Toivepostaus: Meidän arkipäivä

23.11.2011

 Aattelin nyt viimein toteuttaa tän postauksen jota multa jo viikkoja sitten pyydettiin, nyt kun meillä vihdoinki on alkanu muodostumaan semmonen jonkilainen päivärytmi nii on helpompi tehäkki tää. Tänään Jenni tuli Hillan kanssa meille tekemään mulle ne kynnet ja muuten ollaan vaan hengailtu kotosalla. Kuvia ei kauheesti tullu otettua mut sentään uudet kynnet tuli kuvattuu! Kuvituksena tässä postauksessa on muutama kuva neidistä mitä en oo tänne ennen laittanu ku tänään en oo muistanu räpsiä yhtään muuten kuvia kun ne kynnet. Mutta sen pidemmittä puheitta, tämmönen on meidän arkipäivä:

8.30-9.30 Heräillään pikkuneidin kanssa, yleensä nostan pienen heräilemään meidän sänkyyn ja siinä köllitään hetken aikaa. Tämän jälkeen käydään vaihtamassa vaippa ja puhtaat vaatteet päälle. Vauvan aamutoimien jälkeen on syönnin aika siinä puol kymmenen maissa.

9.30-11.00 Leikitään leikkimatolla ja höpötellään ja jutellaan. Katsellaan peilistä kun se on niin jännä pikkusen mielestä.

11.00-14.00 Pikkuinen nukkuu päivän ekat päikkärit. Nukahtaa yleensä ihan itse aina sen tismalleen kaks tuntia heräämisestä vaikka meil ois leikitki kesken nii alkaa silmät lupsumaan :D. Sillä aikaa mä käyn suihkussa, meikkailen, syön jotain välipalaa jos jaksan ja datailen.

Maailman paras nukkuma-asento? 😀


14.00-15.30 Neiti herää päikkäreiltä yleensä siinä kahden pintaan ja sitten vaihdetaan vaippa ja syödään. Yleensä leikitään siinä myös jonkun aikaa joko leikkimatolla tai sit sylissä ja nyt ollaan parina päivänä jopa koitettu lukee vähän loruja kirjasta mut neiti ei vielä oo ollu kauheen innostunut. Leikkimaton norsu on se paras kaveri edelleen!

15.30-17.00 Puoli neljän aikaan aletaan pukeen ulkovaatteita päälle ja lähdetään Ottoa Columbukseen vastaan kun se pääsee töistä. Kävellään pikkuneidin kanssa pieni vaunulenkki siinä kauppakeskukseen ja kaupassakäynnin jälkeen kävellään sit yhdessä kaikki kolme vielä kotiin. Matkaa kauppakeskukseen on reittivalinnasta riippuen 0,5-1km ja yleensä menomatkalla kävellään lyhyttä reittiä puiston läpi ja tulomatkalla sit kierretään vähän pidemmän kautta. Niin ja neiti siis nukkuu tän koko ajan vaunuissa, silmät menee kiinni samantien kun pylly on kiinni vaunukopassa!

17.00-20.00 Mä laittelen ruokaa ja sillä aikaa Otto syöttää pikkuneidin ja sen jälkeen me syödään itse ja neiti katselee ja ihmettelee sitterissä sen aikaa. Saattaa myös nukahtaa vielä semmoset pienet puolen tunnin iltatorkut. Sitten kun on kaikilla masut täynnä niin yleensä köllitään sängyllä/sohvalla ja höpötellään neidin kanssa, leikitään ja jutellaan.

20.00-21.00 Neiti menee kasin aikoihin kylpyyn ja sit puetaan yökkärit ja mennään meidän sänkyyn rauhottumaan. Puol ysin aikaan neiti saa iltamaidon jonka jälkeen vaihtelevalla menestyksellä nukahtaa omaan sänkyyn. Yleensä saa kyllä käydä sen tunnin ajan laittamassa tippunutta tuttia suuhun mut sen jälkeen neiti nukahtaa kunnolla ja sille on ihan sama onko sen tutti huudeilla vai ei.

21.00-00.00 Neiti nukkuu ja mä kirjottelen blogia, Otto pelaa tai datailee. Saatetaan kattoo leffa tai BB yhessä ja hengaillaan ihan muuten vaan. Syödään jotain iltapalaa kans ja sit pestää yhessä hampaat ja laitetaan maidot yöksi valmiiksi pulloihin ja jääkaappiin.


00.00-04.00
Kahdentoista maissa syötän pikkuneidin ja sitten aletaan nukkumaan myös Oton kanssa. Neiti yleensä nukahtaa siinä vaiheessa kun pullosta on jäljellä kolmasosa ja nostan sitten vaan omaan sänkyyn kun neiti on syönyt unissaan loppuun 😀

04.00-04.15 Pikkuneiti syö pullollisen maitoa ja nukahtaa myös tällöin pullo suussa ja sit nostan omaan sänkyyn nukkumaan jos muistan, monta kertaa oon ollu nii koomas et ollaa nukahdettu vaa yhessä meidän sänkyyn mut yleensä koitan kummiski muistaa nostaa sinne omaan sänkyyn.

04.15-07.00 Nukutaan kaikki kolme.

07.00-08.30 Seittemän aikaan Otto herää töihinlähtöä varten. Yleensä siinä Oton aamutoimien aikaan tai vähän ennen seitsemää neitikin herää ja syötän sen. Sitten kun Otto on lähteny puol kasin aikaan duuniin niin nukutaan vielä pikkuneidin kanssa joko omissa sängyissämme tai sit yhessä meidän sängyssä ku on hyvin tilaa.

Poikkeuksia tietysti on koska kyseessä on pienenpieni murunen jolla ei oo vielä niin selkeää tajua rytmistä mutta suunnilleen tämmösiä meidän arkipäivät on sillon ku ei tehdä mitään erityistä. Tänään neiti tosin nukkui yllättäen vaan yhdet 3h päikkärit Hillan sylissä samalla kun Jenni teki mulle kynsiä ja sammui kun saunalamppu iltamaidon jälkeen mun syliin ja nyt nukkuu tyytyväisenä sängyssä. Nukahti jopa ilman tuttia joten sitäkää ei oo tarvinnu käydä laittamassa suuhun. Saapas nähdä aiheuttaako tällanen loistava nukahtaminen sit muutoksia yöuniin. Tässä vielä mun uudet kynnet:

Eli päätin ottaa nyt ihan  normi ranskikset mut noilla hopeilla glitter-rajoilla ja sit nimettömissä noissa hopeissa kohdissa on timanttirivit. Ihanan yksinkertasta ja tyylikästä ja sopii sen ristiäismekon kanssa. Mitäs pidätte?
                     Huomenna meillä on neidin 2kk-neuvola ja neuvolalääkäri ja neiti saa sen rotarokotteen suun kautta. Kiva päästä taas näkemään et paljon neiti on kasvanu mut ahdistaa toi rokotejuttu ku en yhtää tiiä millanen se suun kautta annettava rokote on.. Onks se niinku jotain nestemäistä mitä laitetaan suuhun vaan ja sit vauvan pitää niellä se tjtn? Haluuko joku selittää mulle miten se tapahtuu ja miten teidän vauva on reagoinu siihen? Arvostaisin tosi paljon ku oon nii tietämätön tässä asiassa! Kiitos jo etukäteen♥ Huomenna mennään  myös käymään kirpparilla, toivottavasti löytyis jotain kivoja juttuja. Mutta nyt mä jatkan BB:n kattelua murun kanssa ja huomenna sit vastailen eilisiin kommentteihin ku en tänää oo kerenny. Hyvää yötä ihanat♥♥


34 Responses to “Toivepostaus: Meidän arkipäivä”

 1. Anonymous sanoo:

  Se rotarokote on sellasessa pikku tuubissa mikä syötetää joko siitä suoraan tai sit lusikalla vauvan suuhun. Ja tarkotus olisi että vauva sen kokonaan söisi. Se on sellasta kirkasta nestettä mikä ei ilmeisesti maistu juuri miltään kun meidän neidille maistui niin hyvin kaikki. Viikon verran saattaa tulla kakkaa vähän reilummin ja kakan koostumuksessa saattaa olla muutoksia ja käsihygieniassa kannattaa olla extra tarkka että pesee kädet kunnolla vaipan vaihdon jälkeen, koska kakassa voi olla rotaa. Ei se kovin kummone juttu oo, hyvin varmasti teilläkin rotan anto sujuu. 🙂

 2. Anonymous sanoo:

  Nestemäisenä ruutalla poskeen ihan taakse laittoi meidän terkka rotarokotteen, sillein vähän kerrallaan, silloin vauvan tuli nieltyä se helpommin. Ei meillä ainakaan antaminen saanu sen kummempia reaktioita aikaan, toisin kun piikin jälkeen aina kauhee huuto. Ja muistaakseni jotain peruskitinää ja pientä vatsanvääntöä siitä tais tulla päiväks/kahdeks, mut hyvin vähäistä kuitenkin 🙂

 3. Anonymous sanoo:

  Mun vauva meinas tukehtua siihen kun veti vahingossa henkeen :/ Säikähdin älyttömästi, mutta taisi olla se neuvolantäti vaan vähän huolimaton.

 4. Laura sanoo:

  Juu yhdyn edellisiin, sellasta kirkasta nestettä sellasesta tuubista eikä sitä loppujenlopuks ees paljoa oo siinä 🙂 Meillä ekalla kerralla Henri itkeskeli vähän ku sitä annettiin, varmaan ku yhtäkkiä aletaan sellasta mönjää syöttään mut nyt tokalla kerralla se ei ollu moksiskaan, ihan helposti sai nyt annettua sen sille 🙂 Ja meillä neukkutäti sano, että se maistuu jollekki (hyvälle ilmeisesti kuitenki) että vauvan pitäs tykätä siitä. En sitte tiiä maistuuko se miltää vai ei mut hyvinhän tuo uppos alas :)Mitään masukipuja ei H:lle tullu siitä ekalla eikä nyt tokallakaan kerralla mut kakka on ollu vähän löysempää (ihanat kakkapuheet<3) ja ekalla kerralla ku se rotavirus annettii niin H:lla oli 4 pvän kakkaustauko. Niiin ja vähän voimakkaammalle haisee se!Ja kannattaa tosiaan pestä hyvin kädet n. viikon verran koska sitä erittyy pois sitä rotaa just niiden tarpeiden mukana ja se mahatauti voi sit tulla itelle jos ei huolehdi käsihygieniasta. En tiedä onko se toi viikko että pitää pestä hyvin käsiä mut mä oon ainaki pessy 😀

 5. Laura sanoo:

  Ja tosiaan ainaki täällä meidän neuvolassa se mönjä annettiin itte vauvalle 🙂 Siis että ei neukkutäti antanu vaan minä ite oon antanu kummallaki kerralla Henrille sen. Mut se on varmaan neuvolakohtasta, että antaako neuvolatäti sen vai sit ite äiti tai isi.

 6. Anonymous sanoo:

  Meillä melkeen samanlainen päivärytmi, lukuunottamatta tota kun lähdette sun miestä vastaan ja yösyönnit vähän eri aikoihin 🙂 Meillä syödään yöllä todella vaihtelevasti, joskus pärjätään 2 tai 3lla syönnillä, joskus sitten herätään melkein jopa kymmenenkin kertaa! Mä imetän onneksi, niin ei tarvii yöllä silmät ristissä joka välissä olla lämmittämässä tuttipulloa 😀 Ja meidän neiti vaatii aina, et käydään 11 aikoihin vaunuttelemassa, näin nukahtaa parhaiten ja nukkuukin huomattavasti pidempään kuin sisällä!Ja tuosta rokotteesta… Meiän typy oli älyttömän itkunen sen jälkeen reilun kuukauden, itki joka ikinen ilta n. tunnin yhteen putkeen. Arvoitukseksi jää, että johtuiko itkuisuus rokotteesta, mutta epäilen vahvasti, koska itkut alkoi vähän rokotteen antamisen jälkeen… En halunnut enää viimeistä rokotetta ollenkaan.

 7. jensku sanoo:

  Meidän Joelin mielestä ainakin rota oli tosi hyvän makusta, innolla veti koko tuubin ekalla kerralla. Tokalla ja kolmannella olikin sitten hirveetä kuraa, vaikka samaa ainetta olikin 😀

 8. Jonna sanoo:

  Pienellä pipetillä annetaan vauvan suuhun, mautonta ja kirkasta vähän tahmaista nestettä. Meillä imaisi itsestään ekalla kerralla tyhjäksi (ahneutta ilmassa), toisella kerralla vähän taisi sylkeä kaulukseensa lääkeainetta. Määrällä, joka menee suuhun/hukkaan ei niin ole väliä, kunhan sitä edes vähän sinne saadaan 🙂 Illalla kitisteli pikkuisen, mutta mitään vakavia seurauksia ei ole ollut 🙂 Itse piti huolehtia tosi hyvin käsien pesusta, varsinkin sen kakkavaipan vaihdon yhteydessä.Tämä ei ole mikään kummoinen juttu, että ihan hyvin se teilläkin tulee menemään 😉

 9. NaNsu sanoo:

  Rotavirusrokote annetaan suun kautta, se annetaan kolmessa osassa, yhdellä neuvolakäynnillä yksi.Ehkäisee sitä jos lapsi saa ripulin niin se ei äidy niin pahaksi, jos ei saa rokotetta ni vastassa on vauvoilla sairaalareissu nestehukan takia.Vauvat ei oo yleisesti ottaen noteerannu rokotetta, pikemminki hotkineet sen ( luultavasti maistuu niiden mielestä hyvältä )Kun rokote on annettu niin pitää pestä vaipan vaihdon yhteydessä hyvin kädet, varsinki 7-10 päivää rokotteesta jolloin virusta erittyy kakan mukana eli voit saada itse silloin noin päivän kestävän ripulin.Toivottavasti tiedoista oli apua ! 🙂

 10. Anonymous sanoo:

  kirjota sitten tänne minkälainen rokote se oli? 🙂

 11. Neea sanoo:

  Kivasti menee teijän päivä! 🙂 Mää en tiijä noista nestemäisistä rokotteista, (voiko niitä ees rokotteiksi kutsua jos ne on tosiaan nestemäisiä nieleskeltäviä? :D) mutta voin kertoa yhen hauskan. Ku meijän nuorempi, Jasu oli öö about 1,5v vai mikä nyt olikaan ku viimeksikköhän se oli ku rokotetta laitettiin, otin tukevan otteen pojasta ja joka raajasta ja nlatäti tuikkas sen reiteen sille, poika otti ja käänty ja nappas ruiskun omaan käteensä!! 😀 ja puolet oli vaan ehitty pistää, kaikki kävi hiton nopiasti enkä kerinny reagoimaan muuta ku että äkkiä ruisku pois ettei suuhun sitä sentää ehtiny laittaa! Säikähin mukavasti, nlatäti (vanaha) selevästi otti enemmän itteensä tuon, hoki ihan hermona ”IKINÄ ei minun urani aikana oo tämmöstä tapahtunu!” ja tuikkas loput vielä jalkaan rokotteesta.. Huhhuh että oli vikkelä poika. o.O

 12. Anonymous sanoo:

  että toi vauveli on niin sulonen, ja sillä on ihanat silmät ! :):) voi että ku lutune oikeesti !(=== koskas nimi ilmotetaan ? (::

 13. Meillä oli tytöllä toi nestemmäinen Rota. Ruiskusta vaan nesteenä lääke suuhun, meillä neuvolan täti halus ite pitää tyttöö sylissä sen aikaa että sais paremmin laitettua. Ja meillä siitä ei tullu mitään oireita.. (Onneks, koska ne olis tullu just ristiäisten aikaan muuten :D)

 14. Voiettä on nätti tytsy teillä<3Pakko kysyy ihan et paljon teijän neiti syö kerrallaa? (korviketta?)

 15. sanna sanoo:

  Meilläki Juho nieli ihan ahmien sen ja itku tuli heti vähäks aikaa ku loppu se antaminen (ahne)… Ja ei mitään oireita sen jälkeen 🙂

 16. Ansku sanoo:

  Meillä Iida tykkäs siitä rokotteesta 😀 se kyllä otti sen oikein nätisti. jotain litkua se siis vaan on 🙂 Meillä ei tullut mitään oireita sen jälkeen. Ootappa vaan kun saa ekan piikin ;S Se on inhottavaa! Ei niinkään varmaan vauvalle mutta itellä ainakin melkeen itku meinaa tulla kun pikkusta piikitetään 😀

 17. Anonymous sanoo:

  Meilläkään ei siitä ekasta litkusta tullu mitään oireita.. 3kk neuvolassa annettiin toinen ja siittä tuli sit masuvaivoja ja ei syönyt oikeen pariin päivään kunnolla. Tosin meillä alettiin tekeen samaan aikaan hammasta, että en tiedä sit johtuko osittain siitä. 🙂

 18. Fani sanoo:

  todella kivan kuulonen päivä rytmi teillä 🙂 ootte ihania! ja ihanat kynnet olit saanut <:

 19. wilma sanoo:

  Aika luksuspäikkäreitä teillä nukutaan! Meillä nukuttiin eka 7kk max. 40min pätkissä (tee siinä sitten mitään) ja nyttemmin (9kk) max. 1,5h kerran päivässä ja toiset päikyt 40min. Consider yourself lucky, nauti vapa-ajasta 🙂

 20. Anonymous sanoo:

  ihanat kynnet! 🙂

 21. Aino sanoo:

  Kiva postaus!♥ Ja aivan upeet kynnet! 😮 itekki haluisin samanlaiset,mut en vaa tiiä miten mä pärjäisin noilla! :DToi nukkuma-asento on kyl niin hyvä! :DD

 22. Anonymous sanoo:

  miten ihmeessä noilla kynsillä pystyy hoitamaan vauvaa.. ;o

 23. Anonymous sanoo:

  onko ”kihlattusi” tyhjäpäinen pikkulissu vai ruma emo? [x]molemmat

 24. Neea sanoo:

  Ihan pakko työntää lusikka (omaa kokemusta) noista kynsistä ja pikkuvauvoista. Aluksi kans luulin että mahoton yhtälö, niin kauon kunnes KOKEILIN 😀 mulla on itelläni tosi vahvat kynnet ja terävät lakanki kanssa, mutta niinku kuvasta huomaa niin rakenne tms kynnet on vähä paksummat + tylpemmät, ainaki mitä mulla oli. En enää vahingosa rääpiny vauvojani, ja nopiaa niihin tottuu. Ei sen enempää aiheuta hämminkiä 🙂

 25. Anonymous sanoo:

  mul on ehkä typerä kysymys, mut asutte siis vuosaaressa? onks se kivaa seutuu sun mielest ja missä päin siel ? siis vanhavuosaari, aurinkolahti jne? ja onko kallista? iskä asuu siel aurinkolahes ja haluisin ite asuu siel myös kovasti, mut onks esim. metris sun mielest pelottava tai rauhaton illal?

 26. Anonymous sanoo:

  Se on sellasta kirkasta nestettä mitä annetaan sellasella tuubilla. Se on melko mautonta, yleensä vauvat ei kauheesti reagoi mitenkään sen antoon. Sen tuubin pää on vaan erilainen ku pullon suu tai tissi ni siihen ne joskus reagoi 🙂 Siihen tuubiin on laitettu sitä rokotetta sen verran ettei haittaa jos vauva sylkee/puklaa osan ulos suusta. Tsemppiä neuvolakäyntiin! t.terveydenhoitaja

 27. Anonymous sanoo:

  SÄ ET ENÄÄ VISSIIN NOTERAA TOTA FORMSPRINGIÄ MITENKÄÄN??!

 28. Anonymous sanoo:

  Miksi et imetä?

 29. Anonymous sanoo:

  Itkeekö teidän vauva koskaan? 😀

 30. Anonymous sanoo:

  niin onko teijjän kihlasormukset hopeiset vai valkokultaset?

 31. Iina sanoo:

  Anonyymi 22.43: Kiitos vinkeistä, meillä meni onneksi hyvin se rokotteen ant ihan suoraan tuubista ja ollaan pidetty nyt hygieniasta huolta vielä entistäkin tarkemmin! :DAnonyymi 22.43: Meillä neiti maiskutteli ihan onnessaan sitä rokotelitkua, tais olla hyvää ja ei oo ainakaan viel tullu mitään masuvaivoja ja tuskinpa tuleekaan enää 🙂 Kiitos vinkeistä!Anonyymi 23.00: Hui kamala, onneksi selvisitte vaan säikähdyksellä! :/Laura: Hahah meilki on ollu vähä löysempää kakka (juu tosiaan ihanat kakkapuheet :D) ja ku yleensä tulee vaan jokatoinen päivä nii nyt on tullu kahesti päivässä 😀 Mut ei oo onneksi mitään kitinää tullu meilläkään.. Kiitos Laura avusta! :)♥Anonyymi 23.09: No mut se on hyvä että imetät nii onnistuu helpommin noi yösyötötki ku ei tarvi pullojen kans venkslata! 😀 Ja se on kyl jännä miten vauvat nukkuu nii hyvin ulkona ku itelle se ois nii outoo mennä ulos nukkumaan :DDD Ja voiettä, ompa tyhmä et se rokote vaikutti tolleen. Onneksi meille ei oo tullu mitään ainakaan viel, toivotaan ettei tuukaan 🙂 Hyvää joulunodotusta teille!♥ :)Jensku: Haha näin näytti olevan meilläki nyt, neiti oikeen maiskutteli innossaan et nam nam ompa hyvää rokotetta! 😀 Katotaa miten seuraavat kerrat sit menee :DJonna: Kiitos vinkeistä! Hyvin se meni meilläkin ja neiti nieli koko tuubillisen. Meillä ei tullu onneksi ees kitinää neidillä, kakkaa tosin tulee vähän enemmän :DD mut hyvin ollaan käsiä pesty :).NaNsu: Kiitos avusta! 🙂 Joo ton mä tiesinki et mitä varten se rota on ja et annetaan kolme kertaa suun kautta, mulle vaan se antamismenetelmä oli vähän epäselvä ja sit just et miten vauvat yleensä reagoi siihen mut onneksi meni hyvin toi rokotteen anto ja ei oo tullu oireitakaan :)Anonyymi 23.11: No kirjottelin tonne uuteen postaukseen nyt! :)Neea: Hahhah ihana teidän Jasu 😀 Mä voin niin kuvitella ku se vanha neukkutäti tokasee ton että ikinä ei hänen uransa aikana oo tollasta tapahtunu :DD Ihanan vikkelä poika teillä ja fiksu 😀 Anonnyymi 23.51: Onhan se meidän ihana pallero♥ Nimi ilmotetaan sit ens viikolla kun on ristiäiset viikon päästä lauantaina :)PienenTytönÄiti: Meillä mä pidin sylissä neitiä ja sit se neuvolatäti laitto sen rokotteen ja ei oo onneksi tullu meilläkään oireita. Meil on sit ens viikolla ne ristiäiset nii toivottavasti ei tuukaan mitään oireita 😀

 32. Iina sanoo:

  Yasu ja Möykky: Onhan se meidän söpöli♥ Neiti syö yleensä sen 160-200ml kerrallaan suunnilleen sen 3-4h välein :)Sanna: Hahah meiänki neiti tykkäs siitä mut ei tullu onneksi itkua sit ku se loppu :DD Ja ei oo tullu meilkään oireita :)Ansku: Haha meiänki pikkuneiti tykkäsi siitä ja ei oo tullu oireita :DDAnonyymi 7.29: No saapa nähdä tuleeko sit tosta seuraavasta oireita, toivottavasti ei 🙂 Ja nii se hampaan tulo on kyllä varmaan saattanu vaikuttaa kans :)Fani: Voi kiitos ihana♥Wilma: Hahah no kyl mä nautinkin, meil on aina nukuttu tosi paljon :DAnonyymi 12.08: Kiitos :))Aino: Kiitos paljon ihana Aino♥ Ja ei nää kynnet oo yhtää hankalat ku niihin tottuu, ei oo missään tiellä eikä katkee tai mitään 😀 Ja toi on kyl huvittava toi neidin nukkuma-asento :DD-elpa: Ei tarvi kyllä mun blogiin tulla mainostelemaan omaa blogia jos ei oo muuta sanottavaa, toi on aika törkeää…Anonyymi 17.19: Oikein hyvin kiitos kysymästä! Ei oo tullu raavittua neitiä tai mitään ku oon nii tottunu näihin ku ollu niin kauan pitkät kynnet ja nää geelit on muutenki paljon tylpemmät ku jos omat kynnet ois noin pitkät nii ei näistä oo mitään haittaa :)Anonyymi 18.06: Onko nimesi S****** T***** vai S****** T*****? Aika todella säälittävää touhua :————DNeea: Hahah niinpä, mullaki aina ollu pitkät kynnet ja kyl nää geelit on paljon paremmat ku ei yhtään tuu raavittua tai mitään ku on nii tylpät ja paljon paksummat noi :)Anonyymi 19.21: Tää on ihana alue me ainakin ollaan viihdytty tosi hyvin. Täällä on todella rauhallista ja nättiä ku on toi merikin ihan vieressä. Meillä on ihan normaalihintanen asunto tääl vanhassa Vuokissa, aika lähellä Rastilaa mut Aurinkolahteen muutetaan sit kun neiti on vähän isompi ja tarvii oman huoneen. Ja mä en kauheesti iltamyöhään oo liikuskellu täällä ku yleensä oon sillon nukkumassa mut ei se ainakaan joskus 8-9 aikaan illal oo yhtään sen rauhattomampaa aluetta ku mikään muukaan 🙂 Suosittelen! :)Anonyymi 20.45: Kiitos vinkeistä! Meillä neiti tykkäs sen mausta ja maiskutteli oikeen 😀 Ja ei oo onneksi tullut mitään oireitakaan! Hyvää joulunodotusta! :))Anonyymi 21.27: No en mä ainakaan tällä hetkellä. Sori mut en vaan jaksa ku siel on niin paljon kaikkee turhaa niiden kivojen kysymysten lisäksi ja en jaksa käydä läpi ku niitä on lähemmäs 300 :DAnonyymi 12.09: Olen selittänyt sen aiemmissa postauksissa jo moneen otteeseen, sieltä voi käydä lukemassa :)Anonyymi 13.48: No joskus se itkee jos on kauhee väsy tai nälkä mut yleensä ei :DD Ehkä kerran päivässä vähän aikaa kiukuttaa mut muuten se on kyllä aika tyytyväinen :DAnonyymi 0.08: Valkokultaset 🙂

 33. Tanja sanoo:

  Et siis oo paljastanu viel nimee kellekkään? Annatko sen täällä sit julki kun ristiäiset on ohi? Millon ne ristiäiset on? :O ja kiva tää sun blogi ! :)) Ps. Näin sut eilen itiksessä sun poikaystävän ja pikkuneidin kans ginas 🙂 Asutko siis vuosaaressa? Missä päin tällä? mekin meinaa asutaan tällä.. toisin meil on joku 2km kolkalle 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.