Just an ordinary saturday

16.07.2011

Tehtiin Oton kanssa tänää sellanen päätös heti aamusta et tänää ei oikeesti tehdä yhtään mitään muuta ku käydään kaupassa. Koko viikko ollu taas kunnon hulinaa ja päätettii et tänää levätää kotona ja käydään korkeintaan kaupassa. Noh kaupassa tosiaan käytiin ja sieltä tarttui sitten pikkuiselle mukaan lelulaatikko. Ostettiin nyt toistaseksi tollanen rottinkinen kangasvuorella varustettu laatikko mut sit ku pikkunen alkaa itte liikkumaan nii varmaan siirrytään muoviseen ihan hygieniasyistä. Laatikko kumminki hengaa lattialla ja en usko et toi rottinki on kovin puhdasta jos vauveli menee sitä nuolemaan tai puremaan et siksi on varmaan sit myöhemmin se muovinen parempi. Mut toistaseksi toi on ihan passeli! Pitää vaan hankkia enemmän leluja täytteeksi. Sitten mulla oli kans unohtunut esitellä teille toi lelukaari jonka mun täti toi meille tällä viikolla joten siitäkin sitten oiskuvaa tarjolla:

En nyt tiiä mitä me tehdään sit sen leikkimattoasian kanssa kun saatiin toi lelukaari, varmaan ostetaan sit sellanen leikkimatto jos ei oo sitä lelukaarta ollenkaan vaan on kaikkia härpäkkeitä siinä itse matossa. Toi lelukaari on kumminki tosi kiva ja siit kuuluu ääniä ja kaikkee nii voi sit laittaa sen siihen maton päälle. Tai katsotaan nyt et mihin ratkasuun päädytään.
                  Päätettiin tehdä tänään pastaa ruuaksi ja kuvasin sit kerrankin ihan noi ainesosatkin et mitä sen ruuan valmistukseen käytettiin. Innostuin ku Otto teki meille nii hienot annokset nii munki piti sit asetella noi tolleen hienosti, vaik Otto kyl teki paremmat :D.

Oli nannaa! Pitää tehdä kyl toistekkin tota :)

Sit tän päivän varsinainen aihe ois se et Essi haasto mut tekeen tollasen top 10 -kosmetiikkapostauksen missä esittelen siis mun kymmenen suosikkituotetta teille. Kiitos haasteesta Essi ja tossa ois sit noita tuotteita, ne ei oo missään järjestyksessä sitten.

1. Thank the person who tagged you and link to their blog. 

2. Put the Top 10 Award logo on your blog. 

3. List your top 10 cosmetics. 

4. Choose 10 bloggers to tag, link to their blogs, and let them know.
1. Dove Summer Glow sävy normal to dark skin
Ihan paras asteittain päivettävä, saa nopeesti tumman tuloksen ja ei jää mitää rumii läiskii

 2. Tresemme Heat defence styling spray
Vaik tää onki markettituote nii toi on yksinkertasesti paras lmpösuoja mitä oon koittanu. Vaik mul oli ennen iso valikoima kampaamotuotteita käytössä koulussa nii tää on edelleen mun suosikki.
3. Dove firming body lotion
En tiiä tosta kiinteyttävästä vaikutuksesta mut kosteuttaa tosi hyvin ja kuivuu nopeesti iholla. Tota oon hieronu masuun, reisiin ja muille alueille joihin saattaa tulla raskausarpia ja ainakin toistaseksi olen arveton ja todella toivon ettei niitä tulekkaan!

4. Yves Rocher auto bronzant Express Mist Body
Uusi tuttavuus itseruskettavissa, toi on tollanen kevyt suihke joka kumminkin levitetään käsin, aika voimakas tuoksu mut antaa luonnollista väriä ja kuivuu tosi nopeesti eikä jätä läiskiä.

5. Nivea Pearl&beauty anti-perspirant
Mä en muutenkaan hikoile paljoo mut tää estää hikoilun täysin ja kainalot tuoksuu hyvältä viel 24 tunnin jälkeenkin

6. Max Factor False lash effect mascara
Yksinkertasesti paras ripsari, mulla on tosi harvat ripset mut tällä saan niihin ees jotain etäisesti tuuheaa ja pitkää muistuttavaa ulkonäköä aikaseksi.
 7. Garnier anti dark cirkle roll-on
Tää on mun jokapaikan höylä, käy hätätilassa myös meikkivoiteena ja toi on maailman riittosinta, ostin ton lokakuussa 2010 ja oon useasti sutinu tota moneen muuhunki paikkaan ku silmänympäryksiin ja edelleen hyvin riittää.

8. Bourjois Volume Clubber ultra black mascara
Tää tuuheuttaa tosi hyvin ripsiä ja tulee todella musta ja näyttävä sävy, harmi vaan kun ei ole Suomesta saatavilla

9. Double Stay Mineral Matt makeup
Täydellinen meikkivoide mun sekaiholle, ei tuki ihohuokosia ja iho pysyy mattapintasena koko päivän

10. Garnier Pure 3in1 face wash/scrub/mask
Oon käyttäny kaikkia maailman ihotuotteita apteekin valikoimista kosmetologin suosittelemiin mut tällä saa kaikkein puhtaimman fiiliksen ja toi on tosi monikäyttönen. Mun iho ainaki pysyy tällä parhaassa mahdollisessa kunnossa.
Että sellasta sekametelisoppaa sit tänään ja huomenna uudet kujeet. Saattaa tosin olla et pidän huomenna pienen postaustauon kun nyt tullu postauksii nii monta lyhyessä ajassa ja mul on huomenna kaikkea ohjelmaa. Maanantaina varmaankin luvassa masupäivitystä viikon 28 alun kunniaksi ja uutta masukuvaa ynnä muuta. Hyvää yötä kaikille ihanille♥♥

12 Responses to “Just an ordinary saturday”

 1. Anonymous sanoo:

  mäkin oon haluun kokeilla tota garnierin silmänalus juttua, en oo vaan raskinu ostaa koskaan:)-Essi

 2. Anonymous sanoo:

  sit ku joutuu vaihtaan ton korin muovikoriin niin tohon voi sit vaikka laittaa vaippoja ;) ihana blogi sulla ja onnea vauvasta <3

 3. Anonymous sanoo:

  Voisitko tehdä jonkun videopostauksen? Olis huippuu! :)

 4. Anonymous sanoo:

  Joo videopostaus olis tosissaanki huippuu :) Esimerkiks esittelisit teidän kodin videopostauksel ja näyttäisit vauvan tavaroita tai jotain :D

 5. Melinda sanoo:

  onko sun miehes ammatiltaan kokki vai? :b

 6. Jarno sanoo:

  Ihana postaus! : ) oii ja hyvän näköst safkaa <3 Haluisin itsekki jotain tuorepastaa ja parmesaanii siihen ja ah <3 !

 7. Anonymous sanoo:

  mistä noi sun pidennykset on, vai onko ne kampaajalla laitettu?:)

 8. millae sanoo:

  Hmmm ruoka näytti tosi hyvälle ;-) ja ja ja kiva postaus taas kerran (=

 9. Iina sanoo:

  Anonyymi 0.26: Se on kyl tosi jees ja ei se kovin kallista mun mielest oo ku jotai kympin :) Suosittelen!AINO: Kiitos paljon, käyn tsiigailee sun blogii kans :)Anonyymi 14.07: Hyvä idea muuten! Kiitti paljon ja kaikkea hyvää sulle♥♥Anonyymi 14.16: Mä vastaan saman minkä ennenkin, videopostaus luvassa heti kun meillä on kunnollinen videokamera. Tossa järkkärissä kun ei oo videokuvaustoimintoo :S Mut me hankitaan sellanen kyl mahd. pian :)Anonyymi 14.20: Ja nimenomaan ton kodin esittelyn oon ajatellut toteuttaa videopostauksena kun sitä on mulle aiemminkin ehdotettu. Sellainen tulee kyllä mut olkaa kärsivällisiä! :D♥Melinda: Siis ei oo kokki, Otto ei oo ikin ennen tehny mulle ruokaa paitsi sillon torstaina :D Mä teen meil aina ruuat, mut Otol on joku hyvä tatsi tohon annosten tekemiseen ku se sai nii hienot tehtyy sillon :DJarno: Voi kiitti muru♥ Syö tuorepastaa!Anonyymi 22.40: Nää on Rapunzelista 60cm teippipidennykset :)Millae: Se oli kyl hyvää ;D Ja kiitos paljon kiva että tykkäilet :)!♥

 10. Emilia sanoo:

  Mulla toi sama dödö, ei kyllä toimi ihan yhtä kivasti kun sulla :D

 11. Iina sanoo:

  Emilia: Aijjaa :D Mä oon tykänny tost ja käyttäny jo vaik kuin kauan :D

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.