Huh mikä päivä!

28.11.2011

Kuten osa teistä varmaan huomasikin niin tää blogi oli aamulla poistettuna. Tämä siksi että mun blogista oli tehty perätön ilmianto googlelle/bloggerille/whatever. Onneksi mun blogi ja google-tili palautettiin heti kun olin ottanut yhteyttä Googleen ja pyytänyt heitä tarkastamaan ettei ilmiantoon ole mitään syytä ja palauttamaan mun tilin. Ehdin kyllä säikähtää jo pahemman kerran et oonko oikeesti nyt menettäny kaikki mun kirjotukset raskausajalta, synnytyskertomuksen ja ekat fiilikset kirjotettuna vauvan tultua kotiin. Tottakai mulla on kaikki muistot omassa päässä mut täällä blogissa ne on jotain konkreettista, jotain sellasta mitä voin tolle pienelle pulleroiselle näyttää kuvista jo parin vuoden päästä ja joita pikkuinen voi lukea sitten kun osaa. On meillä toki vauvakirja, mut onhan tää blogi miljoona kertaa kattavampi lähes jokapäiväisine postauksineen ja useine kuvineen kun 64-sivuinen Tatun ja Patun vauvakirja.
                              Mulla on tiedossa sen ilmiannon tehnyt henkilö ja täytyy kyllä sanoa että en voi uskoa että kukaan voi olla niin lapsellinen että tekee jotain tollasta. En ymmärrä miten se on joltain muulta pois että me ollaan onnellisia? Miksi kukaan haluaa satuttaa tahallaan toista ihmistä jota ei edes tunne kunnolla ja joka ei ole koskaan tehnyt hänelle mitään pahaa? Onneksi tosiaan en menettänyt mitään ja voin jatkaa blogin kirjottelua niinkuin ennenkin, ajattelin kans varmuuskopioida kaikki postaukset kun se ilmeisesti on mahdollista, ihan vaan siltä varalta että joskus vaikka blogger kaatuu täysin tai jotain koska mä oikeesti tänä aamuna vasta heräsin siihen todellisuuteen että tää blogi on mun kaikkein tärkein ja rakkain harrastus mitä mulla koskaan on ollu.

Mutta sit vähän ilosempiin aiheisiin; ristiäiset on nimittäin tän viikon lauantaina! Ihanaa et vihdoinkin meidän neitokainen saa nimen, tai oikeammin saadaan käyttää julkisestikin neidin nimeä eikä vaan kotona. Mulla tosin on ihan järjetön ristiäisstressi ja tuntuu että mitään ei oo valmiina vaikka meillä on jo kastemekko, juhlamekko, pöytäliinat, pari kakkua pakkasessa paistettuna, kastemalja, kasteliina, kummit, pappi ja se tärkein eli NIMI valmiina ja ruokatarjoilukin mietittynä valmiiksi. Silti tuntuu että kaikki on tekemättä ja en kerkeä millään. Varmaan tuttu fiilis muillekin äideille? Ja mä vaan haluan et se päivä on ikimuistoisen ihana ja vaikka toi pieni ei siitä itse mitään muistakaan niin ainakin me voitais sille isompana kertoa kuinka mukavat ristiäiset sillä on ollut.
                          Mutta onneksi on vielä monta päivää aikaa leipoa, siivota ja miettiä yksityiskohtia, tosin mä oon sitä mieltä et liika suunnittelu ei oo hyväksi vaan spontaanius, mut silti stressaan vähän väliä.. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja varmasti meneekin, semmosista oon päättäny olla stressaamatta et jos neiti vaikka itkee tai kakkaa kastamisen aikana, eihän se vauva sille mitään voi jos on hankala olla ja se on musta muutenkin vaan hauskaa jos sylikummilla on haisuli käsivarsilla, tosin ei varmaan sylikummin mielestä :DD. Sitten asiasta kukkaruukkuun, tässä ois vähän kuvia tältä päivältä:

Päivän asu: 
Neuletakki – Ellos
Kaikki muu – H&M

Pikkuneidin päivänasu:
Neuletakki – H&M
Leggingsit – Vertbaudet. Ellos
Pikkuneiti oli just heränny päiväunilta noissa kuvissa missä se on mun sylissä, ei itkeny ollenkaan kun heräs mut hyvin tuima katse oli kyllä naamalla vähän aikaa 😀 Meidän ihana tuimeliini♥
”Hui ku isi on jännä!!!”

”Mitä sä äiti tuut räpsii jotai kuvii ku mä yritän leikkii isin kaa?!”

”Mä vaa oon maailman sulosin nappisilmä. Ja SUPERMAN!!”

”Mua vähän nauratti mut enhän mä nyt kameralle hymyile kunnol, älä luulekkaan äiti!”

Huomenna Nona on tulossa meille synttärikahveille kun  en sit tosiaan lauantaina päässykkään Nonan synttäreille illalla kun mulle tuli huono olo ni jäin sit vaan Oton ja neidin kanssa kotiin. Mut onneksi huomenna saan antaa Nonalle lahjan ja vähän torttujakin jos se haluaa, ne on nimittäin nyt uunissa paistumassa, nami! Mä taidan tästä lähtee hakemaan ihanaa omenakanelimarmeladilla täytettyä joulutorttua ittelleni (inhoon luumuhilloo yli kaiken :D). Ihanaa alkuviikkoa kaikille ja vastailen kommentteihin huomisaamuna sitten kun neiti on päikkäreil
lä, moimoi♥♥


45 Responses to “Huh mikä päivä!”

 1. Anonymous sanoo:

  Voi kun toi neiti on niin sulonen ♥ Ja kasvanu ihan hirveesti 😀 ♥

 2. Anonymous sanoo:

  Hahahahaaa miten lapsellist toi ilmianto 😀 Mut oikeesti haluun jo kuulla nimen, en jaksa oottaa et kerrot sen 😀 + yhdyn tohon et pikkune on kasvanu iha hirveesti,onse ihana 🙂

 3. nina sanoo:

  voiiiii ku pikkuneiti on kasvanu! tosi söppänä:) oot itekki niiin nättinä.

 4. janspa sanoo:

  oon aina niin kauhee ilonen ku kirjotat sun blogiin. Kirjotat tosi kivasti ja sulla on aina jotain kivoja ja kiinnostavia juttuja ! :–)

 5. Kisu sanoo:

  Saanko kysyy mikä oli ilmiannon peruste?en just käsitä mitä niitten ihmisten pääs oikee liikkuu jotka haluu tahallisesti tuottaa mielipahaa.no, tuo varmasti tulee kostautuu kyseiselle ihmisille.Pikkuneiti on kasvanu jo hirmusti ja näytät tosi hyvinvoivalta,mukavaa joulunodotusta koko pienelle perheelle :)<3

 6. Anonymous sanoo:

  miten sä sait tietää sen ilmiantajan nimen? 😀

 7. tyhmä ja niin turha toi ilmiantojuttu 🙁 mut onneks tekstit säily! ja voi ei nauroin ääneen ku noi neidin ilmeet on niin parhaita, aivan ihania noi äidin ja neitokaisen yhteiskuvat♥ ja pakko viel lisätä et mäki inhoon luumuhilloo! omenahilloo torttuihin niin sit on hyvä! 😀

 8. Salla sanoo:

  Kylläpäs osas olla kakka-ihminen se ilmiantaja…Mutta en malta oottaa niitä ristiäisiä, neidin nimee ja sun mekkoo!

 9. Sini sanoo:

  ei vitsi noi pienen ilmeet 😀 ihania 😀 aww.. en jaksa odottaa että kerrot nimen ja laitat kuvan sun mekostas siel juhlis 🙂

 10. Anonymous sanoo:

  Näin unta että nimesitte vauvan Ellaksi :DD en tiiä miksi näin siitä unta mutta kato nyt, näin sekavasti tää sun jännityksessäpitäminen vaikuttaa 😉 Oot ihana ja hui kauheeta ei kai kukaan nyt semmosta tekis että ilmiantais 😮 hirveän lapsellista ! Onneks et lannistu mistään !

 11. Anonymous sanoo:

  mä RAKASTAN noita kuvatekstejä jotka on teidän lapsen kuvien alapuolella, ne on niin hauskoja ja voisin oikeesti kuvitella että hän sanois noin :’D ♥

 12. Anonymous sanoo:

  Siis tunnetko sä sen henkilön joka oli blogis ilmiantanu? Huh huhh, kaikenlaisia sitä onkin… 😀 Naurettavaa tommonen aiheeton ilmianto.Ja ootan jo innolla et saa lukee täält sitten teidän pikkuneidin nimen! 🙂 ♥

 13. Anonymous sanoo:

  kannattaa tallettaa tämä blogi jotenkin koneelle, niin ettei ole vaan netissä, netistä kaikki voi kadota hetkessä. silloin menisi nämä tärkeät jutut hukkaan.

 14. Iina myös :) sanoo:

  Sun Blogi on yks parhaista <3 ihana lukee sitä aina ku kerkiän <3

 15. Minna sanoo:

  luettuani tän postauksen tajusin, et kui kamalaa ois jos kaikki mun postaukset vaan katoais jonnekin!:o se ois pieni tai suurikin maailmanloppu… piti heti sit tallentaa kaikki koneelle.ootan kovasti et kuulen mikä teijän tytön nimeks tulee:)

 16. Anonymous sanoo:

  iiiiih kui kivaa, niin jännää saada tietää neitokaisen nimi!:D omg ja sais tukehtuu paskaasa toi ilmiantaja

 17. Minka sanoo:

  No huhhuh, inhottavaa tollanen :/ Mut kannattaa kopioida näitä koneelles niin sulla on sitten ihan konkreettistakin todistetta niistä ja muistoa 🙂 Teet vaikka word-tiedostoon, helppo kopioida tekstit ja liittää kuvat 🙂

 18. Fani sanoo:

  aivan ihana pikku neiti (: kasvaa kovaa vauhtia ! Hyvin ne ristiäiset menee! oot niin ihanan huolehtivainen, ja turhat ilmiannot voi musta lopettaa ei mitään järkeä! pistää vihaseksi!!! ARGHT! kaunokainen<3 Hyvää viikonalkua sinnekin!

 19. Anonymous sanoo:

  http://1.bp.blogspot.com/-A_SzviBCUE0/TtPgRVTBndI/AAAAAAAACI8/UpzPV2pGsEM/s1600/IMG_3055.JPG Herranjestas oot superkaunis tässä kuvassa!!! Ja pikkutypy on hurjan suloinen kuten aina!:) Mukavaa viikkoa, ja ristiäiset menee varmasti hienosti!

 20. Nina sanoo:

  toi kolmas kuva susta ja pikkusesta on sairaan ihana! oot tooosi kaunis :)!

 21. ansku sanoo:

  voiei mulla piti nauraa ihan ääneen ! :DD ihana tuo pienoinen. sinun ilmeet ja asento vaihtuu mutta neidillä vaan tuima ilme 😀 oivoivoi.

 22. Anonymous sanoo:

  Mä taas näin unta että tytön nimeks tuli TÄTI… Niinku Sisko, Veli ym. niin ajattelin unessa vaan ”no miks ei!” mut oon jo monta viikkoa oottanu että teiän ristiäiset on ja saadaan tietää se nimi 🙂 ootte varmasti valinnu oikein ihanan nimen!

 23. Klara sanoo:

  selailin tossa nellyä ja oli ihan pakko tulla laittaa sulle tää linkki http://nelly.com/fi/vauva/vaatteet/hanskat-lapaset/elodie-details-100171/mittens-8928-92/vois sopia teiän pikkuselle. 🙂 Mutta siis, ihan typerää, jos joku kateellinen p*ska menee ja ilmiantaa blogin ilman syytä. ptyi, mitä idiootteja on olemassa!

 24. Aino sanoo:

  Ihania kuvia(taas kerran♥) :DJa toi pikkusen tuima ilme on niiiiin söpö! :DDNätit asut :)Ja hemmetin lapsellista toi ilmianto ihan turhasta!! >:(

 25. Nora sanoo:

  Voiiiii apua :DD kuolen noille tuimille kuville ♥Saitko muuten tietää ilmiannon syytä? Meinaa aika outoa.

 26. Anonymous sanoo:

  siis miks tää blogi oli ilmiannettu jos haluat kertoa? :O

 27. Anonymous sanoo:

  Todella lapsellista joltakulta tehä ilmianto sun blogista.. Mutta toi teiän pikkunen, herranjestas kuinka sulonen! Aivan ihanat silmät ja muutenki todella suloinen 🙂

 28. Neea sanoo:

  Ihana tyttö 😀 ! Kunnon tuimis! Mulla kävi kans vasta noin että muka tunnus poistettu jonku ”sääntörikkeen” takia! 😮 olin että wtf, ku en mitään siis erikoisempaa ees googletililläni ollu teheny. Piti lähettää joku koodi sitte googlelle että avasivat taas sen…. o.o Mistä sait tietoon sen joka oli valittanu? Mutta vähän kyllä ootan itekki jo teijän ristiäisiä, tytön nimeä ja sun mekkoas! 🙂

 29. Anonymous sanoo:

  kauanko aikaa menee keskimäärin kun vastaat kaikkien kommenteihin? 🙂 blogis on mahtava, älä lopeta koskaan bloggaamista! 🙂

 30. Anni-- sanoo:

  Sul on tosi ihana blogi. 🙂 Ja pikku neiti on niin suloinen! :)Käy kurkkaa. :)http://lifeasweeeeknowit.blogspot.com/

 31. miumauks sanoo:

  oooh,neiti on niiin söpönä (–: samoin sinä ! blogisi on aivan mahtava !

 32. Anonymous sanoo:

  Oot muuttunu iha hirveesti lapsen jälkee tosi kauniiks 🙂

 33. chemicalle sanoo:

  eeeeeeei ihana tuima katse :Dmulla on tossa seinällä semmonen taulu missä on lapsuuskuvia. mulla on _ihan_ samanlainen ilme, oon tossa about 2v ? :—–D (poikaystävän mukaan samanlainen ilme vieläki kun suutun…)

 34. Anonymous sanoo:

  Mä aamulla pelästyin et apua mitä sun blogille on tapahtunu. Tää on niin hyvä ja realistinen blogi et tykkään seuraa tätä ja toivottavasti ei enää tuu perättömiä ilmiantoja.Tsemppiä blogikirjoitteluun.

 35. Anonymous sanoo:

  miks postaat nykyään paljon harvemmin=? 🙁

 36. Heiniboo sanoo:

  Ihania kuvia:) teidän tyttö on kasvanut hirveästi!

 37. riiu sanoo:

  Mäki menin ihan sekasin ku kone väitti et sun blogi oli poistettu, hyvä etten itkemään alkanu 😀 Sun blogi on kyllä aivan älyttömän hyvä! Vaikutatte todella kauniilta ja onnelliselta perheeltä! Onnea ristiäisiin, hienosti ne menee! 🙂

 38. Anonymous sanoo:

  hahah 😀 nauroin aina ku tuli uus kuva ja sama tuima ilme teidän pikkusella, IHANA! 😀

 39. Anonymous sanoo:

  voi mitä ilmeitä pikku-neidillä kuvissa:D<3 Aleksandra

 40. minä vain sanoo:

  kannattaa ottaa kopiot näistä teksteistä vaikka wordiinki kans ja tallentaa tiedostoksi koneelle 🙂 eihän sitä ikinä tiiä jos vaikka tää kaatuu kokonaan ja kaikkien blogaajien tekstit häviää

 41. Iina sanoo:

  Anonyymi 22.21: On se kyl meidän iso pikkuneiti♥ :DD Kasvaa nii hirmusta vauhtia että äiti ei pysy perässä :DAnonyymi 22.54: Hahha enää pari päivää niin kerron nimen ;D Ja on se kyl kasvanu, ihan hullua miten nopsaan vauvat kasvaa!nina: Aww voi kiitoksia :)♥Janspa: Voi kiitos, olipas ihana kommentti! 🙂 Aina mukava kuulla positiivista palautetta kirjotustyylistä! :)Kisu: Ei sille ollu perustetta, sehän tässä naurattaakin! Heti ku olin lähettäny sen viestin googlelle nii sain mun blogin takas ja ei täält ollu hävinny mitää eli vika ei ollu missään mun tekemisissä 😀 Ja kiitos ihan hirveesti, ihanaa joulunodotusta sullekin♥ :)Anonyymi 23.30: Se on salaista tietoa ;)Maiju Katariina: No älä vaan! En tiiä mitä oisin tehny jos kaikki ois hävinny :/ Ja tolla neitokaisella kyllä riittää ilmeitä :DD se on nii hassu pikkunen♥ Luumuhillo on ihan pyllystä, ihanaa et löyty toinen luumun vihaaja! :DDSalla: No niin osas ;/ Onneksi ei saanut mitään peruuttamatonta vahinkoa aikaseksi.. Ja ei oo enää ku pari päivää, en jaksais kyl itekkää oottaa et tää stressi loppuu :DDSini: Meidän söpöliini♥ Ja pian on jo lauantai, ei oo enää montaa päivää! :DAnonyymi 23.59: Hahah ihana ku näit unta meistä! :DD Ja kyllä niitäkin lapsellisia ihmisiä vaan valitettavasti löytyy ;(( Kiitos ihanasta kommentista♥Anonyymi 0.12: Hahah awww, kiva että tykkäät :D! Musta on hauska ain just miettii et mitähän se neiti nyt tässä tilanteessa sanois :DDAnonyymi 1.44: Valitettavasti ;( Naurettavaa tosiaan! Ja enää muutama päivä nii paljastan nimen! :)Anonyymi 3.01: Joo niin kannattaa varmasti, en tiiä mitä tekisin jos nää häviäis! :(Iina myös: Voi kiitos, ihana että tykkäät♥ :)Minna: No joo, se ois oikeesti ihan hirveetä 🙁 Pitää tallentaa kyl itekki, en oo vaan ristiäiskiireiltä nyt ehtiny 🙁 Ja pian saat kuulla nimen! Mä taas jännitän kovasti et millon sä saat oman pienen syliin, tsemppiä vikalle viikolle♥ :)Anonyymi 10.34: Haha ihana kommentti! 😀 Ja enää ihan pari päivää nii nimi lukee tääl ;DMinka: Hei hyvä idea, miksen oo itte älynny et word on kaikkein yksinkertasin! 😀 Kiitos kun vähän valaisit mua! :DFani: Niin se kasvaa, ihan hullua miten nopsaan sen ulkonäkökin muuttuu pikkuvauvasta vähän isommaksi vauveliksi 😀 Oot niin ihana, hyvää loppuviikkoa kun nyt on jo kerran keskiviikko! :D♥Anonyymi 12.20: Aww voi kiitos ihan hirmuisesti♥ Ihana kommentti ja hyvää loppuviikkoa♥ :)Nina: Kiitos paljon ihanuus♥ :)Ansku: Hahah se on meidän tuima pikkuneiti :D:D♥

 42. Iina sanoo:

  Anonyymi 14.01: Hahh se oiski mielenkiintonen nimi :DDD Ihana ku odottelet innolla, ei oo enää kauaa nii paljastan nimen! :DKlara: Oi ihanat, kiitos vinkistä! Pitääpä kattoo josko tilais tommoset 🙂 Musta taitaa huomata et rakastan leopardikuvioo :DD Ja niin, se on kyl inhottavaa et pitää sellasiakin ihmisiä olla olemassa ://Aino: Aww ihana Aino♥ Kiitos paljon ja hyvää loppuviikkoo!♥ :)Nora: Haha meidän pikku tuimeliini :DD Ja joo ei sille ollu mitään mun blogiin liittyvää syytä.. Jotkut vaan on idiootteja :(Anonyymi 17.15: No mä en tiedä mikä on syy ihmisten yleiselle tyhmyydelle mut mun blogissa ei ainakaan ollu mitään sääntöjen vastaista :)Anonyymi 17.24: No on kyllä 🙁 Ja meidän neiti nappisilmä :D♥ Kiitos ihanasta kommentista♥ :)Neea: Haha neiti osaa kyl olla hyvin tuimana jos sille päälle sattuu 😀 Ja aijaa, tosi tyhmää! Mä en ymmärrä tosiaankaan et miks pitää ilmiantaa pelkästä vittuilun ilosta :/ Ja siis tää ilmianto ei liittyny mitenkään mun blogiin vaan oli pelkkää tahallista kiusantekoa katkeralta ihmiseltä 🙁 Ei mulla mitään dokumenttia oo siitä et ”se oli just tämä henkilö tässänäin” mut toi ilmianto vaan tapahtu just tismalleen samaan aikaan ku pari muutaki ikävää juttua erään ihmisen taholta niin oon aika varma asiasta. Hei mut hyvää loppuviikkoo ja pian paljastan nimen! :DAnonyymi 17.58: No peruspostauksissa menee yleensä se 30min-1h mut sit jos on jotain muita nii on mulla vierähtäny kerran jopa 7 tuntia :DD Ja kiitos hirmuisesti, en aatellu lopettaa! Hyvää loppuviikkoa! :)♥Anni–: Kiitos paljon, pitää käydä kurkkimassa :)Miumauks: Aww kiitos hirmusti♥♥ :)Anonyymi 21.15: Voi kiitos tosi paljon♥ :)Chemicalle: Haha vauvat on nii ihania kun ne tekee tommosen tuiman ilmeen 😀 Jännä et sulle on jääny sama ilme :DDAnonyymi 23.17: Voi kiitos paljon, ihanaa että tykkäät mun blogista! 🙂 Ja sitä mäkin toivon! Hyvää joulunodotusta sinne♥Anonyymi 11.39: Tähän kirjoitin kattavan vastauksen uudessa postauksessa, mä haluaisin postata useemmin mut ei aina vaan kerkee :/Heiniboo: Kiitos! Ja on se kyllä, tuntuu et en oikeesti pysy perässä ku se joka päivä on nii erilainen ja oppinu aina nii paljon uutta :D!Riiu: Aww oot ihana, kiitos hirveesti ihanasta kommentista ja kauniista sanoista♥ 🙂 Hyvää joulunodotusta sulle!Anonyymi 18.59: Hahah sillä ei tosiaan hirveesti vaihtunu ilme tossa kuvanoton aikana :D:D Meidän tuimeliini! 😀

 43. Anonymous sanoo:

  tiiätkö, parhaalta näyttää kun pidät hiuksia alhaalla.joku graafinen vähän ”ylikasvanut” otsatukka, tai muuten pidempi otsatukka kaunistais sua älyttömästi. vaikka sellainen sivulle vedetty. ja kiharat tai laineet! ois mukava nähdä niitä sun päällä. ja pysy vaan tummassa/ruskeassa, hiukses näyttää voivan paljon paremmin! mukavaa joulun odotusta koko perheelle.

 44. Charlotte sanoo:

  noi tiaran ilmeet on kyllä niin mahtavia <3 😀 ei voi ku ihastella vaan tein rinsessaa..

 45. Iina sanoo:

  Charlotte: Se on kyl nii velmu ku se vääntelee nassua kokoajan :DD On se ihana, on kyl teidän Oliverkin ja varmasti tuleva pikkukakkonen myös ;D

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.