Rakkauslomalla + voita huikea 500€ mökkilomalahjakortti!

29.12.2019

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Lomarenkaan & Indieplacen kanssa. 

Joulukuu ja vuosikymmen lähenee loppuaan, mutta palataan vielä hetkeksi siihen, mistä meidän joulukuu alkoi. Me aloitettiin Oton kanssa joulukuu pienellä rakkauslomalla Kemiönsaaressa, jonne lähdimme tämän Lomarenkaan kaupallisen yhteistyön myötä. Se oli aivan täydellinen aloitus tälle toiminnan täyteiselle kuukaudelle. Ennen tätä reissua oltiin edellisen kerran oltu yhtä yötä pidempään kahdestaan vuonna 2016, kun odotettiin meidän kuopusta. Oli siis jo aikakin nautiskella rauhallisesta kahdenkeskisestä viikonlopusta. Lapset olivat sen aikaa kotona Oton siskon ja isoisänsä kanssa, joten heillä riitti turvallista ja rakasta seuraa ja kaikki oli onneksi mennyt super hyvin.

Meidän upea mökki sijaitsi Kemiönsaaren Kasnäsissa, jonne ajomatka kesti noin kaksi ja puoli tuntia. Mökki oli sopivan kaukana kotoa, jotta oikeasti tuntui siltä, että lähdettiin rauhalliselle lomalle. Ajettiin aivan älyttömässä lumituiskussa, mutta päästiin kuin päästiinkin Kemiön ruokakaupan kautta perille Kasnäs Marinaan

Tehtiin illalliseksi fajitaksia kun meillä oli ihan sudennälkä perille päästessä. Muistan kun siinä syödessä meillä tuli heti lapset puheeksi ja molemmat todettiin, että vitsit kun on kauhea ikävä ja tosi outoa olla ilman lapsia. Se ikävä meni siinä kuitenkin ohi ja osattiin nauttia kahdenkeskisestä ajasta, kun saatiin vähän ruokaa ja rentouduttiin.

Ensimmäisenä iltana me pidettiin kaikki laitteet äänettömällä ja kamera kiinni ja vain nautittiin toistemme seurasta ja rauhasta.  Puhelimia ei juuri tullut tuijoteltua viikonloppuna, kun kaikki aika meni höpöttelyyn ja kirjojen lukemiseen. Siis me vaan tuijotettiin välillä toisiamme ja juteltiin keskeytyksettä tuntikausia. Jossain vaiheessa mulla pääsi oikeasti itku silkasta onnesta, olin vaan jotenkin niin onnellinen, kaikki oli siinä ja nyt. Ollaan me ennenkin oltu kahdestaan lomalla, mutta ei koskaan näin rauhassa

Yleensä meidän lomat on olleet muotoa “mennään jonnekin missä ollaan aina haluttu käydä ja yritetään kokea mahdollisimman paljon kolmessa vuorokaudessa ja käydään hotellilla vain nukkumassa muutama tunti”. Arvatenkaan sellaisilla lomilla ei pääse ehkä parisuhdeajan osalta samanlaisiin sfääreihin kuin tällaisella rauhallisella mökkiviikonlopulla. Tämä mökkiviikonloppu oli vaan täydellinen, ihan naurettavan täydellinen loma aurinkoista säätä ja lunta myöten. 

Mökin terassilla sijainnut poreallas osoittautui aivan nappivalinnaksi. Me käytiin poreissa kolme kertaa viikonlopun aikana ja saunottiin neljästi. Ulkona oli ihana pikkupakkanen ja auringonpaiste päivällä, joten sää todella suosi meitä. Kuunneltiin musiikkia ja nautittiin rauhasta ja hiljaisuudesta ja ihanan lämpimästä poreilevasta vedestä. Mökin saunassa oli muuten jopa löylyautomaatti, joka siis toimi niin, että painettiin nappia ja hanasta tuli suoraan oikea määrä vettä kiukaalle. Goals! Poreallas oli heti valmiina, eli sitä ei tarvinnut mitenkään muuten valmistella kuin ottaa vaan kansi pois. Helppoa jopa tällaisille ensikertalaisillekin (kehtaako sitä edes tunnustaa, ettei koskaan ole käynyt ennen tätä ulkoporealtaassa?).

Moderni mökki oli tosi hyvin varusteltu, sillä mahtavien kylpemismahdollisuuksien lisäksi siellä oli tosi hyvä keittiö ja laadukkaat välineet, joilla kokkailu onnistui todella hyvin. Etukäteen juuri mietittiin, että mitähän ruuanlaitosta tulee vieraassa paikassa, mutta siis sehän onnistui vähintään yhtä hyvin kuin kotona, ellei paremminkin. Mökillä oli myös astianpesukone sekä pyykinpesukone, joista jälkimmäistä ei kyllä tarvittu. Pidemmällä mökkilomalla ja etenkin lasten kanssa se varmasti tulisi tarpeeseen. 

Tutustuimme Lomarenkaan valtavaan mökkitarjontaan ja valitsimme sieltä mieluisan mökin kohteeksi. Meillä oli kriteereinä se, että mökille olisi alle 3h ajomatka (koska vain viikonloppureissu) sekä palju tai ulkoporeallas ja sauna. Haluttiin pientä luksusta, jotain vähän spesiaalimpaa, mistä ei joka päivä pääse nauttimaan. Lomarenkaan sivuilta oli helppo etsiä mökkiä haluamaltaan alueelta, haluamassaan koossa ja haluamillaan kriteereillä. Mökeistä oli tosi hyvät kuvaukset ja luettiin myös muiden asiakkaiden kokemuksia Lomarenkaan mökeistä. 

Lomarengas tarjosi meille lakanat ja pyyhkeet sekä loppusiivouksen mukaan mökkilomaan, eli niistäkään ei tarvinnut huolehtia. Samalla kun mökin varaa Lomarenkaan sivuilta, voi ostaa lisäpalveluna lakanat ja pyyhkeet sekä loppusiivouksen, niin ei tarvitse itse siivota mökkireissun päätteeksi, eikä pakata liinavaatteita mukaan.

Parasta meidän mökkilomassa oli oikeasti se juttelu. Se, kun sai sanottua toiselle kaikkea ihanaa niin paljon. Me myhäiltiiin kahdestaan poreammeessa just sitä, että hitto me ollaan kohta oltu 9 vuotta yhdessä ja rakastutaan vaan koko ajan enemmän. Ollaan toistemme parhaat ystävät. Kumpikaan ei koskaan pakota toista olemaan toisen kanssa tai kotona, kumpikin saa mennä ja tehdä just niinkuin haluaa, mutta usein me vaan halutaan olla toistemme kanssa, koska nautitaan siitä nii paljon. Se on ihanaa. Onneksi kukaan ei nähnyt meitä tai kuullut meidän juttuja, kun ne oli niin ällösöpöjä. 

Pitää ehdottomasti tehdä useamminkin tällainen reissu ja nimenomaan mökille, ilman mitään sen suurempaa tekemistä. Innostuttiin itse asiassa mökkilomista niin paljon, että Otto antoi isälleen joululahjaksi poikien mökkireissun ja suunnitteilla on mökkiloma myös isommalla porukalla ensi vuodelle. Mä en usko, että meistä tulee koskaan sellaisia oman mökin omistajia, koska meillä ei riitä aika eikä sitoutuminen. Mutta mökin säännöllisiä vuokraajia? Hell yes! 

Lomarenkaan kautta mökin varaaminen on turvallista, sillä kaikki mökit ovat laatutarkastettuja. Yli 4000 mökkiä yhdellä sivulla, joista voi lukea myös muiden asiakkaiden arvioita ja kokemuksia. Mökkivarauksen hintaan sisältyy myös If-peruutusturvavakuutus sairaus-, tapaturma tai kuolemantapauksissa. 

Me ollaan aivan älyttömän kiitollisia siitä, että saatiin viettää näin ihana loma yhdessä. Kiitos Lomarengas kun annoitte meille mahdollisuuden tehdä jotain näin upeaa kahdestaan, se oli korvaamattoman arvokasta meille. 

ARVONTA: VOITA 500€ LAHJAKORTTI LOMARENKAALLE!

Minkä mökin sinä vuokraisit Lomarenkaan kautta, jos voittaisit 500€ lahjakortin? Käy tutustumassa Lomarenkaan sivuilla, kommentoi vastauksesi ja jätä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, niin olet mukana arvonnassa, jossa palkintona on ihan mieletön 500€ lahjakortti Lomarenkaalle! Arvonta-aikaa on 5.1.2020 klo 23.59 asti ja arvonnan tarkemmat säännöt näet TÄÄLTÄ

Tämä on kyllä ihan mieletön arvonta, olen tosi iloinen, että saan arpoa toivottavasti ihanan rakkausloman jollekin toisellekin parille tai mahtavan reissun kaveriporukalle! 


642 Responses to “Rakkauslomalla + voita huikea 500€ mökkilomalahjakortti!”

 1. Minna sanoo:

  Ehkä Lokki tai Merikotka. 😍

 2. Vapa sanoo:

  Karkkilan oma rauha näytti ihanalta, tarpeeksi lähellä että matkaan ei mene kauan ja kaverit ehtivät mukaan.

 3. Lode sanoo:

  Johonkin Päin Lappia olisi ihana lähteä

 4. Janniina sanoo:

  Esimerkiksi Villa Juniper tai Soivio 😊

 5. Maria sanoo:

  Jos voittaisin arvonnassa, veisin kaksi parasta ystävääni mökkilomalle viikonlopuksi. Paikalla ei olisi niin väliä, tärkeintä olisi yhdessä vietetty rauhallinen viikonloppu jonka me kaikki ura-äidit olisimme niin ansainneet.

 6. Tiia sanoo:

  Lähtisin koukunnokkaan, nurmekseen mökkeilemään ystävien kanssa. Mökissä parasta oli ehdottomasti maisemat ❤️

 7. Nuuskamuikkunen sanoo:

  Villa Päijänne 😍 lähdettäisiin juhannuksena miehen ja kaveripariskunnan kanssa. 😊

 8. Minna Sergejeff sanoo:

  SOMPSANNIEMI , Kuusamo eli vähän isomman porukan kesken lähtisimme vkl:a viettämään. 😁 Nautin ihmisten seurasta ja sais kaikki saman katon alle.

 9. Taru sanoo:

  Mukana arvonnassa. Ehdottomasti haluaisin kokeilla tuota Kasnäs Marinea Kemiönsaaressa. Olisi ihana ottaa miehen kanssa viikonloppu kahdestaan. 😊

 10. Satu sanoo:

  Ehdottomasti unelmakohteita olisi Tammiranta Naantalissa tai Kasnäs Marina A6 🙂 Ulkoporeallas ja sauna olisi ihan must juttu ja olisi ihana viedä oma puoliso lomalle!

 11. Sara sanoo:

  Vuokraisin jonkun järvenrantamökeistä kesäaikaan, isolle porukalle viikonlopuksi!

 12. Marjo Särkelä sanoo:

  Oman perheeni ja isovanhempien kanssa lähtisin viikoksi Ylläkselle laskettelemaan ja hiihtämään. Aamurusko 2 olisi meille täydellinen mökki. Olisi kyllä mahtavaa voittaa tämä palkinto!

 13. Ella sanoo:

  Jonkun ihanan kelohirsimökin esim Ylläkseltä tai Pyhältä kevättalvelle koko perheelle 😍

 14. A sanoo:

  Kemiönsaarelle Kasnäsiin menisin myös mieheni kanssa. Näytti niin ihanalta ja rauhalliselta paikalta. Lähtisimme viettämään vuosipäivää yhdessä, viimeksi vuosi sitten olemme yhdessä päässeet menemään lapsiarjelta ja nyt tammikuussa alkaa vielä itsellä opiskelut niin yhteistä aikaa on vielä vähemmän.. tämä olisi niin ihana voitto 😍

 15. Roosa sanoo:

  Lapista vuokrattaisiin ystävien kanssa joku ihana mökki 🙂

 16. Mirva sanoo:

  Ehdottomasti lähdettäisiin Sallaan tai Leville, ollaan kunnon lappihulluja 😍😍 Tämä olis ihan huippulahja mun miehelle, joka täytti juuri pyöreitä

 17. A sanoo:

  Kemiönsaaren Kasnäsiin menisin myös mieheni kanssa. Yhdessä olemme päässeet menemään vuosi sitten vuosipäivää viettämässä ja nyt olisi samat suunnitelmat. Kiireisen lapsiarjen keskellä emme ole paljon kahdenkeskeistä aikaa päässeet viettämään ja nyt itsella Tammikuussa alkavien opiskelujen vuoksi vielä vähemmän. Tämä olisi aivan ihana voitto joka käytettäisiin heti mahdollisuuden tullen😍

 18. Airi sanoo:

  7719, KAISLARANTA , Masku
  ASKAINEN , Masku , Varsinais-Suomi olisi mökki jonka varaan jos voitan.

 19. Sofia sanoo:

  Johonki lappiin mökille lähtisin oman kullan kans😍

 20. Maiju sanoo:

  4170, HELMI 2 , Jämsä 😍😍

 21. Tiia T. sanoo:

  Oulusta ei löydy kun yksi mökki minuun kriteereillä ja Lapista 6 että joku näistä tulisi valittua (luultavasti tuo oulun ainukainen)
  Haluan siis mökiltä vähintää yksi makuuhuone/pinnasänky tai matkasänky/syöttötuoli/wc/suihku/mikro/pyykinpesukone/lemmikit sallittu/lakanat ja pyyhkeet kuuluvan hintaan. Haluan siis koko perheellä mökkeilemään ja mökin pitää sopia taaperolle sekä lemmikki eläimille 😊😄

 22. Reetta sanoo:

  Aivan ihana mökkiloma teillä!

  Itse vuokraisin varmaan Korpirinne-mökin Ylikiimingistä! Ois niin hauskaa saada uusia kokemuksia omasta lapsuuspaikkakunnasta.

 23. Iris Söderlund sanoo:

  13151, KORKEASAARI , Kangasala tämä olisi ihana ja kivan matkan päässä kotoa 😍

  • Maija J. sanoo:

   Kyllä tuo Kasnäsin villa näyttää upealta paikalta! Mutta Kasnäsissä monta kertaa vierailleena valitsisin kuitenkin jonkun Lapin kohteen, olisi ihanaa päästä pohjoisen rauhaan ja lumen keskelle.

 24. Venla sanoo:

  Lähdettäisiin Mikkeliin, kohde 8102, Koivuranta. Olisipa mahtava voittaa!

 25. Jenni J sanoo:

  Ulkoporeamme kuuluu mökkilomaan ja Himoksella helmi1 ja helmi3 näytti sellainen olevan. Sopivan kaukana kotoa 😍

 26. Ilona sanoo:

  Vaihtoehtoja on niiin paljon mutta ystäväporukalla valittais joku sopiva, ja poreamme ois kyl ehdoton! 🙂

 27. A sanoo:

  Oli monia ihania mökkejä, vuokraisin läheltä Keski-Suomea varmaan. Esim pariisinranta-mökki oli ihana! Mukana arvonnassa!

 28. Mökki sanoo:

  Vuokraisin perheelleni Kasnäs Marina mökin. Olisi kyllä ihanaa päästä puolison kanssa kahdestaankin rentoutumaan.

 29. Taru Haverinen sanoo:

  Me mentäis mun perheen kanssa Kirkkonummen Koivurantaan 😍 Olisi täydellinen rentoutus meidän perheelle keskelle näitä ruuhkavuosia ennen vielä, kun esikoinen aloittaa syksyllä koulun.

 30. Imppu sanoo:

  Oo😍 himoksella näyttäs olevan tommonen Helmi-mökki, joka ois aika ihana❤️

 31. Kirsi sanoo:

  Ehdottomasti joku levin mökeistä! Veisin siskon lopputalvesta viettämään 30v synttäreitään😍

 32. Janika Karttunen sanoo:

  Ollaan miehen kanssa unelmoitu pitkään lappiin lähtemisestä ja katseltu mökkejä sieltä! Lomarenkaalta eniten miellyttää varmaan Lemmenliekki 2-mökki ❤️
  Vielä jonain päivänä me lähdetään rakkauslomalle lappiin, kun saadaan budjetti kasaan!

 33. Emma Tervala sanoo:

  Lähtisin tuonne Vuokatissa sijaitsevaan Iida mökkiin viettämään rentouttavaa lomaa kaverien kanssa 😍!

 34. Nelli Nordlund sanoo:

  Vitsi mitä mökkejä Lomarenkaalla on Lapissa!! Niistä kävis mikä vaan, mutta Holy Peak (Pelkosenniemi, Pyhä) olis kyllä kunnon luksus:D

 35. Elsu sanoo:

  AMERO PURNU 4 Lieksassa! Koli olisi hienoa kokea koko perheen kanssa 🙂

 36. Ninni sanoo:

  Lähtisin ehdottomasti ylläkselle, joko mieheni kanssa kahdestaan, tai sitten koko 6-henkisen perheeni kanssa! SKISTAR 201 äkäslompolossa olisi täydellinen majoituspaikka😊

 37. Laura T. sanoo:

  Oikeastaan mikä tahansa mökki kelpaisi, tämä postauksen mökki vaikuttaa ainakin todella ihanalta ♥️

 38. Lebu sanoo:

  Vuokrattaisiin varmaan kohde 4865 tai vastaavanlainen mökki rannalta, näyttää juuri sopivalta meidän perheen lomailuun!

 39. Elina sanoo:

  Hilla-mökin Ähtäristä

 40. Salla sanoo:

  mökki himoksella 🙂

 41. Salla sanoo:

  Rukan Villa Mäntyniemi vaikuttaisi ihanalta🤩

 42. Helena sanoo:

  Lähettäs varmaan Lohjan suuntaan. Äkkiseltään katottuna Heinmökki Sammatissa näyttäis kivalta:) kunhan koiran saa ottaa mukaan ja luontoa on ympärillä, eikä naapuria seinän takana niin kaikki käy

 43. Camilla sanoo:

  Lähtisin isolla kaveriporukalla Chalet Auroraan 😍

 44. jiip sanoo:

  Levillä olisi upea viettää viikonloppu, joten joku mökki tai lomahuoneisto sieltä 😊

 45. Tiia sanoo:

  Lähtisin Lappiin jonnekkin <3 Siellä näyttiki olevan laidasta laitaa mökki tarjontaa ja yks pisti eniten silmään mihin perheen kanssa haluaisin lähteä. Inari Peurakumpu nimisessä lomakohteessa oli ihanat maisemat terassiltakin jo, että oikein hinku tuli lähteä ihailemaan Suomen talvea!

 46. Nina sanoo:

  Vuokatista Topaasi 😍

 47. Jasmin sanoo:

  Ihana arvonta😍vuokraisin Lapista jonkun mökin poikaystävän kanssa. Ollaan pitkään haaveiltu sinne menemisestä.🥰

 48. Sini sanoo:

  Levin laulelevi mökki ehdottomasti😍 näyttää aivan upeelta!

 49. Minna sanoo:

  Tuppuvaara-mökin Äkäslompolossa! Ihanan modernin oloinen mutta silti tunnelmallinen mökki 🤩

 50. Heidi sanoo:

  Himokselta, Aurinko mökki 🙂

 51. Hjkk sanoo:

  Siis tuo teidän mökki olis just täydellinen mulle ja miehelle!!

 52. Päivi sanoo:

  Varaisin mökin Vuokatin rinteiden juurelta ja viettäisin lasketteluviikonlopun rakkaan miehen seurassa. Kiireetöntä laatuaikaa vain toisillemme, irtiottona arjen keskeltä!

 53. Suvi K sanoo:

  Syötteeltä rome10 tai vastaava mökki, olisi ihana saada miehen kanssa lapsivapaata haasteellisen ja super kiireisen vuoden jälkeen! ❣️

 54. Emmi sanoo:

  Oispa siistiä voittaa tämä. Koko perhe harrastetaan laskettelua, niin ehdottomasti vuokrattaisiin joko himokselta tai Tahkolta mökki. Tai oishan se mahtava lähteä taas pitkästä aikaa ihan Lappiin lomailemaan. Silloin ehdottomasti leviltä. 😊

 55. Nimetön sanoo:

  Vuokraisin Rukalta esim. Vuosselin Kataja 7:n 👌 mökkilomat on parhaita lomia!

 56. Mira Hämäläinen sanoo:

  VILLA DYYNI näytti kivalta lomailu mökiltä 🙂
  Eikä ole liian kaukana.

 57. Päivi sanoo:

  Varaisin 9017, WEEKEND LUX , Sotkamosta ja viettäisin lasketteluviikonlopun yhdessä rakkaan miehen seurassa!

 58. Eelin sanoo:

  Antaisin mieheni valita 😊

 59. Laura sanoo:

  Vuokraisin Rukalta esim Vuosselin Kataja 7:n👌mökkilomat on parhaita!!

 60. Susu sanoo:

  Jonkun ihanan mökin pohjoisesta isommalle porukalle, esim Leviltä tämän https://www.lomarengas.fi/mokit/kittila-kittila-levi-ulkuvilla-13835. Tuo teidän kokeilema näyttää myös ihanalta 😍

 61. Mari sanoo:

  Lappiin vuokraisin mökin ensi kesälle koko perheelle <3

 62. Miia sanoo:

  Tämä mökki missä olitte😍

 63. Aino Venno sanoo:

  Vuokraisin Oppas Lapland Levi- mökin😍 lähtisin avopuolison kanssa 😍

 64. Roosa sanoo:

  Vuokraisin jonkun noista Levin mökeistä😍

 65. Olivia sanoo:

  Vuokraisin just ton saman kun teilläkin oli, näyttää niin ihanalta paikalta ja toi ulkoporeamme, truly goals! <3

 66. Veera sanoo:

  12386, OPPAS LAPLAND LEVI , Kittilä

 67. Ella Ekholm sanoo:

  https://www.lomarengas.fi/mokit/kemionsaari-kasnas-kasnas-marina-a-6-14347?siteName=

  Varmaan sama mökki kun teilläkin oli, ehdottomasti silmää hivelevin ja parhaiten varusteltu mökki meidän alueelle. Varmasti saatais tässä kaksin nollattua hektistä työarkea ja aina ristiin aikatauluin meneviä hommia.

 68. Maiju sanoo:

  Joku ihana mökki Lapista!

 69. Iina / MouMou sanoo:

  Villa Jägermeister houkuttaisi! Mentäisiin äitiporukalla viettämään vastuutonta (:D) aikaa.

 70. Janika sanoo:

  Ihan ehdottomasti vuokraisin kyllä saman mökin missä tekin olitte, näyttää ja kuulostaa niin kivalta paikalta! Myös mökin sisustus on aivan ihana, tuollaisen lankkupöydän haluan omaankin kotiin 🙂

 71. Essi sanoo:

  Vuokraisin varmaan saman, jossa te olitte. Vaikuttaa täydelliseltä! Olisi ihana päästä tuollaiseen ulkoporealtaaseen, koska en ole itsekään sellaisessa ennen ollut. Sijaintikin olisi juuri sopiva meille 🙂

 72. Laura sanoo:

  Tammiranta Naantalissa näytti mahtavalta. Lähdettäisiin sinne viettämään hyvän ystävän polttareita!

 73. Maria kurikkaoja sanoo:

  Ehdottamasi tämä mökki missä sinä olit Oton kanssa 😍 Kemiönsaari ja kasnäs on sopivan ajomatkan päässä Salosta. Tuo ulkoporeallas olisi huikea päästä kokemaan! Meilläkin tulisi miehen kanssa tarpeen pieni breikki kahdestaan kiireisten ruuhkavuosien keskellä ❤️
  Hyvää uutta vuotta teidän perheelle! ❣️

 74. Mari sanoo:

  Joku ihana mökki Lapista, keskeltä luonnon rauhaa (eli mahdollisimman kaukaa hiihtokeskuksista!).

 75. Saara sanoo:

  Kyllä toi Kasnäs Marina olis upea tai sitten johonkin pohjoiseen 😍

 76. Hanna sanoo:

  Vuokatista joku ihana mökki ja samalla pääsisi kylpylään nauttimaan 😍

 77. Km sanoo:

  Kemiönsaari houkuttaisi, vaikkapa tämä sama mökki!

 78. Vilma eid sanoo:

  Vuokraisin perheelle mökin rukalta, esim rukakorpi 😍

 79. Kkatsu sanoo:

  Jonkin mökin Rukalta, sinne on tiedossa reissu ensikeväänä!

 80. Sara V sanoo:

  Varmaan varattaisiin Honkakoti. Kivoja muistoja sieltä jo ennestään, ja kohteella on aivan ihana omistaja ☺️

 81. Jenna sanoo:

  Vuokraisin lomarenkaan kautta VILLA SUNDSVEDJA, Kemiönsaaressa. Lähtisin kavereiden kanssa viettämään ansaittua mökkiviikonloppua! Olisi aivan huikeaa!

 82. Laura sanoo:

  Oi, mikä palkinto! Ihania nuo poreamme-kuvat! Mikä tahansa mökki olisi ihana, varsinkin jos siinä olisi tuo amme!! Levin mökit kiinnostaisivat talvella, kesällä haluaisin Tampereen suunnalta jonkun noista järvenranta-mökeistä 😍

 83. Suvi sanoo:

  Ylläskyrön mökkiin Kolariin lähdettäisiin isommalla porukalla. Ei toki mökkiä lahjakortilla saa, mutta pienentäisi mökin hintaa. Olisi kyllä luksusta arjen keskellä 😍

 84. Johanna sanoo:

  Joku ihana mökki Rukalta toukukuun lopulle. Vaikka ski chalet.

 85. L sanoo:

  11638, Rauhaniemi, Mänttä-Vilppula 😍

 86. Annika sanoo:

  Meidän valinta olisi 9973, RUKA SKI CHALET FINLAND , Kuusamo. Normaaliolosuhteissa ei ikinä olisi äitiyslomalla olevalla ja aloittavalla yrittäjällä mahdollista tuollainen, niin ehdottomasti haluttaisiin kokea!

  Tykätään normaalisti mökkeillä vaatimattomasti, ja viimeiset kesät on telttailtu paljon. Se on ihan älyttömän hauskaa! Nyt kuitenkin kohta 8kk ikäisen vauvan kanssa voitaisiin ottaa hiukan enemmän noita mukavuuksia, ja palata telttailun pariin taas kun muksukin on hiukan kasvanut. Onneksi mökkeillä ja retkeillä voi niin monella tavalla! 🙂

 87. Fanni Kemppainen sanoo:

  Kyllä toi Kasnäs marina ois aivan ihana kohde lähteä rentoutumaan avopuolison kanssa😍

 88. J-R-J sanoo:

  Vuokraisin tuon saman mökin missä te olitte. Vaikuttaa täydelliseltä!

 89. Hanne sanoo:

  Miehen kans johonki ihanaan ulkoporeammelliseen mökkiin. Tai koko perheen kans johonki missä aktiviteettejä lähistöllä❤🤗😊👌😍

 90. Vierasäiti sanoo:

  Vuokrattaisiin VILLA EBBA , Sysmästä😍
  Eiköhän myös yritettäis laittaa kaikki kolme lasta hoitoon ja saada ihan vaan aikaa parisuhteelle eli lähdettäis kaksin miehen kanssa, näin neljän vuoden yhteiselon aikana ei olla viellä kertaakaan vietetty kokonaista viikonloppua ilman lapsia. 😅

 91. Arttu sanoo:

  Lomarenkaan sivuilta vuokraisin Villa Aurinkotuulen. Kivan näköinen mökki jossa olisi kiva viettää aikaa kavereiden kanssa

 92. D sanoo:

  Heippa! Ehdottomasti kohde olisi 8516 Kiiruna, Kittilässä. Olisi mahtava päästä kunnon talven luo.

 93. Riina sanoo:

  Vuokraisimme vaikka tämän https://www.lomarengas.fi/mokit/kolari-akaslompolo-yllaskaira-a-13224

  Olisi ihana viettää vaikka pääsiäislomaa lapissa!

 94. Neea sanoo:

  Villa Rukapisteelle lähdettäisiin viettämään kivaa viikkoa perheen kanssa ❤️

  • Kaisa sanoo:

   Menisin johonkin Pohjois-Savon alueelle, niin ei ois kovin pitkä matka. 🙂 Ihana ois mennä joko hiihtolomalla tai kesällä viikoksi perheen kanssa. Meille syntyy heinäkuussa vauva, niin ois ihana ennen sitä vielä viettää pieni loma esikoisenkin kanssa.

 95. Jessica sanoo:

  Valikoimissa oli monta mieluisaa mökki minne voisin mennä, ainakin vuokatin mökit näyttivät kivoilta ja meille sopivilta 😊

 96. Elina sanoo:

  Himokselta tarpeeksi iso mökki että mukaan mahtuisi parhaimmat ystävät ja koirat!

 97. Pilvi sanoo:

  Himosputti, tai ihan mikä vain lapsiperheelle sopiva mökki jonkun laskettelurinteen läheltä. 4- ja 6-vuotiaat pojat pitävät laskettelusta, eikä olla oltu poikien kanssa mökkilomalla vielä koskaan. Ja oi kun olis vielä poreallas, niin olisi kyllä täydellistä.

 98. Iina sanoo:

  Lähtisin mieheni kanssa Leville tai rukalle vklksi ihan kahdestaan. Lomarenkaan kautta monesti vuokrattu ja tulisi niin tarpeeseen nollaus kahdestaan kaiken stressin ympärillä. Lahjakortti vielä auttaisi rahatilanteessa joka on tiukka.

 99. Annika sanoo:

  Kemiönsaarella sijaitseva Grindstuga vaikuttaa ihanalta!

 100. Marsa sanoo:

  Siis kylläpä näyttää ihanalta😍 Ja itseasiassa juurikin tuo sama mökki vaikuttaa ominaisuuksiltaan ja etäisyydeltään täydelliseltä valinnalta myös omaan mökkireissuun, jos arvonnassa osuu onni kohdalle. Ois ihana yllättää parempi puolisko mökkirentoutumisella💕

 101. Laura sanoo:

  No siis ehdottomasti vuokraisin mieheni kanssa tuon saman mökin, ihana! Luksusta tuo poreallas pihalla ✨ meillä 4 lasta, nuorin vajaa 2 kk vanha joten ihan hetkeen ei ole kahdenkeskinen loma ajankohtainen mutta tarpeeseen se tulee sitten kun sen aika on ♥️

 102. Suis sanoo:

  Oli kyllä monia ihania mökkejä, mutta koska Saariselkä ja kilpisjärvi houkuttaa kohteina niin sanon kiisa tai Haltinsaana

 103. Marjuska sanoo:

  Kelohippu Pyhällä!

 104. Amanda sanoo:

  Juurikin tuo mökki missä olitte kuulostaa täydelliseltä rentoutumismökiltä! 👌
  Mukana arvonnassa 😎

 105. Hanna sanoo:

  Lappiin tai saaristoon kävisi meidän tie! Tämmöselle rakkauslomalle olisi niin tarvis meidän parisuhteessa❤

 106. Jenni sanoo:

  Kolin reissu suunnitteilla ensi kesäksi, joten sieltäpäin varaisin mökin!

 107. Anniina sanoo:

  Olisi ihana päästä Pohjois-Savossa viettämään mökkiviikonloppua poikaystävän kanssa esimerkiksi Koivu mökki olisi ihana mutta sivuilla oli monta muutakin hyvää vaihtoehtoa!

 108. Tiina sanoo:

  Leviltä aikatauluun sopiva mökki!

 109. Milla sanoo:

  https://www.lomarengas.fi/mokit/jyvaskyla-jyvaskyla-oravasaari-pookatti-13520?siteName=

  Toi olisi just eikä melkein 🙂
  On ranta, vene ja tilaa myös lapsille eli kolmelle tytölle 🙂 ajomatka ei olisi paha tuonne meiltä.
  Ihanaa olisi voittaa 🙂 olen usein käynyt tuolla sivustolla katsomassa mökkejä kun appivanhemmat ottaa joka kesä tuolta kahdeksi viikoksi mökin ja lähtevät reissuun lomalla.
  Eipä me olla vielä päästy varaamaan.
  Yhteinen loma miehen kanssa olisi kyllä luksusta. Ollaan oltu aina lasten kanssa tai sitten aikoinaan kun lapsia ei ollut niin isäni kanssa reissussa kun ei päästy iän takia vielä laivalle reissuun kahdestaan.
  Nyt olisi vihdoinkin kiva päästä yhdessä johonkin.

 110. Rosie sanoo:

  Mökkiloma Leville olisi ihana!

 111. Anja sanoo:

  Ihanan loman olette saaneet viettää ♡. Jos onni suosii, esim. Kuusamossa sijaitseva Lomarenkaan Huuhkaja 2 mökki olisi meille sopiva lomakohde.

 112. Sini Palin sanoo:

  14347, ois ihan täydellinen

 113. Sari sanoo:

  Tommonen viikonloppu miehen kanssa kahdestaan kyllä kelpais! Ja sama mökki, hyvä etäisyys ja ihanan näköistä 😍

 114. Jenna sanoo:

  Valitsisin Ahvenkallion 😻

 115. UllaL sanoo:

  Upea arvonta! Varaisin Saariselältä esim. Rentun majan, johon mahtuisi meidän perheen lisäksi kaveriperhekin. Toki ihan kahdenkeskinen rakkauslomakin vähän etelämpänä olisi mieleinen!

 116. Max sanoo:

  Ahvenkallio olis mukava👌

 117. Neea sanoo:

  Ottaisin saman mökin, kuin te🙂

 118. Siiri sanoo:

  KASNÄS MARINA C 24 , Kemiönsaari😍

 119. Tiia Tourunen sanoo:

  13263 Homppula, Ikaalinen kävisi meikäläiselle ja miehelleni 🙂

 120. Poola sanoo:

  Ihanalta näyttää teijän miniloma!
  Varaisin mökin varmaan jostain lapista. Unelmana olis käydä lapissa mutta budjetti ei toistaiseksi anna periksi.

 121. Ellie sanoo:

  Ihana arvonta! Kohteeksi tulisi todennäköisesti 8287, ARHIPPA , Kuopio sijainnin takia.

 122. Jenna sanoo:

  Kolin mökeille olisi huippua päästä kaveriporukalla. Esimerkiksi Kolilainen mökkiin mahtuisi kaikki kaverit mukaan 🙂

 123. Kati Huttunen sanoo:

  Aivan ihana loma teillä ollut!
  Onnea Vuodelle 2020 😊
  Itse lähtisin Kuopioon lomailemaan kauas kaikesta kohteeseen 11356, PUROLA , Kuopio😋

 124. Jenni Nevala sanoo:

  Tällä kertaa en vuokraisi varsinaista mökkiä vaan viettäisin viikonlopun Tahko spa Junior suitessa hyvässä seurassa 😍

 125. Anne Mankinen sanoo:

  Keski-Suomen alueella näytti olevan montakin mukavan oloista mökkiä, esim. Apilan rauha tai Revontulimökki. Olisi suht. lyhyt matka rauhallisen viikonlopun viettoon.

 126. mila sanoo:

  https://www.lomarengas.fi/mokit/somero-peukaloinen-427?startDate=26.6.2020&endDate=29.6.2020&undefined&serviceId=undefined&siteName=Lomarengas tää👌 sopiva matka myös vklp reissulle ja tosi söpö mökki😍 ois ihana päästä puolison kanssa hektisen vuoden jälkeen rentoutumaan!

 127. MariK sanoo:

  Villa Satumaa Raaseporissa vaikuttaa satumaiselta. Myös tämä teidän mökki kuulostaa upealta!

  https://www.lomarengas.fi/mokit/raasepori-pohja-villa-satumaa-11063

 128. Heta sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti talviseen reissuun Leville ystävien kanssa! Eli mökki Leviltä 😊

 129. Satu sanoo:

  Lomarenkaan mökkeihin onkin tullut, jo tutustuttua. Haaveena olisi koko perheen ensimmäinen yhteinen hiihtoloma Lapissa jonkin laskettelukeskuksen läheisyydessä, joten 4henkilön mökin vuoraisimme esim Leviltä

 130. Jutta sanoo:

  Lähtisin vauva-arkea hetkeksi pakoon mieheni kanssa mieluiten kohtuullisen lähelle kotia esimerkiksi tähän kauniiseen ja kompaktiin Kasnäs Marinaan tai vaihtoehtoisesti koko perheen voimin Lappiin esimerkiksi hulppeaan Kätkänlinnaan.

 131. Marja sanoo:

  Tämä houkuttelisi paljun ja järven takia, etenkin kesällä. Olisi myös suht järkevän matkan päässä kotoa.

  13256,RANTATAHKO,Kuopio https://www.lomarengas.fi/mokit/kuopio-nilsia-tahko-rantatahko-13256?siteName=

 132. Niina sanoo:

  Jokin mökki Leviltä vois olla ihana 🙂

 133. OutiPuu sanoo:

  Ihana arvonta! Haluaisin lomalle esimerkiksi Jämsään Apilan Rauhaan, oli ihanan näköinen mökki. 💛

 134. Jaana K. sanoo:

  Tunturiin miehen kanssa. Levi ja Pyhä jo tuttuja, joten voitaisiin vaihteeksi suunnata vaikka Rukalle.

 135. Jennika sanoo:

  Paljon olis ihania vaihtoehtoja, mutta luulen, että lähettäisi miehen kans tonne Kasnäsin Marinaan. Kemiönsaari on sen verran ihana paikka! Ja ulkoporeallas olis kyllä kans uusi juttu meille 😉 Olis ihana päästä kahdestaan reissuun, ollaan vuosien aikana oltu vain kerran.

 136. Niina sanoo:

  12758, KITKARANTA, Kuusamo vaikutti pikaisesti katsottuna sellaiselta, jossa tyttöporukalla serkusten kesken vietettäis muutama päivä kesällä 😍

 137. Tuuli sanoo:

  Ihanalta näyttää ja kuulostaa teidän loma!😍 Kyllä lähtisin itse miehen kanssa tuolle samalle Kasnäs Marina-mökille sopivan sijainnin takia ja myös siksi etten mäkään oo koskaan ollu ulkoporealtaassa!!😄

 138. Jenna sanoo:

  https://www.lomarengas.fi/mokit/kuusamo-villa-rukapiste-14508?siteName=

  Esim tuonne ois kiva päästä viettään talvilomaa kaveriporukalla!

 139. Toilaura sanoo:

  Mä vuokraisin tän https://www.lomarengas.fi/mokit/ruovesi-villa-miestamo-12547 mun ja miehen ja ystävien käyttöön yhdeksi yöks tai koko viikonlopuksi😊

 140. Heidi sanoo:

  Olen parhaillaan etsimässä mökkiä jonka voisin vuokrata poikaystäväni syntymäpäiväksi. Tämä olisi hänelle yllätys 😍 ykkösvaihtoehdot ovat tällä hetkellä Syöte ja Ruka. Rukalta katsoin mökkiä kuusen kuiske sillä siinä olisi palju 😍

 141. T sanoo:

  Mahtava kilpailu! Mä varmaan lahjoittaisin voiton mun vanhemmille, jotka auttavat meitä aina tarvittaessa lastenhoidossa. He saisivat sitten valita haluamansa mökkiloman.

 142. Vilja sanoo:

  Toi Vuokatin Keisari kuulostaa kyllä aivan ihanalta! Olisi ihan mahtavaa päästä lähtemään perheen kanssa oikein kunnon lomalle!!

 143. Jenni sanoo:

  Joku aika moderni mökki parin tunnin ajomatkan päässä Lahdesta olisi kiva 🙂

 144. Emmi sanoo:

  Tahkolta jonkun 🙂

 145. MR sanoo:

  Rukalta Tyynelä olisi ihana!

 146. Nimetön sanoo:

  Haluaisin päästä lomalle juurikin tähän samaiseen Kemiönsaaren mökkiin!😊

 147. Jenni sanoo:

  Meidän valinta olisi 13229, SJÖBODA , Inkoo 😍

 148. Elina sanoo:

  Meidän valinta olisi Arthurs Kirkkonummella. Niin kauniin näköinen mökki veden läheisyydessä. Varmasti ihana paikka viettää aikaa yhdessä oman perheen ja ystäväperheen kanssa 😍

 149. Saara sanoo:

  Ihanan kuuloinen loma! 😍 Juuri tuommosta sen pariskuntaloman kuuluukin olla.

  Himokselle olisi mukava matka lähteä tuoreen kihlattuni kanssa 💛

 150. :) sanoo:

  Olen itse asiassa kattellu tuota samaa mökkiä missä olitte. Näyttää aivan ihanalta! Myös https://www.lomarengas.fi/mokit/sonkajarvi-miilu-14394 tämä olisi kiva sekä tämä https://www.lomarengas.fi/mokit/kolari-akaslompolo-onnela-13334 . En ole ikinä edes käynyt noin pohjoisessa missä tuo toinen mökki sijaitsee 😀

 151. Oona sanoo:

  Mökkiviikonloput on parasta 🙂 valitsisin Villa kuusirinne mökin Rukalta

 152. Krista sanoo:

  Hauholla Villa Ulappa! Olemme vuokranneet useasti Lomarenkaan kautta mökkejä ja etenkin juuri Hauholta ja kaikki on aina toiminut hyvin. Olisi siis niin ihanaa voittaa!

 153. Jeni sanoo:

  Turun seudulla oli ihana, tunnelmallinen hirsimökki pienen lammen rannalla, semmoinen voisi olla tämän rakkausloman kohde. Rakkauslomaa kaipaisi takaisin yhteen palannut ja vahvempi ja rakastuneempi kuin koskaan oleva pari, joka haluaisi vaan nauttia toistensa seurasta ja rakastaa ilman muita häiriötekijöitä 🙂

 154. E sanoo:

  Kolilta Joku mökki, esim. Kainaloranta. Kolille ollaan suunniteltu reissua jo pitkään!

 155. Katja J. sanoo:

  Lomarenkaalla on paljon ihania mökkejä.
  Valitsisin varmaa Himoksen Helmi-mökin.
  Viettäisin ikimuistoiset syntymäpäivät mökillä!

 156. Sanna sanoo:

  Jonnekin Lappiin lähdettäis, tämmönen palkinto ois ihana yllätys miehelle 😍 Ollaan pari kertaa oltu Levillä mökillä lomarenkaan kautta ja on ollut kyllä niin toimiva systeemi ja ihana mökki 😊

 157. Karkki sanoo:

  Teidän mökkikohde olisi aika huippu!

 158. Mari sanoo:

  Vuokatista lumikellonmaa😍

 159. HePe sanoo:

  Lomanne kuulosti oikein ihanalta ja houkuttelevalta. Äkkiseltään katsottuna valitsisin mökin: 13753, VILHOKARI , Naantali

 160. Jennie sanoo:

  Upea mökki ja varmasti ihan mahtava loma ollut! Kyllä minä valitsisin saman mökin kuin teillä, ihanalla poreammeella <3 14347, KASNÄS MARINA A 6 , Kemiönsaari. Rakkausloma mieheni kanssa kaksin ennen esikoisemme syntymää olisi mahtava tähän kevääseen. 🙂 <3

 161. Iina sanoo:

  Valitsisin jonkun Vuokatin ihanista mökeistä! Esim. https://www.lomarengas.fi/mokit/sotkamo-vuokatti-aatelin-linna-b4-karl-9066 Olisi ihanaa lähteä synnyinmaisemiin lomalle.

 162. Anna sanoo:

  Nappaisin mukaan miehen ja pari kaveria eri puolilta Suomea ja suunnattaisiin yhteiseen viikonlopun viettoon Villa Salixiin Mäntyharjulle. 🙂

 163. Marika sanoo:

  Sappeen Villa Borealis 🙂

 164. Emma sanoo:

  https://www.lomarengas.fi/mokit/saarijarvi-saarijarvi-lannevesi-pusula-13207

  Tämä olisi sopivan lähellä oleva lomakohde poikaystävän tai pienen kaveriporukan kanssa😍

 165. Nina sanoo:

  Esim. https://www.lomarengas.fi/mokit/porvoo-b-14285?siteName=

  Miehen kanssa kaksin lähtisimme viikonloppulomalle👌

 166. Nanni Uusitalo sanoo:

  Oi miten ihana loma!! Tämä teidän kohde sopis myös äärettömän hyvin meille! Lyhyt matka, upeat puitteet. Olisi helppo järjestää lastenhoitokin, kun isovanhemmat asuvat matkan varrella. Tälläinen ihana rakkausloma tulisi kyllä niin tarpeeseen.
  Ps. Kauniita kuvia, sulla on mieletön taito vangita tunnelmaa niihin!
  -Nanni

 167. Aino sanoo:

  Menisin tonne samaan missä te olitte!

 168. Tiia sanoo:

  10052, VILLA TUNTURI
  loma sallassa sopis meille, lasten kanssa emme ole vielä lapissa käynneet

 169. Marjo sanoo:

  5897, HALLAN KARHU D, PARITALO , Hyrynsalmi

  Tuo olis just ihana mökki meidän perheelle laskettelurinteiden läheltä, koiratkin pääsisi mukaan lomalle <3

 170. Emppu sanoo:

  Ihana rakkausloma 😍en oo kuullutkaan tästä lomarenkaasta ennen. Me ei varmaan kovin pitkälle lähdettäisi, katsoinkin että Raaseporissa oli useampikin kivan oloinen mökki vuokrattavana.

 171. Nina sanoo:

  Tännekö se vastaus piti arvontaa koskien laittaa.. 🙈🤭 Lehmus mökki Heinävedeltä 🤩🤩 Voi taivas miten rakastuin jo pelkkään ajatukseen että pääsis irtautumaan arjesta 🥰

 172. Nadja Wikberg sanoo:

  Sivuilta löytyi kyllä paljon ihania mökkejä! Valitsisin kuitenkin sellaisen mökin vuokrattavaksi kuin MONTANUS, sillä sinne mahtuisi meidän nelihenkisen perheen lisäksi (+kaksi koiranpentua) vielä meidän kummitytön perhe mukaan! Toivottavasti arpaonni suosii! 😍

 173. Iraa sanoo:

  Juuri tuo sama missä olitte itsekkin😍 siellä saataisiin kahden keskistä aikaa mieheni kanssa❤️

 174. Inka sanoo:

  Jos voittaisin lahjakortin, lähtisin mieheni kanssa Lappiin lomarenkaan mökkiin yöpymään 🙂

 175. Hanna sanoo:

  Wau ihanat puitteet teillä ollu! <3 haluisin päästä kemiönsaaren kasnäs marina A6 mökkiin! 🙂

 176. Johanna sanoo:

  Tämä olisi niin ihana voittaa! Valitsisin mahdollisesti myös Kasnäsin. Ja ehdottomasti mentäis kahdestaan miehen kanssa. Laatuaika kahdestaan on ihan parasta! Meillä yhteisiä vuosia takana 18 vuotta 🙂

 177. Iida sanoo:

  Lehmus mökki. Heinävesi

 178. Nea Mattila sanoo:

  Levillä mökin, ihan minkä vain 😍

 179. Sari natunen sanoo:

  Valitsisin mökin missä rentoutua täysin ja unohtaa arjen murheet❣️ tämä loppu vuosi on ollut perheellemme raskas, yllättäen äitini menehtyi minun ollessa viimesillään raskaana. Siinä sitten mahan kanssa koitin järjestää hautajaiset ja kaikki muut äitin asiat ja olla ressaamatta liikaa ettei vaan vauva päätä syntyä. Ihana olisi aloitttaa 2020vuosi hyvin leväten ja unohtaen 2019 tuomat murheet

 180. Laura sanoo:

  Voisin vuokrata esim Koivurannan tai muun vähintään 3 makkarin mökin parin tunnin ajomatkan päästä Helsingistä 🙂

 181. Jonsku sanoo:

  Tuon samaisen mökin vuokraisin minäkin! 😍

 182. Minttu sanoo:

  Tutustuin vuokatin mökkeihin, koska sinne olen haaveillut perheen kanssa pääseväni. Esimerkiksi Helmi ja Marsalkka mökit olivat ihania.

 183. E sanoo:

  Oi olisi ihanaa päästä jälleen Kuusamoon, Honkapirttiin lomailemaan! Kaksi kertaa ollaan samassa paikassa jo lomailtu ja viimeisimmän kerrankin jälkeen uudesta lomasta samassa paikassa on jo puhuttu, niin lähtemättömän vaikutuksen mökki sekä omistaja rouva tekivät meihin! Tämä siis valikoituisi vuokrauskohteeksi 🙂

 184. Miisa sanoo:

  Apua ei osaa edes valita, niin paljon potentiaalisia vaihtoehtoja! Aiemminkin ollaan vuokrailtu Lomarenkaan kautta ja aina eri mökkejä, kiva päästä kokeilemaan uutta! Mutta kriteereinä aina järvi ja sauna 🙏 se on tärkein ❤️ ei tarvitse välttämättä edes juoksevaa vettä ti sähköä😄

 185. Jenni Hokkanen sanoo:

  Kuusamo, sänkelä niminen mökki

 186. Annu sanoo:

  Saariselältä mm. Kotka B vaikutti ihanalta isolle porukalle! Tarkoitus olisi lähteä perheen ja puolisoiden kanssa tutustumaan Saariselälle. 🙂

 187. Memmi sanoo:

  Veisin miehen pilkkireissulle Lappiin. Tulis varmaan otettua yksinäinen pieni mökki, keskellä ei mitään. Täysin luonnon keskeltä. Pakattais kimpsut ja kampsut sekä koirat reissulle mukaan. Ois upeeta voittaa, sillä tälläinen reissu ois mahtava irtiottoarjesta.

 188. Päivi parviainen sanoo:

  Villa Kaisa Hankasalmi. Isot ikkunat ja moderni ilme viehättää. Saunasta näytti olevan hienot maisemat. Mökille mukaan lähtisi viisi-henkinen perhe ja muutama serkku mahtuisi varmasti mukaan myös.

 189. pm sanoo:

  Karhun luolaan, Hämeenlinnaan menisin ja ehdottomasti miehen kanssa. Ei olla kanssa ikuisuuteen oltu kahdestaan missään. Ihanalta näytti teidän reissu. 🙂

 190. Milla K sanoo:

  Wau mikä arvonta! Jos voittaisin, mökkikohde olisi 13476, SILMUKKA Luostolta! <3

 191. Johanna sanoo:

  Veisin perheen Ähtäriin lomalle, siellä näytti parikin kivaa mökkiä olevan😊

 192. Mp sanoo:

  Hiidenlinna. Juhannus pyörähti silmissäni, tuo olis huikee meille ja lähisuvulle!

 193. Sonja sanoo:

  Vuokraisin Himokselta Safiiri-mökin! 🙂

 194. Heli sanoo:

  Varaisin varmaankin sen mökin eteläsuomesta joka olisi vapaana juhannuksena, lasten kanssa käytäisiin isolla kirkolla🤭

 195. Krista sanoo:

  Sepelkyyhkyyn lähettäisikn kaveripariskunnan kanssa rentoutumaan 😍

 196. jenniK sanoo:

  Me mentäis tolle samalle mökille varmaan, ois sopivan matkan päässä myös meiltä ja poreamme olis niin bueno!

 197. Pupu sanoo:

  Hankasalmella sijaitseva Villa Kaisa. Sopivalla etäisyydellä perheenjäsenistä ja maisemaikkunat kohdillaan päärakennuksessa ja saunassa. Kokeiluun!

 198. Krista sanoo:

  Valittaisiin myös kasnäsistä mökki, sopivan lähellä eikä matkoihin menis aikaa 😊

 199. Jenna sanoo:

  On kyllä vaikea valita vain yksi, mutta kriteerit olisi poreamme ja sauna ja mielellään 2mh jotta koko perhe sopisi 🙂

 200. Veera sanoo:

  Villa pinjaranta Kuopiossa näyttää mukavalta paikalta tai jokin muu ihana paikka siellä suunnalla.

 201. Maria sanoo:

  Meidän perhe viihtyisi viikonloppulomalla Kustavin Villa Ekdal mökissä 😍

 202. Elli sanoo:

  Vuokraisin mökin Hailuodosta, Marjaniemen helmen.

 203. Rosinantte sanoo:

  Lahjakortin käyttäisin ehdottomasti Vuokatin Aatelin linnan vuokraukseen 😍

 204. Tytti sanoo:

  Mökki saaristosta olis ihana miniloman viettoon😊

 205. Riitta Pernu sanoo:

  Hei!
  Ihan mielettömän ihana arvonta!!!!
  Ja äärettömän vaikea valita mieluista, mutta Ylläkselle mentäis jos voitettais. Joku Nordic chaletin tai Ski chaletin loma-asunnoista valittaisiin meille☺
  Terkuin Riitta

 206. Petra sanoo:

  Pikaisellakin selailulla löytyi kyllä montakin mökkiä jotka mielelläni vuokraisin! Suunnitelmissa kaveriporukan mökkiviikonloppu ensi kesänä miehen kolmekymppisten kunniaksi. Esim. Miilu, Villa Miestamo tai Villa Kotikoivu näyttäisi tähän tarkoitukseen kivoilta, vaikka varmaan muitakin hyviä vaihtoehtoja löytyy kun oikein kunnolla lähtee tutkimaan! 🙂

 207. Mariina sanoo:

  Vuokraisin jonkun ihanan mökin pohjoisesta!

 208. Loman tarpeessa sanoo:

  Olisi ihanaa oll puolison kanssa hetki luo.non rauhassa ihan ilman kiirettä ja aikatauluja <3

 209. Maiju sanoo:

  Vuokraisin lahjakortilla mökin joko Lapin Luostolta (Luostonseita) tai Saariselältä (Hilla). Ottaisin mukaan ystäviäni ja mahdollisesti äitini sekä koiran, jos olisi lemmikeille sallittu mökki.

 210. Ida sanoo:

  Vautsi mikä mökki! 😍 me haluttaisiin johonkin suhtkoht lähelle Helsinkiä ja Somerolta löytyi mökki jossa takuulla viihdyttäisiin ! 460 Sepelkyyhky ois meidän valinta 😍

 211. Johanna sanoo:

  Bongasin Porvoosta Örnvikin mökin, joka vaikuttaa ihanalta! https://www.lomarengas.fi/mokit/porvoo-c-14286?siteName=

 212. Mimmu sanoo:

  10465, VILLA MAAKOTKA , Sauvo

 213. Rosa sanoo:

  Tutkiskelin pitkään lomarenkaan sivuilta mökkejä, mutta sieltä osui valinnaksi juuri tuo samainen mökki, missä tekin olitte. Mökki mukavuuksilla ja paljulla, mutta silti ihanan pieni ja kompakti! Juuri sopiva lyhyelle lemmenlomalle, joka tulisi meidän perheeseen kyllä tarpeeseen vauvavuoden jälkeen! 🙂

 214. Anna sanoo:

  Vuokraisisin kohteen 14288, E , Porvoo
  🙂

 215. Olga sanoo:

  Oriveden Kotiranta ois ihana, tai jokin muu jossai ois saun ja palju😍

 216. Päivi sanoo:

  Useampi mökki Saimaan rannalta kiinnostaa, perinteisesti ollaan vietetty juhannus vuokramökissä.

 217. Teresa sanoo:

  Meidän perhe valitsisi Hilla mökin Ähtäristä 🙂

 218. Rr sanoo:

  11428, PYHÄN PÄKÄ , Kemijärvi

  Pyhä on meidän paikka. Tänne haaveillaan, että päästäs talvilomalla. Meillä on kolme poikaa (saman ikäiset muuten kuin teidän tytöt :D) jotka olisivat riemuissaan Lapin reissusta. Mukaan otettas miehen veljen perhe. Toisaalta olisi aivan ihana päästä myös rakkauslomalle miehen kanssa. Sillon vaan kateltas lähempää mökkiä, Syötteeltä. Käytäs hiihteleen ja laskeenkin ehkä, illalla vaan nautiskeltas mökissä takkatulen äärellä.

 219. jonna sanoo:

  tahkolle lähdettäis puolison kanssa. ❤️

 220. Henkku sanoo:

  Ihana postaus ja arvonta! Lähtisin perheeni kanssa Keski-Suomeen mökkeilemään ❤️

 221. Salla sanoo:

  Äkäslompolon Onnela

 222. Katri sanoo:

  Villa Päijänne Jyväskylässä olis mahtava kohde kaveriporukalla!

 223. M sanoo:

  Tammiranta Naantalissa, olis aika täydellinen mökki 😍

 224. jessica sanoo:

  830347, YLLÄSKYRÖ , Kolari
  tämä mökki olis hyvä❤️

 225. Anna Marttila sanoo:

  Leville mentäisiin keväällä viettämään juurikin rakkauslomaa johonkin mökkiin missä on poreamme 😍

 226. Emma sanoo:

  Tuo teidän valitsema mökki vaikutti ihanalta, saman voisin itsekin valita! 😍

 227. Nimetön sanoo:

  Rovaniemellä sijaitseva Villa Vihtori näyttää todella hyvältä vuokrakohteelta. 🤗

 228. Iikku sanoo:

  Me suunnattais tämän lahjakortin avustamana pohjoseen, rakastetaan Lappia😍 Mies täyttää pian 30vuotta ja mentäis perheen kesken viettämään Leville synttäreitä. 12898, ASPILEVI.👍🏼

 229. Ansku sanoo:

  Monta ihanaa mökkiä, mutta villa Päijänne se olisi! 🤩

 230. Bambi sanoo:

  Varmaan Lapin mökin! Sinne aiotaan ensi jouluna. Tai kesällä pitää vuokrata mökkiä ystävän häitä varten ku olen kaaso 🙂

 231. Essi sanoo:

  Täältä Pohjois-Karjalasta joku mökki 😍

 232. Ella sanoo:

  Jonnekin pohjoiseen suuntaisin perheen kanssa 😍

 233. Yasu sanoo:

  Porvoossa olevan Villa Maria näytti ihanalta, mutta muutkin lähimaastossa kävisi, oikeestaan mikä vaan ja ulkona oleva poreallas ois plussaa👌🙈 ens kesänä tulee puolison kanssa 10v yhdessä oloa ja missään ei olla oltu kahdestaan ilman lapsia.

 234. Jenni sanoo:

  Tahkolta mökki, ainakin Aida voisi vaikuttaa mukavalta 🙂

 235. Ninni sanoo:

  Rantamökki kesäksi kaveriporukan viikonlopun viettoon 🙂

 236. Jenni sanoo:

  Hillagammin valitsisin. Olisi upea kokemus!

 237. Ulla sanoo:

  Meillä ollut perheen haaveena jo vuosia päästä oikeaan Lappiin laskemaan..lapset laskee suksilla, minä laudalla joten hiihtolomalla olisi mahtavaa päästä Leville..käymätön paikka meille! Suht’ läheltä rinteitä olis kiva saada majoitus, mutta ei ihan keskeltä kaikkea hälinää..tää kohde vaikutti kivalta: https://www.lomarengas.fi/mokit/kittila-kittila-levi-tunturinlaita-c1-13851

 238. Minävain sanoo:

  Makarios-mökin Leviltä 🙂

 239. Anna sanoo:

  Tahkolla olisi ihana päästä käymään ja siellä näyttikin olevan kelpo mökkejä! Oi että🤩

 240. Senni Pylvänäinen sanoo:

  Keski-Suomen alueella olisi ihanaa päästä mökkeilemään kun Jyväskylässä asutaan 😄 On kyllä ihana arvonta ♥️

 241. emmi sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin vuokraakseni ihanalle kaveriporukallemme mökin juhannukseksi.
  Esimerkiksi tämä suloinen mökki (https://www.lomarengas.fi/mokit/hameenlinna-hauho-villa-ilmari-7943?siteName=) olisi loistava vaihtoehto meille koon, sijainnin ja varusteluiden puolesta. 🙂

 242. Noora Hämäläinen sanoo:

  mökiksi valikoituisi APILAN RAUHA Jämsästä.

 243. Saija sanoo:

  Vuokraisin varmaan jonkun mökin Kittilästä tai Inarista! ♥

 244. Tiina sanoo:

  Valitsisin Ahvenkallion👍

 245. Heidi sanoo:

  Ehdottomasti mieheni kanssa valittaisiin tämä sama mökki! Näyttää niin ihanalle, mutta meidän oma tilanne ei mahdollista tälläisen vuokraamista juuri nyt.

 246. Saana sanoo:

  Rakkausloma olisikin mieletön, mutta yhtä hyvin voisin napata vaikka kaveripariskunnan muksujen kera minilomalle. Lapissa en ole koskaan, siellä näyttäisi olevan hurjasti valinnan varaa. Vaihtoehtoisesti esimerkiksi tuo Houtskarin Kärki-mökki olisi ihana kohde!

 247. Jasmin sanoo:

  Vuokraisin Ahvenkallion mökin😍

 248. Sussu sanoo:

  Laittaisin vähän itse tuohon lisää rahaa ja vuokraisin koko perheelle ison mökin, esim. tämä: VILLA SATUMAA. Olisi mahtava päästä kesälomalla rentoutumaan yhdessä, ja yhteistä lomaa on niin vähän että olisi kiva keksiä jotain spesiaalia muttei liian pitkän ajomatkan päässä. Ihana arvonta!

 249. Laura sanoo:

  Tuo mökki, jossa te olitte, olisi täydellinen myös meille. Ihanan kuuloinen loma teillä! Olemme kerran viettäneet vastaavan rakkausloman hyvinvarustellussa saaristomökissä, ja se oli parasta ikinä.

 250. Ruka sanoo:

  Joutsen mökki Rukalla olisi aika kiva.

 251. Meri sanoo:

  Lähtisin perheeni kanssa Ylläkselle hiihtämään. Ylläksen/Äkäslompolon alueelta näyttää löytyvän hyvin kattava valikoima erilaisia mökkejä, mutta esimerkiksi tämä voisi olla mieleinen vaihtoehto:

  https://www.lomarengas.fi/mokit/kolari-akaslompolo-akasmartti-a-14229#

 252. Essi-Maaria sanoo:

  Revontuli 2 mökin Iso-syötteeltä vuokraisin koko perheelle 😍

 253. KataMeri sanoo:

  Ähtärin Hilla voisi olla oma valinta. Miehen kanssa 10 vuotis hääpäivä häämöttää keväällä. Arki vietetään lasten ehdoilla. Kahdenkeskistä aikaa ei ole koskaan liikaa. Voi kun arpa onni suosisi tässä ihanassa arvonnassa.

 254. Maria sanoo:

  Mökki Nuuksiossa olisi varmasti huippu näin retkeilyinnokkaalle!

 255. Nekku sanoo:

  Mieletön arvonta, olisipa hulppeaa voittaa! Esimerkiksi tämä kohde olisi ihana perheen kesken tai miehen kanssa kaksin:
  https://www.lomarengas.fi/mokit/jamsa-kuorevesi-apilan-rauha-13762?siteName

 256. Siiri sanoo:

  Villa Victoria Etelä-Karjalassa 🙂

 257. Riinu sanoo:

  Olisi ihana viettää rentouttava viikonloppu miehen kanssa! Mökkejä niin paljon etten osaa lempparia sanoa, mutta palju saisi olla ja takka olisi ihana myös.

 258. Jussi sanoo:

  Hei!

  Olipa mukavasti tehty blogikirjoitus ja mainiot kuvat

  Lomarenkaan upeasta valikoimasta suosikkinini on:

  14463, Panorama Hut , Rovaniemi

  Kiitos vielä ja Oikein Hyvää Uutta Vuotta!

 259. Karoliina sanoo:

  Voisin lähteä vaikka tuolle samaiselle mökille, näyttää niin kivalta 🙂

 260. Johannan sanoo:

  Teidän mökkiloma kuulosti aivan ihanalta!

  Jos voittaisin, lähtisimme mieheni kanssa nauttimaan ennen ensimmäisen lapsen syntymää yhteisestä ajasta luultavasti Kuusamoon Rukalle. Esimerkiksi Retkipirtti Kelohonka näytti viihtyisältä ja meille sopivalta paikalta.

  Hyvää Uutta Vuotta ja uutta vuosikymmentä koko perheellenne!

 261. -M sanoo:

  Mikä vaan melkeimpä kelpaisi. Ei haittais, että olis suht kohtuullisen ajomatkan päässä koska pieni vauva (ihan lähipäivinä syntyy), joka tietty lähtisi mukaan. En tiedä miten raaskisin jättää muut lapset kotiin…

 262. Sanna sanoo:

  Västantill-mökki Kemiönsaaressa olis just sopiva meidän perhelomalle ensi kesäksi 🙂

 263. PP sanoo:

  Tämä teidän mökki kiinnostaa. Emme ole juuri liikkuneet tuollapäin Suomea eikä mökkeilty tuollaisissa mökeissä, joten tämä olisi hieno kokemus. Minäkään en ole ollut poreammeessa!

 264. Iina sanoo:

  Vuokrattaisiin mökki lyhyen ajomatkan päästä kotoa koko perheelle. Poreallas olis ihana lillutella ja viettää yhteistä aikaa.

 265. Antti sanoo:

  Valitsisin ehdottomasti tämän saman mökin. Tämä olisi ihana yllätys puolisolleni ja olisi mahtava päästä viettämään kahdenkeskistä aikaa 😊

 266. Judi sanoo:

  Lähdettäis miehen ja koiran kanssa Kuusamoon viikoksi 😍 Lappiloma ollut meidän haaveissa jo vuosia ja ens talvena päätettiin lähteä kun kerrankin töiden puolesta sauma!
  Kuusamosta löytyi paljon mökkejä et mikä tahansa olisi täydellinen!

 267. Nimetön sanoo:

  Mäkkiloma on kiinnostanut jo pitkän aikaa, joten tämä kyllä ilahduttaisi suuresti 🙂 Naantalin Rantalan tai jonkin Kanäsin mökeistä varaisin omalle pikku perheelle kesällä. Herkkä lapsi saisi rauhassa nauttia vedestä ja kesästä ilman että tarvitsee jännittää toisia ihmisiä ja yllättäviä ääniä kuten uimarannalla tai puistossa, joissa aika ja energia menee lähinnä siihen yllätyksistä toipumiseen. Olisi ihanaa antaa hänelle mökkiloma vaan meidän kesken!

 268. Alma sanoo:

  Riekkoluosto ois mun valinta. Ihana mökki sopivalla etäisyydellä. Tässä oiski mökkiloman tarpeessa!

 269. Santtu sanoo:

  Laitoin äsken postin, mutta en ole varma muistinko laittaa nimeä/mailiosoitetta! Naantalin Rantalaa tai Kasnädin mökkejä valitsisin 🙂

 270. Mmarika sanoo:

  Meidäm valinta olisi

  https://www.lomarengas.fi/mokit/lieksa-koli-pielislinna-loma-koli-13944

  Me haluttais kans sopiva etäisyys kotoa, kauniit maisemat, sauna ja poreamme ulkona.

  Meillä 6kk kaksostytöt ja elämme täysin heille, olisipa ihana päästä kahdestaan mökkeilemään ja nauttimaan toisistamme ja luonnosta. Arki on niin kiireistä, että hyvä kun jutella ehtii. Tytöille olisi varmasti monta innokasta hoitajaa ❤️

 271. Elina sanoo:

  Vuokraisin Lomarenkaan kautta Satakunnasta jonkin hieman isomman mökin (esim. Porin Anttoora), jotta voitaisiin pitää kavereiden kanssa kiva ja rentouttava mökkiviikonloppu! 😎

 272. Sonja sanoo:

  Kuulostaa ihanalta lomalta! Suunnattaisiin miehen kanssa joko Porvooseen tai sitten tuonne samaan kohteeseen missä olitte. Mukava olisi päästä kahdestaan viikonlopun viettoon.

 273. Julia sanoo:

  14354 Kasnäs Marina c22 🙂

 274. Jenna sanoo:

  Valitsisin mökin taivalkoskelta, sillä pohjoiseen olisi ihana päästä tytönkanssa, sillä hänen ukki eli minun isä asuu siellä ja ei olla päästy yhdessä käymään vielä siellä. Voitaisiin ottaa mukaan mummi ja enokin. 🙂

 275. Sonja sanoo:

  Valitsisin tuon, jossa tekin olitte, eli: KASNÄS MARINA A 6 , Kemiönsaari

 276. Jenna sanoo:

  11908, HOLY PEAK , Pelkosenniemi
  Pelkosenniemi, Pyhä , , Lappi 😍

 277. Emmi Rantanen sanoo:

  Luultavasti tuollaisen samanlaisen missä te olitte 🤩🤩 vaikutti todella ihanalta 😍❤️ ja ennen vaavin syntymää ois tosi jees päästä kahdestaa johonki missä sais irtautuu kokonaan arjesta ✨❤️👌🏻

  Ystävällisin terveisin, Emmi Rantanen

 278. Liikkis sanoo:

  Inarissa oleva mökki Haukka näytti todella upealta! Siellä olisi ihana viettää rakkaan kanssa kaksin aikaa ja sulatella tietoa yllätysrakaudesta, joka toki otetaan ilomielin vastaan 🙂

 279. Hanna sanoo:

  14232, AHVENKALLIO , Myrskylä vaikutti kivalta.

 280. ennu sanoo:

  Mökillä ei olisi mitään väliä vaan sillä, että pääsisi.

 281. Nimetön sanoo:

  Haluaisin irtioton arjesta jonnekin luonnon helmaan. Esim. Utsjoella Tenojoen rannalla oleva mökki vaikutti tosi kivalta vuokramökiltä! 🙂

 282. Minde sanoo:

  https://www.lomarengas.fi/mokit/kouvola-valkeala-villa-pihlaja-13146?siteName= Ehdottomasti tämän. Olis tarpeeks lähellä kotia et päästäis miehen kanssa helposti viettämään aikaa kaksin!

 283. Jossueu sanoo:

  Oi näyttää niin ihanalta että voisin mennä vaikka tonne samoille hoodeille.

 284. Anniina sanoo:

  Himosputti 1, Jämsä, Himos 😍🤩

 285. Sofia sanoo:

  Mieheni kanssa voitais mennä Kuusamoon ihan vain kahdestaan ennen kuin toinen lapsemme syntyisi. Kuusamo olisi sopivan matkan päästä kotoa, joten aikaa ei kuluisi hirveästi matkoihin. Huttuperä 4 vaikuttaisi aika ihanalta luksusasunnolta rentoutumiseen.

 286. Kaisa sanoo:

  14484, VUOKATTI SUITES LAKESIDE 3 , Sotkamo

 287. Niina sanoo:

  Varaisin jonkun ihanan mökin lapista, en ole vielä varma minkä. Olisi ihana päästä mökkeilemään 😍

 288. Milka sanoo:

  SARVSJÖ Espoo mökki olisi upea vuokrata ystävien kanssa.

 289. Eve sanoo:

  Jonkun mökin Lapista! 😍😍😍

 290. Jenna K sanoo:

  Voi ei mikä arvonta, itku pääsee jos tämän voittaisi! Hektisen syksyn jälkeen lähdettäisiin puolison kanssa Saariselälle Lappiin rentoutumaan, liikkumaan ja olemaan ihan kahdestaan. Mökeistä Visapirtti vastaisi meidän odotuksia täydellisesti.

  Ihanaa uutta vuotta teille!

 291. Eveliina sanoo:

  Me lähdettäis oman murun kanssa laskettelu lomalle Vuokatin suites Hill hotelliin. Ai että yhteinen loma kuulostaisi paremmalta kuin hyvältä😇

 292. Ellu sanoo:

  Valinnan vaikeus iskisi. Nyt haluaisin vuokrata mökin jostain päin Lappia tai vaikka tästä suht läheltä Syötteeltä. Siellä yksi mukava oli ”Tunturisusi” niminen mökki. Kyllä kelpaisi. 😊

 293. Mira sanoo:

  Tällänen viikonloppu reissu olis ihan h u i p p u miehen kanssa!
  Nopealla selailulla esim Lohjan Villa Holkeri olisi sopiva!

 294. Sari sanoo:

  Se olisi joku kiva poreellinen ja saunallinen mökki kainuun/lapin alueella 🙂 laatuaikaa, ai ai

 295. Marsaaaa sanoo:

  Varmaan jokin saman alueen mökeistä kuin teillä tai juuri se KASNÄS MARINA A 6 , Kemiönsaari. Ihanaa vaihtelua olisi lähteä täältä Etelä-Pohjanmaalta etelään seikkailulle ja rentoutumaan ❣️

 296. Minna sanoo:

  Vuokraisin Tahko Spa Suites asunnon <3

 297. Emppu sanoo:

  Kasnäs Marina 6 A olis ihan täydellinen! Ei voida pienten lasten takia lähteä pitkälle häämatkalle ensi vuonna, mut mökkireissu viikonlopuksi oli ihan huippu😍

 298. Mirva sanoo:

  Esim. Levinkolmio, joku levin kohde vois olla kiva meille.

 299. Jenni sanoo:

  14140, HONKAKEKO , Kittilä, mukana Lomarenkaan kisassa 🥂😊😊

 300. Nora sanoo:

  Ylämökki, muurahaisrinne Kuopio

 301. Marjaana sanoo:

  Varmaankin Luostolta varattais joku pieni mökki, palattaisiin hääpäivän maisemiin.

 302. Tiina PK sanoo:

  Ihana tuo mökki! Mökkiloma tulisi kyllä tarpeeseen. En ole ollut koskaan Lapissa talvella, niin varmaan valinta olisi Ylläs Mustikka tai Kuusamosta joku mökki. Koira rajaa paljon kivoja mökkejä pois, mutta hoitopaikan saaminen esim. viikoksi on hankalaa.

 303. Lisbet sanoo:

  Tahkolta tai Himokselta vuokrattaisiin mökki perheen kanssa. 😊 Mökkireissut ihan parhaita, lisäksi jotain aktiviteettia päivisin yhdessä. Kylpylä tai laskettelurinne jos lähellä, niin a vot!

 304. Pia sanoo:

  Kiva arvonta, kumpa tärppäisi! 😍
  Otettaisiin varmaan joku mökki täältä kodin läheltä, niin matkoihin ei menisi niin kauaa. Harmi ettei yhtä upeaa mökkiä näkynyt olevan keski-suomessa, kun mikä tuo teidän oli. Upea!

 305. Maija sanoo:

  Tuo Kasnäsin Marina 😍
  Aivan ihanalta näytti teidän lomaviikonloppu!

 306. Henna sanoo:

  Jonkun ihanan modernin, mutta samalla kodikkaan mökin parin tunnin ajomatkan päästä pääkaupunkiseudulta.

 307. Jenny Kirjonen sanoo:

  13407 Villa Vuosselinhovi

  Tämän mökin meidän perhe vuokraisi ehdottomasti 😍

 308. Essi sanoo:

  Vuokraisin mökin 3940 Tunturisuden Pudasjärveltä

 309. Vaula sanoo:

  Vuokraisin ylläkseltä tai leviltä mökin! Molemmissa paikoissa oli monia hyviä vaihtoehtoja!

 310. Saimi sanoo:

  Tarkkaa mökkiä en osaa sanoa, mutta kohteeksi valikoituisi Vuokatti! 🙂

 311. Karoliina sanoo:

  Mökki joka olisi Uudenmaan alueella ja jonne koira olisi tervetullut. Löytyi niin monta vaihtoehtoa että hankala sanoa yhtä. Mitään luksusta ei olisi pakko olla kunhan sauna löytyy 😊

 312. Marja Dogan sanoo:

  9799 kylpylänranta, Ikaalinen

 313. Miia sanoo:

  Rukalta tai syötteeltä iso mökki kaveriporukalla

 314. Suvi K. sanoo:

  Tällä hetkellä nimenomaan juuri tuollainen rauhallinen parisuhdeloma/mökkiloma tulisi tarpeeseen. 😉

 315. Sini sanoo:

  Mahtava mökki ja loma! Niin haaveilen tommoisesta ja todellakin vuokraisin just ton saman Kasnäsin Marina-mökin ❤️

 316. Amanda sanoo:

  Tosi vaikea heittää että mikä mökki vuokrattaisiin ja mistä, mutta ehdottomasti tuollainen missä ulkoporeallas ja minkä lähellä olisi skimbailumahdollisuus! Veisin mun miehen pikku hanimuunille ja mäkään en ole ikinä käyny ulkoporealtaassa joten Nou worries! T tyttö 27v

 317. Pia Kankaanpää sanoo:

  14266, ARCTIC LIGHT HUT , Sodankylä

 318. Marjut sanoo:

  Varmaan samoihin maisemiin lähtisin kuin te, Kasnäs on ihana!

 319. Maisa sanoo:

  https://www.lomarengas.fi/mokit/raasepori-pohja-villa-satumaa-11063?siteName= tämän löysin äkkiseltään, kun etsin uudenmaan alueelta lemmikkiystävällistä kohdetta, jossa olis poreamme/palju. Hienolta vaikuttaa. Tekis tosi hyvää tuollainen loma.

 320. Janina sanoo:

  Etelä-Suomesta joku kiva mökki 🙂

 321. Tiina K. sanoo:

  Jokin ihana mökki meren/järven rannalta paljulla tai poreammeella. Ihmisiä olis kiva saada mahtumaan kymmenkunta tai muutama vähemmän. ❤️ Lemmikitkin sais olla sallittuja…

 322. Mari sanoo:

  Kyllä mä lähtisin lappiin! 10857 Porokumpu, Rovaniemellä näytti aika sympaattiselta 😍

 323. Tiia Kaveri sanoo:

  13622 järvenranta,vaala

 324. Heta sanoo:

  5810, UTSUNUSKO A , Kittilä
  Monta ihanaa kohdetta, tämä nousi mieluisimmaksi 😍👌

 325. Jonha sanoo:

  Vaihtoehtoja on sen verran paljon, et yhessä kamu porukan kanssa kyllä valkattais mökki ✌️
  Mut levi tai kuusama olis kivoi mestoi 😊

 326. Nimetön sanoo:

  Kasnäs on kyllä ihana paikka!
  Erityisesti suosittelen seuraavan kerran kokeilemaan lastenkin kanssa se kylpylä ja erityisesti ravintola sen vieressä!
  On kaunis toki kesällä, mutta hurmaava myös vaikka pimeään syyslomaaikaan.

 327. Nimetön sanoo:

  Villa castillo, saariselkä

 328. Reetta sanoo:

  Pakkohan sitä olis mennä samaan mökkiin ku te olitte. Näytti aivan ihanalta mökiltä viettää just rakkauslomaa!

 329. Aino sanoo:

  Ahvenanmaalle olis ihana päästä mökkeilemään!

 330. Essi sanoo:

  Varmaan ton saman mökin kuin te, ihan vaan koska mä tykkää lillua porealtaissa (kylpyammeet, paljut, uima-altaat… oikeestaan kaikki käy!) ja mies taas tykkää saunoa 😀 kummallekin jotain.

 331. Laura sanoo:

  Kasnäs lomalla yllättäisin miesystävän😍

 332. SR sanoo:

  Otettaisiin miehen kanssa joku mökki Lapista. Esimerkiksi Karhunkieppi leviltä ja lähdettäisiin paljuun makaamaan viikonlopuksi!

 333. Jemppa sanoo:

  https://www.lomarengas.fi/mokit/kittila-katka-levikeskus-katkanlinna-a1-5379

  Tää ois aika ihana, mahtuis hyvin muutama ystävä mukaan. <3 Oon pitkään haaveillut pohjoisen reissusta, mutta budjetti on toistaiseksi tullut vastaan.

 334. Elina sanoo:

  Kohde 13288, Karhu B -mökki saariselältä!

 335. Johanna sanoo:

  Voi, vaihtoehtoja olisi kyllä ihan valtavasti!! Pitkään ollaan haaveiltu koko perheen Lapin reissusta, joten siksi esim. Villa Unari https://www.lomarengas.fi/mokit/sodankyla-villa-unari-5656 Sodankylässä täyttäisi toiveet oikein hyvin: kodikas mökki mukavuuksilla muttei turhan hieno, että tuntuu vielä mökiltä :). Upeat maisemat!

 336. Sonja sanoo:

  Kallioranta, Hankasalmi vaikuttaa kivalta :).

 337. Jensku sanoo:

  Voisin mennä melkeen mihin vaan, mutta varmaan valitsisin tuon tammirannan, on sellasen hyvät välimatkan päässä 🙂

 338. Kaisamari sanoo:

  Vau mikä loma ja arvonta! Valitsisin jonkun mökin pohjoisesta syksyn ruskaan 🙂

 339. Elli sanoo:

  Tahkolle lähdettäis! Esim.14147
  Tai upea kivipirtti Keuruulla 12569😍

 340. Sirkku sanoo:

  Ylläkselle, villa-jussi taisi olla😍

 341. Emmi sanoo:

  Tää arvonta tuli just oikeaan aikaan!! Mietittiin juuri joulupäivänä, että ensi vuonna lähdemme koko perhe Leville jouluksi! <3 Meitä on iso porukka, tarvitaan iso mökki! Odotan jo kovasti ensi joulua, koska silloin koko poppoo lähtisi mökille Leville yhdessä viettämään joulua<3

 342. Iitu sanoo:

  Tää tuli just sopivasti. Ollaan viettämässä uutta vuotta Ylläksellä miehen vanhempien ja veljen kanssa. Ois hienoa joskus lähteä ihan vaan omalla perheellä reissuun. Siks tää sama mökki, Sammalkaltio 2, ois ihan unelma paikka. Rinteeseen 1km ja ladulle 200m. Täydellistä 😍😍❄❄

 343. Emilia Käkilehto sanoo:

  Aivan ihania mökkejä! Oikeastaan mikä vaan. Kelpaisi Etelä-suomen alueelta!

 344. Maria sanoo:

  Voisimme puolison kanssa lähteä vaikkapa tuonne samalle mökille. Näyttää kyllä niin luksukselta! 🤩

 345. Elina sanoo:

  13927, KAINALORANTA Kolilla 😊 sopiva ajomatka kotonta

 346. Ee sanoo:

  Lappiin olen aina haaveillut pääseväni, joskus kevättalven tuntumassa ja esim Levin lokkarokka ois ihanan oloinen mökki meidän porukalle! Olis ihan mahtia voittaa, koska muuten tälläinen haave ei ole toteutumassa ainekaan tämä talvena!

 347. Emilia sanoo:

  Villemi, tai joku muu kiva mökki Saariselällä tai Ylläksellä

 348. Sande sanoo:

  Lähtisin kuusamoon perheeni kanssa 🙂

 349. Emilia sanoo:

  Sellainen mökki, jossa olisi sauna ja palju. Muuten ei niin väliä 🙂

 350. Sipu sanoo:

  Tammiranta Naantalista tai sitten jokin Lapin mökeistä!

 351. Dana sanoo:

  Joku mökki hyvien hiihto/laskettelureittien läheltä, kuten esimerkiksi Miilumaja!

 352. Sanni sanoo:

  Kasnäsiin lähdettäis mekin. Kesällä käytiin ja rakastuttiin paikkaan.

 353. Henna sanoo:

  Tuonne samaan paikkaan ehdottomasti jossa tekin olitte ja heti tammikuussa ettei käärmeet ole kiusana.

 354. Kukka sanoo:

  Onpa ihana arvonta!

  Oon pitkän aikaa halunnut Turun saaristoon ja tuo Kasnäs vaikuttaa omalta paikalta.

  Valitsisin ”Kasnäs Marina A4” -mökin (https://www.lomarengas.fi/mokit/kemionsaari-kasnas-kasnas-marina-a-4-14364)

 355. Mia sanoo:

  Lappiin ehdottomasti ja Ylläksen Menninkäisenpesä olisi ihana.

 356. Petri sanoo:

  3194, VOIHUHDANTIE Sauvosta mutta ehkä valitsenkin jonkun toisen, tuossa oli vene ja merenrannalla ne kriteerit joita arvostan mökkielämässä.

 357. Reetta sanoo:

  Oi, joko mökki tästä läheltä esim tämä kasnäs marina tai lapista jonkun tunturin juurelta. 🙂

 358. Sini sanoo:

  Vuokatti on mukavan lähellä meitä, keväthangille olisi kiva lähteä hiihtelemään perheen kanssa 😊https://www.lomarengas.fi/mokit/sotkamo-vuokatti-klz-timantti-13780

 359. Nita sanoo:

  12579, VILLA JALORUKA , Kuusamo
  Tää ois ihana

 360. Hannareetta sanoo:

  Kasnäs Marina B 16 sopisi meidän perheen lomanviettoon.

 361. Iines sanoo:

  Huipulta kuulostaa teidän loma 😍🌞

  Lähtisin mieheni kanssa Leville laskettelureissulle. Mökki olisi Tunturinlaita D1, olispa täydellistä!

 362. Vilma sanoo:

  Lapseni kanssa ihastelemaan lapin taikaa😍 sauna ja takka olisi unelmien mökissä 🙂

 363. Titta sanoo:

  Ähtäristä esim. kohde Hilla ei ovis kesällä yhdistää eläinpuisto/Tuuri-käynnit kiireettömästi.

 364. Susanne sanoo:

  Kasnäs Marina ❤ olisi ihanaa päästä vauva-arjen keskellä ihan kahden kesken nauttimaan parisuhdeajasta!

 365. Laura sanoo:

  14463, PANORAMA HUT, Rovaniemi

  Tämä majoitusvaihtoehto säväytti! Upea ja sopivan kokoinen kahdenkeskiseen ajanviettoon. Mikä olisi parempaa kuin herätä kumppanin vierestä tuollaisessa miljöössä! ❤️

 366. Satu sanoo:

  Villa Paasirinne olisi ihanan luxus ja uusi, ja sopivan matkan päässä. 😊

 367. Milja sanoo:

  Lapista mökki Petsankolo tai Rauhanranta 🙂

 368. Anna sanoo:

  Mekin haluttaisiin parisuhdelomalle Kasnäs Marinaan vaikuttaa niin ihanalta paikalta! 😍

 369. Susanna sanoo:

  Rakkauslomalle samaan paikkaan missä olitte! Kuulostaa ihanalta paikalta!

 370. Anna-Liisa sanoo:

  Apilanrauha Jämsässä ois ihana paikka 🙂

 371. Aada H. sanoo:

  13449, PISPALAN ELOKUVARANTA
  tai sitten Lapista joku!

 372. Sanna J. S. sanoo:

  Lähtisin määmatkalle 11071, MÄNTYMÄKI , Raasepori 🙂

 373. Miia sanoo:

  Tuo vois olla ainakin kiva: https://www.lomarengas.fi/mokit/kouvola-valkeala-kouvola-kaaro-2-11566 tai sitten joku muu perheelle soveltuva mökki Etelä-Suomesta 🙂

 374. senja sanoo:

  Purnurantaan, Lieksaan lähtisin perheen kanssa. Täydellisen rauhallinen ja kaunis paikka! Edelliskerrasta on ”vasta” 10 vuotta esikoista odottaessa, niin olisi kiva käydä piipahtamassa uudestaan 😀

 375. Pauliina sanoo:

  Ylläkselle tai muualle lappiin perheen kans😊

 376. Emma sanoo:

  Ähtärissä Aapeli Iso-mökki olisi ihana mökkilomailuun perheen kanssa 🙂

 377. Annu sanoo:

  Sappeesta vuokrattaisiin mökki! Ehkä villa Borealis😍

 378. Jenna sanoo:

  Hilla-mökki ähtärissä olisi ihana 😍

 379. Päivi sanoo:

  Tuulentupa tai Villa Vihtori.

  Perheellä lähtisimme.

 380. Anuliini sanoo:

  Levistar – mökeistä jokin. Levillä on aina niin hauskaa!

 381. Satu sanoo:

  Nyt iski kyllä suuri valinnanvaikeus. Kiinnostavia kohteita olisi Vuokatti, Ruka, Ylläs, Levi…muiden muassa. Jostain näistä valitsisin hyvin varustellun mökin perhelomaa varten.

 382. kaelta sanoo:

  Vaikka asun Turussa, en ole silti koskaan käynyt Turun saaristossa. Joten ehdottomasti ottaisin mökin sieltä, juuri vaikka Kemiönsaaresta 🙂

 383. Mari sanoo:

  Riekonkieppi, posio valittaisiin

 384. Niina sanoo:

  Himokselta joku ihanista mökeistä talviaikaan olisi ihana, esimerkisi Safiiri.

 385. Hukka sanoo:

  Himokselta Helmi 1 vaikutti täyttävän kaikki unelmamökin kriteerit itsellä!

 386. Tintti sanoo:

  Olisi ihanaa päästä mökkeilemään! Levillä näyttäisi olevan hyvä valikoima mökkejä.

 387. Nelliina sanoo:

  Oi, mikä ihana mökki teillä ja huippu arvonta. Tuohon samaan mökkiin voisin mieheni ”raahata” 😀

 388. Iiris sanoo:

  Valitsisin mökin nro 12148, nimeltään Louhiranta. Se sijaitsee kaukana kotoa, mutta samalla olisi mahdollista nähdä sukulaisia ja nauttia kunnolla kotimaanmatkailusta. 🙂

 389. Mika sanoo:

  Kasnäs Marina B 16

 390. Iina sanoo:

  Pyrykieppi ja kaksin kullan kaa! 😍😍😍

 391. Lottae sanoo:

  Vuokatista ihana mökki!

 392. Riikka sanoo:

  FURNÄSÖREN, Paraisilta. Hieman luksusta lomailuun.

 393. Suurperheen äiti sanoo:

  Ehdottomasti Karkkilan oma rauha!
  Mahtuisi juuri meidän perhe.. oma rauha ja hiljaisuus. Oijoi!

 394. Jana sanoo:

  Vuokraisin Kasnäisistä mökin Matilda A6. Olisi ihana päästä viettämään viikonloppu miehen kanssa kahdestaan 😍

 395. Minna sanoo:

  Ihanan näköistä😍 lähtisin tuonne samaan paikkaan miehen kanssa juhlistamaan ensimmäistä hääpäiväämme ja nauttimaan kahdenkeskisestä ajasta.

 396. Noora sanoo:

  Pielislinna Kolilla!

 397. Hmk sanoo:

  Lappiin menisin perheen kanssa.

 398. Jenna sanoo:

  Hirvikangas- mökki Keski-Suomesta vaikuttaa kivalle😍

 399. Eeva sanoo:

  Tuo Kasnäs Marina kyllä kiinnostaisi tai vaihtoehtoisesti jonnekin Lappiin.

 400. Nora sanoo:

  Olisi ihanaa 😍 7061, SARVSJÖ , Espoo

 401. Päivi sanoo:

  Jonnekin pohjoisen mökeistä, vaihtoehtoja oli niin monia, että vaikea valita nopeasti, mutta tärkeintä olisi rauha ja luonto lähellä ❤️😊

 402. Annakk sanoo:

  Kuusamosta Rantala ois varmaan mun valinta 🙂

 403. Eveliina sanoo:

  Ylläs tai Lapista joku iso mökki

 404. Noora Manninen sanoo:

  Mukana arvonnassa! Haluaisin kokeilla puolison kanssa samaa mökkiä, missä te vietitte viikonlopun, eli Kasnäs Marinaa. Se vaikutti postauksesi perusteella aivan ihanalta!

 405. Loviisa sanoo:

  Jonnekin Lappiin olisi ihana lähteä.

 406. Noorasof1a sanoo:

  Helmikuussa on syntymäpäiväni jolloin olisi kiva lähteä kaveriporukalla isompaan mökkiin juhlimaan. Kesällä on minun ja mieheni vuosipäivä joka vietettäisiin kahden kesken mökillä järven rannassa, esim 13234, VILLA KAISA , Hankasalmi näytti oikein mainiolta vaihtoehdolta!

 407. Heikura sanoo:

  Perheen kanssa laskettelulomalle olisi mahtavaa päästä. Pyhälle vuosien jälkeen olisi kiva palata❤️Vaikka mökkiin nimeltä Lumous❣️

 408. Tanja sanoo:

  Joku mökki suht läheltä pääkaupunkiseutua.ei niin väliä mikä kun vaan pääsisi mökkeilemään

 409. Susanna sanoo:

  Villa Kumpare Lohjalla. Sinne voisi viedä lähiperheenkin. ♥️
  (Jonnekin pohblks-Sjomeenkin olisi tietty ihana lähteä..)

 410. Tuua. sanoo:

  Tää tulis niin tarpeeseen! Toivottavasti onni suosii ☺️ mökiksi valitsin tämän : https://www.lomarengas.fi/mokit/kuusamo-vuosselin-kataja-7-12796

 411. Annina sanoo:

  Oli nii paljo ihania et vaikea valita, mut luultavasti Kalajoelta tai Pietarsaaren läheltä joku 🤗

 412. Pauliina Ojala sanoo:

  Mökillä ei niin väliä, kunhan se olisi pohjoisessa Suomessa! 💗

 413. Nina sanoo:

  Juurikin tuonne samaan Kasnäs marinaan mentäis ❤Oltiin viime kesänä Kasnäsissä hotellin puolella ja rakastuttiin paikkaan.

 414. Jasmin sanoo:

  Iso-Syöte olisi meille hyvä hiihtokohde, kunnon ladut ja lumet, mutta ajomatka kohtuullinen verrattuna Lapin kohteisiin 🙂 Aihki A näytti hyvältä !

 415. Jenni Juutinen sanoo:

  No ehdottomasti Tahkobalju!

 416. Tanya sanoo:

  Oi että! Ihanalta kuulostaa.
  Huikeita mökkejä. Pohjoiseen tekisi mieli lähteä, esimerkiksi Panorama Hut 14463 Rovaniemellä vaikutti tosi makeelta. Miehen kanssa lähdettäisiin kerrankin kahden kesken.

 417. Marika sanoo:

  Ottaisin ihan melkein minkä vaan mökin Lapista, kunhan pääsis vielä tänä talvena sinne lautailemaan!! <3 mukaan perhe ja puolisot

 418. Hanna sanoo:

  Villa Koivula, Ahola tai joku muu iso mökki Pohjois-Karjalasta! 😍

 419. E sanoo:

  Joku paikka Lapista 🙂

 420. Anni sanoo:

  Kasnäs ois bueno!👌🏽

 421. Tupu sanoo:

  OPPAS LAPLAND LEVI olisi upea!

 422. Hansu sanoo:

  Varmaan Hanko, Naantali tai sitten joku ihana luminen paikka😍❤️ Pitäisin kanssa rakkausloman mieheni kanssa🥰

 423. Susanna sanoo:

  Kuusamo kiinnostaa 😊

 424. Mila sanoo:

  Mökkeily on parasta kaikkina vuodenaikoina, kun Suomen luonto on niin kaunista, mutta eniten houkuttaisi lähteä lappiin nauttimaan keväthangista! Todennäköisesti Leville tai Ylläkselle lähtisin perheen kanssa <3

 425. JennaO sanoo:

  Oon iloinen teidän puolesta, että pääsitte viettämään välillä kahdenkeskistä lomaa <3 Teidän perhe on se syy, miksi aloin itsekin haaveilla omasta perheestä! Näytätte mallia, että lapsiarjesta voi tehdä ihanaa eikä parisuhde aina katoa sen jalkoihin. Vaikka lapset tuleekin ykkösenä, niin kyllä jokainen pari kaipaa joskus pienen paon arjesta 🙂

  https://www.lomarengas.fi/mokit/kemionsaari-kasnas-kasnas-marina-b-15-14390 ois unelma kohde johon haluaisin päästä miehen kanssa romanttista viikonloppua viettämään <3 Liian harvoin eli oikeestaan ei koskaan päästään kaksin minnekään.

 426. Amanda sanoo:

  Haluaisin tuonne samalle mökille missä te olitte, sillä Kasnäs on aivan ihana paikka, ja haluaisin näyttää sen poikaystävällenikin! 🙂 <3

 427. Liisa sanoo:

  Pyhän helmi 2 🙂

 428. Nina sanoo:

  Pyhätunturi ja sieltä Holypeak mökki, wautsiwau…

 429. Niko sanoo:

  Vilhokari tai tammiranta, perheen veisin

 430. mammatuinen sanoo:

  Tervakon!

 431. Kaisa sanoo:

  Hailuodossa joku kiva mökki 🙂

 432. Suvi sanoo:

  Lähtisin joko poikaystävän kanssa tai kaveriporukalla lappiin mökkeilemään, rentoutumaan ja hiihtämään ja ehkä laskettelemaan. Tässä olis hyvä sopivan mökkimäinen majoitusvaihtoehto https://www.lomarengas.fi/mokit/sodankyla-kakslauttanen-keromaja-14234

 433. Henriikka sanoo:

  Aamurusko 2 tai joku muu mökki Lapista ❤️

 434. Kaisa sanoo:

  Kelorakka Lodge Levillä näyttää niin ihanalta!

 435. Eveliina sanoo:

  Lapista jokin mökki! 🙂

 436. TiiaP sanoo:

  Leviltä vaikka Villa Kuura 🙂

 437. Riiu sanoo:

  Ähtärin Hilla-mökki näytti kivalta!

 438. JP sanoo:

  Vaikea valinta, joku mökki aika läheltä kotia jostain Etelä-Suomesta, vaikka toisaalta vois lähteä ihan mihin vaan kunhan aikaa löytyis matkustamiseen😊

 439. Amo sanoo:

  Valitsisin vaikka Vuokatista jonkun mökin ja lähtisin oman perheen kanssa:)

 440. Katja sanoo:

  Villakukkapää,isolla perheellä sinne:)

 441. Lennu sanoo:

  Suutarinkolo, Kittilä Levi. Ja sinne oma perhe (lapset, 7, 3, 1&1) ja isovanhemmat kerrankin avuks mukaan. Voimavarat vähissä ja kunnon maisemanvaihdos ja lomailu olis super👌 En voi ees kuvitella, mikä riemu olis päästä tuonne esim.
  Tai sit kaksin toi sama paikka, missä olitte, vaikutti ihanan rauhaisalle paikalle.

 442. J sanoo:

  Rukalta joku mökki, vaihtoehtoja oli paljon!

 443. Kerttu sanoo:

  Johonkin Etelä-Suomen mökeistä miehen ulkomailla asuvan perheen kanssa kesällä ❤️

 444. Emmi sanoo:

  Vaikkapa Pusula 😍

 445. Sonjaa sanoo:

  Lähtisin varmaan jonnekin Himoksen mökeistä. Pääsisi laskettelemaan, mutta kotoa kuitenkin kohtuullinen matka 😊

 446. Katriina sanoo:

  Kuusamosta ottaisin pienen mökin ja lähtisin hiihtelemään ihaniin maisemiin 🙂

 447. Masa sanoo:

  Samanlaiselle rakkauslomalle lähdettäisiin puolison kanssa! ❤

 448. Hiihtoniilo sanoo:

  Lähtisin perheeni kanssa hiihtämään lappiin. Olemme ihastuneet Ylläksen mahtaviin maisemiin ja latuihin, joten matkamme suuntautuisi myös tällä kertaa sinne. Mökkivaihtoehtoja on Lomarenkaalla runsaasti ja tämä voisi olla yksi hyvä vaihtoehto:
  https://www.lomarengas.fi/mokit/kolari-akaslompolo-tuulenpuuska-830441?siteName=

 449. Kissanen sanoo:

  Pispalan elokuvarantaan veisin parhaan ystävän rentoutumaan viikonlopuksi!

 450. Jenni sanoo:

  Teidän kuvat näytti ihanilta ja ulkoporeamme ja moderni sisustus houkuttelevalta, eli samaan paikkaan lähtisin jos voitto osuisi kohdalle. https://www.lomarengas.fi/mokit/kemionsaari-kasnas-kasnas-marina-a-6-14347

 451. Kaisa sanoo:

  Esim. Villa Miestamo näytti ihanalta! 🙂

 452. Antti T. sanoo:

  Villa Aallokko. Olisi meillekin vaimon kanssa ensimmäinen yö kaksistaan sitten vuoden 2010. 😬😅

 453. Vilhil sanoo:

  Teidän valitsemanne mökki näyttää upealta! Vähän kaukana meiltä, mutta ehkei kesällä mahdoton.. Sjöboda Inkoossa voisi olla meille kiva! Tai ehkäpä sittenkin vähän Lapin eksotiikkaa! Paljon kivoja vaihtoehtoja! Joko miehen kanssa kaksin tai sitten koko perheellä.

 454. Mira sanoo:

  Leville miehen ja kaveripariskunnan kanssa ❤️ mökki riippuen siitä mikä olisi vapaa kun meille sopiva aika löytyisi 😊

 455. KN sanoo:

  TAHKOVAARAAN koko perheen kanssa lomailemaan. Ulkoporeallas ehdoton 😍

 456. Saana sanoo:

  Valitsisin jonkun mökin 100km säteellä oulusta, ja menisin miehen kanssa kaksin lomalle!

 457. Manteli sanoo:

  Joku kiva mökki jostain pohjoisesta. Olisipa ihanaa ♥️

 458. Jenny sanoo:

  Villa pyöriäiseen veisin kaikki rakkaimmat sukulaiset ja ystävät nautiskelemaan😊

 459. Riikka sanoo:

  Ehdottomasti lähtisin puolisoni, lapseni sekä vanhempieni kanssa Lappiin keväällä hiihtelemään. Mielenkiintoisia vaihtoehtoja on monia, mutta esim. Ylläs tai Luosto voisi olla meidän porukalle sopivia paikkoja. 🙂

 460. Linda sanoo:

  Villa Kaivopuisto Pori 😍

 461. Lilli sanoo:

  Porin Heikinrantaan 🙂 Perillä odottaa laadukas hirsihuvila! Kiva poiketa myös Porissa, mutkattomia satakuntalaisia ja nuoruuden maisemia moikkaamassa 🙂

 462. Lomantarpeessa sanoo:

  Jos miehen kanssa lähtisimme niin Keski-Suomen lähistöltä joku pienempikin mökki kelpaisi, mutta palju tai ulkoporesmme olis ihana kokes, joten sellasta toivoisin ja tietysti sauna.
  Perheen kanssa jos mentäisiin, täytyisi tutkailla tarkempaan mökkiä jotta olisi pyörätuolille sopivat tilat.
  Tuolta sivustolta ei löytynyt hakukriteereistä vaihtoehtoa esteetön/inva, se olis hyvä ja tärkeä lisä sivustolle.

 463. Heidi sanoo:

  Esimerkiksi: 12601, AATELI ISLAND , Sotkamo vaikuttaa aivan ihanalta paikalta ,jossa saisi vain rentoutua ja nauttia hiljaisuudesta ja kahdenkeskisestä ajasta miehen kanssa.

 464. Miia sanoo:

  Miehen kanssa lähdettäisiin kahdestaan vaikka pidennetyn viikonlopun viettoon ihaniin Kolin maisemiin, siellä olisi useampikin mökkivaihtoehto 🙂

 465. Elina sanoo:

  Heippa! Varaisin mökin joko leviltä tai kolilta! 🙂

 466. Mia sanoo:

  Varmaan joku mökki rannalta Pohjois-Savosta.

 467. Paula sanoo:

  Mukana arvonnassa! Ehdottomasti kiinnostaa tuo Kasnäs Marina Kemiönsaaeessa. Toki paikalla ei ole niin väliä, jos voitto omalle kohdalle osuisi. Kunhan pääsisi mökin rauhaan perheen tai puolison kanssa 🙂

 468. K sanoo:

  En osannut valita vain yhtä. Lähdettäisiin ihanaan luksusmökkiin, omalla perheellä, tai sitten ystäväperheen kanssa 🙂

 469. Ilona sanoo:

  5380, KÄTKÄNLINNA A2 , Kittilä tuonne lähtisin ensi jouluksi🤩

 470. Liisa sanoo:

  Tuppuvaaran mökki Äkäslompolossa vaikuttaa juuri perheeni tyyliseltä, ja sijainti maksimoisi mahdollisuudet lumeen… 😀

 471. Jadeliini sanoo:

  Etelä-Suomesta joku mökeistä.. rantaa ja paljua toivoisin myös. Tai ainakin palju! En osaa sanoa tiettyä mökkiä vielä. Oi että!!!

 472. JJ sanoo:

  Mökkiviikonloppy Kasnäsissä olisi just ihana!

 473. Anni sanoo:

  Lappiin jonnekin! Monta kivaa vaihtoehtoa löytyis kyllä muualtakin.

 474. Helena sanoo:

  Jos voittaisin niin lähtisin miehen kanssa johonkin Turun mökeistä nauttimaan lapsivapaasta! 😍 Myös tämä teidän valinta näyttäisi oikein kivalta 😍

 475. Suuvi sanoo:

  Meitä lähtisi 5-henkinen perhe Punkaharjulle Päivärinteelle.

 476. Mia sanoo:

  Oi ihana arvonta! <3 tuo Kasnäsin mökki näyttää niin ihanalta, ehkäpä sitä pitäisi kokeilla 🙂

 477. Iituuu sanoo:

  13713, VÄYLÄNVARSI , Puumala

 478. Klaarastiina sanoo:

  Isosyötteen Rome 10 kiinnostaisi.

 479. Sirkku sanoo:

  Voi kyllä on vaikeaa! Ehkäpä Kustavista jactsi Ahvenanmaalta! Niin vaikeaa on valita mutta ihanaa olisi lomanen ihan missä vain. Teidän mökki oli niin ihana että sekin voisi olla se ihana oikea paikka!

 480. Ems sanoo:

  Loma kahdestaan Villa Helgessä olisi unelma

 481. Hanni sanoo:

  Ahvenkallio 🙂

 482. Juho sanoo:

  Ahvenkallio 🙂

 483. Piia sanoo:

  Synnyinseudulleni Liperiin mentäis koko perhe 🙂

 484. Jasmiina Hoo sanoo:

  Västantill Kemiönsaarella 🙂

 485. Heidi sanoo:

  En osaa kaikista mökeistä nyt päättää mutta vuokraisin luxus mökin pohjoisen suunnilta ja veisin miehen sinne! 🙂

 486. Marika sanoo:

  Veisin miehen jonnekin, missä olisi mahdollisimman hiljaista ja sauna ja ehkä mahdollisuus käydä pulahtamassa järvessä. Voitais samalla juhlia 1v hääpäivää, mikä oli tosin jo lokakuussa 😅

 487. Saara sanoo:

  Ehkä Villa Borealis Pälkäneellä 🙄

 488. Iida sanoo:

  Lähettäis miehen kanssa viettämään 10v hääpäivää pohjoiseen😍

 489. Oona sanoo:

  Lappiin olisi kiva mennä 🙂 Pyhälle tai Leville vaikkapa, esim tänne: https://www.lomarengas.fi/mokit/pelkosenniemi-pelkosenniemi-pyha-kelohippu-8804

 490. Lotta sanoo:

  Tuo Kasnäs Marina ois huippu kokea, veisin mieluusti muutaman ystävän sinne rentoutumaan ja kiitokseksk vuosien ystävyydestä!

 491. Iina sanoo:

  Lähtisimme jonnekin Keski-Suomeen mökkilomalle

 492. Sofia sanoo:

  Lähtisin mieheni kanssa jonnekin lappiin, esim. Leville mökkeilemään😊

 493. Mari sanoo:

  Oman perheen kanssa lähdettäisiin mökkeilemään johonkin laskettelukeskuksen/kylpylän lähettyville. 🙂 Valinta tehtäisiin yhdessä, jos onni suosii!

 494. Annika sanoo:

  Ihana loma teillä! Ihania mökkejä löytyi Lomarenkaalta vaikka kuinka, mutta valitsisin Sotkamon Vuokatista löytyvän Käenpesän. Lähtisimme perhelomalle ihanan aktiiviseen Vuokattiin hiihtämään ja loikoilemaan kylpylässä. Mökki oli söpö ja sopivan kompakti perheellemme loistavalla sijainnilla.

 495. Maija sanoo:

  Teillä ollu mukava loma 🙂 mökki, jossa lomailitte vaikuttaa tosi viihtyisältä!

 496. Iina sanoo:

  Oma rauha Karkkilasta! Ihana mökki ja siellä viettäisin kaveriporukan kanssa aikaa.

 497. Matleena sanoo:

  Lähettäis siskojen ja kälyjen kanssa keväällä mökille, kun edellisestä reissusta tulee pian jo vuosi täyteen. Paikka olisi jostain lähikunnista, ettei kenellekään tulisi hirveän pitkä matka. 🙂

 498. Jade sanoo:

  Monta houkuttelevaa kohdetta mutta upea Heikinranta jäi vahvimmin mieleen.

 499. Jenni sanoo:

  Me lähdettäisiin Vuokatin Iida mökkiin, jossa olemme käyneet ennenkin ja ihan huipuksi todettu 😍

 500. Julia sanoo:

  Lähtisin lappiin mieheni kans, ennen kuin esikoisemme syntyis ☺️ https://www.lomarengas.fi/mokit/kolari-yllasjarvi-yllaskyro-830347?siteName=

 501. Marjo sanoo:

  Villa Kuusirinne Rukalla olisi täydellinen paikka lähteä nauttimaan Rukan ulkoilumahdollisuuksista puolison tai kaveriporukan kanssa.

 502. Emilia sanoo:

  Tuo missä te olitte sijaitsee lähellä vanhempiani ja näytti niin upealta, että ehdottomasti haluaisin itsekin käydä siellä avopuolisoni kanssa. Toinen hyvä vaihtoehto olisi mökkiloma Itä-Suomessa.

 503. Jenppu sanoo:

  Tuo Kasnäs Marina olisi ihana paikka! Olemme ”saaristofaneja” ja kemiö on vielä käymättä ☺️😍

 504. Liisa sanoo:

  Vuokraisin alkukeväästä Lapista jonkin mökin, kuten Mäntypirtin, jonne mahtuisi mukaan läheisimmät ihmiset pienelle viikonlopun irtiottoreissulle laskettelemaan.

 505. Pallukka sanoo:

  Oi, melkeinpä mikä vain pohjois-savosta. Pikkulapsi perheenä vain haaveillaan mökkeilystä! ❤️

 506. Johanna sanoo:

  Kasnäs Marina näyttää aivan ihanalta!

 507. Sanna-Mari sanoo:

  https://www.lomarengas.fi/mokit/kuopio-nilsia-tahko-rantatahko-13256?siteName=
  Kuopioon kesällä olisi aivan ihana päästä perheen kanssa. Rantatahko huvila ihastutti kovasti.

  Myös tuo Käsnäs Marina jossa olette lomailleet vaikuttaa aivan upealta.

  Ehdottomasti mukana arvonnassa😊

 508. Kati sanoo:

  Kuusamoon ehdottomasti 🥰 ja vaikka tää mökki ois kiva – – > https://www.lomarengas.fi/mokit/kuusamo-rukajarven-kelopirtit-mustikka-9238

 509. Jonna Petäjistö sanoo:

  Todennäköisesti valintani olisi kohde 14125, KELOHIPPU , Kuusamo. Näyttää aivan ihanalta paikalta!

 510. Jenni sanoo:

  Ottaisin Kelohippu mökin Lapista. 🙂

 511. Susci sanoo:

  Kolille olen aina halunnut päästä, joten mökki Ahola Kolilla olisi valintani, jos niin onnekas olisin, että palkinnon voittaisin 💫

 512. Piipa sanoo:

  Monessa Lomarenkaan mökissä on oltu, kaikki ovat olleet hyviä. Mieluisin kuitenkin Lohikallio Asikkalassa.

 513. Nonnuska sanoo:

  Ehkäpä Tammiranta Naantalissa 😍

 514. Eveliina sanoo:

  Vuokraisin saman mökin, niin tyylikäs ja ulkoinen poreallas kruunaa kokonaisuuden 🙂

  https://www.lomarengas.fi/mokit/kemionsaari-kasnas-kasnas-marina-a-6-14347

 515. Tanja Rivinoja sanoo:

  6775, MERITÄHTI , Kemiönsaari olisi meidän valinta. Olen sitä monasti jo katsellut ja on sopivan matkan päässä.

 516. Tarja sanoo:

  Villa Klaara, Jämsä

 517. Outi sanoo:

  Mieheni kanssa rakkauslomalle jonnekin Levin mökeistä. Olisi ihana päästä kahdestaan pitkästä aikaa viettämään laatuaikaa rauhassa ilman muita häiriötekijöitä. Kaivataan tosissaan irtautumista arjen pyörityksestä ja olemaan vain kahden kesken.

 518. Anksu sanoo:

  Jonkin Kuusamon mökeistä varmaan valitsisin. 🙂

 519. Essi sanoo:

  Oi mikä arvonta! Lähettäis miehen kans Ylläkselle, Leville tai Rukalle😍 Lasketeltais ja rentouduttais🤩

 520. Saara T sanoo:

  Mä vuokraisin kyl mieheni kanssa tuon Kasnäsin mökin tai jonkun muun missä on poreamme. Ihan parasta olisi. 🥰

 521. anna s. sanoo:

  Kalajoelle voisimme perheen kanssa lähteä 🙂

 522. Eija k sanoo:

  Kalastajia perheessä, he saisivät valta. Lappi viehättää, Inari olisi hyvä kohde, myös Keski-Suomesta löytyy kivoja kohteita kalaisien järvien rannoilta.

 523. Hanna sanoo:

  Kasnäsissä oltiin syksyllä samassa huoneistossa. Uudelleen sinne tai sitten lappiin 🤩

 524. Pire sanoo:

  Oppas Lapland Levillä näyttäisi olevan tilaa ja tunnelmaa! 🙂

 525. Emilia sanoo:

  Lappiin! 😍

 526. Miija Yrjölä sanoo:

  Puumalaan olisi kiva päästä, siellä olisi mm. Kostua -mökki, joka sopisi meille 😀

 527. Koo2 sanoo:

  Kasnäsin mökki vaikuttaa huippupaikalta. Kolilla myös Turusen majat kivoja.

 528. Lettu sanoo:

  Tekisin lopullisen valinnan sen mukaan mikä vuodenaika olisi mahdollinen käyttää lomailuun. Valintani kohdistuisi joko saaristo/rannikkoalueiden tarjontaan tai sitten pohjoisen upeisiin vaihtoehtoihin.

 529. Pirjo Paloviita sanoo:

  Himokseen, Kolille…. Jos vielä hiihtolomalla pääsisi johonkin. 8 hlö

 530. Mari sanoo:

  Aina halunnu nähdä kalajoen hiekkasärkät ja yyterin,sinne siis suuntaisin.

 531. Alina sanoo:

  Me lähdettäisiin Lappiin perheen kanssa, se on ollut mun haave jo pidempään! Vaihtoehtoja näytti mökeissä olevan runsaasti, joten joku tunnelmallinen mökki olisi ihana 🙂

 532. Suttura sanoo:

  Ehkäpä Vuokatinhelmi 🙂

 533. Elli Suomi sanoo:

  Kasnäsin KASNÄS MARINA C 21 olisi ihana. Olemme viettäneet Kasnäsissä juhannuksia 2000 luvun alussa, kun lapset olivat pieniä ja olisi ihana mennä taas uudestaan=)

 534. Nea sanoo:

  Kyllä jompikumpi näistä veis voiton ja miehen kanssa lähdettäisiin ihan kahdestaan nauttimaan, varmaankin ratkaisee päivämäärät! ❤️️
  14463, PANORAMA HUT , Rovaniemi
  14347, KASNÄS MARINA A 6 , Kemiönsaari

 535. Mika sanoo:

  Ummelo, Pelkosenniemi llisi sellaisella paikalla misdä aina halunnut päästä käymään

 536. Elina sanoo:

  750043, HALLAKKA MÖKKI esim tuo, joka tapauksessa talvilomalle lumisiin maisemiin perheen kanssa.

 537. Sanna sanoo:

  Oulunsalon Säikkäranta näytti ihanalta, mutta voisi se olla joku muukin mökki Pohjois-Pohjanmaalta.

 538. Anu Lukkarila sanoo:

  Hillagammi on ehdottomasti yksi unelmakohteista, sinne tahtoisin!

 539. Marika sanoo:

  Honkalinna olisi hieno mökki rauhalliselle lomalle

 540. Leena sanoo:

  Ihania kuvia teillä. varmaan tämän mökin (Livontähti,Posio) vuokraisin omalle perheelle tai kaksin miehen kanssa.

 541. Laura Lappalainen sanoo:

  Esimerkiksi Norppa mökki Savonlinnassa olisi yks hyvä vaihtoehto. Joka tapauksessa Savonlinnaan ehdottomasti!

 542. Jane.R sanoo:

  Pitkän aikaa selailtuani ja mökki valikoimaa tutkituani täällä meilläpäin olevaan mökkiin johon lemmikit on sallittu eli Koivutupa.Kuopio.

 543. Sanna sanoo:

  Tahkon mökki

 544. Janika sanoo:

  Levillä oli muutama upea kohde, sinne siis suuntaisin, jos voitto napsahtais 🙂

 545. Ike sanoo:

  Tämä mökki Rukalla ois sopiva
  9157, RUKAKORPI 3
  Tuttavaperheen kanssa voitaisiin varata

 546. Laura sanoo:

  Levin Rinnelinna😍

 547. Sirpa Hyttinen sanoo:

  Tunturisusi, Syöte, Pudasjärvi

 548. Rosa sanoo:

  Oma rauha, Karkkila

 549. Johanna sanoo:

  Villa Kurki Hämeenlinnasta näytti mieluisalta. Toki vaihtoehtoja oli paljon!

 550. Ansku sanoo:

  Olemme käyttäneet melko paljon nimenomaan Lomarenkaan mökkejä, koska ne ovat ns. ”turvallisia” valintoja.
  500 euron lahjakortin käyttäisin johonkin Kuusamon seudun mökkiin. Saisi normaaliin lomabudjettiin luksuslisäyksen, jolloin meille sopiva valikoima olisi laajempi.

 551. Pauli Kokki sanoo:

  9023, AMIRAALI I Vuokatissa, upeita kohteita paljon!

 552. Pauli Kokki sanoo:

  9023, AMIRAALI I Vuokatissa, upeita kohteita paljon!
  Vaikea valita

 553. Seija Utriainen sanoo:

  Kuhmoisten suunnalta olen katsellut, hyviä tasokkaita mökkejä. Varaus pitää tehdä ajoissa, mieluiten vuotta ennen.

 554. Elina sanoo:

  Tekisin saman kuin te. Eli laatuaikaa ihan vaan kahdestaan ❤️

 555. Jelkku sanoo:

  Asikkala 🤩✌🏻

 556. Tero Miettinen sanoo:

  Raudanniemen mökeille Mikkelissä olisi mukava mennä käymään ensikesänä.

 557. Johanna sanoo:

  Olemme olleet muutama vuosi sitten perheemme kanssa Raudanniemen mökeillä Mikkelissä ja sinne olisi mukava mennä uudestaan ensi kesänä.

 558. riikka sanoo:

  Ehdottomasti Lappiin 🙂

 559. J sanoo:

  Karhunkieppiin kera kavereiden!

 560. Sanna Kivioja-Fathi sanoo:

  Leviltä laatua ja luksusta!

 561. Emsku sanoo:

  Esimerkiksi Chalet Aurora näyttää ihanalta 😍

 562. Reeta sanoo:

  Johonkin Turun mökeistä viettämään viikonloppua 🙂 Tai miksi ei Lapin suuntaan pidemmäksi aikaa!

 563. Paula sanoo:

  Monia ihania mökkilomakohteita löytyi, esim. tämä olisi upea <3 https://www.lomarengas.fi/mokit/myrskyla-ahvenkallio-14232?siteName=

 564. Ansa sanoo:

  Lohjalta mökki ja viettämään ihanaa parisuhdeviikonloppua!

 565. Mari sanoo:

  10757, Pakanajoki Inarissa olisi ihana kokea!

 566. E sanoo:

  Oi, tuonne me lähdettäisiin! Ystävät mukaan pitkälle viikonlopulle, viinit kylmään ja sauna lämpiämään. Hymy nousee huulille jo pelkästä ajatuksestakin… 🙂

 567. Erja sanoo:

  Joku ihana mökki ulkoporeammeineen. Ei niin väliä mistä päin😍

 568. Tää olis aika kiva! Ajatuksestakin rentoutuu! Lyhyt matka kylpyläänkin, joka tois sitä kaivattua lisä rentoutta & hemmottelua, pois arjesta pääsemistä edes pariksi kolmeksi päivää! Mukavaa vaihtelua kun olisi ihan moderni mökki & upealla paikalla ♡ Ois kiva palkinto päästä kahdestaan tänne, niin tulisi tarpeeseen!! Tällasta reissua haaveillut kauan, mutta budjettiin ei mahdu millään. Tietty koirat mukaan reissuun. Tonne ois mukava lukkiutua pois kaikesta muusta, mutta halutessa lyhyt matka moneen paikkaan 👌😊🤗😎 Perfect!!

 569. Nina sanoo:

  Lapista joku hieno mökki ja ystävät lähtis mukaan!

 570. Annika Määttä sanoo:

  Levillä lähtäis käymään
  13672, SUKSITIE 11 B , Kittilä Toi vaikutti super ihanalta! Tulis kyllä tarpeeseen loma!

 571. Heini sanoo:

  Ukkohallaan on tarkoitus mennä lomailemaan perheen kanssa.

 572. Kia sanoo:

  Ihana rakkausloma olisi enemmän kuin paikallaan ja pohjoisen satumaiset maisemat olisivat haaveena upea kohde https://www.lomarengas.fi/mokit/kittila-sirkka-sointuilevi-2-d-13-9895 mutta upeat puitteet näköjään löytyvät myös Kemiönsaaresta!

 573. Tarja sanoo:

  Jyväskylä, Villa Päijänne

 574. Pirjo sanoo:

  Jokin erämökki kainuu-lappi suunnalta. Valinta tulee kohta ajankohtaiseksi kesäkuiselle kalareissulle. Joka vuotinen reissu rakkaan kanssa.

 575. Inkeri sanoo:

  Liian vaikea päätös tehdä yhtäkkiä, mutta ehdottomasti veden äärelle.

 576. Jari sanoo:

  Hillagammi, kohdenumero 13616, on aivan mielettömän hieno ja kauniissa erämaisessa paikassa!

 577. Tiia sanoo:

  https://www.lomarengas.fi/mokit/kemionsaari-kasnas-kasnas-marina-a-6-14347

  Tää sama mökki olis huippu! Laatuaikaa miehen kanssa jossain muualla ku kotona.

 578. Sanna-Mari sanoo:

  ihan sama missä mökki olisi, kunhan rauhallinen paikka, missä sauna ja poreallas. Saisi nauttia hiljaisuudesta ja rauhasta, unohtaa kaiken pahan ja surun ympäriltä edes hetkeksi..

 579. Riina sanoo:

  Ei olisi edes niin mökillä väliä, jos pääsisin puolisoni kanssa kahdestaan viikonloppua viettämään.

 580. Yoti sanoo:

  Tämä olisi ihanaa. Tuo teidän mökki näytti upealta ja sijainniltaan se olisi mahtava. Hanko kiinnostaisi myös sekä jos repäisisi niin Lappi 🙂

 581. Xeveliina sanoo:

  https://www.lomarengas.fi/mokit/naantali-tammiranta-14477

  Tämä kuulostaisi aivan täydelliseltä paikalta viettää 17-vuotispäiväämme miehen kanssa ja pääsisimme samalla testaamaan ensimmäistä kertaa myös sitä ulkoporeallasta! 🙂

 582. Mira sanoo:

  Joku ihana mökki Kuusamossa esim. Rukaherttua. Perheen kanssa lähtisin❤

 583. Milja sanoo:

  Ehkä Villa Pääsky Turussa!

 584. Aijju sanoo:

  13826, LIVONTÄHTI , Posio olisi mun valinta. Toiveissa on yllättää mies ennen toisen lapsemme syntymää <3 Ihana tuo mökki, missä olitte!!

 585. Anne sanoo:

  14323, VILLA POPULUS , Pertunmaa

 586. elisabet sanoo:

  Olisi ihana lähteä kevättalvella Lappiin.

 587. Am sanoo:

  Liian monta mökkiä, jotka kiinnostaisi. Pitäis tutkia minkä mökin äärellä olis parhaat kalaveet. 😁

 588. Anniina sanoo:

  13622, JÄRVENRANTA , Vaala

 589. Sini Parviainen sanoo:

  Mieheni täyttää ensi kesänä 30 vuotta, joten ehdottomasti varaisin mökin synttäreiden viettoa varten kaveriporukalle! 😍 Mökiksi ottaisin Pälkäneellä sijaitsevan Villa Polariksen. 🖤

 590. Sara sanoo:

  Esimerkiksi Rukakieku kuusamossa näytti ihanalta paikalta viettää rentouttava parisuhdeloma. 🙂

 591. hilkka sanoo:

  Rukalta joku ihana mökki 🙂

 592. Teija sanoo:

  Joku etelä suomen mökeistä. Mökissä pitäisi olla myös ulkoporeallas ja puusauna.

 593. Hipsu sanoo:

  https://www.lomarengas.fi/mokit/kuopio-nilsia-tahko-rantatahko-13256?siteName= Tässä olisi ihana vaihtoehto ulkoilumahdollisuuksien, sijainnin ja varustelun puolesta. 😊

 594. Antonnella sanoo:

  Hello from the South of France 🙂
  Thank you for this lottery draw ! If i win, i would like to stay in a cottage like this : https://www.lomarengas.fi/mokit/kittila-isorakka-kekkonen-1-11177
  Your pictures make me dream !!!

  (Hei Etelä-Ranskasta 🙂
  Kiitos arvonnasta! Jos voitan, haluaisin yöpyä mökissä näin: https://www.lomarengas.fi/mokit/kittila-isorakka-kekkonen-1-11177
  Kuvasi saavat minut unelmoimaan !!!)

 595. Minna L sanoo:

  Ehdottomasti suunnattaisiin mökkeilemään Kuusamoon! Tämä mökki olisi upea:
  https://www.lomarengas.fi/mokit/kuusamo-huuhkaja-2-13400

 596. Milla sanoo:

  Ihanan näköinen tuo paikka missä ootte ollut. ❤️ Yksi kiva, jonka bongasin on tää: https://www.lomarengas.fi/mokit/kuopio-nilsia-tahko-alppitahti-12619?siteName=

  Juhlin pian mun 30v-synttäreitä ja ois ihanaa kerrankin mennä kavereiden kanssa mökille. En oo elämässäni ollut ku kerran joskus 18-vuotiaana, joten ois kyllä aika ihanaa. Yleensä ollaan vaan perheen kanssa.

 597. Neea sanoo:

  Lappiin lähtisin. Monet mökit siellä olivat ihania, mutta suosikkini olivat Panorama hut tai Ylläskyrö, riippuen siitä kuinka isolla porukalla lähtisi. 😍

 598. Maria sanoo:

  Lasten kanssa lähdettäisiin hiihtolomalla pohjoiseen😊

 599. Linski sanoo:

  Tuo mökki, missä te olitte, kuulostaa ja näyttää tosi hyvältä! Sitä voisi seuraavaksi testata. Tosin jokin muukin mökki lähempää kotia kelpaisi.

 600. Jassu sanoo:

  Levillä oli paljon ihania mökkejä😍

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.