Tyyli raskausaikana & 5x keväiset asut

09.04.2021

Kaupallinen yhteistyö Sokos kanssa.

Pukeutuminen ja oma tyyli ovat pienestä asti olleet mulle tosi tärkeitä juttuja. Ilmaisen itseäni vaatteilla, rakastan miettiä erilaisia asukokonaisuuksia ja kokeilla paljon erilaisia tyylejä, värejä ja muotoja vaatteissa. Mutta raskausaika on aina ollut mulle vähän sellaista haastavaa aikaa pukeutumisen kannalta. Tiedän periaatteessa miltä haluaisin näyttää, mutta sitten ne mun ajatukset ja todellisuus ei aina ihan ole kohdanneet. Alkuraskaudessa yleensä olen niin väsynyt, että ei paljoa jaksa vaatteita miettiä ja suurin osa omista vaatteista tuntuu tosi epämukavalta, mutta äitiysvaatteet on vielä liian suuria. Keskiraskaus on pukeutumisen kannalta yleensä mulle ihan hyvää aikaa ja lopussa taas sitten sama juttu, että mukavuus nousee kaikkein tärkeimmäksi tekijäksi vaatteissa ja muu tuntuu toisarvoiselta.

Tykkään korostaa vatsaa raskauspukeutumisessa, mutta samalla en kuitenkaan haluaisi ostaa hirveästi äitiysvaatteita, jotka menevät vain sen lyhyen ajan. Haluan mieluummin kestävämpiä ratkaisuja, joita voi käyttää myös raskauden jälkeen. Raskaudet ovat tarjonneet itselleni hyviä hetkiä tarkastella ja kehittää omaa tyyliä ja vaatekaappia. Olen yleensä jollain tapaa päivittänyt tyyliäni raskauden jälkeen. Raskausaikana yleensä pakkaan kaapista pois sellaiset vaatteet, jotka eivät mene vatsan kanssa. Se on samalla hyvä keino erotella kaapista ne vaatteet, joita on kaivannut raskauden aikana ja ne, joiden olemassaoloa ei ole edes muistanut. Sitten voi laittaa eteenpäin ne, joita ei ole kaivannut, ja näin saa omasta kaapista selkeämmän kokonaisuuden.

Tässä raskaudessa mulla on ollut tosi hyvä fiilis mun tyylistä. Tuntuu, että olen onnistunut ainakin toistaiseksi säilyttämään oman tyylin myös kasvavan vatsan kanssa. Tiedän, miltä haluan näyttää ja tiedän mistä tykkään. Siihen varmasti vaikuttaa se, että valikoin nykyään ostoksiani paljon tarkemmin kuin muutama vuosi sitten. Tuntuu, että olen löytänyt sen oman lookin vihdoin!

Kävin Sokoksen muotiviikoilla pyörähtämässä ja hakemassa itselleni viisi keväistä asua kuvauslainaan. Mulla on suuri kunnia tehdä tämän vuoden ajan Sokoksen kanssa vuosiyhteistyötä ja tällä kertaa oli muotiviikkojen vuoro! Vuoden aikana on luvassa vielä paljon muitakin kivoja juttuja. Oli ihanaa leikitellä erilaisilla tyyleillä ja kokeilla sellaisia asuja, joista olen haaveillut.  Sokoksella on mieletön valikoima erilaisia merkkejä, tyylejä ja värejä ja olisin voinut valita sieltä vaikka 10 asua, kun oli niin paljon kaikkea ihanaa. Mutta nämä viisi nyt nappasin mukaani ja sovittelin niitä kaikessa rauhassa kotona. Asuissa mukana olevat kengät ovat omiani, mutta muuten kaikki asujen osat ovat siis Sokoksen valikoimasta lainattuja.

5x keväiset asut Sokoksen muotiviikoilta

1. Asu – Pinkki kukkamekko & Marimekon laukku

Mekko – Y.A.S | Laukku – Marimekko 

Rakastan tämän asun värikkyyttä. Se on mukava ja kaunis ja kukkakuvio on niin ihanan iloinen. Marimekon laukku on ihanan pirteä ja keväinen. Tässä mekossa oli hyvin tilaa vielä mahalle kasvaa, mutta tämä menee super hyvin myös ilman mahaa. Ihan mieletön asu!

2. Asu – Laventelihuppari, bucket hat & neulehousut

Huppari – Noisy May | Housut – Y.A.S | Bucket Hat – Adidas

Asu oli ihanan rento ja housut maailman mukavimmat! Pehmeää neulosta, jonka kanssa mahakin mahtui hyvin ja mukavasti. Kuminauha vyötäröllä ei ollut liian puristava ja vyötärö oli tosi korkea. Huppari oli kokoa S, mutta sellainen hieman oversize-malli, joka oli myös mahan kanssa oikein mukava. Bucket Hat oli käännettävä, toisella puolella mustaa puuvillaa ja perus Addun raitaa, toisella puolella samettia ja kimalteleva logo.

3. Asu – Musta college, pliseeratut liehuhousut ja minimalistinen laukku

College – Noisy May | Housut – Y.A.S | Laukku – Tommy Hilfiger

Tämä asu oli yksi mun lemppareista näistä viidestä! Ihanat pliseeratut liehuhousut ja college, jossa trendikkäät kaulukset mukana. Laukku oli ihanan minimalistinen ja moneen eri asuun sopiva. Tässä asussa voisin mennä mihin vaan, lounaalle, pressiin tai syömään. Kirppiskierrokselle tai ruokakauppaan! Super mukava, mutta samalla näyttävä ja tyylikäs asu.

4. Asu – Beige neule & kukkahame

Neule – Samsoe Samsoe (ANNA V NECK väri: quicksand) | Hame – Fransa

Kaikista mun valitsemista asuista tämä oli kuulemma Oton lemppari, ja ihastuin kyllä tähän itsekin. Fransan keveä kukkahame oli maailman mukavin ja Samsoe Samsoen tyylikäs puuvillaneule sopi sen kanssa loistavasti. Hameessa on kauniita laventelin, oranssin ja punaisen sävyjä ja ihastuin siihen ihan 100%. Täydellinen kevääseen ja kesään tennareiden tai sandaalien kanssa.

5. Asu – Maailman ihanin hempeä juhlamekko

Mekko – InWear

Tämä puuteriroosan värinen InWearin mekko on vaan niin suloinen! Jos oltaisiin menossa kesällä häihin tai ristiäisiin (no jälkimmäisiin toivottavasti ollaan, jos koronatilanne sallii), niin tämä olisi todellakin mun valinta. Niin hempeä ja kaunis mekko ja tässäkin oli riittävästi tilaa kasvattaa pötsiä.

Rakastuin kyllä näihin kaikkiin asuihin ihan täysillä ja palauttaessani näitä kuvauslainaan ottamiani vaatteita päädyin myös ostamaan niistä itselleni jotain ihanaa, josta en raaskinut luopua. Sokoksella on todella ammattitaitoista ja mukavaa henkilökuntaa ja siellä on myös useammassa kerroksessa runsaasti tilaa tehdä ostoksia, vaikka toki ostokset onnistuvat myös verkkokaupan kautta. Sokoksella on nyt käynnissä siis kevään Muotiviikot  29.3.–25.4. ja kevään upeimmat uutuudet ovat kaikki saapuneet Sokoksen tavarataloihin. Miesten ja naisten muodin valikoima on täydentynyt suosituimpien merkkien uutuusmallistoilla ja valikoimaa oli tosi runsaasti kun kävin.

ALEKOODI:

Koodilla MUOTI20 saa verkkokaupasta yhdestä normaalihintaisesta pukeutumisen tuotteesta 20 % alennuksen. Etu löytyy myös S-mobiilista kuponkina ja sitä voi käyttää Sokos-tavaratalossa tai sokos.fi. Etu on voimassa Muotiviikkojen ajan 29.3.–25.4. eli nyt kannattaa hyödyntää se!

Käy ihmeessä katsomassa Instasta @iinalaura mun kevättyyli-reels ja kommentoimassa mikä asuista oli sun suosikki! 


Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.