Mitä kuuluu?

16.01.2013

Viime aikoina on ollut niin paljon tekemistä että en ole hirveästi ehtinyt pysähtyä miettimään ja vain ”olla”. Ollaan joka päivä menty jonnekin ja lähestulkoon yhtä kiireiseltä vaikuttaa koko tammikuu ja vielä osa helmikuustakin. Nyt tuntuu että kroppa alkaa jo laittaa vähän kampohin tälle päivittäiselle ravaamiselle kun supistukset on lisääntyneet ihan kiitettävästi muutaman viime päivän aikana, mutta koitan nyt ottaa rauhallisemmin ja hoitaa vain ihan pakollisia menoja. Parin viikon päästä mulla on onneksi neuvolalääkärikin sitten! Meillä on sittenkin onneksi tällä viikolla yhteinen vapaa viikonloppu Oton kanssa vaikka aluksi näytti siltä että ollaan vuorotellen menossa koko tammikuu. Viikonloppuna siis toivottavasti tiedossa paljon paljon kotona löhöilyä!

Mä oon tässä menojen ohessa koittanut saada aikaan jonkinnäköistä kodin kevätpäivitystä sisustuksessa ja siitä ajattelinkin postailla mahdollisimman pian kunhan saan kaikki verhot paikoilleen, mahdollisesti perjantaina. Tällä hetkellä meillä siis edelleen roikkuvat tonttukuvioiset verhot ikkunassa huolimatta siitä että loppiainen tuli ja meni jo aikoja sitten, mutta tähän on onneksi tulossa muutos huomenna! Tiaran huoneeseen on myös tullut pari uutta kivaa pientä juttua ja tuntuu että pikkuhiljaa täällä alkaa näyttää valmiimmalta taas. Vaikka kuten jo aiemminkin totesin, ei koti voi ikinä olla valmis. Ehkä oikeampi termi olisikin kotoisammalta. Mutta niistä tosiaan lisää sitten ihan omassa postauksessaan!

Mä sain lauantaina KIDEblogien lanseeraustilaisuudessa itselleni ihanan lahjan, nimittäin Mamamia.fi -verkkokaupan lahjoittamat Sobean tummansiniset Yoga -velourhousut. Niistä on varmasti moni lukenut aiemminkin jokatoisesta äitiysblogista mutta voi hitsit ne on vaan mukavat! Ihan täydelliset kotihousut (joilla kehtasin käydä lähikaupassakin häpeilemättä)! Mä kovasti toivon että ehtisin pitämään niitä nyt jalassakin vähän enemmän,  eli toisinsanoen oleilemaan täällä kotosalla! Mä oon niin kotihiiri että tässä kiireiden keskellä mulle on iskenyt jo ihan oikea koti-ikävä, haluaisin vain olla yhden kokonaisen päivän kotona ja katsoa leffoja ja leikkiä Duploilla monta tuntia Tiaran kanssa ja pitää Yoga-housuja ja villasukkia ja syödä ampparijäätelöä ja ehtiä katsoa Salkkarit silloin 19.30 kun ne tulevat telkkarista enkä vasta boxilta keskellä yötä. Mutta nyt muutama kuva tältä viikolta, ennen kuin painelen tosiaan katsomaan niitä tallennettuja Salkkareita!

IMG_2457 IMG_2500 IMG_2511 päivänmasujanassu sobeayogat

Kuten kuvien valaistuksesta ehkä huomaa, ne on otettu vain aamuvarhaisella tai iltamyöhään! Paitsi tuo yksi kuva koruista jonka sain napattua eilen, sain siis nuo ihanat blingbling korut maanantaina kuvauksissa ihan itselleni! Edellisessä postauksessa esitellyissä kuvissa näykynyt Asos Maternity mekko roikkuu myös kaunistamassa tuolla mun vaatehuonetta, mutta mun täytyy varmaankin viedä se ompelijalle pienennettäväksi kun se on vähän reilu. Onneksi se ei kuvissa haitannut niin paljoa ettei koko ollut täysin sopiva. Alimmassa kuvassa myös ne Yogat, mä oon ihan rakastunut näihin ja ne on mulla nytkin jalassa!

Tiaran kuulumiset on jäänet tosi tosi vähälle nyt viimeaikoina ja ajattelinkin sunnuntaina tai maanantaina postailla neidin jutuista enemmän kun tulee 20.1. 1v4kk ikää täyteen meidän pikkutirriäisellä. Tytsi on kasvanut ihan hurjasti, varsinkin viimeisen kuukauden aikana tuntuu että meille on muuttanut ihan eri neiti asumaan kun sitä ollaan niin isoja ja omatoimisia jo! Voisin myös laittaa kunnon kuvapläjäyksen jos Tiara suostuu poseeraamaan mulle edes hetkisen paikoillaan!

Nyt kuitenkin kutsuu sohva ja Otto, hyvää yötä ihanat!<3

PS: Kideblogien Momspirationiin *klik!* ehtii osallistua vielä parin viikon ajan lähettämällä oman lemppari asukuvansa! Tammikuun aikana eniten tykätyn asukuvan omistaja voittaa Lumoavan korun itselleen ihan omaksi!


36 Responses to “Mitä kuuluu?”

  1. Linkku sanoo:

    Nyt en keksi mitään muuta sanottavaa kuin että ”<3"!

  2. siiri sanoo:

    ihana postaus ja mulla onkin ollut ikävä näitä teidän ihan normipostauksia, vaikka ei noissa menopostauksissakaan mitään ole ollut ! 🙂 sun masu on kyllä tosi ihanan pyöreä, oikea tollainen hollywood masu. 😀 ja vitsi noi housut näyttää ihanilta, voiskohan noi hommata vaikka en olekkaan raskaana. :DD

    • siiri sanoo:

      niin ja vielä unohtui sanoa, että olen osittain noiden kide-kritisointien kanssa samaa mieltä, edellinen blogi oli kotoisampi ja ehkä jotenkin enemmän sinun näköisesi. tämä on kuitenkin aika paljon selkeämpi ja omalla tavallaan myös ”aikuismaisempi”, enkä oikeastaan teidä kumpi on parempi. eihän blogin tarkoitus olekkaan olla sellainen kotoisa vaan mielummin juuri mielestäni tyylikäs ja se tekstihän se tärkein on ! 😀 niin ja toki aloitit sen ensimmäisen blogin raskaana olevana 19-vuotiaana ja nyt olet pian kahden lapsen 21-vuotias äiti, joten toki tuo ”sinun näköisesi”-juttukin muuttuu siinä mukana ! 🙂

      • aniina sanoo:

        Mun mielestä (viitaten erityisesti aiempien postausten kommentteihin) on vähän huvittavaa, että ihmiset jotka tuntevat Iinan/bloggaajan ylipäätän vain blogin kautta, tulevat kertomaan mikä on ”hänen näköistään”. Kaikki saavat muokata sivujaan juuri sen näköiseksi kuin itse haluavat ja kirjoittaa elämästään niin kuin tahtovat. Blogit elävät kirjoittajansa matkassa, joten onko se nyt ihme jos pian kahden lapsen äiti on hieman muuttanut mieltymyksiään ja elämäntapojaan ym. teini-iän jälkeen?

        Iina on tyylikäs nuori nainen, joten annetaampa hänen ihan rauhassa sitä olla – ihan sillä omalla tavallaan ja omannäköisenään kun sen kuitenkin itse parhaiten osaa 🙂

        • siiri sanoo:

          oon samaa mieltä, että sen voi sanoa ehkä mikä on ihan iinan iinan näköinen, mutta kyllä blogi-iinan tyylin tietää ainakin vähän jos on sen postauksia lukenut alusta asti. ja enhän mä sitä ihmetellytkään, että blogi on vuosien saatossa muuttunut, totesin vain. ilkeät kommentit ovat ikäviä ja tottakai mielipideteensä saa sanoa, mutta mielestäni oma kommenttini ei todellakaan ollut se joka olisi tuon puolustuksen ansainnut kaikista noista negatiivisista kommenteista joita noissa aikaisemmissa postauksissa on näkynyt. 🙂

          • aniina sanoo:

            Kommentti ei ollutkaan tarkoitettu sinulle (kuten ensimmäisessä lauseessa lukee) vaan liittyi lähinnä avaamaasi asiaan 🙂

        • Iina sanoo:

          Anniina, en voisi olla enemmän samaa mieltä sun kanssa (siis tosta ylemmästä kappaleesta) :D! Tosta mun tyylikkyydestä voi olla montaa mieltä, sä nimittäin päihität mut siinä kyllä mennen tullen ja palatessa ;))! Tärkeintä on että jokainen itse tuntee omien tekeleidensä (oli kyse sitten blogista, vaatteesta tai videosta) olevan omannäköisiään! 🙂 Oot ihana<3

      • Iina sanoo:

        Nimenomaan, se mikä on ”mun näköistä” on kyllä muuttunut aika roimasti tässä vajaassa kahdessa vuodessa 🙂 Mä uskoisin niin että tärkeintä on se että bloggaaja itse tuntee sivustonsa omakseen, luulen että se näkyy teksteistäkin 🙂 Ja tekstit taas ainakin toivon mukaan on lukijalle tärkeintä eikä se blogin ulkoasu :D!

    • PikkuMy sanoo:

      Yogat on kaikille sopivat 😉

    • Iina sanoo:

      Kiitos! Mullakin on ollut ikävä sitä että saa tehdä normipostauksia :D! Ja masu kiittää<3 Housut voi kyllä hommata vaikkei oiskaan raskaana, mun monella kaverilla on nää myös vaikkei masua olekaan ;D

  3. Emmi sanoo:

    Ihana masu! 🙂 Mäkin tahtoisin tuollaiset pökät!! Näyttää ihanilta <3

  4. Emmye sanoo:

    Sinä olet kyllä tosi kaunis! Ei näytä olevan väliä, onko sulla päällä kotoisammat vaatteet vai upeammat vaatteet kuin tuossa yhdessä postauksessa. Jotenkin vaikutat niin seesteiseltä ja tyytyväiseltä, että pelkästään se saa sinut näyttämään hyvältä (ja toki kaikilla on aina välillä huonoja päiviä yms.).

    Musta oikeasti blogien ja ennenkaikkea bloggareiden kommentointi on mennyt jo ihan yli. Sun blogi, sun säännöt, sun päätökset, mistä kirjoitat ja lukijat joko tykkää tai ei. Onneksi on olemassa niin paljon erilaisia blogeja, että jokaiselle luulisi löytyvän mieleinen. Ja en ala edes kommentoimaan, mitä mieltä olen bloggaajien arvostelusta. Ehkä kaikista ”hauskinta” on se, että on lukijoita, jotka oikeasti luulevat tuntevansa sinut vain blogisi perusteella, vaikka tämä onkin vain pieni pintaraapaisu sinun/teidän elämästä. Anteeksi, meni jo paasauksen puolelle, mutta mua vaan niin ottaa päähän arvostelijat, jotka mesoavat milloin mistäkin. Itse olen monesti jäänyt miettimään, että kuinka moni itse kieltäytyisi jostain hyvästä yhteistyöstä….

    Muista pitää huoli itsestäsi ja muistaa myös levätä ja nauttia hetkestä! Mä lähden nukkumaan. Mun ”vauva” jo kömpi meidän sänkyyn, kun oli nähnyt pahaa unta. Pitää katsoa, onko mun paikka vallattu kokonaan. =)

    • Iina sanoo:

      Voi apua miten ihanasti sanottu, kiitos<3!! Mä en tiedä mistä johtuu mutta mulla on tässä varsinkin keskiraskaudessa ollut sellainen tosi "zen" -fiilis kokoajan, tai jotenkin tuntuu että hormonit on heitelleet paljon vähemmän kuin viime raskaudessa :D!

      Tuo mitä kirjoitit blogien ja bloggaajien kommentoinnista ja arvostelusta, en voisi olla samaa mieltä sun kanssa! Ei tarvitse pyydellä anteeksi, tuo on aihe josta voisin itsekin "paasata" loputtomiin 😀 Samojen mietintöjen kanssa olen itsekin usein tuskaillut!

      Mä koitan lepäillä niin paljon kun vain kerkeän, täytyy nyt oikeasti ottaa vähän rauhassa ettei joudu kokonaan vuodelepoon tms! Kiitoksia vielä ihanasta kommentista ja mukavaa viikkoa teidän perheelle<3 🙂

  5. Tiia sanoo:

    Vaikka kiirettä pitää, niin näytät silti jotenkin tosi energiseltä ja levänneeltä nuissa kuvissa 🙂 Ei tuu oikeastaan koskaan kommentoitua sulle jostain syystä, vaikka ootkin yks lempparibloggaajista, mutta nyt aattelin kertoa terkkuja ja toivotella hyvää ja kiireetöntä kevättä 😉 Muista levätä välillä!

    • Iina sanoo:

      Hahah voi miten ihanasti sanottu, kiitos :D! Siis kiireestä huolimatta musta tuntuu että mulla kyllä riittää energiaa, varmaan tää on joku raskausoire tää ylienergisyyskin 😀 Olispa aina tämmönen olo niin sais paljon enemmän aikaiseksi :DD Ihanaa kevättä sullekin ja isot kiitokset vielä<3 🙂

  6. laura sanoo:

    Vitsi oon kyllä kaivannu tällasia postauksia ja todellaki tiedän tunteen ku on kokoajan menossa johonki ja kotona käy vaan kääntymässä. Tänä aamuna mun ei onneks tarvi viedä koiraa lenkille, joten ajateltiin vaan olla ja hengaa :DD

    p.s voi masu <3

    • Iina sanoo:

      Haha hauskaa miten moni oli kaivannut tämmöstä ”normi”postausta kun itsestä tuntu että ei oo mitään fiksua sanottavaa ees :D!! Mutta kiitoksia<3 Ja toivottavasti teillä oli Limpun kanssa kiva hengailupäivä! :)<3

  7. PikkuMy sanoo:

    Sulla on oikein kiva blogi! Ja ihana masu , nauti raskaudesta 🙂 terkuin vasta tänne kurkkaamaan tullut 😉

  8. Annika sanoo:

    Siis mä en kerta kaikkiaan voi enää lukea tätä sun blogia – mulle tulee joka kerta niin TAJUTON vauvakuume! Kaihoisasti kattelen sun ihanaa vauvamahaa ja haaveilen samasta! Onneksi on pieni kummityttö joka hieman helpottaa, mutta voi vitsit kun mä haluisin olla raskaana! Vaikka opiskelujen vuoksi oisi ihan suotavaa malttaa nyt odottaa vielä jokunen vuosi tässä 😀

    Koitin etsiä blogistasi tietoa (muistaakseni olet muutamaankin kertaan maininnut), mutta en valitettavasti löytänyt/osannut etsiä, että mistä tuo ihana seinäkalenteritarra on? Ihan huippu, haluaisin ehdottomasti kotiini samanlaisen! 🙂

    Ihanaa (melkein) viikonloppua teille! 🙂

    • Iina sanoo:

      Hahah mä aattelin et oon tehny jotain kamalaa kun luin ton kommentin alun XD!! Mut awws sit se olikin vaan jotain tollasta, oot ihana :D! Mä kyllä osaan samaistua tuohon vauvakuumeiluun niin hyvin, se on niin kokonaisvaltainen se tunne ja tuntuu ettei voi odottaa enää hetkeäkään ja ei voi ajatella mitään muuta 😀 tsemppiä! Ja ihanaa että sulla on oma pieni kummityttö! Mullakin kummipoika toimi vauvakuumeen helpottajana siihen asti että Tiara ilmoitti tulostaan 😀

      Seinäkalenteritarra on Ferm Livingin ja löytyy jos vaikka googlaat ”ferm living this month” :)! Se on kyllä tosi kiva ja kätevä, vaikkakin vaikea saada seinälle siististi 😀 Mutta kun siinä kerran onnistuu niin se pysyy kyllä tosi hyvin!

      Ihanaa melkeinviikonloppua sinnekin ;D!

  9. hande sanoo:

    Oho masussa on nähtävästi kasvettu kovasti 🙂 Eksyin blogiisi joskus aivan alkuaikoina ja pakko myöntää, että mielikuvani sinusta ovat muuttuneet hirrrveästi sen jälkeen, positiiviseen suuntaan! Oikein mukavaa kevättä teille koko perheelle!

  10. niina sanoo:

    höh, mua harmittaa kun tuo blogger ei ollutkaan päivittänyt näitä sun uusia postauksia siihen lukuluetteloon, joten monta postausta on mennyt sivu suun ): Lisäsin nyt tämän uuden osoitteen sinne ja katsoo jos nyt kulkisi tieto uusista postauksista perille asti!
    Ja ihan mahtavaa loppuviikkoa muuten teille! (:

    • Iina sanoo:

      Joo se ei toiminutkaan niin vaikka alunperin luulin niin:( Mutta hyvä että lisäsit tämän lukuluetteloon niin ei mene enää tekstit sivu suun! 🙂

      Mahtavaa loppuviikkoa sullekin ja kiva että kommentoit!<3

  11. tuntematon sanoo:

    sä olet niiin kauniis!<3

  12. Kirsi sanoo:

    Missä sä mennä viiletät? Anna vinkkejä tylsistyneelle kotimammalle, joka puolitoistavuotiaansa kanssa kokoilee niitä dubloja päivät pitkät 😀

  13. Veronika sanoo:

    Oot älyttömän kauniin ja hyvinvoivan näköinen. 🙂 Kiitos niin aidosta ja ihanasta blogista joka kyllä aina saa niin hyvälle mielelle!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.