Hairspiration

08.06.2012
Mulla on tää tukkaprojekti kovin keskeneräinen edelleen, mutta nyt mä sentään tiedän tasan mitä mä haluan! Mä haluan tasapitkän, ylikasvaneen polkkatukan ja väriksi haluan kylmän vaalean-/keskiruskean. Kaikkein mieluiten ottaisin toki hulmuavan pitkät ja tuuheat kiharat, mutta koska se ei ilman pidennyksiä ole mahdollista vielä vähään aikaan on tää mun paras vaihtoehto! Mä etsiskelin vähän netistä kuvia sellaisista hiuksista jotka vastaa mun mielikuvaa unelmahiuksista tällä hetkellä, niin realistisistä kuin haavevaihtoehdoistakin. Ensiksi tässä muutama kuva upean Olivia Palermon tukasta joka on oikeastaan tasan sellainen kuin mä haluaisin itselleni!

Kuva täältä
Kuva täältä
Kuva täältä
Sitten niitä ah-niin-ihania kiharia (okei se on kiharoita) ja vähän suoraakin tukkaa, näissä seuraavissa ihaninta on jokatapauksessa se pituus! Mulla on niin mieletön ikävä sitä kun oli super tuuhea ja paksu ja pitkä ja ihana pidennystukka, mut mä oon päättäny irtautua hiuksia hitaasti tappavasta (jo viisi vuotta kestäneestä) pidennyskierteestä lopullisesti ja kasvattaa omat kutrini sellaisiksi kuin haluan. Mutta nyt siis upea Audrina Patridge ja sen vielä upeaakin upeammat kutrit!

Kuva täältä
Kuva täältä
Kuva täältä
Lauren Conrad on nainen jota mä oon aina ihaillut, niin hiuksissa kuin saavutuksissakin. Varmaan huomaa että mä olen ollut aika koukussa The Hillsiin ja The Cityyn, kun nää kaikki mun laittamat inspiskuvatkin on Hills -tai The City -tyypeiltä, mutta mä en voi sille mitään että niiden elämäntyyli kiinnostaa ja sarja on koukuttavasti tehty. Mä toki tiedän että puolet vähintäänkin on käsikirjoitettua, mutta ei mua siinä se draama kiinnostakaan vaan esim. Laurenin ja Whitney Portin urakehitys. Voi kuulostaa tyhmältä, mutta usein silloin kun mä vielä opiskelin niin jos mulla oli huono päivä tai en olis yhtään jaksanut lukea kokeeseen tms. niin mä katoin pari jaksoa Hillsiä ja sit mä päätin että mustakin tulee jotain siistiä! Mut nyt eksyin kyllä aivan totaalisesti aiheesta joka oli siis hiukset! Mä tykkään ihan hirveästi Lauren Conradin hiusväristä, mutta en usko että se sopisi mulle tai en ainakaan uskalla alkaa vaalentamaan, joten tyydyn vähän tummempiin mutta ainahan sitä saa haaveilla!

Kuva täältä
Kuva täältä
Kuva täältä
Tyylillisesti mä ihannoin Rihannaa ehkä kaikkein eniten näiden MTV -tähtien lisäksi, mikä on oikeastaan aika hassua koska Rihannan tyyli eroaa todella paljon esimerkiksi Olivia Palermon tyylistä. Mutta mulle se on ihan loogista, koska oon samalla tavalla huomannut omassakin pukeutumisessa kaksi ääripäätä: toisaalta tykkään hirveästi pukeutua klassisesti beigeen, mustaan, valkoiseen ja puuterisävyihin sekä kammata hiukset sileälle keskijakaukselle. Mutta välillä taas mä halun laittaa rähjäisen nutturakampauksen, minikokoisen neonväritopin ja happopestyt farkkushortsit. 
          Joskus nuorempana mulla oli kauhea kriisi sen kanssa että mun olis omasta mielestäni pitänyt valita että kumman tyylin mä valitsen, koska pitäähän jokaisella itseään kunnioittavalla teinillä olla oma tyyli. Sitten ajattelin että mitä väliä sillä on, mä voin pukeutua ihan niinkuin mä itse haluan eikä mun tarvitse kategorisoida itseäni johonkin tiettyyn tyylilokeroon. Jos mua miellyttää lauantaina laittaa päälleni neonvärejä niin mä laitan, sunnuntaina on pehmeän neuleen ja chinojen vuoro. Kyllä yksi ihminen voi tykätä kahdesta täysin erilaisesta pukeutumistyylistä yhtäaikaa. Hehheh, tää postaus alkoi hiuspostauksena mutta jotenkin mä eksyin juttelemaan näistä tyyliasioistakin, no mä voisin vielä vertailun vuoksi laittaa tähän muutaman lookin Rihannalta ja tosi-tv tähtösiltä jotka mua miellyttää, niin huomaatte kuinka paljon mun maku vai
htelee!

Kuva täältä
Kuva täältä
Kuva täältä
Kuva täältä
Kuva täältä
Kuva täältä
Kuva täältä
Kuva täältä

Mitäs tykkäsitte kun oli tällänen ihan erilainen postaus? Sopisko mulle tuollaiset Olivia Palermo -hiukset vai oliko ne aivan kammottavat? Kumpi tyyli miellyttää enemmän, räväkkä Rihanna vai klassiset MTV -tytöt?

Ihanaa viikonloppua teille kaikille, mä palailen huomenna ”normi” -postauksen merkeissä, toivottavasti tykkäsitte tästäkin. Moikkamoii<3


32 Responses to “Hairspiration”

 1. maryes☆ sanoo:

  mulla itelläni oli melko pitkät hiukset, ainaki omaan makuuni http://4.bp.blogspot.com/-H12fmPDfQ6E/TZYOaY8amcI/AAAAAAAAAxc/Y6GvcNdTUow/s1600/miley-cyrus-hairstyles-9.jpg ja sitten menin ja leikkasin ne http://3.bp.blogspot.com/_x4NsTkm7lAE/TSi6P2mgERI/AAAAAAAAASg/yjYI459-JUk/s1600/Olivia-Palermo-hairstyles-of-the-year-2010.jpg , mulla ei ollu mitään kuvaa, mä vaan sanoin äidilleni (en oo käyny kampaajalla 6 vuoteen koska en luota niihin, äiti leikkas mun hiuksia siis koko ala-asteen) et leikkaappa tosta noin ja kyllä muuten tykkään !! :-) IHANA kesätukka ja NIIIN helppo hoitaa ja NIIN paljon tykkäään ettei mitään rajaa ! suosittelen siis lämpimästi kokeilemaan uutta. mä olin kasvatusprosessia käymässä ja tarkotuksena oli viel kasvataa mut sitte aloin miettimään että mitä turhia jos ei viihdy niin ei viihdy, sitte antaa vaan palaa :)hiukset voi paljon paremmin.kauhee romaani tuli mut siis kantsii ihmeessä (:sulla on ihana blogi ja oon lueskellu tät jo siit asti ku tän alotit. harvoin vaan uskaltautuu kommentoimaan. olet ihana :)

  • Iina sanoo:

   Ne Olivia Palermo -hiukset on kyllä niin ihanat! Mä kyllä voisin kokeilla niitä myös, jos ne kerran on helppohoitoiset ja kivat :) Ihana että jaksoit kommentoida ja kiitos vain paljon ihanuus<3

 2. Hantta sanoo:

  Mun isosiskolla on oma kampaamo ja hän on tehnyt mun hiuksiin nyt pari kertaa värinpoiston käyttäen KC color removeria. ”KC Color RemoverHellävarainen kaksikomponenttinen värinpoistoaine 100 ml + 100 ml.Säilyttää hiuksen luonnollisen väripigmentin. Poistaa keinotekoisen värin hiuksista todella hellävaraisesti ja helposti.”Tuo tökötti ei kuivata hiuksia läheskään yhtä paljon, kuin ”oikea” värinpoisto, mutta jos kunnolla haluaa hiuksiaan vaalentaa niin vaatii useamman käsittelykerran. Ite oon ollu kuitenki tosi tyytyväinen, kuinka paljon mun hiuksista tummaa väriä on jo lähtenyt. Oon värjäyttänyt mun hiuksia jo monen vuoden ajan ihan tumman ruskeaksi, vähän jopa mustan näköiseksi. Omat kutrit kun on kyseessä niin osaan olla kärsivällinen, hitaasti hyvä tulee! :)

  • Iina sanoo:

   Hei kiitos vinkistä! Mä meenkin viikon päästä mun kampaajakaverille ja se tekee mun hiuksille jotain siistiä, täytyypä kysyä että oisko tommonen KC color remover -homma mahdollinen :)! Mäki oon värjänny monta vuotta mustaksi/tummanruskeaksi mutta nyt onneksi nää on jo aika keskiruskeat, ainakin osittain :D Ja tosiaan, hitaasti hyvä tulee, mulla on kokemusta myös siitä kun blondaa aivan liian nopsaan ja tukka kuolee :D

 3. Helia sanoo:

  Mulla on kans toi Palermo-mittaprojekti meneillään, mielettömät! Kasva, kasva…!

 4. Heidi sanoo:

  Noista tyyleistä sanoisin sen verran, että tykkään tosi paljon Rihannan ja Pinkin tyyleistä. Sopivan räväköitä mun makuun :) Hiustyylitkin kyseisillä naisilla on upeat :)

 5. Emma sanoo:

  On muuten tosi kiva toi Palermon tyyli! Voisi sopiakin! Ja mitä tulee omiin hiuksiin niin… No, nyt kuherruskuukauden jälkeen totean, että no joo… Miten vaikeaa on saada otsis pysymään siistinä ja ilmavana koko päivän (raskauden jälkeistä hikoamista)! Nyt täytyy myöntää, että niin kiva kuin mun tukka onkin laitettuna, niin mulla ei olekaan aikaa sen laittamiseen… Eli luottokampaajan etsintä jatkuu (edellinen erosi miehen veljestä, harmi oli kyl tosi hyvä!)!Ja mä ymmärrän täysin sen, että on kaksi tyyliä! Mullakin on arkena hyvin ”aikuismainen” ja ”äitimäinen” look, siis suht peruslinjaa, mutta värejä kuitenkin. Harmaata massaa siis. Mutta sitten kun lähden johonkin ilman lasta, niin tykkään pukeutua ”nuorekkaammin”. Kaipa se on jotain todistelua, että kyllä mä pärjään äitinä? :D En tiedä siitä, mutta kaksi tyyliä löytyy täältäkin.

  • Iina sanoo:

   Mäki tykkään kyllä Olivian kutreista, aivan upeet! Ja mulla on kans kokemusta otsatukasta, se on kivan näköinen joo JOS sitä jaksaa laittaa :D Mutta jos ei ole aikaa tai ei jaksa kokoajan olla sitä suoristamassa ja laittamassa niin sitten se on hankala :( Mulla jäi kans luottokampaaja Ouluun ja täältä en ole vielä löytänyt uutta, joten etsinnät käynnissä täälläkin!Mun mielestä on just kiva että on kaksi tyyliä, mulla se ei tosin liity mitenkään äitiyteen koska mä uskallan mennä lähes missä vaatteissa tahansa arkisin/viikonloppuisin lapsen kanssa/ilman lasta :D Paitsi en tiedä, ehkä se toisaalta liittyy siihen että niin monet vanhemmat ihmiset tuijottaa arvostelevasti meidän nuorta perhettä niin musta on hauskaa provosoida niitä vielä vähän lisää mun pukeutumisella :D Saavatpahan kauhisteltavaa :———D

 6. Anonymous sanoo:

  sulle kyllä sopis just ton pituset hiukset :) mun mielestä vähän lyhyemmät sopii sulle paremmin kun ne pitkät pidennykset! :) oot hirmukaunis<3

 7. Mirka sanoo:

  Toi polkka on ihana jo hiukan lyhyempänäkin! Siis vaan olkapäille asti ja vaikka tummempanakin. Edestä ehkä aavistuksen verran pidempänä. Mut hyvältä näyttää!Mä tykkään klassisesta tyylistä maanläheisine sävyineen tai vaikka mustavalkoisena. En niinkään tykkää väreistä lukuunottamatta punaista, vaaleaa minttua tai vaaleaa persikkaa. Luonnon- tai puhtaanvalkoinen on ihana väri pukeutumisessa! Housuista tykkään tummina. Tyttömäinen tyyli pitseineen on myös mun suosiossa, mutta useinmiten selkeät linjat on parasta. Ja tosiaan, vaikka sun tyylissä on kaks ääripäätä, se on just sua eli se on sun oma tyyli. Ei sulla ole kahta tyyliä vaan kaks eri ääripäätä :) näytät aina siltä, että viihdyt vaatteissas ja se näyttää hyvältä huolimatta siitä, pidänkö vaikka sun paidasta. Kenenkään tyyliä ei pitäis haukkua, vaikka myönnän siihen sortuneeni aikoinaan! Ja tosiaan, vaikka en itse tykkää yhtään leopardikuosista, se näyttää pieninä määrinä jopa hyvältä jonkun muun, kuin itseni päällä.Jatka samaa rataa, mun mielestä näytät hyvältä, vaikka tyyli eroaakin välillä omastani! :) eihän kaikki voi tykätä samoista asioista, olishan se tylsää jos kaikki näyttäis samalta.

  • Iina sanoo:

   Ihanaa että niin moni tykkää tosta mallista, ehkä sitä tosiaan voisi kokeilla :)!Klassinen tyyli on upea! Mäkin tykkään välillä pukeutua siihen, mutta sitten taas välillä just tuntuu että haluaa räväyttää hulluilla värisävyillä ja revityillä vaatteilla :D Ja kuinka kauniisti sanoit mun olemuksesta XD Siis että näytän siltä että viihdyn mun vaatteissa! Kiitos paljon ihana<3 Mä inhosin leopardikuosia yli kaiken vielä yläasteella, sitten lainasin kerran huonona hiuspäivänä äidin leopardikuosista huivia ja sen jälkeen oon jäänyt koukkuun, mutta leopardikuosiakin on niin hirveän helppo "ylikäyttää", mäkään en tykkää siitä kuin pieninä annoksina piristämässä asua :DKiitos ihan hirmuisen paljon vielä ja siinä oot oikeassa että ois ihan tylsää jos kaikki näyttäis samalta, tärkeintä on että viihtyy omissa vaatteissaan :)! Ihanaa kesää teidän perheelle!

 8. Anonymous sanoo:

  Minusta sinulle voisi sopia tuo Olivia Palermon tyyli! (:

 9. Noora sanoo:

  Oikein! Pitää pukeutua just niinku itestään tuntuu, itse oon myös fiilispukeutuja :)

 10. Nea sanoo:

  Täällä yksi uusi lukija! Olen seurannut blogiasi alusta asti mielenkiinnolla, jatka samaan malliin loistavaa blogiasi :) Olet listannut kivoja hiusmalleja, tässä pohdiskelen mitä tekisin omille hiuksilleni ennen ristiäisiä.

 11. Nyt kommentoin ensimmäistä kertaa sun blogiis, vaikka jonkun aikaa oonkin jo seuraillutkin, mutta musta sulle vaan sopis pitkä punanen tukka (vaikka taisit ite jossain postauksessa sanoa että sulle ei yhtään sovi punainen tukka). Ja sillä ei kyllä oo sitten yhtään mitään väliä jos toisena päivänä haluaa näyttää räväkältä ja toisena klassiselta. Se on vaan omasta filliksestä kiinni. Ite edustan ns. jotain näistä ”nuorisotyylien” ääripäistä, niinkuin jotkut asian ilmaisee, mutta mulla se on lähinnä aatteista ja musiikkimausta kiinni tää tän tyylinen pukeutuminen, mutta sun kohdalla ei kyllä pitäis yhtään epäröidä miten pukeutua minäkin päivänä, fiiliksen mukaan vaan! Ei tarvi ikinä kysellä toisten mielipiteitä, oo vaan aina oma itses! Ja en halua kuulostaa mitenkään töykeeltä, jos niin vahingossa asian ilmaisin :) Mutta juu, älä mieti niin mitä muut ajattelee, tee vaan niin kuin itestäs hyvältä tuntuu! : )

  • Otto Hyttinen sanoo:

   Nyt täytyy olla vähän samaa mieltä, ois vähintäänki siistii nähä Iina punasella tukalla. :DDD

  • Iina sanoo:

   Kiva että jaksoit kommentoida :)! Et kuulostanut ollenkaan töykeältä, mä oon ihan samaa mieltä että oman fiiliksen mukaan vain! Mä vaan oon vähän sellanen ihminen, että tykkään kysyä muidenkin mietteitä, mutta silti kyllä loppupeleissä toimin tasan niinkuin itse haluan :D Mun mielesntä on rikkaus että on niin paljon erilaisia tyylejä, niin ääripäitä kuin klassisempia vaihtoehtojakin, kyllä se huomattavasti piristää katukuvaa kun näkee neonkeltaisen keesin tai pinkit maiharit välillä siellä kaiken beigen ja mustan keskellä :D Ja apua, mä en oo koskaan kuvitellut itseäni silleen punasella tukalla! Ehkä mä joskus voisin sitä kokeilla jos kerran Ottoki on siitä noin innossaan XD! Mahtavaa kesää sulle!

  • Kokeile kokeile! Ja mielettömän hyvää kesää teillekin kaikille kolmelle sinne!

 12. Anonymous sanoo:

  Ton ihan ekan kuvan eli Olivian vaaleanruskee tukka on kyllä tosi nätti! Sopis varmaan sullekkin. :)

 13. miila sanoo:

  sulle sopis älyttömän hyvin noi Palermon hiukset!! oon ennenki kehunu sun ihanaa lyhyttä tukkaa täällä blogissa (koska näytät vaan tajuttoman hyvältä tossa lyhyessä tukassa! pidennykset on kivat mutta aika raskaat..) mutta väri kuulostaa kans kivalta:)

 14. Anonymous sanoo:

  Sulle saattais sopia hyvin toi ykkönen :)

 15. Linkku sanoo:

  Mulla oli kans nuorempana toi sama tyylinmäärittelykriisi! :D onneks ei kans itelläkää enää :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.