Kiii-Kaa Kii-Kaa Kii-Kaa

09.04.2012
En tiedä mitä te sanoitte lapsena keinuessanne vai sanoitteko mitään mut mä ainakin muistan kavereideni kanssa hokeneeni tuota monotonista kii-kaata oikein urakalla. Varmaan otsikosta voi siis päätelläkin että tänään on viety pikkuneiti puistoon keinumaan! Kyllä taisi Tiaraa vielä vähän jännittää mutta saatiin me pari ihanaa hymyäkin nähdä (tietysti silloin kun kamera ei ollut kuvausvalmiina) ja tulipa ainakin punaset posket ja hyvä mieli. Tehtiin myös parin tunnin vaunulenkki Oton ja Tirriäisen kanssa ympäri Vuosaaren ihanien maisemien ja nautittiin samalla kevään ensimmäiset jäätelöt ulkona. Oli muuten hyvää! Ainiin ja varoituksen sananen heti alkuun, tästä on tulossa megapitkä postaus!

Velmu kurkistelee lasien takaa <3

Arvatkaa kumpi oli kumman :D?

Tais olla Otto enempi innossaan puistoon pääsystä kun Tirriskä :D<3

Mut sit kun isi hyppyyttää niin tulee tytsyllekki ilonen mieli<3

Noi kaks on maailman sulosimpia yhessä<3

”Mä sensuroin äidin naaman!”

”Lundmyr of Sweden sensuroi mun naaman :(”

Äitin ihana tytsykkä<3

Pakollinen peilikuva ikkunasta <3
Tänään on ollu kyllä niin ihanan lämmin ja kaunis päivä että oli kyllä maailman kivointa ulkoilla perheen kesken. Mittari oli sen verran plussan puolella että mä uskaltauduin ilman takkia partsille päivän asu -kuvattavaksi. Vertailun vuoksi tosin laitoin pari sisäkuvaakin, nimittäin mun rusketus näyttää noissa ulkokuvissa aivan olemattomalta! Tästä tää lähtee ja kohta on bikinikelit (jos ajattelee positiivisesti)! Meidän parvekkeella on tällä hetkellä ties mitä kaikkea pientä sälää kastelukannusta vanhaan vessanmattoon koska se on lähinnä talven aikana toiminut Tiaran päikkäripaikkana, mut mulla on suuret suunnitelmat jo kesän varalle ja aattelin tehdä parvekkeen sisustusunelmapostauksen tässä lähiaikoina.

Päivän asu:
Oranssi toppi – H&M
Farkut & punaiset ballerinat –
Zara

Meidän pääsiäinen on sujunut kyllä tosi rauhallisissa merkeissä ruokaa laitellen, leffoja katellen, ulkoillen ja ennen kaikkea Tiaran huikeaa kehitystä seuraillen. Neiti on miniloman aikana opetellut niin nokkamukista juomista kuin tuetta istumistakin, paremmalla ja huonommalla menestyksellä. Nokkamuki tuntuu enemmän olevan mukava purulelu kutiseville ikenille, mutta kyllä Tiara hiffasi oikean otteen sentään ja taisi se vähän saada aina välillä vettäkin kulautettua kurkusta alas. Kallistaminen on vissiin se suurin ongelma vielä, neiti kun ei tajua että sieltä mukista ei tule mitään ellei sitä kallista. Mut eiköhän se ajan kanssa ala onnistumaan, tää oli vasta ensimmäinen kerta kun koitettiin. 
               Istuminen sen sijaan on todenteolla ottanut tulta alleen parin viime päivän aikana ja Tiara istuskelee pitkiäkin aikoja horjahtelematta tehden milloin mitäkin. Tietenkin me vielä vahditaan kokoajan siinä lähistöllä ettei satu vahinkoa jos tasapaino pettääkin ja Tiara kellahtaa kumoon. Ainakaan toistaiseksi Tiara ei oo ees säikähtänyt jos on vähän kaatunut, päästänyt vaan naurunkiljahduksen kun on ollut niin jännää. Oon mä kyllä niin ylpeä tosta meidän vauvelista, miten joku voikin olla noin ihana? Tässä vähän sekalaisia kuvia Tiarasta pääsiäiseltä:

Tiaran päivänasu:
Ihana raitatunika ja raitasukat – H&M
Farkkuleggingsit – Kappahl 

Mä oon kokenu jonku valaistumisen ja innostunut ihan hirveesti kirkkaista ja värikkäistä lastenvaatteista. Kai mä vihdoin oon riisunut ne vaaleenpunaset prinsessalasit silmiltä ja nyt huomaan että kappas tyttölapsille tehdään muunkin värisiä vaatteita. Nyt mua on alkanu melkeenpä kyllästyttää kaikki pinkit ja vaaleenpunaset tyttöhepenet ja haluun vaan ostaa kaikkia pirtsakoita raidallisia ja pallokuvioisia vaatteita tai jotain ihania printtibodyjä.

Päästiin lauantaina autokyydillä kauppareissulle joten neidiltä jäi normaalit kakkosvaunupäikkärit välistä. Kaupassa ei ollut ees vapaana yksiäkään vauvaistuinkärryjä ja niin Tiara sitten vietti isin sylissä koko kauppareissun. Ressukka oli niin väsynyt päikkäreiden välistä jäämisen takia että nukahti ilman tuttia pää Oton olkapäätä vasten. Voin kertoa etten oo varmaan nähny mitään niin sulosta ikinä! Siirrettiin se sitten varovasti auton istuimeen ja se ei edes säpsähtänyt, tossa istuimessa se sitten nukkuikin pari tuntia tyytyväisesti tuhisten eteisen lattialla.

Allaolevissa kuvissa on nähtävillä Tirriäisen nokkamukin pureskeluharjoituksia. Hyvin näytti muki maistuvan, sisältö ei niinkään.
 

My heart belongs to mum<3
 Sitten vielä näitä neidin ihania istumakuvia! Aika pontevasti neiti jo istuskelee, vai mitä! Ja on ihana nähdä se onnistumisen riemu Tiaran kasvoilta kun se istuu tyytyväisenä ja puuhailee omiaan. Alemmissa kuvissa nähtävillä myös uusi suosikkilelu, kaukosäädin. Neiti onnistuu aina kaivamaan sen jostain, päätettiin ottaa patterit kokonaan pois ettei se haittaa niin paljoa jos Tiara sen sattuu löytämään. 

Huhhuh, johan oli paljon asiaa, toivottavasti jaksoitte lukea silti! Mä alan nyt kattomaan salkkareita. Huomenna luvassa vauvamuskaria naapureiden kanssa ja varmaan pientä lenkinpoikastakin ellei satu olemaan aivan kökkö sää. Palaillaan, ootte ihania! Ja ihanaa alkanutta viikkoa kaikille myöskin<3

Miten teidän pääsiäinen sujui? Mitkä on teidän lempivärejä lastenvaatteissa? Iskevätkö perinteiset tyttö/poikavärit vai oletteko innostuneet jostain muusta? Mitkä on teidän lemppari lastenvaatekauppoja (netissä tai ihan oikeitakin)? Mua kiinnostaa tietää kun oon nyt niin innostunut näistä kaikista lastenvaatejutuista, taas kerran! :D

71 Responses to “Kiii-Kaa Kii-Kaa Kii-Kaa”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  Teidän kuulumisia lukee kyllä oikeen mielellään eikä yhtään ollut liian pitkää luettavaa:) Meillä suosikki kaupat on ellos ja h&m. Sieltä löydän hyvin kyllä meidän pojalle sen mitä tarvitsee. Tietysti tulee käytyä myös ostoksilla ihan kaupoissakin,mutta on se niin paljon helpompaa ja aikaa säästävämpää tilata kotoota käsin. Meillä on kyllä pojalla paljon sinistä, mutta ehkä se kevät innostaa kun alkaa nykyiset vaateostokset olemaan paljon myöskin punaista,keltaista ja kaikki vihreän sävyt on otettu käyttöön. Raidat on meillä ehdoton suosikki! Hyvää alkanutta viikkoa myös teille :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Voi kiitos, mukava kuulla!Mäkin oon kyllä ellokselta ja h&m:ltä tehnyt aika paljon löytöjä neidille, niin nettikaupoista kun ihan fyysisistäkin kaupoista :) Raidat on ihania!

 2. Avatar Juulia sanoo:

  Ihana Tiara http://varikasta-perhe-elamaa.blogspot.com/2012/04/monta-asiaa-tehty.htmlElli-Amalialla meni varmaan kaks kuukautta, että oppi kallistamaan ;P Se ei oppinu ollenkaan juomaan tollasesta mukista mikä Tiarallaki on.. se on aika monellaki ollu hankala.. :o Nyt meillä käytetään nuk-nallepuh-nokkamukeja :)

  • Avatar Tiia sanoo:

   Mun tutuilla ja meillä ei kyllä oo ollu ongelmaa oppia tosta mukista juomaan :) Meillä Alex joi viime kesänä tommosesta jo ollessaan 5kk eikä menny ku muutama päivä ku oppi sitä kallistamaan :)

  • Avatar Laura sanoo:

   Nokkamukista juominen on kyllä ihan yksilöllistä, toiset oppii nopeammin ja toiset hitaammin :) Joillekki se teettää vaikeuksia ja joillekki ei! Meillä esikoinen, Emma, oppi juomaan jo 4,5kk iässä nokkamukista ihan hyvin, kunnolla joi tosin n. puolen vuoden iässä mutta kuitenkin. Sitten taas nuorukainen, Emilia, oppi juomaan vasta nyt 11kk iässä :) että se on kyllä todella yksilöllistä :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Juulia: Kiitos ihanasta kommentista! Pitää käydä kurkkimassa teidän ihania turkooseja housuja :) Ja joo mäkin mietin et saattaa olla tossa mukissakin vikaa, et jos se on hankalaa, mut eihän sitä tiedä kun lapsetkin on niin erilaisia :) Ei onneksi ole kiire tän asian kanssa :) Ihanaa loppuviikkoa teille!Tiia: No sehän on vallan mahtavaa että teidän Alex ja teidän tuttujen lapset ovat niin eteviä tapauksia =)Laura: Joo niin mäkin oon käsittäny että nokkamuki kuten kaikki muutkin opeteltavat asiat tulee lapsilla ihan yksilöllisessä tahdissa, toiset oppii nopeammin ja toiset hitaammin :D Eikä sillä oo kyllä mun mielestä mitään väliä että millon kukanenkin oppii, ihan yhtä ihania ja fiksuja on kaikki vauvat vaikka löytyy tietysti niitäkin äitejä joille aina vain se oma muksu on se fiksuin ja filmaattisin ja sen taidoilla pitää aina kehuskella ja samalla dissata muita :D

 3. Avatar miitukka sanoo:

  Vooii miten nätit aurinkolasit Tiaralla!! : ) mistä ootte ostanut : )

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  Ihanan pitkä postaus taas! :) Ite oon sanonu pienenä kiikkaamaan :D

  • Avatar Iina sanoo:

   Voii kiitos, kiva et miellytti! Ja aww, mäki oon varmaan joskus sanonu et kiikkaamaan mut sillon pienenä kiikaa oli helppo ku ei osannu viel nii hyvin sanoo kaikkee :D

 5. Avatar ella sanoo:

  Asutteko muuten rivi-, kerros-, omakotitalossa, vai jossain muussa? (-: ihania olette <3

 6. Avatar laukku sanoo:

  Ihana pitkä postaus!! Ja Tiara se on aina vaan solmii joka päivä <3 Meillä on Väinö poika, ja tää äiti pukee kaaiikkia värejä. Tosin selvää pinkkiä ja vaaleenpunasta silti vierashan ja harvemmin violettiakasn nähty päällä. Mutta punainen, keltainen ja oranssi ihan lemppareita. Mutta myös vihreä, sininen turkoosi. Väinö onkin melko värikäs aina! :) Lemppari kaupat on skidi.fi, Polarn O. Pyret, Lindex. :) Myös kirppareilta teen ihania löytöjä :)AURINKOISTA ja IHANAA kevättä teidän ihanalle perheelle :)Ps. Sun blogi on ihan mun lemppareita, ihanaa luettavaa ja ihania kuvia aina :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Aww kiitoksia paljon<3 Värikkäät vaatteet on kyllä ihania lapsilla sukupuolesta riippumatta! Ja hei tosta skidi.fi:stä en ollut kuullutkaan, pitääkin käydä tsekkaamassa että kiitti vinkistä :D! Aurinkoista ja ihanaa kevättä myöskin teille <3

 7. Avatar Anonymous sanoo:

  suklaa jäätelö on sun :) oli hyvä postaus jälleen

 8. Avatar Mirka sanoo:

  Ihana postaus taas! Kun noista lastenvaatekaupoista kyselit niin mä käyn H&M:ssä, Zarassa ja KappAhlissa. Mun lempparimerkkejä on Newbie ja Lundmyr of Sweden – jolta tilasin ihanat tähtikuviolliset uikkarit aina Ruotsista asti, kun Suomessa ne oli loppuunmyyty ja munhan oli ne _PAKKO SAADA_ :-D Mun lempparivärejä on valkoinen, ruskean erisävyt aina beigeen asti ja kesän suosikki on ehdottomasti turkoosi :) Meillä on siis poika.

  • Avatar Iina sanoo:

   Aww voi kiitos <3 Lundmyr of sweden on kyllä ihana merkki! Meilläkin on Lundmyrin tutteja, tuttiketju ja sit semmonen ihana tähtikuvioinen pipo<3 :D

 9. Mistä noi sun aurinkolasit on?:)

 10. Avatar roosa sanoo:

  Ihanaihana postaus taas :)

 11. Avatar Neea sanoo:

  Ihanat nuo typykän istumakuvat! :) Mää seuraan nyt tota Popia mitä teiltäki löytyy ja metsolaa.. :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Hihi eiks ookki! Ja Pop on kyl ihana, Metsolassa pitää käydä ens kerralla ku tullaan Ouluun :) Mennään yhessä shoppaileen!

  • Avatar Neea sanoo:

   MENNÄÄN! :D En yleensä saa metsolaan seuraa ku monet fanittaa vaan me&i ta tai henkkamaukkaa! :D

 12. Avatar sanna sanoo:

  Meillä sanottiin aina että kiikkuu kiikkuu :D Juholla kans oli tommonen samallainen yökkäri mutta siinä luki vaan että my heart belongs to dad ja tosin se siis oli sillon ku Juho käytti vielä kokoa 56 :) kyllä ne vaan kasvaa nii kauheen nopeesti! terkkuja sinne :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Awww voi hitsi noi meidän pullat onki ollu pieniä, en ees muista miltä tuntu pitää sylissä vastasyntynyttä ku nykyää Juho ja Tiara on molemmat nii jötkäleitä XD<3 Terkkui teillekin<3

 13. Avatar Linkku sanoo:

  Ihana postaus ja hujauksessa luin :) Hyvin käy kyllä Tiaralle värikkäät vaatteet! Ja noissa ulkoilukuvissa näyttää suorastaan joltain Baby born -nukelta :D Hellyyttävä!

 14. Avatar Charlotte sanoo:

  voi että toi pinkki haalari on iiiihana! voi ku mäkin pääsisin ostamaan tyttöhepeneitä vaikka kovasti mulla on taas poikafiilis! no mutta pianhan se selviää :)sulle sopii kyllä tosi hyvin toi omakin tukka, nyt en osaa taas kuvitella sua pidennyksillä yhtään :D ja oot vaan hoikistunu lisää!

  • Avatar Iina sanoo:

   Mäki tykkään siitä, se on kivan pirtsakka! Ja mä pidän peukkuja sulle että pääset prinsessaostoksille! :D Kiitos paljon neiti nättimys ja aaaa mua nii jännittää et millon teidän pieni syntyy! Tsemppiä<3

 15. Avatar hema sanoo:

  Voi vitja että on tomera tyty! :) Ihan huippu kuva tuo missä Tiara istuu kiikussa niinku vanha tekijä! :D Omaa lasta ei ole (vielä ;) ), mutta kovasti kiertelen H&M:n ja Lindexin vauvanvaateostastoja ja hiplailen sulosia vauvanvaatteita tulevalle kummilapselleni :) Unisex vaatteet on ihan kivoja ja toki aika moni niitä varmaan ostaakin lapselle jos ei sukupuolta ole halunnut selvittää :) Mutta kyllä mä itse sitä mieltä oon, että kyllä ne punaset vaatteet kuuluu tytölle ja siniset pojille :) Mikäs ihanempaa pukee tyttö johonkin ihanaan vaaleanpunaiseen kesämekkoon tai poika farkkuihin ja kauluspaitaan! :P Oikein kivaa loppuviikkoa teille! :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Hahah on se aika tomera ja se osaa nii hienosti jo keinuakin :D Ja voii ihanaa että susta tulee kummi! Ja mäki tykkään kyllä pukea niin että sukupuoli saa reilusti näkyä mutta kyllä värikkäät vaatteet on musta kivoja molemmilla sukupuolen edustajilla :) Ihanaa loppuviikkoa myös sulle!

 16. Avatar Anonymous sanoo:

  Otto näyttää nuissa kuvissa ihan joltai laulajalta mut en saa päähäni että keneltä :D Ihana tuo sun oranssi toppi :)-Nina

 17. Avatar Karo sanoo:

  Apua aina niin ihania kuvia! ♥Onpa Tiarakin jo niiin iso! ♥

 18. Avatar Anonymous sanoo:

  Tsiisus ko oot kaunis! Toi nykynen hiustyyli sopii sulle tosi hyvin, pidä se :) Sulla on kyllä aina kivoja postauksia ja niitä aina odottelen :)) Teillä on ihana perhe! Voin tähän samaan vielä kommentoida, että noi videopostaukset oli kans tosi kivoja, ja vastasit tosi hyvin ja rehellisesti. On hienoo et pystyt puhuu sun menneisyydestä ym, vaikka sun ei tarvis. Kiitos, ja jatka samaan malliin :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Voii kiitos paljon ihanasta kommentista <3 Ihana kuulla että tykkäät ja että videotkin miellytti! Ja mä oon aina ollu tosi avoin ihminen, välillä ehkä liiankin mut nykyään on kyllä tiukka suodatin mitä mä täällä kerron ja mitä en :DD Ihanaa kevättä sulle!

 19. Avatar Anonymous sanoo:

  Iiks eksyin sun blogiin ja iha pakko sanoa, että mun kaveril on kans Tiara-vauva ja luen blogia, jolla kirjoittajalla on Tiera -niminen vauva…. Ja mikä pelottavinta, kaikki syntyneet suht samaan aikaan!Onkohan tuo nimi kovinkin yleistyvä? :)Ootko ikinä myöskää ajatellu ku sulla on suosittu blogi, että Tiara-nimisiä saattaa tulla nyt enemmän?

  • Avatar Iina sanoo:

   Haha aijaa aika hassua kyllä :D Ja nii saattaahan se olla et se nyt yleistyy, kuka tietää ;D en kyllä silti usko että siitä mikään hittinimi tulee koskaan, se on sen verran persoonallinen :)

 20. Avatar julia sanoo:

  vooi tiara on niin sulonen :c♥

 21. Avatar Anna sanoo:

  Mun pääsiäinen sujui kivasti reissaamalla koko viikonlopuks Vuosaareen. Kävin sunnuntaina iltapäivästä ihan vaan lenkillä Aurinkolahden rantaa pitkin ja arvaa mitä, tulit vastaan vaunujen kanssa (enhän mä ujona uskaltanut mitään sanoa, tuijotin vaan)!:) Sulla tais olla jalassa myös noi saappaat jotka on IHANAT, ootko esitelly niitä täällä vai oonko mä ollu sokee myyrä?:D

  • Avatar Iina sanoo:

   Haha aijaa, oisit ihmeessä tullut moikkaamaan!!! Mä lähin Tiaran kaa kävelylle joo ku oli niin mielettömän nätti ilma :) Ja hmmm oon tainnut joskus esitellä noi mun buutsit syksyllä vissiin kun mulla oli joku kenkäpostaus, löytyy varmaan tuolta tageista sieltä ”kengät” kohdasta joku postaus! Pitäis ehkä tehdä joku uusi postauskin kengistä :D Ja noi on BullBoxerin, ostin noi 2009 ku halusin välttämättä biker bootsit ja noi oli ainoot hienot mitkä löysin ku niit ei oikeen vielä saanu sillon mistään :D

 22. Avatar Anonymous sanoo:

  oivoi en kestä, teil on niiiiin söpö perhe! ja tiara ihana pullukka <3

 23. Avatar Emmi sanoo:

  Eikä Tiara on taas niin sulonen!:D<3 Ja sun hiukset on tosi kivat :) ihana,pitkä postaus! Kiva kun jaksat nähdä vaivaa tän blogin suhteen :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Voi kiitoksia <3 Ihana että jaksat lukea ja kommentoida, lukijoiden kommentit on bloggailussa parasta! Hauskaa kevättä :)

 24. Avatar Laura sanoo:

  aivan ihanan keväisiä kuvia :))! tykkään tosta Tiaran haalarista jossa lukee my heart belongs to mom <3 ja sunki asu on just sellanen kivan freeshi :)!

 25. Avatar Anonymous sanoo:

  Niin ihana Tiara ja kaunis sinä! :-)

 26. Avatar Anonymous sanoo:

  voi että mä niin haluun teille sellasen pikkuoton :DDD ois nii söpöö ku teil ois kaks lasta ;DD :DDd

 27. Avatar Anonymous sanoo:

  voisitko millään tehä joskus sellasen my day video jutun et kuvaisit pitkin päivää aina missä meet ja mitä teet niinku esim youtubes on joillain bloggaajilla : toivottavasti tajusit! ois tosi kiva:):) ja ihana toi sun paita!!

 28. Avatar Tiia sanoo:

  Meillä vaatekaapin väreihin kuuluu paljon juurikin sinistä ja vihreää, mutta jonkin verran löytyy myös punasta ja keltaista! Kesällä tulee käytettyä enemmän juurikin punasta ja keltasta :)Mä ostan vaatteita lähinnä h&m:stä ja lindexistä ja kirppareilta tulee joskus tehtyä hyviä löytöjä!Meille on nyt tulossa heinäkuussa Alexille pikkusisko ja vitsit että on ollu ihana ostella kans kaikkia kivoja kesävaatteita tytölle! Alusta asti ihaillu aina noita Tiaran vaatteita ja nyt saan kanssa ostella prinsessamekkoja ;DTiara on aina niin nättinä, oikein suloinen pikkuprinsessa! :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Voi kun kiva että teille tulee pikkusisko, aww! Onnellista odotusaikaa :) Ja on se kyllä ihana ostella kaikkia prinsessajuttuja, mä kun oon viel tämmönen himoshoppaaja :D Mut on pojillekin kyllä kaikkea ihanaa :) Ja onhan toi meidän neiti kyl semmonen hurmuri että<3

 29. Avatar Ina sanoo:

  Moikka kaimaseni! Aina satunnaisesti oon eksynyt tänne blogiin ja kerran ohimennen huomannut sut Columbuksella kärryjen kanssa. Nyt parvekekuvista päätellen taidattepa asua samassa taloyhtiössä meidän kanssa :DOllaan vasta muutettu tänne ja pitäisi noista vauvakerhoista yms ottaa vähän selvää tarkemmin.. Ehkä törmäillään joskus niissä tai vaikka ihan kotipihalla? ;)Meillä esikoispojalla on paljon vaatteita name itiltä ja hennesiltä. Nyt kolme viikkoisen tyttömme vaatteet on lähinnä lindexiltä ja hennesiltä. Oon ihan täysin hurahtanut vaaleanpunaiseen vaikka lupasin odotusaikana, että en varmana pue tyttöä mihinkään possunpunaiseen :D Ehkä se helpottaa kun ihan vauvavaihe on mennyt ohi. Lasten arkivaatteet on suureksi osaksi tusinaketjuilta, mutta oon satsannut sitten enemmän hyviin ulkokamppeisiin. Nyt esikoisella on popin välikausipuku ja kuukauden käyttökokemuksella voin sanoa, että meille ei tulevaisuudessa hankita enää mitään muita! Jokaisen sentin arvoiset, suosittelen ehdottomasti vaikka ovatkin ihan törkeen hintasia! :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Heipähei! Vähän hauskaa jos oikeesti asutaan samassa pihassa! Vois kyllä sopia jotkut playdeitit tohon pihalle joku kerta tai sit pitää nähdä vaikka siellä vauvakerhossa! ;D Name itillä on kyllä ihania vaatteita, meilläkin on paljon sieltä ostettuja :) Ja mullakin oli sillon kyllä se vaaleenpunanen prinsessavaihe pahimmillaan kun Tiara oli ihan minimini pieni ;D Mäki oon miettiny että semmonen Popin haalari vois olla syksyksi sit hyvä Tiaralle, mä en usko että me nyt keväällä tarvitaan vielä kun ei niin paljoa Tiara oleskele vaunujen ulkopuolella näiden kylmempien säiden aikana että kevyt vanuhaalari riittää :)Mut hei laita ihmeessä mulle vaikka sähköpostia tai lisää facebookissa Iina Laura nii mietitään sitä tapaamisasiaa! :)

 30. Avatar Anonymous sanoo:

  Niiiiin älyttömän suloinen toi sun likkas!! oon niin onnellinen sun puolesta ja kaikkea hyvää teille! ♥

Kommentoi