Hempeää ja vauvantuoksuista

21.12.2012
Mä eilen vielä joulusiivousten lomassa intouduin sotkemaankin, oli nimittäin pakko kaivella kätköistään kaikki Tiaran miniminivaatteet ja tehdä pientä inventaariota. Vaatteita meille on kyllä kertynyt enemmän kuin tarpeeksi, vaikka osan olenkin myynyt jo pois niin kaikki ihanimmat ja käytännöllisimmät lempparit olen säästänyt tulevan varallle. Tuli kyllä niin haikea fiilis kun niitä katselin, ei kukaan ole voinut olla niin pieni! Mutta kyllä se vain oli, kuvatkin todistavat 44-kokoisten vaatteiden olleen Tiaralle vähintäänkin reiluja ensimmäisinä viikkoina. Tänään kävin viimein ostamassa ensimmäiset jutut tulevalle vauvalle. Vauvasta puheenollen, mun on jotenkin hirvittävän vaikea koittaa keksiä jotain nimeä jolla kutsua vauvaa blogissa!  Meillä oli työnimikin vauvalle, mutta jotenkin se on ensinnäkin jäänyt pois käytöstä ja toiseksi se tuntuu liian henkilökohtaiselta jaettavaksi täällä. Lisäksi meillä on tietenkin vauvan tuleva nimi, jolla kutsummekin häntä jo keskenämme ollessamme, mutta eihän sitäkään voi täällä paljastaa. Vauva tuntuu liian tylsältä ja persoonattomalta, pikkuneiti taas oli Tiaralla käytössä ja pikkusiskosta puhuessani moni luulee lukiessaan (mukaanlukien minä kun luin edellistä omaa postaustani) minun tarkoittavan omaa pikkusiskoani (jota minulla ei siis ole). Pikkukakkonen on ehkä yleisimpiä toisesta lapsesta käytettyjä nimityksiä ja mulla se tursuaa korvista jo ulos enkä halua käyttää sitäkään! Mun täytyy nyt koittaa mahdollisimman pian keksiä jokin selkeä, suloinen, hauska ja osuva kutsumanimi pikkukakkos-prinsessa-neiti-vauva-siskolle siihen asti että tyypin oikeaa nimeä saa käyttää ihan virallisestikin. Ehdotuksia otetaan vastaan!
Mutta nyt niihin vaatteisiin! Mä kuvailin teille Tiaran 44-50 -kokoisista vaatteista mun ehdottomat lempparit samalla kun kävin niitä läpi. Voi noita söpöjä pieniä piposia ja neuletakkeja ja pöksyjä!
 Mun kaikista lemppareimmat lempparit noista minivaatteista on ehkä tuo Lindexin lila-pinkki-puna-valkoraidallinen body jossa on tasku, newbien valkoiset pökät joissa edessä kaksi nappia, sekä tuo maailman hurmaavin newbie -kietaisuneuletakki jossa on ihana rusettikoriste. Niiden kanssa vielä Lundmyr of Swedenin ihana tähtipipo ja avot! Värikkäitä vaatteita mä haluan lisää ja kuviollisia myös, mutta jotenkin tajusin niiden hienouden Tiaran vauva-aikana vasta paljon myöhemmin kuin ensimmäisten parin kuukauden aikana. Silloin kaiken piti olla mielellään hempeää, vaaleaa ja söpöä. Mutta ajattelin nyt korjata tilanteen ja ostella enemmän kirkkaanvärisiä vaatteita ja asusteita tulevalle pikkutyypille.Tänään tosin ostoksillani päädyin vielä aika neutraaleihin valintoihin, ihan vain siksi että satuin löytämään pari niin söpöä juttua! Mutta ne esittelenkin sitten vasta muiden joululahjojen seurana. Vai haluatteko te ollenkaan joululahjapostausta, olisiko sellainen kivaa vaihtelua vaiko aivan tylsä lisä?
Mä oon aivan poikki, tänään sain hoidettua loppuun viimeinkin kaikki jouluostokset ja huomenna alkaakin armoton kokkaaminen. Kinkku on sulamassa jääkaapissa ja vihanneslaatikot täynnä bataattia, lanttua, porkkanaa ja perunaa. Mä koitan keretä vielä ennen jouluaattoa kertoilemaan kuulumisia jos vain kokkailuiltani kerkeän, mullakun ei ole aiempaa kokemusta joulumenun valmistamisesta niin en osaa oikein suhteuttaa kauanko mulla kaiken tekemisessä kestää. Mutta toivottavasti kerkeän jossain vaiheessa myös istahtamaan koneelle! Ihanaa joulunalusviikonloppua kaikille, nauttikaa lomasta!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.