Helpotusta arkeen hyvästä olosta tinkimättä

09.05.2018

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Knorrin kanssa.

Ei aseteltuja lounaita eikä täydellisiä kukkakimppuja

Mä tiedän, että kenenkään arki ei ole vain kauniisti aseteltuja lounaita, täydellisiä kukkakimppuja paperiin käärittynä, tai shampanjaa ja ruusun terälehtiä kylpyammeessa. Siinä missä ihailen niitä kaikkia upeita instafeedejä, jotka näyttävät siltä, kuin arki olisi juuri sitä, en itse pystyisi tuottamaan samaa. Meidän arki näyttää arkiselta, vaikka siitä kaunista ja meidän näköistä haluan ja yritänkin tehdä. Meidän arki on puistoreissuja, metrolla matkustamista, pikkukivien ihmettelyä, tietokoneen naputtelua, leikkihuoneesta aulaan leviäviä ”barbien koteja”, loputonta siivousta ja joskus myös nopeasti hotkaistuja lounaita. Se ei ole mitenkään erityisen glamourintäyteistä, mutta naurun ja onnen täyteistä kyllä.

Ihannemaailmassa jokainen lounashetki olisi uskomaton kokemus ja täydellinen yhdistelmä makujen balanssia, loistavaa seuraa ja ennen kaikkea a i k a a. Mun maailmassa, ja ennen kaikkea arjessa, ne lounaat on kuitenkin harvassa, vaikka se loistava seura (eli maailman siistein taapero) onkin aina läsnä. Aina välillä sattuu se täydellisyyttä hipova hetki, kun taapero nukahtaa juuri oikeaan aikaan, ystävän kanssa saa hyvän pöydän lempiravintolasta, ja lounaan saa nauttia keskeytyksettä ja kaikessa rauhassa jutustellen, ja ehkä vielä kahvitkin päälle.

Meidän arkilounaat

Usein arkilounaat on kuitenkin sitä, että syödään kotona edellispäivän jämiä, tai sitten taapero syö niitä ja mä koitan keksiä itselleni jonkun pikalounaan, jonka hotkaisen samalla kun teen töitä minityypin nukkuessa. Tai sitten ollaan ravintolassa, parhaassa tapauksessa vielä työhön liittyvällä lounaalla, kaikki syöttötuolit on varattuja ja vieressäni istuu tavallisella tuolilla intoa puhkuva taapero, joka vuorotellen kauhoo riisiä suuhun, tai haluaa lähteä juoksemaan ympäri ravintolaa. Ei mitään maailman rauhallisimpia hetkiä siis, ja se on ihan fine. Mä en yleensä lataa lounaaseen kauheasti odotuksia, mutta silloin joskus kun se rauhallinen hetki yllättää, olen toki ihan fiiliksissä. Hauskaa meillä on lähestulkoon aina, sillä vielä kolmannellakin kierroksella taaperon temput jaksavat naurattaa vähintään yhtä paljon kuin ennenkin.

Olen kirjoittanut täällä, että joskus musta on ihan fine nautiskella jonkun muun kehittelemä lounas tai välipala pahvipurkista. Olen edelleen sitä mieltä. Joskus saa mennä helpoimman kautta, ja nykyään onneksi siihen on olemassa lukuisia mahtavia vaihtoehtoja, joista löytyy makua, eivätkä ravintoarvotkaan ole yhtään hassumpia. Yksi helppo tapa lisätä kasvisruuan osuutta ruokavaliosta on myöskin ostaa einekset ja valmiit välipalat mahdollisuuksien mukaan aina kasvisvaihtoehtoina.

Kasvissyöjällekin sopiva pika-ateria

Knorr Veggie Snack on on kasvissyöjällekin sopiva vaihtoehto, joka sisältää terveellisiä raaka-aineita, runsaasti vastuulllisesti viljeltyjä vihanneksia sekä laadukkaita hiilihydraatteja ja kuitua. Sen valmistukseen tarvitsee vain 5 minuuttia aikaa ja pari desiä kuumaa vettä. Knorr Veggie Snackia saa neljää eri makua: Mediterranian Couscous, (couscous-pohja, kesäkurpitsaa, porkkanaa, auringonkukansiemeniä), Primavera Penne (pastapohja, herneitä, vihreitä papuja ja kurpitsansiemeniä tomaattikastikkeessa), Thai Green Curry Rice & Quinoa (riisi –ja kvinoapohja, vihreitä papuja, porkkanaa ja valkosipulia) sekä Mexican Chili Rice (riisipohja, punaista paprikaa & paahdettua sipulia tomaattisessa kastikkeessa).

Mä tykkään tosi paljon kvinoasta ja couscousista, ja mun lempparit näistä Knorr Veggie Snackeista onkin juuri Mediterranian Couscous, sekä Thai Green Curry Rice & Kvinoa. Niissä on makua ja rakennetta, ja on myös kivaa tietää, että pikaratkaisukin voi olla terveellinen ja laadukas. Joskus arjessa tarvitsee sen helpon snackin, joka ei vie yhtään aikaa eikä energiaa, jotta saa tehtyä jotain muuta tärkeää. Se on enemmän kuin ok!

Postauksen kuvat on otettu ihan tavallisena arkipäivänä, jolloin oli täydellinen hetki juuri Knorr Veggie Snackille. Edellispäivän jämistä riitti vain taaperolle, kun ruoka oli niin hyvää että taidettiin ottaa sitä pari kertaa lisää. Taapero ei halunnut mennä vielä päiväunille, vaan hän halusi ehdottomasti tehdä Knorr Veggie Snack -purkeista tornin, kaataa sen ja kasata uudelleen. Hän halusi myös maistaa mun Thai Green Currya omalla haarukalla, mutta hänen makuunsa ruoka oli ehkä vielä liian mausteista. Mulle sen sijaan maistui todella hyvin, NAM!

LUKIJAKILPAILU:

Mikä on sun lempparimaku Knorr Veggie Snackeista? Vastaa postauksen kommenttiboksiin ja voita 15€ arvoinen Knorr Veggie Snack -tuotepaketti! Osallistumisaikaa on 16.5. klo 22.00 asti. Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Arvonnan tarkemmat säännöt löydät TÄÄLTÄ.

Onnea arvontaan kaikille!


77 Responses to “Helpotusta arkeen hyvästä olosta tinkimättä”

  1. Reeta sanoo:

    En ole vielä maistanut, mutta Thai green curry kuulostaa hyvältä!

  2. Kkristasofiaa sanoo:

    Thai Green Curry Rice & Quinoa on mun valinta. Ihanan helppoa töissä, kun lounas syödään tien päällä. Huoltoasemalta tarvittaessa vesi ja taas on hyvää ruokaa, mikäli lounastarjonta ei miellytä!

  3. Jossukka87 sanoo:

    En ole näitä koskaan maistanut, joten lempparia en osaa sanoa.. mutta täytyy ehdottomasti testata vaikka voitto ei osuisikaan kohdalle 🙂 Ja kyllä arjessa tulee välillä valmisruokia syötyä.. saa sitä välillä päästää itsensä helpolla 🙂

  4. Maiju sanoo:

    Mediterranian couscous olisi todennäköisesti mun lemppari 🙂

  5. Jenni sanoo:

    En oo vielä testannut, mut kaikki kuulostaa hyviltä. Valitettavasti mulla on tällä hetkellä pannassa pasta, pavut ja sipuli, joten nyt sitten toi Mediterranian Couscous olis oikeestaan ainoa jota voin syödä 🙁 Jos arpaonni suosii, niin muksu syö kyllä hyvällä ruokahalulla muutkin maut 😉

  6. Jaana k. sanoo:

    En ole kokeillut näistä mitään, mutta tämä Mediterranian Couscous voisi olla ekana ostoslistalla.

  7. Emmi sanoo:

    Mediterranian couscous 🙂

  8. Minna sanoo:

    En ole vielä maistanut, mutta sopisi meidän kiireiseen arkeen.

  9. Jenna sanoo:

    Mexican Chili Rice kuulostaisi hyvältä

  10. Heidisusanna sanoo:

    Näitä pitääkin kokeilla! Kvinoaa sisältävä kuulostaa parhaalta. 🙂

  11. Emma sanoo:

    Mexican chili!

  12. riikka sanoo:

    hei en oo maistanu, mutta haluisin kyllä <3

  13. Maria sanoo:

    Green curry <3

  14. BAmbi sanoo:

    En ole vielä maistanut. Todennäköisesti thai green curry tai mediterranian couscous tai mexican chili rice. Niitä haluaisin maistaa 🙂

  15. Jade sanoo:

    Thai Green Curry ja Mexican Chili Rice

  16. Janica sanoo:

    Thai green curry kuulostaa mustakin hyvältä. Nää olis hyviä miehelle lounaaks töihin. 🙂

  17. Inka sanoo:

    En ole vielä ehtinyt maistaa, mutta Thai Green Curry Rice kuulostaa herkulliselta!

  18. Milla sanoo:

    Mediterranian Couscous vaikuttaa kiinnostavimmalta.

  19. Jessica sanoo:

    En ole vielä maistanut, mutta tuo kvinoa kuulostaa hyvältä 🙂

  20. Jenni sanoo:

    Mun lemppari on myös tuo Mediterranian couscous koska kuskus on vaan niin herkullista! 🙂

  21. Eeva sanoo:

    En oo vielä maistanut, mutta nyt on pakko ku tullut kasvisvaihtoehtojakin! Lihaa en syö ollenkaan ja joskus tekisi mieli mennä helpolla eväällä ja uusilla tuotteilla, yleensä tulee ostettua aina sitä yhtä ja samaa joka kyllästyttää. Ja suurinosa valmis kasvisruuista on mauttomia 🙁 Kaikki kuulostaa herkulliselle, mutta eritoten tuo mexican chili rice, nam!

  22. Krista sanoo:

    Thai Green curry Rice & Quinoa

  23. Elina sanoo:

    Lempparimakuni on Primavera Penne.

  24. Lottae sanoo:

    Mexican chili rice kuulostaa herkulliselta!

  25. Manteli sanoo:

    En ole minäkään maistanut, mutta pasta ja tulinen ruoka ovat suosikkejani, joten Primavera penne tai Mexican chili rice varmasti maistuisivat mulle.

  26. Rosie sanoo:

    Vielä en ole maistanut, mutta Mediterranian Couscousia täytyy varmasti kokeilla!

  27. Nekku sanoo:

    En ole maistanut, joten lempparia ei vielä ole.

  28. Laura sanoo:

    Kaikki kuulostaa hyviltä 🙂

  29. Johanna sanoo:

    Thai Green Curry kuulostaa parhaimmalta.

  30. Inka sanoo:

    En ole koskaan maistanut mutta menee kyllä testiin, terveellistä ja helppoa päiville jolloin ei vaan jaksa kokata itelleen Uskon että testaan ensimmäisenä thai green curry rise & quinoa.

  31. Kaisu sanoo:

    Tuo couscous kuulostas herkulliselta!

  32. Sara sanoo:

    Primavera penne kuulostaa sen verran hyvältä että taidan joskus joutua maistamaan 🙂

  33. Katja sanoo:

    Näitä en olekaan vielä maistanut,mutta pastaversiot ovat pelastaneet kiireisen päivän monesti 😉 ja maistuvat lapsillekin. Luulisin,että couscous voisi nousta suosikikseni.

  34. Elina M sanoo:

    Heippa! Mediterranean couscous ehdottomasti, koska rakastan couscousia yli kaiken!

  35. Siiri sanoo:

    Uusia tuttavuuksia mutta haluaisin maistaa primavera penneä.

  36. Rita sanoo:

    Hei! En oo vielä maistellut näitä, mutta näistä se Thai green curry kuulostaa parhaalta. Ihanaa, että muittenkin mielestä on ok välillä syödä pahvipurtilosta!

  37. Venla sanoo:

    Mediterranean couscous vois olla munkin lemppari. En ole kyllä maistanut vielä 🙂

  38. V sanoo:

    Vielä en ole maistanut, mutta Thai Green Curry Rice & Quinoa vaikuttaa tosi hyvältä!

  39. huomio sanoo:

    En ole maistanut näitä, mutta Thai green curry kuulostaa hyvältä ja sisällöltään sellaiselta, että se sopisi tällaiselle maidottomalle ja gluteenittomalle!

    Kiva että näiden arjen oikaisuruokien valikoima kasvaa. Kun itsellä on näitä ruokarajoitteita, on vaihtoehdot usein aika harvassa, vaikka joskus kaipaisi sellaista nopeaa ja helppoa lounasta/päivällistä. Kuten tänään, kun lapsella on valmis ruoka mutta itselle pitäisi keksiä nopea eväs ennen kuin lähdetään asioille. Oiskohan purkkihernaria kaapissa…

  40. Eku sanoo:

    En ole maistanut mutta Thai Green Curry kuulostaisi hyvältä. Täytyy kyllä joskus ottaa kokeiluun!

  41. Sofia sanoo:

    En oo maistellut mutta uskon että kaikki maistuis!

  42. Mk sanoo:

    En ole maistanut, mutta nuo kasvisversiot varmasti. Niitä pitää kyllä maistaa!

  43. Anniina sanoo:

    Tuo Penne on parasta: sopivan täyteläinen! Vaikka muita en olekaan edes maistanut 😀

  44. Airi sanoo:

    Thai green curry.

  45. Heli sanoo:

    en ole vielä maistanut oikeastaan mitään tälläisiä. Jotenkin epäilyttää että olisiko se sitten pelkkää ”pastamömmöä” ilman mitään kasviksia.

  46. Heli sanoo:

    Primavera Penne kuulostaa tosi hyvältä 🙂

  47. Krista sanoo:

    Mediterranean couscous on mun lemppari 🙂

  48. ss sanoo:

    Täytyykin koittaa ens kerralla kun tarvii töihin lounasta. Ois kiva vaihtelu mikroruuille. Näistä toi mexican kuulostaa herkulle.

  49. Marjo sanoo:

    Primavera penne on suosikkini. Lisäsin sekaan tonnikalaa, hyvältä maistui niinkin.

  50. Anne sanoo:

    Thai Green Curry kuulostaa hyvältä.

  51. Susanna sanoo:

    Noi kaikki on hyviä mut lemppari on primavera penne:)

  52. Heidi K sanoo:

    En oo koskaan näitä maistanu, olis kyllä kiva kokeilla 🙂

  53. K sanoo:

    En ole muistellut, mutta etenkin Primavera Penne kuulostaa hyvältä. Nää olisi kyllä huippuja helpottajia uudessa vauva-arjessa!

  54. Marika sanoo:

    Oi, tykkään kvinoasta eli ensimmäisenä lähtisi kokeiluun juuri tuo Thai Green Curry Rice & Quinoa!

  55. JennaO sanoo:

    Thai Green Curry on mielettömän hyvää! Syön sitä usein töissä. Muita en ole vielä uskaltautunut maistamaan.

  56. Susanna sanoo:

    Mexican chili rice

  57. Elli sanoo:

    Mediterranean Couscous

  58. Annak sanoo:

    En oo näistä ees tienny, mutta tuo mediterranean couscous kuullostaa parhaalta

  59. Vaula sanoo:

    Mediterranian couscous

  60. Minna sanoo:

    Thai green curry kuulostaa hyvältä 🙂

  61. Anni sanoo:

    Thai green curry on herkkua!

  62. Selma sanoo:

    Minulla on kaapissa hätävarana pari knorrin pika-ateriaa tyttärelle, niihin hetkiin kun kasvisvaihtoehdot ovat vähissä ruokaa laittaessa.
    Näitä knorr veggie snackeja tekisi mieli kokeilla jos vaikka maistuisi teinillekin.

  63. Pirjo Gustafsson sanoo:

    Thai Green Curry.

  64. Emmiliaa sanoo:

    Mexican chili kuulostaa hyvältä!

  65. Laura sanoo:

    En ole vielä maistanut, mutta täytyy ehdottomasti muistaa seuraavalla kauppareissulla!! 🙂

  66. A sanoo:

    Mexican chili rice kuulostaa hyvälle.

  67. Henna Holappa sanoo:

    Mediterranian Couscous on varmasti hyvää.

  68. Ph sanoo:

    Ei ole tuttu vielä mutta testaan kaikki. Thai ruoka maistuu.

  69. Salla sanoo:

    green curry 🙂

  70. Veera sanoo:

    Mediterranian Couscous on ehdoton lemppari!

  71. Milja sanoo:

    Mexican chili!

  72. Jasmiina Hoo sanoo:

    En ole vielä maistanut mitään, mutta mediterranian couscous kuulostaa ainakin hyvältä 🙂

  73. Jenni sanoo:

    Mediterranian couscous

  74. Päivi sanoo:

    Ehkä tuo mediterranian couscous, kun couscousia ei tule arjessa laitettua lapsen vilja-allergian vuoksi. Saisin sitten itse herkutella.

  75. tinja sanoo:

    Primavera penne.

  76. Jasmiina sanoo:

    En oo vielä maistanut näitä, mutta tuo thai green curry kuulostaa hyvältä!

  77. Elise H. sanoo:

    Primavera Penne vaikuttaisi kiinnostavimmalta maulta 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.