Synttäri sneakpeak!

14.09.2012
Tää viikko on ollut yhtä hässäkkää! Tuntuu että joka päivälle on ollut ohjelmaa ja eilinen ja tää päivä on kulunut lähinnä leipoessa ja siivotessa. Oman lisämausteensa viikon puuhiin antoi myös tää mun perinteinen päättämättömyys, synttärimenu kun ei ollut selvillä vielä eilen aamullakaan joten tässä on tullut pienoinen hoppu ja siitä johtuen on sitten jäänyt tää postailukin aiottua huonommalle tolalle. Nyt ajattelin paljastaa ihan pienenpieniä vilauksia huomisista kekkereistä teille, kunnon synttäripostauksen teen sitten kun juhlat on pidetty ja rauha palannut taloon eli sunnuntaina luultavimmin. Meille on tulossa porukkaa ympäri Suomea ja huomenna illalla on siis tarkoitus neidin juhlien jälkeen juhlistaa sitten vielä munkin 21-vuotissynttäreitä!

 Tässä Tirriskän huominen asu joka ei aivan pääse tässä niin oikeuksiinsa kuin neidin päällä. Elikkäs ZARAn ihana valkoinen niittikoristeinen mekko, ZARAn nudenväriset neonpinkki -kärkiset ballerinat, pinkki kukkapanta ja kummitädiltä joululahjaksi saatu Nimesi.fi:n ”Tiara” -kaulakoru. En malta odottaa että saan pukea Tirriskän noihin!
 Tässä on mun ja Oton lahja Tiaralle, Tiara on niin kovin kiinnostunut viime aikoina rakentamaan BRIO -palikkalaatikkonsa kuudella vaivaisella palikalla, että päätettiin hommata niitä 50 kappaletta lisää. Noissa luulisi riittävän rakenneltavaa ja tekemistä!
 Viime viikolla Tigerista tarttui mukaan tälläinen ihana pahvinen kerroskakkuvati jonka ajattelin täyttää muffinsseilla, jotka eivät tule kyllä näyttämään aivan yhtä hienoilta kuin tuon paketin kuvassa olevat yksilöt, mutta yritys hyvä kymmenen!

Mä tilasin H&M:ltä tän ihanan jäätelökuvioisen kaitaliinan kesällä synttärit mielessäni ja vihdoinkin saan liittää sen osaksi synttärikattausta! Saapa nähdä kiskaiseeko Tirriskä liinan ja sen mukana myöas tarjottavat alas, meidän tuurilla joo mutta toivotaan että ei!

Nämä ihanan pirteät tarjoiluvadit hommasin kesäaleista myöskin jo synttäreitä silmällä pitäen ja huomenna saan täyttää ne kekseillä, piirakoilla ja karkeilla! Voisin vielä paljastaa teille meidän synttärimenun kun sen kerran vihdoin sain päätettyä ja osittain jo valmistettuakin:

Mä en tiedä menujen suunnittelusta mitään joten en tiedä sopivatko tarjottavat yhteen millään tavalla, valitsin vaan parhaimman kuuloiset juhlareseptit ja yhdistelin niistä meidän näköisen listan, nyt vaan toivotaan että kaikki onnistuvat (ainakin maultaan) hyvin, ulkonäöllä ei niin väliä kunhan maku on hyvä! Pitäkää peukkuja että pirskeet sujuu hyvin ja ihanaa viikonloppua kaikille♥♥

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.