Järjestelyä ja nimikointia helpottavat tarrat & Tarramonsteri alekoodi

09.10.2020

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Tarramonsterin kanssa.

Syksy on jo hyvässä vauhdissa ja välikausivaatteet on otettu käyttöön. Ei mene aikaakaan kun saa alkaa kaivella jo talvikamppeetkin naftaliinista ja nyt on aika hyvä hetki viimeistään suorittaa kaikkien käyttöön otettujen lastenvaatteiden nimikointi. Olen itse tosi laiska nimikoija, se ei tosiaan ole mitään lempparipuuhaa. Mutta onneksi sitä hommaa helpottamaan on kehitetty Tarramonsterin tarrat, joita me ollaan käytetty jo vuosia nimikoimiseen. Mulla menee tosi kausittain se, että miten hoidan nimikoinnin. Silloin kun ostan kerralla ison satsin syyskamppeita esimerkiksi, nimikoin kaikki kerralla samantien. Mutta silloin jos vaikka uusia vaatteita kertyy ripotellen vaikkapa kesän aikana, en yleensä muista nimikoida. Sitten yritän hiki hatussa ennen dagista pitää nimikointi-iltamat. 

Tarramonsterin nimikointitarroissa parasta on juuri se helppous. Tarrat pysyy kiinni pesusta toiseen kun kerran liimaa ne paikoilleen, mutta lähtevät kuitenkin helposti repäisemällä irti kun vaatteet vie vaikka kirppikselle myyntiin. Tarramonsterin nimikointitarrat toimivat vaatteiden lisäksi loistavasti myös kengissä, laukuissa ja vaikka vesipulloissa. Me nimikoidaan nykyisin ihan kaikki, kun se helpottaa niin paljon. Koululaisten vanhempia kukaan ei enää käske nimikoimaan, mutta kyllä mä koen sen käteväksi, että koululaistenkin kamppeissa on nimi valmiina. Kyllä koulussakin voi jotain mennä hukkaan ja on aina todennäköisempää, että se löytyy, jos siinä on nimi.

Tarramonsterin nimikointitarroihin voi laittaa nimen lisäksi myös puhelinnumeron halutessaan, jos kirjoittaa etu- ja sukunimen etunimen kohdalle ja puhelinnumeron sukunimen kohdalle. Tällaisia tarroja suosin esimerkiksi harrastuskamppeissa ja muissa etenkin sellaisissa tavaroissa, jotka saattaisivat helposti päätyä jonnekin, missä ei tule käytyä säännöllisesti lähes joka päivä. 

Mä itse rakastan pyöreitä tarroja ja Tarramonsterin minipilkut ovatkin mun pitkäaikaisia suosikkeja. Tällä kertaa tilattiin nimikointiin Pikku Monsterin pakkaukset, joissa on pyöreiden minipilkkujen lisäksi myös suorakulmion muotoisia tarroja. Ne sopivat joihinkin kapeampiin pesulappuihin paremmin. Huomasin muuten, että Tarramonsterin sivuille on tullut myyntiin myös vähän isompia pyöreitä Maxipilkku-tarroja, jotka pysyy erityisen hyvin juuri tavaroissa, kuten niissä jo mainituissa vesipulloissa.

Lapset saivat itse valita kivat teemat nimitarroille ja meille tuli mm. yksisarvisia, söpöjä pilviä ja tähtiä, sekä huvipuistotarroja. Yritetään valita aina vähän erilaisia. Pikku Monsterin pakkauksessa on niin paljon tarroja, että meillä ainakin ne riittivät tosi hyvin ja vielä jäi jäljellekin. 

Vaikka vaatteiden nimikointi on suoraan sanottuna hieman puuduttavaa, sisustusnimikointi onkin ihan toinen juttu! Mä rakastan liimata laatikoihin tarrat esim. lastenhuoneessa, niin tietää mitä niissä on sisällä. Tarramonsterille on tullut nimikointitarrojen lisäksi huippuja järjestelytarroja, joilla voi merkata vaikka lelulaatikot tai hyllyt, että mitä niihin tulee. Nämä ovat ihan uusia. Aiemmin on ollut jo eri vaatteille järjestelytarroja, jotka helpottavat pyykkihuoltoa, kun jokainen voi niistä päätellä minne mitkäkin puhtaat vaatteet kuuluu laittaa. Mutta nämä lastenhuoneen järjestelytarrat on tosi kivoja myös ja siinä oli jo valmiiksi melkein kaikki lelut, mitä meillä on, kuten legot, barbiet, lautapelit, rakennuspalikat yms. huomioitu. 

Ja tuli muuten mieleen tätä kirjoittaessani, että nimikoinninhan voisi myös ulkoistaa lapsille. Ainakin meidän lapset rakastavat liimata tarroja, niin tässä olisi loistavaa sadepäivän puuhaa yhdessä lasten kanssa. 

ALEKOODI TARRAMONSTERIN VERKKOKAUPPAAN:

Jos teillä on tarvetta nimikoinnille, järjestelytarroille tai muille Tarramonsterin verkkokaupan tuotteille, kuten hoivakotitarroille, kasvomaskeille tai sukkapidikkeille, tässäpä teille oiva alekoodi! Koodilla IINAH20 saatte nyt 15% alennusta koko Tarramonsterin valikoimasta. Koodi on voimassa maanantaihin 12.10. asti.

Ihanaa viikonloppua kaikille <3


One Response to “Järjestelyä ja nimikointia helpottavat tarrat & Tarramonsteri alekoodi”

  1. TarjaL sanoo:

    Kivoja! Saako nuo vaatteista sit poiskin?

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.