Tiistai on toivoa täynnä

25.07.2012
Tiistai-aamu valkeni maanantaita mukavammin ja herätessä oli kiva tietää että on mukavaa tekemistä tiedossa! Tiara nukkui hyvin yön ja aamulla lattialla istuskeli ihana pieni peittokääryle. Oli ihanaa juoda Oton kanssa aamukahvit rauhassa ja leikkiä koko perheen kesken piilosta. Oton lähdettyä töihin mä kävin pitkässä kuumassa suihkussa, Tiara on nimittäin ihan hulluna suihkuun! Tai no siihen että mä käyn suihkussa, vielä nyt 10kk iässäkin Tiara loikoilee sitterissä kylppärissä puoli tuntia ja höpöttää mulle kun oon suihkussa, eikä yritäkään päästä pois. Jos Tiaralla on paha mieli niin mä meen suihkuun ja sit Tiara on taas iloinen. Mistä tää voi johtua, onko mun tyttäreni luonnonoikku? Ja tää suihkujuttu on ollut aina, niin kauan kun mä jaksan muistaa niin oon ottanut Tiaran mukaan suihkuun ja ne on ollut meidän omia höpöttelyhetkiä. Onhan se mukavaa että on juttuseuraa kun hieroo shampoota päähän ja arvostava yleisö aplodeineen päivineen kun intoutuu vetämään suihkuserenadeja oikein olan takaa! Äidin ihana pieni hömppä suihkutonttu!
                 Mutta palatakseni aiheeseen, me suunnattiin lounaan jälkeen neidin kanssa keskustaan pitkästä aikaa ja mentiin kahvittelemaan Tirriskän kummitädin kanssa sekä moikkaamaan mun kaveria Ringoa. Mä olin liikenteessä pelkän meikkipohjan, kulmakarvojen ja huulipunan voimin tästä ah-niin-ihanasta silmätulehduksesta johtuen ja vaikka ensin olikin hieman alaston olo ilman silmämeikkiä niin nyt kun katson näitä kuvia niin en mä ehkä ollutkaan ihan niin alastoman näköinen? Mentiin Kampin Johtoon istuskelemaan ja tilasin ihanaa kasvis-vuohenjuustopiirakkaa sekä naminamin mango-mansikka -fruitien. Tiara höpötteli iloisena meille koko kahvittelun ajan omilla leluillaan leikkien ja osoitti kovasti kiinnostusta mun fruitieta kohtaan kun se oli niin herkullisen värinen! 
                 Kun lähdettiin moikkaamaan Ringoa niin Tiara nukahti vaunuihin varmaan sekunnin sadasosassa ja mun kaavailema puistohengailu Tiaran kanssa muuttuikin vanhojen aikojen muisteluksi vanhalla porukalla, tutussa vanhassa puistossa ja oli mukavaa vaikkei ilma kauheasti suosinutkaan. Tuli naurettua ja muistin monta vanhaa juttua jotka olin jo unohtanut. Vaikkei mulla olekaan enää hinkua elää sellaista elämää  kuin ennen niin musta on silti ihana muistella kaikkia hauskoja kommelluksia kavereiden kesken ja kelata tapahtumia kaveruuden alusta nykypäivään asti. Ilman niitä kokemuksia mä en ois nyt tässä tälläisenä kuin olen joten mä oon kaikesta kokemastani kiitollinen. Huh menipäs syvälliseksi, nyt mulla olis sellanen idea että koska yleensä mun postauksissa on kauheesti jotain jäykkiä posekuvia, niin tänään mä jaankin teille ”normaalien” kuvien lisäksi ne kaikki pieleen menneet asu-otokset, enjoy!
Me ollaan Tiaran kaa alennuksessa kuten taustasta huomaa!
Toi oli ehkä parasta piirakkaa mitä oon syönyt ja toi fruitie vei kielen mennessään!
Äidin pieni maissinaksun popsija<3
Ja sitten niitä pieleen menneitä kuvia! Saatte kuusi ”upeaa” otosta!
 Miksi mä en osaa kattoa kameraan yhdessäkään kuvassa? Vissiin oli liian jännittävää olla Stadissa viikkojen tauon jälkeen kun piti keskittyä kaikkeen muuhun. Mutta ei nää vielä mitään, kattokaapa noita alempia:
 Mitäköhän ihmettä puuhaaan ensimmäisessä kuvassa? Miksi mulla ei ole kaulaa? Mikä on tokan kuvan käsien asento, kuka oikeasti pitää käsiä tolleen ja kuvittelee että se näyttää hyvältä? Minä näköjään. Ja kolmas kuva, mitä ihmettä mä huidon siinä ja silti oon noin jäykkä? Voi hyvää päivää oikeesti!
Ainiin ja se asu:
Bleiseri – H&M
Toppi – Seppälä
Farkut – ZARA
Ballerinat – kirppis
alla olevan kuvan pääkallohuivi – Gina Tricot
Ringobingo! En tiedä miksi mutta herra päätti kietoa mun huivin meidän molempien kaulaan, näyttää harvinaisen fiksulta…NOT  :–D
 Sitten mulla olis vielä aamulta pari kuvaa! Meidän peittokääryle ihana vastaheränny Tirriskä:
Äidin pieni suloinen rakas<3
 Ja sitten, the TÖYHTÖ! Muistatteko tekin töyhdön josta valitin taannoisessa postuksessa?  No nyt se on kasvanut ja mulla on otsatukka, ilman että hiuksia olen yhtään siis leikannut. Minä joka luulin että raskauden jälkeen mulla EI ollut sitä hiustenlähtöä josta kaikki niin kovasti puhuivat mutta mulla taisikin olla se potenssiin kymmenen. Kattokaa vaikka! Pahoittelut  ihanasta meikittömästä naamasta!
  

Mutta positiivista tässä on se että ainakin ne kasvaa eli vielä joskus tässä elämässä ne toivottavasti on yhtä pitkiä kuin muutkin hiukset ja si
tten koko töyhtöä ei enää huomaa. Mites teidän muiden töyhdöt voi, onko muita joilla on pyytämättä ja yllättäen ilmestynyt otsatukka?

Mutta nyt alan siivoamaan ja leikkimään Tirriskän kanssa. Tänään on luvassa armotonta shoppailua jahka saan itseni ovesta ulos (toi ILMA, missä on se helle jota keskiviikoksi lupailtiin?), jos en niin sitten ehkä vain hyvää ruokaa ja leikkiä neidin kanssa. Ihanaa keskiviikkopäivää kaikille <3

PS: Tälläistä tapahtui eilen meillä:

Olen maailman ylpein meidän pienestä taitavasta tytsykästä, on se vaan äidin ihana pieni rakas! Mut nyt moikkamoi kaikille teille ihanille ja kivaa päivää<3


83 Responses to “Tiistai on toivoa täynnä”

 1. Maru sanoo:

  mulla on koko tän odotus ajan lähteny hiuksia päästä ja vielä kyniny ite niitä lisää,vaikka himoitsen kasvattaa pitkät takasin 😀 mutta ehkä sitten kun vauva on tullut ulos ja aika menee sen hoitoon eikä hiuksien tuhoomiseen jää aikaa:)

  • Iina sanoo:

   Voiei :D! No ainakin alussa vauvan syntymän jälkeen sulla ei muuta ookaan kun aikaa, ekat pari kuukautta mä mietin että onko meillä vauvaa ollenkaan kun se vaan nukku kokoajan ja mulla ei ollu tekemistä 😀 Mut sen jälkeen sitä tekemistä on kyllä riittänyt yllinkyllin :—D

 2. Laura sanoo:

  Mäki otan Liamin mukaa suihkuu jos Nicce ei oo silloin kotona ja Liam ei nuku, mut eipä nauti meidän poika mun suihkutteluista, hermostuu yleensä vaan 😀 nää kaikki kuvat on tosi kivoja, myös ”epäonnistuneet” asukuvat! 🙂 tuli ihan kauhee himo päästä helsinkii shoppailee, viime kerrasta on ihan liian pitkä aika!! Mä en kestä tota Tiaraa noissa peittokuvissa, IHANA!! <3 Ja mikä töyhtö :'DD söpö!

  • Iina sanoo:

   No voi harmi, sunki pitää laulaa Limpulle suihkussa nii jos se vaikka innostuis :DD! Ja kiitoksia paljon ihana<3 Tuu ihmeessä tänne shoppaileen nii mä tuun sun mukaan! Ooks kateellinen mun super upeesta töyhdöstä ;);););) :DD

  • Laura sanoo:

   haha veikkaan et sit ainaki tulis iso itku :’DD Joo oikeesti pitäis tulla täs ihan lähiaikoina, ja olis niin kiva nähä teitä ihan livenä!! 😀 oon kade sun töyhtöstä!<3

 3. Anonymous sanoo:

  Hauskat nuo tiaran peittokuvat 🙂 Niin suloinen!
  Oletko käynyt alennusmyynneissä? tuli mieleen noista kuvista,joissa alekyltit vilkkuu 😀

  • Iina sanoo:

   Se on kyllä suloisin<3 🙂 Ja oon käyny joo alennusmyynneissä, tapani mukaan kiersin kaikki aletangot sata kertaa ja sen jälkeen ostin vaatteita normaalihinnoin, miksi mä en osaa käyttää alennusmyyntejä? :DD

 4. Tarina sanoo:

  Ihanan ihana sinä ja Tiara! <3 Tätä blogia lukiessa tulee aina hyvälle tuulelle. 🙂

 5. Linkku sanoo:

  Voi miten ihana postaus! Tekis mieli alkaa kommentoimaan kaikkea mut siihen menis ikuisuus 😀 höpsön olonen toi Ringo-kaveris haha!

  Jee Tirriskä!! Ehkä kohta askelet kantaa 🙂

 6. jensku sanoo:

  Mä huomasin tossa reilu viikko sitten että mul on yhtäkkii tullu otsatukka! 😀 Mutta nää on kai näitä hormoonitemppuja, ku ennen synnytystä mul oli pelkkä yks töyhtö. Hmm.. no sen takia kai niitä kutsutaanki vauvahiuksiksi 😀

 7. Kärty sanoo:

  Musta toi taas on ihan just sopiva kesämeikki, ton enempää ei tarttiskaan! 🙂 Kun on noin hyvä pohja 🙂

 8. Lare sanoo:

  mullekin ilmesty otsatukka ekanlapsen jälkeen, nyt se on kasvanu ihan kivasti ettei enää huomaa niin hyvin. Odotan järkyttyneenä että koenko saman uudelleen nyt kun toisen lapsen laskettuaika olis 29.11 niin sen jälkeen 😀

 9. Anonymous sanoo:

  Voii että mikä ihana peittomöykky Tiara! 🙂
  Ja tosi nätti oot tolleen vähemmälläkin/neutraalimmalla meikillä 🙂 sulla on muutenki niin vahvat kasvonpiirteet mun mielestä ni ei tartte olla paljoo meikkii 🙂
  Hyvää kesää teille! 🙂
  – Anna

 10. Ansku sanoo:

  vitsi sulla on kapeet jalat! :p ja muutenkin, oot tosi onnekas geenien suhteen, kun miettii että sulla on alle vuoden ikänen lapsi ja oot jo ollu kuukaudet noin upeessa ja hoikassa kunnossa. 🙂
  sulla on kyllä aivan ihana blogi, ja esim. se video oli tosi hellyyttävä.

 11. Mm sanoo:

  Mäkin harrastin tota sitterisuihkujuttua siihen saakka, että neiti täytti vuoden, ja sekin tykkäs ihan hirveesti istuskella siinä ja jutella ku kävin suihkussa :DD Tossa vuoden iässä se ei enää jaksanutkaan istua siinä, sitte piti päästä ite mukaan sinne suihkuun saakka 😀

  • Iina sanoo:

   Hahah no sitä odotellessa sitten, en mäkään usko et neiti enää kauan siinä viihtyy kun muuten ei pysy paikallaan ollenkaan :DD Ihania tyttöjä meillä kumminkin kun vuoden jaksaneet kärsivällisesti odotella kun äiti käy suihkussa 😀

 12. Anonymous sanoo:

  Onpas Tiara suloinen tyttö!❤

 13. Anonymous sanoo:

  just hauskoja noi epäonnistuneet asukuvat :DDD ja ihan supersöpö tiara tuola peittokäärössä<3

 14. Anonymous sanoo:

  ihana peittokääryle-tirriskä <3

 15. Anonymous sanoo:

  Ihana Tiara <3

  Joskus ku nään että oot postannu jostain teidän ihanasta päivästä jossa vaihdettiin vaippoja ja syötiin sosetta, ni tuntuu etten jaksa lukea sitä, koska se ei ”kiinnosta” mua. Se ei liity mun tämän hetkiseen elämään millään tavalla. (Itse käyn töissä ja opiskelen siinä ohessa, lapsista ei haaveitakaan vielä vähään aikaan) MUTTA: Parin tunnin päästä tuun taas bloggerin hallintapaneeliin ja klikkaan sun blogin auki, luen sen muka epäkiintoisan postauksen ja alan potea jäätävää vauvvakuumetta 😀 Ynnäyksenä tähän loppuun nyt vaikka yksinkertasesti, että: Iina, sun blogi on miltei parhautta 😀 Kiitos ja anteeksi tämä romaanin pituinen avautuminen.

  • Iina sanoo:

   On se kyllä niin ihana<3 Ja kiitoksia ihan hirmuisesti :D! Kyllä mä sen ymmärrän että lapsettoman ihmisen näkökulmasta soseidensyönti ja vaipanvaihto ei oo kovin jännää :DD Mutta ihana kun silti aina tuut lukemaan :D! Hauskoja viimeisiä kesäpäiviä sulle 🙂

 16. ida sanoo:

  ihania kuvia! 🙂 mulle tuli kans ohuenohut otsatukka, niin päätin leikata sit ihan kunnon otsiksen! 🙂

  • Iina sanoo:

   Kiitoksia<3 Otsatukat on kivoja, itse en vaan jaksa leikata kun mulla on just se pyörre siinä otsalla kans nii pitäis aina hirveenä värkätä sen kanssa, oon kateellinen sun otsiksesta :)!

 17. Anonymous sanoo:

  oot freesin näkönen noissa johto-kuvissa! hyvä meikki kun ei oo mustat silmät:)

 18. Anonymous sanoo:

  tirriskä on iha sun näköne tossa sun vikas kuvas!! 😀

  skippasin videon muutama postaus takaperin..

  t. just se kuuro 🙂

  • Iina sanoo:

   Hahah aijaa :D!

   Mutta siis mä oon tosi pahoillani että tekstitykset puuttui, mä en vaan osannut laittaa niitä. Osaisitkohan sä neuvoa miten pystyisin laittamaan ne, voisin laittaa seuraavaan? 🙂

 19. Anonymous sanoo:

  Mä näin eilen teitä kaupungilla : )

 20. Anonymous sanoo:

  ihanaa ku jaksat postailla näin useesti!! oot kyllä niin upeessa kunnossa että 😉 ompa söpö tirriskä <3 niiin kaunis!

 21. Anonymous sanoo:

  tosi upeen näkönen tollee kevyemmällä meikillä!

 22. Anonymous sanoo:

  Pakko muuten kysyä että mistä ootte ton ”Tirriskä”-lempinimen rakkaalle tytöllenne keksineet? En oo nimittäin muistaakseni aikasemmin kenelläkään muulla kuullu, mutta kivaahan se on kun ainutlaatuinen tyttö jolla ainutlaatuinen nimi! 🙂 Kaikkea hyvää teille ja aurinkoista loppukesää <3.

 23. jenna sanoo:

  voi sentään miten kaunis oot tossa ekan kollaasin kolmannessa kuvassa (..olipas vaikee sanoo jotenki!) 🙂 mut mä en kestä tirriskää! miten söpö se on ton peiton kanssa 😀 aivan ihana!

 24. Anonymous sanoo:

  Tossa viimesessä kuvassa susta löytyy mun mielestä tosi paljon sun äidin näköä ja huomasin myös nyt ekaa kertaa Tiarankin piirteitä sun kasvoilta!

 25. Anonymous sanoo:

  Ihanat sinä ja Tiara<3

 26. Ilona sanoo:

  Ooot tosi kaunis!! ja ihana blogi 🙂

 27. Anonymous sanoo:

  Aivan ihana Tirriskä nuissa viimesissä kuvissa!

 28. Nora sanoo:

  Hahahaha noi peittokuvat, voi suloisin ♥

 29. Ihana kun tuolla peiton sisässä:) söpöä…

  terkuin: Katri & Nea 4kk!!

 30. Anonymous sanoo:

  mitä mieltä oot siitä et toi its all about ava blogin kirjottaja oli ettiny noi vaatteet sun blogista et koska ne on ollu tiaralla ja linkannu ne tohon postaukseen..

 31. ida sanoo:

  löysin sun blogin eilen linkitettynä jostain toisesta blogista ja pakko myöntää et oon ihan myyty! tää on ihan huippu, osaat kirjottaa tosi kiinnostavasti ja ihania kuvia kaikista eri jutuista 🙂 ja tiara on supersöpö! vaikutat tosi vastuulliselta ja rakastavaiselta äidiltä ja tahtoisin ite olla samanlainen sitte joskus hamassa tulevaisuudessa. tulee hirvee vauvakuume tätä lukiessa! jatka samaan malliin, musta tuli ehdottomasti uus lukija :>

  • Iina sanoo:

   Voi kiitoksia, ihana kuulla 🙂 Ja voi miten kauniisti sanoitkaan!<3 Mukavaa että sain sinusta uuden lukijan ja toivottavasti viihdyt jatkossakin mun postausten parissa! Upeaa loppukesää sinulle 🙂

 32. Katriina sanoo:

  Näin teidät metrossa tiistaina 🙂 Kyllä vaan kevyempi meikki sopii sulle erittäin hyvin!

 33. Anonymous sanoo:

  Voisitko tehdä postauksen siitä, kun asuit vielä oulussa ja miten sitten päädyit helsinkiin 🙂 En ole tällaista ainakaan löytänyt vielä blogistasi ja olisi ihan mukava kuulla ”taustoja”

 34. heltsu sanoo:

  Löysin sun blogisi tänään ja tykkään 🙂 Sulla on tosi kivoja postauksia, niitä jaksaa lukea 🙂

 35. Jonsu sanoo:

  Oot niin kaunis ku hymyilet tollee kunnolla=)

 36. Anonymous sanoo:

  Hei saako kysyä et minkä ikäisenä muutit omilles? 🙂 tai siis että muutitko sä helsinkiin yksin opiskelujen takia vai mitä? 😀 anteeks jos jossai on joskus mainittu mut en ainakaan itse oo huomannut! ja siis voi että toi teidän tiara on syötävän suloinen!!<3 ihanaa kesää teidän koko perheelle 🙂

  • Iina sanoo:

   Mä muutin omilleni 18-vuotiaana ja ihan Oulussa muutin 100m päähän mun äidin talosta 😀 Helsinkiin muutin sitten puoli vuotta myöhemmin opiskelujen perässä 🙂 Tirriskä on kyllä söpöliinein ja ihanaa loppukesää myös sinulle :)<3

 37. Nelli sanoo:

  Ihania kuvia, sulle sopii tosi hyvin noi hiukset ja huulipuna myöskin! Ja Tiara on söpö niinkun aina 🙂

 38. Anonymous sanoo:

  aivan upea meikki sul oli! näytät filmitähdeltä! Sulla on todella kauniit täyteläiset huulet – sopii erittäin hyvin huulia korostava meikki!

 39. Anonymous sanoo:

  mun mielestä sun jalat näyttää jo aika sairaalloisen laihalta.. tietysti saat näyttää miltä haluat, mutta heti pisti silmään kun näin nuo kuvat. ihana blogi sulla kyllä on 🙂

  • Anonymous sanoo:

   En tajuu miks kaikki sanoo tota ku mun mielestä Iina näyttää ihan normaalilta aina? Ellei teiän tutut sit oo simmosia sotanorsuja et teiän mielestä Iinan kokoset ihmiset on jotenki ihmeellisen laihoja. Älä välitä Iina, sä näytät ihan normaalikokoselta 🙂

  • Anonymous sanoo:

   kaverini ovat kyllä ihan normaalikokoisia. kyllä sen verran osaan ihmisiä kattoa, että huomaan että iina on keskivertoa laihempi, enkä sanonut sitä pahalla, vaan kerroin vain, miltä minusta näyttää, ja yleensä kuvissa iina ei näytä noin laihalta. anteeksi jos nyt aiheutin jotain mielipahaa jollekkin..

  • Iina sanoo:

   Mun jalat on vaan tälläset pitkät ja hontelot niin ne näyttää joskus laihalta :D! Kiitoksia paljon, kiva että tykkäät mun blogista ja et ainakaan mulle aiheuttanut mielipahaa :)!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.