Kesä tuli takaisin!

27.07.2012
Mä olin jo aivan luovuttanut noiden ilmojen suhteen ja odottelin jo paatuneena viileitä syyssateita, mutta eilen aamulla ihana lämpö yllätti mut! Tuntuu että sain ihan uutta virtaa kun aurinko viitsii taas näyttäytyä ja ulkona voi hengailla taas minishortseissa. Järkevästi eilen vietettiin koko päivä sisällä, juurikin tästä mun energiasta johtuen koska sain siivousinspiraation ja kuurasin koko kämpän lattiasta kattoon. Mun oli tarkoitus jo eilen tulla postailemaan kuten facebookissa mainitsinkin, mutta illalla mun vanhat tarhakaverit tuli meille pitkästä aikaa kahvittelemaan ja Tiaran mentyä nukkumaan Otto pyysi että leikkaisin sen hiukset ja sen jälkeen suuntasinkin suoraan nukkumatin huudeille. Mä olin aivan valmista kauraa nukkumaan siinä vaiheessa kun Otto ehdotti hiustenleikkuuta, mutta heti kun sain sakset käteen niin piristyin taas. En tiedää mikä siinä hiusten leikkaamisessa on niin ihmeellistä, mutta rakastan sitä kun tupoittain hiuksia putoilee lattialle ja ylikasvaneen kuontalon alta paljastuu virtaviivaiset kasvot ja uusi säpäkkä tukka.
           Tänään on suunnitelmissa eilisen ulkoilemattomuuden korvaaminen sillä että vietetään koko päivä ulkona! Koko aamu istuskeltiin jo Tiaran kanssa parvekkeella lukemassa kirjoja ja leikkimässä, kunnes neiti konttasi sisälle kun tuli päikkäreiden aika. Päikkäreiden jälkeen suunnitelmissa olis lähteä pihalle keinumaan ja mulla kyllä himottais myös kävellä Aurinkolahden rantaan hakemaan itselleni joku herkullinen jäätelö! Inhottavaa kun nää mahtavat säät osui juuri Oton iltavuoroviikolle kun ei sitä illalla seitsemän-kahdeksan aikaan enää oikein viitsi koko perheen kesken lähteä minnekään. Huominenkin on Otolla vielä töitä, mutta sunnuntaina meillä on tarkoitus mennä Skideille festareille eli Kalliossa järjestettävään lastentapahtumaan ja siihen kuuluvalle lasten puistokirppikselle erityisesti. Muita meitä kiinnostavia juttuja on mm. ravintola Siltasessa järjestettävä lapsiystävällinen brunssi, pomppulinna ja värikylvyt. Tapahtumiahan tuolla riittää klo 10-15 ihan kaiken ikäisille lapsille ja aivan laidasta laitaan, mut noi oli vain ne mun numero uno-jutut, suosittelen vierailemaan jos satutte Helsingissä asumaan/vierailemaan sunnuntaina. Toivotaan siis että hyvät säät jatkuu myös silloin ja voidaan viettää mukava ja aurinkoinen päivä! Saa tulla moikkaamaan jos meidät sattuu jostain sieltä bongaamaan!
              Mun silmätulehdus on jo vähän paremmassa kuosissa, mutta en uskalla nyt vielä käyttää mun uutta ripsiväriä etten tartuta siihenkin sitä tulehdusta joten meikittä mennään vielä ainakin muutama päivä. Mutta mä oon oikeastaan alkanut tottuakin tähän, edelleenkin toki rakastan laittautumista, mutta ei ole enää maailmanloppu olla ilman ripsiväriä julkisilla paikoilla. Kirkkaanväriset huulipunat pelastavat jo paljon, niilläkin saa huomattavasti raikkaamman ilmeen kasvoille. Mutta nyt ajattelin esitellä niitä ostoksia, niistähän mun alunperinkin piti tulla höpöttelemään!
 Tirriskälle vähän syysvaatetta Lindexiltä, sinne oli tullut kaikkea ihanaa! Tummanharmaat kengurutaskulliset collegehousut viileämpiä päiviä varten, ihanan värikäs raitabody, farkkuleggingsit joita löytyi taas pitkän tauon jälkeen Lindexiltä, tuollaisethan Tiaralla oli siis jo viime vuonna koossa 62 ja ne oli mun lempparit! Sitten vielä parit suloiset sukat (leopardikuviota tietenkin ;D) ja tollainen maailman makein musta tähtipipo! Noi tummanharmaat collegehousut ja toi tähtipipo oli poikien puolelta, mä en voi käsittää miksi tytöille on aina vain ja ainoastaan vaaleanpunaista ja kukkakuviota! Onhan ne söpöjä joo ja rakastan itsekin röyhelöitä ja pitsiä ja kaikkea tyttömäistä, mutta olis sitä nyt kiva olla välillä jotain vaihteluakin tyttöjen vaatteisiin.Eilen lähti muuten myös vihdoin tilaukseen ne H&M:n leopardikuvioiset vauvan pussilakanat ja -huppupyyhe, kerkesin unohtaa koko homman mutta eilen tämän kuun postauksia selaillessani ne muistuivat onneksi taas mieleen.
Itselleni löysin Lindexiltä ihanan raitapaidan neonkeltaisilla raidoilla. Mä oon ihan rakastunut tohon, raikkaimman näköinen vaate mitä olen pitkään aikaan nähnyt! Piristää varmaan kummasti jotain synkän viileää talviaamua kun tuon kiskaisee päällensä, huomasin nimittäin eilen illalla parvekkeella istuskellessani että noi raidat hohtaa pimeässä kun ne on niin kirkkaat. Otto nappasi eilen Tirriskästä ihanan väsykuvan kun neiti oli just tullut kylvystä ja menossa nukkumaan, mä puolestaan räpsin sitten aamulla neidistä ihania vastaheränneitä hymykuvia. Aika kiva ero illan ja aamun ilmeissä Tiaralla! Meinasi muuten taas neiti nukahtaa eilen syöttötuoliin kesken iltaruuan, mikähän siinä syömisessä on niin uuvuttavaa! Muutaman kuvan nappailin vielä meidän parvekehengailustakin, Tiara mm. maisteli omaa käsivarttaan oikein kiinnostuneena.
 Ensin lueskeltiin kirjoja ja ”vähän” kuolattiin. Naapurit varmaan tykkäsivät kun mä innoissani matkin mm. lehmää ja lammasta kun tuossa kädensyöntikuvassa olevassa eläinkirjassa niin käsketään tehdä. Paineltiin myös nonstoppina lehmä- ja lammasnappuloita kun niistä kuuluu hauskimmat äänet. Lehmä muka sanoo ”Ennääää”, mutta kirjassa silti lukee ”ammuu”, harhaanjohtavaa eikö? Tiara rakastaa tuota kirjaa yli kaiken ja me luetaan se valehtelematta lähemmäs 15 kertaa joka päivä. Tuleekohan Tiarasta yhtä eläinrakas kuin musta? Viime viikolla pakotin Oton pelastamaan mehiläisen joka oli tippunut Tiaran uima-altaaseen kun mun kävi sitä niin sääliksi kun se sätki siellä. Meinasi  itku tulla, mutta onneksi se lähti vielä lentoon kun pääsi pois!
”Äiti, mä haluun nyt mennä sisälle päikkäreille! Mee pois tieltä sen kameran kanssa ja anna mun kontata nukkumaan!”
Mä muistuttelisin vielä että jos yhtään kiinnostaa lueskella meidän kuulumisia vähän lyhyemmässä muodossa tai nähdä kuvia vähän etuajassa niin kannattaa käydä tykkäämässä But I’m a human not a sandwichista Facebookissa! Kiitos myös jo teille kaikille 275:lle tykänneelle, ihan huikean kivaa että jaksatte seurailla meidän kuulumisia myös sitä kautta ja tulla juttelemaan!
Nyt mä alan syömään lounasta ja sitten suunnataan Tiaran kanssa ulos kunhan se herää päikkäreiltä.
Ihanaa viikonloppua kaikille ja nauttikaa upeasta säästä :)!

38 Responses to “Kesä tuli takaisin!”

 1. Mm sanoo:

  Mä oon niin kateellinen kun siellä pääkaupunkiseudulla järjestetään aina kaikkia kivoja tapahtumia, täällä tuppukylässä ei tapahdu ikinä mitään, varsinkaan lapsille ei oo varmaan koskaan järkätty yhtikäs mitään :[ 😀

  • Iina sanoo:

   Sun pitää tulla kans tänne niin on tapahtumia ;D Tai sit sä voit itte alkaa tapahtumanjärjestäjäks, vitsit sellanen ois kivaa duunia :D!! Mut siis no täällähän tapahtuu vaikka mitä, mua oikeen hävettää ku tuntuu että ollaan niin laiskoja että harvoin käydään missään vaikka aina ois jotain :/

 2. jenna sanoo:

  voiko kukaan olla sulosempi, kun heti aamulla on jo tommonen ihana hymy kasvoilla 🙂

 3. Anonymous sanoo:

  Mää kans olin jo luovuttanut että tänne Ouluun ei tuu mitään kesä ilmoja enää, nii huh huh tulipas ja ehtiin palaakkin eilisella kaupunki reissulla! yli suloinen tirriskä! 🙂

 4. Anonymous sanoo:

  Kiva blogi! Jos oot noin eläinrakas, niin oot varmaan kasvissyöjä? 🙂

 5. Anonymous sanoo:

  Voi kun on aina niin ihana tuo pikkunen <3 🙂 Aivan ihanat nuo farkkuhousut tiaralla ja tuo hattu on nii sulonen! Onko tuossa sun paidassa puolipitkät hihat vai ootko kääriny niitä vaan ylös kun nuista kuvista ei ihan varma voi olla? 🙂 Ihana ostos kyllä ja sopii sulle tosi hyvin! Hauskaa kesäpäivää teille ja toivottavasti pysyis nää ihanat aurinkokelit pitkään ku alkukesä oli huono.

  -Nina

  • Iina sanoo:

   Se on kyllä maailman sulosin<3 Ja tuossa paidassa on just ne 3/4 hihat että en oo kääriny, siks just tykkäänkin tosta kun ne hihat ei roiku tiellä mut on kumminkin vähän pidemmät :D! Kiitoksia paljon ja ihanaa viikkoa sulle<3

 6. Anonymous sanoo:

  Ekaa kertaa kommentoin tätä sun ihanan pirteää blogia. 🙂
  Mulla on kaks pientä poikaa ja oon niin kyllästyny poikien vaatteisiin. On todettu ystävän kans että poikien vaatevalikoima on paljo suppeempi mitä tyttöjen. Eikä hirveesti tuu kyllä ostettua tyttöjen puolelta pojille mitään 😀 Toisaalta ku ei itellä oo tytärtä nii vaikee sanoa siitä vaatevalikoimasta mitään huonoja puolia. Kummitytölle on mukava ostella hepeneitä. 🙂

  -Hanulski-

  • Iina sanoo:

   Voi kiitoksia, ihana että jaksoit kommentoida 🙂 Onhan se totta että pojille on suppeampi vaatevalikoima, mut toisaalta se on niinkin että aina se ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella 😀 Nyt kun voi ostaa vain tyttöjenvaatteita niin kaikki poikienvaatteet näyttää super upeilta, mut jos meillä ois poika niin se ois varmaan toisinpäin 😀 Ja mustakin on just kiva kun on kummiPOIKA niin sille saa sitten ostella niitä eri puolen vaatteita 🙂 Hauskaa loppukesää teille 🙂

 7. Anonymous sanoo:

  saakohan näin sanoo, mut sä näytät tosi paljon paremmalta tommosella meikillä 😉 toki sä oot aina nätti mut nyt näyttää erityisen hyvältä ja virkistävää vaihtelua tuo on 🙂

 8. Anonymous sanoo:

  Voin niin samaistua sun eläinrakkauteen… nimimerkillä: pyrin aina pelastamaan kaikki kastemadot kävelyteiltä 😀

  Niin, ja tää sun blogi on aivan ihana! Aina tulee hymy huulille kun saa lukea mukavaa tekstiä ja katsella kivoja kuvia, etenkin kun onnistut olemaan aina positiivinen, myös negatiivisissa asioissa 🙂

  Aurinkoisin terkuin, Säde

  • Iina sanoo:

   Hei apua miten ihana kommentti, kiitoksia vain hirmuisesti :)! Ja kastemadot on munkin pelastettavia aina, ne on niin raukkoja aina niillä teillä kun ne kaivautuu ja kuka tahansa voi talloa ne :(!! Aurinkoisia terkkuja sinnekin 🙂

 9. Anonymous sanoo:

  ihanat tytöt =) ootko kattonu spostii? onkohan mun viestit taaskaan tullu?

 10. Anonymous sanoo:

  koska vastaat Vinksallaan-postauksen kommentteihin? 🙂

 11. Anonymous sanoo:

  apua 😀 mä ostin mun kummipojalle samanlaisen pipon nii outoa nähä se nyt tiaran päässä! 😀 mutta on tuo tiara kyllä niin ihana!

 12. Anonymous sanoo:

  Ihana Tiara!♥ Olethan sinäkin myös suloinen Iina (:

 13. Anonymous sanoo:

  mä oon nii sun puolella tos emiliamatkimisjutus vaikka ihan turhahan toi koko soppa on ja liian isoksi se on paisunu, mut mun mielest on silti aika säälittävää ruveta todistelemaa että ”en oo matkinu ketää” ja laitttaa oikee päivämäärät että koska ne vaatteet on ostanu.. no anyway ihasama kyl se sotku pia varmaa unohtuu ja oot silti parhain bloggaaja! ja oot tosi kaunis vähemmälläkin meikillä! 🙂 ja aiiiiivan ihana tuo neoraitanen paita !! :–)

  • Anonymous sanoo:

   ja mun mielestä taas on säälittävää ees jauhaa tosta saamarin typerästä sotkusta enää yhtää mitään! tuskinpa kukaa on matkinu ketää, samallahan tässä vois sanoo että Emilia ja Iina matkii kumpikin sitä joka on ekana keksiny alottaa mammablogin 😉

  • Iina sanoo:

   No mä en tätä soppaa haluu kommentoida kuten en tähänkään asti, mutta kiitos paljon, ihana että tykkäät blogista :)!

 14. iitukkaa sanoo:

  miten Tiara voi olla noin älyttömän suloinen neiti, aivan ihana!:)
  ja onhan se äitikin siellä älyttömän kaunis!:)

 15. Anonymous sanoo:

  Sanoit tuolla aikaisemmassa postauksessa että viihdyt paremmin vuosaaren puolella kuin rastilan, mutta rastila kuuluu vuosaareen ( samalla tavalla kuin siilitiekin on Herttoniemeen ) ja onhan rastilassa ( tai sen vieressä ) Ramsinniemi jossa on paljon hienoja omakotitaloja yms. myönnän kuitenkin että rastilan metroaseman lähellä olevat talot eivät ole mistään parhaimmasta päästä, kokemuksesta tiedän nimittäin olen jakanut sinne lehtiä ja se oli hieman karua aluetta 😀

  – Tyttö Vuosaresta 🙂

  • Iina sanoo:

   Joo siis kyllä mä Ramsinniemen tiedän, mä puhuin vaan Meri-Rastilasta tossa postauksessa enkä koko Rastilasta 🙂 Ja kyllähän ne karut alueet usein keskittyy metroasemien lähistölle niinkuin totesit :D! Terveisiä toiselta Vuokin tytöltä :D!

 16. Linkku sanoo:

  Ihastuin heti tohon pipoon! Toki tyttömäiset vaatteet on ihania mutta sais sitä pikkuneideille muunkin laisia vaatteita tehdä!

  Ja kadehdin mite voit näyttää tolta ilman ripsaria 😮 itellä aina kauheet ripsarikriisit 😀 sulle käy ihanasti noinkin!

  Ja toi eläinrakkaus… Samaistun 😀 oon aina ylpee jos pelastan jonku öttimönkiäisen sisätiloista 😀 toki myös vähän pelkäänkin joitain ötököitä mutten kaikkia!

  • Iina sanoo:

   No niin saakin tehdä, vaan kun ei kukaan tee :(! Mut onneksi on toi ihana pipo sentään 🙂

   Kiitoksia paljon, mut hei mä en itte koe ollenkaan näyttäväni hyvältä ilman ripsaria!1 Musta tuntuu et moni on epävarma ittestään ilman ripsiväriä, vaikka kaikkien muiden mielestä näyttää tosi hyvältä 🙂

   Mäkin pelkään ötököitä, mut silti en voi olla pelastamatta niitä :DD!

 17. Anonymous sanoo:

  voi kun olis varaa ostaa pikkuselle uusia vaatteita kaupasta. on niin kalliita et pitää kirpparil aina käy, hoitovapaalla kun tuntuu et rahat ei riitä millään uusiin vaatteisiin itselle tai lapsellekaan.

  ootteko säästäneet paljon äitiyslomaa varten vai miten pystyt ostaa usein uusia vaatteita?

  • Iina sanoo:

   No mut kirppareilla on ihania vaatteita, mekin ostettiin paljon Tirriskälle kirpparilta silloin kun neiti oli pienempi mut nykyään tuntuu että just tätä 80cm -kokoa on kirpparilta tosi vaikea löytää, ainakaan hyväkuntoisena! 🙁

   Ja siis no eihän meidän tulot koostu pelkästään mun äitiyspäivärahasta niin ihan hyvin me pärjätään 🙂

 18. Anonymous sanoo:

  Onko sun hiukset luonnostaan noin suorat vai suoristatko?

  • Iina sanoo:

   En suorista, mulla on piikkisuora tukka jos vaan kuivaan sen hiustenkuivaajalla, mut jos annan ittestään kuivua niin sit on vähän laineikas 😀 Mut jos haluun oikeen hifistellä niin sit joskus suoristan kun saahan sillä kumminkin vielä sileemmät, mut yleensä en kyllä jaksa 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.