Mustat välikausivaatteet lapsille syksyyn

27.08.2019

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Polarn O. Pyretin kanssa.

Tämän elokuisen melkein-helleaallon aikana välikausivaatteet tuntuvat jokseenkin kaukaiselta ajatukselta. Fakta on kuitenkin se, että viime viikollakin oli jo sen verran viileitä aamuja ja märkiä kelejä, että laitoin lapsille välikausitakit aamulla päälle. Vaikka nyt on ihanan lämmintä ja aurinkoista, kunnon intiaanikesä, niin sieltä ne kylmät ja pimeät syysaamut ovat jo tuloillaan. On ihan hyvä uhrata muutama ajatus välikausivaatteille tässä vaiheessa, niin kelit ei sitten pääse yllättämään.

Kesä teki perinteiset ja meidän isommat lapset venähtivät hulluna pituutta. Vanhimmalle kävi jopa sama kuin vuosi sitten: hän hyppäsi kesän aikana yhden koon yli kokonaan ja siirtyi vielä seuraavaan. Mä en tiedä mikä siinä kesässä oikeasti on, kun aina lapset hujahtavat silloin pituutta niin paljon. Samaan aikaan meidän keskimmäinen kasvoi niin paljon, että esikoiselle vielä keväällä sopivat vk-vaatteet ovat nyt hänelle just ja just sopivia, eli voivat vielä jäädä pieneksi syksyn aikana. Siksi koettiin hyväksi ratkaisuksi varautua uusilla välikausivaatteilla tähän syksyyn, niin ei käy ainakaan sitten niin, että lokakuussa huomataan yhden olevan liian lyhyissä siskon vanhoissa kuorihousuissa eskarissa ja toisen kokonaan ilman.

Tässä meidän isompien muksujen pienessä ikäerossa on perheen sisäisen vaatteiden kierrätyksen kannalta just se hankala puoli, että välillä käy just niin, että sitten kun vaatteet jää esikoiselta pieneksi ja voi laittaa keskimmäiselle, niin ne ovat jo valmiiksi ”liian sopivia” tai lahkeista jopa liian lyhyitä. Siksi niin iso osa vaatteista onkin heillä kokonaan yhtäaikaa käytössä, paitsi ne jotka on vasta ostettu ja joissa on vielä runsaasti kasvunvaraa.

Välikausivaatteissa turvauduttiin pitkäaikaiseen yhteistyökumppaniini Polarn O. Pyretiin. Olen ostanut sieltä kuorivaatteita siitä asti, kun esikoinen aloitti metsäkerhossa 2,5-vuotiaana ja edelleen se on mulle luonteva valinta, koska olen aina ollut laatuun 100% tyytyväinen. Tänä syksynä Polarn O. Pyret yllätti ja teki jotain, mitä ainakin FB:n lastenvaateryhmissä on kaivattu pitkään: lisäsi syysmallistoon täysin mustat välikausitakit ja mustan vuorellisen kuorihaalarin (tosin harmaalla käpykuviolla, mutta kuitenkin). Mustia kuorihousujahan PO.Pista on saanut aina, mutta nyt saa halutessaan lapselle kokomustan välikausiasun.

Musta on välikausivaatteissa mahtava väri, koska siinä ei näy lika, eikä varsinkaan pinttynyt lika. Se kestää ja kestää ja jos ollaan niin onnekkaita, että nyt saadaan sitten esikoisen vanhat keskimmäiselle käyttöön ja keskimmäisen vanhat säästöön kuopukselle, ne luultavasti näyttävät kuin uusilta vielä silloinkin. Meillä on ollut välikausivaatteita näiden vuosien aikana lähes kaikissa sateenkaaren väreissä ja ehdottomasti kauneimmin ovat säilyneet aina ne mustat kuorihousut. Nyt onkin hyvä testata, että miten säilyvät kokomustat välikausikamppeet.

Kaikki Polarn O. Pyretin PO.P Weather PRO -ulkovaatteet ovat ominaisuuksiltaan aivan loistavia: Vesipilariarvo 10 000 mm, Kulutuksenkesto väh. 5 000 kierrosta, 180 grit, 12 kPa, Hengittävyys vähintään 5 000 g/m2/24 h ja täysin tuulenpitävä materiaali. Polarn O. Pyretin kuorivaatteissa on Bionic Finish Eco -vedenpitävyyskäsittely, jossa ei ole käytetty haitallisia PFAS-yhdisteitä. Vaatteissa on myös irrotettavat ja turvalliset huput, YKK-vetoketjut sekä 360-heijastimet, jotka näkyvät joka suunnasta. 

Taaperolle otettiin testiin nyt ensimmäistä kertaa PO.Pin vuorillinen kuorihaalari, jossa on siis irroitettava vuori. Fleece-vuori on valmistettu kierrätetystä polyesterista. Haalari sopii hyvin siis niin leudompaan syysilmaan kuin sitten viileämpiikin päiviin. Vuorikangas on erityisen hyvä itse pukemaan opettelevalle taaperolle, kun se vähentää yhden puettavan vaatekerroksen ja lämmittää loistavasti silloinkin, kun istuskelee pitkään maassa tekemässä hiekkakakkuja.

Näin mustien kuorivaatteiden kanssa mä aion pukea kyllä lapsille sitten pimeinä aamuina/iltapäivinä vielä neonväriset turvaliivit, jos lähdetään vaikka pyörälenkille tai jos esim. koululainen kulkee koulumatkaa yksin. Koskaan ei voi olla liian varovainen heijastimien kanssa. Onneksi lisänäkyvyyttä tuo vielä PO.Pin täysin heijastava reppu, joka esiteltiinkin jo aiemmassa Back to school -postauksessa.

Yksi hyvä syy valita juuri Polarn O. Pyretin välikausivaatteet on heidän PO.P Repairs -palvelu. Polarn O. Pyretin kanta-asiakkaat voivat viedä PO.Pista ostetut ulkovaatteet korjattavaksi lähimpään myymälään, riippumatta niiden iästä. Polarn O. Pyret korjaa kaiken, minkä pystyy korjaamaan kestävästi. Vaatteista paikataan repeämiä, vaihdetaan neppareita, vaihdetaan vetoketjuja tai niiden osia jne. Osa korjauksista tehdään myymälässä ja osa ompelijalla. Useimmat käytettävät varaosat ovat alkuperäisiä PO.Pin tuotteissa käytettyjä osia. Turvallisuussyistä PO.P ei vaihda nappeja tai neppareita kokojen 44-104 cm (0-3 v) tuotteisiin, mutta kaikki muut korjaukset onnistuu niistäkin. Korjaus on VIP-kanta-asiakkaille ilmaista ja muille +jäsenille omakustanne-hintaista. Lisää PO.P Repairs-palvelusta voi lukea PO.Pin sivuilta

Mustien välikausivaatteiden kaveriksi lapset valitsivat harmaat merinovillaiset ohuet pipot ja kaulurit. Nämä pipot on täydelliset talvellakin esim. luistellessa kypärän alle, kun ovat niin ohuet, että kypärä menee hyvin päähän. Merino kuitenkin lämmittää super hyvin ohuessakin pipossa. Talveksi toki sitten on paksummat pipot ja alkusyksystä lapsilla on vielä lippikset tai trikoopipot, mutta ohuet merinopipot on super hyvä olla 5-10 asteen keleillä ja talviurheilua varten. Ohut merinokauluri menee hyvin vaatteiden alle eikä kutita yhtään. Kaikki PO.Pin käyttämä merinovilla on mulesing free -sertifioitua.

Meidän tokaluokkalainen halusi kuorihanskojen sijaan mustat villalapaset välikauden koulupäiviin. Ilmeisesti hän ei enää välitunneilla kaivele hiekkaa tai mutaa, kuten pienemmät sisarukset. Taaperolle otettiin mustat kuorirukkaset ja eskarilaiselle mustat kuorihanskat. Meillä on ollut myös PO.Pin kuorihanskoja vuosien ajan käytössä ja ne ovat ihan priimaa laadultaan. Pitävät vettä hurjimmallakin säällä ja säilyvät hyvännäköisinä.

Kuorivaatteet on helpointa pitää puhtaana ihan vaan pyyhkäisemällä pintaa kostealla (PO.Pista saa liinan mukaan ostaessa). Haalareihin ja kuorihousuihin on muuten helppo vaihtaa itse uudet lenksut kengille, ne on kiinni napeilla ja uusia lenksuja sopivissa väreissä saa ostettua edullisesti PO.Pista myös.

Nyt meillä alkaa olla välikausikamppeiden tilanne ainakin koulussa/hoidossa tarvittavien vaatteiden osalta erittäin bueno. Pitää vielä käydä läpi kunnolla kenkätilanne – veikkaan, että ainakin esikoisen ja taaperon kenkätilanne on sellainen, että uudet vedenpitävät kengät on vielä ostoslistalla. Keskimmäiselle menee varmasti esikoisen vanhat, mikäli omat ovat jääneet pieneksi kesän aikana.

ARVONTA: VOITA VAPAAVALINTAINEN KUORITAKKI TAI KUORIHAALARI POLARN O. PYRETISTÄ!

Kommentoi postaukseen minkä värisen kuoritakin tai kuorihaalarin haluaisit Polarn O. Pyretin syysmallistosta ja jätä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, niin osallistut yhden vapaavalintaisen kuoritakin tai kuorihaalarin arvontaan Polarn O. Pyretin syksyn uutuuksista. Osallistumisaikaa on 3.9. klo 23.59 asti ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. 

Kilpailun järjestää: Polarn O. Pyret Finland / Kids Company Oy
Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön. Oikeus tietojen oikaisemiseen: Kilpailuun osallistunut voi poistaa osallistumisensa poistamalla kommenttinsa.

Lue lisää:

Välikausivaatteet-tagin alta löytyy lisää juttua mm. liikkumaan opettelevan vauvan ja pikkutaaperon välikausivaatteista, sekä jostain sieltä kauempaa myös ne meidän ihka ensimmäiset PO.Pin kuorivaatteet (oranssi takki ja mustat pökät).


453 Responses to “Mustat välikausivaatteet lapsille syksyyn”

 1. Avatar Piia sanoo:

  Valitsisin myös mustan kuoritakin tytölle sen käytännöllisyyden vuoksi.

 2. Avatar Yasu sanoo:

  Violetti takki 😍

 3. Avatar Mervi sanoo:

  Musta fleecevuorellinen haalari.

 4. Avatar Susanna S sanoo:

  Violetti kuoritakki olisi kiva tyttärelle 🥰

 5. Avatar Heli R sanoo:

  Ehdottomasti musta koska poika tykkään käyttää värikkäitä asusteita 😊

 6. Avatar Maippi sanoo:

  Violetin! Vierastan kokomustaa asua omilla lapsilla, vaikka itse käytän mustaa mieluusti esim. ulkovaatteissa. Mutta tuo violetti olis kiva!

 7. Avatar Elina sanoo:

  Musta kuoritakki ekaluokkalaiselle pojalle :)

 8. Avatar Heidi sanoo:

  Mustat vedenpitävät kuorihousut tai takki 😍

 9. Avatar Janina sanoo:

  Weather Pro – kuoritakki sinisenä :)

 10. Avatar Elisa sanoo:

  Musta kuoritakki 128cm

 11. Avatar Hannele sanoo:

  Vihreä takki :)

 12. Avatar Mia sanoo:

  Violetti haalari😍

 13. Avatar Eeva sanoo:

  Ehdottomasti liila haalari!

 14. Avatar Saida sanoo:

  Tuo musta haalari käpykuviolla olisi aivan mahtava!

 15. Avatar Krista sanoo:

  Tummansininen kuorihaalari <3

 16. Avatar Heidi sanoo:

  Kyllä se olisi just tuo musta takki jolle olisi tarvetta! 😍 Meillä myös lapset 1,5v ikäerolla, poika ja tyttö, joten tulisi ensin isommalle käyttöön ja pikkusiskolle sitten ensi syksynä 😊

 17. Avatar Melina sanoo:

  Mustan kuolihaalarin😍

 18. Avatar Kia sanoo:

  Noista väreistä ehkä tuo tummansininen pinkeillä yksityiskohdilla olisi kivoin täksi syksyksi.

 19. Avatar KirsiH sanoo:

  Mustan kuoritakin haluaisin pojalleni 😊

 20. Avatar Taru sanoo:

  Musta käpykuvioinen kuorihaalari olisi ihana 1v8kk pojalleni! 😍

 21. Avatar Jasmin sanoo:

  Toi lehtikuvio ois täydellinen mun ihanalle pojalle 😍

 22. Avatar Marika's sanoo:

  Ehdottomasti mustan takin olisi tarpeeseen.

 23. Avatar Saana sanoo:

  Käpy haalari 😍

 24. Avatar Sanna Pölkki sanoo:

  Ottaisin meidän 4v neidille varmaan tuon mustan fleecevuorellisen haalarin! On kyllä tosi hieno!!❤️

 25. Avatar Jasmin sanoo:

  Toi kuviollinen ois ihana ❤️

 26. Avatar Annika sanoo:

  musta haalari meidän poitsulle 😊

 27. Avatar Nekku sanoo:

  Voi, ollappa varaa ostaa joka lapselle näitä hyviksi havaittuja ulkokamppeita.:) Tummansininen kuoritakki.

 28. Avatar Jenni sanoo:

  Musta, sen vuoksi että kestävyytensä puolesta voi käyttää lapselta toiselle ja väri hyvä ja kaikille sopiva 😊

 29. Avatar Suvi sanoo:

  Ehdottomasti tuollainen musta kuoritakki! Ihan super hyvännäköinen. Itse en oikein perusta lasten ulkovaatteissa kauhean värikkäistä ja kuvioiduista yksilöistä joten tuo olisi täydellinen!

 30. Avatar Miia sanoo:

  Musta kuorihaalari

 31. Avatar Maria sanoo:

  Lila kuoritakki olis upee meidän koululaiselle! Ollaan oltu todella tyytyväisiä popin laatuun ja juurikin siihen kestävyyteen.

 32. Avatar Lode sanoo:

  Mustan kuorihaalarin 😊

 33. Avatar Annika sanoo:

  Mustan ehdottomasti :)

 34. Avatar M sanoo:

  Musta kuorihaalari tulis meidän taaperolle! 😍

 35. Avatar Sanna sanoo:

  Tummanliila. 🙌😊

 36. Avatar Sara sanoo:

  Kivat vaatteet, mustan valitsisin itsekin:)

 37. Avatar Laura sanoo:

  Tummansininen 🤩

 38. Avatar Siiri sanoo:

  Sinisen kuoritakin

 39. Avatar kausu sanoo:

  Plipas polarnilla jotenki epätyypilliset värivalinnat lasten pukuihin. Vaikken mustaa välitä niin mielelläni pukea lapsen päälle, oli tuo vauvan kuorihaalari mustana ja sini-puna-vetskarisena kivan näkönen!

 40. Avatar Heidi sanoo:

  Vauvan kuorihaalari, jossa sininen vuori 👌

 41. Avatar Niina sanoo:

  🙋‍♀️ vihreä takki tai käpyhaalari!

 42. Avatar Emmi sanoo:

  Musta kuoritakki 😍

 43. Avatar Emmi sanoo:

  Mustan ottaisin :)

 44. Avatar Piia sanoo:

  Ompas ihanat! Mustan kuoroltakin haluaisin nuorimmaiselle pojalle.

 45. Avatar Marjaana sanoo:

  Musta olis hyvä.

 46. Avatar Jaana sanoo:

  Violetti kuorihaalari

 47. Avatar Rm sanoo:

  Musta käpyhaalari on kyllä ehdottomasti paras!

 48. Avatar Nimetön sanoo:

  Violetti kuoritakki

 49. Avatar Anneli sanoo:

  Mä ottaisin tuon mustan käpykuvioisen meidän pojalle 🤗👍🏼

 50. Avatar Jenni sanoo:

  Valitsisin tummansinisen kuorihaalarin! Ihanat kyllä noi teidän tyttöjen välikausivaatteet <3

 51. Avatar Eva sanoo:

  Violetti haalari 😍

 52. Avatar Jessica sanoo:

  Musta haalari 😊

 53. Avatar Krista sanoo:

  Hei, tuo musta välikausiasu olisi paras myös meidän juuri 5 vuotta täyttäneelle pojalle 🥰 Musta todella on paras väri välikausivaatteille, aikaisemmin ollut mm. keltaista ja vaaleansinistä, mitä on saanut aivan jatkuvasti olla pesemässä. Tämä tulisi niin tarpeeseen ❤️ Kova on poika menemään ja hyvä puku puuttuu vielä 😊

 54. Avatar MariP sanoo:

  Musta käpyhaalari ois ihana!

 55. Avatar Hp sanoo:

  Tummansininen kuorihaalari värillisillä vetskareilla 😍

 56. Avatar Jaana K. sanoo:

  Musta kuoritakki olis ihan must meidän 5v touhottajalle.

 57. Avatar JS sanoo:

  Musta kuorihaalari 😍

 58. Avatar Mai sanoo:

  Tummansininen kuorihaalari

 59. Avatar Sini sanoo:

  Violetti kuorihaalari 1vee tytölle ☺️

 60. Avatar JK sanoo:

  Musta takki valittaisiin😍

 61. Avatar Jenna-Mariina sanoo:

  Mustat on kyllä lempparit! Pystyy yhdistellä erivärisiä asusteita :)

 62. Avatar monski sanoo:

  Ton mustan käpyhaalarin, supersöpö ja ihanan neutraali väritys 🖤

 63. Avatar Reeta sanoo:

  Musta kuorihaalari käpykuviolla

 64. Avatar JS sanoo:

  Musta kuorihaalari😍

 65. Avatar Rania Laref sanoo:

  mukana arvonnassa!:)

 66. Avatar Suvi sanoo:

  Musta, aivan ehdottomasti!

 67. Avatar Janni sanoo:

  Musta olisi kyllä käytännöllinen ja tyylikäs pienelle touhuajalle :)

 68. Avatar Jenni sanoo:

  Musta kuoritakki 😍

 69. Avatar Rosalia Breider sanoo:

  Musta kuorihaalari 😍

 70. Avatar Jenna sanoo:

  Tummansininen 💙

 71. Avatar Krista sanoo:

  Violetti kuorihaalari ois ihana!

 72. Avatar Ap sanoo:

  Tummansininen 😊

 73. Avatar alma sanoo:

  Tuo musta käpykuosi ois kyllä hieno pojan kuorihaalarissa

 74. Avatar Riikka turja sanoo:

  Musta! 👌🏽

 75. Avatar Eve sanoo:

  Tummansininen kuorihaalari olisi mieluinen!

 76. Avatar Johanna sanoo:

  Lapsi saisi valita takin värin; arvaan, että musta olisi mieluisa.

 77. Avatar Mira sanoo:

  Tuo musta-harmaa haalari olis ihana meidän lapsille!

 78. Avatar Nita sanoo:

  Tuo musta haalari on haaveissa myös meidän tytölle 🖤

 79. Avatar Anni sanoo:

  Tummansininen kuorihaalari ois kyllä tarpeellinen taaperon välikausihaalariksi.😍

 80. Avatar Marjo sanoo:

  Valitsisin kuvioidun kuorihaalarin tai mustat housut.
  Pidän tuosta haalarista olisi sopiva pojallemme.

 81. Avatar Noora sanoo:

  Musta ehdottomasti🖤🍂

 82. Avatar Hanna sanoo:

  Käpyhaalari on niin ihana,sen ottaisimme 😊

 83. Avatar Nimetön sanoo:

  Musta ois nyt hyvä olen just melkein 3v ainokaisemme kanssa päätynyt siihen että housuissa, haalarrissa ja kengissä alan suosia mustaa tai muuta tummaa pojan tän hetken ihanat mintut kengät ja keltainen ja vaaleanharmaa haalari on kokoajan ihan kauhean näköisiä kun heti näkyy kaikki tahrat 🙈😅 meillä on ollu nyt kahdessa koossa tuota vuorellista haalaria popilta ja on kyllä ollu niin hyvä että kiva ois saada taas ☺️

 84. Avatar Helmi sanoo:

  Mustat ne kyllä varmaa tulis valittua :) popin kuori vaatteet on kyl best!

 85. Avatar Henna sanoo:

  Musta kuorihaalari käpykuvioinnilla

 86. Avatar Henrika sanoo:

  Kyllä varmaan tuon violetin ottaisin tytöille :)

 87. Avatar Mirva sanoo:

  Voi unohdin laittaa yhteystiedot ekaan kommenttiin niin uus eli musta ois tällä hetkellä suosiossa 3vuotiaalle 😁

 88. Avatar Helena sanoo:

  No musta haalari tietenkin 😃

 89. Avatar Henna sanoo:

  Musta takki ois ihana 😍👌🏻

 90. Avatar Laika sanoo:

  Violetti kuoritakki olisi meidän valinta!

 91. Avatar Jonna sanoo:

  Vauvan violetti kuorihaalari 😍

 92. Avatar Johanna sanoo:

  Olis mahtavaa voittaa musta kuoritakki! On kyllä hyvän näköiset teidän tytöillä 🙂

 93. Avatar Salla sanoo:

  Musta kuorihaalari!👍

 94. Avatar minna huovinen sanoo:

  Tummansininen haalari jossa sininen ja punainen vetskari ☺️

 95. Avatar Ira Rautio sanoo:

  Violetti kuorihaalari sopisi meidän neidille😍

 96. Avatar Anna sanoo:

  Musta käpykuvioinen haalari😍😍

 97. Avatar Anni sanoo:

  Violetin kuorihaalarin :)

 98. Avatar Kati Tirkkonen sanoo:

  Mustaa eskarilaiselle tai musta käpyhaalari 3-vuotiaalle😍

 99. Avatar Johanna sanoo:

  Kuoritakki ehdottomasti mustana!

 100. Avatar 101Dalmatialaista sanoo:

  Kyllä se olisi tuo ihana käpyhaalari pojalle <3

 101. Avatar Tiina sanoo:

  Musta haalari käpykuviolla!

 102. Avatar Saara Silvennoinen sanoo:

  Oi musta kiitos! 😍

 103. Avatar Elina sanoo:

  Musta haalari! :) 😍

 104. Avatar Eveliina sanoo:

  Musta kuoritakki olisi mieleen myös esikoiselle! :)

 105. Avatar Minna sanoo:

  Vau! Koulaiselle tulisi musta välikausitakki.

 106. Avatar Petra R. sanoo:

  Musta on aina musta, valitsisin siis sen. Ihana arvonta!

 107. Avatar Seija sanoo:

  Tuo musta haalari käpykuviolla tosi suloinen. Sen ottaisin pojalleni 🤗

 108. Avatar Riina sanoo:

  Musta! Olispa ihana voitto!

 109. Avatar -RT sanoo:

  Tummansinen haalari värikkäillä vetoketjuilla! 😊

 110. Avatar Ee sanoo:

  Valitsisin tuon käpyhaalarin, se menisi sekä tytöllemme että pojllemme ja se ois huippua! Ihanat kuvat<3

 111. Avatar Riina sanoo:

  Tyttärelle ihana violetti haalari!

 112. Avatar Miikku sanoo:

  Mustan. Ei näy lika😊

 113. Avatar Juksu sanoo:

  Violetti kuorihaalari olisi ihana meidän esikoiselle😍

 114. Avatar Johanna K sanoo:

  Musta kuorihaalari. :)

 115. Avatar Jenni sanoo:

  Mustan ehdottomasti. Sopisi sekä esikoistytölle ja myöhemmin pikkuveljelle.

 116. Avatar Emilia sanoo:

  Valitsisin pojalleni samaisen haalarin kuin Novallakin 😁

 117. Avatar Taru sanoo:

  Musta kuoritakki olisi haaveissa.

 118. Avatar Laura sanoo:

  Vihreä takki olisi ihana omalle lapselle

 119. Avatar Salla sanoo:

  Meidän poika kaipaisi mustaa takkia itselleen ja tämä olisi täydellinen hänelle joka rakastaa ulkoilua 😍

 120. Avatar Sara sanoo:

  Musta kuorihaalari menis molemmille täydellisesti 🤩

 121. Avatar Kati sanoo:

  Musta kuorihaalari käpykuviolla

 122. Avatar Juulia sanoo:

  Ihana käpykuosinen haalari koossa 92!

 123. Avatar Janika Veikkolainen sanoo:

  Tuo polarin sähkön sininen takki on ehdottomasti lempparini! Tuo on niin kaunis väri, sopii kummalle vain😍 tämä olisi ilo voittaa, sillä väri on nii kaunis. Mielentön plussa vielä on se, että popilla on kestävästi tuottettuna, ja käyttöön tehtyjä laadukkaita nuo kaikki vaatteet👌 sopisi hyvin syksyn ulkoiluun😊🌲

 124. Avatar Iina sanoo:

  Musta haalari! 👌👌

 125. Avatar malla sanoo:

  Violetin kuoritakin :)

 126. Avatar Satu sanoo:

  Violetti kuorihaalari olisi ihana päivökotilaiselle syksyyn!

 127. Avatar Kribs sanoo:

  Ehdottomasti tuollainen musta kuorihaalari missä on käpyjä!

 128. Avatar Pat sanoo:

  Violetti olis kiva!

 129. Avatar Susanna sanoo:

  Voi miten kiva arvonta! Väri olisi musta.

 130. Avatar Netta Johanson sanoo:

  Musta kuorihaalari taaperolle!

 131. Avatar Päivi Saaranen sanoo:

  Ehdottomasti violetti kuorihaalari! 😍

 132. Avatar Nimetön sanoo:

  Musta, kelpaa meiän muksuille varmasti.

 133. Avatar Black is beautiful sanoo:

  Tämän postauksen ihanien kuvien innoittamana haluaisin kokeilla mustaa käpykuvioista haalaria.

 134. Avatar Annastiina sanoo:

  Violetti kuorihaalari🥰

 135. Avatar Niina sanoo:

  Violetti haalari aivan ihana😍

 136. Avatar Ronja sanoo:

  Musta kuoritakki. ☺️🙌🏻

 137. Avatar Petra sanoo:

  Lilan kuorihaalarin juuri päiväkotiuransa aloittaneelle 2v tytölle 😊

 138. Avatar Lottae sanoo:

  Punaista kummitytölle. :)

 139. Avatar Anni sanoo:

  Mustan takin😍

 140. Avatar Johanna sanoo:

  Vauvan mustan käpyhaalarin 😍

 141. Avatar Sanna sanoo:

  Musta kuoritakki olisi varmasti meille hyvä valinta. :)

 142. Avatar Taija sanoo:

  Haluisin muuten just tuon mustan kuorihaalarin! Hyvännäköinen ja käpykuvio tuo lisää ilmettä. Tulis Novan ikäiselle pojalle ja säilys varsin hänen pikkuveljelleenkin, sen verran huippua on tuo popin laatu.

  Toivottavasti tärppää ;)

 143. Avatar Kirsi sanoo:

  Musta haalari kummipojalle🤩

 144. Avatar Jumppis sanoo:

  Musta kuoritakki 👌🏼

 145. Avatar Mari sanoo:

  Popin vaatteet on kyllä meidänkin suosikkeja, laatu ihan huippua! Eniten ihastuttaa tuo käytännöllinen musta väri, haalarimalli olisi taaperolle kätevin :)

 146. Avatar Mari sanoo:

  Pop on kyllä hyväksi havaittu merkki, laatu ihan huippua! Taaperolle haalarimalli olisi kätevin, värinä tuo käytännöllinen musta :)

  (Toivottavasti kommentti ei tule kahteen kertaan, lähetyksessä olo ongelmia.)

 147. Avatar Mira sanoo:

  Musta välikausi haalari ois meijä pojalle just eikä melkeen täydellinen 😍

 148. Avatar tanjaminna sanoo:

  Voi että tuo taaperon haalari erityisesti! 😍

  Meidän pienelle sopisi niin ihanasti tuo vauvan kuvioitu kuorihaalari (koko 92). Se on suloinen ja taatusti laadukas! 💪

 149. Avatar Emma sanoo:

  Ehdottomasti haluaisin ton mustan käpyhaalarin meidän taaperolle, ihana!

 150. Avatar Mertsi sanoo:

  Vauvan kuorihaalarin ottaisin, tuon missä on sininen ja punainen vetoketju. :)

 151. Avatar Anna sanoo:

  Vauvan violettikuorihaalari!

 152. Avatar Ira Lappalainen sanoo:

  Violetin kuorihaalarin valitsisin 😍

 153. Avatar Miisa sanoo:

  Mustat kuorihousut ja vihreä kuoritakki koossa 110 👍parhaat kuorivaatteet 😍

 154. Avatar Vilma sanoo:

  Hei. Mä oon myös hehkuttanut, kun vihdoin mustia kuorivaatteita ja asusteita tullut popille, vaan vielä ei oo raaskittu ostaa näitä. Yllätys siis mustaa valitsisin lapsille ✌️

 155. Avatar Karkki sanoo:

  Tummansininen kuorihaalari fleecellä. Nämä on ihan parhaita haalareita, menee meillä etelässä melkein koko talviajan.

 156. Avatar Hanna Nieminen sanoo:

  Violetti kuorihaalari kummipojalleni :-)

 157. Avatar Miia sanoo:

  Kyllä se musta ois😊 kun vihdoin popille sitä saatu.

 158. Avatar Sara sanoo:

  Musta haalari :)

 159. Avatar Kirsi Tuomikoski sanoo:

  Musta haalari/välikausitakki!

 160. Avatar Riikki sanoo:

  Lila haalari tulisi tarpeeseen 😊.

 161. Avatar Kajo sanoo:

  Violetti haalari näyttää upealta 😍

 162. Avatar anna s. sanoo:

  Vihreä olisi ihana :)

 163. Avatar Pallukka sanoo:

  Ottaisin myös taaperolle mustan kuvioidun kuorihaalarin. Se on käytännöllisin touhukkaalle kiipeilijälle ja maassa kierijälle. Musta puku käy myös sitten pikkusisarelle, kun hän kasvaa.

 164. Avatar Syksylintu sanoo:

  Ehdottomasti MUSTAN takin! Meillä poikakin rakastaa mustaa väriä, joten olisi varmasti innoissaan :).

  Voi, ihanat nuo teidän tytöt <3.

 165. Avatar Tuulia sanoo:

  Popin vaatteet on kyllä ihan parhaita! Vähän vajaa 2-v taaperolla ollut ekasta syksystä asti popin vk-haalarit käytössä :) uudesta mallistosta valitsisin tummansinisen kuorihaalarin punaisella vetoketjulla.

 166. Avatar Anni sanoo:

  Mä valitsisin kans mustan 😊

 167. Avatar Laura sanoo:

  Musta haalari pojalle.

 168. Avatar Marjo sanoo:

  Violetti kuorihaalari olis monikäyttöinen ja sillä tarkenee pikku pakkaskeleillä myös 💙

 169. Avatar Leena sanoo:

  Tummansininen haalari! 😊

 170. Avatar Annika sanoo:

  Tuo Novallakin oleva mustaharmaakäpyhaalari (onko se edes sana?) on aivan ihana! Sen valitsisin ehdottomasti.

  Näin esikoisen äitinä nämä kaikki vanhemmuuden kryptoja avaavat postaukset on ihania. Vk, pk, HK, kuka tuore vanhempi näistä nyt tajuaa? Kiitos siis näistä, ja mukavaa syksyn alkua teidän perheelle!

 171. Avatar Heipps sanoo:

  Mustat haluaisin tytölle

 172. Avatar Petra sanoo:

  Ihanaa, nyt tuli arvonta mihin ehdottomasti haluan osallistua! Eli mustan kuoritakin ja samoista syistä ettei siinä näy lika🤭..mummo ei näe sit niitä ensimmäisenä 😅

 173. Avatar Milla sanoo:

  Tummansininen :)

 174. Avatar Eeva sanoo:

  Tummanisininen haalari punaisella veroketjulla 😚

 175. Avatar Minttu sanoo:

  Haalari ois huippu! Meille tulisi tuo kuvioitu, mikä myös teidän kuopuksella😊

 176. Avatar Suvi sanoo:

  Tuo vauvoille sopiva tumma kuorihaalari 😍

 177. Avatar Mallariina sanoo:

  Musta kuorihaalari voisi tänne meillekin kotiutua. 😊 Itse olen huomannut saman, että mustat housut pysyvät pitkään parhaimman näköisinä. Vaaleita housuja ei kannata ulkohousuiksi ostaa meidän 3-vuotiaalle vauhtimimmille. 🙊

 178. Avatar Sonja sanoo:

  Päiväkodin aloittavalle taaperolleni valitsisin mustan.

 179. Avatar Cata sanoo:

  Hei
  Tämä postaus oli tosi odotettu. Olisi mukava myös jos tekisit postauksen lasten harrastuksista, ja onko joku sellainen jossa ovat käyneet jo useamman vuoden. Muutenkin harrastukset aiheena kiinnostaa.

  Tosi kiva että asiakkaiden toivomuksiin on vastattu. Meille ehdottomasti tuo Popin koko musta kuorihaalari meidän pojalle, joka kävisi sitten myös mahdolliselle kolmannelle. Toppahaalareita on Popilta ollut monet jo kuorivaatteita ei lainkaan vielä.

  Mukavaa syksyä teidän perheelle 😍

  Vielä.. käytätkö jotain ohjelmaa millä säädät valokuvien valoa ym? Jos, niin mikä. 🤗

 180. Avatar aak sanoo:

  Kolmevuotiaalle leikkipuistoammattilaiselle tulisi niin tarpeeseen tuollainen violetti fleecevuorellinen kuorihaalari :)

 181. Avatar Anu Huopana sanoo:

  Ehdottomasti musta käpykuvio olisi meidän kaksi- vuotiaalle vauhtiveikolle paras valinta ;)

 182. Avatar Silja Pöllänen sanoo:

  Mie valitsisin violetin kuoritakin 3-vuotiaalle tai sitten pojalle metsäeskariin vihreän kuoritakin.

 183. Avatar Laura sanoo:

  violetti kuoritakki olisi ihana :)

 184. Avatar Tiina sanoo:

  Musta takki ois aivan bueno kerholaiselle! Ja menisi sen jälkeen käyttöön pikkuveljelle. Huippulaatua kun on! 😍

 185. Avatar JenniJ sanoo:

  Mustan ehottomasti! Menee sitten tytöltä pojalle :)

 186. Avatar Minna sanoo:

  Kilpailu
  Musta kuorihaalari olisi ihana syksyn viileisiin keleihin! 👍

 187. Avatar Riikka sanoo:

  Tuo käpyhaalari on kiva ja kuten sanoit myös käytännöllinen, joten valitsisin sen meidän 2v-tyypille!

 188. Avatar Sella sanoo:

  Mustan takin! 😊

 189. Avatar Emmi sanoo:

  Tuo ihana musta käpykuvuoinen kuirihaalari koossa 98 olis täykky meidänkin neidille 💕

 190. Avatar Henni sanoo:

  Haluaisin omalle taaperolle mustan haalarin, olisi mahtava ja tulisi tarpeeseen!

 191. Avatar Laura sanoo:

  Musta kuorihaalari olisi ihana pojalle syksyksi! :)

 192. Avatar Katariina sanoo:

  Mustan😍

 193. Avatar Riikka sanoo:

  Musta vuorellinen haalari käpykuviolla olis ihana!!

 194. Avatar S.R sanoo:

  Popin ulkovaatteet on parhaita! :)
  Mie ottaisin vihreän kuoritakin pojalleni!

 195. Avatar Ida sanoo:

  Oi ihania vaatteita, haluisin arvonnassa samanlaisen, mustan värisenä!😍😍

 196. Avatar Anna sanoo:

  Ihanaa, että musta on tullut väriksi kuorivaatteisiin! Valintani olisi ehdottomasti juuri tuo uusi väri, musta!

 197. Avatar rek sanoo:

  Luumu/violetti olisi kaunein.

 198. Avatar MK sanoo:

  Violetti takki💜

 199. Avatar Heidi sanoo:

  Ihanat tytöt 😍 ehdottamasti mustan kuoritakin, niin ei näy kaikki lika heti! Alkanut jo vähän ärsyttämään kaikki vaaleat vk vaatteet, kun niitä saa olla koko ajan pesemässä 😅

 200. Avatar Kirsi sanoo:

  Haluaisin tummansinisen kuoritakin. Kivoja takkeja.

 201. Avatar Tiina sanoo:

  Mustaa haluaisin kyllä päästä kokeilemaan!

 202. Avatar Helii. sanoo:

  Ihana luumun/violetin sävy. Tytöltä pitäs kysyä takki vai haalari :D

 203. Avatar Linda sanoo:

  Mustan kuorihaalarin 👌🏻

 204. Avatar Helena sanoo:

  Musta käpy-kuorihaalari fleecevuorella <3

 205. Avatar KR sanoo:

  Violetti kuorihaalari 🦄

 206. Avatar Juulia sanoo:

  Kyllä se tuo musta takki ois 🖤 Aivan ihania kuvia, kivaa syksyä teille ❣️

 207. Avatar Rosa sanoo:

  Mustan valitsisin, meidän metsäkerholaiselle sopiva väri 👌

 208. Avatar Venla sanoo:

  Vauvan musta käpyhaalari <3

 209. Avatar Saija sanoo:

  Violetti kuorihaalari!

 210. Avatar Senni sanoo:

  Musta kuorihaalari sen käytännöllisyyden ja kestävyyden takia!

 211. Avatar Jonna sanoo:

  Violetti kuorihaalari ois ihan täydellinen!

 212. Avatar Lille sanoo:

  Joo, tummat värit on ihan parhaita välikauteen. Harjoitellaan itse pukemista, joten valitsisin tummansinisen kuorihaalarin 3vee pojalle 😍

 213. Avatar Janika sanoo:

  Violetti haalari

 214. Avatar Iida sanoo:

  Tummansininen haalari :)

 215. Avatar Anniina sanoo:

  Musta kuorihaalari ois ihana!

 216. Avatar TarjaL sanoo:

  Musta vuorillinen haalari pikku miehelle koossa 86.

 217. Avatar saaana sanoo:

  Musta takki ois meidänkin valinta

 218. Avatar Jonna sanoo:

  Esikoiselle musta takki, jotta menisi pikkusiskolle hyvin jatkossa.

 219. Avatar Nanna sanoo:

  Violetti/luumu takki, kiva sävy. :)

 220. Avatar Vera sanoo:

  Musta kuorihaalari 👍

 221. Avatar Elina sanoo:

  Mustan kuoritakin pojalle.

 222. Avatar Alina sanoo:

  PO.P WEATHER PRO, Vauvan kuorihaalari, jossa vuori tummansininen☺️

 223. Avatar Katri sanoo:

  Valitsisin vauvan tummansinisen haalarin kummipojalleni 😊

 224. Avatar minttuw sanoo:

  Musta käpy-haalari :)

 225. Avatar Emilia sanoo:

  Mustan kuorihaalarin :)

 226. Avatar el. sanoo:

  Musta kuorihaalari ois upea 🙂

 227. Avatar Siiri sanoo:

  Tummansininen kuorihaalari fleecevuorella ❤

 228. Avatar Outi sanoo:

  Violetin takin

 229. Avatar Pirita sanoo:

  Musta kuorihaalari tai takki 😍 Siihen sopisi sitten värikkäät asusteet..

 230. Avatar Sara sanoo:

  Mustan värisen! En osaa vielä sanoa millaisen tarvisin kun esikoisen ensimmäinen syksy tulossa :)

 231. Avatar Emma sanoo:

  Antaisin lahjaksi, saaja saisi itse päättää värin!

 232. Avatar Helena sanoo:

  Musta käpyhaalari tulis meille 2 vuotiaalle 😊

 233. Avatar Jonna sanoo:

  Pojalle musta takki 😍😍

 234. Avatar Johanna sanoo:

  Meidän pienelle taaperollemme valitsisin ehdottomasti tuon mustan käpykuvioisen haalarin, se on ihana!

 235. Avatar Henna sanoo:

  Musta takki pojalle ✌️

 236. Avatar Johanna sanoo:

  Musta käpykuviollinen haalari 👌🏼

 237. Avatar Jenni sanoo:

  Musta kuoritakki tyttärelle ja sen jälkeen menisi vielä pojalle😊

 238. Avatar Sofia sanoo:

  Musta takki! 😍😍

 239. Avatar Sonjaaa sanoo:

  Valitsisin mustaa käpykuvioilla! 😊

 240. Avatar Niina sanoo:

  Tuo musta käpyhaalari sopisi meille :)

 241. Avatar Julia sanoo:

  Musta kuviollinen kuorihaalari 😊

 242. Avatar Maija sanoo:

  Violetti haalari taaperolle

 243. Avatar Suvi sanoo:

  Ottaisin tytölle mustan kuoritakin, nämä on niin kestäviä että menisi hyvin vielä sitten pikkuveljelle parin vuoden päästä! Mukana! 😊

 244. Avatar Liisa sanoo:

  Musta kuorihaalari! :)

 245. Avatar Ida sanoo:

  Esikoiselle tuon käpykuvioisen haalarin haluaisin:)

 246. Avatar Anna sanoo:

  Valitsisin violetin haalarin tytölle

 247. Avatar A sanoo:

  Valitsisin mustan kuoritakin!

 248. Avatar Anni sanoo:

  Musta ois hyvä koululaiselle

 249. Avatar Disa sanoo:

  Tummansininen kuoritakki! 😍

 250. Avatar Jenni sanoo:

  Valitsisin violetin kuorihaalarin tytölleni :)

 251. Avatar Pia sanoo:

  Musta haalari pojalle 🥰

 252. Avatar Kristiina sanoo:

  Musta käpykuviollinen haalari

 253. Avatar Heta sanoo:

  Musta käpykuvioinen kuorihaalari :)

 254. Avatar Anette sanoo:

  Musta takki ehdottomasti 😊

 255. Avatar Annina M. sanoo:

  Musta kuoritakki ois ihana 🤗

 256. Avatar Maija sanoo:

  Nyt osuu ja uppoaa tuo musta käpykuvioinen haalari vajaa 2v pojalle. Kuoritakeista joko violetti tai sininen isoille tytöille, mutta linkin takaa koot loppuivat jo 128 kokoon. Eli mennään tuolla haalarilla.

 257. Avatar Sanniska sanoo:

  Ottaisin mustan kuorihaalarin fleecellä, siis saman kuin teidän Novalla :)

 258. Avatar Leela sanoo:

  Isompien lasten mallistosta violetti ”tyttömallinen” kuoritakki on kaunein!

 259. Avatar Lotta sanoo:

  Musta takki 9-vuotiaalle olis huippu!

 260. Avatar Unna sanoo:

  Musta sopisi parhaiten meidänkin lapsille, kummalle vaan.

 261. Avatar sj sanoo:

  Tummansininen kuoritakki

 262. Avatar Janina sanoo:

  Musta haalari 😍

 263. Avatar Nims sanoo:

  On kyllä vaikea valita, kun se violettikin on niin kaunis, mutta varmaankin silti tuo musta käpyhaalari 😍

 264. Avatar Rouva h sanoo:

  Musta kuorihaalari pojalleni

 265. Avatar Heidi Koivisto sanoo:

  Musta takki. Vaikka kaikki värit onkin ihania niin on vain niin totta, että musta pysyy puhtaan näköisenä. Takki myös on monikäyttöinen. 😊

 266. Avatar Ann77na sanoo:

  Tumman sinisen <3

 267. Avatar Jenni L sanoo:

  Vauvan kuorihaalari tummansinisellä vuorella ja värillisillä vetskareilla😊

 268. Avatar Jasu sanoo:

  Vauvan kuorihaalari, jossa vuori tummansininen 🤩

 269. Avatar Iina sanoo:

  Musta haalari. :)

 270. Avatar Anksi sanoo:

  Valitsisin mustan kuoritakin.

 271. Avatar Laura sanoo:

  Musta kuoritakki on tyylikäs! Tätä merkkiä ei ole meillä ollut koskaan käytössä, joten kiva olisi testata😊

 272. Avatar Hanspe sanoo:

  Violetti haalari 😍

 273. Avatar Mim sanoo:

  Musta kuorihaalari😍

 274. Avatar Satu K. sanoo:

  Musta haalari olisi täydellinen meidän pienelle ihmeelle. 🖤

 275. Avatar Äitee sanoo:

  Tykkään väreistä, joten tuo vihreä takki oisi näistä paras ja mieluisin :)

 276. Avatar Annika sanoo:

  Tummansininen haalari sinisellä ja punaisella vetoketjulla olisi ihana :)

 277. Avatar Noora sanoo:

  Musta haalari, jossa käpyjä.

 278. Avatar T sanoo:

  Violetti kuoritakki eskarilaiselle :)

 279. Avatar Minna sanoo:

  Tuon saman ottaisin minkä otitte Novalle :) Näyttää kivalta ja käytännölliseltä!

 280. Avatar Minttu sanoo:

  Musta haalari poitsulle olis ihana 😍

 281. Avatar K-R sanoo:

  Musta ehdottomasti niin menisi kaikki kolme lasta läpi :) <3

 282. Avatar Heli sanoo:

  Tuon mustan käpyhaalarin!

 283. Avatar Jenna sanoo:

  Violetti kuorihaalari kummitytölle 😍

 284. Avatar Masa sanoo:

  Mustat kuorihousut!

 285. Avatar HannaKi sanoo:

  Käpyhaalari😍

 286. Avatar Jenss sanoo:

  Violetti kuoritakki! 😍

 287. Avatar Juho sanoo:

  Musta takki olis makee tytölleni 😊

 288. Avatar Sini sanoo:

  Musta takki tyttärelle

 289. Avatar Tarza sanoo:

  Musta vuorellinen kuorihaalari jossa käpykuviota 😍

 290. Avatar Hanna sanoo:

  Violetti kuorihaalari lilalla ja pinkillä vetskareilla! 😍

 291. Avatar Jensku sanoo:

  Musta haalari olisi värin puolesta käytännöllisin ja tyylikkäin :)

 292. Avatar Hanna sanoo:

  Musta käpyhaalari on ihana ❤ ja sopii niin tytölle kuin pojalle. Kiva että Po.p on unisex ulkovaatteita valikoimassa.

 293. Avatar Anna sanoo:

  Musta kuorihaalari 1-vuotiaalle vipeltäjälle. ☺️

 294. Avatar Sanna sanoo:

  Musta käpykuvioinen kuorihaalari olis kiva meidän pojalle..

 295. Avatar Sannis sanoo:

  4kk esikoispojalle sopisi musta käpykuvioinen kuorihaalari 😍

 296. Avatar Nanski sanoo:

  3-vuotiaalle tummansininen vuorellinen kuorihaalari! 😍

 297. Avatar Elina sanoo:

  Musta kuoritakki olisi täydellinen kummipojalle!

 298. Avatar Liisukka sanoo:

  Musta käpyhaalari pojanpojalle.

 299. Avatar Kukka sanoo:

  Musta kuorihaalari :)

 300. Avatar Lisbet sanoo:

  Musta kuoritakki👌

 301. Avatar L sanoo:

  Musta käpykuvioinen kuorihaalari ois ihana meidän taaperolle!

 302. Avatar Mammatuinen sanoo:

  Violetti tai musta!

 303. Avatar Janina sanoo:

  Violetti haalari!

 304. Avatar Jenna sanoo:

  Violetti kuoritakki meidän ekaluokkalaiselle 😍

 305. Avatar Oili sanoo:

  Musta kuorihaalari.

 306. Avatar Anna sanoo:

  Musta käpyhaalari.

 307. Avatar Mari sanoo:

  Musta kuoritakki

 308. Avatar Maija sanoo:

  Violetti takki tytölle 😍

 309. Avatar Riina sanoo:

  Violetti takki koossa 122cm tai tummansininen haalari luultavasti 98cm.

 310. Avatar Mamu sanoo:

  Musta! Ettei tarttis ihan joka leikin jälkeen yrittää saada vaatteista multa- ja hiekkajälkiä pois 😅

 311. Avatar Emilia sanoo:

  Valitsisin mustan! 😊

 312. Avatar Heini sanoo:

  Musta takki, menisi molemmille lapsille! 😊

 313. Avatar Sini sanoo:

  Violetti haalari 💜

 314. Avatar katsu sanoo:

  Tuo käpykuvioinen haalari olis ihana!

 315. Avatar Vilhelmiina sanoo:

  Violetti haalari.

 316. Avatar Jenni sanoo:

  Meille tulisi tuo kaunis violetti haalari :)

 317. Avatar Meri sanoo:

  Musta lähtisi pojalle käyttöön 😊

 318. Avatar Minttu sanoo:

  Tummansininen vauvojen haalari :)

 319. Avatar Katja sanoo:

  Violetin puvun ottaisin tytölle.

 320. Avatar julia sanoo:

  Meidän pikku eidin mustan fleecevuorellisen kuorihaalarin:)

 321. Avatar Päivi sanoo:

  Violetti kuoritakki tyttärelle olisi ihana :)

 322. Avatar Iida sanoo:

  Musta kuorihaalari pojalleni😊

 323. Avatar Maija sanoo:

  Ehdottomasti musta kuorihaalari jossa on käpyjä 😊

 324. Avatar Päivi sanoo:

  Violetti olisi kiva!

 325. Avatar Charlotta sanoo:

  Musta haalari käpykuviolla ☺️

 326. Avatar Tonte sanoo:

  Sininen takki Sini-tytölle ja siitä pikkuveljen käyttöön ☺️

 327. Avatar Iida sanoo:

  Musta kuoritakki kelpaisi tokaluokkalaiselle varmasti!

 328. Avatar Al sanoo:

  Mustan kuorihaalarin😍

 329. Avatar Laura sanoo:

  Musta kuoritakki 😍

 330. Avatar Nasti sanoo:

  Musta käpykuvioinen haalari 🥰🥰🥰

 331. Avatar Lotta sanoo:

  Musta kuorihaalari!

 332. Avatar Liina sanoo:

  Musta käpykuvioinen haalari

 333. Avatar Laura sanoo:

  Tummansininen kuorihaalari 💙

 334. Avatar Saana sanoo:

  Musta kuorihaalari meidän taaperolle :)

 335. Avatar Sonja sanoo:

  Mustan haalarin valitsisin :)

 336. Avatar Laura sanoo:

  Todennäköisesti päätyisin myös aina varmaan mustaan :)

 337. Avatar Tara sanoo:

  Mustan kuoritakin ehdottomasti!

 338. Avatar Hipsu sanoo:

  Musta haalari olisi upea!

 339. Avatar Noora sanoo:

  Musta haalari :)

 340. Avatar Nelli sanoo:

  Musta käpykuvioinen haalari 👌

 341. Avatar Elina sanoo:

  Violettikin oli tosi kiva vaihtoehto, mutta ehkä sitten kuitenkin ottaisin taaperolleni mustan, käpykuvioisen kuorihaalarin fleecevuorella. Ajattelen aina vaatteen mahdollisimman pitkää käyttöikää ja luulen mustan siksi päihittävän muut värit, vaikka värikkäät vaatteet ihania ovatkin. Etenkin arvokkaan vaatteen toivoisi säilyvän hyvänä pikkusisarukselle, ja vielä sekin jälkeen seuraaville käyttäjille.

 342. Avatar Linda Tölli sanoo:

  Musta käpykuvioinen haalari😊

 343. Avatar Sofia sanoo:

  Musta kuoritakki!

 344. Avatar Minna sanoo:

  Musta haalari:)

 345. Avatar Fanny sanoo:

  Tummansininen vuorellinen haalari eri värisillä vetoketjuilla.

 346. Avatar Oliviah sanoo:

  Musta kuoritakki 9-vuotiaalle pojalle. Meillä käytetään jo Po.pin isointa kokoa, joten ensi syksyyn tai jo kevääseen täytyy keksiä jotain muuta.

 347. Avatar Piia sanoo:

  Musta kuorihaalari

 348. Avatar Satu sanoo:

  Musta käpykuvioinen haalari pienimmälle tai sininen kuoritakki koululaiselle.

 349. Avatar Jonna Määttä sanoo:

  Tummansininen punaisella vetoketjulla

 350. Avatar Maiju sanoo:

  Ottaisin pojalle PO.P WEATHER PRO® Kuorihaalarin, jossa vuori tummansininen

 351. Avatar Laura sanoo:

  Tuon ihanan käpy-haalarin valitsisin taaperolleni!

 352. Avatar S sanoo:

  No kyllä mekin mustalla takilla mentäs =)

 353. Avatar Inla sanoo:

  Ottaisin tytölle mustan kuoritakin. Se menisi pikkuveljelle sitten myöhemmin!

 354. Avatar jiip sanoo:

  Musta tai tummansininen kummipojalle :)

 355. Avatar Tanja sanoo:

  Mustaan päätyisin minäkin :)

 356. Avatar Laura sanoo:

  Musta haalari ois hyvä👍🏼

 357. Avatar Essi sanoo:

  Tummansininen kuoritakki👌

 358. Avatar Fanny sanoo:

  Tummansininen haalari jossa punainen ja sininen vetoketju

 359. Avatar Jaana sanoo:

  Lila 👌 (tai musta 😂)

 360. Avatar Veera sanoo:

  Käpykuosinen vuotiaalle!

 361. Avatar Jade sanoo:

  Violetti takki tytölle, tokaluokkalaiselle.

 362. Avatar Sigrid sanoo:

  Musta kuorihaalari käpykuviolla :)

 363. Avatar Katarina sanoo:

  Vihreä kuoritakki :)

 364. Avatar Hande sanoo:

  Musta haalari 🖤

 365. Avatar Mirka sanoo:

  Meidän esikoinen valitsisi varmasti mustan, joten mennään sillä :D

 366. Avatar Essi sanoo:

  Musta käpyhaalari! 😍

 367. Avatar Meri sanoo:

  Violetti kuorihaalari! :)

 368. Avatar yotimix sanoo:

  Musta käpyhaalari :)

 369. Avatar Kirsi sanoo:

  Musta haalari eri värisillä vetoketjuilla taaperolle😍

 370. Avatar Rebecca sanoo:

  Musta kuorihaalari käpykuviolla olisi aivan ihana pojalleni 🤩 kuosi miellyttävä ja musta on todettu aina hyväksi!

 371. Avatar Elina sanoo:

  Musta kuorihaalari.

 372. Avatar Tiansoa sanoo:

  Vihreä Kuoritakki olisi just passeli meidän 6-vuotiaalle. 😊

 373. Avatar Ninani sanoo:

  Lapselta kysyessäni toiveeksi tuli musta,eli mustan valitsisin

 374. Avatar Anne sanoo:

  Haluaisimme tuommosen haalarin joka sun pienimmällä on päällä, koossa 98 😊

 375. Avatar miijaaa sanoo:

  Violetti ois ihana :)

 376. Avatar Mari sanoo:

  Tummansinisen kuoritakin. 😊

 377. Avatar Suvi sanoo:

  Violetti kuorihaalari :)

 378. Avatar Susanna sanoo:

  Kummitytölle violetti kuorihaalari 😍

 379. Avatar Jenni sanoo:

  Musta takki, ehdottomasti!

 380. Avatar Tuija sanoo:

  Mustan kuorihaalarin taaperolle. 😍

 381. Avatar Riikka K. sanoo:

  Tänä vuonna valitsisin poitsulle vihreän kuoritakin mustien housujen kaveriksi.

 382. Avatar Jenni sanoo:

  Musta käpyhaalari!

 383. Avatar Maarit sanoo:

  Musta olis ihan paras meidän tokaluokkalaiselle 🤩

 384. Avatar Mira sanoo:

  Kuorihaalari violetilla vuorella olisi meidän kohta 4veelle just hyvä syksyyn ☺️ Popin vaatteista vaan hyvää kokemusta 👌

 385. Avatar Elina sanoo:

  Musta kuorihaalari

 386. Avatar Sinttu sanoo:

  Musta-harmaa kuviollinen haalari olisi just bueno meidän touhutaaperolle 🤩

 387. Avatar Pia sanoo:

  Musta on lempiväri täälläkin 🖤

 388. Avatar Elli sanoo:

  Musta haalari 👌

 389. Avatar Essi sanoo:

  Sininen kuoritakki

 390. Avatar Lauren sanoo:

  Sinisen tai mustan ☺

 391. Avatar Heini sanoo:

  Tumman sininen tai musta olis mun valinta.

 392. Avatar Anna Rask sanoo:

  Musta kuorihaalari 🖤 2-vuotiaalle pojalle uusi puku päiväkotiin 🤗

 393. Avatar Kata sanoo:

  Vauvan violetti kuorihaalari olisi täydellinen meille!

 394. Avatar Aino sanoo:

  Musta tai sininen haalari, vaikea päättää..

 395. Avatar Riikka sanoo:

  Tummansininen haalari

 396. Avatar Heini sanoo:

  Musta kuoritakki tokaluokkalaiselle pojalle 😍👌

 397. Avatar Minna sanoo:

  Musta tai tummansininen, käyttöä olisi sekä takille että haalarille joten valinnanvaikeushan siinä kohtaa iskisi 😅

 398. Avatar Laura sanoo:

  Musta käpykuvioinen vuorellinen kuorihaalari olisi ihana pian 1vuotiaalle tytölle.

 399. Avatar Laura sanoo:

  Musta käpyhaalari olisi ihana pian 1 vuotiaalle tyttärelle.

 400. Avatar Katriina sanoo:

  Vihreä kuoritakki💚

 401. Avatar Maiju sanoo:

  Tummansininen haalari pienemmälle ja isommalle tummansininen tai musta takki😊

 402. Avatar Nina sanoo:

  Meidän ekaluokkalaisen lempiväri on vihreä, joten jos voittaisin, valitsisin vihreän kuoritakin :)

 403. Avatar Laura sanoo:

  Käpykuorihaalari olisi ihana pian 1 vuotiaalle tyttärelle.

 404. Avatar hilkka sanoo:

  Vihreä olisi ihana :)

 405. Avatar Ilona sanoo:

  Tollainen musta kuvioitu kuorihaalari olisi loistava tuon vuorinkin ansiosta!

 406. Avatar Nea sanoo:

  Ehdottomasti mustan käpykuvioisen kuorihaalarin, se on niin älyttömän söpö!

 407. Avatar Piritta sanoo:

  Musta kuorihaalari tai violetit kuorihousut.😍👌

 408. Avatar Juulia sanoo:

  Violetti kuorihaalari olis kiva 😊

 409. Avatar Taija sanoo:

  Violetti kuorihaalari sopisi meidän tytölle. Edellisessä
  popin kuorihaalarissa jo 5 nimikointia ja vielä kestää :)

 410. Avatar Jk sanoo:

  Klassinen tummansininen kuoritakki :)

 411. Avatar Tintta sanoo:

  Musta kuorihaalari ois ihana!

 412. Avatar Pauliina sanoo:

  Mustan kuoritakki tyttärelle 🖤

 413. Avatar Lilas sanoo:

  Musta olisi myös meidän väri

 414. Avatar Miia sanoo:

  Musta kuorihaalari

 415. Avatar Päivi sanoo:

  Tummansininen klassikko kuoritakki.

 416. Avatar Pauliina sanoo:

  Violetti haalari olisi meidän pikkuiselle ihana 😍

 417. Avatar Minna sanoo:

  Musta fleecevuorellinen kuorihaalari olisi taaperolle tarpeen! :)

 418. Avatar Maria sanoo:

  Kuoritakki pojalle ja mustana koska syksy ja kurakelit!

 419. Avatar Heini sanoo:

  Musta takki ois jees!

 420. Avatar Hanna sanoo:

  Musta haalari tulisi meidän tytölle :)

 421. Avatar Jenski sanoo:

  Violetti kuorihaalari!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.