Ihania hetkiä kiireen keskellä

09.01.2013

Tämä viikko on ollut ja tulee olemaan yhtä kiirettä! Vaikka kaikki ovatkin mukavia kiireitä niin kyllä tässä on välillä ollut helisemässä, kuten eilen kun aamulla myöhästyttiin Tiaran kanssa Tampereen junasta ja piti äkkiä hommata uudet junaliput ja kiiruhtaa Tampereelle. Perille päästiin kaksi tuntia myöhässä, mutta onneksi ei liian myöhässä sillä määränpäänä oli upean valokuvaaja Piritta Lipiäisen studio! Käytiin Piritan kuvattavina Tiaran kanssa Kideblogi.fi -etusivulla pyörivään blogikaruselliin ja oli kyllä ihana kokemus! Pirittan studio oli oikea aarreaitta (niin minun mutta varsinkin Tiaran mielestä) ihanine rekvisiittoineen ja upeine tehdasmiljöineen. Saatiin mun mielestä tosi kiva kuva, mitäs te olette mieltä?

iina-2

                                              © Piritta Lipiäinen

Piritta on erikoistunut lapsikuvaukseen ja sen kyllä todella huomasi, Tiarakaan ei arastellut ollenkaan vaan virnisteli ja vilkutteli oikein iloisena koko kuvauksen ajan vaikka takana oli pitkä päivä niin bussissa, metrossa, rautatieasemalla kuin junassakin ja kuvaus  sattui olemaan vielä neidin päiväuniaikaan. Nyt meillä oli todella kiireinen minuuttiaikataulu mutta kunhan tämä neiti kakkonen on ulostautunut niin mielelläni kävisin Piritalla myös perhekuvauksessa. Voin vain kuvitella miten upea studio olisikaan valossa kylpevänä kesäpäivänä ja miten suloisia kuvia Piritta varmasti saisi meidän neitokaisista! Piritan tuotantoon voi käydä tutustumassa lisää hänen Facebook-sivuillaan *täällä* tai hänen nettisivuillaan *täällä*.

Ihania hetkiä vietin myös maanantaina  kun sain hetken omaa aikaa ripsipidennyksen merkeissä ja mä oon nyt nämä pari päivää ainakin ollut todella  tyytyväinen mun ripsiin! Mä päätin nyt ensimmäisellä kerralla ottaa todella luonnolliset ripset enkä mitään megaräpsyttimiä koska mulla ei ollut aiempaa kokemusta. Seuraavalla kerralla haluaisin ehkä vähän lisää tuuheutta ja pituutta (koska nälkä kasvaa syödessä) mutta tykkään hurjasti näistäkin.  Ja voi miten helppoa onkaan kun ei tarvitse ollenkaan silmämeikkiä jos ei ole aikaa tai jaksamista meikata! Mä oon tosin muutenkin ollut todella varovainen näiden kanssa, kun ei tosiaan ole aiempaa kokemusta niin en ole muutenkaan uskaltautunut vielä hirveästi silmämeikkiä laittamaan. Mutta kai sitä uskaltaa ihan normaalisti luomivärit ja rajaukset  kuitenkin laittaa vaikka ripsipidennykset onkin, eikö niin?

ripsetpipset

Ripsipidennyksen jälkeen kävin moikkaamassa pikkuserkkuani Sannaa Kampissa kun Sanna oli tullut Oulusta tänne ja oli lähdössä laivalle. Voi hitsit mulle iski kateus kun ajattelinkin vain laivabuffetin kalapöytää! Meidänhän tosiaan piti silloin lähteä laivalle mutta se osui muuton kanssa ihan päällekkäin + silloin kärsin juuri todella hirveistä päänsäryistä ja alkuraskauden väsymyksestä joten en olisi hirveästi voinut reissusta nauttiakaan. Mulla ei myöskään olisi ollut mitään asiaa kalapöytään joten siinä olisi jo hävinnyt vähintään puolet laivareissun iloista! No mutta onneksi laivalle voi mennä myös raskauden jälkeenkin ja meillä onkin suunnitelmissa toteuttaa peruuntunut laivareissu sitten ensi syksynä!

Mä menen nyt sohvalle katsomaan leffaa murun kanssa kun se on mua jo odotellut kun tässä vaan istun vieläkin koneella! Mutta lastentarvikepostaus on hyvällä mallilla ja teen sen joko leffan jälkeen tai huomenna päivällä valmiiksi! Hyvää yötä kaikille<3


61 Responses to “Ihania hetkiä kiireen keskellä”

 1. Kaisla sanoo:

  Aivan järjettömän suloinen toi teidän kuva! ja härregyyd, ihan unohtaa miten kaunis sää oot. <3

 2. jonna sanoo:

  Uskaltaa laittaa silmämeikkiä. Pesu vaan ripsiä varoen. Itse olen laittanut juhliin myös vähän ripsiväriä:) Todella näyttävä meikki pienellä vaivalla:)

 3. ansku sanoo:

  Siis ihan täydellinen toi kuva!! kuvaa sun blogiakin tosi paljon kun siinä on noi kengät. voi vitsi oikeesti miten siisti!! :) ootte kauniita tyttöjä ;)

 4. heidi sanoo:

  Mekin oltiin lauantaina ottamassa Pirittalla M:n 1v kuvat! Aivan ihana paikka, mukava kuvaaja ja ihanan erilaisia kuvia! Kuinkahan sitä malttaa odotella että saadaan kuvat :)

 5. Nina sanoo:

  Ihan järjettömän ihana tuo sun ja Tiaran kuva aiiii että :) Ja nuo ripset <3

 6. minävaan sanoo:

  Aivan järjettömän ihana tuo kuva! Siis aivan täydellinen. Ilmeisesti hyvä kuvaaja ja hyvät kuvattavat. Ja olet kyllä kaunis ja ihanat ripsipidennyset. Tuo sivuprofiilikuva susta on tosi ihana, ihan kun sä olisit joku malli! Wau. Ja enpäs oo vielä tänne kideblogeihin sulle kommaillu, joten täytyy sanoa että on kyllä kiva ulkoasu ja banneri. Kideblogien kautta muutenkin löysin vielä lisää upeita blogeja luettavaksi (:

 7. Laureli sanoo:

  Mihin piilotit sun iiiison raskaus-masun tuossa kuvassa?? :o :D

 8. Anna sanoo:

  Ihana toi teidän kuva! Jotenkin siitä paistaa onnellisuus läpi! <3

  Ripset ovat myös tosi kivat! Uskaltaa meikata ihan samanlailla ripsien kanssa mutta kun puhdistaa meikkejä on hyvä varoa ettei hankaa liikaa ripsiä. Itse teen ripsiä ja myös paljon pitänyt, pakko taas mennä laittamaan, niihin jää ihan riippuvaiseksi! :D Välillä on vaan hyvä pitää taukoa ja antaa omien ripsien levätä ja vahvistua. :)

  • Iina sanoo:

   Voi miten kauniisti sanottu, kiitos :)<3

   Mullekin se ripsienpidennykset tehnyt tyyppi sanoi että hankausta pitää välttää ja sitten ei saa myöskään käyttää öljypohjaisia silmämeikinpuhdistusaineita :) RIpsipidennykset on kyllä niin ihanat! Ja uskon että näihin jää koukkuun kun nyt jo tuntuu että näyttäisin ihan zombilta ilman näitä :–D

 9. anonyymi sanoo:

  Ihanat räpsyttimet! Eiks noi ripset oo valmistettu jostain eläimiinliittyvästä? :/ Se on oikeestaan ainut syy miksen mä tollasia itse haluu ottaa. Houkuttaa kyllä ku näyttää sullaki noin kauniilta. Ja toi kuva on aivan ihana ! :))

  • heidi sanoo:

   Ripsienpidennyksiä valmistetaan minkinkarvoista JA tekokuidusta eli ”muovi”sekoituksesta! ;) On siis olemassa ”eläimetön” versiokin ripsistä. En tiedä millä merkillä on mitäkin ripsiä mutta ainakin Xtreme Lashesilla on sekä minkkiripset, että kuituripset :) I

  • Iina sanoo:

   Mä en yhtään tiedä noista valmistustavoista, mut varmaan niitä on erilaisia kun kyllähän hiustenpidennyksiäkin on aitohiuksesta ja kuituhiuksesta :) Tai ainakin luulisin että on myös kuituripsiä! Mutta kiitoksia hurjan paljon<3 :))

   • henna sanoo:

    Ne kaikki minkkiripset ovat myös synteettistä materiaalia, kannattaa vähän tutustua aiheeseen ennenkuin kirjoittaa tänne :D vai että ihan aidoista karvoista tehty haha…

    • Iina sanoo:

     Mä en kyllä usko että niitä ihan huvin vuoksi kutsuttaisiin ”minkkiripsiksi” jos ne kerran ovat synteettistä materiaalia, juurikin siksi että tuo sana minkki saattaa jo aiheuttaa negatiivisia mielleyhtymiä monelle niin miksi niitä haluttaisiin turhaan aiheuttaa jos ripset ei olisi edes minkistä valmistettu? Inhottavaan sävyyn kyllä esitit asiasi, todella harmillista että et voinut olla ystävällinen :S

     • henna sanoo:

      Se mink- on vaan nimitys niille koska ne ovat pehmeämpiä ja kiiltävämpiä ripsiä. Voit lukea täältä http://www.tmititis.fi/3 tai oikeastaan mistä tahansa netistä etteivät minkkiripset ole oikeaa minkin karvaa. Kopioitu tuolta sivulta: ”Minkkiripset ovat samaa materiaalia, mutta niiden pinta on hieman kiiltävämpää kuin muiden ripsien ja näin muistuttavat minkin sileää karvaa.”
      Näin suosittu blogi ei ehkä kannata levittää väärää tietoa :)

     • Iina sanoo:

      Kuuleppas nyt ”Henna” :—D En tiedä miksi olet ottanut näin omaksesi tämän asian, mutta itsehän en mitään tietoa levittänyt, totesin etten tiedä mistään mitään ja kiitin kun viisaammat tulivat neuvomaan :) Älä säkään tuu jooko mulle kertomaan miten mä toimin mun omassa blogissa :)!

 10. josefiinao sanoo:

  aivan super ihana kuva! :) selvästi Tiara on tulossa äitiinsä, paljonpaljon kenkiä!! ;)

 11. Emppu sanoo:

  Ihana kuva teistä ♥

 12. Nimetön sanoo:

  Eii voii ollaa tottta!!! Aivan mielettömän ihana kuva!! Upeet mallit ja näköjään ollut tosi taitava kuvaaja! Tehkää tosta joku taulu :) mieti kun tiara on itse joku 20-vuotias kuin tärkeenä se tota kuvaa pitää… Aivan ihana :)

  • Iina sanoo:

   Voi kiitoksia<3 Me varmaan käydään sitten Piritalla siinä perhekuvauksessa ja niistä kyllä teetän tauluja kun on koko perhe kuvissa mukana! :) Vaikka kieltämättä toikin tauluna kuulostais kivalta kun Tiara on siinä niin söpöli :D<3

 13. tärpätti sanoo:

  Oi että miten ihana kuva :)

 14. Anniina sanoo:

  Oi, aivan ihana tuo ylin kuva ! :)

 15. Emma sanoo:

  Aaaa ihana kuva! Kävitte ihan tässä vieressä kuvauksissa missä asun, how cool.. :) Ite pidän niin paljon Pirittan kuvista & tyylistä, että hän ottaa mun ylppärikuvat!

 16. Viivi sanoo:

  Heips,
  Uskaltauduin nyt kommentoimaan ekaa kertaa tänne :) Voi että miten ihana tuo teidän kuva onkaan!! Niin suloisia olette molemmat :) Voin kertoa, että ripsiin jää todellakin koukkuun! Mä otin puoltoista vuotta sitten ekat ripseni ja siitä lähtiin on ollu ne silmissä! En osais enää olla ilman näitä!
  Muistat vaan ettet käytä öljypohjaisia tuotteita, muista myös tarkistaa se eye liner! ;)

  • Iina sanoo:

   Heippa! Kiva että kommentoit ja kiitos<3 :)! Mä voin niin uskoa että näihin jää koukkuun, vaikka en oo pitänyt kuin pari päivää niin ajatus siitä että pitäis olla ilman tuntuu ihan kamalalta :DD! Ja öljypohjaisista tuotteista se munkin ripsipidentäjä varoitteli, pitääkin olla tarkkana :)!

 17. Sirkku sanoo:

  Aivan mahtavan ihana tuo kuva! Voi vitsi, jotkut ne vaan osaa.

 18. jenna sanoo:

  Oi että, miten ihana toi kuva! ♥ Sulosia ja niin nättejä molemmat ;-)

 19. Laura sanoo:

  Ihana kuva sinusta ja Tiarasta :) itselläni on ollut ripset nyt puol toista vuotta ja lähes aina ripset kestävät kerrallaan 5-7 vk. Vinkkinä: suihkussa älä anna veden valua silmiin, ripset kuluvat näin paljon nopeammin. Itse pesen silmämeikit aina pumpulipuikon avulla ja suihkussa kasvot ihan normaalisti. Alkuun oli tosi hankalaa olla koska silmiä ei voi ollenkaan hangata, mutta siihen tottuu. Ja mitä pidempään ripset ovat sen rennommin niiden kanssa alkaa olemaan :) pidin vähän aikaa sitten pidemmän tauon ilman ripsiä, eikä ne olleet ollenkaan kärsineet.

  • Iina sanoo:

   Kiitoksia paljon! :) Mä oon itseasiassa ollu just tolleen suihkussa et en oo antanut valua silmiin kun mua just pelotti et ne irtoilee tms :D Eli hyvä oon tehnyt jotain oikein! :D Ja en oo myöskään hangannu ollenkaan, mut siihen oon tottunut kun joskus meikkasin niin tummasti muutenkin että ei tosiaan voinut yhtään hankailla ilman et meikit ois pilalla niin se on vaan jäänyt päälle :) Varmasti se on totta että ajan kanssa näihin tottuu ja rentoutuu! hyvä kuulla ettei sun ripset olleet kärsineet, toivottavasti ne ei kärsis mullakaan :)!

 20. Emilia sanoo:

  muista vaa sit ku laitat rajauksia tms ettei vedenkestävää koska sit pitää olla öljypohjasta poistoainetta ja se ei oo hyväks ripsienpidennyksille :) muuten tosi kivan näköset ripset!

  • Iina sanoo:

   Jep mä muistan, kyllä mä sain meikkienpoistosta ihan kattavat ohjeet sieltä mut silti halusin kuulla teiltä muilta vaan että pysyykö ne ripset oikeasti jos meikkaa paljon tjsp ;D! Kiitos paljon :)!

 21. Karo sanoo:

  Hei iha älyttömän ihana kuva! <3 pitää kyllä pitää toi paikka mieles ku tästäkin on Tampereelle junalla vaan tunti, kans iha niitä perhekuvia ajatellen! Ku oon kans miettinyt et haluaisin sellaisia kun tää toinen syntyy ja kävin kattoo noita muitakin kuvia ja rakastuin iha täysin!

 22. iida sanoo:

  Sä olet hurmaava äippä! Susta houkuu onnellisuus!:) Kiitos aivan ihanasta blogista!:)

 23. Nimetön sanoo:

  Ihana kuva!Ihan täydellinen :) Ja hyvin sopii sulle nuo ripset!

 24. Emmi sanoo:

  Ooi, mäki oon ollu jo yli vuoden koukussa räpsyttimiin, oli mul lyhyt tauko, mut mun nysäripsillä näytän niin kaljulta et nää pelastaa mun elämän. Paitsi jos et meinaa käydä huollossa niinku 1-2 viikon välein ne menee aika karuiks siin 3 ja puolen viikon kohalla, siks mä ainaki laitan aina aluks tooosi paljon ripsii ja näytän niin ihanalt sit ekat kaks viikkoo ja kivalt kaks vikaa viikkoo ;) ripset sopii sulle hyvin, tosin kelle ne ei sopis! :)

  Ihanaa tammikuuta teille! ja innolla ootan uutta tyttöstä teille ja sen nimeä ja kaikkea!

  ps. ompas hassu kommentoida ekaa kertaa ikinä :)

  • Iina sanoo:

   Hahah mä luulen et jään kans ihan koukkuun näihin kun oon ihan kalju ilman :DD! Mä otin tosiaan nyt ekalla kerralla siks vähän luonnollisemmat kun oli eka kerta, eikä ollut kokemusta niin nyt myös nään paremmin et kuinka hyvin ne oikein pysyy mulla kun ihmisten ripset on erilaisia ja kasvaa eri tahtiin yms + ihmiset itse hoitaa eri tavalla niiden ripsiä ja sekin vaikuttaa! Kiitos hurjan paljon ja samaa mieltä kyl oon että ripsipidennykset sopii kyllä kaikille :)!

   Ihanaa tammikuuta sullekin ja ihana että kommentoit! :)<3 Kiitos vielä!

 25. Serpentiini sanoo:

  Ihana kuva susta ja Tiarasta! <3 Näytät siinä niin onnelliselta. :)

 26. Hannele sanoo:

  Voi että miten hieno kuva! Hauskaa kun on hiukan poikkeava siitä perinteisestä ja mukavat harrastuksetkin saatu yhteiskuvaan ;D.

  Kiva blogi sulla. Nyt ensimmäistä kertaa törmäsin ja ehdottomasti jään matkaan mukaan.

 27. Hannele sanoo:

  Niin herkkä ja kaunis kuva<3 Molemmilla kauniit hymyt,teidän täytyy koko perhe mennä kuvauksiin,kun vauva on syntynyt :) Olette niin kuvauksellisia.. :)

 28. Kirppu sanoo:

  Pakko kommentoida vähän tällain asian vierestä, mutta katselin facebook -ryhmän kuvia ja tajusin vasta nyt, että olen seurannut tätä blogia jo melkein puoli vuotta ja miten paljon Tiara on kasvanut siitä!! Kun kuitenkin oon koko ajan seurannut blogia, en oo yhtään ”huomannut” miten paljon Tiara on aina kasvanut. Hän on kyllä aivan ihana tyttö :) ja tykkään tosi paljon vaatteista mitä hänelle aina puet :)

  En edes tajunnut, että oikeesti oon niin kauan jo katsellut tätä blogia, ja jotenkin tuntuu tosi hullulta että et ollu silloin edes raskaana! Se on hassua :D Enkä yleensä seuraa mitään blogeja, mutta sun blogista tykkään.

  Ja pakko sanoa, että ootan jostain syystä innolla että teidän vauva syntyy, vähän omituista kun en edes tiedä teitä, mut silti :) Huh, tuli pakottava tarve kommentoida jotain edes, nyt on parempi mieli kun sain laittaa kommenttia :D

  • Iina sanoo:

   Tottakai saa kommentoida myös ”asian vierestä” :D Itsekin hyvin harvoin pysyn asiassa kirjoittaessani, on niin kiva harhautua vähän sivupoluillekin :D! Kiitoksia ihan hurjan paljon, ihanaa että olet jaksanut seurata meidän juttuja jo noin kauan ja toivottavasti jaksat jatkossakin! <3

   Tiara on kyllä kasvanut joo ihan hirmuisen paljon varsinkin tässä viimeisen parin kuukauden aikana, ihan mahdottomasti tulee uusia sanoja ja taitoja kokoajan ja on vaikea uskoa että puoli vuotta sitten neiti vasta harjoitteli kävelemistä :D! Mäkin ootan että vauva syntyy ja ihanaa että olet hengessä mukana!

   Kiva että kommentoit ja ihanaa kevättä sulle! Tuu ihmeessä kommentoimaan jatkossakin :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.