Ouluun!

21.06.2011

Kuten otsikkokin kertoo, lähdetään huomenna Oton kanssa mun äidin luokse Ouluun juhannuksen viettoon. Ollaan Oulussa varmaan ens viikon tiistaihin asti. Mä en yhtään tiiä millaset mahikset mul on siel päästä koneelle, otetaan kyl läppäri mukaan mut mun mutsin netti on kai rikki nii pitää kattoo. Saattaa tulla viikon mittanen postaustauko mut yritän parhaani et saisin jossain välis postattuu Oulustaki. Ihana päästä pitkästä aikaa Pohjoseen moikkaamaan kaikkii kavereita ja sukulaisii ja kummipoikaa ♥.
                    Tänään ollaan oltu vaan kotona, pesty pyykkiä ja siivottu. Piipahdettiin vaan pikasesti kaupassa ja sieltä sit tarttu mukaan pikkuneidille potkari ja maailman pehmosimmat pikku sukat. Eilen ostin itelleni Warehousesta Bershkan topin mut oon nii fiksu nii voitteko kuvitella et jätin vahingossa metroon sen pikku muovikassin jossa se toppi oli!! Arvatkaa kuinka paljon ärsytti ku huomasin vast himassa! Mut ei voi mitään, sitä ei kai sit vaan ollu tarkotettu mun topiksi :(. Se oli nii pieni ja surkee pussukka ja mul ei ollu ees käsilaukkuu nii se vaa unohtu sinne penkille. Tänää sit ku ostin neidille ne vaatteet nii annoin sen pussin heti Otolle etten vaa unohda minnekkään :D. Ihme tohelo mustki tullu, tai no oon kyl ain ollu vähä tämmönen, ei ollu tosiaan eka kerta ku mulle käy tolleen.
                   Kaikki on sanonu mulle nyt et masu kasvanu tosi paljon tosi nopeesti ja otin sit tänää uuden masukuvan ja kyl mäki oon huomannu et ei oo enää pikku pömppis. On tos kuvassa  kyl huomattava ero parin viikon takaseen kuvaan. Tänään kans ekaa kertaa huomasin kunnol et masu tärähtelee ku neiti potkii. Ei se joka kerta tietenkää mut aina ku se vähä kovemmin potkasee. En ois ikinä osannu kuvitella kui ihanaa on seurata sen liikkeitä, voisin tehä sitä vaan 24/7 mut pitäähän pikkuprinsessan nukkuukki välillä. Mut muutamana viime päivänä sille on alkanu ainaki mun mielest kehittyy enemmän sellast rytmii, et se on aina hereillä puolen päivän jälkeen jonku aikaa ja sit joskus viiden-kuuden aikoihin taas ja sit just ennenku mä alan nukkuu nii kunnon möyrimistä aina. On maailman ihaninta nukahtaa siihen ku tuntee et pikkusel on kaikki hyvin masussa. Mut sen pidemmittä höpinöittä tässä ois teille vähän kuvii:

Päivän asu: Nahkatakki ja leggingsit: H&M, Tunika: Gina Tricot, Kengät: Vagabond

Pikkuneidille potkari ja sukat: Name It

Masukuva, rv 23+1 ja ihana kotiasu XD

Rakastan ulkomaisii juorulehtii, noi on niiiiiiiin paljon parempii ku joku Seiska!

Ruotsalaiset ei vaa näköjää osaa kirjottaa, siis mustki LaDa GaGa on tosi hyvä! 😀

Mut nyt lähden kyl nukkumaan, kelloki jo kauheen paljon! Huominen menee sit pakatessa ja junassa istuessa. Koitan tosiaan postailla jossain vaiheessa mut en lupaa mitään, viimeistään ens viikolla sit Oulupostauksii. Hyvää yötä ja mahtavaa juhannusta näin etukäteen jo kaikille! ♥


16 Responses to “Ouluun!”

 1. Voi ei, Lada GaGa :”DJa ääää tuo sun masu on niin söpö :)http://dreamsandcocktails.blogspot.com/

 2. Iina sanoo:

  Maria Isabella: Haha toi oli niin huvittava moka :D:D Mut awws kiitti, ja käynpä tsekkailee sun blogii :))

 3. J sanoo:

  Sun maha on kyllä kasvanu ihan selvästi! Ihana 🙂

 4. Jarno sanoo:

  IHANAA ♥ Pian nähdään, wuwuu. Hei soitellaanpa tänään tai huomenna tai joskus siis nyt pian : ) Ihanaa jälleen tää mun Suomenkieli :D. Oot muuten tosi nätti, niinkuin aina kuvissa ♥♥ ja musta olis jees, jos ottaisitta Oton kans jonkun tosi coolin tai sellai söpön yhteiskuvan !

 5. Henna sanoo:

  Sulla on kyllä aika hyvän kokonen masu kun viikkoja vasta 24! 🙂 Ja kaunis masu onkin 🙂

 6. Karkki sanoo:

  Kiva tää metromoka kyllä! Käytiin pari talvee sitten sielpäin shoppaileen tosi paljon joululahjoja, jotka kaveri sitten onnistuneesti jätti junaan :):) Tosiaan _kaikki_ lahjat. Ei kauheesti naurattanu ku päästii kotiin ja siellä vasta huomattii :DIhana masu ja ihana blogi!

 7. Anonymous sanoo:

  Ihana masukuva!!! Näytät oikeen hehkuvan onnea.. neiti on kaunis ku mikä:)

 8. Anonymous sanoo:

  Todella kaunis oot, ihanat meikit tuossa kasvokuvassa 🙂 ja masu on = <3 eli supersöpöihana 😀

 9. Charlotte sanoo:

  aaawws sun massu <3 hyvää juhannusta! 🙂

 10. Anonymous sanoo:

  oiii! <3 ihana masukuva <3 Oikeesti mä vaan toivon sulle kaikkee hyvää! Ja noi anonyymit jotka sulle vittuilee sun meikeist ja siit kui nuori muka oot äidiks, nii ajattelisivat että jos ne tuis paksuiks, nii mitä siit sit sanottas. Mua säälittää lukee niitte ''toivoin sulle keskenmenoo''-kommentteja, ja aika paska olo tuli itellekki… Tottakai mullekki tuis itku, jos mulle sanottas noin jos oisin raskaana.. Mut älä sä lannistu! <3 kaikkee hyvää loppukuukausii <3 🙂

 11. Enni sanoo:

  Voi ei oot ihana. Löysin sun blogin ihan vahingossa ja luin kaikki sun tekstit yhdessä illassa 🙂 Oot niin kaunis ja ihan superaurinkoinen ja piristävä! Tyttös saa olla iloinen kun saa aivan mahtavat geenit sulta! Kaikkea hyvää sulle ja kasvavalle masulles♥Älä anna kateellisten anonyymien masentaa, olet paras 🙂

 12. Myksy sanoo:

  Voi kun näytät hyvältä ja jaksat raskausaikanakin panostaa ulkonäköön! :)Olisinpa voinut omina odotusaikoina ottaa susta mallia ;)Kaikkea hyvää loppuodotukseen 🙂

 13. Saga Nicole sanoo:

  Hei löysin sun blogin vasta äskettäin ja oon lukenu tätä jo vaik kuinka pitkälle tonne vanhoihin postauksiin! Ihana blogi.Munki äiti sai mut 19 vuotiaana kun se oli viel lukiossa ja tosi hyvin on tullu toimeen ja me ollaa äitinkaa ihan törkeenhyviä kavereitaki ku se on niin nuori, mulla ei oo mitää mitä mä en vois kertoo äitille samallailla ku jolleki kaverille ja me tehää kaikkee iha hulluu yhessä ja mun kaverit aina ihmettelee et mitä sä oikee teet tollasta sun mutsin kaa :DMä toivotan kauheesti hyvää onnee jatkoon ja vähän teille tulee ihanaa ja nuoret äidit on ihan parhaita, mä ainaki oon tosi onnellinen et mun äiti ei oo viel mikää mummeli 😉

 14. Iina sanoo:

  J: Hihii kiitti 😀 Ootappa kun näät seuraavan masukuvan! :DJarno: Ihana rakas ♥ Meillä oli superkivaa sun kaa Oulussa ja ihanaa ku oot nyt täällä ja oot söpöin ♥Henna: Joo oon itekki miettiny et mulla on jo tosi iso masu näille viikoille, siel perhevalmennuksessaki mul oli isompi masu ku jollain joka oli viikolla 27 :D! Mut kiitoksia ♥♥Karkki: Haha voiei teille kävi sit viel pahemmin ku mulle :D! Kiitoksia kovasti ja kaikkee hyvää sulle ♥Anonyymi 12.12: Voi kiitos, ihanasti sanottu ♥♥Jessie: Haha mäki käyn ain tuol välil vilkuilee et mitäs sitä tällä viikolla tapahtukaan :DAnonyymi 15.43: Kiitos paljon ihana ja kaikkee hyvää ♥♥Charlotte: Hihiii ♥ Nyt kyllä hävettää ku viikkoa liian myöhässä vastaan juhannustoivotuksiin :DD Mut kiitos kovasti ja toivottavasti teilki oli kiva jussi! :DAnonyymi 0.13: Ootpa ihanan kannustava! Kiitos ihanasta kommentista ja kaikkea hyvää sullekki ♥Enni: Kiva että tykkäät! Toivottavasti et kerenny viel kyllästyy mun blogiin ku vasta oot löytäny tän ja heti kauhee postaustauko 😀 Kiitos kaunis ♥♥Anonyymi 16.32: Haha no oon mä ajatellutkin ehkä ottaa tollasen, mut lähinnä Oton katseltavaksi, ehkä voisin tänne laittaa sellasen missä mulla on ees jotain ylävartalonkin peittona, en koe sitä jotenki vaan semmosena et tuntuis hyvältä laittaa niin paljastava kuva 😀 Vaik noi julkkisten kansikuvat onki tosi mageita :D! Mut kiitos ideasta 🙂 Katsellaan jos jotain saisin aikaseksi :)Myksy: Apua tää oli ehkä kivointa mitä mulle on sanottu! Tajuutkohan itekkään miten hyvän mielen teit mulle sillä että oot itse jo äiti ja sitten kerrot mulle että oisit halunnu ottaa musta mallia! Täytyy kyl sanoo et oon sunki blogia vilkuillu ja sulla on ihana tyyli ihan itselläs että et sä mitään mallia ois tarvinnukkaan, mut ihanasti sanottu joka tapauksessa ja kaikkee hyvää sullekkin 🙂 ♥Saga Nicole: Kiitos rohkaisevasta palautteesta! 🙂 Oon itekki kyl miettiny sitä että ei se yleensä lapsesta tunnu yhtään pahalta että on nuoret vanhemmat, päinvastoin. Ihmiset vaan tykkää arvostella muita aina ja kaikesta. Mutta kiitos kovasti ja kaikkea hyvää sinulle ♥♥ Toivottavasti jaksat jatkossakin seurailla mun blogia :)!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.