Asiaa rattaista

07.01.2012

Mä oon kokenu toimiviksi ja hyviksi nuo meidän ABC Pramy lux -yhdistelmävaunut ja varsinkin nyt kun tänne vihdoin tuli lunta niin on mukavaa että on isot pyörät ja vankat vaunut alla. Oon kuitenkin pidempään jo miettinyt että kesän lähestyessä ja Tiaran kasvaessa isommaksi ja oppiessa istumaan olis kivempi hankkia ketterämmät ja pienemmät rattaat. Mä oon jo pitkään tutkinu eri valmistajien valikoimia ja nyt musta tuntuu että oon löytäny sen meille sopivan merkin: Cosatto 
                           Cosatton rattaat on ihan mielettömän söpöjä ja hauskan näkösiä ja ainakin lukemieni käyttökokemusten ja lastentarvikeliikkeiden sekä Cosatton omien tietojen perusteella myös todella käytännöllisiä. Musta tuntuu että ne sopis ihan mielettömän hyvin just meidän tarpeisiin ja oonkin ajatellut että sellaiset hankitaan kunhan lumet kunnolla lähtee. Cosatton rattaat sopivat jo ihan vastasyntyneestä alkaen mutta jotenkin mä itse silti miellän ne kätevämmiksi vähän isomman vauvan kanssa, tuntuu että tollainen ihan pieni sylivauva kun Tiara vielä on olisi jotenkin paremmin turvassa isojen vaunujen vaunukopassa. Mutta ei siihen kyllä enää niin kauaa mene että meidänkin ipana oppii istumaan, 4kk -päivä kun kolkuttelee ovea jo tuolla alle kahden viikon päässä! Hurjaa! Me ollaan jo lähempänä puolta vuotta kuin vastasyntynyttä, niin se aika vaan rientää. Mutta sen pidemmittä puheitta, tässä olis näitä mun Cosatto -suosikkeja (Noi otsikot on sitten linkkejä mistä pääsee tarkemmin tarkastelemaan kyseisten rattaiden tietoja):

#1 Yo! Pushchair Golightly
 Nää on mun ihan ehdottomat suosikit, ehkä ihanimmat rattaat mitä oon koskaan nähny! Noi on niin mun tyyliset oikeesti, tollaset ihanan tyttömäiset ja oi vitsi toi mukana tuleva hoitolaukkuki! AAAAA noi on niin ihanat! Sopis kyllä Tirriskälle kun nenä päähän♥ Ainut vaan et en löytäny näitä mistään suomalaisesta lastentarvikeliikkeestä eli pitäis tilata ulkomailta ja sit nää on viel joku Limited edition eli vaan pieni erä vähän aikaa myynnissä. Mut oon kyllä ihan rakastunu!

Kuva kiddicare.com

 
#2 Swift Lite Supa Chip off the old block

Nää löytyis ihan suomalaisistakin kaupoista ja on musta tosi söötit ja myös aika tyylikkään väriset. Kuten muissakin Cosatto -rattaissa, näissäkin on hauskat tekstit ja kuvat. Hintakaan ei päätä huimaa, 219€ Lastentarvikkeessa. Mut silti noi mustavalkoset kummittelee vaan mun mielessä kokoajan ja jotenki mitkään muut ei tunnu miltään niiden jälkeen vaikka ois kuinka upeet!

   
Kuva Lastentarvike.net

#3 Cosatto Swift Lite Supa Little pip squeak
Näitäkin rattaita löytyis ihan Suomen maan kamaralta ja tykkään ihan kauheesti näiden herkullisesta ulkoasusta. Kuin söpöt! Noissa on limenvihreetäkin kivasti kun sitä löytyy meiltä paljon muutenkin Tirriskän tavaroista ja punasta on meillä kotonakin. Tykkään! Toi omppukuva on vaan niin söpö ja hauska ja toi tekstikin. Mä haluun koko Cosatton malliston!

Kuva thinkbaby.co.uk

Noi oli Cosatton ratasvalikoimasta mun suosikkeja, ei ehkä ne kaikkein tyttömäisimmät, mutta tyttömäisimmät ilman kissa-, kukka-, nukke- ja eläinkuvioita joista mä en tykkää niin paljoa itse. Mä tykkään tyttömäisistä asioista, mut en silti haluu jotenki korostaa aina ja kaikessa Tiaran tyttöyttä et aina ois kaikki vaan pinkkiä ja punasta. Meillä on esimerkiksi limenvirheä pinnasänky ja nykyiset vaunut on siis beigeruskeat. Noi on hauskoja ja tyylikkäitä ja sopii mun omaankin tyyliin. Sitten mulla ois tähän loppuun vielä kahdet ihanuudet joista toiset meille kotiutuu sitten joskus on pikkukakkosen aika, toivottavasti ennemmin kuin myöhemmin. Nojaa, ei nyt kuitenkaan ihan vielä mutta vauvakuume on tullut takaisin jäädäkseen ja näiden supersöpöjen tuplien vilkuilu ei kyllä auta siinä yhtään. Mutta nautitaan kyllä nyt ensin ihan rauhassa Tirriäisen vauva-ajasta ja katsellaan sitä tuplarattaiden hankintaa sitten myöhemmin, siihen asti tyydyn vaan haaveilemaan näistä söpöläisistä:

 You2 Twin Pushchair Sis n Bro

Kuva amazon.com

You2 Twin Big Sis Little Sis

Kuva tmbdirect.com

  Molemmissa tuplissa seuraavat herkut kuuluvat hintaan:

 • Tturvalukot ja lelukoukut
 • Sopii vastasyntyneestä alkaen
 • 3 eri asentoa jotka voi säätää erikseen kummallekin lapselle sopiviksi
 • Kolmas kahva josta on helppo kantaa kokoontaitettuja rattaita
 • Sateenvarjosysteemi ja automaattilukitus
 • Lukittavat kääntyvät etupyörät
 • Ilmaiset niskatyynyt
 • Ilmaiset lämpöpussit joissa irroitettava ja käännettävä fleece-vuori
 • Ilmaiset turvavyöpehmusteet
 • Ilmaiset tuttipullon säilytyspussit jotka pitää maidon lämpimänä
 • Ilmainen sadesuoja


Mä oon kyll


27 Responses to “Asiaa rattaista”

 1. Aino sanoo:

  Oi! Vähän söpöjä rattaita! Ite tykkäsin tost ekasta ja tokasta ;) Ja tuplista toi Sis & Bro on hyvä! ;)

 2. Anonymous sanoo:

  Ihan super-ihanat noi ekat ja vikat rattaat! Ihanan raikkaat värit noissa vikoissa vaunuissa ja noi ekt on niii iha uskomattoman tyylikkäät ai että :)-Nina

 3. Anonymous sanoo:

  Mä en kyl oikein tykänny noista rattaista.. jotenki liian värikkäitä. mun mielestä rattaiden pitää olla just jotkut suht neutraalit niinku ne teidän nykyset beiget on tosi upeet! mut noi tuplarattaat on kyl ihania :) vitsi kuinka ihana oiskaa jos teille tulis toinenkin lapsonen!! ;) ihan sama kumpi mut voi etttäää .. haluun teille toisen lapsen :D:D

 4. Anonymous sanoo:

  voiko oikeesti olla noin söpöjä rattaita ku nuo ekat! :D IHANAT! ja noi tuplarattaat on kans molemmat tosi ihania. toivon teille tyttöä sitten joskus ;) en osais kuvitella sua ollenkaan poikavauvan äitinä :D

 5. Anonymous sanoo:

  Noi ekat on kyllä upeet!;) Mutta kaikki noista on hienoja, en osais ittekkään päättää! :DD

 6. Essi sanoo:

  munkin mielestä noi ekat on tosi söpöt!:)

 7. asdf sanoo:

  Mulla ainakin iTunes muuttaa kaiken avi muotoon, kokeile sitä :) Nuo mustavalkoset on ehdottomasti mun suosikit!!

 8. Anonymous sanoo:

  nuo ensimmäiset on kyllä parhaimmat mun silmälle ! tosi pirtsakat muttei kuitenkaan liian räikeät ja tota hoitolaukkua voisin kuvitella käyttäväni ihan käsilaukkunakin, aivan ihana:)

 9. Anonymous sanoo:

  pikkuveli ehdottomasti :D

 10. Olivia sanoo:

  nuo ensimmäiset on ihan superit. hommaisin ite ne niin äkkiä ku mahollista :DDD

 11. Fani sanoo:

  Mun mielestä noi ensimmäiset on aivan yli ihanat, juuri niim teidän tyyliset :-)

 12. Helluw sanoo:

  Munki mielestä noi ekat on aivan ihanat! =)

 13. Helluw sanoo:

  Munki mielestä noi ekat on aivan ihanat! =)

 14. Anonymous sanoo:

  Aivan ihanat nuo ekat!! :) Ja molemmat tuplat, oih <3 Otto oli 4kk, ku ootin jo Jasua, siinä mielessä ois ollu kätsät tollaset sillon! :D Oli ihan tylsät tavikset sukulaiselta ostetut.. Ja Kaitsu sano tohon videojuttuun, että mikset laita youtubeen sitä? :) Sielä pystyy ainaki muokkaan sitä videota, vähän niinku moviemaker? Kokeiles? Sitte upotat sen postaukseen :) Ja me taas tänää lähetettii mun henkkarit googlelle!! Ja NYT vasta tuli sellanen ”pyyntöä käsitellään” hommeli :O Eli aijempi lähetys ei oo menny perille, prkl! Eli ensvkolla saan varmaan blogini käyttöö, hope so :)! Teheny tiukkaa kattoa ku Kaitsu päivittää blogiaa, murrrr!! Mut hyvää vkonloppua teillekkin! :) T. Neea

 15. Anonymous sanoo:

  Niin ja piti vielä juosta kertomaan että monethan tuunaa rattaiden kankaita / kuoseja ite! :) Eli esim jos et löyä tollasta ku tuo ylin, niin rusetin kiinnittäminen tuskin on kovin vaikiaa?! Vai oisko? :D Jos muuten löytäs suht samanlaiset, hih :) T. Neea

 16. Anonymous sanoo:

  Ootteko katsoneet Bugaboo Beet? Ne on tosi mageet ja viileet ja satavarmana parhaat matkikset, mitä on.:) Sellaset meillä.

 17. essi sanoo:

  uaaaaa about maailman sulosimpia rattaitaaa! noi ekat oli niiin ihanat, mut tykkäsin noista muistakin, ja noi tuplat oli niin aaaw että tulisin varmaan hulluks jos näkisin tommoset jollaki irl :D

 18. Mm sanoo:

  Tää ei nyt liity tähän mitenkään, mutta mulle on tullu spostiin muutaman kerran että oot kommentoinut mulle (esim. se sun ihan kamala hammaslääkärikokemus, mä osaan jo sieluni silmin nähdä kuinka mun tuleva hammaslääkärireissu menee just samalla tavalla :D), mutta sit ku oon menny kommentiboksiin niin ne kommentit ei ookkaan ollu siellä o_O Aattelin siis vaan, että sekoileeko blogger TAAS vai ootko ite poistanut ne?:D

 19. Anonymous sanoo:

  Noi ekat rattaat olis aivan täydelliset!

 20. Anonymous sanoo:

  aww, ihan ylisöpöt noi mustavalkoset mutta kaikki ihania! ja toivon kyllä teille toista lasta jos vain itse tahdotte sitä ;)

 21. pinni sanoo:

  Mitkä prinsessavaunut noi ekat!!! Aivan ihanat! Harmi että ne ehkä on vähä homahtavat (onko tollasta sanaa?) pojalle ;D mut olis aika täydelliset teidän Tirrikälle ;) Noi tokat on kans ihanat! :)Harmi että meidän vaunut on yhdistelmät :( ehkä mä kuitenki keksin jonku hyvän syyn hankkia uudet rattaat kesäks ;D mä haaveilen salaa bugaboo bee- rattaista! Ne on kans ihania :)

 22. Anonymous sanoo:

  Nuo kolmannet rattaat on kivoimman näköset! Ehdottomasti…! :) Ekatkin on ihanan väriset ja silleen, mutta joku niissä mun silmää ei vaan miellytä. Ehkä se johtuu sit noista ruseteista ja / tai noista raidoista, ehkä ne ei vaan oikein sovi tuohon. :D

 23. Anonymous sanoo:

  RAIDALLISET!

 24. Anonymous sanoo:

  aivan ihanat noi ekat!<3 äää rakastan rusetteja!:DAleksandra

 25. Kurojaki sanoo:

  Apuaa, löysit just meille soppelin näkösiä rattaita! :) Vihaanvihaanvihaan mun siskon antamia mustaharmaita vaunuja, kun ne on niin synkät. Taidan kotiuttaa meille jotkut noista cosatton rattaista! :) Tosi pirteen näkösiä..

 26. Zallaah sanoo:

  liikutteko paljon autolla? musta on kivaa kun meidän kaukalon (britax) saa rattaisiin kiinni, ei tarvitse nukkuvaa vauvaa herätellä ja kaukaloa ei vaan jaksa raahata pitään.meillä on siis britaxin b-mobilet. niihin on testattu että 1m pitkä mahtuu nukkumaan, eli menee helposti sen 3½v tms mitä rattaita nyt kokonaisuudessa on meillä tarvittu. vaikka 3v muuten voikin kävellä pitkiä matkoja, niin esim kokopäivän reissu korkeasaareen tms uuvuttaa. ja onhan pienet rattaat ihan huiput muutenkin kesällä, lomalla ja kaupungilla. vielä kyllä houkuttaisi britaxin uudet agilet, tai peg peregon Si-malli. meillä on nyt siis tuplat, vaunut ja matkarattaat, ei me oikeasti tarvittaisi muita mutta.. :D

 27. Iina sanoo:

  Aino: Eiks ookki! Oon ihan rakastunu noihin :DDNina: Mäki tykkään eniten niistä :D Aaa pakko saada jotkut noista ihanuuksista! :)Anonyymi 18.02: Haha, mä olin ennen sitä mieltä et neutraalin väriset on ihanii ja värikkäät ei, mut nyt mä oon innostunu väreistä ja noista hauskoista teksteistä mitä noissa rattaissa on ;DD Ja arvaa mitä, nii mäki haluun ;D mut en iha viel!Anonyymi 18.27: No älä muuta sano, mä oikeesti melkee itkin onnesta ku löysin noi raidalliset :D:DD Ja aijaa :D Vähän hassua, mut toisaalt mun on itekki vaikeempi kuvitella itteeni pojan äitinä ku meil on tyttö :D Mut kyl mä haluisin pojankin, vaikka toki kumpi tahansa ois sit joskus ihan täydellisen tervetullut♥ :DAnonyymi 18.47: Hahaha, valinnanvaikeus todellakin!Essi: Ne on kyllä aivan hurmaavat :)asdf: Aijaa :O No pitää koittaa, eipä tullu mieleen että noin yksinkertasesti vois onnistua :DD Ja ne on kyllä ihanat!Anonyymi 19.03: Mäki kyl tykkään niistä ihan hirveesti, niissä on juju mutta myös tyylikkyyttä :)Anonyymi 19.08: Hahah ;DD Pikkuveli ois kyl söpö :D Paitsi jos se ain kiusais Tiaraa hahah :DDDOlivia: No joo ne on kyllä ihanat :D Pitää vaan miettiä vähän näitä ratasjuttuja ennen kun hommataan, mut noi mä kyl haluisin :DHelluw: No ne on! Pure love oikeesti :DNeea: No eiks ookkin! Ja noita tuplia on kans silleen ”Big bro/ Little Bro” :D Neki on makeet! Ja mun pitää muokkailla niitä sillee tosi paljon nii mä en oo ihan varma et riittääks youtuben muokkausmahdollisuudet :O Mut voisin vaikka kokeilla, kiitos vinkistä! Ja tosi ihmeellistä että et ole vielkään saanu sun tunnuksia takasin, ja ihan tyhmää ku haluaisin jo päästä kunnolla lukeen teidän kuulumisia! Ihanaa alkavaa viikkoa ja toivottavasti saat ne tunnukset äkkii! :)Neea: Ja hei muuten, ihan totta! Ei tommosen rusetin kiinnittäminen kyllä pitäs kovin hankalaa olla :———DAnonyymi 21.21: Ollaan me niitäki katteltu ja ne on kyllä kivat, mä oon vaan niin rakastunu noihin Cosatton kuoseihin ja teksteihin :D! Mut pitää viel miettii, bugabootki on kyl ihania :))Essi: Hahah ne on kyl nii ihania kaikki, pakko saada jotkut noista! :D Mieluiten ne ekat jos mahdollista :DMm: Ja apua, toivottavasti se sun hamppilääkärireissu menee paremmin :DD Mulla on vaa aina ollu hampaita liikaa mun suuhun ja siksi niin paljon ongelmia, en usko et sulle tulee yhtä kauheeta :DD Ja toi on tosi tyhmää et mun kommentit ei tuu, johtuu varmaan taas kerran bloggerista joka toimii aina niin ihanan hyvin♥ :DDAnonyymi 22.26: No älä vaan!! :)Anonyymi 23.54: Haha ;D Kyllä me toivotaan, ei tosin ihan vielä mut kyllä tässä jonkin ajan kuluttua ;DPinni: Hahah ;DD No joo ei noi ehkä ihan poikien vaunut oo, mut ehkä teilleki viel joskus tulee tytsy pojan seuraksi ;D Onnea vielä täälläkin hirveesti♥ Ja meilläki on kyllä yhdistelmävaunut mut oon vaan alkanu kaipaamaan jotain vähän kevyempää kulkuvälinettä ku yhdistelmät on rattainakin kumminki aika massiiviset :DD Bugaboot on kyl ihania kans!Anonyymi 4.33: Ne on kyllä tosi söpöt ne omppurattaat :) Ja mä rakastuin kyl niihin ekoihinki, mut makuja on erilaisia :D Ei kaikki tykkää ruseteista ja raidoista :D!Anonyymi 13.03: Ne on kyllä ihanat!Aleksandra: Mäki rakastan rusetteja! :DKurojaki: Ne on kyllä ihanan pirteitä, pakko saada kyl jotkut noista :D!Zallaah: No ei me ku meillä ei oo omaa autoa, ainakaan toistaseksi, mut toi on kyl ihan totta et sitten kun on auto nii tollaset travel system -rattaat on parhaat et saa suoraa kaukalon napsautettua kiinni :) Ja pienet rattaat on kyl ihan ehdottomat varmana kesällä, siksi haluankin jotkut kevyemmät vaikka onhan noissa yhdistelmissäkin meillä tietty ratasosa :) Hahah teilläpä löytyy rattaita ;D Mut mikäs siinä, en usko et nniitä voi olla liikaa jos tila riittää säilyttämiseen ;D Kiitos vinkeistä ja hyvää alkavaa viikkoa! :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.