotiaana todella helposti tavallisen pyörän ajon, lähtemään sillä ja jarruttamaan ja pois selästä. Kun kulki ilman appareita pyörällä ajavan kolme vuotiaan kanssa, sai aika pitkiä katseita peräänsä. Ilmeisesti sen verran harvinainen ilmestys pikku pyöräilijä, moni jäi ihan kunnolla katsomaan perään.

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Mahtavaa! Meillä kans on sujunut todella nopeasti pyöräilemään oppiminen potkupyöräilyn jälkeen suoraan ilman niitä appareita! :D Voin kuvitella miten paljon minipyöräilijä on saanut ihailevia katseita! :)

 3. Avatar E sanoo:

  Mistä toi IHANA paita on?! :)

 4. Avatar Nelli sanoo:

  Taas niin ihanan keväinen lookki!

 5. Avatar Laura sanoo:

  Juuri tänään ostin ton saman paidan Ginasta ja mietin että Iinalle voisi sopia myös :D ja sitten olitkin ostanut tuon!

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Eikää ihana et aattelit mua!! :D Tää on kyl niin ihanan keväinen paita!

 6. Avatar Nimetön sanoo:

  Mistä tuo paita on? Aivan ihana :)

 7. Avatar Janina sanoo:

  Ihanan fressi lookki sulla, ja mikä superihana paita! Ihanaa kevättä ja reissun odotusta, meidän lomalaskurissa päiviä vielä vähän enemmän jäljellä, mutta pian se tulee!

 8. Avatar Saara sanoo:

  Moikka! Ihana asu! Mistä noi farkut on? :)

Kommentoi