Parhaita juttuja just nyt

08.01.2021

Perjantain kunniaksi on aika jakaa vähän viime aikojen lemppareita! Mitä on viime aikoina syöty, mitä katsottu telkkarista ja mitä puuhattu yhdessä koko perhe?

Parasta just nyt x10: 

Paras tv-sarja aikuisille: Katsotaan tällä hetkellä HBO:lta minisarjaa nimeltä Your Honor, joka on ihan huikea! Siis niin hyvin tehty sarja, joka pitää otteessaan. Ollaan katsottu 3/5 jaksoa ja katsotaan varmaan tänään viimeiset kaksi. En halua spoilata sarjasta mitään, mutta sanon vaan sen, että tällaista draaman kehitystä toivoin The Undoingilta, mutta se epäonnistui siinä surkeasti. Tämä sarja taas yllättää koko ajan ihan uusilla tavoilla.

Paras tv-sarja koko perheelle: Viiden tähden tähteet Netflixistä. Kokkikisassa kolme kilpailijaa kokkaa aina tähteistä uusia aterioita. Tästä sai niin paljon ideoita omaankin kokkailuun ja ruuan jämien hyödyntämiseen uusissa ruuissa. Sarjassa on vain kahdeksan jaksoa, toivottavasti se saa jatkoa!

Paras leffa: Katsottiin juuri vähän aikaa sitten lasten kanssa Netflixistä Meistä tulee sankareita ja se oli ihan viihdyttävä supersankarileffa lasten kanssa katsottavaksi. Leffassa alienit hyökkäävät maahan ja kidnappaavat kaikki supersankarit, joten supersankareiden lasten täytyy tietysti pelastaa maailma ja vanhempansa.

Paras tekeminen lasten kanssa: Just dance! Kaikki IG-seuraajat varmasti on nähneet, että meillä on pelattu sitä viime aikoina tosi paljon. Liikuntasuosituksista ei tarvitse sen kanssa murehtia, tulee koko perheellä täyteen viikon jokaisena päivänä. Mutta ulkoilu on kyllä toinen juttu, joka viime aikoina on ollut erityisen ihanaa, koska nautin niin kovasti siitä, että meillä on lunta täällä Helsingissäkin.

Paras arkiruoka: Fried rice! Riisiä, proteiinia, herneitä, ituja, kevätsipulia ja mausteita. Ja aina tulee niin hyvää! Tähän saa upotettua jääkaapin ja pakasteenkin jämät ja aina täynnä makua. Itse tykkään maustaa seesamiöljyllä, soijalla, sokerilla ja chilihiutaleilla.

Paras herkku: Klementiinit todellakin. Ne on niin mehukkaita just nyt, että tulee syötyä useampi päivässä. Ihanan raikas herkku, joka maistuu myös lapsille.

Paras peli: Uno! Meidän 3v sai sen joululahjaksi ja hän haluaa pelata sitä ihan joka päivä ja monta kertaa päivässä. Taidotkin on kehittyneet nopeasti, kun hän on pelannut niin paljon. Hän pysyy hyvin mukana ja voittaa ihan yhtä usein kun kaikki muutkin. Ihana nähdä miten kovasti hän nauttii kun oppii uutta.

Paras juttu, joka on vielä tulossa: Nähdään viikonloppuna pitkästä aikaa meidän rakkaita ystäviä ja mennään tsekkaamaan heidän tulevan huikean kotinsa rakennustyömaa. Niin siistiä päästä näkemään mitä raksalla tapahtuu ja tietty nähdä ystäviä samalla ja vaihtaa kuulumisia. Ystäviä ei tosiaan ole saanut kuluneen vuoden aikana nähdä tarpeeksi.

Paras vaate: Lulu Lemonin mustat Align HR pant 28″ leggingssit. En halua enää ikinä käyttää mitään muita housuja. Nämä on mukavimmat ja rennoimmat ja myös imartelevimmat treenihousut, jotka mulla on ikinä ollut. Ei purista, ei kiristä, ei hierrä. Ihan perfect. Onneksi pyysin näitä joululahjaksi. Näistä tulee mun vaatekaapin kulmakivi ainakin niin kauan kun ei ole mitään sen kummempia menoja, joihin pitäisi pukeutua hienosti!

Paras juttu kuluneen viikon ajalta: Lapset leikkivät joululoman lopussa kokkisotaa ( tuon ylempänä mainitun Netflixin hävikkiruokaohjelman innoittamana) ja kokkasivat meidän keittiön antimista kumpikin aterian. Molemmilla oli aikaa 30 minuuttia ja kummatkin saivat valita maksimissaan neljä pääraaka-ainetta, jotka sitten sai maustaa ja tarjoilla miten halusi. Oli niin hauska seurata lasten kokkisotaa ja lopuksi tietty maistella tuotoksia! Molemmat tekivät niin herkulliset pasta-annokset, että! Ihanaa kun lasten kanssa voi jo keksiä kaikkea vähän monimutkaisempaakin haastetta (tai no siis he keksivät itse). Ja selkeästi ovat viettäneet riittävästi aikaa keittiössä, kun pastan teko sujui itsenäisesti oikein mainiosti molemmilta.

Näiden myötä toivotan ihanaa viikonloppua kaikille! 


Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.