Shoppailin äitin varastossa

04.07.2011

Kuten otsikko kertoo nii kelasin nyt esitellä teille mun viimeaikojen ostokset ja löydöt joita tein ku tutkin mun vaatekasseja jotka on äidin varastossa Oulussa. Olin tosi yllättyny siitä et monet vaatteet joita oon ostanu muutama vuos sitten oli selkeesti sen mallisii et masu mahtuu niihin hyvin, oonkohan joskus nuorempana jo alitajusesti valmistautunu tähän raskauteen :D? No en tiedä, mut tosi kiva ku sain ”uusia” vaatteita ihan ilmaseks.. Näitten kuvissa näkyvien vaatteiden lisäksi ostin vielä maailman ihanimman mekon mun tädin häihin mut sen esittelen sit häiden jälkeen vasta ku en haluu et kukaa viel tietää miten pukeudun sinne.
                  Laitoin korkkarit jalkaan kuvien oton ajaks et sain vähän pientä luksusta munki päivään. Mul on niiiiiin ikävä korkkareita, ennen käytin jonkunlaisii korkoja lähes joka päivä ja nykyää en todellakaa uskalla laittaa ku pelkään et kaatuisin ja vauvalle sattuis jotain. Mut nyt oli hyvä tilaisuus ”käyttää” noitki pitkästä aikaa, laitoin vaa korkkarit jalkaa ja seisoin paikallani nii ei ollu mitää pelkoo kaatumisesta :D. En mä ennenkää niil oo kaatuillu mut oon vaa ylitarkka nyt ku en haluu et mitään ikävää sattuu.

Äidin varaston aarteita:

Tässä tän päivän asu, ton lyhyen hupparin löysin varastosta siis ja se on muistaakseni ostettu H&M:ltä vuonna 2005. T-paita: Gina Tricot, Farkkuleggingsit: Vila

Hame äidin varastosta ja tämäkin vuoden 2005 H&M -ostoksia, Toppi: Mango, korkkarit: H&M, toi hame on oikeesti siis tarkotettu lantiolle mut nyt ku on iso masu nii toi on täydellinen korkeavyötäröisenä :D

Trikoomekko ostettu ystävämyynnistä Oulusta vuonna 2006, merkki on joku friendtex, mut toi on ihana päällä ja laskeutuu tosi nätisti masunki kanssa. Korkkarit vintagea.

Mekko on Kylie Minoguen H&M:lle suunnittelemaa kesämallistoa ja ostettu vuonna 2007 Itävallan matkaa varten. Toi menee kans maxihameena kivasti nyt ja on ihanan kevyttä puuvillakangasta, ei tuu kuuma helteelläkään :).

Sitten vähän uusia ostoksia:

Rantamekko: H&M, toi ei ollu ees alennuksessa mut makso silti vaan 7.90€! Korkkarit: Iron Fist

Tääkin mekko löytyi H&M:ltä ja korkkarit: Spirit

Zooey M:n ihana velour oloasu löytyi One Waystä, olin niin pitkään ettiny tollasii ja sit löysin ihan superhalvalla alennusmyynneistä Oulusta. Korkkarit: Dorothy Perkins

Ja voitteko uskoa et noi kaikki kuvat on otettu 15min sisään samassa kohdassa asuntoa ja samoilla kuvausasetuksilla ja silti oon joka kuvassa noin eri värinen?? :D En ees muokannu noita yhtään ku iski laiskuus. Kai mä sit oon joku kameleontti joka vaihtaa värii… Mut mikäs siinä, ei ollu tosiaan ehkä se olennaisin asia tässä postauksessa ja sen pidemmittä höpinöittä voisinki sit jatkaa ihan asialinjalla ja kertoo teille vähän masukuulumisia.

rv 25+0

Joku toivoi multa kuvaa missä masu näkyis kunnolla nii tossa nyt ois sit tollanen. En viitti kyl ton paljastavampaa kuvaa laittaa mut eiköhän masu näy tossa ihan hyvin. Pikkuneiti on kasvanu ihan miele
ttömästi ja työntää pyllynsä ylös vähintään kaks kertaa päivässä niin et mulla on mount everest masun oikeella puolella. Se on joku sen lempikohta/ -asento ilmeisesti ja näyttää ihan superhassulta. Muutenki neiti potkii ja liikkuu tosi paljon ja nyt on alkanu kylkiluissaki jo tuntumaan.
 
26. raskausviikko

Sikiön paino: 800 g
Sikiön pituus päästä peppun (CRL): 22 cm
Koko pituus: 30 cm
SIKIÖ ”Tämän viikon alussa sikiö on 23 viikkoa vanha. Silmäripset ilmestyvät luomiin tällä viikolla ja silmät alkavat pian räpytellä. Aivot kasvavat edelleen nopeasti ja pitempiä hiuksia alkaa kasvaa päähän. Sikiö näyttää sopusuhtaiselta pieneltä minivauvalta.
Ennenaikaisesti syntyvällä lapsella on jo suuret mahdollisuudet selviytyä, jos se syntyy nyt ja kaikki apukeinot otetaan käyttöön. Mahdollisuus turvalliseen synnytykseen kasvaa jokaisena päivänä, jonka sikiö on kohdussa.” 

Noin sanotaan Vau.Fi -sivustolla sikiön kehityksestä tällä viikolla. Muistaakseni jollain toisella sivustolla sikiön arvioiduksi pituudeksi ilmoitettiin 32cm tällä viikolla mut noihan on vaan arvioita että koko saattaa heittää suuntaan tai toiseen muutamalla sentillä. Ja jos meidän vaavi on edelleen laskettuja viikkojansa kaksi viikkoa vanhemman kokoinen mitoiltaan niin arvioitu paino tällä hetkellä ois jo yhden kilon! Hurjaa miten nopeesti pikkunen on kasvanu siitä nuppineulanpään kokosesta alkiosta ihan oikeeksi vauvaksi. Helpottaa myös tosi paljon tietää et vaikka synnytys käynnistyiskin jo nyt niin vauva suurella todennäköisyydellä selviytyis. Mulla itellä on ollut tosi hyvä olo fyysisesti viime aikoina ja oon vaan niin onnellinen. Nyt mul on sellanen olo et pystyn mihin vaan ja kaikki menee hyvin. Tottakai välil mul tulee niit hormonihirviökohtauksii ja itken vaan mut suurimmaks osaks mul on paras olo ikinä!

Otin noi masukuvat samoissa vaatteissa joissa otin vuonna 2008 ittestäni tollasen kuvan ja laitoin sit vertailun vuoksi ne vierekkäin et miten oon muuttunu kolmessa vuodessa nii kylhän noi eroaa toisistaan aika paljon:

2008 vs. 2011

Tulipa taas tällanen ylipitkä postaus, toivottavasti joku jakso lukee ees näin pitkälle asti, mulla on nykyään vaan nii paljo ylimäärästä energiaa ja asiaa et nää postaukset vähän tuppaa venymään. Nyt alan kattoon Veijarit -elokuvaa murun kanssa, hauskaa iltaa ja hyvää yötä kaikille ♥


21 Responses to “Shoppailin äitin varastossa”

 1. Avatar Derya sanoo:

  awws sun masu on niin söpö ♥ !! ja noi vaatteet mitä löysit on ihan ylikivoja ;o eiks me pengottu noita joskus ehkä vuosi sitte ja oltu sillee plaa mut nytku kattoo niin noi on just jees !! <3 nähään pian =) pus

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  sun postaus on joka kerta yhtä ihana ! ja aww, oot älyttömän sulone sun masun kans c: etenki tos kuvas mis sul on toi oloasu päällä! :> toivottavasti jatkat blogia sittekki ko vauva on syntyny c:

 3. Avatar julja sanoo:

  vio eii toi maha on söpö : 3 ja aivan ihana toi valkonen puuvillajuttumekko, sopii sulle älyttömän hyvin!

 4. Avatar Anne | ✰ sanoo:

  tollanen violetti kun toi oloasu sopii sulle kyllä ihan täydellisesti! ja tosi kivoja noi sun löytämät vaatteet :) ja ihanan pitkä mutta silti mielenkiintonen postaus!

 5. Oot ihana, ja oon samaa mieltä et toi veluripuku on täydellinen sulle, vaiks ite vierastan violettia! :) Ja ihan sairaan hauska toi 2008 vs. 2011 :D hahaha!

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  hyi hel minkä näkönen maha eestäpäin

 7. Avatar Anonymous sanoo:

  luin kauheen pitkälle sun blogia ja oikeesti syvästi järkytyin kaikist niistä kommenteist formspringii jne et kumpa sun lapsi kuolis tai ois kehitysvammanen. mun mielestä sä vaikutat tosi välittävältä ja rakastavalta ihmiseltä, varsinkin ottoo ja lasta kohtaan, toivon sulle ihan hirveesti jaksamisia ja kaikkee hyvää :)älä lannistu kenenkään ääliöitten kommenteista :( hyvää loppuraskautta ja minä ainakin toivon sydämeni pohjasta että teidän lapsi olisi terve : )

 8. Avatar Anne sanoo:

  Ihania kuvia ! En ois uskonu, että noi vaatteet on noin hyvän näkösii sun päällä, kannatti kaivella tota varastoa. Mummulta terveisiä masuasukille ja teille haleja !

 9. Avatar Saga Nicole sanoo:

  Ui vähän sä löysit ihania vaatteita! Oot ihana kun jaksat panostaa ulkonäköön vaikka oot raskaana :O Toi valkonen mekko oi nam<3

 10. Avatar Essi sanoo:

  masu on kyl tosi söpö:) ja kivoja vaatteita! haluutko muuten laittaa joskus kuvan blogiin vauvan ultrasta?:)

 11. Avatar Charlotte sanoo:

  haluun ton velour asun! ihana :) oot kyllä ollu tosi laiha tuossa 2008 kuvassa. Mun mielestä raskaus kaunistaa monia oikeesti laihoja naisia..tuo sellasta ihanaa pehmeyttä ja naisellisuutta :) enkä nyt tarkota ettet aiemmin olis ollu naisellinen :D heitin vaan ton ihan yleisesti :DD ja tosta sun mahasta huomaa kyllä nyt niin selvästi että tyttö siellä on! :)

 12. Avatar Iina sanoo:

  Derya: Sinä oot söpö ♥ Joo pengottiin tai siis viime kesänä tyylii vietiin ne kaikki mun mutsille :D:D Mut niinpä nyt noi on just jees, viime kesänä kelasin etten ikin enää käytä :D Mut juu nähään, ikävä ♥Anonyymi 22.54: Aww kiitos paljon ♥♥ Kyllä mä ajattelin jatkaa, en ehkä pysty postailemaan niin usein mut tykkään hirveesti tästä bloggaamisesta nii en kyl ajatellu lopettaa :) Hauskaa kesänjatkoa sulle :)♥Julja: Aww kiitos Julja oot ihana ♥♥Anne: Kiittii :)♥ Ja ihanaa että mun pitkät löpinät ei tylsistyttäny :D:D Silja Sundberg: Oi kiitos kaunokainen ♥ Siis mullakaan ei oo mitää violettei vaatteita mut jotenki ihastuin noihin just ton värisenä :DD Ja joo oon kyl vähä muuttunu kolmes vuodes :DAnonyymi 23.14: Kiitos erittäin tärkeästä informaatiostasi :)Anonyymi 23.43: Kiitos ihana ♥ Oli ihanan kannustava kommentti ja tulin hyvälle mielelle, kaikkea hyvää sulle ja toivottavasti jaksat jatkossaki lukee mun blogia :)♥♥Anne: Äiti oot ihana! Ja mahasta mummolle terkkuja takaisin, se heiluu taas niin perkeleesti :D ihanaa!Saga Nicole: Kiitoksia ♥♥ En mä silleen oo muuttanu mun suhtautumista ulkonäköön raskauden takii koska oon aina tykänny laittautuu ja mul ei vaan oo hyvä olo jos oon pitkään ilman meikkii verkkareissa, on se välil kivaa mut yleensä mun tekee mieli meikkaa ja miettii tarkkaan mitkä vaatteet laitan :) Varmaan sit loppuvaiheessa ku on enemmän vaivoja nii vähän vähenee toi panostus mut katsotaan nyt :D.. Essi: Kiitos :)) No mä mietin eka et oisin laittanu mut sit se jotenki ei vaan tuntunu hyvältä ajatukselta, en siis tuomitse ketään joka on laittanu ja niit on ihana kattoo ja kaikkee mut mulle tuli vaan sellanen olo jotenki et se ois ehkä liian henkilökohtasta mun omalla kohdalla ja silleen. En oikeen osaa selittää, mut saatte pysyä jännityksessä siihen saakka et pikkuneiti on ulostautunut mun mahasta :D Charlotte: Ja arvaa paljon ne makso yhteensä?! 16 euroa toi huppari ja housut! Alennusmyynnit on jees :D. Ja ymmärrän tasan mitä tarkotat ton naisellisuuden suhteen, tai silleen mul on ainaki itellä naisellisempi olo ja kyl noist kuvistaki huomaa et muotoja on tullu lisää :D. On mulle tullu painooki ihan kunnolla kyl.. Tästä eteenpäin tosin ois hyvä jos tulevat kilot kertyis vaan tohon mahan seudulle :D Ja hyvä jos näyttää tyttömasult, eilen viimeks stressasin et entä jos se onki poika ja meil on vaa kaikki vaatteet pinkkejä XD

 13. Avatar Anonymous sanoo:

  Saako kysyä et kuinka paljon sulla on tähän mennessä paino noussut? :)

 14. Avatar Iina sanoo:

  Anonyymi 17.05: No saahan sitä kysyä mut en osaa tällä hetkellä tarkkaa vastausta antaa ku en oo vaa’alla käyny nyt parin viikkoon mut viimeksi neuvolassa oli paino noussut 6kg lähtöpainosta mikä oli siis 46kg mut nyt on varmaan jo suunnilleen 7-8kg arviolta. Neuvolassa Sanottiin viimeksi et noin 10kg ois hyvä vielä lihoo ennen synnytystä ku oon kuulemma niin hoikka mut ei kauheesti enempää :.

 15. Avatar Anonymous sanoo:

  korkkarit ja veluuripuku. kauhea yhdistelmä:D

 16. Avatar Marianne sanoo:

  Jos susta otettaisiin kuva takaapäin, huomaisikon sun raskautta ollenkaan? :D

 17. Avatar Iina sanoo:

  Anonyymi 18.43: Luitkohan sä ollenkaan tota tekstiä tossa blogimerkinnässä et miksi mulla on korkkarit jalassa? En ehkä ollu menossa tossa yhdistelmässä yhtään mihinkään meidän kodin ulkopuolelle :DMarianne: No äiti sano ainaki et huomaa kuulemma mun selän asennosta, mut en sit tiiä :D

 18. Avatar Tanja sanoo:

  todella nätti tuo valkoinen mekko! Ja onnea kovasti vielä näille sunkin viimesille viikoille <3 meillä ei olekaan kun ihan muutaman viikon ero la:ssa :) mulle on kans ollu hyvin tuttua toi "hätävarjelun liioittelu" kuten just korkkareiden pannaan laitto ym. En ole oikein meinannut löytää sellasia raskausblogeja joista itse kiinnostuisin mutta nyt taisin sellaisen löytää ;)tässä omani: http://life-of-tanja.blogspot.com/

 19. Avatar Marika sanoo:

  http://irc-galleria.net/user/-missubarBiNäyttäis vähän siltä että sun masuas on lainattu? Kyseessä siis joku -96 syntyny joka aivan selkeesti feikkaa olevansa raskaana.

 20. Avatar Iina sanoo:

  Tanja: Oon aivan hirveen pahoillani et huomasin vast nyt tän kommentin ;S Mut kiva ku tulit jutteleen, tosi kiva kuulla muidenkin raskaanaolevien tuntemuksia ja ajatuksia aina! Pitää käydä tsekkaileen sunkin blogis ja kaikkea hyvää loppuraskauteen :)♥Marika: Joo mäki huomasin ton :D:DD Toivottavasti ylläpito poistais sen pian..

 21. Avatar Anonymous sanoo:

  Ihana vauva masu ja paljon onnee raskaudesta :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.