Korkeasaari

20.06.2011

Eilen oltiin Emmiksen ja Samin kaa Korkeasaaressa ja oli ihan sika kivaa! Harmi vaan kun Otto oli töissä eikä päässy mukaan :(. Lähettiin iltapäiväl joskus kolmen aikaan liikkeelle ja mentiin kalasatamasta dösällä Korkeasaareen. Ne liputki oli vaa seittemän euroo opiskelijakortilla nii ei ollu ees kallista. Ainoo miinus oli se et kun me päästiin sinne alko sataa kaatamalla vettä ja ei saanu kunnol otettuu kuvii ku pelkäsin ton järkkärin puolesta. Kierreltiin aluks vaan niit kaikkii sisällä olevii juttuja ja sit ku sade vähä taukos nii mentiin nopeesti tsekkaa kissalaakso ja jotai muit eläimii 😀 Käytiin kans lämpimäl kaakaolla ja meil oli tosi hauska päivä. Illalla tultiin ihan rättipoikkiväsyneinä meille ja syötiin pastaa ja jauhettiin paskaa. 😀 Miksei noi Rovaniemeläiset voi asuu lähempänä? :(. Meil on ollu niin hauskaa, onneks tää hauskuus ei viel lopu ku on viel tää päivä ja sit keskiviikkona lähdetään yhessä kaikki Ouluun. Pitäis alkaa pikkuhiljaa peseen pyykkii ja pakkailemaan et saan kaiken tarpeellisen mukaan.

Tässä lauantain päivän  asu: Toppi H&M, Farkkuleggingsit: VILA, Kengät: ZARA

Eilinen päivän asu: Toppi: Monki, Farkut: Bershka

Kilpikonnia jee

Söpö pikku sammakko, ei kyl tehny mieli pussaa tota 😀

Pupuleita ♥

Riikinkukko, toi oli kyl ihan vapaana siel vaa

Villihevonen

Kameleilla tais olla karvanlähtöaika? 😀

Tää Leijonakuva ei oo yhtää zoomattu, se tuli iha mielettömän lähelle! Ärsyttää vaan ku se oli niin likanen se turvalasi nii täst kuvastki tuli tosi epätarkka 😀

Leo Leijona

Kaakaoo ♥

Rovaniemen kyyhkyläiset ♥

Nahkatakki: H&M, Laukku: Primark

Tänään ois tarkotus mennä käymään kauppakeskus Ruoholahdessa sijaitsevassa Warehousessa joka on siis Outlet myymälä, sielt saa ihan superhalval kaikkii merkkivaatteita ja -kenkiä. Pitää kans kattoo jos piipahdettais K-raudassa ku mul ois haaveena et maalattais toi olohuoneen yks seinä harmaaks ja murul alko tänään lomaki nii ois aikaa maalata :D. Mut katsellaan mitä toi hömppä sanoo ♥ Hauskaa päiväää kaikille!


16 Responses to “Korkeasaari”

 1. Derya sanoo:

  herranjestas toi masu on jo biiig ♥♥ muru oot niin nätti :(( ja ps ps mäki haluun kattoo eläimii!!!

 2. Anonymous sanoo:

  lyön vetoo et ootte eronnu ennen ku vauva syntyy

 3. Anonymous sanoo:

  Toi masu, ihana <3 Miten se on yhtäkkii noi hirveenä kasvanu? 😀 Oot iha superkaunis ja toi masu NIIIIIIN pukee sua :)Ps. Huoh noita ilkeitä ihmisiä, ei kannata välittää. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos! 🙂

 4. roosa-mari sanoo:

  miks ihmisten pitää olla noin ilkeitä ?? 😮 (tohon anonyymin kommenttiin liittyen..) sul on muuten hurjan pitkät hiukset ! en oo aikasemmissa kuvissa huomannu 🙂

 5. Anonymous sanoo:

  lyön vetoo, että ette oo eronnu ennen ku vauva syntyy

 6. Jarno sanoo:

  Oii ollis ollut ihanaa olla teidän kanssa tuolla ♥ !!!awww pian ootta Oulussa ja otetaan sit kuvii ja tehdää kaikkee kivaaa. JA SUN MASU ooon taas kasvanu <3 ! Ihana !

 7. Essi sanoo:

  korkeasaari on kyl ihana paikka! kannataa sit mennä sinne teijän lapsen kaa, kun se on vähä vanhempi ja tajuu niistä eläimistä jo jotain:)

 8. Linnea sanoo:

  ihana toi leoparditoppi!:)ja pakko sanoa, että olipa lapsellinen tuo anonyymin kommentti, jotakin näköjään ärsyttää kun ootte niin söpö pari 😮

 9. Iina sanoo:

  Derya: Eiks ookki iso masu :D:D Ja neiti nättimys hei mä oon sun eläin, et sä muit eläimii tarvii ;))♥Anonyymi 16.31: Lyön vetoo et oot katkera ämmä jota kukaan ei rakasta :)Anonyymi 17.03: Mä en yhtää tiiä se on yhtäkkii vaa paisunu kunnon jalkapalloks :D:D Mut kiitti ♥♥ Ja en mä välitä tollasist idiooteist ;( Kaikkee hyvää sulle ♥Roosa-Mari: No niinpä ;SS Mut joo mul on 60cm pidennykset eli melkeinpä pisimmät mitä markkinoilla on :)Anonyymi: No se on hyvä veto ;D Koska ei me ollakkaan :DJarno: Joo niinpä tehää sit kaikkee kivaa ♥♥ Olet ihana ♥Essi: Nii onkin ja näin me mietittiinki et vika kerta ku kävin siel nyt sillee ”yksin”, ens kerral on sit pikkuprinsessa messis ♥ :DLinnea: Kiitti! :)♥ Ja niin kai, en tiiä nyt ollaaks nii söpöi mut pari kummiinki 😀 Otto on söpö ♥

 10. Melinda sanoo:

  sulla on kyllä tosi nätit hiukset! 🙂 onko pidennykset hankalahoitoiset vai? tätä blogia on kiva lukea,jatka samaan malliin :J

 11. Iina sanoo:

  Melinda: Kiitos, mä en itte viel oikee tykkää ku oma tukka vielki nii lyhyt blondausvaiheen jäljilt ku tapoin sen totaalisesti, mut onhan nää onneks jo jonku verran kasvanu 🙂 Nää on tosi helppohoitoset nää pidennykset, mulla on ollu samat maaliskuun alusta asti ja tosi hyvässä kunnossa vielki, kunhan vaan harjaa paljon ja letittää joka yö :)Jarno: ♥♥ Murr

 12. Siiri sanoo:

  sulla on tosi kiva blogi! ja oot sulonen 🙂

 13. Elena sanoo:

  Ihana tuo sun masu! 🙂 Mahtava blogi, postailethan taas pian!

 14. MinnnnaJ sanoo:

  hei onkos nuo neonpinkit rintsikat h&m:stä? iiiihanaaattt 😀

 15. Iina sanoo:

  Siiri: Hihii kiitos paljon ♥♥Elena: Aww kiitti, mäki kyl tykkään masust, viel enemmän kyl masuasukist ♥ Ja just tein uuden postauksen ;)Minnnnnaj: Juu sieltähän ne 🙂 Kiitos!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.