Wanhoja kaunottaria

23.02.2012
Mä siis lupasin tehdä meidän perhetutulle Lillille meikit vanhojen tansseihin ja olin jo etukäteen ihan innossaan kun pääsin Lilliä meikkaileen! Lillillä oli ihana kultainen puku ja mä sitten tein kultaan ja pronssiin vivahtavat silmämeikit pukuun sopivasti. Oli ihan mieletöntä päästä meikkaamaan juuri Lilliä kun sillä on niin ihanan isot silmät ja muutenkin niin nätit kasvot ja onneksi neiti vaikutti oikein tyytyväiseltä lopputulokseen, kuten mäkin. Lillillä oli sen kaveri Ronja mukana ja molemmilla oli kyllä ihan upeet mekot ja lookit! Siinä tuli kyllä hirvee kiire kun piti kaikki saada valmiiksi alle tunnissa, mutta selvittiin sentään ja tytöt myöhästy koulusta vain vähän eikä ilmeisesti missanneet mitään tärkeää. Siinä meikkaillessa ja laittaessa mulla kyllä taas vahvistu niin miljoonakertasesti se tunne että beauty is my business, tai no hiukset ja kauneus! Mitäs tykkäätte?

Lilli ja Ronja

Tässä meikit ihan tuoreeltaan

kultaista ja pronssista luomiväriä, mustat rajaukset ja paljonpaljon ripsaria!

Kulmaluulle vähän vaaleaa luomiväriä vielä katsetta avaamaan.

Mulla ja mun nakkisormilla oli vähän ongelmia ton puvun kiinni laittamisessa 😀

Mutta sain mä sen lopulta!

Toi Lillin puku on kyllä ihan mielettömän ihana!

Ja toi kampauskin aivan hurmaava!

Mikä kaunotar!

Kyllähän tuossa pieni kateudenpistos iski, ”miksi mä en tanssinut vanhoja?”, mutta toisaalta, eiköhän tässä elämässä ole vielä niitä prinsessapäiviä että mäkin saan laittautua oikeen kunnolla!

Mun piti julkasta tää jo aiemmin, mutta oon nyt tässä epähuomiossa unohtanut joten tässä tää tulee! Mulla on vielä vajaat sata kommenttia vastattavana mut aika hyvin oon ottanu kiinni vaikka itse sanonkin, tänään on tullu naputeltua vastauksia semmoset nelisen tuntia :D! Ajattelin nyt vastailla loppuun kaikki jäljellä olevat kommentit jotta pääsen ajan tasalle eikä tällaisia super noloja kahden viikon vastausviiveitä enää tule! Ja kunhan kommentit ovat ajantasalla niin huomenna voisinkin väsäillä uutta postausta! Mun aivot pursuaa ideoita ja niiden lisäksi on vielä kaikki teidän ihanien laittamat postaustoiveet! Mulla on ainakin video kuvattuna Tiarasta valmiiksi joten sen voisin koittaa lisäillä huomenna. Mutta nyt alan taas vastailemaan, palaillaan huomenissa! Moikkamoi ja hyvät yöt kaikille<3


30 Responses to “Wanhoja kaunottaria”

 1. Karo sanoo:

  Ihania prinsessoja ja ihanat puvut ja meikit <3täällä toinen joka haaveilee kampaajan/maskeeran/kosmetologin urasta 🙂

 2. Essi sanoo:

  miten oot saanu tohon postauksien alle ton ”tykkäsin” kohan?:) ja miten kans oot tohon bannerin alle tehny noi erilliset sivut? (oon kysyny sulta tota aikasemminkin, mut en enää muista että missä postausessa, niin en tiiä, et ootko vastannu:D)

 3. Katri sanoo:

  Hei olipa kiva tää postaus, Lilli kun on mun lapsuudenkaveri!! 🙂 Kattelin randomisti sivun ladates et oho samanlainen puku ku Lillillä (näin facebookissa kuvii) ja sit oho! 😀

 4. Anonymous sanoo:

  Ihan kivat kökköripset sait aikaan paljonpaljon ripsaria -tekniikalla. 😀 Tossa lähikuvassa ne sojottaa ihan minne sattuu.

  • Iina sanoo:

   Voi kuule, ihan tiedoksi sinulle joka etsimällä etsit negatiivisuuksia, että minä en laittanut ripsiväriä Lillille koska hänellä oli ripsienpidennykset joihin minä en todellakaan uskaltanut koskea 🙂 Että menepäs vaikka jonnekin muualle laukomaan sun fiksuja kommentteja, moimoi!

 5. Lilli sanoo:

  Voii iinuli kiitos vielä paljon ja tää postaus muutenki tosi kiva(tietysti kun mä oon pääosassa :DD) eei mut kiitos hirveesti ja noi kuvat oli hyvii tost mekost ja meikist ni pääsen kopsii talteen(; terkut kaikille! <3

 6. Anonymous sanoo:

  Toi kökkö häirittee:( mutta muuten upeeta jälkeä ja hurrrmaava mekko!:)

 7. Anonymous sanoo:

  Moikka! Tää ei nyt varsinaisesti aiheeseen liity, mut saanko udella että minkä oot kirjottanut äidinkielestä? Oot niin huikee kirjoittaja että itellä ihan kateeksi käy kun just on tässä äidinkielen kirjotukset tulossa 🙂

  • Iina sanoo:

   Moi! Saa udella, mä kirjotin äikästä C:n 😀 En lukenu ollenkaan ja olin kipeenä, harmittaa kyllä silleen että jos oisin vähän panostanu niin oisi voinu tulla parempi arvosana 😀 Mutta kiitos paljon ja tsemppiä kirjotuksiin! <3

 8. Nea sanoo:

  Oii Lilli ja Ronja on molemmat ihan sairaan nättejä <3 ihanat puvut ja hiukset.. <3 äww

 9. Mirabella sanoo:

  Taas anonyymit loistaa.. Jos osaat meikata noinkin hyvin ja olet asiasta kiinnostunut, niin tuskimpa jättäisit tollaisen ”kökön” ripsiin.. Järki käteen! Todella ihanat puvut ja kauniit meikit ja kampaukset 🙂 Itsellä jäi lukio käymättä ja sitä kautta noi ihanat puvut ja tanssit kokematta.. Mutta niinku sanoit, kyllä noita prinsessapäiviä on toivottavasti muutenkin luvassa ;D

  • Iina sanoo:

   No joo älä vaan :D! Aina pitää etsiä se pieni negatiivinen juttu ja sanoa juuri siitä, ettei vaan vahingossa tuottaisi hyvää mieltä kellekään :—DKiitos paljon<3 Mä kyllä niin haluaisin maskeerauksesta ym. ammatin itselleni! Ja arvaa mikä mua harmittaa vielä enemmän; MÄ KÄVIN lukion ja en silti tanssinu vanhoja perkele 😀 Noo mut toivottavasti tulee niit prinsessapäivii tosiaan ;D Terkut sinne!

 10. Aino sanoo:

  Aivan ihania pukuja!♥ Tykkään kummastaki! Jajaja hirrrrrveen nätin meikin oot tehny! 😉

 11. Niina sanoo:

  Vautsi 🙂 Kyllä harmittaa kun ite en ole käyny lukiota enkä siks päässyt tanssimaan vanhoja! ääää, määkin tahdoon! mutta upee meikki 🙂

 12. Anonymous sanoo:

  miks et tanssinu vanhoja sillon ? 😮 ja tosi kivat meikit oot tehny ja muutenki nättejä likkoja 🙂

  • Iina sanoo:

   Vanhat oli just sillon lukion kakkosvuonna kun mua ei paljoa koulussa näkynyt, en alkanu ajoissa ilmottautumaan kurssille/hommaamaan paria/ hoitamaan asioita siihen liittyen ja sit se vaan jäi 🙁 Harmittaa! Ja kiitos paljon, eiks ookki tosi nättejä!

 13. Anonymous sanoo:

  saako kysyä,että miksi et tanssinut vanhoja?

 14. Anonymous sanoo:

  ”kultaista ja pronssista luomiväriä, mustat rajaukset ja paljonpaljon ripsaria!”Miks ton kuvan alla lukee noin jos et laittanu sitä ripsaria, ajatusvirhekö? 😀 Ei siis tosiaankaan haittaa mua tai ylipäätään paljon kiinnostakaan mut alko vaan häiritsee ku luki näitä kommentteja 🙂 vai oliko toi kuvan teksti tarkotettu ihan yleisohjeeksi?

 15. Anonymous sanoo:

  Mitä muita arvosanoja sait kirjoituksista? 🙂 Kiinnostaa ku ite aloin just kesällä käymään etälukiota… Mikä lukiossa oli vaikeinta?

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.