9kk♥

10.11.2011

Käytiin tänään pitkästä aikaa Vapianossa syömässä murun kanssa kun meillä tuli eilen 9kk seurustelua täyteen. Tai itseasiassa oltiin muutenki päätetty mennä syömään ja sit vaan tajuttiin tänään et eilen oli kuukausipäivä, ei me 6kk jälkeen olla enää juhlittu niitä säännöllisesti. Mut oli kyl taas ihan mielettömän hyvää ruokaa ja mentiin just sopivasti sillee et siin vaihees ku me mentiin ei ollu yhtään jonoo ja siin vaihees ku saatiin meidän ruuat nii oli ihan hirveen pitkät jonot. Pikkuneiti nukkui koko reissun ajan vaunuissa tyytyväisenä eikä heränny vaikka me puettiin ja riisuttiin sitä ja vaikka ravintolassa oli välillä kovastikin meteliä kun jonottavia ihmisiä kerty meidän pöydän viereen. Taitaa olla samanlainen nukkuja kun äitinsä, vaikka pommi saa räjähtää ja mä en huomaa unissani mitään. Ainoo ääni minkä rekisteröin nukkuessani on se jos pikkunen ähisee tai itkee, en oo heränny edes herätyskellon soittoon varmaan yli vuoteen ellen oo vieny sitä jonnekki toiselle puolelle asuntoa et on pakko nousta sammuttamaan se. 
                     Se Ellos -paketti ei muuten tullutkaan tänään vaikka sen ois pitäny olla tänään jo haettavissa. No mut ainakin mulla on hyvä syy sit huomenna lähteä pikkuneidin kanssa vaunulenkille päivällä ja kävellä hakemaan pakettia jos se vaikka huomenna tulis. Toivottavasti huomennakin ois yhtä ihana ilma kun tänään ja eilen, tekee huomattavasti enemmän mieli mennä ulos kun aurinko paistaa niin ihanasti. Eikä toi kylmempi ilmakaan haittaa, piristää kivasti kun on kirpakoita talvipäiviä. Vaikka tuolla ei vielä niin talviselta näytäkään kun ei oo lunta nii kyl siel on jo sellanen talvifiilis, tuoksuu just semmoselta talviselta. Ei mee kyllä varmaan enää kauaa ennen kun lumi tulee vaikka ne kuinka lupailikin lämmintä talvea. Räpsittiin vähän kuvia keskustassa vaikka tietty oli kerenny tulla jo pimeä kun sinne asti päästiin, mut onpahan jotain kuvia ainakin:

Oton annos, ”CREMA DI POLLO kanafilettä, kermakastiketta, sipulia, paprikamaustetta”

Mun annos, ”RUCOLA RAVIOLI raviolia rucola-ricottajuusto-täytteellä,
sipulia, kirsikkatomaattia, pinjansiemeniä”

Keksittiin  muuten pikkuneidin kanssa tänään hauska leikki. Nimittäin leikittiin piilosta; mä laitoin aina kädet naamalle ja sanoin et ”piilossa” ja sit otin pois ja sanoin ”pöö!” Ei me kyllä todellakaan olla ainoita jotka tän leikin on ”keksiny” mut tulipahan kokeiltua ja pikkunen oli ihan innossaan. Se jopa hymyili mulle mitä se ei oo vielä kauheen montaa kertaa tehny sen ekan hymyn jälkeen. Ollaan myös jatkettu norsun heilutus -harjoituksia leikkimatolla ja hyvin sujuu edelleen. Tänään neiti kääntyi selältä kyljelleen mutta jämähti sit siihen että masulleen ei vielä menty. On kyllä ihanaa leikkiä päivisin pienen kanssa ja kattoo kun  se oppii uusia asioita ja koittaa itsekin opettaa sille kaikkea.
                        Oon kyllä niin ylpeä ja ilonen että pikkunen kehittyy näinkin nopeasti vaikka neuvolassa ihan ekoilla kerroilla sanottiinkin että kun on syntyny kuukauden etuajassa nii kehityskin saattaa olla vähän hitaampaa näin alussa mut en mä ainakaan mitään hidastusta oo huomannu, hyvinhän se oppii uusia taitoja! Pikkunen on ”oppinu” myös sellasen jutun et se on alkanu kuolaamaan tosi paljon, tai no ei nyt tosi paljon mutta kuolaamaan joka tapauksessa. Mä luulin jotenkin et kuolaaminen tulis vasta sitten ku hampaiden puhkeeminen alkaa olla lähellä mut ei se sit taidakaan olla niin. Mistähän mä oon tollasenki käsityksen saanu? No mutta eipä se pieni kuola pahaa tee kun ei tee puklutkaan, vaikka meillä pulautellaankin todella harvoin mistä oon myös yllättyny. Mä jotenkin oletin et vauva pulauttaa joka kerta jonkun verran kun se syö ja muutenkin siinä syöntien välissäkin usein mut ei meillä pulautella ees jokapäivä. Tässä vähän kuvia meidän pikku kuolaneidistä isin kanssa:
”Jee isi tuli kotiin!”

”Toi kameran ääni on kyl aika jännä!!!”

”Kattokaa mun bambisilmiä ku tuijotan kameraa!”

”Toi mun isi on aika velmu!”
Jep, sellasta kaikkea tänään! Menee kyllä paljon nopeemmin aika nyt ku Otto on töissä ja on joku rytmi meilläki, huomenna alkaa jo viikonloppu, tosi kummallista. Hyvä vaan niin tulee nopeemmin se isänpäivä et saan antaa sen lahjan! En ois kyllä vielä viime vuonna tähän aikaan uskonu et ihan tosissani odotan sunnuntaipäivää (ellei ollu kyse kesälomasta tai jostain matkoille lähdöstä). Mut nykyään sunnuntai on ihan yhtä kiva päivä kun kaikki muutkin, oikeestaan varmaan viikon kivoin päivä.
Millasia isänpäiväsuunnitelmia teillä on? Ja millasia lahjoja aiotte antaa?

Hyvää yötä kaikille♥♥ Ja pal
ailen huomenna! :)


23 Responses to “9kk♥”

 1. Avatar Tiia sanoo:

  Meillä alko kans poju kuolaamaan siinä 2kk iässä ja sitten söikin kaikkia leluja mitä käsiinsä sai ja eka hammas puhkes silti vasta 5kk iässä! :)

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  Voi kun tolla teidän tyttösellä on aivan mielettömän ihanat silmät! :) Mistäs muuten toi sun vihreä takkis on? Onkohan mulla menny jotenkin jokin postaus ohi kun en ainakaan muista sun kertoneen että mistä sen oot hankkinnu! :D

 3. Avatar Sini sanoo:

  äääää.. toi teidän vauveli on niiiin suloinen! tosi isot silmät :) jännä ku näyttää nuissa kuvissa missä sillä on suu auki, että olis komee rivi hampaita suussa :D

 4. Avatar Sumppa sanoo:

  Kaunis hymy sulla tossa yhessä kuvassa ja pikkuneitikin on suloinen noiden isojen ja ihanien silmiensä kanssa! :)Isänpäivä suunnitelmissa on olla kotona yhdessä syömässä HYVÄÄ ruokaa (mun lempparia) isäpuolen ”kunniaksi” ja käydään siskon ja paketin kanssa vierailulla oman isän tykönä! =)

 5. Avatar Anonymous sanoo:

  Hei Iina aattelin kysyä että ku oot värjänny sillä mousse värillä en muista sävyä, mut kuitenki se väri millä oot värjänny nii tuleeko siitä ihan mustat? aattelin ite värjätä samalla mut en haluis ihan mustia. Kiitti jos vastaat♥

 6. Avatar Neea sanoo:

  Ihana lutunen typy! :) Just tänää kävin Oton kans ostaa isäinpäivälahjan. Täälä sitä ei ilmeisesti vietetä mutta TOTTAKAI me vietetään! Koitin keksiä jotain tosi tarpeellista ja pieneen tilaan mahtuvaa, että voi kulettaa suomeenki sen sitte. Ostin hupikeittiöessun (?) vai mikä se on :D espanjan kartta humoristisesti siihen painettu jne, ja vaaterullan ku ainavalittaa ku mustisa farkuisa on karvoja tms hiukkasia. Aika köyhät on lahjat tänävuonna mutta ajatus sitäki kauniimpi ja yritys löyhä sentää : D

 7. Avatar Anonymous sanoo:

  sydäntälämmittävää nähdä kuvia nuin onnellisen näköisistä vanhemmista ja pienokaisesta. ei väliä vaikken teitä tunnekkaan, mutta toivon teidän perheelle kaikkea hyvää! (:

 8. Avatar wää sanoo:

  Oot kyllä tosi kaunis ja ihana pikkuinen! (: Oon itekkin käynyt tuolla Vapianosta ja tosi hyvää ruokaa kyllä oli! (:

 9. Avatar Anonymous sanoo:

  noi ruoka-annokset näyttää jotenki pikkusilta, kuvittelenko vaan vai onko ne? :D tosi kiva kuva toi eka mikä on susta!!

 10. Avatar julja sanoo:

  voi söpöt! onnee teille :)

 11. Avatar jensku sanoo:

  Meillä Joel rupesi kuolaamaan jo 2kk ikäisenä, mutta ekat hampaat tuli vasta 6kk iässä. Mä oon aina kuvitellu että puklaaminen johtuu vaan siitä jos vauva syö liikaa, niin se puklaa loput ulos. Mun isänpäiväsuunnitelmat meni ihan uusiksi kun sain kuulla että Samin polttarit pidetään lauantaina, joten isänpäivä menee varmaan darrassa. Lahjaksi kokosin sellasen paketin, missä oli boksereita, t-paita, kaljaa, energiajuomaa, karkkia, leffa, aku ankka pokkari ja lahjakortti hierontaan :)Toivottavasti teillä on kiva isänpäivä!

 12. Avatar Fani sanoo:

  voi miten ihana toi teijän pikkunen on :> suloinen, yhtä kaunis kuin äitinsä :) Täälläkin odotellaan kovasti h&m pakettia, mutta sitä saakin aina odottaa :D vois oikeesti olla joku pika toimitus :D

 13. Avatar anna sanoo:

  Meillä on isänpäivä suunnitelmissa mennä ensiks mun vanhempien luo missä syödään sit kunnon aamupala, sen jälkeen kävästään varmaan (?) miehen isällä ja sitten kotiin loppupäiväks :)

 14. Avatar Aino sanoo:

  Ooi kuinka söpöjä kuvia pikkusesta :)♥ Ja sustaki kaunis kuva! Hyvännäkösiä annoksia!Äitin isä ja äitin äiti tulee tänne syömää isänpäivänä ja ostin isälle lahjaks semmosseen huumorikirjan,joku ’Kiitos isä kaikesta’-kirja. Siin on meijän perheen elämään sopivia lauseita! :D

 15. Avatar Nora sanoo:

  Oot sä kyllä nätskä :) ♥

 16. Avatar Tanja sanoo:

  oon ehkä vähän kade :D meidän poitsu on saman ikänen ja en kyllä uskaltas viel missää nimes lähtee ravintolaan syömään kun se tasan tarkkaan ei nukkuis sen aikaa :) teidän tyttö kyllä vaikuttaa muutenkin rauhallisemmalta tapaukselta kuin meitin Oliver

 17. Avatar Anonymous sanoo:

  voi kun on neidille kauniit isot silmät:)) muutenkin erittäin herttainen lapsi näyttää olevan kyseessä

 18. Avatar Anonymous sanoo:

  Aivan ihanaa isänpäivää teille!Oton kaltasii isii tarvittais enemmän tähän maailmaan!Kaikkea hyvää mahtaville vanhemmille ja pikku enkelille:)

 19. Avatar Anonymous sanoo:

  Super ihanaa isänpäivää !

 20. Avatar sanskud44 sanoo:

  mikset oo kirjottanu monee päivää?:(HYVÄÄ ISÄPÄIVÄÄ<3:)

 21. Avatar Anonymous sanoo:

  Kui vanha sun äitis oli ku sai sut?

 22. Avatar Iina sanoo:

  Tiia: Aijaa no kai se sit vaan on nii et noi kuolaa jo kauan ennen hampien tuloa! :DAnonyymi 22.30: Sillä on Oton bambisilmät♥ :D Toi takki on H&M:ltä, monta kertaa olla päivänasussa nii nyt oon lakannu mainitsemasta mistä se on ostin :D Mut aina noi menee ohi tollaset pikkujutut :DSini: Sillä on kyl nii isot silmät, oon vähä kateellinen sille ;D Ja joo eiks näytäkki, se on maitoo XDSumppa: Voi kiitos paljon :))♥ Kivan kuuloisia suunnitelmia, toivottavasti teillä sujui suunnitelmien mukaan eikä niinkuin meillä :DDAnonyymi 23.27: Mä värjäsin sillä tosi tummalla tummanruskeella sävyllä, kantsii valita se herkullinen tummanruskea vai mikä onkaan nii sit ei tuu ihan mustat, ku tolla toisella tulee :D Ja juu eipä mitään, tottakai vastaan :)♥ Vähän viiveellä tosin, anteeksi siitä!Neea: No just hyvät lahjat! Ja ainaki käytännölliset, teippirullaa ja essua tarvii aina! :) Ja käytännöllisellä linjalla olin itekki ton mukini kanssa, jouluna jos sit vaikka panostais viel enemmän vaikka on toikin lahja rakkaudella väännetty :D Hassua muuten ettei siellä vietetä isänpäivää! :o :DAnonyymi 23.53: Aww ihana kommentti, kiitos paljon ja kaikkea hyvää myös sinulle♥ :)Wää: Kiitos hirmuisesti ihanuus♥ Ja Vapiano on ihan paras!Anonyymi 0.53: No isoja ne on ainaki luonnossa, tai ainakin mulla tuli masu täyteen ja kuulemma Otollaki :D Ja kiitos hirveesti♥ :)Julja: Aww kiitos Julja♥Jensku: No kaipa sillä kuolaamisella ei sit oo hampaiden kaa mitään tekemistä :D Ja aivan ihana toi sun lahja, oot oikeen panostanu! Mäki tein mun lahjan kyllä rakkaudella mut sehän on vallan vaatimaton tohon sun lahjaan verrattuna :D! Mutta kyllä meillä isi tykkäsi onneksi lahjasta vaikkei muuten mennykään ihan suunnitelmien mukaan :) Ja toivottavasti teilläkin oli kiva isänpäivä polttarikrapulasta huolimatta! :D Fani: Aww kiitos hirveesti ihanainen♥ Joo niitä tosiaan saa aina odotella, itekki oon ootellu yhtä mekkoo ja paitaa nyt kolme kuukautta, aina tulee vaa ilmotus et valitettavasti paketin toimitus viivästyy :((Anna: Voi ku meilki asuis pappa lähempänä nii pääsis käymään isänpäivänä ;( Toivottavasti teil oli kiva isänpäivä! :)Aino: Kiitos paljon ihana Aino♥ Haha hauska toi sun lahjaidea! Kuulostaa kivalta :)Nora: Kiitos paljon, ihan itte oot kyllä :)♥Tanja: Hahah no se on kyllä yleensä rauhallinen joo ja varsinkin vaunuissa, tänään kyl toisaalta on taas sit kitisty koko tän kahdeksan viikon edestä :D! Anonyymi 17.19: Aww kiitos, niinhän se kyllä on♥ :)Anonyymi 17.53: Aww kiitos ja sitä samaa, ihana kommentti!♥♥ Ja Otto on kyl ihanin isi koskaan♥ :)Anonyymi 12.32: Samoin sulle♥ :))Sanskud44: No nyt on uusi postaus! :) Ja hyvää isänpäivää sullekin :)♥Anonyymi 21.29: Äiti oli 30 :)

 23. Avatar Emppu sanoo:

  voi onpa sulonen tyttö ja isot silmät! kiva muutenkin tää blogi ryhdyin lukijaks :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.