Ostoksia ja neidin 2kk-neuvolakuulumiset

26.11.2011

Mun oli tarkotus eilen jo tulla tekeen tää postaus illalla mut mä olin täydellisesti unohtanu kuinka rankkaa shoppailu on. Ku me vihdoin Oton ja neidin kaa päästiin kotiin Itiksestä nii minä ja Otto oltiin aivan väsymyskuoleman partaalla ja pikkuneiti oli pirteempi ku koskaan nukuttuaan hyvät päikkärit vaunuissa reissun aikana. Leikittiin pikkuneidin kanssa, syötettiin se ym ja heti ku neiti meni yöunille nii kaaduttiin itekki sänkyyn vaan. Mutta nyt tulin sit kirjottelemaan ja ois mulla teille ainaki miljoona kuvaakin.
                 Alotetaan vaik ensin neitokaisen neuvolasta joka oli siis torstaina. Kiitos kaikille teille jotka jaksoitte selventää sitä rota-rokoteasiaa mulle, se meni onneksi ihan loistavasti. Neiti maiskutteli onnessaan rokotetta suussa ja nieli kaiken eikä oo tullu mitään masuvaivoja eikä kitinää. Pikkuinen oli myös kasvanu loistavasti (suluissa 1,5kk mitat):

Paino: 4940g (4120g)
Pituus: 57,5cm (53,5cm)
Pipo: 38,7cm (37,3cm)

”Kasvaa hyvin. Yöllä nukkunut jo pidemmät unet. Hymyilee. Tyytyväinen pieni tyttö.”
Naurattaa toi ”yöllä nukkunut jo pidemmät unet”, pikkuneiti nukkui siis ke-to välisenä yönä yhden viiden tunnin pätkän josta kerroin neuvolassa. Mut tosiaan nyt neiti on nukkunu siitä keskiviikosta alkaen joka yö yhden 5-6,5 tunnin mittasen pätkän, aika mahtavaa! Eli 21.00-00.00 eka pätkä, 00.00-06.00 toka pätkä ja sit 06.00-09.00 kolmas pätkä. Toi on aika mukava rytmi ku ei tuu ku yks yöherääminen mulle! 😀 Mut saas nähdä kauanko pysyy rytmi tällasena, toivottavasti jatkuu näin.

Siinä vähän kuvia meidän pienestä nukkulineidistä. Se ei enää oo pylly pystyssä jos nukkuu masulleen, nyt on jalat melkeen suorana aina. Yöllä en oo vielkään antanu nukkua masulleen ku usein nassu menee tolleen ihan peittoo/patjaa vasten kun nukkuu noin mut päivisin voi ihan hyvin nukkua tolleen mun viekussa sängyllä ku sillon mä kokoajan oon tarkkailemassa et varmasti neiti saa henkeä.

Mutta nyt niihin ostoksiin! Me tosiaan eilen kierreltiin muutama tunti Itiksessä ja tehtiin vähän jouluostoksia. Löysin itelleni joulujuttujen lisäksi jopa pari kivaa paitaa ja ihanat leggingsit H&M:ltä, ainii ja ihan mielettömän siistin käsikorun! Otollekin löytyi uudet farkut ja t-paita ja neidille mekko ristiäisiin. Meillä siis on kyl ihan kastemekko mut aattelin et eikai se kokoaikaa jaksa olla siinä kuumassa mekossa nii ostettin sit juhlamekko et sen voi vaihtaa kastamisen jälkeen. Mut siitä en laita kyllä vielä kuvaa et säilyy kaikki salaisuutena ristiäisiin asti. Tässä vähän kuvia meidän muista ostoksista:

Clas Ohlsonilta partsille kirkkaat led-jouluvalot ja muutama tollanen koristenauha isoon joulukuuseen

Stockmannin jouluosastolta (AH! Rakastan sitä paikkaa♥) löytyi tällasia ihanuuksia

Tottakai neidille piti ostaa tällanen ”Baby’s first Christmas 2011” -joulupallo 😀

Tällasia ihania lasisia joulupalloja, tykkään niin paljon noist keskimmäisistä mitkä on läpinäkyviä ja niissä on tota kiiltävää nauhaa sisällä!

Sit tällasia ”Cupcake” -joulupalloja, noi menee varnaan meidän toiseen pikkukuuseen mut noi oli ihan syötävän sulosia!

Tollasia glitter-lumihiutaleita, noi tulee kans isoon joulukuuseen josta tulee valko-hopee koristeluiltaan.

Sit tämmönen jättiläis-joulupallo, ton ripustan varnaankin keittiön ikkunaan roikkumaan et saa keittiöönki vähän joulufiilistä.

Ihana käsikoru H&M:ltä♥ Rakastuin tohon heti ku näin sen!
 Päivän as
u:
Tunika – Niümph
Kaulakorut – Lindex
Leggingsit – H&M
Ja seksikkäät eriparisukat♥
Toppi: Gina Tricot ”Tastes like success”, toi oli aika magee! Ja sit noi leggingsit on H&M:ltä, ne on sellasta harmaata ”mokkaa” ja ihan mielettömän pehmeet jalassa, noissa on viel edessä sellanen vetoketju..

Ja sitten toi neulepaita kans Gina Tricotista, ihastuin tohon ku toi oli sellanen kevyt mut kummiski lämpimän tuntonen ja ihanan rento. Tossa näkyy ehkä paremmin noi koristesaumat mitä noissa mokkaleggingseissä on edessä.

Pikkuneiti rakastu tohon sen joulupalloon, leikittiin eilen sen kanssa sillä vaikka kuinka kauan ja neidiltä pääsi ihania riemunkiljahduksia. Se on kyllä alkanu juttelemaan niin paljon  enemmän nyt viime aikoina, meidän ihana hömppä♥
Tänään ois pikkuneidin kummitädin 18-vuotissynttärit joissa ajattelin mennä piipahtamaan illalla, neiti saa olla isin kanssa sen aikaa. Nyt mä alan siivoilemaan lauantain kunniaksi, ihanaa Viikonloppua kaikille♥

23 Responses to “Ostoksia ja neidin 2kk-neuvolakuulumiset”

 1. Laura sanoo:

  Koska ne ristiäiset siis on? (:

 2. Iina sanoo:

  Ne on 3.12. eli ens viikon lauantaina 🙂 En tajuu miten kaikilla on menny ohi se ku oon tääl ainaki 500 kertaa vastannu samaan kysymykseen ja maininnu postauksissaki :DD En sano siis millään pahalla, naurattaa vaan 😀

 3. Viivi sanoo:

  Meillä on tuommonen samanlainen pallo, mutta sinisenä ja se on vuodelta 2010. 🙂 Anton sai sen joululahjaksi ensimmäisenä joulunaan. 🙂

 4. Tiia sanoo:

  ^ Meilläki on viime vuodelta tommonen vaaleansininen ja sekin tuli joululahjaksi! 🙂

 5. Anonymous sanoo:

  hei oliksä eile kampissa? 😀 ku oon iha varma et näin sun näkösen naisen :DD !

 6. Anonymous sanoo:

  aika paljon laihtunu toi teiän pikkunen 😮

 7. Aino sanoo:

  Toi toka vika kuva pikkusesta on valloittava! :D♥Vitsit mäki haluisin tommosseen pallon,sinisenä vaa,koska me saadaan koiranpentu(uros),ni toi ois ihana :)♥Ja ihania vaatteita ja joulukuusen koristeita oot ostanu!

 8. Noora sanoo:

  Voi mikä kovaa vauhtia kasvava söpöliinivauva ja kaunis äiti! Selailin just yksi päivä sun blogia melkeinpä alkuun asti ja huomasin raskauden ja vauvantulon muuttaneen sun kroppaa ja kasvoja vielä kauniimmaksi. Oon aika kade, harvemmin se niin päin menee mutta joillakin käy hyvä tuuri. 😀 En malta odottaa tytön nimen paljastumista, oon hullu nimifriikki ja rakastan miettiä kaikkia yhdistelmiä, harmi vaan ettei mies suostu tekemään kymmentä muksua, että saisin kaikki ihanat nimet käytettyä… ;(

 9. Anna sanoo:

  Anonyymi kirjoitti…aika paljon laihtunu toi teiän pikkunen :o<— Huoh,jaa laihtunu ku melkeen kilo tullu puolessa kuukaudessa painoo! 🙂 Suloinen tyttö! 🙂

 10. Anonymous sanoo:

  ^anna ota huomioon 4cm kasvukin.

 11. Anne sanoo:

  Maailman paras Iina ja maailman ihanin mummun rakas pieni ! Ja Otto maailman paras vävy-poika! Täällä mummu nyt lässyttää! ootte ihania ! <3

 12. Onpa suloinen! Ihana rannekoru!

 13. Anonymous sanoo:

  ihana ku oot tommonen jouluhullu! 🙂

 14. Tanja sanoo:

  Ihana pallo pikku neidille ja nuo muutki koristeet aivan ihania!! 🙂

 15. Jenni sanoo:

  Ootte ihana pieniperhe 🙂 !

 16. riiu sanoo:

  Oottepas löytänyt nättejä joulukoristeita! Pakko muuten kysyä, mistä se teidän valkoinen joulukuusi on ostettu? Se on niin makee!

 17. Fani sanoo:

  oi aivan ihania koristeita ootte löytäny 🙂 ja kivoja vaatteita myös <:

 18. Anonymous sanoo:

  apua sain sydänkohtauksen äsken ku en päässy sun blogiin, tuli joku teksti et blogi on poistettu tms :DDDD

 19. Neea sanoo:

  ihania koristeita! 🙂 oot löytäny heti kunnon sulosia, paljo hienompia ku tavis puna-kultaset. ja ihana typy, on se vaan niin vauva <3

 20. Anonymous sanoo:

  Nyt on pakko kommentoida. Käytin eilisen ja tän päivän melkein kokonaan ja luin sun blogin ihan alusta loppuun sekä vielä sun formspringiä viimeisten 10 kk ajalta 🙂 oon aivan ihastunu tähän blogiin, ja seuraankin sitä nyt Bloglovinin kautta ! Vaikutat tosi hyvältä äidiltä ja Ottokin ihanalta isältä.Teillä on ihana pikku prinsessa ja mä en malta odottaa että saan kuulla nimen :))Hyvää joulun odotusta ja loppuvuotta teille!-Jonnaps. toi pikkuneidin leopardihaalari mikä tossa bannerissa on, on aivan ihana! mistä se on ostettu? voi olla et se luki jossain postauksessa mut meni vähä ohi ainaki multa 🙂

 21. Ninnnis sanoo:

  Ihania joulukoristeita! 🙂 Ja pikkunen on kyllä niiiin sulonen, oih<3

 22. Iina sanoo:

  Viivi: Aijaa kiva 🙂 Noi on kyllä söpöjä noi vauvojen joulupallot♥Tiia: Haha nepäs näyttää olevan suosittuja joululahjoja 🙂 Mä aattelin ostaa jo nyt sen nii nauttia siitä jouluun asti ku pienellä on vaan yks ensimmäinen joulu :DAnonyymi 16.34: En oo kyllä ollu Kampissa pitkään aikaan mut aijaa aika hauska sattuma :DDAnonyymi 16.55: Mitennii? Se on lihonu melkeen kilon parissa viikossa ja se on enemmän ku tarpeeks :DDAino: Se on meidän hurmurineiti :D♥ Ja toi ois kyllä koiranpennullekki ihana pallo 😀 eiku ostamaan vaa! 🙂 Ja kiitospaljon♥ :)Noora: Aww kiitos hirmuisesti♥ Itellä on kyllä viel vähän totuteltavaa tähän uuteen ulkomuotoon mut eiköhän se siitä 😀 Ja pian se nimi paljastuu ;D Mäki rakastan miettii kaikkii nimii, oon pienestä asti tehny kaikkia listoja mun suosikkinimistä ja miettiny eri yhdistelmiä :DD Ja ehkä teidän pitää miehen kaa tehdä kompromissi et hankitte viis lasta ja vaik viis koiranpentua nii loput nimet voi antaa niille :DDDAnna: Hahha samaa mäki naureskelin 😀 Ja on se meidän sulonen neitokainen♥ :)Anonyymi 20.02: Et selkeästi tiedä mitään vauvojen kasvukäyristä nii älä tuu tänne pätemään :DD Vauvalle kilon lihominen ja neljän sentin kasvu puolessa kuukaudessa on ihan mahtava juttu eikä mikään huono :DD Ei ton pitusen vauvan tarvi painaa yhtään ton enempää ollakseen normaali, näkeehän sen jo tosta söpöstä pömppiksestä mikä meidän neitokaisella on :)Anne: Ihana äiti oot :D:DD ♥ Onneksi nähdään jo huomenna♥Night at Vogue: Voi kiitos paljon :)♥Anonyymi 0.53: Mä oon aina ollu vähä tämmönen jouluhullu tosiaan :DDTanja: Kiitos paljon 🙂 Stockalt kyllä löytyy niin ihanii koristeita että! :)Jenni: Aww kiitoksia♥Riiu: Kiitos! Se on tiimarista, ostin pari viikkoa sitten :)Fani: Aww kiitos Fani♥Anonyymi 11.49: Joo se olikin poistettuna hetken aikaa, kirjotin siitä tossa uudessa postauksessa 😀 Ihana ku sait sydärin XD♥Neea: Aww kiitos Neea! :)♥ Ja on toi kyllä nii vauveli vielä, hömppä joka ei viel kauheesti älyy asioista 😀 Mut kyl se kasvaa kovaa vauhtii ja oppii uusia juttuja♥ :DAnonyymi 20.13: Voi että, olipa ihana sun kommentti♥ Ihana kuulla että tykkäät noin paljon! Kiitos hirmupaljon ja toivottavasti pysyt jatkossakin meidän mukana! 🙂 Leopardihaalari on kirpparilta ostettu mut se on Lindexin alunperin, kahen euron löyty kirppikseltä tosiaan 😀 Hyvää joulunodotusta ja loppuvuotta sullekin ja toivottavasti tuut useemminkin kommentoimaan jatkossa kun kirjottelet noin ihania kommentteja! :D♥Ninnnis: Kiitos! Ja on se meidän ihana neiti♥

 23. Anne sanoo:

  hei kuinka usein sun täytyy ostaa uudet hiukset? tai siis kauan aina pystyy pitämään samoja? :)http://vainanne.blogspot.com/

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.