Maailman ihanin päivä ♥

14.07.2011

Tänään on oikeesti ollu ehkä yks kivoimmista päivistä mitä mul on koskaan ollu! Nukuttiin aamulla pitkään ja sit lähdin keskustaan näkemään mun vanhoja tarhakavereita Merveä, Yasminia ja Tarua jotka oon siis tuntenu jo joku reilu 15 vuotta :D. Mun mielestä on ihanaa et ollaan vielki kavereita näin pitkän ajan jälkeen vaik mä oon välissä asunu Oulus ja kaikkee. Meiän äidit on kans edelleen tosi hyvii kavereita keskenään :). Mut oikee ystävyys kestää ja aina ku nähään nii voidaan jatkaa siitä mihin jäätiin edellisel kerral vaik oiski kulunut pidemmänkin aikaa :). Nykysin onneksi nähään useemmin ku mäki oon muuttanu takas Helsinkiin.
                 Me päädyttiin ravintola Loisteen terassille Helsingin keskustan Sokoksen kymmenenteen kerrokseen, täytyy sanoo et oli kyl ihan mielettömät näköalat ja hyvä terassivalinta. Mä join kaakaoo viinilasista (?) ja söin aivan ihanaa kirsikkasuklaajäätelöä. Ei ollu mikään hirveen halpa paikka mut oli ne näköalat kyl sen arvoiset. Ainoo miinus vaan se et oli vähä viileempi päivä ja siel ylhääl tuuli, mut onneksi oli vilttejä ravintolan puolesta nii siel oli ihan viihtysä istuskella.


Mulla oli vaan kauhee kiire meidän tyttöjen päivästä kotiin kahdesta syystä. Eka syy oli se että mun maailman rakkain ja kultasin avomieheni päätti eilen illalla että tänään hän valmistaa mulle kolmen ruokalajin illallisen ja mun piti sit olla kotona kello 19.00 syömässä. Otto tekee aina mun kaa yhdessä ruokaa ja yleensä se menee niin et mä hoidan kaikki kokkailut ja Otto pilkkoo salaatin joten mulla ei ollu hajuakaan että mun kulta on tollanen master chef!
                     Ateria oli ihan täydellinen ekasta suupalasta asti, muru saa tehä mulle useemminki ruokaa! Älkää sit ihmetelkö tota meidän ”ruokapöytää”, meillä syödään viel vähän aikaa olkkarissa kun ainoo ruokapöytä jonka kelpuutan meiän kotiin on viel äidin luona Oulussa, mut saadaan se kyl tänne ennen ku vauva syntyy. Mä itse kyl henkilökohtasesti tykkään syödä telkkarin ääressä, nyt meil ei tosin ollut telkkari päällä :D. Eikä tääl ees ollu mitenkää kaaos tai sotku, keittiö oli siistimpi ku ikinä mun kokkausten jälkeen ja kulta viel asetteli ne annoksetki nätisti ja oli kynttilä ja kaikki. Ihanaa!

Alkupalaksi oli ihania tomaatti-pesto-basilika leipiä ♥

Pääruuaksi vuohenjuustoperunoita, vuohenjuustoisia uunivihanneksia ja kanaa ananaksella, kastike oli kuulemma kermainen aurinkokuivatulla tomaatilla höystetty kastike ja OLI HYVÄÄ!

Jälkkäriksi Pannacottaa ja Daim-jäätelöä ♥

Eiks ookki mulla ihana avomies?♥ Mut oli mul toinenkin syy kiiruhtaa kotiin, nimittäin arvaatteko mitä täältä paljastuu:

Tittidi-dii-di-dii, AIVAN OIKEIN kyllä se on äitiyspakkaus!Mä olin niin innossaan ku käytiin päivällä hakemassa toi ja sit mun pitiki lähtee ilman et kerkesin yhtään tonkii tota. Nyt oon penkonu koko illan ja katellu noi moneen kertaan ja järjestäny ne lipaston laatikkoon ja täytyy sanoo et olin kyl positiivisesti yllättyny, monet noista vaatteista oli livenä paljonpaljon söpömpiä ku niissä kuvissa ja esimerkiks se talvihaalari oli aivan ihana! Oli tuolla toki sellasiakin vaatteita mitä ei varmasti tulla näkemään meidän tytön päällä ja se ruokalappu oli mulle henkilökohtasesti ihan järkyttävän ehdoton ei mut kaiken kaikkiaan oon tosi tyytyväinen.
                     Ja nyt kun näin itekkin sen peiton niin se oli kyl tosi hyvä ja mun mielestä ainakin ihan riittävän paksu. Kyl me varmaan se varapeittokin hankitaan mutta oli toikin tosi hyvä. Ja aivan ihana pussilakana tuli tossa paketissa, se oli hauskaa et muuten kaikki vaatteet yms oli joko tosi neutraaleja tai sit poikamaisia mut pussilakanassa oli punasia sydämiä ja nalleja: Kyl ne näköjään jossain sit ajatteli tyttöjäkin. Mä ainakin suosittelen hankkimaan tän vuoden äitiyspakkauksen sen rahan sijasta, sopii noi tytöllekkin ihan riittävän hyvin.

Mä taidan tästä siirtyä hypistelemään sitä talvihaalaria vielä ku oon ihan rakastunu siihen ja sit voisin mennä pussailemaan tota mun ihanaa murusta♥ Huomenna mulla on aamulla ekaa kertaa neuvolalääkäri ja sit mennäänkin iltapäivällä sinne ikeaan, uutta postausta luvassa varmaan heti kun saadaan pinnasänky kasaan! Toivottavasti teilläki on ollu yhtä ihana päivä ku mulla ja hyvää yötä kaikille♥


11 Responses to “Maailman ihanin päivä ♥”

 1. Avatar Marianne sanoo:

  Onpas herkullisen näköistä ruokaa! =)

 2. Avatar Iina sanoo:

  Herkullista se olikin! :D

 3. Avatar Melinda sanoo:

  vau,on sulla kyllä onni potkassu miehen kohdalla,kun tekee noin hyvän näköistä ruokaa :)näytti muuten hauskalta toi kaakao viinilasissa :D

 4. Avatar Anne sanoo:

  Wau! Otostahan on kuoriutunut oikee gourmet-kokki, ihanan herkullisen näköistä ruokaa. Olet sitten löytänyt saman terassin, jolla minä aina kavereineni bailasin sillon kakskymppisenä, se oli tosin silloin ihan eriniminen, alkujaan kun mä siellä aloin käydä se oli Sky-bar…Ihanaa että äitiyspakkauksesta löytyi kauniita ja käyttökelpoisia juttuja, laitahan sitten kuvia niistäkin. Tosin mun kone taas tökkii, ei nytkään jaksanut ladata kaikkia noita sun kuvia. Hyviä öitä ja terkkuja vävy-pojalle ja sulle ! ♥

 5. Avatar Heidi sanoo:

  Todella ihana yllätys mieheltäs! Oon ihan kateellinen :DItsekkin tykkään tuosta tän vuoden äitiyspakkauksesta, tai ainakin kuvien perusteella on ollut todella kiva :)

 6. Avatar Charlotte sanoo:

  Ihanat sapuskat :) omnommm. Otto on kultaa. Mitä äitiyspakettiin tulee niin mä otin sen oliverin kohdalla ihan siksi että kaikki painosti tyyliin että ekan kohdalla se kuuluu ottaa :D mitään vaatetta ei tullu siitä käytettyä, ainoastaan peittoa ja makuupussia .. vaikka se paketti on paljon arvokkaampi ku se raha niin meille se paketti ei vaan ollu hyödyllinen ja ens kerralla otan kyllä se rahan vaikka olis mimmonen paketti :D mä oon vähän aina ollu nihkeenä sen paketin suhteen kun vaativa ihminen olen :D

 7. Avatar Derya sanoo:

  toi ravintola loiste on kyl kiva paikka :) ja aww miten söpö otto on ollu ♥ ;D

 8. Avatar Anonymous sanoo:

  Moikka!Lueskelin sun blogia ja huomasin tuon vaunu postauksen :) Oon kans katellu noita skidi nordic combi vaunuja, mutta ärsyttää kun netissä ei oo kokemuksia niistä kauheesti.. Huomasin, et sulle oli niitä kuitenkin kehuttu. Mietinkin voisitko tehdä jonkun postauksen jos päädyt vielä niihin, että ihmiset vois kertoa niistä.. Tai jos itse käyt katsomassa niitä. Meiltä on sika pitkä matka liikkeeseen mitkä noita myy :( Kiitos jo etukätee!

 9. Avatar Loviisa sanoo:

  Vitsit! Mä oon sulle aiva superhyperextra kateellinen, että Otto on noin hyvä kokki! Mun poikaystävä ei varmaan tiedä edes kuinka perunat keitetään :DD

 10. Avatar Essi sanoo:

  mulla on sulle mun blogissa haaste, käy kattoo!;)

 11. Avatar Iina sanoo:

  Melinda: Otto on kyl maailman ihanin ja oli se ruoka hyvänmakustakin ;D Joo ihmettelin itekki et eiks niil oo sellast isoo lasii tai mukii :D Mut viinilasiki oli ihan jees :DAnne: Otto on ihana kokkipoika♥ Ja toi oli kyl magee toi Loisteen terassi, muistan ku oot kertonu mulle et bailasitte ain Sokoksen katolla jossai ravintolas nii pitihän se nyt koittaa:DD! Laitoin kuvat äitiyspakkauksesta tohon seuraavaan postaukseen ♥♥Heidi: Mäki olin nii ilonen ku Otto ihan ite keksii tollasta ♥ :D Ja on toi kyl ihan kiva toi äp :).Charlotte: Oli nii hyvät sapuskat että se saa kyl alkaa useemminki kokkaileen mulle :D Ja mullekki kyl kaikki sano kokoajan et ”kai sä otat sen äitiyspakkauksen etkä sitä rahasummaa, pakkaus on paljon arvokkaampi”. Päätin nyt ottaa tän mut kyl varmaan sit seuraavan kohdal otetaan se 140 euroo, ku tästä ekasta pakkauksesta voi säästää ne käyttökelposet jutut. Mäki oon kyl aika vaativa mut kattoo nyt sitten et tuleeko noita käytettyä vai ei :D. :DDerya: Oli se kyl tosi jees :) Ja Otto on ihanin muru♥ Anonyymi: Musta tuntuu et me ostetaan kyllä Emmaljungat ku oon nii rakastunu niihin, mut jos nään jossain noita Skidi Nordic Combeja tai jos sit jotenki päädyttäiskin niihin niin teen kyllä varmasti postauksen :). Loviisa: No mäki oon ollu ihan pimennossa Oton kokinlahjoista ennen eilistä, ennen ku me seurusteltiin nii toi poika eli mikropizzoilla ja energiajuomalla et en sit tiiä mistä se on noi lahjat yhtäkkiä hommannu :DEssi: Kävin kattomassa ja voisinkin toteuttaa ton vaikkapa huomenna! :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.