Luukku 11. Mitä joululahjaksi 6-8v?

11.12.2020

Nyt on käyty leikki-ikäisten lahjatoiveet ja vähän isompien koululaisten lahjatoiveet läpi, niin nyt voitaisiin kurkata pikkukoululaisten eli 6-8-vuotiaiden lahjatoiveisiin! Tässäpä tulee listattuna taas meiltä  jo hyväksi havaittuja juttuja, sekä muutamia tämän talven toiveita:

1. Super Mario 3D All Stars -peli Switchille. Tämä on ihan huippu peli, jossa ei ole mitään liian pelottavaa tai sopimatonta, eli sopii hyvin pikkukoululaisille. Vaikeusasteeltaan kuitenkin sellainen, että ihan pienimmille voi olla haastava, eli suosittelisin sen puolesta enemmän juuri tälle 6-8v ikäluokalle tai siitä ylöspäin. Pienemmät voivat hyvin katsoa kyllä pelaamista ja kokeillakin, mutta ainakaan meillä 3v ei pääse tässä hirveän pitkälle vielä.

2. Kausikortti sisäliikuntapaikkaan. Mä niin kovasti toivon, että kaikki ihanat sisäliikuntapaikat ovat pystyssä vielä sitten kun koronatilanne taas helpottaa. Meillä koko perhe tykkää niistä ja tämä lahjatoive on suoraan meidän 7v:n toivekirjeestä. Aion itse tukea sisäliikuntapaikkoja ostamalla lahjakortin tai kausikortin ensi vuodelle.

3. Laadukas ja tyylikäs koulureppu, esim. tämä musta Doughnut. Meidän 9v toivoi mustaa koulureppua synttärilahjaksi tänä syksynä ja nyt meidän 7v on myös kiinnostunut tästä samanlaisesta repusta. Se on ollut todella hyvä ja toiminut käytössä. Pehmusteet ovat huiput, reppuun mahtuu paljon tavaraa ja se on selälle turvallinen.

4. Kirjalahjaksi esim. Mortina-sarjaa, Neropatin Päiväkirja -sarjaa tai Olga-sarjaa. Kaikki ovat ihan huippuja ja niissä on hauskat päähenkilöt ja juonenkäänteet.

5. Joku huippu pipo, esim. Acnen mini-Pansy. Meillä on jo yksi lasten Pansy ja yksi aikuisten Pansy ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä niihin. Kokoelmaa voisi laajentaa koko perheelle.

6. Lego Super Mario -legot. Ollaan suoraan sanoen ihastuttu näihin koko perhe, joten niitä varmaankin löytyy meidän joulupaketeista. Osia on paljon erilaisia – ensin täytyy hommata aloituspakkaus ja sitten sille kaveriksi on erilaisia lisäosia, joilla sarjaa voi laajentaa ja rakentaa erilaisia ratoja.

7. Lego Dots -sarjan legot. Nämä ovat olleet meillä toivottuja synttärilahjoiksi myös. Dots-sarjan legoilla voi tehdä erilaisia koruja, esineitä ja vaikka mitä muuta hauskaa. Näiden parissa viihtyy varmasti.

8. Tästä ei nyt ole kuvaa, mutta yksi toivottu lahja meillä on itse koottu askartelu- tai ompelulaatikko. Siihen voi hankkia esim. jämäpala-kankaita, erilaisia lankoja, nappeja, helmiä ja vaikka mitä. Kokoan itse tällaista ja olen kerännyt jo aiemmin syksyllä mm. Kierrätyskeskuksesta siihen erilaisia helmiä ja muita tarvikkeita. Tällainen lahja ilahduttaa varmasti askartelufaneja!

Tuttuun tapaan aion kysyä tänään IG:ssä myös seuraajien pikkukoululaisten lahjatoiveita ja jaan niitä sitten myös storyissa eteenpäin! Käy kertomassa oman lapsesi lahjatoiveet niin muutkin saavat hyviä lahjavinkkejä! 


Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.