Kirppistelyä ja kavereita

04.01.2012

Eilen käytiin Nonan ja Tiaran kanssa Piilo -kirppiksellä pyörimässä. Tein kyllä taas aivan mielettömiä löytöjä! Piilo -kirppis sijaitsee täällä Vuosaaressa, aika lähellä meitä ja sinne on parin minuutin kävelymatka Vuosaaren metroasemalta. Mä en itte henkilökohtasesti oo ollenkaan kirppisihminen vaikka kuinka haluaisin olla, enkä koskaan oo löytäny kirppiksiltä oikeen yhtään mitään. Mut Piilo on ihan toinen juttu, sieltä en oo kyllä koskaan poistunu tyhjin käsin, aina löytää laadukasta tavaraa hyvään hintaan, varmaan lähes puolet Tirriskän vaatteista on sieltä, kuten myös leikkimatto ja muutama muukin lelu. Ei se oikeestaan tunnu kirppikseltä ees, se on lastentavaraliike mistä löytää huippuhienoja juttuja halvalla ja bonuksena vielä maailman mukavin omistaja! Ja tää ei ole sitten mitään mainostusta enkä hyödy näistä kehuista mitenkään, halusin vaan vilpittömästi kertoa teille muillekin pk-seudulla asuville äideille jotka mahdollisesti saattasitte olla kiinnostuneita Piilosta. Suosittelen!

Onnellinen uusien vaatteiden omistaja!♥

”En mä kyl oikeesti älyy näistä vaatteista mitää, äiti vaa haluu ajatella et muaki kiinnostaa!”

”Mut vaikken älyykkää nii mulla on silti maailman hauskinta!”

”JEE!”
Tässä meidän ihanat ostokset:

Kirppistelyn ja kaupassakäynnin jälkeen tultiin Oton, Nonan, Jermun ja tietysti Tirriäisen kanssa meille ja Otto teki meille kaikille ruokaa. En kyl voi uskoa et mulla on noin ihana kulta, ensin se vääntää ylipitkän 9 tunnin duunipäivän ja sit soittaa mulle et ”mä selailin vähän Hellapoliisin sivuja ku mun tekee mieli tehdä sulle ruokaa et saat vähän levätä!” Niin se sitten osteli kaupasta tarvikkeet ja teki ihan mielettömän hyvää Välimeren kasviskiusausta, NAM! On toi Otto kyllä ihana mies, en luopuis mistään hinnasta♥
                         Kuvailtiin muuten Nonan kanssa mun kiharrussessio joten videopostausta tulossa heti kun mä osaan liittää noi miljoona videoo yhteen ja tehdä siitä jotain fiksua, siinä saattaa mennä päivä tai pari mut yritän olla mahdollisimman nopsa, eli sellainen on jo tulossa joten ei hätää! Jos en muokkailis noita nii siihen postaukseen tulis joku kymmenen pitkää videota täynnä turhaa höpötystä ja täriseviä kohtia, eli ei kovin jees.

Ihana kummitäti♥

”HAHAA mä oon maailman ilosin vauva!”

NAMI! Mä oon lihansyöjä henkeen ja vereen mut toi oli kyllä superhyvää ilman lihaakin!

Sellainen oli eilinen, tänään aateltiin Tirriskän kanssa mennä moikkailemaan vielä mun kaveria Ossia tohon Columbukseen ku Ossi lähtee huomenna takasin Ouluun. Ainiin ja pakko viel kertoa, neiti nukkui viime yönä 22.30-9.00 putkeen, ilman yhtään heräämistä! Ja mä kun luulin et ne 8 tunnin unet oli luksusta! Mut tietenki itte oon niin tyhmä etten osaa mennä ajoissa nukkumaan nii mun unet jää ehkä hieman lyhkäsemmiksi mutta se on kyllä täysin mun omaa syytä, Tiara on aivan loistava nukkuja! Meidän ihana murunen♥

Nyt mun pit
ää alkaa pikkuhiljaa laittautuun ja herätteleen kohta tota Tirriäistä päikkäreiltä ettei mee ihan nukkumiseksi koko päivä, mut mä teen sen hiusvideopostauksen mahdollisimman pian ja vastailen myöskin kommentteihin! Hei ja kiitos teille kaikille jotka kommentoitte imetys -postaukseen, aivan mielettömän asiallisia ja mukavia kommentteja kaikki!♥ Hauskaa keskiviikkoa teille♥


48 Responses to “Kirppistelyä ja kavereita”

 1. Veera sanoo:

  Sun blogis on kyllä niiin ihana ja tiara mailman sulosin!!<3

 2. Helluw sanoo:

  Ihania vaatteita oot löytäny, varsinki toi muumiyökkäri <3 =D Ja aww tota Tiaraa, ku toinen on niin söpö! <3 =)

 3. Anonymous sanoo:

  Yhdyn Veeraan, rakastan sun blogia ja sua ja Ottoa ja Tiaraa äääää :D <3

 4. juuli sanoo:

  Teidän pikku Tiara on niiin ihana! oma vauvakuume senkun kasvaa tässä (: hyvää alkavaa vuotta teille kaikille kolmelle <3

 5. Aino sanoo:

  Voi kuinka söpöt noi kaikki vaatteet! :o Mä tykästyin varsinki toho leopardihuppariin!♥ Ja Tiara taaaas kerran söpönä ;)Varmaa sulla on muute noin ihana mies!:O :D:D:D Ja vähän Tiara nukkuu jo hyvin!!♥ Terveisiä koko perheelle!

 6. Atia sanoo:

  Tosi hyvä vinkki tuo Piilo kirppis, täytyy käydä tsekkaamassa nyt kun tultiin tänne Hesaan anoppilaan synnyttämään :)

 7. Anonymous sanoo:

  Meillä kanssa tuo vetelee 16h työpäiviä (ilta- ja yövuoro samaan putkeen) ja siltikin jaksaa ilahduttaa ja olla avulias :)Ihania miehiä ♥ ”Iina ja Otto” juniorille (ootko salkkareita kattonu? :D) paljon haleja! Hauskaa vuotta 2012 teille kolmelle + sun äidille! ♥ Ootte kaikki ihania :)

 8. Nukke sanoo:

  voi apua miten kauniilta näytät ♥ iiks mikä muumiyökkäri : )

 9. Anonymous sanoo:

  Aaaa voi että miten sulosia vaatteita. Mulle on tullu hirvee vauvakuume tässä ku sun blogia aina lueskelen..yks yö näin jopa unta et sain vauvan :D Oot kyl tosi nätti :) jos en väärin muista ni etkö ookki parturi-kampaajaks opiskellu? Itteeni kiinnostaa tosi paljon se ala (ollu haaveammattina pienestä asti) ja harmittaa ku en menny opiskeleen sitä pari vuotta sitte mut oon meinannu ens syksynä alottaa :) Hauskaa päivää teille kaikille! :)-Nina

 10. anna sanoo:

  lueskelin tän postauksen Joona sylissä ja kun tuli Tiaran kuvat niin Joona alko innossaan pölöttään ”auva, auva” (vauva, vauva) ja tuli pussaileen näyttöö :D <3

 11. Sarru sanoo:

  Voi että teidän pikkuinen on niin hellyyttävä, varsinkin noi naurukuvat sai itellekki jo malttamattoman tunteen saada jo oma tyttö syliin tuolta masusta :)

 12. Anonymous sanoo:

  voi ku toinen on niiin ihana<3 tätä sun blogias ei voi ees lukee ku oma vauvakuume vaan kasvaa kasvamistaan, vaikkei sais:DAleksandra

 13. Anne sanoo:

  Moikka muru ! Ihania ostoksia olet taas tehnyt ! Mun lemppari on se leopardi-huppari, se on ihana! Toi Tiara on kyllä sellainen sydäntenmurskaaja, että ei voi kun nauraa kun katselee noita kuvia. Mummun muru on niin sulonen ! Terkkuja teille kolmelle ! <3

 14. Kipaa sanoo:

  Ihastuin tohon leopardi huppariin!:) aivan ihana! Tiara on kyllä ihana hymy tyttö:)

 15. millis sanoo:

  Minkä kokoset vaatteet teidän Tiaralle menee nykyään? Ihan mielenkiinnosta kyselen ku oma tyttö suurinpiirtein samanikäinen (muutaman viikon Tiaraa nuorempi) ja hänellä käytössä tällähetkellä 62cm vaatteet. :)

 16. Anonymous sanoo:

  on ollu ihana lueskella sun blogias ja toi on kyllä aivan hurmaava toi sun tyttös! =)<3 toivottavasti jatkat kirjottelua, kaikkea hyvää teille!

 17. Anonymous sanoo:

  Voi oon niin kateellinen sulle ja Tiaralle ja teidän yöunille. :P Mulla on Tiaraa 2 päivää nuorempi poika ja se heräilee edelleenkin 2-4 tunnin välein. On meinaan tosi rankkaa mulle noi heräilyt kun oon aina tykänny nukkumisesta. Muutenkin sun blogia on ihana seurata kun sulla on niin saman ikäinen lapsi kun meidän Julius. Jatka samaan malliin! :)

 18. Anonymous sanoo:

  ihania vaatteita <3 etkös ookkin käyny lukion? oliko sulla pitkä vai lyhyt matikka? :) millasta ruokaa teet/teette yleensä sulle ja otolle näin perus arkipäivänä? jotain lasangea, keittoja,makaroonilaatikkoa tai perunaa ja jauhelihaa tai spagettia ja kanaa tai jotain ihan perus sapuskaa ?=)

 19. Anonymous sanoo:

  Olipa hyvännäkösiä ja edullisia vaatteita :O mut oon jo tässä pidemmän aikaa anonyyminä lukijana miettinyt, mistä te saatte noin paljon rahaa? Onko Otolla niin hyvä palkka, vai tukeeko sukulaiset? Kun teillä tuntuu usein olevan varaa ostaa uusia vaatteia (en nyt tarkota tän postauksen vaatteita) ja tehdä hirveen hyvää ja hienoo ruokaa. Itse asun opiskelija-asunnossa ja vuokran jälkeen jää silti noin kaksikymmentä euroa rahaa elämiseen, eikä vanhemmilla ole rahaa tukea. Tämä ihmetyttää vaan niin kovasti, kun toisilla ei ole varaa edes syödä ja toiset tekee kerran viikossa tuollaista ruokaa, josta mulla ei ole edes varaa haaveilla. En tätä tarkota mitenkään pahalla teidän perhettä kohtaan, päin vastoin, ootte niin kovin suloisen täydellinen pieni perhe, että kateeksi käy. Mutta jos siis vaan viitsit kertoa, olisi kiva tietää, mistä noin paljon rahaa :o

 20. veeera sanoo:

  Toi muumiyökkäri on maailaman sulosin!! :D ihania löytöjä!

 21. Fani sanoo:

  Ihania vaatteita oot löytäny ja kaiken lisäksi vielä halvalla :-) tiara on aivan mielettemän söpö :-)

 22. Anonymous sanoo:

  kiinnostaisi tietää miten olet saanut tuohon näkyviin nuo etusivu, minä, raskaus, pikkuneiti ja video sivun ? itse olen koittanut saada mutta ei ole onnistunut /:

 23. Laura sanoo:

  Kylläpä Tiara vetelee hyvin yöunia :) Henri ehkä vahingossa saattais nukkua esim jonku 9h putkeen mut sitä ei kyllä varmaan tapahdu viel pitkii aikoihin :D Se on enimmillään nukkunu 8h putkeen et sinneppäin ;) sais vaan ottaa tavaksi. :)Ihana postaus oli tää kuitenki :) Ja Tiara suloinen pieni neiti <3

 24. Anonymous sanoo:

  Anonyymi kirjoitti… 5. tammikuuta 2012 0.27 Vastaan tuohon sinun kommenttiisi.. Et voi verrata opiskelijaa ja perhettä tulojen perusteella koska ne on ihan eri.. Opiskelijat saa opintotuen + ja jos muuttaa kotoa niin asumistuen(kai?), toisilla taas katsotaan myös vanhempien tulot eli toiset ei saa mitään kun on opiskelija..Perheet taas saa kun, isä käy yleensä töissä, tekee normaalia työtä, saa normaalin palkan, äiti saa äitiyspäivärahaa ja myös lapsilisän perheet saa.. Opiskelijat saa pärjätä vanhempien tuloilla jos niillä sellaiset on.. :)

 25. Anonymous sanoo:

  oletko tullut miettineeksi? sä et suostu laittaa mun kommenteja tänne, monesti olen sinulle kirjoittanut mutta yhtään kommenttiä et ole julkaissut. et edes kun ónnittelin teitä ihanasta pikku tytöstä. Enään en ole mikään iloinen lukija. Te keksimällä keksitte tytöllenne tuommosen nimen vaikka se on ihan kamala. Sä itsekkään et näytä mitenkään kauniilta sulla on kamalat posket ja näytät ihan BULDOGILTA. Tai apinalta jonka posket roikkuu olkapäillä. Liikaa pakkelia naamassa ja se huomasin kun olit laittanut nuita meikittömiä kuvia.. kauhistuin aika pahasti. Ja ei en kirjoita sen taikia että olisin kateellinen sinulle jostain. Vaan haluan kertoa oman mielipiteeni. Itselläni on jo lapsi vanhempi ko teidän ja on mies ja toinen lapsi tuuloillaan. En vaan enään pystynyt nuita pitämään sisällä

 26. Sirkku sanoo:

  Oi, oottepas ihania! :) hyviä löytöjä oot teheny! :-)

 27. Anonymous sanoo:

  Eiikä… :D Kuolinko edes nauruun (no melkein ainakin) kun luin Anonyymi 10:18 kommentin!! :D Mutta Tiara taas niin söpönä ja sulle sopii noi kiharat ihan älyttömän hyvin! (:

 28. Jenni sanoo:

  Löysin sun blogin muutama päivä sitten, ja juuri sain luettua kaikki sun aikasemmin julkaisemat tekstit. :) Sulla on kyllä tosi hyvä blogi, ja aion jäädä seuraamaan! :)Tiara on kyllä aivan älyttömän suloinen tapaus! :)

 29. Noora sanoo:

  Ano 10:18 on ihana. :D

 30. Anonymous sanoo:

  Apua, ei vauvaa sais vielä tossa iässä pitää noin istuvassa asennossa missä se on tos kummitädin sylissä. :/ Mutta söpö vauva ja ihana blogi!

 31. Anonymous sanoo:

  Hahhah mitä ihanaa vuodatusta täällä taas on. :D Hei anonyymi 10:18, saanko lisätä sut facebookissa kaveriks, vaikutat niin mukavalta ihmiseltä että tulisimme kyllä hyvin toimeen? =)Älä vaan tee mitään IKINÄ Tiaran kanssa Iina, se on kumminkin väärin, liian aikaista, liian vähän, rumaa, friikkiä tai muuten vaan jotain ei missään nimessä hyväksyttävää!!!!!!!! :DDDIhania kirppislöytöjä, tosi hyvä postaus! Terkuin varmaankin toinen BULDOGI

 32. Anonymous sanoo:

  Tiara on niin suloinen! äää

 33. Anne sanoo:

  Anonyymi 5.1. klo 10.18En ihmettele yhtään, jos Iina ei ole julkaissut sun kommenttejasi, jos ne kaikki on samanlaisia kuin tänne nyt julkaistu kommentti.Arvostella saa, ja neuvoakin, mutta asiallisesti. Sinun kommenttisi on lähinnä ala-astelaisen ikäisen lapsen uhoa ja raivoa, ei kohta kahden lapsen äidin puhetta. Menepä itseesi ! Terveisin omalla nimellään kirjoittava Iinan äiti

 34. Kipaa sanoo:

  Anteeksi vain ANONYYMI 18:50! Tiaraa EI selvästikkään pidetä istuvassa asennossa! häntä tuetaan koko ajan selästä ja on ennemminki samassa asennossa kuin esimerkiksi sitterissä! mur.. ANTEEKSI oli ihan pakko! :s p.s hankikka anot se elämä! ärsyttää lukea joka päivä kun laitatte tuommosta tekstiä! ARVOSTELLA saa toki mutta ei kyllä tuohon sävyyn…

 35. Jarno sanoo:

  Säälittävää ja ala-arvoista kielenkäyttöä anonyymiltä. Täällä mä vaan päivittelen, et oikeasti saako ihmiset jotain mielihyvää niinsanotusti pahoittamalla toisen mielen, tai yrittämällä pahoittaa toisen mielen niin ala-arvoisilla kommenteilla. Anonyymi. Kuka lie olet, mutta olet ehkä yksi niistä ihmisistä, joiden tulee hankkia apua. Yleensä psyykkiset ongelmat kumpuaa syvältä ihmisestä ja toi sun ”raivo” ei ole tervettä xDDD

 36. Anna sanoo:

  Kamala anonyymi täällä kirjottelemassa. Sillon kun sä julkaisit itsestäs ne meikittömät kuvat, ajattelin että vau, siinä on nainen jolla on itsetuntoa! En vaan saanut aikaiseksi kommentoida.Oon seurannu teidän Tiaran kasvamista jo vähän aikaa, ihana pieni tyttönen, toivon teidän perheelle kaikkea hyvää :)

 37. Piipero sanoo:

  Meinasinpa kirjottaa samaa ku muutama muuki et ei minunkaan mielestä Tiara istu tuossa kuvassa.. Ja tosiaan aivan uskomatonta miten jotku osaa olla ilkeitä! :/ Sä oot nätti tyttö :)Ihania vaatteita olit löytäny Tiaralle ja Tiara on niin sulonen <3 Ihanaa viikonloppua teille :)

 38. Kiira sanoo:

  Moi! oon lukenut sun blogia alkusyksystä asti ja päätin nyt vihdoin tulla kommentoimaan, kun tein oman käyttäjän bloggeriin :)Oon siis 25v kolmen lapsen äiti. (5v tyttö ja 7kk kaksoset tyttö ja poika) Pakko sanoo, että oot ihan huippu! Sun postauksia odottaa aina tosi innolla. Oot ihan superkaunis ja ihailen kun jaksat panostaa ulkonäköös :) Ja musta on niin ihana, kun teistä oikein näkyy kuinka onnellisia te ootte ja kuinka onnellinen ja hyvinhoidettu pikkutiarakin on<3 Teitä vois kehua vaikka kuinka kauan :D Kaikkee hyvää teille kaikille! http://kiirajoniandkids.blogspot.com/ <– tossa vielä mun amatööri aloittelija blogi :D ..

 39. Anonymous sanoo:

  Taas valvon raskausmahani kanssa ja tulin kurkkimaan teidän kuulumisia:) Ihania kuvia jälleen pikkuneidistä!Harvoin puutun toisten lähettämiin kommentteihin, mutta anonyymi 10:18…Jos sulla oikeasti on tosiaan toinen lapsi tulossa niin toivon, että ehdit kasvaa aikuiseksi ennen hänen syntymäänsä…

 40. NORABABA sanoo:

  ihana vauva, kummitäti, äiti & vaatteet :) <3Oon niin onnellinen sun puolesta, oot ansainnu Tiaran kaltasen pikkunössykän (: ♥Mikä kamera sulla muuten on o:

 41. josku sanoo:

  ihana blogi ♥http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

 42. Iina sanoo:

  Veera: Voi kiitos ihan hirmusti♥ Tiara on kyllä maailman sulosin pikku napero♥Helluw: Voi kiitti, mäki tykkään siit muumiyökkäristä! Ja onhan se nii ihana♥♥ Anonyymi 16.07: No voi aww, kiitos paljon ihana♥♥ :)Juuli: On se kyllä meidän ihana pieni neiti♥ Hyvää Vuotta 2012 sullekin! :)Aino: Kiitoksia! Ja leopardihuppari oli kyl munki suosikki, ei varmaa yhtää huomaa blogin ulkoasusta et tykkään siit kuviosta ;DD Otto on kyllä maailman ihanin ja Tiara kans!♥ Terkkuja sinnekin :)♥Atia: Nonni, käykääpäs tsekkailemassa! Ja hei onnea hirmusti synnytykseen! :)Anonyymi 17.08: No hui! Sullapa vasta ihana mies onkin kun tollasten vuorojen jälkeenkin vielä jaksaa :) Ja hahah oon, OJ on ihana :D Harmi vaan ku se oikeesti onki Sebastian Junior :DD Mutta kiitos ihanasta kommentista ja terkkuja sinnekin! Ihanaa Uutta vuotta myöskin ja ihana et muistit mun äidillekin toivottaa, se on kyllä ihana äiti ja mummu :))♥Nukke: Aww kiitos sulle, ihan itte oot kuule kaunis♥ Ja se on kyl söpö yökkäri! Terkkuja :)Nina: Hahah, hauska että mun blogi aiheuttaa vauvakuumetta ;D Kiitos ihan hirmusen paljon♥ Ja joo mulla on pa-ka -alan opinnot kesken :) Mä kyllä tykkään tosi paljon ja tuntuu et oon löytäny oman alani, suosittelen! Mukavaa viikonloppua ja kiitos ihanasta kommentista!Anna: Aww mikä ihana Joona!♥ :D Ehkä siit tulee Tiaralle potentiaalinen poikaystäväehdokas ;))) :D♥ Hauskaa viikonloppua teille!Aleksandra: On se kyllä♥ Ja hahah, hauskaa et sullekki tulee tästä vauvakuumetta, et oo eka joka sanoo ;DD♥ Ihanaa viikonloppua!Anne: Moi äiti ihanainen♥ Se on kyl makee se huppari, säki oot alkanu lämpenee leopardikuviolle ;D Tiara on kyl maailman ihanin ja lähettelee terkkuja maailman parhaalle mummulle kuten minä ja Ottokin!♥Kipaa: Mäki tykkään siitä! Ja on tuo meidän ilonen pikku apina kyllä maailman ihanin♥ :) Mukavaa viikonloppua!Millis: Voi ku kiva et meil on melkee samanikäset tytsyt! :) Tiara käyttää kokoja 56 ja 62 sekasin, nykyään tosin suurimmaksi osaksi noita 62-kokosia mut pienemmätki mahtuu ihan hyvin :)Anonyymi 21.44: Voi että, kiitos paljon♥ Kaikkea hyvää sinnekin ja kyllä mä jatkan!Anonyymi 22.32: Hahah, no kyllä se rytmi sieltä tulee pikkuhiljaa, ensin pitenee tunnilla-parilla ja siitä aina pikkuhiljaa! Ja meillä ainakin toi velli on nykysin hyvien yöunien tae, sillä pysyy kyllä neiti hyvin tyytyväisenä ku laitan 100ml vellii ja 110ml maitoo aina iltasin :) Onhan se rankkaa mutta ajan kanssa helpottaa ja suosittelen velliä iltamaidon seassa, pieniki määrä jo auttaa! Me laitettiin alussa joku 30ml ja sillon jo Tiara nukku paremmin :) Kaikkea hyvää ja tsemppiä!Anonyymi 22.34: Voi kiitos! Ja juu oon käynyt lukion ja lyhyt matikka, mulla ei lukiossa enää matikkapäätä ollu ollenkaan! :D Ja me tehdään millon mitäkin, usein pastaa ja jauhelihaa/kanaa/savuporoa/pekonia/jättikatkarapuja, lasagnea tai cannelloneja uunissa, pihvejä ja perunaa, lihapullia muusin kanssa ja sit joskus innostutaan kokeileen erilaisempiakin juttuja. Salaatit on kesällä ihan ehdottomia! :)

 43. Iina sanoo:

  Anonyymi 0.27: Eikös ollukki! Toi on kyl kiva toi kirppis! :) Tuosta raha-asiasta sen verran, että mä en tykkää meidän raha-asioista täällä kertoa kun mä koen ne ainakin sen verran yksityisinä ettei ne tänne kuulu. Mutta siis, opiskelijan ja perheen tuloja ei kyllä mun mielestä voi oikeastaan verrata toisiinsa. Meillä on Oton palkka (joka on oikein hyvä, ei mikään super iso mut ihan suomalaista keskitasoa) + mun äitiyspäiväraha ja sitten vielä tietty lapsilisä. Sukulaisilta ei olla tukea tarvittu eikä pyydetty (siis rahallista tukea). Vaikka Otto ei edes kävisi töissä ja me jouduttaisiin elämään vaikka toimeentulotuella niin saatais perheenä reilusti enemmän rahaa kuin mitä opiskelija saa, koska lapset luonnollisestikin tarvitsee enemmän rahaa. Ei meilläkään aina ole ollu näin hyvä rahatilanne mitä nykyään, mutta aina me ollaan syöty hyvin. Se riippuu siitä mihin ne rahat käyttää, esimerkiksi tuo kuvassa oleva ruoka maksoi ehkä viis euroa upeasta ulkonäöstään huolimatta. Perunasipulipussi+ paljon vihanneksia ja kermapurkki ei tule kovin kalliiksi ja tosta riittää yhdellä ihmisellä moneksi päiväksi ruokaa kun meilläkin toi riitti neljälle syöjälle ja sain siitä itse vielä seuraavan päivän lounaan. Kannatttaa käyttää mielikuvitusta, en mä ainakaan opiskeluaikoina koskaan oo eläny tonnikalalla ja nuudelilla kun en niistä tykkää! Halvalla voi syödä hyvinkin kun syö paljon vihanneksia ja katselee tarjouksia ja vaikkapa pirkka-tuotteita! Ei meillä mitenkään superpaljoa ole rahaa, me vaam mietitään mihin me käytetään ne. Opiskelijoilla usein kuluu myös paljon rahaa bilettämiseen (kuten myös mulla ennen) ja nykysin me ei juoda lähes ollenkaan joten nekin rahat säästyy shoppailuun ja ruokaan :) Toivottavasti tästä oli jotain apua ja hyvää jatkoa!Veeera: Se on kyllä! Kiitos! :)Fani: Eiks ookki, mä tykkään niin paljon tosta kirppiksestä! On se kyl meidän ihanuus♥ Hauskaa viikonloppua!Anonyymi 2.14: Sen saa asetuksista sieltä ”sivut” kohdasta, muistaakseni se on ainakin ennen ollut samassa tekstien kanssa! Toivottavasti onnistuu! :)Laura: No kyllä se vetelee, se on ihanaa! Ja kyllä se siitä, sit ku on pari kertaa nukkunu pidemmät unet nii niitä kertoja alkaa yleensä tulla useemmin ja useemmin, ainaki meil kävi niin! Ja velli, se on kyl maailman mahtavin keksintö, se on meil ainaki ollu suuri apu yöunissa :) Toivottavasti Henriäki alkais nukuttaa enemmän :D Ja On se Henriki kyllä nii sulonen pieni poika, terkkuja tirriskältä Henrille! Ja Multakin sinne! Kiitos kommentista :)Anonyymi 9.03: No näinhän se on. Mullaki kyllä on elintaso nykyään ihan eri luokkaa kun opiskeluaikoina :)

 44. Iina sanoo:

  Anonyymi 10.18: Mä oon julkassut kyllä kaikki asialliset kommentit täällä, ja silloin kun Tiara synty ja vauvaonnitteluja tuli nii mulla ei edes ole ollut kommenttien valvonta käytössä että ehkä sulla on jääny vaan huomaamatta se sun kommenttisi siellä muiden joukossa. Mä en oikeen tiedä mitä mä sanoisin sulle, mua hämmentää se että sanot olevasi pian kahden lapsen äiti mutta käyttäydyt kuin ala-aste ikäinen + kaupanpäällisenä vielä tuo sun kirjoitustaito.. Tai siis sen puute. Tiesitkö että BuLLdoGGissa on kaksoiskonsonantit? Ja en oo kyllä koskaan nähnyt apinaa jonka posket roikkuisi olkapäillä, mitäköhän luontodokumentteja sä oot kattellu? Sun kommenttisi kuulostaa siltä kuin meidän nimivalinta ja mun ulkonäkö ois jotain henkilökohtasia loukkauksia sua kohtaan vaikka ne ei liity suhun millään tavalla. Jos ei miellytä niin tätä ei ole pakko lukea, aika yksinkertaista eikö? Suosittelen kyllä käymään jollain psykologilla ennen lapsesi syntymää että saat noi kauheat patoutumat sun sisältä pois, ei tollanen ole normaalia aikusen ihmisen käytöstä. Ei ole vaikea arvata mistä ne kiusaajalapset tulee kun sunlaisia äitejä on olemassa, huhhuh…Sirkku: Voi kiitos ihanuus♥ Hauskaa viikonloppua!Anonyymi 13.42: Hahhah nii mäki :DD Mikä on buldogi? :D Kiitos paljon♥♥Jenni: Voi että, tosi kiva kuulla että jaksoit kahlata koko blogin läpi! Kiitos paljon ja mukavaa että jäät seuraileen, tuuhan vaan aina rohkeesti kommentoimaan jatkossakin! Hyvää viikonloppua :)Noora: Siis tosi ihq ;))♥Anonyymi 18.50: Istuvassa asennossa pitämisestä on kyllä mun käsittääkseni haittaa vaan jos niin tekee pitkiä aikoja/ liian usein pienelle vauvalle. Ja ei Tiara muutenkaan kyllä tossa mun mielestä istu vaan juurikin nojailee kummitätinsä jalkoihin ja toi asento muistuttaa enemmän turvaistuimen tai sitterin asentoa :) Mutta kiitos silti!Anonyymi 21.53: Hahah :DDD Nauratti muaki toi anonyymin kommentti :D Osuit tismalleen asian ytimeen :DDD Kiitos ihanasta kommentista, BULDOGI ;) Nauroin täällä ääneen ja Otto katto mua kummastuneena :D! Anonyymi 22.58: On se kyllä meidän pieni ihanuus♥Anne: oot ihana äiti♥Kipaa: Hahah, ei se mitään vaikka sanoitkin :D Ja tota samaa mäkin yritin sanoa! Kiitos kommentista :D!Jarno: No on kyllä, mutta myös tosi huvittavaa :DD Ja ihan oikeessa oot, mustakin tuntuu että ton kannattais hakea kyllä apua ja äkkiä :D Mun ihana jarppuli♥Anna: Aww, voi kiitos ihan hirmu paljon♥ Kaikkea hyvää sullekin ja toivottavasti pysyt jatkossakin meidän matkassa! :)Piipero: Voi että, kiitos paljon :)♥ Osaahan nuo olla ilkeitä mut samalla todella huvittaviakin :DD Ihanaa viikonloppua sinnepäin ja mukavaa et tulit kommentoimaan♥♥Kiira: No moi! Ihana et tulit kommentoimaan ja mukava kuulla että oot näin pitkään pysyny meidän mukana! Kiitos ihan hirveesti, mulle tuli niiin hyvä mieli sun kauniista sanoista! :) Mikäs sen mukavampaa kuulla toiselta äidiltä kuin että oma lapsi vaikuttaa onnelliselta ja hyvinvoivalta! :) Pitääpä käydä kurkkimassa sunkin blogiasi ja kiitos ihan hirveesti vielkin ihanasta kommentista♥ Kaikkea hyvää myös teidän perheelle!Anonyymi 4.45: Voi että, onnea odotukseen! :) Kiitos paljon♥ Ja joo, samaa mäkin toivon kyseisen anonyymin kohdalla… Hyvää viikonloppua sinne!♥ :)NORABABA: Voii kiitos paljon♥♥ :) On tuo kyllä maailman ihanin pikkuipana♥ Ja mulla on käytössä Canon eos 450d :)Josku: Kiitos paljon :))

 45. Anonymous sanoo:

  Iina buldogissa on kyllä kaks geetä, mutta taivuttaessa luonnollisesti toinen tippuu pois! :D Mut jep, ihan nauretta tämä eräs anonyymi, jonkinsorttista kateutta havaittavissa… :o :D

 46. Iina sanoo:

  Anonyymi 14.53: Mä itseasiassa otin siitä selvää nyt kun sanoit ja kyllä siinä taivutettaessakin on kaksi geetä, googleta vaikka :D Ja joo, on kyllä :D

 47. amf8 sanoo:

  Ootte niin ihana perhe ja kirjotat jotenkin niin reippaan ja vapaan oloisesti että oikein odotan sun postauksia, ne piristää mun väsyneitä aamuja aina yhtä paljon :) puss

 48. amf8 sanoo:

  Ja piti vielä sanoa että oot kyllä aivan ihana kun jaksat aina vastailla kommentteihin vaikka niitä tuleekin todella paljon. Olen paljon ihmisläheisempi bloggaaja kuin monet muut

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.