Yllättäviä joululahjaideoita + lahjakorttiarvonta

28.11.2018

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Coolstuffin kanssa.

Mä lähdin mukaan tähän Coolstuffin yhteistyökamppikseen jo alkukeväästä, ja koko vuoden Otto odotti, että milloin päästään tekemään tätä. Hän oli jo katsonut pidempään mahtavaa kuularataa, jonka hän halusi päästä rakentamaan. Miehelläni on insinöörigeenit, ja niinpä hän jo pitkään oli haaveillut tästä vempeleestä, jollainen kuulemma olisi ollut ihan paras jo lapsena, mutta hän ei koskaan saanut sellaista.

No nyt sai. Hän sai itselleen SpaceRail -kuularadan, jota hän rakkaudella ja pieteetillä rakensi monen monta iltaa vähän kerrallaan kouluhommien ja töiden ohella, yhdessä meidän lasten kanssa. Ja kun rata vihdoin oli valmis, lapset (ja Otto) olivat aivan fiiliksissä. Onhan se kyllä hauska rata, vaikka ei ehkä ihan ensimmäinen asia, jota lähtisin ostamaan, jos saisin yksin päättää kaiken meidän kodin sisällöstä. Mutta Otto ja lapset ovat viihtyneet sen parissa jo nyt niin monta tuntia, että oli se kyllä sen arvoinen.

Mahtavaa yhteistä tekemistä aikuiselle ja jo vähän isommille lapsille, vaikka sen rakentaminen onkin haastavampaa kuin esim. isojen lasten legosettejen. Kuularata saa kuulemma pysyvän paikan sitten Oton tulevasta ”man cavesta” jota hän innolla suunnittelee, vaikka meillä ei vielä ole sitä uutta kotia. Mutta sinne tämä pääsee sitten paraatipaikalle, kuten niin monet muutkin asiat, joita itse en laittaisi keskelle olohuonetta tai esim. seinälle.

Lisäksi Otto valitsi Coolstuffilta itselleen Wallet Ninjan, eli pienen luottokortin kokoisen ja muotoisen metallisen multityökalun, joka korvaa 18 tavallista työkalua, ja kulkee helposti mukana lompakossa. Siitä saa ruuvarin vaikka kuinka monen kokoiseen eri ruuviin, mutterin kiristimen kuuteen eri kokoiseen mutteriin, älypuhelinständin, pullon avaajan, tölkin avaajan, pakkausveitsen, kirjeveitsen, hedelmänkuorijan ja viivottimen sekä tuumille että senteille. Otto on kokeillut sitä kaikkiin em. tarkoituksiin ja arvatkaa mitä – toimii. Kapistuksen nimi on erittäin kuvaava, se nimittäin tekee jokaisesta omistajastaan oman elämänsä ninjan,tai vähintäänkin MacGyverin. Meistä kumpikaan ei ole mikään kovin taitava remonttireiska, eikä meillä ole hirveän suurta työkaluvarastoa, joten tämä on oikeasti hyödyllinen pieni kapistus.

Kuularadan ja minikokoisen supertyökalun lisäksi Otto halusi itselleen Fidget cuben. Fidget cubessa on tsiljoona nappulaa, rullaa ja nippulaa joita voi naksutella ja räpeltää samalla kun keskittyy johonkin. Yleensä huomaan Oton ottaneen stressikuution käteensä samalla kun hän katselee jotain koulun videoluentoa. Ne ovat usein kuudelta illalla, eli silloin kun me kaikki olemme kotona ja puuhastelemme ja leikimme. Se auttaa Ottoa keskittymään luentoon ja kuuntelemaan, vaikka täällä kotona välillä on muuten hälinää ja häppeninkiä.

Meidän yhteinen valinta kaupasta oli Zenkuru-niskahierontalaite. Kevyt laite on yllättävän tehokas ja miellyttävä hieroja. Syy miksi mä ajattelin kokeilla sitä on, että en tällä hetkellä löydä arjestani aikaa lähteäkseni säännöllisesti hierontaan. Aiemmin Otto pystyi hieromaan mun niskaa tarvittaessa (vaikka ei hänkään ammattilainen ole). Viime vuonna Oton peukaloon tulleen rasitusvamman jälkeen sen voimat ei ole palautunut vieläkään täysin, ja mikäli hän haluaa olla työkykyinen peukalon kanssa, ei sillä kannata ainakaan säännöllisesti hieroa voimalla vaimon hartioita tai niskaa tai mitään muutakaan.

Laite sopii meille molemmille, ja sitä voi niskan ja hartioiden lisäksi käyttää myös esim. selkää ja kaikkia suuria lihasryhmiä. Siinä on erilaisia hierontatoimintoja sekä lämmitys, joka tuntuu aika ihanalta illalla väsyneenä. Meillä on molemmilla aika ajoin niska- ja hartiajumeja, kun molemmat ollaan töiden puolesta paljon koneella.

 

Me saatiin valita muutamia tuotteita Coolstuffin joululahja-valikoimasta, ja viimeinen valintamme oli Fujifilm instax Mini -polaroid-kameran filmit. Coolstuffissa filmipakkaus on muuten melko edullinen, sillä olen suorittanut hintavertailua tässä parin vuoden aikana filmiä aina välillä ostaessani. Polaroid-kuvat on meillä niitä arkikuvia, joita otetaan ihan milloin vaan kuvausolosuhteista välittämättä. Rakastan niitä, niistä tulee mieleen oman lapsuuden paperikuvat. Coolstuffista saa muuten polaroid-filmiä instax Mineihin myös mustavalkoisena, oi!

Coolstuff on kauppa, josta löytyy paljon kaikenlaista. Siellä on monia tuotteita ruuanlaittoon, arjen helpottamiseen ja hauskanpitoon. Coolstuffista löytyy siistejä lautapelejä, tavaroiden gprs-paikantimia (Miksi me ei tilattu sellaisia, Otto?) ja Polaroid-kameroita. Sieltä löytää joululahjan niin äidille, lapsille kuin lemmikillekin, ja vaikka siellä on paljon kaikkea hassua ja yllättävää, siellä on paljon myös kaikkea oikeasti hyödyllistä. Kuten vaikkapa työkaluja, yrttiensäilytysruukku tai langaton latausalusta puhelimelle.

ARVONTA: VOITA COOLSTUFF.FI -LAHJAKORTTI!

Mitä tilaisit joululahjaksi kaverille/perheenjäsenelle/puolisolle tai vaikka itsellesi Coolstuffista? Voit voittaa 30 euron lahjakortin Coolstuffille linkittämällä vastauksesi Coolstuffin sivuilta tämän postauksen kommenttiboksiin, ja jättämällä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Osallistumisaikaa on 5.12.2018 asti ja tarkemmat säännöt löydät TÄÄLTÄ.

Onnea arvontaan kaikille!


101 Responses to “Yllättäviä joululahjaideoita + lahjakorttiarvonta”

 1. Katziki sanoo:

  Linkki ei jostain syystä suostu tähän kopioitumaan mutta tilaisin lapsille super Mario lamput!

 2. Tiina sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Tamagotchi
  Tälläisen lapsuuden lelun ostaisin omille muksuille joululahjaksi jos voitto osuisi kohdalle 😊

 3. Essi sanoo:

  Ostaisin isälle juuri tuon Wallet Ninjan —hän on maailman vaikein lahjottava, ja taas saa raapia päätään, että millä sitä tänä vuonna lahjoisi!
  https://www.coolstuff.fi/Wallet-Ninja-Monitoimityokalu

 4. Nea sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Gin-Tonic-Pong

  Tämä sopisi mun poikaystävälle NIIN hyvin ja tulisi opiskelijana varmasti paljon käyttöä!!

 5. T sanoo:

  Tätä kautta haluaisin antaa palautetta coolstuffille. Menin heidän nettisivuilleen ja laitoin hakuun sekä wallet ninjan että zenkurun. Valitettavasti heidän sivunsa ei löytänyt kumpaakaan tuotetta sillä haulla, joten tilaamiseni jäi siihen.
  Etsin tuotteeni jostain paremmin toimivasta nettikaupasta.

  Otto oli kyllä valinnut hauskat tuotteet itselleen 🙂

 6. JennaO sanoo:

  No just toi häkkyrä mitä Otto oli rakentanut ois täydellinen lahja miehelleni jouluksi! 😀 Hän on ihan hulluna kaikkeen tollaiseen ja muutenkin kaikenmaailman peleihin. Ois kiva yllättää hänet jouluna tuolla <3

 7. Eeee sanoo:

  Juurikin tuon kuularadan, ihan mahtava! 😍

 8. Maiju sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Wallet-Ninja-Monitoimityokalu/6001 Ilman muuta tämän tilaisin puolisolleni, vaikuttaa näppärältä!

 9. A sanoo:

  Oi vitsit, tahtoisin sellaisen torkkupeiton mikä siellä on!! Ihania nuo teidän kuvat muuten! 🙂

 10. Netta sanoo:

  Aivan ehdottomasti hankkisin äidilleni tuon hierontalaitteen. Äiti työskentelee pitkät päivät tietokoneen ääressä ja valittelua niska- ja hartiakivuista kuulen harmittavan usein. https://www.coolstuff.fi/Zenkuru-Niskahierontalaite/14197#aw_source=ps-03da29ac-a92c-4daa-8887-fc06ef70cac7

 11. Petra sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/SleepPhones

  Nämä ostaisin siskolle joululahjaksi! Ja ehkä toiset myös itselle… 🙈

 12. Roosa sanoo:

  Ehdottomasti tilaisin vanhemmilleni tuon zenkuru hierontalaitteen! He usein valittavat niskakipuja mutta heilläkään ei ole aikaa käydä usein hierojalla😬

 13. Anne sanoo:

  Näin aivovammaisena, joka unohtaa helposti kaiken, niin noi tavaroiden gprs-jutut kuulosti huipulta!

 14. Sanna sanoo:

  Tuommoinen monitoimityökalu täytyisi kyllä tilata heti ensimmäisenä!

 15. Niina sanoo:

  Wallet ninjan! Olis tarpeellinen kapistus😊

 16. Essi sanoo:

  Ostaisin tuon niskahierontalaitteen 🙂

 17. Roosa sanoo:

  Tilaisin varmaan jotain hauskaa miehelleni, jolle viime vuonna tilasin sellaisen tulisen chili haasteen missä on muistaakseni 10 pientä ”shottia” erilaisia chilejä. Tulisen ruuan ystävälle se oli osuva lahja!

 18. Nonnuska sanoo:

  Ostaisin ehdottomasti meidän koko perheelle yksisarvislumiliukurin 😍😍😍

 19. Nelliina sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Merenneito-Peitto/14522 Tuo peitto ois ihan huippuvalinta leffailtoihin itselle ja tyttärelleni, se olis valintani. Mukaan kanssa vaan arvontaan siis 🙂 Ei liity asiaan, mut ihana tukka sulla tossa postauksen alimmassa kuvassa.

 20. Noora sanoo:

  Siskolle palapelin 🙂

 21. Jonnatii sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Squishable-Ananas-Pehmohahmo
  Pojalleni joululahjaksi 🙂 toki itselle löysin myös kaikkea 😀

 22. K sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Zenkuru-Niskahierontalaite/14197#aw_source=ps-03da29ac-a92c-4daa-8887-fc06ef70cac7
  Tämän minulle ja miehelleni yhteiseksi joululahjaksi. Tulisi tositarpeeseen molemmille!

 23. Laura V sanoo:

  Pikkuveljelle ehdottomasti muisto 90 -luvulta https://www.coolstuff.fi/Tamagotchi

 24. Tiia sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Pusheen-tyynyt
  Pusheen-tyyny lähtisi tilaukseen yhdelle ystävälle, jota en ole nähnyt piiiiitkään aikaan ♥️

 25. Minna sanoo:

  Niskat jumissa niin itellä ku miehellä. Tää tulis tarpeeseen! https://www.coolstuff.fi/Zenkuru-Niskahierontalaite

 26. Nea sanoo:

  Tilaisin mikropopcornkulhon ja mökille ostaisin puhallettavan flamingon vesileikkeihin pienemmille lapsille 🙂

 27. Laura sanoo:

  Ostaisin naamiaisasun, joka sopii kerralla teemaan kuin teemaan! https://www.coolstuff.fi/Piggy-Back-Donald-Trump

 28. -j- sanoo:

  Hei,

  Olisi mukavaa lukea postausta teidän tyttöjen joululahjatoiveista. Jos vaikka löytyisi jotain uusia ideoita itsellekin.

 29. anna s. sanoo:

  Kiipeilyseinä pojalle 🙂

 30. Katja sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Scratch-Map-raaputuskartta
  Tämän tilaisin itselleni ja miehelleni yhteiseksi 🙂

 31. Nimetön sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Wallet-Ninja-Monitoimityokalu tämän ostaisin, sopisi useammallekin lahjansaajalle!

 32. Ee sanoo:

  Ystävälle uuteen kotiin ihana palovaroitin! Voiko olla Söpömpää… https://www.coolstuff.fi/Flow-Nidal-Design-Palovaroitin

 33. Kaura sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Snug-Rug-fleecehuopa

  Tämä lähtisi tilaukseen, olisi ihanan lämpöinen viileään asuntooni.

 34. Heli sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Scratch-Map-raaputuskartta

  Tämän hyvälle ystävälleni, joka on haaveillut tällaisesta

 35. Emmi sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Tamagotchi

  Tuo siskolle lapsuusfiiliksiä nostattamaan ❤

 36. Jenna sanoo:

  Wallet ninja työkalu veljelle jouluksi:)

 37. MarjaKoo sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Zenkuru-Massageroller -> tälle olisi kotona käyttöä, mutta lisäksi tilaukseen menisi joululahjoja.

 38. Emma sanoo:

  Tilaisin kaukosäätimen virkaa toimittavan taikasauvan. Meillä ollaan niin Harry Potter- faneja mut toistaiseksi järki on kieltänyt laittamasta nii paljon rahaa taikasauvaan 😀 Tai siis kaukosäätimeen.

 39. 1609 sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Spralla-Nuuskatyyny
  Nuuskatyyny menis lahjaksi. Siellä oli kyllä hurjasti kaikkea kivaa.

 40. Manteli sanoo:

  Ehkäpä nuo ostoskärrylaukut… Vaikea valita, oli niin paljon kaikkea.

 41. Piia sanoo:

  Miten tälläinen turhanpäiväinen krääsä sopii teidän niinkutsuttuun luontoystävällisyyteen? Ainiin mutta kun nämä on ilmaisia teille niin eihän se sitten haittaa.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Mielestäni tässä oli kyllä muutakin kuin turhanpäiväistä krääsää? Mikä esimerkiksi polaroid-kuvista tekee turhanpäiväisiä? Tai vaikkapa työkalusta, joka on luottokortin kokoinen ja korvaa 18 muuta työkalua? Ovatko harrastukset turhanpäiväisiä? Mieheni rakastaa rakennella legoja, pienoismalleja ja kaikkea muuta. Kritisoisitko samalla tavalla, jos hänen harrastuksensa olisi vaikkapa jääkiekko, johon kuluu paljon enemmän varusteita, sekä syntyy hiilidioksidipäästöjä kisamatkoista? Enpä usko. Entäs niskajumien helpotus tai luentoihin keskittyminen? Ovatko nekin turhia asioita? Se on varmaan aika yksilöllistä, että mikä kenellekin on turhaa. Ja mikä ”Niin kutsuttu luontoystävällisyys”, en koskaan ole kutsunut meidän perhettä luontoystävälliseksi, en villeimmissä unelmissanikaan. Sen sijaan olen kirjoittanut siitä, että yritetään tehdä parempia valintoja niissä asioissa, missä se tuntuu hyvältä ja missä voidaan, mutta ei koskaan aiota olla ehdottomia, koska se ei kertakaikkiaan toimi meidän perheellä. Miten nämä sopii meidän elämään? Kiitos kysymästä, oikein hyvin. Luontoystävällisyydestä voi kysyä joltain ihan muulta.

   • hei sanoo:

    Eikö luontoystävällisyys = ekologisuus? Mielestäni olet kirjoittanut usein siitä, miten ekologisuus on tärkeää ja mietitte asioita ympäristön kannalta. Vai enkö nyt tajunnut jotain?

    • Iina Hyttinen sanoo:

     Joka ikinen kerta kun olen kirjoittanut ekologisuuteen liittyvistä asioista, olen painottanut juuri sitä, mitä tässä edellisessä kommentissakin yritin painottaa: se, että tehdään jossain asiassa ekologinen valinta, ei tarkoita, että tehtäisiin jokaisessa asiassa niin vielä. En ole koskaan kutsunut meitä ekologisiksi, en ikinä. Olen vain puhunut joistakin asioista, joissa tehdään ekologisempia valintoja. En koskaan ole sanonut, että KAIKESSA. Tämä asia on sanottu moneen kertaan monessa eri yhteydessä, enkä millään jaksaisi siitä joka kerta vääntää. Se, että teen edes yhden ekologisen valinnan on parempi, kuin että en tekisi yhtään, kuten moni ei tee. Puhun ekologisuuden puolesta silloin kuin puhun, täysin omasta vapaasta tahdostani. Voisin myös olla puhumatta siitä mitään, ja kannustaa esim. joka päivä kuluttamaan ja ostamaan vaikka Wishiltä, kuten moni muu tekee edelleen. Täällä kommenttiboksissa korostuvat ääripäät, kuten tässäkin keskustelussa. Joko vaaditaan 100% ekologisuutta joka asiassa, tai sitten on täysin epä-ekologinen hirviö. Suurin osa ihmisistä sijoittuu siihen välimaastoon, ja se olisi hyvä huomioida. Rauhaa ja rakkautta kaikille <3

 42. Maaria sanoo:

  Jos lunta vain tulisi, niin tuollainen puhallettava pulkka voisi olla nopea menopeli. https://www.coolstuff.fi/Tulenlieska-puhallettava-pulkka

  Muuten hyviä vinkkejä joululahjoiksi eri-ikäisille lapsille löytyy hyvin osoitteesta https://www.lelukaupat.fi/ Perhepelit ovat mielestäni aina mukava lahja.

 43. Yotimix sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Hot-Sauce-haaste Tämä miehelleni joululahjaksi, hän kun tulisen ystävä 🙂

 44. Liisukka sanoo:

  Hierontalaite minulle ja miehelleni yhteiseksi lahjaksi.

 45. Venla sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Veggie-Twister

  Veggie twisteriä oon katellut, ois aika kiva itselle! 🙂

 46. tiiu sanoo:

  Star wars-leivänpaahdin menisi pukinkonttiin.

 47. Jenna sanoo:

  Löytyy useempikin mielenkiintonen juttu mut eiköhän tämmönen tulis miehelle hankittua lahjaks 😂
  https://www.coolstuff.fi/Brewbarrel-Kotipanimo

 48. Jensku sanoo:

  Nyt ois kyllä niin paljo vaihtoehtoja et huhheijaa, mutta varmaan tämä, olisi iloa koko perheelle 🙂
  https://www.coolstuff.fi/Suklaasuihkulahde

 49. Kata sanoo:

  Mieheni on myös insinöörisielu ja tuo Wallet Ninja tulisi varmasti kovaan käyttöön. Tilaisin myös varmaan yhteiseksi tekemiseksi tuon Game of Thrones palapelipallon.

  https://www.coolstuff.fi/Game-of-Thrones-palapelipallo
  https://www.coolstuff.fi/Wallet-Ninja-Monitoimityokalu

 50. Milla K sanoo:

  Tuollahan on vaikka mitä kivaa. Veljelle esim. Mario-juttuja ja isälle tuollainen Wallet Ninja 🙂

 51. xod sanoo:

  Oi mä haluan ja TARVITSEN myös ton hieromalaitteen!

 52. ansu sanoo:

  Kummipojalle jotain kivaa joululahjaksi. Esim. nämä
  https://www.coolstuff.fi/TechToys-Battle-Tanks

 53. Heinik sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Monitoimityokalu-avokadolle/4361
  Tilaisin kyseisen tuotteen miehelleni. Syömme paljon avokadoja, joten tämä tulisi ehdottomasti käyttöön 🙂

 54. Heli A sanoo:

  Miehelleni lahjaksi juurikin tämä! 🙂

  https://www.coolstuff.fi/Wallet-Ninja-Monitoimityokalu/6001

  Pojalle löydettiin postauksesi ansioista joululahja, kaikki muut toiveet oli jo kaupasta loppuneet ja tämä tulee pukinkonttiin! <3

  https://www.coolstuff.fi/SpaceRail/2085

 55. Petra sanoo:

  Ostaisin perheen yhteiseksi joululahjaksi tämän https://www.coolstuff.fi/Scratch-Map-Original-Deluxe ! 😊

 56. lillamy sanoo:

  Voi, tuolla on vaikka mitä ihanaa <3 Esimerkiksi tämä olisi ihana lahja paljon reissaavalle läheiselleni https://www.coolstuff.fi/Scratch-Map-raaputuskartta <3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.