Vauvauvauvauva ♥

21.05.2011

Tänään aattelin keskittyy pelkästään vauvelin kuulumisiin ku mult on pyydetty nii mont kertaa taas vauva-aiheist postausta eli saamanne pitää :D. Eli täl hetkel mulla on menossa rv 18+5 eli puoliväli on jo kohta, enää viikko! Vauveli on alkanu liikkumaan iha kunnolla ja siel se möyrii mun masussa välil hurjastikkin. Viel ei ainakaa kovin selvästi tunnu masun päältä liikkeet ku vauva on nii hento ja pieni mut noin viikko-pari nii saattaa tuntuu jo paremmin, se on tietty ihan yksilöllistä, joillain tuntuu aiemmin joillain myöhemmin.  Vau.fi -sivustolla kerrotaan sikiön kehityksestä että 19:llä raskausviikolla jolla siis nyt oon vauva painaa jo päälle 200 grammaa ja on melkein 20cm pitkä. Toi on kyl tosi hassuu ku mulla on sellai amerikkalainen raskaussovellus mun puhelimes minkä latasin Android Marketist ja siin sanottii et se vauveli ois nyt jo 25cm ja painaiski enemmän, ota nyt noistaki selvää. Ehk jenkkivauvat kasvaa nopeemmin? No ei mut siis tosi kummallista, mut kai mä luotan kumminki suomalaisiin mittoihin enemmän. Se näyttää jo ihan oikeelta vauvalta, löysin googlest tommosen kuvan 19 raskausviikon sikiöstä:

Sil on jo pikku korvat ja kaikki ja koht se voi jo kuulla mitä me puhutaan ja mitä musaa kuunnellaan 😀
Tässä ois sit tnä otettu masukuva, on toi kyl pikkusen kasvanu paris viikossa 😀  Eli siis rv 18+5.

Tää viikko on menny kyl tosi hyvin, paitsi ainoo on toi krooninen pissahätä joka vaivaa mua 24/7, kokoajan saa juosta vessaan, mut se kuuluu asiaan ja on se viel aika pientä varmaan täs vaihees verrattuna siihen mitä tulee olemaan vaikka syksymmällä, sit ku oon iha viimesillään. On kans tosi helpottavaa ku vauva on alkanu liikkumaa enemmän nii tulee sellai fiilis et siel on oikeesti jotai :D. Tähän asti ollu jotenki nii epätodellinen olo. Ja varmasti se tunne konkretisoituu vaan lisää sit ku pääsee sinne ultraa ja näkee miten pikkunen voi. Siihen ois viel 10 päivää, ei oo enää paljoo ku viime ultrast asti oottanu et pääsee ja viime ultra oli maaliskuun lopussa :D. Sit voi alkaa jo miettimään nimiäki enemmän ku on käyny siellä ja on sellane paljo todellisempi fiilis. Toivottavasti tässä on teille vauva-asiaa tarpeeksi ainaki tältä erää, kyl mä tykkään puhuu vaavist mut mun elämässä vaa tapahtuu paljon kaikkee muutaki mist tykkään kirjottaa nii sen takii mun kaikki postaukset ei liity siihen.

Tässä viel pari päivän asu -kuvaa, eli tunika: GT, kengät: Vagabond

Nyt voisin kyl käpertyy tonne murun viereen kattoo King Kongii ja syömään ihanii tuoreita mansikoita mitä se kiltisti osti mulle ♥ Hyvää yötä kaikille 🙂


17 Responses to “Vauvauvauvauva ♥”

 1. Derya sanoo:

  huii toi on kasvanu ihan sikana ;o ♥ mitä te teette huomenna otonkaa? 🙂 soittele mulle tyylii joskus ku heräät mut soita antin puhelimee ku mun on hajonnu ihan kokonaa….

 2. Iina sanoo:

  Oikeesti?! Mun mielest ei oo ollenkaa! :D:DDD mut öööää huomen Otto on duunis ainaki 11-17 mut muuten ei mitää hajuu varmaa nyhvään himas???? Mut huomen voisin kyl juu soitella ♥♥

 3. BUUHANNA sanoo:

  Voiii ne potkut, sitku ne rupee ihan kunnolla tuntumaan nii sit se vasta huippuu onkin! TSemppiä 🙂

 4. Anonymous sanoo:

  voiei oot maailman ihanin<3

 5. Sanna sanoo:

  Kyllähän tuo masu on kasvanu 🙂 Mulle sanottiin semmonen vinkki että sitten ku vauvalla rupeaa unirytmi tulemaan nii aamulla pitäs juua jotain tosi sokeri pitoista juomista nii se hyvällä tuurilla herää ja on päivän hereillä eikä sitte yöllä ku yrittää mennä nukkumaan 😀 Toivottavasti vältyt tältä kauheelta selkä kivulta mikä mulla on! Ja ite säikähin ihan hirveesti ku viikon 20 jälkeen rupes tulemaan ”supistuksia” nii älä sitte sää säikähdä ;)Mukavia vointeja sinne kaikille kolmelle!

 6. Charlotte sanoo:

  niin söpö sun massu <3 tulee ihan ikävä omaa 😀 vois tehä jonku postauksen miten oma raskaus meni ja synnytyskertomuksen 😀 muistan et n. viikko ennen ku oliver synty mun mahan ympärys oli about 109cm :DD

 7. Anonymous sanoo:

  Oot kyllä niin upea ja kannat tuon pienen söpön masun hyvin! Paljon onnea koko perheelle ja toivottavasti raskaus sujuu hyvin loppuun asti! <3 🙂

 8. Iina sanoo:

  BUUHANNA: Hihi uskon 😀 on ne nytki siistei jo, oon iha mielissää aina ku se alkaa potkimaa ♥ Kiitos paljon ♥Anonyymi 1.31: Aww kiitoos ootpa ihana ♥Sanna: Aijaa no pitääpä koittaa sit ku se alkaa enemmän potkimaan, nyt ei viel ainakaa potki nii lujaa et valvottas yöllä 🙂 Hui en haluu kyl mitää selkäkipuja, koita kestää Sanna 🙁 ♥ Ja miten sulla on nii aikasin jo supistuksiaki? Tosi pelottavaa! Mut hyvä että varotit ja sulle ja Antille ja teiän vaavillekki hyvii vointeja ♥

 9. Iina sanoo:

  Charlotte: Aww kiitti ♥ Oi joo tee ihmeessä ois tosi kiva lukee! Mä en oo ees mitannu mun masun ympärystä viel, pitäis varmaa alkaa jo mittaileen 😀 Anonyymi 12.56: Oi ihana oot ♥ Kiitos paljon ja kaikkee hyvää sulle ♥♥

 10. reetta sanoo:

  yhy ihana <3 toivottavasti sulle ei tuu kauhean tukala kesä sitte ison mahan kanssa kamalilla helteillä :s

 11. andree sanoo:

  Pakko sanoo, että vaikka mullakin oli aluksi omat epäluuloni, niin tekstiesi perusteella vaikutat fiksulta ja suhtaudut kypsästi perheenlisäykseen 🙂 Vaikutat aidosti onnelliselta ja raskausmasu sopii sulle tosi hyvin! Ota rennosti ja tsemppiä!

 12. Jarno sanoo:

  Sun masu yhtäkuin <3 ! Odotan joka minuutti sitä et nähdään pian. Mul tulee hyvä olo, ku oot niin onnellinen ja positiivinen ja kaikkea.

 13. Iina sanoo:

  Reetta: aww ihana reetta oot ♥ No pitää kattoo et kuin kuuma kesä tulee ja kui iso masu mulle tulee, en kumminkaa onneks oo iha viimesillää viel kesällä ja sit ku oon syyskuus ja lokakuus nii on jo vähä viileempi :DAndree: Oi kiitti 🙂 Ihanasti sanottu ja kiitos ♥ Hauskaa kesää ♥Jarno: Oot mun murmeli mäki vaa venaa et tuut tänne ♥♥ Mä haluun et sä oot onnellinen kulta ja ihanaa jos sulle tulee hyvä olo ♥♥

 14. Anonymous sanoo:

  Oikein suloinen masu sulla 🙂 Täytyy nyt kysyä ku toi tunika on niin ihana että tarkotatko siis GT:llä Gina tricotia?

 15. Iina sanoo:

  Kiitos :)♥ Juu tarkotan 🙂

 16. Marianna sanoo:

  ihanat nuo sun kengät! ooh! oon niin metsästäny tuollasia! niin ja ihana blogi sulla ja oot myös tosi nättikin vielä:)!

 17. Iina sanoo:

  Awws kiitti, noi on ikävä kyllä jo pari vuotta vanhat et en tiiä löytyyks enää mistää :(( mut saman tyylisiä varmasti löytyy 🙂 Ootpa ihana ja toivottavasti jäät mulle lukijaksi ♥

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.