Perjantai

18.06.2011

Eilen päiväl oli tosi nätti ilma nii päätettii lähtee terassille vähän ottaa aurinkoo, mut siinä vaiheessa ku päästiin Stadiin asti nii aurinko oliki sen verran jo menny pilveen et siirryttiin Santa Fen sisätiloihin vetään kunnon mättösafkat. Oli kyl tosi hyvää ruokaa ja olin ihan mielettömän täynnä mun chicken fajitas -annoksesta. Olis toki voinut ottaa ruuistakin kuvat mut mun fajitakset oli sen verran sotkusii räpöstyksiä et ei ois saanu kovin kauniita kuvia :D. No ehkä se ei haittaa teitä ihan kauheesti. Ruuan jälkeen mentiin sit kiertelemään Aleksanterinkadun kauppoja joissa oli jo alennusmyynnit täydessä vauhdissa. Mulle tarttui muutama pieni ostos mukaan ja Ottoki sai uuden lippiksen ostettuu ku se oli kaivannu sellast jo pidemmän aikaa.

Päivän asu: Toppi & Leggingsit: H&M, Hame: Nelly.com/mamalicious, Koru: äidin vanha

Santa Fe ♥

Vihdoinki sain mojitoo (siis alkoholitonta) jota olin himoinnu koko kevään 😀 Onhan toi vähän laimeeta alkoholittomana ku siin on pelkkää soodaa mut on se parempi ku ei mitää ♥ Mun lempidrinkki ah ♥ Ja koska tiedän et joku alkaa tästä nillittämään kumminki et oon kauhee alkoholisti niin kehottaisin huomaamaan drinkin laimean ulkonäönki, ei oikee mojito todellakaan näytä noin vetiseltä 🙂

Kulta ♥

Toi mekko oli ihana mut mul oli nii kuuma et en jaksanu ees mennä sovittaan nii en uskaltanu sit ostaa :((

Emmis ♥

Prinsessalle villatakki ja pitsisukat: H&M

Mulle tuli sit kuumuuden jälkeen kylmä ku käveltiin ulkona ja nappasin One Waystä tollasen neuleen mukaani. Toi oli must tosi söpö ♥

 Tänään on taas tollanen kakka-ilma et en sit tiiä jaksaaks kauheesti liikkua minnekkään. Toisaalt viihdyn kyl sisälläki ja ihmettelen vaa pikkuneidin potkuja ja möyrimistä. On se vaan nii ihanaa ku tuntee ne liikkeet ♥ Varmaan lähdetään koht käveleen Columbukseen ruokakauppaan ja sit vois vaik kokkailla jotain jännää ja kattoo jotai leffaa. Eilen katottiin Sucker Punch niminen aika uus leffa joka oli ihan hauska sit ku siihen juoneen pääsi kunnol sisälle. Siin oli mielettömät musiikit ja pääosan esittäjä Emily Browning oli niiin nätti ♥

Haluun viel kiittää kaikkii teitä ihanii lukijoita jotka jaksatte kommentoida ja piristää mun päivää. Kiitos kaunnustuksesta ja toivottavasti jaksatte pysyy mun blogin mukana niin kauan ku sitä kirjotan ♥♥  Hauskaa päivää kaikille teille ♥


11 Responses to “Perjantai”

 1. Derya sanoo:

  aww oot söpönen ♥ ja tooosi söpö asu :)))

 2. Jarno sanoo:

  Oii ihana <3 ette oo soitellu ;<

 3. Iina sanoo:

  Derya: Itseppäs olet ♥♥ Murrurr ♥Jarno: Itte oot ihana ja ollaa puhuttu tänää jo kolmesti puhelimessa hömppä XD♥

 4. Anonymous sanoo:

  Ihanat vaatteet taas kerran! Ja masu kasvanu hurjasti 😮 ihana <3

 5. Anonymous sanoo:

  Käytätkö sä normi kaupoista ostettuja vaatteita vai mamma vaatteita?jos normi vaatteita ni ostatko isompaa kokoo kun mitä normaalisti käyttäisit ja istuuko ne ihan hyvin?osaatko kertoo missä Helsingissä myydään mammavaatteita, ja sellasii suht muodikkaita? 🙂

 6. Anonymous sanoo:

  Hei,Täytyy kyllä sanoa että olen muodonmuutoksestasi positiivisesti yllättynyt. Sinua tuli ennen nähtyä useasti Oulun kaduilla ja no vaikutit aika villiltä ja epäkypsältä tapaukselta – ei pahalla. Mahtavaa, että raskaus on kasvattanut sinua ja olet kasvanut henkisesti todella kypsäksi nuoreksi naiseksi ja jättänyt biletyksen taakse. Onnea odotukseen!

 7. Iina sanoo:

  Anonyymi 17.45: Awii kiitos ♥ Eiks ookki, se on jo tosi iso :D:DAnonyymi 10.53: Käytän mun vanhoja vaatteita hyvin pitkälti ja käytän edelleen xs-kokoo, mut farkut ja farkkuleggingsit saan jalkaan joko käärimäl sen vyötärön alaspäin tai sit laitan sillee jännästi kuminauhal sen napin kiinni, en osaa selittää mut voisin laittaa kuvan joku päivä : D Kyl mun mielestä istuu ihan hyvin. Mulla on yhet mammashortsit, yks mammahame ja yhet mammafarkut. H&M:llä on ihan kivoja mammavaatteita mut ei missään myydä mun mielest tarpeejs hienoja :(. Toivottavasti oli ees jotain apuu :OAnonyymi 17.25: Villi ja epäkypsä mä olinkin Oulun aikoina : D. Ihana saada tällanen kommentti, kiitos paljon ja kaikkee hyvää sulle ♥ 🙂

 8. Jasmina sanoo:

  Apuaa, oot ihan älyttömän kaunis noissa kuvis!

 9. Iina sanoo:

  Jasmina: Aww kiitos paljon nättimys ♥

 10. Anonymous sanoo:

  hei ihana hame, vieläkö omistat sen, voisin ostaa sen sulta jos et enää tarvitse?.. t.noora

 11. Anonymous sanoo:

  ilmoittele mulle vaikka spostiin 🙂 noora.hottinen@live.fi

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.