Mun pehmeät joululahjat

09.01.2019

Tänä vuonna me panostettiin enemmän aineettomaan lahjapuoleen, mutta sain myös muutaman ihanan paketin. Tärkein ja ihanin vaate joka mun paketeista paljastui, oli suloiset keltaiset villasukat äidiltä. Sain silti Otoltakin pari ihanaa pehmeää pakettia: uudet verkkarit ja ihanan hupparin, jota olin ihastellut jo jonkin aikaa. Kotona olen aina verkkarit tai muut olohousut jalassa, ja tuollaiset vähän siistimmät olohousut tulivat tarpeeseen. Noilla kehtaa lähteä myös puistoon ja lähikauppaan, toisin kuin yökkäreillä tai kalsareilla, joissa myös viihdyn hyvin. No okei, lähdin mä näissä Ikeaan ja Itikseenkin.

Verkkarit olivat siis Adidaksen, ja tykkään niistä tosi paljon! Niissä on kapenevat lahkeet, mutta ne eivät kuitenkaan ole ihan super slimmit. Lahkeet on mulle ehkä aavistuksen lyhyet, mutta toisaalta se ei haittaa, koska tykkään muutenkin 7/8-mitasta housuissa. Nauratti vaan, kun luin housujen käyttäjäarviota joskus aiemmin kun pohdiskelin niiden ostamista, ja siinä arviossa luki ”koossa 36 vähän pitkät lahkeet 167cm pitkälle”. Ajattelin että ne on sitten mulle varmasti ihan hyvät, sillä olen itse myös 167cm pitkä, ja otin kokoa 36. Mutta eih, mulle ne ovat vajaamittaiset. Miten erilaisia jopa saman pituiset ja vaatekooltaan samat vartalot voi olla!

Mun uudessa hupparissa mä kehtaan lähteä ihan mihin vaan, se on nimittäin R-collectionin ihana musta Boxy Hoodie. Huppari on nimensä mukaisesti malliltaan vähän laatikkomainen. Mä rakastuin juuri tähän malliin, koska se on ihanan erilainen kuin perushupparit, ja menee ihanasti kaikkien farkkujen ja muidenkin housujen kanssa. R-collectionin huppari on Suomessa neulottua ja sisältä pehmeää puuvillacollegea, ja se on ommeltu Virossa ja Suomessa. Todellinen hyvän mielen vaate! Huppari on siis tuossa karvatakin alla, tajusin vasta näitä kuvia selaillessa, että eihän se niin paljoa edes näy. Mutta se on ihana, pitää joku kerta esitellä se ihan ilmankin takkia – näitä kuvia otettaessa ei voinut, sillä pakkasta oli lähemmäs 10 astetta ja olisin ollut ilman takkia aivan jäässä!

Mä olen ollut erittäin tyytyväinen Otolta vuosi sitten jouluna saamaani R-Collectionin Oulu-collegeen. Sen perusteella uskalsin lisätä tämän ihanan hupparin mun joululahjatoiveisiin tänä vuonna. Uskon, että tämäkin tulee kestämään hyvin runsasta käyttöä ja pesuja, kuten mun college-paita. Tämä kuvissa näkyvä asu oli lähes tulkoon mun joka päivän asu joululomalla, ellei jouluaattoa ja uudenvuoden aattoa lasketa. Mukava, rento, mun näköinen ja just perfect lomailuun, kun ei halunnut ahtautua farkkuihin.

Takki Second Hand (Zara) | Huppari R-Collection | Housut Adidas | Kengät Timberland | Laukku Gucci

Karvatakin löysin second handina, ja se on käännettävä hupullinen takki! Toiselta puolelta se on ihan perus bomber, ja toiselta puolelta tällainen karva-ihanuus. Olin haaveillut ihanasta pörröisestä takista jo pitkään, mutta en viitsinyt ostaa sellaista uutena, koska mulla kuitenkin mun ihana untsikka ja kiva kevyempi toppatakki. Mutta kun löysin tämän uuden veroisena kirppikseltä, en vaan voinut vastustaa. Käännettävyys lisää sen käytettävyyttä, sillä kun kääntää tuon liukkaan bomber-puolen päälle, tätä voi käyttää vaikka vesisateella (no ainakin kevyessä tihkussa). Kääntämällä saa myös muunneltua sitä takin ulkonäköä eri asuihin sopivaksi. Takki on tosi lämmin ja ihana.

Rehellisyyden nimissä on myönnettävä, että tämä ks. setti on ollut mun käytetyin asu vielä loman loputtuakin, tosin olen käyttänyt nämä sisävaatteet aina nopeasti pesussa ja heti kun ne ovat kuivat niin takaisin päälle. Ovat siis todellakin osoittaneet jo tarpeellisuutensa, vai mitä!

Missä vaatteissa te viihdytte kotona vapaalla? Löytyykö paljon mun kaltaisia verkkarityyppejä, jotka haluavat heti päälle löysät housut kun tulevat kotiin? Saako mukavissa kotivaatteissa lähteä muuallekin kuin sinne kotiin?


11 Responses to “Mun pehmeät joululahjat”

 1. Cami sanoo:

  Mä löysin jouluna ihan täydelliset rennot kotihousut New Yorkerista ja kuulun myös just näihin, kuka vaihtaa löysät housut HETI päälle kotona. En voi sietää farkkuja kotona, vaikka päivisin ne jalassa pärjäänkin. Harmi, että nää housut on niin pyjamamalliset ettei näissä oikein voi lähteä Ikeaan tai Itikseen 🙁

 2. Nimetön sanoo:

  Olisit nyt ihmeessä laittanut kuvat niistä muistakin (vaate)lahjoista! Kun nyt on vain monta lähes samalaista ulkoilukuvaa! Kivoja nekin siis on, mutta olisin mielelläni nähnyt myös parempaa kuvaa hupparista ja niistä villasukista. 🙂 Pehmeät paketit on kyllä ihania ja itselle usein niitä tarpeellisimpia. Niissä tulee kyllä helposti hengailtua heti monta päivää, kun tykkää niistä niin paljon ja varsinkin kun on tullut tarpeeseen! 🙂

  • Nimetön sanoo:

   Mäkin odotin näkevinäni muutakin, kuin 11 kuvaa eri kuvakulmassa otettuna ja kun aiheena oli kuitenkin joululahjat 😀 mielenkiintoista.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Toteutin tämän päivän asu -postauksena, jolloin yleensä kuvituksena käytän juuri asukuvia! 🙂 Mutta joo, täytyy kyllä vilauttaa hupparia toisenkin kerran, ehkä jopa vähän enemmän ;D! Pehemät paketit on ihania <3 Kiitos paljon kommentista!

 3. Kip sanoo:

  näytät ihanan freesiltä näissä kuvissa! onko sulla ripsaria/ kestovärjäys? ite ajattelin pian luopua ripsipidennyksistä ja mennä luonnolliswmpaa lookkii

 4. Ss sanoo:

  Farkkujen vihaaja täälläkin! Tai siis kyllä ne työpäivän menee mutta kotona ehdoton nounou heti kun ovesta pääsee sisään. Kesällä oli parasta kun käytin toukokuusta syyskuulle pelkästään housuja, farkut sai sen jälkeen kaivaa todella syvältä kaapista 😀
  Mutta miten tarkenet noilla adduilla, niistä tuulee kamalan kylmästi läpi, ei tulis mieleenkään olla niissä näillä keleillä hrrr terkuin vilukissa 😀

 5. Anna sanoo:

  Mäkin vaihdan ihan aina collarit tai verkkarit päälle kun tulen kotiin. Usein vapaapäivisin käyn ne jalassa myös kaupassa, tosin laitan silloin vähän siistimmät yksilöt jalkaan. Rakastan rentoja vaatteita, onneksi oon myös farkuista viime vuosina löytänyt suht mukavan mallin Levikseltä. Vaihdan myös sukat aina villasukkiin heti kotiin tullessa 🙂 Kiva asu sulla!

 6. Pirre sanoo:

  Ihana asu! Mä rakastan kanssa hyvinistuvia verkkareita, niissä käyn monesti töissäkin. Collegehousut on kans ihania, mutta ne taas näyttää helpommin aavistuksen liian kotihousuilta, joten en näe niitä työhousuina itseni kohdalla (paitsi joskus törkeissä menkkakivuissa oon ollu collareilla töissä). Farkuissa en osaa kotona olla, vaihdan viimeistään alkuillasta löysempiin. Rakastan rentoja vaatteita. Paidat mulla on aina löysiä ja isoja ja letkeitä, vihaan tiukkoja paitoja omalla kohdallani 😀

 7. Jensku sanoo:

  Mä olisin aina kaikkialla vaan löysät verkkarit päällä, löysä huppari, hiukset ponnarilla tai sotku nutturalla ja ilman meikkiä ja usein oonki jos ei päivässä muuta ku perus ruoka kaupassa käynti ja lasten kanssa ulkoilu ja/tai lasten tarhaan vieminen ja hakeminen 😀 mä oon niin mukavuuden halunen että en kyllä pukeutuisi epämukaviin vaatteisiin mutta silti verkkarit on parhaat ja mahdollisimman löysät (otan aina 1-2 koko isommat ja usein miesten puolelta)

 8. emzi sanoo:

  Ihanat kuvat ja ihanan rento asu 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.