Meidän hiihtoloma videolla

05.03.2019

Oltiin pari viikkoa sitten hiihtolomalla Oulussa ja sain tehtyä meidän lomasta nyt teille (tekstitetyn) videon! Kuvattiin viikon aikana monia kivoja asioita joita tehtiin, mutta toki 12 minuuttia on aika pieni osuus ihan kokonaisesta viikosta. Videolla pääsette meidän mukaan ainakin poroja katsomaan, pulkkamäkeen, luistelemaan, leikkipuistoon, ostoksille, mun äidin kanssa lounaalle & katsomaan ihanaa pientä vauvaa. Me tavattiin Oulussa paljon rakkaita ihmisiä ja meillä oli ihana loma. Uskon, että videolta välittyy ainakin se syy miksi haluan aina lähteä Ouluun ja mistä siellä eniten tykkään: meidän reissut on aina täynnä rakkautta ja mahtavia tyyppejä.

Halusin tekstittää videon, koska mä itsekin tykkään katsoa videoita usein just sellasissa paikoissa, missä äänet ei voi olla päällä. Niinku esimerkiksi metrossa, ellei ole sitten kuulokkeita. Mulla ei ole koskaan nappikuulokkeet mukana, koska en voi kuunnella niistä musiikkia, kun se aiheuttaa mulle migreenin. Siksi en oikeastaan käytä niitä ollenkaan mihinkään muuhunkaan ja usein katson videot äänettömällä. Pssst! Tekstitys pitää laittaa erikseen päälle siitä YouTuben caption-napista (en tiennyt)!

Tein tekstitykset youtuben tekstitysohjelmalla, mikä oli ihanan helppoa! Nyt kun on oikeasti rauhallista työskentelyaikaa päivisin, on paljon enemmän aikaa myös huomata, että jotkut asiat, jotka ennen on tuntuneet hankalalta, ei loppupeleissä viekään niin paljoa aikaa. Kuten tämä tekstitys. Ei tuossa mennyt kuin 45 min kun pyöräytin tekstit videolle, eli jatkossa voin ne laittaa ihan mielellään. Näin yhä useampi pystyy katsomaan videoita. Nyt kun mulla on myös aikaa editoida videoita rauhassa, aion yrittää tehdä niitä taas säännöllisemmin. Voisin hyvin tehdä ainakin 1-2 videota kuukaudessa, se tuntuu mulle sopivalta tahdilta. Videoita toivotaan usein ja mielelläni niitä teen, mutta tietysti niiden tekeminen on sitä palkitsevampaa, mitä enemmän ihmiset niitä katsoo ja antaa palautetta.

Mulla on YouTubessa vielä aika vähän tilaajia, vaikka videoilla onkin yleensä paljon katselukertoja. Siksi pyydänkin kauniisti, että jos tykkäät videoita katsella, niin käy tilaamassa mun Iinalaura -kanava, niin tiedän kuinka moni niitä oikeasti haluaa nähdä! Toki mulla on paljon myös sellaisia seuraajia täällä, joita videot ei kiinnosta yhtään ja ymmärrän senkin hyvin. Mulla meni monta vuotta itsellä, ennen kuin innostuin niitä katsomaan. Piti vain löytää ne itselle mieluisat ja mielenkiintoiset tubettajat ennen kuin pääsin hommaan sisälle. Kanavan tilaaminen ei tarkoita muuta kuin että YouTubessa tulee ilmoitus kun ilmestyy uusi video, eli sen 1-2 kertaa kuussa. Mulle se on kuitenkin iso juttu ja aion ainakin tehdä jonkun spesiaalitoivevideon kunhan seuraava tuhatluku tulee tilaajissa täyteen. Tilaajana yleensä videot pääsee myös katsomaan aikaisemmin kuin täältä blogin kautta, koska julkaisen ne aina YouTubessa ihan ekana suoraan.

Toivottavasti tykkäsitte meidän hiihtolomavideosta! Tähän kommenttiboksiin saa myös mieluusti esittää videotoiveita, jos teillä sellaisia on. Mistä aiheista te haluaisitte seuraavaksi nähdä videon? Minkä pituisista videoista tykkäätte eniten?


37 Responses to “Meidän hiihtoloma videolla”

 1. Bambi sanoo:

  Kiitos tekstityksestä! 🙂 noin 10min on sopiva

 2. lukija sanoo:

  Nyt kun video vihdoin ilmestyi näkyviin niin kiva oli katsoa 🙂 Teillä näyttää olleen hauska loma! Mut mulla tuli ihan kylmä ihmetellessä, miten tarkenet oikein ulkoilla ilman pipoa, ihan luistelemassakin! :O

  ps. Teidän kaksivuotiaalla on ihan tosi hupaisat jutut! <3

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Meillä oli ihan mahtava loma, kiitos <3 😀 Ja siis no tuolla luistelemassa kun oltiin niin lämmintä oli +5 astetta ja jää just ja just luisteltavissa, että ei siellä ainakaan kylmä ollut, ennemminkin hiki 😀

 3. Pirita sanoo:

  Voi miten ihana video <3 Oli niin huippua, kun kaiken ton tohinan keskellö te kerkesitte moikata mua. Vieläkin lämmittää mieltä 🙂 Toivottavasti nähään pian uudelleen! Hahahah Otto ja perukki 😀 Hajosin! Lisää tämmösiä videoita! 🙂

 4. Reetta sanoo:

  Aivan ihana video! Antoi paljon hyvää mieltä 🙂

  Ei oo nyt mielessä videotoiveita mutta tuun kertomaan jos keksin, sun videot on niin kivoja katsoa.

  Ehkä joku haastevideo vois olla hauska joskus.

  Ja eikö Q&A- videoita oo vielä tulossa tai no ne ainaki on kiinnostavia myös

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos, aivan ihanaa kuulla, että tykkäsit <3 Ja kiva jos tykkäät katsoa! Mä tykkään todella tehdäkin videoita 🙂 Ja meidän lapset on monesti kysyneet, että voitaisko kuvata joku haastevideo 😀 Ehkä meidän pitää oikeesti tehdä sellainen! 🙂 Ja Q&A -video vois olla kiva myös!

   • Reetta sanoo:

    Joo arvelinkin että lasten mielestä haaste ois hauska myös 🙂 Niitähän löytyy vaikka mitä nii ainaki paljo valinnanvaraa.

    Ja sen unohin edelliseen kommenttiin laittaa että siksikin oli kiva katsoa kun näki tuttuja paikkoja! Asun Oulussa nii esim. tossa Ainolan puiston pyörivässä leikkitelineessä kävin ihan vasta roikkumassa ku ei ollu ketään muita leikkipuistossa 😀

 5. Oliviah sanoo:

  Kiva video. Pohjois-Pohjanmaan museossa on muuten syksyyn saakka kiva toiminnallinen lasten näyttely, jossa kannattaa piipahtaa Hupisaarteen leikkipuistoreissun ohessa.

 6. Anna sanoo:

  Oi että!! Paras YouTube-video mitä oon katsonut koskaan bloggaajalta/vloggaajalta! Lapset oli niin suloisia ja fiksuja ja sympaattisia 🙂 Tavallisesti tykkään lyhyemmistä videoista, mutta tätä ois tehnyt mieli katsoa pidempäänkin. Aluksi katsoin ilman ääniä tekstityksillä, mut sit laitoin äänet päälle, ja esim Novan höpötys oli niin sydämen sulattavaa. Ihanaa kun teillä on tuollaisia sukulaisia muutenkin, vaikutti ihanalta lomalta. Kiitos tästä videosta! 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi vitsi miten mieltä lämmittävä kommentti, kiitos aivan älyttömän paljon <3 IHana kuulla! Mua aina jännittää tehdä videoita, koska ne ei oo ihan mun ominta alaa, mut ihana kuulla, että tykkäsit <3 Meidän sukulaiset on kyllä ihan best, ollaan onnekkaita, kun ympärillä on niin paljon ihania ihmisiä <3 Kiitos sinulle vielä ja aivan ihanaa kevättä!

 7. Johanna H sanoo:

  Kiva video! My Day -videoita olisi kiva myös katsoa!

 8. Toki sanoo:

  Olipa mukava katsoa teidän hiihtoloma-videota. Näytti, että teillä oli ihana loma perheen kanssa 🙂 kiva kun jaksoit editoida ja tekstittääkin. Jos ruotsinkieliset kohdat saisi myös suomeksi niin olis ihan huippua.

  Kiitos hyvästä blogista! Sua on tullut jo monta vuotta seurattua ja aina yhtä mielenkiinnolla tulen tsekkaamaan onko uutta matskua 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos, oli kyllä ihana loma. Ihanaa jos tunnelma välittyi sinne ruutujen toiselle puolellekin! 🙂 <3 Ja hei joo, voisin hyvin toki myös suomentaa ruotsinkieliset kohdat! 🙂 Ihana kuulla, että tykkäät vuodesta toiseen, toivottavasti myös jatkossa <3 Ihanaa kevättä sinne ja kiitos vielä ihanasta kommentista!

 9. Cata sanoo:

  Hei. Asiasta toiseen. Minkä kokoinen Tiaran takki on? Ostin Popin alesta meidän tytölle joka nyt 5 v samanlaisen koossa 122. Mutta epäilen onko sittenkin pieni ensi talvena. Täyttää tammikuussa 6. Olisko 128 parempi?

  Ihana perhe teillä. Seuraan blogiasi viikottain 😍

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Heippa, Tipan takki on kokoa 128. Riippuu ihan siitä, kuinka nopea kasvutahti teidän 5-vuotiaalla on yleensä. Meidän huhtikuussa 6v käyttää nyt kokoa 116 talvivaatteissa ja varmaan sitten syksyllä tulee käyttöön koko 122. 7v käytti viime keväänä kokoa 116 ja viime syksynä siirtyi suoraan kokoon 128. kun sai kunnon kasvupyrähdyksen. Kiitos hurjasti, ihana kuulla että tykkäät <3 Ja kivaa kevättä sinne!

 10. NooraSofia sanoo:

  Hei, ei liity aiheeseen mutta itselläni ei ole lapsia ja kummityttö täyttää 3v kuukauden päästä ja pitäisi hänelle keksiä lahja😊 mitkä on hittileluja/pelejä teidän tytöillä? Kiitos jo etukäteen!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Heippa! 🙂 No meillä on ainakin 2-vuotiaalla iso hitti Ryhmä Hau ja Pipsa Possu -lelut ja kirjat ja sit isommilla on barbiet, Hatchimalsit ja L.O.L surprise -pallot 🙂 Ihana kummitäti olet! <3

 11. Minnis sanoo:

  Oi tää oli kyllä ihana video! Mä itse tykkään katsoa n. 15min videoita, tosin voin kyllä kattoa 30min videoita et täähän meni hyvin 😂 mä katoin taas tätä videota hymy korvissa! Jotenki niin ihana rakastava perhe teillä ja oon miljoona kertaa sanonut että oon kade!❤️ Mun mielestä ois ihana jos tekisit my Day tyylisiä videoita. Niitä tykkään katsoa 🤗 ihanaa päivää teille, kanava meni ehdottomasti tilaukseen ❤️

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos, aivan ihana kuulla, että video sai hymyn kasvoille <3 🙂 Ja voisin tehdä my day -videon taas, edellisestä on vierähtänyt jo muutama kuukausi! Ja kiitos paljon kun tilasit kanavan <3 Ihanaa päivää sinne myös!

 12. Tiina sanoo:

  Täytyy muiden tapaan todeta, että ihana video. Välittyy se et teillä on hauskaa 🙂 Itse ainoana lapsena ja pienestä suvusta jossa on tosi etäiset välit meillä nuoremmilla nii tulin tosi hyvälle tuulelle katsellessa teidän jengin menoa.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos hurjan paljon, ihana kuulla, että välittyy <3 Suuri suku on kyllä rikkaus, varsinkin kun itekin oon ainoa lapsi, niin mun ja äidin perhe oli aika pieni. Ollaan tosi onnekkaita! Toivottavasti sun ympärille muodostuu ihana ja tiivis perhe sitten vaikka mahdollisen puolison tai ystävien joukosta <3

 13. Ee sanoo:

  Ihana video! Ihana talvimaa! Ja Novan höpötykset, en kestä! Hän kuulostaa mun mielestä niin putouksen tanhupallolta 😀 jotenkin tulee mieleen puhetyylistä ja äänestä.
  Ja sinä ja Otto <3

 14. Nora sanoo:

  On aina kiva kattoo videoita, ihan normi my day-videot ois kans kivoja! Sellane kehitysvinkki, et ois kiva jos musaa ois vähemmän/se olis pienemmällä niin kuulis paremmin teidän puhetta/juttuja ku se olis just sitä kivempaa kuultavaa. ”Mykkäviedot” ei oo nii kivoja 😀

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Mahtavaa, kiva että tykkäät! 🙂 Ja täytyy ehdottomasti tehdä My day! 🙂 Oot ihan oikeassa, et sitä puhetta on kivempi katsoa. Tässä päädyin nyt tällaiseen ratkaisuun, kun osa videoita oli kuvattu puhelimen kameralla (kun kamerasta loppui kesken akku) ja äänenlaatu oli niissä aika surkea. Seuraavaksi varmaan panostan ihan kunnon ulkoiseen mikrofoniin, niin on helpompi toteuttaa niitä videoita, missä puhe on pääosassa! 🙂

 15. Lottae sanoo:

  Tosi kiva video! Videoita on aina hauska katsoa. 🙂 Video oli myös sopivan pituinen.

 16. Anna sanoo:

  Olisi kiva nähd My Day -video tyypillisestä työpäivästäsi. Tai vaikka ihan kotityöpäivästä, josta samalla kerrot, mitä kaikkea puuhaat päivän aikana työn saralla.

 17. Mila sanoo:

  Tosi kiva video, tuli hyvä mieli! Toi Zeldan ”te ootte antanu mun kehittyä” -kommentti oli aivan ihana <3

 18. Anni H. sanoo:

  Sulla ja Otolla on kyllä niin herttaiset lapset! Kaikki kolme vaikuttaa niin positiivisilta ja ystävällisiltä.

 19. irpeli sanoo:

  Tiedän perhe on niin ihana! Voitteko adopotoida mut 😀 mäkin haluan näin ihana perheen <3

 20. Päivi sanoo:

  Olipa ihana video jo ilman ääniäkin, tuskin maltan oottaa Novan höpötyksiä äänien kera kunhan pystyy kuuntelemaan 😀 Ja todellaki ihana toi Zeldan kommentti luistellessa, en kestä!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.