Joulukalenteri luukku 6

06.12.2014

joulukalenteriluukku6Ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille! Joulukalenterissa on tänään luvassa Zeldan kirje joulupukille! Kuten Tiara, myös Zelda sai itse kertoa toiveensa. Zeldan kanssa käytettiin apuna lelukuvastoa, koska ei hän omasta päästä vielä olisi osannut kaikkea kertoa. Tyyppi huudahti kovin innostuneesti aina kun bongasi jotain kivaa, joten ei ollut vaikea päätellä lahjatoiveita.

P1011105xOikeastihan Zelda ei vielä joulusta tiedä eikä osaa lahjoja odottaa, mutta näistä vastauksista sai aika hyvää osviittaa siihen mitä voisi sinne pukinkonttiin laittaa!

zeldanlahjatoiveet

1.”Pelaa” eli oma pelikonsoli. No ei ehkä ihan vielä alle kaksivuotiaalle, vaikka isi varmaan olisikin aika innoissaan tästä, haahha!

2. ”Koia” eli koirapehmolelu. Zeldalla ei ole yhtään koirapehmolelua mutta Tiaralla on yksi, ilmeisesti hän haaveilee omasta pikkukoirasta.

3.”Vauvva” eli Baby Born. Tätä pitää miettiä, meillä nimittäin on jo muutama nukke, mutta toisaalta mulla oli itselläkin pienenä Baby Born ja leikin sillä kyllä ihan hulluna! Onhan se paljon oikeamman tuntuinen kuin nuo meidän nykyiset basic-pehmovartaloiset nuket. Tämä taisi olla suurin kaikista toiveista, Zelda on tosi kova hoitamaan kaikkia vauvanukkeja ja kärryttelee ja syöttää niitä joka päivä!

4.”Pehtop” eli Littlest petshop-hahmot. Näitä Tiarakin kerää, eiköhän molemmille eksy muutama tyyppi pukinkonttiin!

5.”Puuta-pete”, eli Puuha-Pete, toinen Zeldan suosikkihahmoista. Joka ilta iltasaduksi luetaan Zeldalle mun vanha Puuha-Pete kirja (ainoa kirja jonka hän jaksaa kuunnella alusta loppuun asti, ja vieläpä aika pitkä sellainen), telkkarista ei katsota mitään muuta kuin Puuha-Peteä, ja lelukuvaston puinen palomieskin oli Puutapete. Eli ehdottomasti pitää jostain etsiä Puuha-Pete -lelu pikkufanille!

6.”Eeko” eli Legoja. Zelda saattaa rakennella duploilla tyytyväisenä tunnin tai parikin putkeen, höpötellen samalla omiaan ja rakennellen, ja mä rakastan itsekin rakennella niillä. Toive ei siis yllätä ollenkaan! Meillä on kyllä jo paljon Duploja, mutta kyllä tuonne koriin vielä pienet söpöt eläinhahmot mahtuisivat!

7. ”Minni!” eli toinen niistä suosikkihahmoista. Zeldalla on mun vanha minnipehmolelu, ja hänen suuri aarteensa on Tiaran kummitädiltä saama Minni Hiiri -pussukka pompuloille ja pinneille. Zelda ihastui kuvastossa autolla ajelevaan Fischer Pricen Minni Hiireen, mikä ei myöskään yllätä, sillä Zelda on kova autofani.

Vielä uudemman kerran hyvän itsenäisyyspäivän toivotukset kaikille! Joulukalenteri jatkuu taas huomenna, ja itsenäisyyspäiväkuulumisiakin luvassa tämän viikonlopun aikana!

Mitä teidän taaperot toivovat pukilta?


13 Responses to “Joulukalenteri luukku 6”

  1. panda sanoo:

    ”Pehtop” mä en kestä kuinka ihana!! 😀

  2. Jellu sanoo:

    ”Eeko” ihana! 😀 kuopus 10kk ei oikeen osaa kertoo yhtään mitään mitä haluais eikä oikeen hänkään ymmärrä joulusta mitään 😀 mutta dublojatorneja on kiva hajottaa ja ottaa välillä suuhun 🙂 esikoinen taas tykkää hirveesti lego citystä ja pukki niitä tuokin jonkun verran 😉 hyvää itsenäisyyspäivää ja ihanaa joulunodotusta sinne päin! <3

    • Iina sanoo:

      Hahaa eeko on just hyvä 😀 Zeldalla on muitakin hienoja sanoja, esim aivastus on ahtahtuu ja ratsastaa on ahtahtaa 😀 Legot ja duplot on kyllä sellaisia lahjoja että ei voi mennä pieleen! ;D IHanaa joulunodotusta sinnekin<3

  3. Vivian sanoo:

    Voiiii ihana! 🙂 Meillä taapero toivoo paloautoa, kaupoissa aina ihastelee ja matkarattaista kuuluu kulkiessa piipaa piipaa piipaa…. Tai vaihtoehtoisesti viiuuu viiuuu.:D Hevoset ovat myös aika pop tällä hetkellä, pitää varmaan jotain hevosaiheistakin ostaa pukinkonttiin.

  4. Inga sanoo:

    Meidän 1v9kk toivoo kans koooraa! eli koiraa toivotaan täälläkin ja sitten vauvvaa 🙂 joulupukille on kirjoitettu ja varmasti paketeista löytyy kaikkea mukavaa 🙂

  5. Yes, please. sanoo:

    Itsehän olen täysin erimieltä tuosta Baby born vs. pehmovartaloiset nuket. Minun mielestä Baby born tuntuu enemmän joltain patsaalta kuin vauvalta. Tyttäreni 4,5 v ei jaksa vieläkään liikutella Baby bornin raajoja omin voimin. Nuken pukeminen turhauttaa itseänikin kun se on niiin jäykkä. Tai sitten meillä on vain joku kankea maanantaikappale 🙁

    • Iina sanoo:

      Aijaa no ompa harmi että teillä on noin! Mun Baby Bornia ainakin oli helppo pukea ja liikutella, sain sen itsekin 4-vuotiaana ja hyvin onnistui leikit 🙂 Tosin en sitten tiedä onko nää uudet jotenkin erilaisia?

      • Nimetön sanoo:

        Meillä tyttö sai baby bornin kuukausi sitten 3v syntymäpäivälahjaksi. Sillä on leikitty ehkä kaksi kertaa, vaikka on muuten kova hoitamaan nukkejaan. Syy on se, että se on ihan älyttömän jäykkä. Sitä napanappia hän ei saa lainkaan painettua eikä aina ees tuttia suuhun. Kyyneleitä ei saa puristettua…Harmittaa koko ostos. Suosittelen miettimään muita!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.