Baby stuff

15.07.2011

Mä en eilen oikeesti yhtään ajatellu et ehkä tosiaan voisin laittaa kuvatkin äitiyspakkauksen sisällöstä, mut onneksi te saitte mut vähä miettimään aivoilla :D! Eli tänään ois sit sellasta luvassa. Mä jätin kuvaamatta valkoset perusvaatteet, lakanan, pyyhkeen, perustarvikkeet (liivinsuojat, pesulapun, kortsut yms) ja kestovaipat koska en usko et teitä kauheesti kiinnostaa ne ku ne on ihan perus valkosia mitkä kaikilla vauvoilla on yleensä ja mitkä kaikki on nähnyt. Mä lajittelin noita käyttötarkotuksen mukaan ja sen mukaan mistä tykkään ja mistä en mut tuli noita kuvia silti ihan hyvä määrä.

Vauvan talvipuku ihanalla jääkarhukuvalla, tykkään ♥

Pipo, tossut ja tumput talvipuvun kanssa, tosi söpöjä mut ostan kyl ihan varmaan pinkin hello kitty -pipon :D

Toi on kai kevyttoppapuku tai tollanen, toikin on ihan söpö ja tosi pehmonen :)

Ihana lämpöpussi, noi nallet on nii sulosii

Nallekuvioinen pussilakana, ainoo ees vähän tyttömäinen juttu koko pakkauksessa ja must noi on tosi suloset :)

Potkohousuja, noi on ihan ok mut kyl kaipaisin vähän tyttömäisempää värii, kylhän noit voi yhdistää tietty pinkkiin ja punaseen nii saa vähä paremmin tytölle sopivaksi, mut luulenpa et jää aika vähälle käytölle noi :O

Näistä en tykkää yhtään! Mä en oo tollasen 70’s -retron ystävä ollenkaan nii noi kuviot ei iske ja toi vauvan minipipo on ihan järkyttävän värinen.

Housuja ja puolipotkuhousuja, noi oli tosi isoja vaik väitti olevansa kokoa 50,60 ja 70. Noiden sinisten housujen piti olla kaikista isoimmat mut ne oli pienemmät ku noi harmaat ja ruskeet. Ota noistaki nyt selvää… :D

Potkareita, toi keltanen on ihan super iso vaik sen pitäis olla kokoa 70, menis varmaa mun kummipojallekki viel ja se on jo 1v7kk :D

Nää bodyt on ihan söpöjä ja aika neutraaleita, sopii hyvin tytöllekin.    

Lisää bodyja, ihan söpöjä nääkin, toi valko-ruskeeraidallinen on tosi söpö vaik jonku vaaleenpunasen mekon kaa :).

Nää on ainoot oikeesti tosi selkeesti pelkästään pojille suunnatut vaatteet koko pakkauksessa, en usko et käytetään kyl noita ollenkaan.

Pienet sukat ja tumput

Pikku poron päivä -kirja ja purulelu
Tässä viel toi lipaston laatikko missä on suurin osa vaavin vaatteista ja asusteista, paitsi hengarivaatteet. Kyl meiän pitää ostaa viel paljon kaikkee mut on toi laatikko kyl nyt jo söpön näkönen ja noi ÄP:n vaattet kyl täydensi sitä huomattavasti.

  Että sellanen paketti se, oon kyl tosi tyytyväinen loppujenlopuks kumminkin ja varmasti suurinta osaa
noista käytetään. Voishan noi toki olla hienompiakin mut kyl noi on tollasenaankin ihan jees. Ja mitä enemmän vaatteita sitä parempi koska sit ei tarvi pestä pyykkiä joka toinen sekunti.

Mutta se siitä paketista ja nyt niihin ihan oikeisiin juttuihin. Olin tänään neuvolassa ja kaikki oli tosi hyvin, vaavilta kuului hyvin sydänäänet ja se liikkui paljon. Edelleen on kuulemma neiti pää alaspäin masussa niinkuin oli jo ultrassa rv 20+1 ja viime neuvolassakin. Miten joku jaksaa olla niin kauan pää alaspäin en voi käsittää! Mut ihan hyvä et on tolleen ja sais pysyäkkin noinpäin synnytykseen asti. Kohdunpohjan korkeus oli 23cm ja kohdunsuu kiinteä niinkuin vielä pitääkin ja 3cm pitkä.
                    Mulla oli veriarvotkin nyt parantunu ku oon syöny tota rautaa ja oon kyl huomannu et itelläkin paljon parempi olo. Painoakaan ei ollut tullut niin paljon ku pelkäsin ja lääkärikään ei sanonu et painossa ois mitään vikaa. Kaikin puolin oikeen hyvin oli kaikki! Supistuksista se lääkäri kyseli et onks mulla tullu niitä jo mut mä en ainakaan itte kyl oo huomannu minkäänlaisia harjotussupistuksia vielkään vaik eiks niiden ois jo pitäny alkaa? Mut ei siitä varmaan haittaakaan oo jos en niitä huomaa tai jos ne ei oo viel alkanut.
                     Neuvolan jälkeen lähdettiinkin sitten Ikeaan vihdoin! Ostettiin vaaville pinnasänky, kaks lakanaa, pussilakanapakkaus jossa oli myös aluslakana, reunapehmuste, yölamppu (jota ei tosin viel saatu seinälle), patja, sijauspatja viltti ja mitähän vielä… Mulle ja otolle ei tarttunu mukaan ku parit tyynyt ja viltti, leikkuulautoja ja rahi olohuoneeseen. Mut vauvan juttuja me mentiinki ostamaan eikä meille mitään. Otto kasas ton pinnasängyn ihan ennätysnopeesti ja mä pääsin sit laitteleen vauvanurkkausta ja tällanen siitä sit tuli:

Semmonen vaavin oma nurkkaus. Ostan kyl varmaan viel tyttömäisempiikin petivaatteita ja luultavasti vaaleenpunasen reunapehmusteen mut Ikeassa on toi petivaatetarjonta aika neutraalia. Mitäs piditte?

Kommentoikaa ihmeessä mitä tykkäätte pinnasängyn värivalinnasta ja muutenki tosta! Mä ainaki oon ihan rakastunu ja meen nyt makuuhuoneeseen ihailemaan tota! Hauskaa perjantai-iltaa kaikille♥


57 Responses to “Baby stuff”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  ihana toi pinnasänky! :) Erikoista että iskee mulle, ku mun oma kämppäki on aika paljo painottunu tuohon limenvihreeseen. Näyttää löytyneen kaikkee kivaa h&m:ltä ton laatikon perusteella, mullaki on sannalle ja antille jo iso säkillinen kampetta menossa, menee ihan höpöksi aina homma ku eksyy baby os. Mutta mukavaa kesää ja odotusaikaa.. :) t.jenna

 2. Avatar Saga Nicole sanoo:

  Ooi ihana ihana! Toi oli hyvä valinta :D Ja noi vihreet tyynytkin sopii hyvin tohon pinnasänkyyn… Hui tuntuu varmaan hassulta kattella tota pinnasänkyy tyhjänä, kohtahan sinne pääsee jo nukkumaan joku pieni.. :)

 3. Avatar Anne sanoo:

  Ihana kyllä toi pinnasänky ! Ja sopii tosi hyvin teidän makkarin väreihin, harmaa limevihree ja valkonen. Ja noi äitiyspakkauksen vaatteet on tosi söpöjä suurin osa, mulle ei kans se 70 retro oikeein iske, mut silti siinäkin kuvassa se omppukuvio oli musta tosi kiva, sitä voi kyllä käyttää. Hienoa, että teillä pysy järki päässä siellä ikeassa, ettekä sortuneet kaikenlaiseen hömppään… Ihanaa iltaa ja soitellaan !

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  no pitäähän sen lapsen nähdä muutaki väriä päällänsä ku pinkkiä -.-

 5. Avatar nina sanoo:

  ihana makuuhuone teillä :-)

 6. Avatar Iina sanoo:

  Anonyymi 22.21: Limnvihree on kyl ihana väri, en oo ennen ite käyttäny sitä sisustuksessa mut nyt se vaa jotenki natsas :)Ja meil on suurin osa pikkusen vaatteista just h&m:ltä ja sit Lindexiltä. Sanna ja Antti varmaan ihan innossaan ku saa sulta kunnon säkillisen :D Jos tekee mieli ostaa prinsessahepeniä nii tänne vaan ;D eiku :D Mut hyvää kesää sullekki Jenna! :)Saga Nicole: Kiva että tykkäät, mäki oon kyl tosi tykästyny tohon väriin nyt, kaupassa viel vähän epäilytti mut sit ku näin lopputuloksen nii toi on kyl just meille hyvä. Ja todellaki on outoo kattella tota, eihän me viel kunnol olla pedattu ku pitäähän noi kaikki pestäkki viel ennen ku vauva tulee tänne nukkumaan mut kunhan nyt laitettiin nätiksi ettei toi sänky vaa ammota tyhjyyttään :D. En kyl jaksais ottaa et nään ku oma pieni tuhisee siinä♥♥Anne: Kiva että tykkäät äiti, vaik tiiänkin et vihree ei kuulu sun lempiväreihin omassa kodissa mut eiks sovikkin meille! Ja meil tosiaan pysy järki päässä, ottokin oli yllättyny ku meidän ostokset alitti sen laatiman budjetin :D Ihanaa iltaa sullekkin ja soitellaan huomenna äiti♥♥Anonyymi 22.43: Katoitko sä ollenkaan noita kuvia/luitko tekstiä? Näyttääkö tuo kuva joka on otettu vauvanvaatelaatikosta siltä et ois kaikki pinkkiä? Ja suurin osa niistä on mun ihan itseni ostamia. Käyttäisitkö seuraavalla kerralla kiitos niitä aivoja ennen kuin avaat sanaisen arkkusi?

 7. Avatar Sanna sanoo:

  On kyllä söpö tuo pinnasänky! Hui ku tuntuu että meillähän tulee kohta kiire kun ei vielä mitään olla oikeestaan laitettu valmiiksi. No toivottavasti sitä tässä vielä kerkee :)

 8. Avatar Iina sanoo:

  Nina: Kiitos paljon, mäki tykkään nyt ku saatiin tota sisustusta vähän valmiimmaksi :))

 9. Avatar Ansku sanoo:

  Tosi nätin näköstä :))

 10. Avatar Charlotte sanoo:

  Niin upea ja ihana makkari <3 voi iesus :)

 11. Avatar Tiia sanoo:

  Ihanan näköstä! :) toi lime pinnasänky oli kyl aika nappi ostos!

 12. Avatar Anonymous sanoo:

  tosi kivan näkönen toi vauvanurkkaus:) hyvän valinnan teitte värin suhteen, tosta saa tommosen söpön kirjavankin!

 13. Avatar FunkyDiva sanoo:

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 14. Avatar Anonymous sanoo:

  mitä vittua.. tuleeko äitiyspakkauksen mukana kortsuja? :O

 15. Avatar essi sanoo:

  Hei jeee! Te ostitte ton limenvihreen! :—) Tosi hyvän näkönen ja se vaan mun mielestä natsaa niin hyvin ton pinkin kanssa plus sopii muutenkin noihin teijän makkarin väreihin! Mä ite tykkään kans tosi paljon limenvihreestä ja sitä näkeekin meillä nykyisin aika paljon. :–D

 16. Avatar Emppu sanoo:

  Aivan ihana toi limenvihree pinnasänky! :’) ja nuo äitiyspakkauksen tumput on kans ylisuloiset… Nätti vauvanurkkaus, kelpaa tytön siellä nukkua sit ku syntyy ♥Kaikkea hyvää teijän pikkuperheelle!http://embootsi.blogspot.com/

 17. Avatar jensku sanoo:

  Äää toi äp on niin kiva! tossa on paljon enemmän kivoja juttuja ku 2010 pakkaukses… :( mut taas pari juttuu 2010 pakkaukses oli kyl ehkä kivempia.. mut siel oliki yks niin hirvee kirkkaanoranssi leijona potkupuku jota ei KOSKAAN tulla käyttää meillä ainakaan :DTosi kiva makkari teillä! :)

 18. Avatar Maryanneh sanoo:

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 19. Avatar Welmu sanoo:

  Mä taas pidin enemmän 2010 paketista, oli enemmän värejä eikä niin poika voittonen :) Sänky on sulonen ha varmasti viellä suloisempi sit jos hankit viellä jotain vaaleenpunasta, sopii värit sit nätisti yhtee :P Meillä on samanlaisia ihania vilttejä tytöllä Ikeasta hankittuna ja samat reunapehmusteetkin oli :D

 20. Avatar Sirkku sanoo:

  Huippu tuo limenvihree! Oikeeseen valintaan päädyitte ;-) vitsi, mun mielestä nuo omppupotkarit ois ihan mahtavat! Oon muutenkin aika tykästyny semmosiin uusretrovaatteisiin. Makunsa kullakin! :-) Harjoitussupistuksista sen verran, ettei mulla tullu niitä missään vaiheessa. Synnytin viikoilla 41+1, mutten saanu ollenkaa harjotussuppareita.

 21. Avatar Anonymous sanoo:

  mul tuli jotenki tosi ihana olo ku luin tätä! oon niin onnellinen sun puolesta<3

 22. Avatar Iina sanoo:

  Sanna: Kiitti Sanna! Ja höh olit just kommentoinu samaan aikaan ku minä eilen nii huomasin vasta nyt :D Mut kyllä te vielä kerkeette ja teil on sentään vaunut, meil ei oo niitä vielä :(Ansku: Kiitti! Mäki tykkään ku ei näytä sisustus nii keskeneräseltä enää tuolla :)Charlotte: Kiitos♥ Oisitpa nähny ton makkarin ennen Ikea-reissua nii ois ollu vähä erilaista kommenttia varmaan :D:D, mut nyt oon kyl itekki ihan tyytyväinen :)Tiia: Voi kiitos paljon :) Mäki kyl tykkään ja kyl se meille sopii paremmin ku vaaleanpunainen :)Anonyymi 23.36: Kiitti :) Niinhän tosta saa, tosin varmaan suurimmaksi osaksi ostellaan muut petivaatteet sitten pinkkeinä kuten oli alunperin tarkotus mut ihastuin vaa ikeassa noihin raidallisiin ku ne oli niin raikkaan väriset :)FunkyDiva: Eiiii miksi olet poistanut kommentin :(Essi: Siihen me sit päädyttiin :D Kiitti paljon♥ Limenvihree on kyl ihana väri, must tuntuu kans et se saattaa levitä meil muuallekki kämppään, ostin jo limenvihreen munakellon keittiöön! :D:DDEmppu: Kiitti kovasti♥ Toivottavasti pikkunen viihtyy siellä sitten :) Kaikkea hyvää sullekin ja käyn tsekkaileen ton sun blogin mitä pikimmiten :)Jensku: On se kyl ihan kiva, mut ois siin 2010 pakkaukseski ollu kivoja juttuja tosiaan, mut näillä nyt mennään :D Ja kiitos ♥ :)Maryanneh: Yhyy miksi säkin oot poistanu kommentin :(Welmu: Niinpä, vaalenpunasta ajattelinkin alkaa haalimaan tonne nyt, on meil jo kaks vaaleanpunasta lakanaa ja sit on tyynyliina mis on vaaleanpunasta, mut eihän pikkunen tosin viel tarvii tyynyy pitkään aikaan :) NOi on kyllä kivoja noi ikean jututt :)Sirkku: Mäki tykkään kyl, oli se parempi ku vaaleanpunainen :) Saat multa omppupotkarit ilomielen jos on joskus tarvetta! :D Jotkut uusretrovaatteet on kivoja, riippuu et mikä vuosikymmen on kyseessä. Muhun iskee enemmän 50- ja 60-luku, mut kuten sanoit, makunsa kullakin :) Ja hyvä jos on ihan normaalia ettei niit harjotussuppareita tuu ku ei siitä lääkäristä oikeen ottanu selvää vaik koitin kysellä :D:D Kiitos avusta! :)

 23. Avatar Iina sanoo:

  Anonyymi 11.53: Aww ihana olet, kiva jos tuli hyvä mieli ja kiitos♥

 24. Avatar Henna sanoo:

  Tosi nätti toi pinnasänky somistettuna :) Mun kaveri osti myös alkuvuodesta syntyneelle tytölleen tuon vihreän. Itsellä menossa rv 18 ja valkoinen Ikean pinnasänky odottaa kellarissa kokoamistaan :D Meidän ei todellakaan vielä pitänyt ostaa sänkyä, mutta juuri se mitä haluttiin sattui olemaan tarjouksessa kun poikettiin Ikeassa ni pakkohan se oli ostaa :) Hei eikös muuten toi äitiyspakkauksen toppahaalari ole myös aika isoa kokoa? Kun kävin Kelan seinältä ihailemassa pakkausta, niin tajusin kuinka iso se onkaan! Vai luulinko väärin? Ja hei millä viikoilla nyt oletkaan? :)

 25. Avatar Iina sanoo:

  Henna: Kiitos paljon♥ Joo toi on kyl ihana toi vihree, valkonenkin on kiva ja tosi monipuolinen ja ei se haittaa jos on aikasin kaikki valmiina, parempi vaan ostaa pikkuhiljaa pidemmällä aikavälillä kaikkee niin ei tuu sit kaikki isot hankinnat kerralla tehtäväksi :). Ja joo onhan toi haalari sillai iso mut siin on ne hihansuut ja lahkeet sillee ”taitettavat” tai silleen et ne menee umpeen ja sit se puku samal pienenee n. 10cm hihoista ja lahkeista. Älyääköhän tosta mun selityksestä nyt yhtään mitään :D Mut nii siis se on ekaks pieni ku taittaa ne jutut ja sit ku vauva kasvaa nii käyttää sitä sillee niiden tumppujen ja tossujen kanssa :). Mäki katoin ekaks et kauheen iso mut sit älysin kattoo niit hihoi ja lahkeita :D Ja mul on nyt rv 26+5 menossa :).

 26. Avatar Anonymous sanoo:

  Ihana makuuhuone teillä! ja tuo limen värinen pinnasänky on tuhat kertaa parempi ku se pinkki ! :)

 27. Avatar Derya sanoo:

  ai sä kerkesitki tehä tän jo ♥ ihanii noi kaikki vaatteet ja tosi söpö toi makkari ;o ja jees ostitte ton minkä sanoin et oon paras ;D tullaan varmasti täs pian taas käymää siel jos huolitte ja Nana tulee tänne ens viikon lopus et heii nyt ois viimenen mahollisuus tulla tänne ennenku rallikisu aiheuttaa sulle allergiaa >;

 28. Avatar Anonymous sanoo:

  Toi teidän makuuhuone on aivan ihana!!♥ onnea tulevalle perheelle:))

 29. Avatar Essi sanoo:

  ompas söpöjä kaikki jutut! teillä on muuten kivan olonen makuuhuone:)

 30. Avatar Anonymous sanoo:

  Ihania noi kaikki, eikä oo kyllä yhtää liikaa pinkkiä :D lisääki sais olla. Onnea teille ja kaikkea hyvää tulevaan :) Vauva on kyllä onnekas kun syntyy noin rakastavaan kotiin :) Melkee tässä itekki lasta rupee haluamaa ;) no ei ehkä ihan vielä :D Mutta siis ihana blogi :)♥: smin

 31. Avatar Ansku sanoo:

  Niin ja on muuten paljon hienomman näkösiä vaatteita tossa äippäpakkauksessa kun 2010 vuoden :)

 32. Avatar Maryanneh sanoo:

  kommentoin, et tiiätkö jo onko tyttö vai poika.. sit luin vähän tarkemmin ja tajusin et on jo tiedossa, niin en viitsinyt säilyttää :D t. ex-funky diva

 33. Avatar Iina sanoo:

  Anonyymi 12.59: Voi kiitos!♥ Mäki kyl nyt tykkään ku alkaa olla valmiimpi :) Ja on toi kyl hyvä toi limenvihree :)Derya: Jjuu tein jo eilen :) Eiks ookki! Joo mä itekki kokoajan tykkäsin enemmän tost mut en ollu varma et onks se hyvä tytölle vai ei :D Mut kyl se on, ihan täydellinen ♥ Tulkaa ihmeessä käymää pian, vaik jarnonki kaa et seki näkis tän kämpän vihdoin :). Ja me kelattiin Oton kaa et voitais ehk huomen tulla teille :)♥Anonyymi 14.58: Aww kiitoksia paljon♥♥ Kaikkea hyvää sinnepäin :)Essi: Mäki tykkäsin kyl noista äitiyspakkauksen jutuista :) Ja kiitos paljon! :))Anonyymi 18.22: Lisää pinkkiä tuleeki varmasti vielä, tossa on nyt vaa Ikean tarjontaa edustettuna :D Ihana kommentti, kiitos kovasti ja tosi kiva et tykkäät♥ Kaikkea hyvää sulle :)♥Ansku: No on noi kyl ihan kivoi, mut oli se 2010 pakkauskin ihan kiva :DMaryanneh: Hahah juu no ei se mitää, ihmettelin vaa ku oli kaks kommenttia hävinnyt :DD

 34. Avatar Anonymous sanoo:

  Ei äitiyspakkauksessa oo lämpöpussii :o..Tavan makuupussi,vai onko muka muuttunut..? Lämpöpussit on sit ihan asia erikseen :)

 35. Avatar Iina sanoo:

  Anonyymi 21.05: Mulle tulee sanasta makuupussi täysin erilaiset assosiaatiot kuin siitä mihin toi pakkauksessa tuleva peitemakuupussi/lämpöpussi on tarkotettu. En usko et ton ”makuupussin” käyttöfunktiot hirveästi eroaa niistä mitä lastentarvikeliikkeissä kutsutaan lämpöpusseiksi. Todella harmi jos tää oli se olennaisin asia sun mielestä tässä postauksessa..

 36. Avatar Anonymous sanoo:

  Hassua kun niin monet tulevat vanhemmat ostaa lapsilleen ihan hirveen ison kasan vaatteita vaikka se pieni vauva kasvaa isommaksi tosi äkkiä. Tossa näyttää olevan jo ihan riittävästi. Enkä tarkota tätä mitenkään ilkeesti, enkä tietenkää tarkota että pienellä vauvalla pitäis olla vaan 1-3 vaatekappaletta. :DD tuli vaan mieleen kun on lueskellut tätä sun blogia silloin tällöin. :) Mut anyway, teistä tulee kyllä niin ihanat vanhemmat varmasti :)♥ Ja ainaki lapsi tulee olemaan muotitietoinen vauvasta asti :D heh. Ihanan värinen toi pinnasänky kans!

 37. Avatar Henna sanoo:

  Okei hyvä tietää tosta haalarista se! Mä oon aatellukki että vähän turhaa ehkä olis ostaa pakkasille pikkupikkuhaalari joka menee liian vähän aikaa. Toisaalta kun on vähän väljempi haalari se voi olla myös lämmmin :)

 38. Avatar E L L A sanoo:

  maailman ihanin pinnasänky! ♥nimim lempivärini on vihreä

 39. Avatar E L L A sanoo:

  maailman ihanin pinnasänky! ♥nimim lempivärini on vihreä

 40. Avatar E L L A sanoo:

  maailman ihanin pinnasänky! ♥nimim lempivärini on vihreä

 41. Avatar E L L A sanoo:

  maailman ihanin pinnasänky! ♥nimim lempivärini on vihreä

 42. Avatar E L L A sanoo:

  maailman ihanin pinnasänky! ♥nimim lempivärini on vihreä

 43. Avatar E L L A sanoo:

  maailman ihanin pinnasänky! ♥nimim lempivärini on vihreä

 44. Avatar E L L A sanoo:

  maailman ihanin pinnasänky! ♥nimim lempivärini on vihreä

 45. Avatar E L L A sanoo:

  maailman ihanin pinnasänky! ♥nimim lempivärini on vihreä

 46. Avatar E L L A sanoo:

  maailman ihanin pinnasänky! ♥nimim lempivärini on vihreä

 47. Avatar E L L A sanoo:

  maailman ihanin pinnasänky! ♥
  nimim lempivärini on vihreä

 48. Avatar E L L A sanoo:

  maailman ihanin pinnasänky! ♥
  nimim lempivärini on vihreä

 49. Avatar E L L A sanoo:

  maailman ihanin pinnasänky! ♥
  nimim lempivärini on vihreä

 50. Avatar E L L A sanoo:

  maailman ihanin pinnasänky! ♥
  nimim lempivärini on vihreä

 51. Avatar E L L A sanoo:

  maailman ihanin pinnasänky! ♥
  nimim lempivärini on vihreä

 52. Avatar Anonymous sanoo:

  Toi oliki noin ihana pinnasänky ♥ Toihan sopii ihan täydellisesti tonne! :) No on kyl jokku vaatteet aika hassuja ;) Miks ne ei tee 2 erinlaista äitiyspakkausta tytöille ja pojille omanlaiset mis olis vähä enemmän pojille oman värisiä ja tytölle oman värisiä vaikka tietenki ei voi sanoa että tytöt käyttää vaan vaaleenpunasta mutta kumminki. :D On tos kyl aika paljon enemmän pojille sopivia vaatteita. :D ja tietenki sielä on sitä tarpeellista tavaraa. :)

 53. Avatar Anonymous sanoo:

  Sinuna olisin vain tyytyväinen tuohon äitiyspakkauksen sisältöön kyllä uskon että tulet käyttämään suurinta osaa vaatteista. Vaikka oletkin hieman kriittinen. Vaatteet ovat kotimaisen valmistajan, joten ovat kooltaan hieman suurempia, kuin ne mitä olet ostanut muualta :) Kyllä voi tyttö vauvallakin käyttää niitä hieman poikamaisempiakin vaatteita ei tarvitse kaikkien vaatteiden olla pelkkää pinkkiä! Sen verran voin sanoa, että uus retro on vauvoilla muotia! :)

 54. Avatar Iina sanoo:

  nonyymi 3.35: Niin no varmasti monet (kuten myös minä) on maailman onnellisimpia tulevasta vauvasta ja rakastaa ostella sille kaikkea. ei siinä mun mielestä oo mitään pahaa, tottakai myöhemmin ehkä harmittaa jos jotain vaatetta ei oo tullu käytettyä ollenkaan vauvalla mut toisaalta ei ne niin paljoa maksa ja mieluumminl liikaa ku liian vähän :). Tossa tosiaan ei oo vielä tarpeeksi ku suositus on että jokaista vaatekappaletta ois jokaisessa koossa aina vähintään kolme (yksi päälle, yksi pesuun ja yksi kuivumaan). Noi vaatteet joita kuvissa näkyy on eri kokosia, en mä sentään nii ääliö oo että oisin ostanu kaikki vaan sitä pienintä vastasyntyneen kokoa :D Eli osaa tossa näkyvistä vaatteista vauva voi käyttää vasta ensi kesänä esimerkiks. Kiitos kehuista ja en ottanu tätä millään pahalla, toi oli ihan aiheellista mitä sanoit. Kaikkea hyvää sulle♥Henna: No nii, muakin kyl himottais ostaa joku minimini haalari ku ne on niin söpöjä mut toivottavasti saan itteni pidettyä kurissa koska se ois oikeestikkin vähän turha :DD Mut katsellaan nyt. Toi on kyl tosi ihana toi äippäpakkauksenki haalari kyl :).ELLA: Voi kiitos, mäki kyl tykkään tost väristä :))Anonyymi 13.24: Jep tollanen se on ja mä kyl tykkäilen kans! :). Mäki oon usein miettiny et miksei vois tehdä tytöille ja pojille omia pakkauksia kun varmasti aina jää osa vaatteista käyttämättä niiden poika- /tyttömäisyyden vuoksi joka vuosi. Toisaalta se ois kyl varmaan jo liikaa vaadittu ku ei tollasta pakkausta ees saa muualla maailmassa ja ton arvoki on melkeen 300 euroa, mut ois se silti kiva :D. Mut kaikkee ei saa aina mitä haluaa ja oon mä tohonkin ihan tyytyväinen, tai enemmän ku tyytyväinen :). Anonyymi 15.53: ”Että sellanen paketti se, oon kyl tosi tyytyväinen loppujenlopuks kumminkin ja varmasti suurinta osaa noista käytetään. ” ”Housuja ja puolipotkuhousuja, noi oli tosi isoja vaik väitti olevansa kokoa 50,60 ja 70. Noiden sinisten housujen piti olla kaikista isoimmat mut ne oli pienemmät ku noi harmaat ja ruskeet.” ”Anonyymi 22.43: Katoitko sä ollenkaan noita kuvia/luitko tekstiä? Näyttääkö tuo kuva joka on otettu vauvanvaatelaatikosta siltä et ois kaikki pinkkiä?” Noi on kaikki lainauksia siitä mitä oon aiemmin sanonut tekstissä ja kommenteissa ja mulla tuli vaan mieleeni että luitkohan tota tekstiä ollenkaan? Meillä on kyllä muitakin kotimaisten valmistajien kuten IVANAhelsingin lastenvaatteita ja ihan on samankokoisia ne kuin muutkin että en usko että nyt on siitä kyse tuossa koko-asiassa että onko valmistaja suomalainen. Meidän pikkusella on kaikenvärisiä vaatteita vihreästä ja keltaisesta vaaleanpunaiseen mut jos mä en halua sinisiä selkeästi pojan vaatteita pukea tytölleni niin en usko että olen ainoa. Vauvojen uusretrovaate -kausi oli muutama vuosi sitten joo mut mä en oo koskaan niistä pitäny enkä pidä vieläkään joten en sellasia vaatteita lapselleni pue. En mä itsekkään pukeudu sellasiin vaatteisiin mistä en tykkää niin miksi pukisin meiän lapsen sellasiin joista en tykkää? Varmasti tarkotit kommentillas hyvää mut ei kannata päteä kun et näe asioista kuin vain oman puolesi.

 55. Avatar Anonymous sanoo:

  aivan sulonen toi vauvan nurkkaus ! sopii myös hyvin teiän makkariin :) noi vaatteetki mitä olitte ostanu oli kyl aiva ylisöpöjä mitä tost lipastost näky, tulee itellekki sellan olo et ois ihana pukee jotai pikkusta tosi sulosii vaatteisii! teiän kämppäki näytti kivalta noist kuvista! vauva tulee kyllä hyvään kotiin ja saa varmasti ihanat vanhemmat =))

 56. Avatar Iina sanoo:

  Voi kiitos paljon ihanasta kommentista♥ Kaikkea hyvää sulle ja tuu useemminkin jutteleen! :)

 57. Avatar Ansku sanoo:

  Mä oon miettinyt, että pitäiskö ottaa äippäpakkaus vai se raha? Tossa pakkauksessa kuitenkin tulee hirveen paljon tavaraa ja vaatetta, ei sillä 140€:lla kuitenkaan saa niin paljoa… Käytittekö te paljon noita pakkauksen vaatteita? Toi vanuhaalari on ainakin ihan älyttömän ihana. :D

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.