Mustat välikausivaatteet lapsille syksyyn

27.08.2019

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Polarn O. Pyretin kanssa.

Tämän elokuisen melkein-helleaallon aikana välikausivaatteet tuntuvat jokseenkin kaukaiselta ajatukselta. Fakta on kuitenkin se, että viime viikollakin oli jo sen verran viileitä aamuja ja märkiä kelejä, että laitoin lapsille välikausitakit aamulla päälle. Vaikka nyt on ihanan lämmintä ja aurinkoista, kunnon intiaanikesä, niin sieltä ne kylmät ja pimeät syysaamut ovat jo tuloillaan. On ihan hyvä uhrata muutama ajatus välikausivaatteille tässä vaiheessa, niin kelit ei sitten pääse yllättämään.

Kesä teki perinteiset ja meidän isommat lapset venähtivät hulluna pituutta. Vanhimmalle kävi jopa sama kuin vuosi sitten: hän hyppäsi kesän aikana yhden koon yli kokonaan ja siirtyi vielä seuraavaan. Mä en tiedä mikä siinä kesässä oikeasti on, kun aina lapset hujahtavat silloin pituutta niin paljon. Samaan aikaan meidän keskimmäinen kasvoi niin paljon, että esikoiselle vielä keväällä sopivat vk-vaatteet ovat nyt hänelle just ja just sopivia, eli voivat vielä jäädä pieneksi syksyn aikana. Siksi koettiin hyväksi ratkaisuksi varautua uusilla välikausivaatteilla tähän syksyyn, niin ei käy ainakaan sitten niin, että lokakuussa huomataan yhden olevan liian lyhyissä siskon vanhoissa kuorihousuissa eskarissa ja toisen kokonaan ilman.

Tässä meidän isompien muksujen pienessä ikäerossa on perheen sisäisen vaatteiden kierrätyksen kannalta just se hankala puoli, että välillä käy just niin, että sitten kun vaatteet jää esikoiselta pieneksi ja voi laittaa keskimmäiselle, niin ne ovat jo valmiiksi ”liian sopivia” tai lahkeista jopa liian lyhyitä. Siksi niin iso osa vaatteista onkin heillä kokonaan yhtäaikaa käytössä, paitsi ne jotka on vasta ostettu ja joissa on vielä runsaasti kasvunvaraa.

Välikausivaatteissa turvauduttiin pitkäaikaiseen yhteistyökumppaniini Polarn O. Pyretiin. Olen ostanut sieltä kuorivaatteita siitä asti, kun esikoinen aloitti metsäkerhossa 2,5-vuotiaana ja edelleen se on mulle luonteva valinta, koska olen aina ollut laatuun 100% tyytyväinen. Tänä syksynä Polarn O. Pyret yllätti ja teki jotain, mitä ainakin FB:n lastenvaateryhmissä on kaivattu pitkään: lisäsi syysmallistoon täysin mustat välikausitakit ja mustan vuorellisen kuorihaalarin (tosin harmaalla käpykuviolla, mutta kuitenkin). Mustia kuorihousujahan PO.Pista on saanut aina, mutta nyt saa halutessaan lapselle kokomustan välikausiasun.

Musta on välikausivaatteissa mahtava väri, koska siinä ei näy lika, eikä varsinkaan pinttynyt lika. Se kestää ja kestää ja jos ollaan niin onnekkaita, että nyt saadaan sitten esikoisen vanhat keskimmäiselle käyttöön ja keskimmäisen vanhat säästöön kuopukselle, ne luultavasti näyttävät kuin uusilta vielä silloinkin. Meillä on ollut välikausivaatteita näiden vuosien aikana lähes kaikissa sateenkaaren väreissä ja ehdottomasti kauneimmin ovat säilyneet aina ne mustat kuorihousut. Nyt onkin hyvä testata, että miten säilyvät kokomustat välikausikamppeet.

Kaikki Polarn O. Pyretin PO.P Weather PRO -ulkovaatteet ovat ominaisuuksiltaan aivan loistavia: Vesipilariarvo 10 000 mm, Kulutuksenkesto väh. 5 000 kierrosta, 180 grit, 12 kPa, Hengittävyys vähintään 5 000 g/m2/24 h ja täysin tuulenpitävä materiaali. Polarn O. Pyretin kuorivaatteissa on Bionic Finish Eco -vedenpitävyyskäsittely, jossa ei ole käytetty haitallisia PFAS-yhdisteitä. Vaatteissa on myös irrotettavat ja turvalliset huput, YKK-vetoketjut sekä 360-heijastimet, jotka näkyvät joka suunnasta. 

Taaperolle otettiin testiin nyt ensimmäistä kertaa PO.Pin vuorillinen kuorihaalari, jossa on siis irroitettava vuori. Fleece-vuori on valmistettu kierrätetystä polyesterista. Haalari sopii hyvin siis niin leudompaan syysilmaan kuin sitten viileämpiikin päiviin. Vuorikangas on erityisen hyvä itse pukemaan opettelevalle taaperolle, kun se vähentää yhden puettavan vaatekerroksen ja lämmittää loistavasti silloinkin, kun istuskelee pitkään maassa tekemässä hiekkakakkuja.

Näin mustien kuorivaatteiden kanssa mä aion pukea kyllä lapsille sitten pimeinä aamuina/iltapäivinä vielä neonväriset turvaliivit, jos lähdetään vaikka pyörälenkille tai jos esim. koululainen kulkee koulumatkaa yksin. Koskaan ei voi olla liian varovainen heijastimien kanssa. Onneksi lisänäkyvyyttä tuo vielä PO.Pin täysin heijastava reppu, joka esiteltiinkin jo aiemmassa Back to school -postauksessa.

Yksi hyvä syy valita juuri Polarn O. Pyretin välikausivaatteet on heidän PO.P Repairs -palvelu. Polarn O. Pyretin kanta-asiakkaat voivat viedä PO.Pista ostetut ulkovaatteet korjattavaksi lähimpään myymälään, riippumatta niiden iästä. Polarn O. Pyret korjaa kaiken, minkä pystyy korjaamaan kestävästi. Vaatteista paikataan repeämiä, vaihdetaan neppareita, vaihdetaan vetoketjuja tai niiden osia jne. Osa korjauksista tehdään myymälässä ja osa ompelijalla. Useimmat käytettävät varaosat ovat alkuperäisiä PO.Pin tuotteissa käytettyjä osia. Turvallisuussyistä PO.P ei vaihda nappeja tai neppareita kokojen 44-104 cm (0-3 v) tuotteisiin, mutta kaikki muut korjaukset onnistuu niistäkin. Korjaus on VIP-kanta-asiakkaille ilmaista ja muille +jäsenille omakustanne-hintaista. Lisää PO.P Repairs-palvelusta voi lukea PO.Pin sivuilta

Mustien välikausivaatteiden kaveriksi lapset valitsivat harmaat merinovillaiset ohuet pipot ja kaulurit. Nämä pipot on täydelliset talvellakin esim. luistellessa kypärän alle, kun ovat niin ohuet, että kypärä menee hyvin päähän. Merino kuitenkin lämmittää super hyvin ohuessakin pipossa. Talveksi toki sitten on paksummat pipot ja alkusyksystä lapsilla on vielä lippikset tai trikoopipot, mutta ohuet merinopipot on super hyvä olla 5-10 asteen keleillä ja talviurheilua varten. Ohut merinokauluri menee hyvin vaatteiden alle eikä kutita yhtään. Kaikki PO.Pin käyttämä merinovilla on mulesing free -sertifioitua.

Meidän tokaluokkalainen halusi kuorihanskojen sijaan mustat villalapaset välikauden koulupäiviin. Ilmeisesti hän ei enää välitunneilla kaivele hiekkaa tai mutaa, kuten pienemmät sisarukset. Taaperolle otettiin mustat kuorirukkaset ja eskarilaiselle mustat kuorihanskat. Meillä on ollut myös PO.Pin kuorihanskoja vuosien ajan käytössä ja ne ovat ihan priimaa laadultaan. Pitävät vettä hurjimmallakin säällä ja säilyvät hyvännäköisinä.

Kuorivaatteet on helpointa pitää puhtaana ihan vaan pyyhkäisemällä pintaa kostealla (PO.Pista saa liinan mukaan ostaessa). Haalareihin ja kuorihousuihin on muuten helppo vaihtaa itse uudet lenksut kengille, ne on kiinni napeilla ja uusia lenksuja sopivissa väreissä saa ostettua edullisesti PO.Pista myös.

Nyt meillä alkaa olla välikausikamppeiden tilanne ainakin koulussa/hoidossa tarvittavien vaatteiden osalta erittäin bueno. Pitää vielä käydä läpi kunnolla kenkätilanne – veikkaan, että ainakin esikoisen ja taaperon kenkätilanne on sellainen, että uudet vedenpitävät kengät on vielä ostoslistalla. Keskimmäiselle menee varmasti esikoisen vanhat, mikäli omat ovat jääneet pieneksi kesän aikana.

ARVONTA: VOITA VAPAAVALINTAINEN KUORITAKKI TAI KUORIHAALARI POLARN O. PYRETISTÄ!

Kommentoi postaukseen minkä värisen kuoritakin tai kuorihaalarin haluaisit Polarn O. Pyretin syysmallistosta ja jätä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, niin osallistut yhden vapaavalintaisen kuoritakin tai kuorihaalarin arvontaan Polarn O. Pyretin syksyn uutuuksista. Osallistumisaikaa on 3.9. klo 23.59 asti ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. 

Kilpailun järjestää: Polarn O. Pyret Finland / Kids Company Oy
Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön. Oikeus tietojen oikaisemiseen: Kilpailuun osallistunut voi poistaa osallistumisensa poistamalla kommenttinsa.

Lue lisää:

Välikausivaatteet-tagin alta löytyy lisää juttua mm. liikkumaan opettelevan vauvan ja pikkutaaperon välikausivaatteista, sekä jostain sieltä kauempaa myös ne meidän ihka ensimmäiset PO.Pin kuorivaatteet (oranssi takki ja mustat pökät).


453 Responses to “Mustat välikausivaatteet lapsille syksyyn”

 1. Piia sanoo:

  Valitsisin myös mustan kuoritakin tytölle sen käytännöllisyyden vuoksi.

 2. Yasu sanoo:

  Violetti takki 😍

 3. Mervi sanoo:

  Musta fleecevuorellinen haalari.

 4. Susanna S sanoo:

  Violetti kuoritakki olisi kiva tyttärelle 🥰

 5. Heli R sanoo:

  Ehdottomasti musta koska poika tykkään käyttää värikkäitä asusteita 😊

 6. Maippi sanoo:

  Violetin! Vierastan kokomustaa asua omilla lapsilla, vaikka itse käytän mustaa mieluusti esim. ulkovaatteissa. Mutta tuo violetti olis kiva!

 7. Elina sanoo:

  Musta kuoritakki ekaluokkalaiselle pojalle 🙂

 8. Heidi sanoo:

  Mustat vedenpitävät kuorihousut tai takki 😍

 9. Janina sanoo:

  Weather Pro – kuoritakki sinisenä 🙂

 10. Elisa sanoo:

  Musta kuoritakki 128cm

 11. Hannele sanoo:

  Vihreä takki 🙂

 12. Mia sanoo:

  Violetti haalari😍

 13. Eeva sanoo:

  Ehdottomasti liila haalari!

 14. Saida sanoo:

  Tuo musta haalari käpykuviolla olisi aivan mahtava!

 15. Krista sanoo:

  Tummansininen kuorihaalari <3

 16. Heidi sanoo:

  Kyllä se olisi just tuo musta takki jolle olisi tarvetta! 😍 Meillä myös lapset 1,5v ikäerolla, poika ja tyttö, joten tulisi ensin isommalle käyttöön ja pikkusiskolle sitten ensi syksynä 😊

 17. Melina sanoo:

  Mustan kuolihaalarin😍

 18. Kia sanoo:

  Noista väreistä ehkä tuo tummansininen pinkeillä yksityiskohdilla olisi kivoin täksi syksyksi.

 19. KirsiH sanoo:

  Mustan kuoritakin haluaisin pojalleni 😊

 20. Taru sanoo:

  Musta käpykuvioinen kuorihaalari olisi ihana 1v8kk pojalleni! 😍

 21. Jasmin sanoo:

  Toi lehtikuvio ois täydellinen mun ihanalle pojalle 😍

 22. Marika's sanoo:

  Ehdottomasti mustan takin olisi tarpeeseen.

 23. Saana sanoo:

  Käpy haalari 😍

 24. Sanna Pölkki sanoo:

  Ottaisin meidän 4v neidille varmaan tuon mustan fleecevuorellisen haalarin! On kyllä tosi hieno!!❤️

 25. Jasmin sanoo:

  Toi kuviollinen ois ihana ❤️

 26. Annika sanoo:

  musta haalari meidän poitsulle 😊

 27. Nekku sanoo:

  Voi, ollappa varaa ostaa joka lapselle näitä hyviksi havaittuja ulkokamppeita.:) Tummansininen kuoritakki.

 28. Jenni sanoo:

  Musta, sen vuoksi että kestävyytensä puolesta voi käyttää lapselta toiselle ja väri hyvä ja kaikille sopiva 😊

 29. Suvi sanoo:

  Ehdottomasti tuollainen musta kuoritakki! Ihan super hyvännäköinen. Itse en oikein perusta lasten ulkovaatteissa kauhean värikkäistä ja kuvioiduista yksilöistä joten tuo olisi täydellinen!

 30. Miia sanoo:

  Musta kuorihaalari

 31. Maria sanoo:

  Lila kuoritakki olis upee meidän koululaiselle! Ollaan oltu todella tyytyväisiä popin laatuun ja juurikin siihen kestävyyteen.

 32. Lode sanoo:

  Mustan kuorihaalarin 😊

 33. Annika sanoo:

  Mustan ehdottomasti 🙂

 34. M sanoo:

  Musta kuorihaalari tulis meidän taaperolle! 😍

 35. Sanna sanoo:

  Tummanliila. 🙌😊

 36. Sara sanoo:

  Kivat vaatteet, mustan valitsisin itsekin:)

 37. Laura sanoo:

  Tummansininen 🤩

 38. Siiri sanoo:

  Sinisen kuoritakin

 39. kausu sanoo:

  Plipas polarnilla jotenki epätyypilliset värivalinnat lasten pukuihin. Vaikken mustaa välitä niin mielelläni pukea lapsen päälle, oli tuo vauvan kuorihaalari mustana ja sini-puna-vetskarisena kivan näkönen!

 40. Heidi sanoo:

  Vauvan kuorihaalari, jossa sininen vuori 👌

 41. Niina sanoo:

  🙋‍♀️ vihreä takki tai käpyhaalari!

 42. Emmi sanoo:

  Musta kuoritakki 😍

 43. Emmi sanoo:

  Mustan ottaisin 🙂

 44. Piia sanoo:

  Ompas ihanat! Mustan kuoroltakin haluaisin nuorimmaiselle pojalle.

 45. Marjaana sanoo:

  Musta olis hyvä.

 46. Jaana sanoo:

  Violetti kuorihaalari

 47. Rm sanoo:

  Musta käpyhaalari on kyllä ehdottomasti paras!

 48. Nimetön sanoo:

  Violetti kuoritakki

 49. Anneli sanoo:

  Mä ottaisin tuon mustan käpykuvioisen meidän pojalle 🤗👍🏼

 50. Jenni sanoo:

  Valitsisin tummansinisen kuorihaalarin! Ihanat kyllä noi teidän tyttöjen välikausivaatteet <3

 51. Eva sanoo:

  Violetti haalari 😍

 52. Jessica sanoo:

  Musta haalari 😊

 53. Krista sanoo:

  Hei, tuo musta välikausiasu olisi paras myös meidän juuri 5 vuotta täyttäneelle pojalle 🥰 Musta todella on paras väri välikausivaatteille, aikaisemmin ollut mm. keltaista ja vaaleansinistä, mitä on saanut aivan jatkuvasti olla pesemässä. Tämä tulisi niin tarpeeseen ❤️ Kova on poika menemään ja hyvä puku puuttuu vielä 😊

 54. MariP sanoo:

  Musta käpyhaalari ois ihana!

 55. Hp sanoo:

  Tummansininen kuorihaalari värillisillä vetskareilla 😍

 56. Jaana K. sanoo:

  Musta kuoritakki olis ihan must meidän 5v touhottajalle.

 57. JS sanoo:

  Musta kuorihaalari 😍

 58. Mai sanoo:

  Tummansininen kuorihaalari

 59. Sini sanoo:

  Violetti kuorihaalari 1vee tytölle ☺️

 60. JK sanoo:

  Musta takki valittaisiin😍

 61. Jenna-Mariina sanoo:

  Mustat on kyllä lempparit! Pystyy yhdistellä erivärisiä asusteita 🙂

 62. monski sanoo:

  Ton mustan käpyhaalarin, supersöpö ja ihanan neutraali väritys 🖤

 63. Reeta sanoo:

  Musta kuorihaalari käpykuviolla

 64. JS sanoo:

  Musta kuorihaalari😍

 65. Rania Laref sanoo:

  mukana arvonnassa!:)

 66. Suvi sanoo:

  Musta, aivan ehdottomasti!

 67. Janni sanoo:

  Musta olisi kyllä käytännöllinen ja tyylikäs pienelle touhuajalle 🙂

 68. Jenni sanoo:

  Musta kuoritakki 😍

 69. Rosalia Breider sanoo:

  Musta kuorihaalari 😍

 70. Jenna sanoo:

  Tummansininen 💙

 71. Krista sanoo:

  Violetti kuorihaalari ois ihana!

 72. Ap sanoo:

  Tummansininen 😊

 73. alma sanoo:

  Tuo musta käpykuosi ois kyllä hieno pojan kuorihaalarissa

 74. Riikka turja sanoo:

  Musta! 👌🏽

 75. Eve sanoo:

  Tummansininen kuorihaalari olisi mieluinen!

 76. Johanna sanoo:

  Lapsi saisi valita takin värin; arvaan, että musta olisi mieluisa.

 77. Mira sanoo:

  Tuo musta-harmaa haalari olis ihana meidän lapsille!

 78. Nita sanoo:

  Tuo musta haalari on haaveissa myös meidän tytölle 🖤

 79. Anni sanoo:

  Tummansininen kuorihaalari ois kyllä tarpeellinen taaperon välikausihaalariksi.😍

 80. Marjo sanoo:

  Valitsisin kuvioidun kuorihaalarin tai mustat housut.
  Pidän tuosta haalarista olisi sopiva pojallemme.

 81. Noora sanoo:

  Musta ehdottomasti🖤🍂

 82. Hanna sanoo:

  Käpyhaalari on niin ihana,sen ottaisimme 😊

 83. Nimetön sanoo:

  Musta ois nyt hyvä olen just melkein 3v ainokaisemme kanssa päätynyt siihen että housuissa, haalarrissa ja kengissä alan suosia mustaa tai muuta tummaa pojan tän hetken ihanat mintut kengät ja keltainen ja vaaleanharmaa haalari on kokoajan ihan kauhean näköisiä kun heti näkyy kaikki tahrat 🙈😅 meillä on ollu nyt kahdessa koossa tuota vuorellista haalaria popilta ja on kyllä ollu niin hyvä että kiva ois saada taas ☺️

 84. Helmi sanoo:

  Mustat ne kyllä varmaa tulis valittua 🙂 popin kuori vaatteet on kyl best!

 85. Henna sanoo:

  Musta kuorihaalari käpykuvioinnilla

 86. Henrika sanoo:

  Kyllä varmaan tuon violetin ottaisin tytöille 🙂

 87. Mirva sanoo:

  Voi unohdin laittaa yhteystiedot ekaan kommenttiin niin uus eli musta ois tällä hetkellä suosiossa 3vuotiaalle 😁

 88. Helena sanoo:

  No musta haalari tietenkin 😃

 89. Henna sanoo:

  Musta takki ois ihana 😍👌🏻

 90. Laika sanoo:

  Violetti kuoritakki olisi meidän valinta!

 91. Jonna sanoo:

  Vauvan violetti kuorihaalari 😍

 92. Johanna sanoo:

  Olis mahtavaa voittaa musta kuoritakki! On kyllä hyvän näköiset teidän tytöillä 🙂

 93. Salla sanoo:

  Musta kuorihaalari!👍

 94. minna huovinen sanoo:

  Tummansininen haalari jossa sininen ja punainen vetskari ☺️

 95. Ira Rautio sanoo:

  Violetti kuorihaalari sopisi meidän neidille😍

 96. Anna sanoo:

  Musta käpykuvioinen haalari😍😍

 97. Anni sanoo:

  Violetin kuorihaalarin 🙂

 98. Kati Tirkkonen sanoo:

  Mustaa eskarilaiselle tai musta käpyhaalari 3-vuotiaalle😍

 99. Johanna sanoo:

  Kuoritakki ehdottomasti mustana!

 100. 101Dalmatialaista sanoo:

  Kyllä se olisi tuo ihana käpyhaalari pojalle <3

 101. Tiina sanoo:

  Musta haalari käpykuviolla!

 102. Saara Silvennoinen sanoo:

  Oi musta kiitos! 😍

 103. Elina sanoo:

  Musta haalari! 🙂 😍

 104. Eveliina sanoo:

  Musta kuoritakki olisi mieleen myös esikoiselle! 🙂

 105. Minna sanoo:

  Vau! Koulaiselle tulisi musta välikausitakki.

 106. Petra R. sanoo:

  Musta on aina musta, valitsisin siis sen. Ihana arvonta!

 107. Seija sanoo:

  Tuo musta haalari käpykuviolla tosi suloinen. Sen ottaisin pojalleni 🤗

 108. Riina sanoo:

  Musta! Olispa ihana voitto!

 109. -RT sanoo:

  Tummansinen haalari värikkäillä vetoketjuilla! 😊

 110. Ee sanoo:

  Valitsisin tuon käpyhaalarin, se menisi sekä tytöllemme että pojllemme ja se ois huippua! Ihanat kuvat<3

 111. Riina sanoo:

  Tyttärelle ihana violetti haalari!

 112. Miikku sanoo:

  Mustan. Ei näy lika😊

 113. Juksu sanoo:

  Violetti kuorihaalari olisi ihana meidän esikoiselle😍

 114. Johanna K sanoo:

  Musta kuorihaalari. 🙂

 115. Jenni sanoo:

  Mustan ehdottomasti. Sopisi sekä esikoistytölle ja myöhemmin pikkuveljelle.

 116. Emilia sanoo:

  Valitsisin pojalleni samaisen haalarin kuin Novallakin 😁

 117. Taru sanoo:

  Musta kuoritakki olisi haaveissa.

 118. Laura sanoo:

  Vihreä takki olisi ihana omalle lapselle

 119. Salla sanoo:

  Meidän poika kaipaisi mustaa takkia itselleen ja tämä olisi täydellinen hänelle joka rakastaa ulkoilua 😍

 120. Sara sanoo:

  Musta kuorihaalari menis molemmille täydellisesti 🤩

 121. Kati sanoo:

  Musta kuorihaalari käpykuviolla

 122. Juulia sanoo:

  Ihana käpykuosinen haalari koossa 92!

 123. Janika Veikkolainen sanoo:

  Tuo polarin sähkön sininen takki on ehdottomasti lempparini! Tuo on niin kaunis väri, sopii kummalle vain😍 tämä olisi ilo voittaa, sillä väri on nii kaunis. Mielentön plussa vielä on se, että popilla on kestävästi tuottettuna, ja käyttöön tehtyjä laadukkaita nuo kaikki vaatteet👌 sopisi hyvin syksyn ulkoiluun😊🌲

 124. Iina sanoo:

  Musta haalari! 👌👌

 125. malla sanoo:

  Violetin kuoritakin 🙂

 126. Satu sanoo:

  Violetti kuorihaalari olisi ihana päivökotilaiselle syksyyn!

 127. Kribs sanoo:

  Ehdottomasti tuollainen musta kuorihaalari missä on käpyjä!

 128. Pat sanoo:

  Violetti olis kiva!

 129. Susanna sanoo:

  Voi miten kiva arvonta! Väri olisi musta.

 130. Netta Johanson sanoo:

  Musta kuorihaalari taaperolle!

 131. Päivi Saaranen sanoo:

  Ehdottomasti violetti kuorihaalari! 😍

 132. Nimetön sanoo:

  Musta, kelpaa meiän muksuille varmasti.

 133. Black is beautiful sanoo:

  Tämän postauksen ihanien kuvien innoittamana haluaisin kokeilla mustaa käpykuvioista haalaria.

 134. Annastiina sanoo:

  Violetti kuorihaalari🥰

 135. Niina sanoo:

  Violetti haalari aivan ihana😍

 136. Ronja sanoo:

  Musta kuoritakki. ☺️🙌🏻

 137. Petra sanoo:

  Lilan kuorihaalarin juuri päiväkotiuransa aloittaneelle 2v tytölle 😊

 138. Lottae sanoo:

  Punaista kummitytölle. 🙂

 139. Anni sanoo:

  Mustan takin😍

 140. Johanna sanoo:

  Vauvan mustan käpyhaalarin 😍

 141. Sanna sanoo:

  Musta kuoritakki olisi varmasti meille hyvä valinta. 🙂

 142. Taija sanoo:

  Haluisin muuten just tuon mustan kuorihaalarin! Hyvännäköinen ja käpykuvio tuo lisää ilmettä. Tulis Novan ikäiselle pojalle ja säilys varsin hänen pikkuveljelleenkin, sen verran huippua on tuo popin laatu.

  Toivottavasti tärppää 😉

 143. Kirsi sanoo:

  Musta haalari kummipojalle🤩

 144. Jumppis sanoo:

  Musta kuoritakki 👌🏼

 145. Mari sanoo:

  Popin vaatteet on kyllä meidänkin suosikkeja, laatu ihan huippua! Eniten ihastuttaa tuo käytännöllinen musta väri, haalarimalli olisi taaperolle kätevin 🙂

 146. Mari sanoo:

  Pop on kyllä hyväksi havaittu merkki, laatu ihan huippua! Taaperolle haalarimalli olisi kätevin, värinä tuo käytännöllinen musta 🙂

  (Toivottavasti kommentti ei tule kahteen kertaan, lähetyksessä olo ongelmia.)

 147. Mira sanoo:

  Musta välikausi haalari ois meijä pojalle just eikä melkeen täydellinen 😍

 148. tanjaminna sanoo:

  Voi että tuo taaperon haalari erityisesti! 😍

  Meidän pienelle sopisi niin ihanasti tuo vauvan kuvioitu kuorihaalari (koko 92). Se on suloinen ja taatusti laadukas! 💪

 149. Emma sanoo:

  Ehdottomasti haluaisin ton mustan käpyhaalarin meidän taaperolle, ihana!

 150. Mertsi sanoo:

  Vauvan kuorihaalarin ottaisin, tuon missä on sininen ja punainen vetoketju. 🙂

 151. Anna sanoo:

  Vauvan violettikuorihaalari!

 152. Ira Lappalainen sanoo:

  Violetin kuorihaalarin valitsisin 😍

 153. Miisa sanoo:

  Mustat kuorihousut ja vihreä kuoritakki koossa 110 👍parhaat kuorivaatteet 😍

 154. Vilma sanoo:

  Hei. Mä oon myös hehkuttanut, kun vihdoin mustia kuorivaatteita ja asusteita tullut popille, vaan vielä ei oo raaskittu ostaa näitä. Yllätys siis mustaa valitsisin lapsille ✌️

 155. Karkki sanoo:

  Tummansininen kuorihaalari fleecellä. Nämä on ihan parhaita haalareita, menee meillä etelässä melkein koko talviajan.

 156. Hanna Nieminen sanoo:

  Violetti kuorihaalari kummipojalleni 🙂

 157. Miia sanoo:

  Kyllä se musta ois😊 kun vihdoin popille sitä saatu.

 158. Sara sanoo:

  Musta haalari 🙂

 159. Kirsi Tuomikoski sanoo:

  Musta haalari/välikausitakki!

 160. Riikki sanoo:

  Lila haalari tulisi tarpeeseen 😊.

 161. Kajo sanoo:

  Violetti haalari näyttää upealta 😍

 162. anna s. sanoo:

  Vihreä olisi ihana 🙂

 163. Pallukka sanoo:

  Ottaisin myös taaperolle mustan kuvioidun kuorihaalarin. Se on käytännöllisin touhukkaalle kiipeilijälle ja maassa kierijälle. Musta puku käy myös sitten pikkusisarelle, kun hän kasvaa.

 164. Syksylintu sanoo:

  Ehdottomasti MUSTAN takin! Meillä poikakin rakastaa mustaa väriä, joten olisi varmasti innoissaan :).

  Voi, ihanat nuo teidän tytöt <3.

 165. Tuulia sanoo:

  Popin vaatteet on kyllä ihan parhaita! Vähän vajaa 2-v taaperolla ollut ekasta syksystä asti popin vk-haalarit käytössä 🙂 uudesta mallistosta valitsisin tummansinisen kuorihaalarin punaisella vetoketjulla.

 166. Anni sanoo:

  Mä valitsisin kans mustan 😊

 167. Laura sanoo:

  Musta haalari pojalle.

 168. Marjo sanoo:

  Violetti kuorihaalari olis monikäyttöinen ja sillä tarkenee pikku pakkaskeleillä myös 💙

 169. Leena sanoo:

  Tummansininen haalari! 😊

 170. Annika sanoo:

  Tuo Novallakin oleva mustaharmaakäpyhaalari (onko se edes sana?) on aivan ihana! Sen valitsisin ehdottomasti.

  Näin esikoisen äitinä nämä kaikki vanhemmuuden kryptoja avaavat postaukset on ihania. Vk, pk, HK, kuka tuore vanhempi näistä nyt tajuaa? Kiitos siis näistä, ja mukavaa syksyn alkua teidän perheelle!

 171. Heipps sanoo:

  Mustat haluaisin tytölle

 172. Petra sanoo:

  Ihanaa, nyt tuli arvonta mihin ehdottomasti haluan osallistua! Eli mustan kuoritakin ja samoista syistä ettei siinä näy lika🤭..mummo ei näe sit niitä ensimmäisenä 😅

 173. Milla sanoo:

  Tummansininen 🙂

 174. Eeva sanoo:

  Tummanisininen haalari punaisella veroketjulla 😚

 175. Minttu sanoo:

  Haalari ois huippu! Meille tulisi tuo kuvioitu, mikä myös teidän kuopuksella😊

 176. Suvi sanoo:

  Tuo vauvoille sopiva tumma kuorihaalari 😍

 177. Mallariina sanoo:

  Musta kuorihaalari voisi tänne meillekin kotiutua. 😊 Itse olen huomannut saman, että mustat housut pysyvät pitkään parhaimman näköisinä. Vaaleita housuja ei kannata ulkohousuiksi ostaa meidän 3-vuotiaalle vauhtimimmille. 🙊

 178. Sonja sanoo:

  Päiväkodin aloittavalle taaperolleni valitsisin mustan.

 179. Cata sanoo:

  Hei
  Tämä postaus oli tosi odotettu. Olisi mukava myös jos tekisit postauksen lasten harrastuksista, ja onko joku sellainen jossa ovat käyneet jo useamman vuoden. Muutenkin harrastukset aiheena kiinnostaa.

  Tosi kiva että asiakkaiden toivomuksiin on vastattu. Meille ehdottomasti tuo Popin koko musta kuorihaalari meidän pojalle, joka kävisi sitten myös mahdolliselle kolmannelle. Toppahaalareita on Popilta ollut monet jo kuorivaatteita ei lainkaan vielä.

  Mukavaa syksyä teidän perheelle 😍

  Vielä.. käytätkö jotain ohjelmaa millä säädät valokuvien valoa ym? Jos, niin mikä. 🤗

 180. aak sanoo:

  Kolmevuotiaalle leikkipuistoammattilaiselle tulisi niin tarpeeseen tuollainen violetti fleecevuorellinen kuorihaalari 🙂

 181. Anu Huopana sanoo:

  Ehdottomasti musta käpykuvio olisi meidän kaksi- vuotiaalle vauhtiveikolle paras valinta 😉

 182. Silja Pöllänen sanoo:

  Mie valitsisin violetin kuoritakin 3-vuotiaalle tai sitten pojalle metsäeskariin vihreän kuoritakin.

 183. Laura sanoo:

  violetti kuoritakki olisi ihana 🙂

 184. Tiina sanoo:

  Musta takki ois aivan bueno kerholaiselle! Ja menisi sen jälkeen käyttöön pikkuveljelle. Huippulaatua kun on! 😍

 185. JenniJ sanoo:

  Mustan ehottomasti! Menee sitten tytöltä pojalle 🙂

 186. Minna sanoo:

  Kilpailu
  Musta kuorihaalari olisi ihana syksyn viileisiin keleihin! 👍

 187. Riikka sanoo:

  Tuo käpyhaalari on kiva ja kuten sanoit myös käytännöllinen, joten valitsisin sen meidän 2v-tyypille!

 188. Sella sanoo:

  Mustan takin! 😊

 189. Emmi sanoo:

  Tuo ihana musta käpykuvuoinen kuirihaalari koossa 98 olis täykky meidänkin neidille 💕

 190. Henni sanoo:

  Haluaisin omalle taaperolle mustan haalarin, olisi mahtava ja tulisi tarpeeseen!

 191. Laura sanoo:

  Musta kuorihaalari olisi ihana pojalle syksyksi! 🙂

 192. Katariina sanoo:

  Mustan😍

 193. Riikka sanoo:

  Musta vuorellinen haalari käpykuviolla olis ihana!!

 194. S.R sanoo:

  Popin ulkovaatteet on parhaita! 🙂
  Mie ottaisin vihreän kuoritakin pojalleni!

 195. Ida sanoo:

  Oi ihania vaatteita, haluisin arvonnassa samanlaisen, mustan värisenä!😍😍

 196. Anna sanoo:

  Ihanaa, että musta on tullut väriksi kuorivaatteisiin! Valintani olisi ehdottomasti juuri tuo uusi väri, musta!

 197. Reetta sanoo:

  Violetti 🙂

 198. rek sanoo:

  Luumu/violetti olisi kaunein.

 199. MK sanoo:

  Violetti takki💜

 200. Heidi sanoo:

  Ihanat tytöt 😍 ehdottamasti mustan kuoritakin, niin ei näy kaikki lika heti! Alkanut jo vähän ärsyttämään kaikki vaaleat vk vaatteet, kun niitä saa olla koko ajan pesemässä 😅

 201. Kirsi sanoo:

  Haluaisin tummansinisen kuoritakin. Kivoja takkeja.

 202. Tiina sanoo:

  Mustaa haluaisin kyllä päästä kokeilemaan!

 203. Helii. sanoo:

  Ihana luumun/violetin sävy. Tytöltä pitäs kysyä takki vai haalari 😀

 204. Linda sanoo:

  Mustan kuorihaalarin 👌🏻

 205. Helena sanoo:

  Musta käpy-kuorihaalari fleecevuorella <3

 206. KR sanoo:

  Violetti kuorihaalari 🦄

 207. Juulia sanoo:

  Kyllä se tuo musta takki ois 🖤 Aivan ihania kuvia, kivaa syksyä teille ❣️

 208. Rosa sanoo:

  Mustan valitsisin, meidän metsäkerholaiselle sopiva väri 👌

 209. Venla sanoo:

  Vauvan musta käpyhaalari <3

 210. Saija sanoo:

  Violetti kuorihaalari!

 211. Senni sanoo:

  Musta kuorihaalari sen käytännöllisyyden ja kestävyyden takia!

 212. Jonna sanoo:

  Violetti kuorihaalari ois ihan täydellinen!

 213. Lille sanoo:

  Joo, tummat värit on ihan parhaita välikauteen. Harjoitellaan itse pukemista, joten valitsisin tummansinisen kuorihaalarin 3vee pojalle 😍

 214. Janika sanoo:

  Violetti haalari

 215. Iida sanoo:

  Tummansininen haalari 🙂

 216. Anniina sanoo:

  Musta kuorihaalari ois ihana!

 217. TarjaL sanoo:

  Musta vuorillinen haalari pikku miehelle koossa 86.

 218. saaana sanoo:

  Musta takki ois meidänkin valinta

 219. Jonna sanoo:

  Esikoiselle musta takki, jotta menisi pikkusiskolle hyvin jatkossa.

 220. Nanna sanoo:

  Violetti/luumu takki, kiva sävy. 🙂

 221. Vera sanoo:

  Musta kuorihaalari 👍

 222. Elina sanoo:

  Mustan kuoritakin pojalle.

 223. Alina sanoo:

  PO.P WEATHER PRO, Vauvan kuorihaalari, jossa vuori tummansininen☺️

 224. Katri sanoo:

  Valitsisin vauvan tummansinisen haalarin kummipojalleni 😊

 225. minttuw sanoo:

  Musta käpy-haalari 🙂

 226. Emilia sanoo:

  Mustan kuorihaalarin 🙂

 227. el. sanoo:

  Musta kuorihaalari ois upea 🙂

 228. Siiri sanoo:

  Tummansininen kuorihaalari fleecevuorella ❤

 229. Outi sanoo:

  Violetin takin

 230. Pirita sanoo:

  Musta kuorihaalari tai takki 😍 Siihen sopisi sitten värikkäät asusteet..

 231. Sara sanoo:

  Mustan värisen! En osaa vielä sanoa millaisen tarvisin kun esikoisen ensimmäinen syksy tulossa 🙂

 232. Emma sanoo:

  Antaisin lahjaksi, saaja saisi itse päättää värin!

 233. Helena sanoo:

  Musta käpyhaalari tulis meille 2 vuotiaalle 😊

 234. Jonna sanoo:

  Pojalle musta takki 😍😍

 235. Johanna sanoo:

  Meidän pienelle taaperollemme valitsisin ehdottomasti tuon mustan käpykuvioisen haalarin, se on ihana!

 236. Henna sanoo:

  Musta takki pojalle ✌️

 237. Johanna sanoo:

  Musta käpykuviollinen haalari 👌🏼

 238. Jenni sanoo:

  Musta kuoritakki tyttärelle ja sen jälkeen menisi vielä pojalle😊

 239. Sofia sanoo:

  Musta takki! 😍😍

 240. Sonjaaa sanoo:

  Valitsisin mustaa käpykuvioilla! 😊

 241. Niina sanoo:

  Tuo musta käpyhaalari sopisi meille 🙂

 242. Julia sanoo:

  Musta kuviollinen kuorihaalari 😊

 243. Maija sanoo:

  Violetti haalari taaperolle

 244. Suvi sanoo:

  Ottaisin tytölle mustan kuoritakin, nämä on niin kestäviä että menisi hyvin vielä sitten pikkuveljelle parin vuoden päästä! Mukana! 😊

 245. Liisa sanoo:

  Musta kuorihaalari! 🙂

 246. Ida sanoo:

  Esikoiselle tuon käpykuvioisen haalarin haluaisin:)

 247. Anna sanoo:

  Valitsisin violetin haalarin tytölle

 248. A sanoo:

  Valitsisin mustan kuoritakin!

 249. Anni sanoo:

  Musta ois hyvä koululaiselle

 250. Disa sanoo:

  Tummansininen kuoritakki! 😍

 251. Jenni sanoo:

  Valitsisin violetin kuorihaalarin tytölleni 🙂

 252. Pia sanoo:

  Musta haalari pojalle 🥰

 253. Kristiina sanoo:

  Musta käpykuviollinen haalari

 254. Heta sanoo:

  Musta käpykuvioinen kuorihaalari 🙂

 255. Anette sanoo:

  Musta takki ehdottomasti 😊

 256. Annina M. sanoo:

  Musta kuoritakki ois ihana 🤗

 257. Maija sanoo:

  Nyt osuu ja uppoaa tuo musta käpykuvioinen haalari vajaa 2v pojalle. Kuoritakeista joko violetti tai sininen isoille tytöille, mutta linkin takaa koot loppuivat jo 128 kokoon. Eli mennään tuolla haalarilla.

 258. Sanniska sanoo:

  Ottaisin mustan kuorihaalarin fleecellä, siis saman kuin teidän Novalla 🙂

 259. Leela sanoo:

  Isompien lasten mallistosta violetti ”tyttömallinen” kuoritakki on kaunein!

 260. Lotta sanoo:

  Musta takki 9-vuotiaalle olis huippu!

 261. Unna sanoo:

  Musta sopisi parhaiten meidänkin lapsille, kummalle vaan.

 262. sj sanoo:

  Tummansininen kuoritakki

 263. Janina sanoo:

  Musta haalari 😍

 264. Nims sanoo:

  On kyllä vaikea valita, kun se violettikin on niin kaunis, mutta varmaankin silti tuo musta käpyhaalari 😍

 265. Rouva h sanoo:

  Musta kuorihaalari pojalleni

 266. Heidi Koivisto sanoo:

  Musta takki. Vaikka kaikki värit onkin ihania niin on vain niin totta, että musta pysyy puhtaan näköisenä. Takki myös on monikäyttöinen. 😊

 267. Ann77na sanoo:

  Tumman sinisen <3

 268. Jenni L sanoo:

  Vauvan kuorihaalari tummansinisellä vuorella ja värillisillä vetskareilla😊

 269. Jasu sanoo:

  Vauvan kuorihaalari, jossa vuori tummansininen 🤩

 270. Iina sanoo:

  Musta haalari. 🙂

 271. Anksi sanoo:

  Valitsisin mustan kuoritakin.

 272. Laura sanoo:

  Musta kuoritakki on tyylikäs! Tätä merkkiä ei ole meillä ollut koskaan käytössä, joten kiva olisi testata😊

 273. Hanspe sanoo:

  Violetti haalari 😍

 274. Mim sanoo:

  Musta kuorihaalari😍

 275. Satu K. sanoo:

  Musta haalari olisi täydellinen meidän pienelle ihmeelle. 🖤

 276. Äitee sanoo:

  Tykkään väreistä, joten tuo vihreä takki oisi näistä paras ja mieluisin 🙂

 277. Annika sanoo:

  Tummansininen haalari sinisellä ja punaisella vetoketjulla olisi ihana 🙂

 278. Noora sanoo:

  Musta haalari, jossa käpyjä.

 279. T sanoo:

  Violetti kuoritakki eskarilaiselle 🙂

 280. Minna sanoo:

  Tuon saman ottaisin minkä otitte Novalle 🙂 Näyttää kivalta ja käytännölliseltä!

 281. Minttu sanoo:

  Musta haalari poitsulle olis ihana 😍

 282. K-R sanoo:

  Musta ehdottomasti niin menisi kaikki kolme lasta läpi 🙂 <3

 283. Heli sanoo:

  Tuon mustan käpyhaalarin!

 284. Jenna sanoo:

  Violetti kuorihaalari kummitytölle 😍

 285. Masa sanoo:

  Mustat kuorihousut!

 286. HannaKi sanoo:

  Käpyhaalari😍

 287. Jenss sanoo:

  Violetti kuoritakki! 😍

 288. Juho sanoo:

  Musta takki olis makee tytölleni 😊

 289. Sini sanoo:

  Musta takki tyttärelle

 290. Tarza sanoo:

  Musta vuorellinen kuorihaalari jossa käpykuviota 😍

 291. Hanna sanoo:

  Violetti kuorihaalari lilalla ja pinkillä vetskareilla! 😍

 292. Jensku sanoo:

  Musta haalari olisi värin puolesta käytännöllisin ja tyylikkäin 🙂

 293. Hanna sanoo:

  Musta käpyhaalari on ihana ❤ ja sopii niin tytölle kuin pojalle. Kiva että Po.p on unisex ulkovaatteita valikoimassa.

 294. Anna sanoo:

  Musta kuorihaalari 1-vuotiaalle vipeltäjälle. ☺️

 295. Sanna sanoo:

  Musta käpykuvioinen kuorihaalari olis kiva meidän pojalle..

 296. Sannis sanoo:

  4kk esikoispojalle sopisi musta käpykuvioinen kuorihaalari 😍

 297. Nanski sanoo:

  3-vuotiaalle tummansininen vuorellinen kuorihaalari! 😍

 298. Elina sanoo:

  Musta kuoritakki olisi täydellinen kummipojalle!

 299. Liisukka sanoo:

  Musta käpyhaalari pojanpojalle.

 300. Kukka sanoo:

  Musta kuorihaalari 🙂

 301. Lisbet sanoo:

  Musta kuoritakki👌

 302. L sanoo:

  Musta käpykuvioinen kuorihaalari ois ihana meidän taaperolle!

 303. Mammatuinen sanoo:

  Violetti tai musta!

 304. Janina sanoo:

  Violetti haalari!

 305. Jenna sanoo:

  Violetti kuoritakki meidän ekaluokkalaiselle 😍

 306. Oili sanoo:

  Musta kuorihaalari.

 307. Anna sanoo:

  Musta käpyhaalari.

 308. Mari sanoo:

  Musta kuoritakki

 309. Maija sanoo:

  Violetti takki tytölle 😍

 310. Riina sanoo:

  Violetti takki koossa 122cm tai tummansininen haalari luultavasti 98cm.

 311. Mamu sanoo:

  Musta! Ettei tarttis ihan joka leikin jälkeen yrittää saada vaatteista multa- ja hiekkajälkiä pois 😅

 312. Emilia sanoo:

  Valitsisin mustan! 😊

 313. Heini sanoo:

  Musta takki, menisi molemmille lapsille! 😊

 314. Sini sanoo:

  Violetti haalari 💜

 315. katsu sanoo:

  Tuo käpykuvioinen haalari olis ihana!

 316. Vilhelmiina sanoo:

  Violetti haalari.

 317. Jenni sanoo:

  Meille tulisi tuo kaunis violetti haalari 🙂

 318. Meri sanoo:

  Musta lähtisi pojalle käyttöön 😊

 319. Minttu sanoo:

  Tummansininen vauvojen haalari 🙂

 320. Katja sanoo:

  Violetin puvun ottaisin tytölle.

 321. julia sanoo:

  Meidän pikku eidin mustan fleecevuorellisen kuorihaalarin:)

 322. Päivi sanoo:

  Violetti kuoritakki tyttärelle olisi ihana 🙂

 323. Iida sanoo:

  Musta kuorihaalari pojalleni😊

 324. Maija sanoo:

  Ehdottomasti musta kuorihaalari jossa on käpyjä 😊

 325. Päivi sanoo:

  Violetti olisi kiva!

 326. Charlotta sanoo:

  Musta haalari käpykuviolla ☺️

 327. Tonte sanoo:

  Sininen takki Sini-tytölle ja siitä pikkuveljen käyttöön ☺️

 328. Iida sanoo:

  Musta kuoritakki kelpaisi tokaluokkalaiselle varmasti!

 329. Al sanoo:

  Mustan kuorihaalarin😍

 330. Laura sanoo:

  Musta kuoritakki 😍

 331. Nasti sanoo:

  Musta käpykuvioinen haalari 🥰🥰🥰

 332. Lotta sanoo:

  Musta kuorihaalari!

 333. Liina sanoo:

  Musta käpykuvioinen haalari

 334. Laura sanoo:

  Tummansininen kuorihaalari 💙

 335. Saana sanoo:

  Musta kuorihaalari meidän taaperolle 🙂

 336. Sonja sanoo:

  Mustan haalarin valitsisin 🙂

 337. Laura sanoo:

  Todennäköisesti päätyisin myös aina varmaan mustaan 🙂

 338. Tara sanoo:

  Mustan kuoritakin ehdottomasti!

 339. Hipsu sanoo:

  Musta haalari olisi upea!

 340. Noora sanoo:

  Musta haalari 🙂

 341. Nelli sanoo:

  Musta käpykuvioinen haalari 👌

 342. Elina sanoo:

  Violettikin oli tosi kiva vaihtoehto, mutta ehkä sitten kuitenkin ottaisin taaperolleni mustan, käpykuvioisen kuorihaalarin fleecevuorella. Ajattelen aina vaatteen mahdollisimman pitkää käyttöikää ja luulen mustan siksi päihittävän muut värit, vaikka värikkäät vaatteet ihania ovatkin. Etenkin arvokkaan vaatteen toivoisi säilyvän hyvänä pikkusisarukselle, ja vielä sekin jälkeen seuraaville käyttäjille.

 343. Linda Tölli sanoo:

  Musta käpykuvioinen haalari😊

 344. Sofia sanoo:

  Musta kuoritakki!

 345. Minna sanoo:

  Musta haalari:)

 346. Fanny sanoo:

  Tummansininen vuorellinen haalari eri värisillä vetoketjuilla.

 347. Oliviah sanoo:

  Musta kuoritakki 9-vuotiaalle pojalle. Meillä käytetään jo Po.pin isointa kokoa, joten ensi syksyyn tai jo kevääseen täytyy keksiä jotain muuta.

 348. Piia sanoo:

  Musta kuorihaalari

 349. Satu sanoo:

  Musta käpykuvioinen haalari pienimmälle tai sininen kuoritakki koululaiselle.

 350. Jonna Määttä sanoo:

  Tummansininen punaisella vetoketjulla

 351. Maiju sanoo:

  Ottaisin pojalle PO.P WEATHER PRO® Kuorihaalarin, jossa vuori tummansininen

 352. Laura sanoo:

  Tuon ihanan käpy-haalarin valitsisin taaperolleni!

 353. S sanoo:

  No kyllä mekin mustalla takilla mentäs =)

 354. Inla sanoo:

  Ottaisin tytölle mustan kuoritakin. Se menisi pikkuveljelle sitten myöhemmin!

 355. jiip sanoo:

  Musta tai tummansininen kummipojalle 🙂

 356. Tanja sanoo:

  Mustaan päätyisin minäkin 🙂

 357. Laura sanoo:

  Musta haalari ois hyvä👍🏼

 358. Essi sanoo:

  Tummansininen kuoritakki👌

 359. Fanny sanoo:

  Tummansininen haalari jossa punainen ja sininen vetoketju

 360. Jaana sanoo:

  Lila 👌 (tai musta 😂)

 361. Veera sanoo:

  Käpykuosinen vuotiaalle!

 362. Jade sanoo:

  Violetti takki tytölle, tokaluokkalaiselle.

 363. Sigrid sanoo:

  Musta kuorihaalari käpykuviolla 🙂

 364. Katarina sanoo:

  Vihreä kuoritakki 🙂

 365. Hande sanoo:

  Musta haalari 🖤

 366. Mirka sanoo:

  Meidän esikoinen valitsisi varmasti mustan, joten mennään sillä 😀

 367. Essi sanoo:

  Musta käpyhaalari! 😍

 368. Meri sanoo:

  Violetti kuorihaalari! 🙂

 369. yotimix sanoo:

  Musta käpyhaalari 🙂

 370. Kirsi sanoo:

  Musta haalari eri värisillä vetoketjuilla taaperolle😍

 371. Rebecca sanoo:

  Musta kuorihaalari käpykuviolla olisi aivan ihana pojalleni 🤩 kuosi miellyttävä ja musta on todettu aina hyväksi!

 372. Elina sanoo:

  Musta kuorihaalari.

 373. Tiansoa sanoo:

  Vihreä Kuoritakki olisi just passeli meidän 6-vuotiaalle. 😊

 374. Ninani sanoo:

  Lapselta kysyessäni toiveeksi tuli musta,eli mustan valitsisin

 375. Anne sanoo:

  Haluaisimme tuommosen haalarin joka sun pienimmällä on päällä, koossa 98 😊

 376. miijaaa sanoo:

  Violetti ois ihana 🙂

 377. Mari sanoo:

  Tummansinisen kuoritakin. 😊

 378. Suvi sanoo:

  Violetti kuorihaalari 🙂

 379. Susanna sanoo:

  Kummitytölle violetti kuorihaalari 😍

 380. Jenni sanoo:

  Musta takki, ehdottomasti!

 381. Tuija sanoo:

  Mustan kuorihaalarin taaperolle. 😍

 382. Riikka K. sanoo:

  Tänä vuonna valitsisin poitsulle vihreän kuoritakin mustien housujen kaveriksi.

 383. Jenni sanoo:

  Musta käpyhaalari!

 384. Maarit sanoo:

  Musta olis ihan paras meidän tokaluokkalaiselle 🤩

 385. Mira sanoo:

  Kuorihaalari violetilla vuorella olisi meidän kohta 4veelle just hyvä syksyyn ☺️ Popin vaatteista vaan hyvää kokemusta 👌

 386. Elina sanoo:

  Musta kuorihaalari

 387. Sinttu sanoo:

  Musta-harmaa kuviollinen haalari olisi just bueno meidän touhutaaperolle 🤩

 388. Pia sanoo:

  Musta on lempiväri täälläkin 🖤

 389. Elli sanoo:

  Musta haalari 👌

 390. Essi sanoo:

  Sininen kuoritakki

 391. Lauren sanoo:

  Sinisen tai mustan ☺

 392. Heini sanoo:

  Tumman sininen tai musta olis mun valinta.

 393. Anna Rask sanoo:

  Musta kuorihaalari 🖤 2-vuotiaalle pojalle uusi puku päiväkotiin 🤗

 394. Kata sanoo:

  Vauvan violetti kuorihaalari olisi täydellinen meille!

 395. Aino sanoo:

  Musta tai sininen haalari, vaikea päättää..

 396. Riikka sanoo:

  Tummansininen haalari

 397. Heini sanoo:

  Musta kuoritakki tokaluokkalaiselle pojalle 😍👌

 398. Minna sanoo:

  Musta tai tummansininen, käyttöä olisi sekä takille että haalarille joten valinnanvaikeushan siinä kohtaa iskisi 😅

 399. Laura sanoo:

  Musta käpykuvioinen vuorellinen kuorihaalari olisi ihana pian 1vuotiaalle tytölle.

 400. Laura sanoo:

  Musta käpyhaalari olisi ihana pian 1 vuotiaalle tyttärelle.

 401. Katriina sanoo:

  Vihreä kuoritakki💚

 402. Maiju sanoo:

  Tummansininen haalari pienemmälle ja isommalle tummansininen tai musta takki😊

 403. Nina sanoo:

  Meidän ekaluokkalaisen lempiväri on vihreä, joten jos voittaisin, valitsisin vihreän kuoritakin 🙂

 404. Laura sanoo:

  Käpykuorihaalari olisi ihana pian 1 vuotiaalle tyttärelle.

 405. hilkka sanoo:

  Vihreä olisi ihana 🙂

 406. Ilona sanoo:

  Tollainen musta kuvioitu kuorihaalari olisi loistava tuon vuorinkin ansiosta!

 407. Nea sanoo:

  Ehdottomasti mustan käpykuvioisen kuorihaalarin, se on niin älyttömän söpö!

 408. Piritta sanoo:

  Musta kuorihaalari tai violetit kuorihousut.😍👌

 409. Juulia sanoo:

  Violetti kuorihaalari olis kiva 😊

 410. Taija sanoo:

  Violetti kuorihaalari sopisi meidän tytölle. Edellisessä
  popin kuorihaalarissa jo 5 nimikointia ja vielä kestää 🙂

 411. Jk sanoo:

  Klassinen tummansininen kuoritakki 🙂

 412. Tintta sanoo:

  Musta kuorihaalari ois ihana!

 413. Pauliina sanoo:

  Mustan kuoritakki tyttärelle 🖤

 414. Lilas sanoo:

  Musta olisi myös meidän väri

 415. Miia sanoo:

  Musta kuorihaalari

 416. Päivi sanoo:

  Tummansininen klassikko kuoritakki.

 417. Pauliina sanoo:

  Violetti haalari olisi meidän pikkuiselle ihana 😍

 418. Minna sanoo:

  Musta fleecevuorellinen kuorihaalari olisi taaperolle tarpeen! 🙂

 419. Maria sanoo:

  Kuoritakki pojalle ja mustana koska syksy ja kurakelit!

 420. Heini sanoo:

  Musta takki ois jees!

 421. Hanna sanoo:

  Musta haalari tulisi meidän tytölle 🙂

 422. Jenski sanoo:

  Violetti kuorihaalari!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.