Meidän vakkari-pysähdyspaikka pitkillä ajomatkoilla

28.06.2018

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä ABC-asemien kanssa.

Pitkän matkan ajelijat

Jokainen blogiani pidempään seurannut tietää, että me ajetaan paljon pitkää matkaa autolla. Yleensä väli on Helsinki-Oulu tai Oulu-Helsinki, mutta joskus ajellaan myös Turkuun päin, tai pyörähdetään Oulusta Haaparannalla. Meidän lapset ovat melko tottuneita matkustajia, ja automatkat sujuvat lähes poikkeuksetta sutjakkaan ja ongelmitta, ilman takapenkin marinoita ja ”milloin ollaan perillä?” -kyselyitä. Me ollaan kehitetty ne meidän omat hyvät keinot selvitä pitkistä automatkoista lasten kanssa kivuttomasti, ja taaperoikäinen kuopuskin on jo pitkän matkan konkari.

Autossa viihtymiseen avaimia ovat mukavuus ja mielekäs ajanviete lapsilla, jotka ollaan ratkaistu siten, että lapsilla on mahdollisimman mukavat, turvalliset ja tilavat istuimet, sekä paljon kivaa tekemistä puuhakirjoista medialaitteisiin ja piirustuslautoihin. Se kaikkein tärkein mukavan matkan mahdollistaja on meillä kuitenkin pysähdys, joita tehdään tarpeen mukaan, mutta pyritään yhteen. 90% matkoista me tehdäänkin yhden pysähdyksen taktiikalla, myös HKI-Oulu -välillä. Me ollaan kaavoihin kangistuneita, sillä tällä välillä me pysähdytään joka kerta tismalleen samalla asemalla, joka on Äänekoskella nelostien varressa sijaitseva Hirvaskankaan ABC-asema.

Paras pysähdyspaikka nelostiellä

Hirvaskankaan ABC on valikoitunut meidän vakkariksi monestakin syystä, joista ensimmäinen on varmaan se, että me käytiin siellä aina myös mun äidin kanssa silloin, kun asuin vielä äidin kanssa. Toinen hyvä syy on se, että se sijaitsee sopivasti juuri puolimatkassa tällä ajovälillä, jolloin ei ehdi tulla liian kova nälkä kummallakaan välillä, kun syö lähtiessä hyvin. Yhtä pysähdystä ajatellen etappi on loistavassa kohdassa! Oikeasti meillä on kuitenkin myös monta muuta syytä valita juuri ABC samassa kohdassa sijaitsevista kolmesta huoltoasemasta.

ABC:lla on siistit, viihtyisät ja mukavat lastenhoitotilat, kun meidänkin perheessä vielä on vaippaikäinen. Sinne suunnataan aina ekana, ja koskaan ei olla jouduttu jonottamaan lastenhoitohuoneeseen, vaan aina on päästy heti, sillä niitä on useampi. Lastenhoitotiloissa on myös sekä lasten että aikuisten WC, ja onkin helppoa, kun nämä ovat kaikki samassa, kun meidänkin perheessä on monta jäsentä. Kenenkään ei tarvitse odotella tai lähteä yksin seikkailemaan aikuisten vessaan.

Vessajutuista suoraan ruokailuun, tähän meidän tytöt sanoisi kyllä jotain painavaa, kun niin ei saisi tehdä. Nyt kuitenkin jatkan suoraan lastenhoitohuoneesta ruokailuun, koska niin me yleensä tehdään pysähtyessäkin. Me yleensä syödään lämmin ruoka pysähtyessä, ja ABC:lla vaihdellaan Hesburgerin ja ABC:n omien ruokien välillä. Tällä kertaa tilattiin Oton kanssa ABC:n Chef’s burgerit, ja lapset valitsivat perunamuusin kanssa lohta ja lihapullia lastenlistalta. Ruoka maistui lapsille hyvin, kuten yleensäkin. Annokset olivat juuri sopivan kokoiset, kun maha tuli kuulemma täyteen, mutta ruokaa ei jäänyt lautaselle.

Lasten lemppari on Apsi-leikkipaikka

Lapsille se pysähdyksen kohokohta on tietenkin ABC:n Apsi-leikkipaikka, joka on kuin minikokoinen sisäleikkipuisto. Siellä lapset saavat purkaa energiaa, laskea liukumäkeä, kiipeillä ja vähän kiljahdellakin. Me ei kiirehditä leikkipaikalta pois, vaan sen tauon aikana lapset saavat oikeasti leikkiä kunnolla, kunhan ensin ovat syöneet rauhassa. Tämän leikkitauon avulla lapset jaksavat hyvin istua vielä matkan toisenkin puoliskon. Meidän kuopuskin tunnistaa Apsi-apinan (koska hän sai oman Apsi-pehmolelun), ja pysähtyessä hän kiljahtelikin jatkuvasti ”APITII! APITII!” kun näki Apsi-apinoita joka puolella.

ABC-asemat ovat auki vuoden jokaisena päivänä, ja monet niistä myös 24h. Jokaiselta ABC-asemalta löytyy ravintola ja edullinen ruokakauppa. ABC:n omat ravintola- ja ruokakauppapalvelutovat auki koko aseman aukioloajan. Monella asemalla on myös esim. apteekki, kirjakauppa tai jotain muuta hauskaa ekstraa. Meille ABC on ihana hengähdystauko ajomatkan keskellä, jolloin Ottokin saa kunnolla rentoutua ja pitää taukoa lasten leikkiessä, jotta jaksaa yksin ajaa pitkän matkan.

LUKIJAKILPAILU:

Millaiset mobiilipalvelut helpottaisivat teidän perheenne pysähdyksiä? ABC julkaisi toukokuussa ABC-mobiilin, jossa tankkaus hoituu älypuhelimella. Mitä muuta te haluaisitte maksaa tai tilata ABC-asemilla mobiilisti? Kaikkiin blogipostauksiin viimeistään 31.7.2018 kommentoineiden kesken arvotaan 20 euron arvoinen S-ryhmän lahjakortti. Arvonta suoritetaan 2.8.2018 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Vastauksia voidaan nimettömästi hyödyntää ABC:n markkinoinnissa. Kilpailun järjestäjä on SOK. Kilpailun säännöt tämän linkin takana.

Onnea kisaan kaikille!


97 Responses to “Meidän vakkari-pysähdyspaikka pitkillä ajomatkoilla”

 1. Marika sanoo:

  Vois tilata ja maksaa etukäteen ruoka-annoksen

 2. Milla sanoo:

  Abc aterioiden valmiiksi tilaaminen olisi huippua matkan aikana kun ajelee kohti asemaa samoin päivän lounas jne, ehkä myös jos samassa on kauppa niin valmiiksi pakattuna kauppakassi jonka voisi noutaa sieltä tai juuri se ateria että voisi noutaa matkaan jos ei tilaa sitä valmiiksi kun saapuu syömään

 3. Satu sanoo:

  Tilaga ja maksaa ruoat etukäteen ja saapua pöytään. Nopeuttaisi pysähdystä eikä tarvitsisi nälkäisenä odotella.

 4. Minna sanoo:

  Olisi mahtavaa jos voisi jo autolla ABC:tä lähestyessä lukea mobiilista ruokalistaa, nähdä ruokajonob minuuteissa, sekä vaikka tilata annoksen jo etukäteen!

 5. kiikati sanoo:

  Teidän automatkat kuulostaa rattoisilta! Ruokaa voisi olla kätevä tilata vaikka etukäteen, vaikka yleensä odotusajat eivät kyllä ole pitkiä muutenkaan.

 6. Tanja sanoo:

  Ois kätevää jos voisi jo valmiiksi tilata ruokaa odottamaan asemalle.

 7. Krista sanoo:

  Minä en kovin paljoo oo vielä mobiilisti maksanu mitään niin vaikea sanoa mitä maksaisin mieluusti sillä mutta entiiä nopeutuisko kassalla toiminta jos asiakkaat sais maksaa ostoksetkin mobiilisti kun sehän on paljon nopeampaa kuin että rupee kortilla maksaa ja tunnusluvut ja muut laittaa.mut Abc asemat on kyllä meilläkin ihan ilman mobiiliakin lemppari pysähtymis paikat.

 8. Jenni sanoo:

  Perheen ruoka-annoksien tilaaminen etukäteen, kahvit tietty lisäksi!

 9. Zelinda sanoo:

  Ekan tuli mieleen ruoka annoksen tilaaminen etukäteen. Jos hyvin näköistä porukkaa niin saisi ruuan suoraan eteen

 10. Mira sanoo:

  En kaipaa mobiilipalveluita 🙂

 11. Jossu sanoo:

  Jos ruoan pystyisi tilaamaan etukäteen, se olisi tosi kätevää.

 12. Katariina sanoo:

  Olisi kiva pystyä tilaamaan ja maksamaan ruoka etukäteen mobiilisti

 13. Sara sanoo:

  Mobiilimaksaminen kaikista ABC:n palveluista helpottaisi kun ei tarvitsisi lompakkoa kanniskella!

 14. Anni sanoo:

  Olis kiva, jos vois maksaa etukäteen ja hakee sitten tai toinen hyvä olis myös drive in kaista.

 15. Lotta sanoo:

  Olisi kätevää, jos voisi tilata ruokaa etukäteen ja sillä tavalla nopeuttaa matkantekoa.

 16. Taru sanoo:

  Ehdottomasti ruoka-annoksien ennakkotilaaminen! Välillä ABC:ltäkin tulee haettua kotiin heidän omia hampurilaisaterioita, joten olisi hyödyllistä saada tilattua ne etukäteen ja helposti vain käydä noutamassa ne.

 17. zuzu sanoo:

  Välillä kun on kiire, helpottaisi paljonkin jos ruoat pystyisi tilaamaan ja maksamaan mobiilisti. Lisäksi ruoan jonotusajan näkeminen olisi näppärää.

 18. Melissa sanoo:

  Etukäteen tilata ruuat ja maksaa, jolloin saapuessa pääsisi vain valmiiseen pöytään nauttimaan ruuat ja matka voisi jatkua.

 19. Tiia sanoo:

  Ruuat kun saisi katsottua ja tilattua puhelimella etukäteen matkan aikana niin ei tarvisi sitten asemalla nälissään valita/odotella ruokia. Tuo olisi kätevää ja uskoisin helpottavan erityisesti lapsiperheitä.

 20. Viivi sanoo:

  Musta ois huippua, kun voisi etukäteen tilata kauppakassi noudettavaksi samalla kun pysähtyy syömään tai tankkaamaan. Ja vielä jos tilauksen voisi tehdä lyhyelläkin varoitusajalla. Myös ruoka-annoksen tilaaminen etukäteen voisi olla kätevää.

 21. JuliaHei sanoo:

  Kätevää olisi jos ruoan pystyisi valkkaamaan ja tilaamaan etukäteen ja mennä vain suoraan syömään:) toki maksaminen olisi myös kätevää mobiilin kautta

 22. Ann sanoo:

  Toi mobiilitankkaus on kyl kätevä!
  Mä haluisin mobiilipalvelun liitettävän Autonpesulan yhteyteen: sais tietää, että kuinka pitkä jono siellä on, reaaliajassa! (ja miksei maksaakin kyseinen pesu mobiilis) Musta tuntuu, et koko muu maailma on aina samaan aikaan mun kans jonottamassa autopesuun, hah.

 23. Emmita sanoo:

  Onnelliset te, joille on siunaantunut lapset jotka eivät voi pahoin autossa. Oikeasti! Me ei voida lasten kanssa edes vahvojen pahoinvointilääkkeiden kanssa matkustaa junassa niin, että katse olisi jossain muualla kuin tiessä. Onneksi lentämiset sujuu ilman pahoinvointia, jotka onkin meille ne tärkeimmät. Voin sanoa, että ei nimittäin ole herkkua lapselle eikä vanhemmalle, että laatta alkaa lentää esimerkiksi jos lapsi sattuu nukahtamaan autoon, bussiin tai junaan. 🙁

 24. Essi sanoo:

  Ehdottomasti ruokien tilaus etukäteen olisi isoiso plussa! Varsinkin jos on liikkeellä juuri lomien aikana ja porukkaa on paljon.

 25. Jade sanoo:

  Ruuan tilaus listalta valmiiksi tiettyyn aikaan mennessä.

 26. Katziki sanoo:

  Mielestäni mobiilipalveluja on ihan riittävästi 🙂

 27. Miumau sanoo:

  Ruoka-aterioiden tilaus etukäteen!

 28. Elise sanoo:

  Oon lukenu siun blogia jo monta monituista vuotta ja ihaillut aina siuta ja teidän perhettä niin paljon! Ei se toki tästä muutu, mutta ekaa kertaa tästä yhteistyöpostauksesta tuli inhottavat fiilikset. Jaan todella paljon samoja arvoja siun kanssa mutta nyt tulin vähän pahalle mielelle abc mainostamisesta. Pienet yksityisyrittäjät huoltoasemineen kituuttaa ja yrittää pärjätä tällaisten jättien välissä, olisin kuvitellut sinunkin yrittäjänä tukevan suomalaisia pienyrittäjiä!!

 29. Nimetön sanoo:

  Ruuan etukäteen tilaaminen tuli itsellenikin ekaksi mieleen.

  Viimeksi pysähtyessäni kaipasin valikoimaan take away vaihtoehtoja, joita olisi voinut ottaa autoon mukaan sen sijaan, että olisi pitänyt istua huoltamolla syömässä. Kun yksin matkustaa, sitä mielellään jatkaisi matkaa sen sijaan, että käyttää aikaansa odottelemalla annoksen valmistumista ja yksin pöydässä syömällä.
  Myös terveellisiä ja kevyitä vaihtpehtoja toivoisin listalle lisää. Rasvaiset ja suolaiset ranskalaiset ovat usein se viimeinen juttu, jota autossa pitkään istuessaan kaipaa.

 30. Marjo sanoo:

  Ruoan tilaaminen ennakkoon olisi superkätevää

 31. Jessi sanoo:

  Ruuat pöytään valmiiksi ja vaikka ruokakaupasta eväät 🙂

 32. Jepa sanoo:

  No ruoka-annoksia olisi kyllä kätevää tilata!

 33. Kaisa sanoo:

  Ruokatilaus valmiiksi maksettuna!

 34. Kaisa sanoo:

  Täruokatilaus valmiina maksettuna! Saisi laittaa arvioidun ajan milloinon kohteessa, ja ruoka olisi valmiina odottamassa, jonka saisi tilausvahvistusta näyttämällä.

 35. Annak sanoo:

  Ruokien tilaaminen etukäteen ois kätevää 🙂

 36. Minna sanoo:

  Olis näppärää, jos ruokalista löytyisi netistä ja ruuat saisi tilattua ja maksettua etukäteen! Helpottaisi varmaan erityisesti lapsiperheitä, mutta miksei kaikkia muitakin!

 37. Jm sanoo:

  Ruokien ennakkotilaus ois tosi kätevää just pitkällä matkalla, kun haluaa päästä mahdollisimman nopeeta ja vaivattomasti syömään ja sit taas matkustaan.

 38. Johanna sanoo:

  Vierailun aikana ostettavien asioiden maksaminen mobiilisti olisi huippua. Tankkauksesta lasinpesunesteisiin, ruuasta autopesuihin!

 39. Salla sanoo:

  Ruuan tilaaminen etukäteen 🙂

 40. AnnaMaria sanoo:

  Kyllä se olisi ruoka-annosten etukäteistilaus, voisi olla kestonälkäisten lasten kanssa aika näppärä 🙂

 41. Emilia sanoo:

  Ruoan tilaaminen etukäteen!

 42. Rose sanoo:

  Täälläkin ehdottomasti tuli ensimmäisenä mieleen ruoan tilaaminen jo matkan varrelta odottamaan taukopaikalle!

 43. tanjaminna sanoo:

  Komppaan edellisiä ja sanon ehdottomasti, että ruoan etukäteistilaus. Olisi mahtavaa, jos ruokaa ei tarvitsisi odotella, vaan se olisi sopivasti valmista, kun saapuu paikalle. Pitkillä automatkoilla, joita mekin teemme usein, ruoan mahdolliset pitkät odotusajat ärsyttävät.

  Jonkinlainen kauppakassipalvelu voisi myös olla hyödyllinen

 44. Lode sanoo:

  Olisi kätevää jos ruuan saisi tilattua etukäteen mobiilisti 🙂

 45. Marika sanoo:

  Ehdottomasti paras juttu olisi, että voisi tilata ruuat ja maksaa ne etukäteen, jolloin ruoka odottaisi valmiina, kun saavutaan pelipaikalle. Tämä helpottaisi, kun nälkä jo kurnii mahassa ja alkaa vähän hermot kiristyä niin säästyisi ainakin ruuan odottamisessa aikaa

 46. Emma sanoo:

  Ruokien tilaaminen etukäteen! Me pysähdytään myös useimmiten ABC:llä ja aina lounaspöytä ei miellytä, niin olisi kätevää tilata ruoka matkalta ja saada se heti saapuessa pöytään 🙂

 47. Milla sanoo:

  Ehdottomasti ruokien tilaus ja maksu etukäteen ja saisi samalla valittua että syödäänkö paikan päällä vai otetaanko mukaan 🙂

 48. Kajo sanoo:

  Ruokalistat, ruokatilaukset ja niiden maksu. Miksipä ei muutkin ostokset, etenkin ne (luultavasti) yleisimmät eli matkaeväät/naposteltavat

 49. Nin sanoo:

  Mä oon joskus kauan sitten oikeesti miettiny kuin siistiä ois, jos pystyisi ruoat tilaamaan nappia painamalla etukäteen. Sitä odotellessa! 😉 Mukavaa kesää teidän perheelle! 🙂

 50. Päivi sanoo:

  Ehdottomasti tuo ruoka-annosten tilaaminen&maksaminen etukäteen!

 51. Heidi sanoo:

  Ruokien tilaus etukäteen, olisi helppo näpytellä tilaus jo autossa istuessa eikä tarvitsisi lasten (varsinkaan pienten) kanssa ylimääräistä koheltaa kassalla ruokia miettien. 🙂

 52. Annika sanoo:

  Mietin sellaista, että olisi mukava tietää jos vaikka Kesälomamatkan varrella olisi joku tapahtuma abcllä ja sen saisi tietää vaikka abcllä mibiilisovelluksella

  Koko Suomen abc Lastentapahtumat voisi löytää sieltä.

 53. Annu sanoo:

  Ruoan tilaaminen valmiiksi tuli ensimmäisenä mieleen. Toisaalta ei haittaa vaikka joutuisikin vähän aikaa ruokaa odottamaan, koska mekin matkustetaan puolta Suomea yhden pysähdyksen taktiikalla niin on ihana jaloitella ja tosiaan lapset pääsevät leikkimään jo ruokaa odotellessa. Meidänkin lemppari taukopaikka on ABC, siisti ja viihtyisä paikka. Kertaakaan ei olla jouduttu pettymään 🙂

 54. AnskuVee sanoo:

  Ruokalistat, ruokien tilaus ja maksaminen etukäteen. Perillä pääsisi suoraan nauttimaan.

 55. Maria sanoo:

  Ruuan tilaaminen ja maksaminen etukäteen sekä kauppakassi palvelu jos ruokakauppa samassa.

 56. Jenna sanoo:

  Ruokien ja kauppaostosten tilaus ja maksaminen etukäteen kännykän välityksellä 🙂

 57. Ida sanoo:

  No ehdottomasti abc:n omien ruokien ennakkotilaus ja maksaminen! Mekin pysähdytään usein juuri hirvaskankaalla matkalla Saariselälle. Ollaan huomattu, että kun tilataan ja maksetaan heseruuat etukäteen, nopeutuu pysähdys entisestään ja nälkäisenä saa ruuat heti 🙂

 58. Heidi sanoo:

  Jos olisi sellainen taukotila ”hiljainen tila” missä ois muutama leponojatuoli, niin sinne voisin maksaa muutaman euron sisäänpääsymaksun mobiilisti etukäteen, mikä toimisi samalla varauksella ja siellä saisi nauttii tyyliin etukäteen tilaamansa ruuan ja ottaa rennosti pitkällä ajomatkal tai vaik torkahtaa tunnin ajan… siin voisi hyvin olla tunti taksaan perustuva korvausmaksu… joka varmasti edes auttaisi sitä että huonetta käyttäisi juuri ne pitkää matkaa liikkuvat jotka tarttee oikeesti breikin ajosta

 59. Mari sanoo:

  ABC-asemilla on usein matkaparkkeja karavaanareille. Niiden tiedustelu/varaaminen ja maksaminen mobiilisti helpottaisi myös myöhäisillan/yön reissaajia. Vielä, kun sähköt olisi saatavilla koodilla (mobiilisti saatavilla tietenkin) ja löytyisi 24h wc/suihku, niin

 60. Janica sanoo:

  Reaaliaikainen ruoan odotusaika ja ruoan tilaaminen ja maksaminen etukäteen helpottais meidän lapsiperheen reissuja 🙂

 61. Mari sanoo:

  Munkin mielestä ois kätevää jos saisi ruokalistat mobiilisti ja voisi tilata suoraan. Tottakai tämä vaatisi myös etukäteen maksamisen mobiilisti, väärinkäytösten ja noutamatta jättämisten välttämiseksi ☺

 62. Maija sanoo:

  Ruoan tilaus etukäteen olisi kätevää, pääsisi syömään heti kun saapuu asemalle tai voisi napata valmiiksi pakatut ruoat mukaan.

 63. Ulla sanoo:

  Kyllä se kahvin tilaaminen mukaan olisi kiva! Tai take away ruoka…

 64. Aino sanoo:

  Ruokien tilaaminen ja maksaminen.

 65. Päivi sanoo:

  Ruokaostokset kaupasta olisi kivaa noutaa valmiina pusseihin pakattuna. Eli kauppapalvelu!

 66. Liisukka sanoo:

  Ruoan tilaaminen etukäteen.

 67. Mk sanoo:

  Helpottaisi jos ruuan voisi tilata etukäteen.

 68. Riikka sanoo:

  Hei! Ruokien tilaaminen ja menun selaaminen etukäteen saa peukun täältäkin. Lisäksi tämän hetkisen mobiilin parempi toimivuus. Tankkaaminen takkuaa todella usein, väittää aina että vielä pari sataa metriä kohteeseen. Tätä ongelmaa testattu erilaisilla laitteilla. Nopeampi maksaa kortilla. Harmi.

 69. Jonnz sanoo:

  Kuten monet muut: ruoka ehdottomasti! tilaan aina kotipizzan sovelluksella valmiiksi, niin kätevää matkalla kun ei tarvi odotella.

 70. Emmi sanoo:

  Ruoat voisi tilata etukäteen 🙂

 71. llaura sanoo:

  Ruuan tilaaminen ja maksaminen mobiilissa olis kätevä! Hesburgerin sovellusta käytänkin jo, samantyyppisen ruokasovelluksen kun sais abc:lle niin avot!

 72. M sanoo:

  Sovelluksella ruuan tilaus

 73. Justiina sanoo:

  Ruuan tilaaminen etukäteen.

 74. Siiri sanoo:

  Olis kätevää tilata ruoka etukäteen.

 75. Sannamarianna sanoo:

  Eipä tuu mieleen muuta, kuin että joskus jos on tosi kiire, vois tilata ja maksaa ruoan etukäteen.

 76. Elina sanoo:

  En kaipaa muita mobiilimaksulla hoidettavia tuotteita, mutta tuo monen ehdottama ruuan ennakkotilaus sovelluksen kautta olisi aivan mahtava helpotus pysähdyksiin! Sovelluksessa voisi myös olla kaikki nämä kahvi- ja lounaspassit, joilla saa esim. kymmenennen kerran ilmaiseksi.

 77. Johanna sanoo:

  Ruuat tilaisin etukäteen 🙂

 78. C sanoo:

  ruoka-annoksen tilaus ja maksaminen etukäteen

 79. Veera sanoo:

  Huippua olisi, jos ruoka-annokset voisi tilata valmiiksi ja plussana vielä se, että voisi maksaa myös tilausvaiheessa. Näin ollen ei tarvitsisi kuin noutaa ruuat ABC:ltä ja matka saisi jatkua! Helpottaisi kummasti varsinkin myöhään tapahtuvaa matkustusta.

 80. HannaA sanoo:

  Ruuan tilaaminen olisi todella näppärää etukäteen!

 81. Mira sanoo:

  Voisi tilata ja maksaa etukäteen vaikka ruoka-annoksen 🙂

 82. pipsa sanoo:

  Itse en mobiilijuttuja käytä, mutta ruuan tilaamisesta valmiiksi vois joku hyötyä (Y)

 83. Marjo sanoo:

  Ruoka annokset ja kahvit.

 84. Jaana sanoo:

  Vasta testasin tankkausta mobiililla maksaen ja vitsi se nopee ja kätevä. Suomen paukkupakkasiin tuo on huippu, säästyy aikaa ulkona värjöttelystä.
  Mä voisin tykätä maksaa mobiilisti ruoka-annokset, vielä jos olis jotain erikoistarjouksia myydyimmistä aterioista.

 85. Annukka sanoo:

  Itse en välttämättä tarvitseisi mitään lisäpalveluja, mutta jos jotain niin ruuan tilaaminen ja maksaminen helpottaisi/lyhentäisi pysähdysaikaa ja jouduttaisi matkaa.

 86. E sanoo:

  Ruuan tilaaminen etukäteen:)

 87. Minnak sanoo:

  Ruoka jonka voisi tilata ja maksaa jo matkalla ja noutaa tiskiltä. Autopesu mobiilimaksulla voisi olla toinen mille käyttöä.

 88. Jenni sanoo:

  Parasta olisi nähdä etukäteen puhelimella, onko asemalla saatavilla tummapaahtoista kahvia juuri sillä hetkellä (esim. yöaikaan).

 89. Ida sanoo:

  Ruoan tilaaminen etukäteen.

 90. Jutta sanoo:

  Ruuan tilaaminen etukäteen ehdottomasti! Etukuponkeja ja kahvipassiakin kaipaisin.

 91. Jessica sanoo:

  Komppaan muita, mutta ehdottomasti se, että ruoat voisi tilata ja maksaa etukäteen mobiilisti. Ja tietysti ennen sitä tutkia mobiilista ruokalistoja. Alekupongit olisi myös aika kiva lisä.

 92. Elina sanoo:

  Ruokalistan tutkiminen ja ruuan tilaaminen etukäteen ennen paikalle saapumista!

 93. Mursu sanoo:

  Voi, että kun ruuat saisi tilattua sinne valmiiksi. Navigaatorin kanssa pystyy kuitenkin sanomaan aika tarkan saapumisajan, niin sitten olisi valmis, lämmin ja tuore ruoka haettavissa tiskiltä, kun se olisi valmiiksi jo maksettukin 🙂

 94. Jens sanoo:

  Ruokien tilaaminen ja samalla maksaminen. Jos on tiukalla aikataululla liikenteessä, tämä nopeuttaisi huomatavasti

 95. Airi sanoo:

  Ehkä ruokien tilaus etukäteen ja maksu.

 96. Henna sanoo:

  Sama minulla, olisi tärkeää maksaa ruuat etukäteen ja tilata.

 97. JohannaJohanna sanoo:

  samaa kuin muutkin, eli ruoka-annosten tilaaminen etukäteen, maksaa voisin vasta perillä

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.