Kirppislöytöjä ja masupäivitystä

03.08.2011

Täällä mä oon edelleen kipeenä, huomen varmaan pakko mennä lääkäriin ku ei toi kurkku tunnu parantuvan ollenkaan. Oon kuluttanu päivää lehtiä lukien ja kaksplussasta löytyi yksi tosi kiinnostava juttu, nimittäin artikkeli lastenvaatekirppareista Helsingissä ja muualla. Jutussa kerrottiin myös ihan meidän lähellä sijaitsevasta Piilo-kirppiksestä ja sain siitä sen verran hyvän kuvan että päätin käydä itsekin tarkistamassa tarjonnan. Tein aivan mielettömiä löytöjä! Mulla meni yhteensä 17 euroa ja sain vauvalle sillä rahalla ihan mahtavia juttuja!
                       Kaikkein hulluinta oli se että kirppiksen myyjä kertoi tällä hetkellä olevan meneillään hiljainen kausi ja tarjonnan olevan yleensä parempaa! Voin vaan kuvitella millasii superlöytöjä teen sitten kun siellä on hyvä myyntiaika. Tonne voin itsekin sit viedä pikkusen vaatteita myyntiin kun se tulee ajankohtaseksi, pöytävuokrat oli tosi kohtuulliset ja tila oli ihana. En kyl ymmärrä et miksen oo aiemmin ostanu kirpparilta ku siel kerran on noin ihania juttuja.. Ohessa myös kuvat mun mummon ja äidin ostamista jutuista vauvalle jotka saatiin Oulun reissulla:

Mummu teki ihanan villapuvun neidille♥

Tää puku saatiin kans mummulta, on kuulemma mun tädin vanha suoraan 80-luvulta :D

Ja tässä viel mummun kirppislöydöt, ihanat H&M:n yöpuku ja villatakki

Äiti osti Lindexiltä vauvalle yökkärin ja valkoset sukkikset♥

Löytöjen löytö! BOGI:n täysin käyttämättömän näköinen talvihaalari vaaville 6 euroa (!!) Piilo -kirppikseltä

Elloksen ja H&M:n paidat euron tai 1,50 kpl, Piilo-kirppis

Name Itin vakosamettihousut 2 € ja Kappahlin body 1€ Piilo-kirppis

Yökkärit 1,5€ ja 1 € Piilo-Kirppis

Punaiset sydänpotkuhousut 1,50€ Piilo-kirppis

Mut sitten oiskin masujuttuja, eli tällä hetkellä meneillään jo 30. viikko! Muistan ku kymmenen viikkoa sit riemuitsin puolivälin saavuttamisesta ja nyt koko raskausaikaa on jäljellä enää se kymmenisen viikkoa! Aika menee niin järjettömän nopeesti etten pysy perässä. Tällä viikolla vauva on alkanu liikkumaan selkeesti paljon aiempaa enemmän ja nyrkkeilee ja potkii niin vimmatusti et masu heiluu joka suuntaan. Ennen vauva liikku lähinnä jos olin paikallaan ite mut nykyään se on ihan sama mitä mä teen nii se riehuu kumminkin. Ja toistaseksi ainakin se on pelkästään ihanaa! Hyvin harvon potkasee niin että sattuu joten oon vaa tyytyväinen siitä et neiti liikkuu. Kuvasin eilen videonkin masun liikkeistä ja laitanpa senkin teille tänne näkyviin!

rv 29+2

Nyt on sit myös alkanu tulemaan niitä raskausarpiakin, tosin toistaiseksi sellasille alueille että niitä ei kyllä nää ees rannalla kukaan eli pyllyyn ja tissiin (kyllä, vain toiseen tissiin) :D. Vasen puoli on arpien suosikki ja mulla on siis vasemmassa pakarassa ja vasemmassa rinnassa nyt arpia. Ei oo vielä pahoja mut onhan tässä useita viikkoja aikaa.. Katsellaan mitä tapahtuu, ahkerasti ainakin kosteutan ihoa ja täytyy toivoo et pysyttelis bikinien sisäpuolella noi arvet ku ei ne siellä mitään haittaa.

30. raskausviikko

30. raskausviikko
Sikiön paino: 1350 g
Sikiön pituus päästä peppuun (CRL): 25,5 cm
Koko pituus: 35 cm
SIKIÖ
”Tämän viikon alussa sikiö on 27 viikkoa vanha. Tutkimukset osoittavat, että jos äiti rentoutuu kuuntelemalla rauhallista musii
kkia, myös sikiön liikkeet ja sydämensyke rauhoittuvat. Kun se on tottunut tähän musiikkiin, rauhoittuu se kerta kerralta nopeammin. Tämä on merkki siitä, että lapselle on kehittynyt muisti ja se voi tunnistaa aiemmin kuulemansa musiikin.
Lapsen pää on nyt lähes oikeassa koossa suhteessa kehoon.”

Teksti ja kuvat: Vau.fi

Tossa on siis hyvin riehuvainen masuasukki ja taustamusiikkina on mahtava nelosen mainoskatko! Tossa ihan lopussa tulee viel hullut sarjapotkut et kantsii kattoo loppuun asti vaik välil meno vähä hiljeneekin.  Osa varmaan onki nähny tän ku laitoin jo eilen Facebookiin mut päätin laittaa tännekki.

Mä pahoittelen jo valmiiksi sitä et en luultavasti tänään enää vastaa edellisen (enkä tänkään) postauksen kommentteihin, vaan vasta huomenna. Syynä on ylenpalttinen väsymys, mut kommentoikaa silti ahkerasti jos vaan jaksatte! Huomenna kyl vastaan varmasti! Hyvää yötä kaikille, olette ihania♥♥


31 Responses to “Kirppislöytöjä ja masupäivitystä”

 1. Nukke sanoo:

  oikeesti niin hellyyttävä tuo mummusi tekemä villa-asu… oon ihan tippa linssissä :’) voi oon todella ihan syvältä sydämestäin niin onnellinen sun puolesta! Vaikka luulen ettei mun todellakaan tarvitse olla : )

 2. Laura sanoo:

  Harmittaaaa niin paljon ku täällä ei oo kunnollisia lastenvaatekirppiksiä tai kirppiksiä yleensäkkää! Ei kauheasti kiinnosta ostella sellasia kauheita ysärimallisia vaatteita joista huomaa, että niitä on käytetty hieman monta kertaa, ku ovat ihan kulahtaneita ja huonokuntosia muutenkin.Ois huippua jos täälläki ois hyvä kirppis, niin ei tarvis kaupasta ostella niin kalliilla uutena kaikkia vaatteita :-D Mutta toisaalta, sitku käy jossain edes OULUN suunnalla niin jospa sieltä löytyis jotain. :)Ihana masu sulla, ei oo varmaan sullekkaan tullu paljoa painoa raskauden aikana? Ei ainakaan näytä siltä :) Itelle on tullu n. kolmisen kiloa ja toivottavasti selviänki vähin kiloin! :-D (tänään mulla on viikkoja 37+1, että viel tässä on aikaa kilojenki kertyä haha :-D)

 3. Anne sanoo:

  Moi muru ! Olet kyllä tehnyt ihania ostoksia sieltä kirppikseltä, aivan tosi siistin ja nätin näköisiä vaatteita. Mullakin on jo nyt teitä ikävä vaikka maanantaina vasta nähtiin. Haleja teille ja masuasukille pusuja ! t. tuleva mummu

 4. J sanoo:

  Tuli ihan ikävä omaa masua :)

 5. Anonymous sanoo:

  Pakko kysyä että harmittaako sua noi tulevat raskausarvet? :)

 6. Charlotte sanoo:

  Sun masu on kyllä valtava ja valtavan ihana :D mulla oli myös aika jätti :DD ja kyllä nuo raskausarvet vaan unohtuu ku vauva tulee taloon :) ei niitä sitten tajua ja kerkeä peilistä kattella ja onneksi nekin useimmilla haalistuu :)

 7. Charlotte sanoo:

  Mulla on molemmat tissit vieläkin täynnä, tosin ne on haalistunu mutta esim toppien kanssa ja avonaisten mekkojen kanssa ne näkyy.. oon ottanu sen asenteen että jos ne jotaki häiritsee niin voi voi :D ennen kesää panikoin että kehtaanko rannalle ollenkaan ku maha on niin kamala mutta hyvin on menny ! :D

 8. Hanna sanoo:

  Heippa, sait minusta uuden lukijan! :)Tosi hyviä löytöjä olet kyllä tehnyt, etenkin tuo haalari! Ja ihana video, tulee vaan ikävä omaa masua… :)

 9. Kurojakii sanoo:

  Aaw, löysin ihan vasta tän sun blogin ja ihastuin täysin :) Anteeksi, huomasin täällä nuo mini ”Uggit” ja ryntäsin heti lähimpään h&m:ään hakemaan samanlaiset :D Terkuin rv 18 vasta menossa ;>

 10. Anonymous sanoo:

  hyvin oot saanu liikkeet videolle! :-D pitäis itekkin joskus yrittää kuvata vauvan liikkeitä ku niitä katsellessa saa aina hymyn huulille :-) on se niin ihanaa kun vauveli potkii <3ja tosi kivoja vaatteita oot löytäny. mä en vielä oo ostellut yhtään vaatteita, koska ei tiedetä sukupuolta. välillä kyllä tekis mieli jotain ostaa kun on vähän himoshoppailijan vikaa… hah :-D joten ehkä hyvä ettei sitä sukupuolta vielä oo tiedossa. kaikkee hyvää sulle! <3t. noora (rv 28)

 11. Lucia sanoo:

  aww mitä ostoksii :—) ! ja ihanasti sait kuvattuu ton masuvideon<3

 12. eveliina sanoo:

  aaaaaw ihania ostoksia!!!!!!! (: apuaa oot ihana<3

 13. Ansku sanoo:

  Miten sä oot pysyny noin hoikkana koko raskauden ajan ? :D itelläni levis pylly ja reidet ja kaikki ihan järkyttävästi vaikka liikuin ja söin terveellisesti, vaikka niinhän sitä sanotaan että tyttöä kun oottaa niin leviää kunnolla niin kävikin! mutta onneks tosin palauduin nopsaa takas normaali mittoihin, mutta raskauden aikana olo oli kun valaalla :D saako kysyä että paljon sulla on tullu painoa ? :)

 14. Ansku sanoo:

  Nii juu ja ihana tuo video :) tulee niin ikävä omaa masua ja niitä potkuja, vaikka sillon tuntu että äkkiä vaan se masu pois ja että varmasti ei ikävä tuu :D

 15. Anonymous sanoo:

  Vaikutat vaan niin ihanalta ihmiseltä ja sitä varmasti ootkin. :)

 16. Karo sanoo:

  Voi apua mun kuinkaha iso mun oma maha on tuolloin ku tuntuu et tää saavuttaa jo niin kovaa tota sun massua! :D <3 Tosin meidän pieni oli ultraski jo vähä painavampi mitä pitäis olla näillä viikoilla, mut veikkasivat et kasvu tasottuu kuiteski ku mul ei mitää r-diabetestakaan oo. :)Mut aa oikeesti oon sanonu tän nii useesti mut oot niin kaunis ja onnellisen näkönen näis kuvis! <3

 17. Kisu sanoo:

  kiva et muistat jo mut vaik emmä oo ku pariin postaukseen kai sulle kirjoittanu ja et pidä tätä häiritsevänä että kommentoin sulle (se on oikeesti kivaa ja näis sun merkinnöis on sen verran asiaaki ni voi vastaa kunnolla!)ja hei suosittelen tosiaanki kirppareil käymistä iha osto sekä myynti mieles koska varsinki helsingis just noi kirpparit tursuaa kaikkii halpoja ja vähäkäytettyjä lastenasuja yms, ku ne pikkuset kuitenki kasvaa nii nopeesti (: hyvii ostoksii oot kyl löytäny, ei lapsi ainakaa jää ilma vaatteita :33ootko muuten vältelly mahdollisimman paljon tyylii raakaa kalaa, tupakointia(in case jos poltit ennen ku sait tietää et ootat)ja muit tommosii juttui jotka saattaa vahingoittaa lasta? : o mä en hirveesti noist haittavaikutuksist eri jutuist tiiä mut toi kiinnostais mua! (:tsemppiä ja jaksamisia hei sulle ja toivon tosiaa et parannut nopeesti♥(:

 18. Iina sanoo:

  Nukke: Mummu on ihana ku se kuto meiän pikkuselle noi♥ Teki aikoinaan mullekki tollaset mut ne on menny hukkaan :( Ja ootpa ihana, kiva et oot onnellinen meidän puolesta♥ Kaikkee hyvää sulle♥Laura: No mä oon kans vältelly kirppareita ku kelasin et kaikki ois sellasii kulahtaneita ja ikivanhoja, olin niin positiivisesti yllättyny ku löysin ton Piilo -kirppiksen. Oulussa on kyl hyvä ainaki se Palje-kirppis Joutsensillan lähellä, sielt oon tehny löytöi ainaki itelleni! Ja mulle on kyl tullu reilusti painoo, viimeks oli jo 10kg tullu ku kävin neuvolassa, sanoivat että mulle kuulemma pitääki tulla painoo että on mistä imettää nii en oo jaksanu stressaa ku kumminki oon syöny terveellisesti. Mun mitat oli 45/167 ekalla neuvolakäynnillä nii kuulemma oli liian alhanen paino, mut nyt tilanne on korjaantunu selvästikki :D Mut ihanaa jos ei näytä siltä et oon lihonu, kivahan se ois jos vaa masu kasvais ja muualt pysyis hoikkana :D Sullepa on tullu tosi vähän painoa, oot onnekas! Ja ei sulla enää oo kauaa aikaa kiloille kertyä onneksi ;)Anne: Kiva ku tykkäät äiti♥ Pusuja ja haleja takasin :))♥J: Hihi saan viel nauttii noist liikkeistä vähän aikaa, koht mäki liityn masuikävöijien joukkoon! :DAnonyymi 3.28: No ei mua vielä silleen, ne on taisteluarpia! :D Ja ihan sama ne pari arpee ku saan maailman ihanimman asian♥ Ja toistaseks tosiaan ne on sellasil alueil et ainoo joka ne näkee on Otto nii ei se haittaa :DCharlotte: On tää kyl jo aika massiivinen, ootahan vaan kymmenen viikon päästä sanot et ”joo ei se viikko 30. ollu mitään, NYT se on valtava” :D:D kuinka isoksi voi ihminen paisua? :D Ja toi on ihan oikee asenne, jos jotai häiritsee arvet nii voivoi, koska ne arvet on se minimaalisen pieni hinta minkä joutuu maksamaan siitä et saa ihanan oman pikkusen♥ Mä nyt viel elän toivossa et jos maha säästyis arvilta mut toisaalta nääki tuli nii yhtäkkii nii en todellakaa uskalla nuolasta ennen ku tipahtaa :D Ja onneksi ne tosiaan haalenee :)Hanna: Kiva et tulit heti moikkaamaan, mukava että uudet lukijat ilmottautuvat! :) Ja oon ite vielki tosi yllättyny et tein noinki hyvii löytöjä, en oo nimittäin ikinä ollu mikään lahjakkuus kirppislöytöjen tekemisessä :D Mäki varmaan parin kuukauden päästä ikävöin aina omaa masuu ♥ :D

 19. Iina sanoo:

  Kurojakii: Kiva et tykkäät! Ja hei mitä sä anteeks pyytelet, musta tuntuu et H&M on sen verran yleinen kauppa et eiköhän ne miniUGGit tuu mua vastaan vähintäänki jokatoisella pikkuvauvalla :Dd Ja onhan ne aivan syötävän suloset ♥ Onnea loppuraskauteen ja tuuhan useemminkin kommentoimaan :))Anonyymi 10.49: Meillä neiti on tähän asti aina lopettanu potkimisen protestiksi kuvaamisesta mut nyt se yllättäen sit suostukin heilumaan vaikka olin kameran kaa siinä :D Se on kyl tosi ihanaa kun tuntee pikkusen liikkeet♥ Mä ostelin kaikkee jo ennen ku tiedettiin sukupuoli, mä oon kans sen luokan himoshoppaaja et huhhuh :D Just piti raivata vauvan vaatteille lisää tilaa, ennen mahtu yhteen lipaston laatikkoon ja nyt on jo kolme täynnä hengarivaatteiden lisäksi :D Kiva ku tulit puhuun, aina mukava vaihtaa kokemuksia raskaudesta ja meil on viel ilmeisesti lasketut ajat tosi lähekkäin. Tuuhan useemminki kommentoimaan ja kaikkea hyvää sullekki ♥Lucia: Hihi mäki tykkään noist :)) ja kiva et tykkäsit videost!Eveliina: Voi kiitoksia paljon♥ Ihana kommentti :))Ansku: No on mullaki levinny pylly ja reidet ihan hulluna, siks niitä arpia pyllyssä onki :D MUlla on tullu jo varmaan reippaasti yli 10kg :D Helpottavaa kuulla et palauduit nopeesti, toivottavasti mäki palautuisin sitte! Oon itekki koittanu syödä terveellisesti ja liikkuu mut silti vaa painoo tullu, mut neuvolassa kyllä sanoivat et mulle pitääki tulla. Ja mun kohdalla pitää kyl kans toi sanonta tytön odottamisesta paikkansa :DAnonyymi 15.10: Oi kiitos, kauniisti sanottu♥♥Karo: Varmaan sulki on sit iha valtava massu ku oot näil viikoil :D♥ Meiänki neiti oli sillon isompi rakenneultrassa, musta kyl tuntuu et ei oo sen kasvu hidastunu yhtää :D Ja aww kiitos nättimys, mä kyl oonki maailman onnellisin, ihanaa et se näkyy♥ Ja must on nii kiva jubaa aina sun kaa ku voi vaihtaa kokemuksii!

 20. Ansku sanoo:

  Aijaa, näytät vaan kyllä toodella pieneltä niinku justiin reisistä yms :) että ihan kun masu ois vaan kasvanut :) Joo no mullakin tuli joku 14kg ehhkää ja kun sairaalasta tulin niin jälellä oli enään ehkä 4 ja nekin jälken tosi nopsaan :) Eikä enään oo ees löllömasu ollenkaan vaikka en pahemmin oo mitään vatsalihaksia treenannukkaan :) mutta kaippa se vaikuttaa siihen palautumiseen kun on ollut ees suht hyvässä kunnossa ennen raskautta.

 21. Iina sanoo:

  Kisu: Kyl mä sut muistan ku laitat ain kivoi ja pitkii kommenttei! Mä kirjotan noist kaikist ruoka ym jutuist sit ku teen sen erillisen postauksen ja tupakoinnin lopetin kokonaan heti kun sain tietää raskaudesta :) Mä voin siin ruoka -ja liikuntapostaukses kertoo just noist haittavaikutusjutuista ja silleen.. :) Ja kiitoskiitos, on mul ehk iha vähä parempi olo jo, mut kattoo sit et mikä mul on ku saan labrakokeiden tulokset. Ja hei oikeesti must on kiva jutella sun kaa aina! :)

 22. Iina sanoo:

  Ansku: Aijjaa no siis olin kyl hyvässä kunnossa ennen raskautta ja oon aina ollu aika pienikokonen, toivottavasti mullaki lähtis noin npeesti ja helposti sit löllöt pois :D Just juttelin mun serkun avovaimon kaa tost palautumisesta ja se sano et se riittää ku leikkii vauvan kanssa nii siinä palautuu ihan hyvin ja kuulemma just löllömasuki lähtee. :)

 23. Ansku sanoo:

  Joo no en mäkään pahemmin oo muuta tehnyt kun lenkkeillyt ja leikkinyt vauvan kanssa :) kyllä siinä kun sitä nostelee ja sen kanssa touhuaa niin kyllä sitä kuntoiluks voi kutsua ja mitä enempi se kasvaa niin sen enempi sen kanssa saa touhutakkin :D

 24. Anonymous sanoo:

  Heippa! Vinkkinä ihon kosteutukseen kannattaa ostaa kaakaovoita luontaistuotekaupasta, 150g Cocovin kaakaovoita maksaa n.8e ja se on tosi riittosaa, lämmitetään vaan käsissä palaa hetki ja sit hierotaan iholle. Ite nyt raskausaikana käyttäny sitä ja iho on superpehmeä ja kosteutettu koko ajan,en tietenkään vielä osaa sanoa jeesaako kunnolla arpien syntymiseen kun itellä vasta vko 22 menossa,mutta eipä tuo paljoa kustanna ja iho kiittää eniveis. :) p.s. sulla on ihana masu ! -Kitty

 25. Iina sanoo:

  Ansku: Vauvasta on paino tullu ja vauvan kanssa lähteeki, toihan on ihan loogista, on kyl helpottavaa kuulla et ei tarvi mitää hullui kuntokuureja et ihan tollasel perus hyötyliikunnalki saa aika pitkälle kiloja jo pois. :))Anonyymi 22.55: Oon kuullu tosta kaakaovoista kyl nyt paljon hyvää, vois vaikka kokeillakki :)) Kiitos vinkistä ja hyvää loppuraskautta sulle♥ Sullaki on varmaa ihana masu!

 26. Anonymous sanoo:

  mulle harvoin tulee tämmönen tarve kehuu jotain ihmistä, mut sä vaikutat ihanalta! sulla tuntuu olevan jalat maassa ja tooosi kiva tyyli! + ihana blogi =)

 27. Anonymous sanoo:

  Aivan ihana tuo masuvideo! <3

 28. Anonymous sanoo:

  ihanii vaatteita!<3 ja ihana tää sun blogi^^ harmittaa vaa jotenki kattoo näitä juttuja ja miettii et kuin onnellinen oot ku saat oman pienokaisen.. Itse tein siis eilen raskaustestin, joka oki negatiivinen:/ ja olin jo kuvitellu et meille ois tulossa vauva, kaikki merkit viittas siihen. Mulla on ollu huonoo oloo, välillä tosiaan oikeen oksettanu, mahaa särkeny sillei ikävästi ja ollu jotenki outo olo muutenkin.. Olin jo iha varma et oon raskaana, mut ei. tietenki voi olla mahdollista että testi ei näyttäis vielä positiivistä jos ois niin alussa, mut toisaalta sillon ei varmaan vielä nuita oireetakaan oisi.. harmittaa tosi paljo, sillä olin jo melkein onneni kukkuloilla:'< teki mieli vaan itkeä kun näin testissä vain yhden viivan…no, toivotaan et onni potkaisee muaki pian. Oon nimittäin potenu tätä vauvakuumetta jo aika kauan:((( tsemii teijän perheelle ja toivotaan et pikkunen prinsessa syntyy terveenä ja kaikki menee hyvin^^<3

 29. Iina sanoo:

  Anonyymi 16.11: Voi kiitos, no ihana sit et vaivauduit just mun takii jos et kerran yleensä näin tee :) Kiitos viel ja kaikkee hyvää, toivottavasti lueskelet jatkossakin mun blogia♥Anonyymi 17.10: Maailman ihanin masuasukki siel heiluu♥Anonyymi 19.02: Kiitos paljon♥ Ja mä niin tiedän ton tunteen, vauvakuumeilin kauan ennen kun sit loppujen lopuks olin raskaana, mut nyt oon tosi onnellinen että se raskaustesti oli positiivinen vasta nyt, ei aiemmin ois ollu oikea hetki. Varmasti sullakin tärppää sit ku just sun vauval on hyvä aika tulla maailmaan, tsempppiä vauvakuumeen kanssa ja kaikkea hyvää sulle♥♥

 30. Heii, kiva löytää joku kellä myös la lokakuussa :) Täällä esikoisen laskettuaika 14.10 :)Ite enemmän vaan luen blogeja kun kirjottelisin ite.. mut kuitenkin :) heh

 31. Iina sanoo:

  Ompa meil tosiaan lähekkäin la:t :) Kiva ku tulit kommentoimaa ja tuu useemminkin juttelemaan :) Mistä päin oot?

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.