Neitien vaatekaappi-inventaariota

29.01.2013

Mä oon tässä tänään ja eilen käynyt läpi Tiaran vanhoja vaatteita ja miettinyt tulevan kevään ja kesän pukeutumista molempien pikkuneitien osalta. Jonkin verran meillä on jo uudelle tulokkaalle niitä uusiakin vaatteita ostettuna, mutta vielä on pitkä lista ostettavaakin! Samoin Tiaran kevään ulkovaatetus on ollut ihan auki kokoajan mutta tänään olin valppaana heti aamusta ja sain kun sainkin napattua itselleni Mini Rodinin SS13 Bon Voyage -kokoelmasta havittelemani haalarin joka loppuikin (ainakin meidän koossa) melkein joka paikasta ennen iltaa. Kuvasin eilen meidän kaikki käyttökelpoiset tämänhetkiset kaapeista löytyvät 44-62 -kokoiset vaatteet niin uudet kuin Tipan vanhatkin ja vaikka määrä näytti sekä ylös kirjoitettuna että kuvissa suurelta niin silti meiltä puuttuu vielä paljon.

Suurin ongelma Tiaran vaatteiden käytössä uudella vauvalla on se, että Tiara oli syys-/talvivauva ja tämä pikkutyyppi taas on kevät-/kesävauva. Eli sen lisäksi että meillä on paljon pikkuruisia lämpimiä ja paksuja vaatteita, ovat ne ohuemmatkin tapaukset aika pitkälti tummissa väreissä ostettuja – eli toisinsanoen vauvan pukeminen esimerkiksi tummanlilaan pitkähihaiseen bodyyn kesäkuussa ei houkuttele vaikka body itsessään on ihan söpö. Onneksi paljon on niitä vaaleampiakin, mutta kokosin listaa vielä puuttuvista jutuista ja tulihan siitä aika kattava etten sanoisi!

lista

Tuossa listassa siis noihin kaikkiin eri kokoihin noita tarpeita, eli en sentään ole mitään 14:ta 50-kokoista bodya hamstraamassa, eikä kaikkea tarvitse ostaa heti mutta tuossa on karkea arvio. Eniten tarvetta on ohuille ja hengittäville pitkähihaisille bodyille ja leggingseille, sekä sukille. Mä en tiedä mikä sukkavaras meillä asustaa mutta onnistuin löytämään vain yhdet Tiaran vanhat pikkusukat vaikka etsin joka paikasta! Oon tosin muutamat uudet sukat jo tulokkaallekin ostanut mutta sukkia kuluu ainakin meillä tosi paljon kun ei ne ikinä pysy jalassa noilla pienillä ja mä taas en osannut puolipotkareita tms käyttää ollenkaan enkä halua niitä käyttää nytkään joten sukkiin on tyytyminen. Puolipotkarit ei vaan jotenkin koskaan kolahtaneet mulle, ne ei ole tarpeeksi housut ollakseen housut mutta ei tarpeeksi sukkahousutkaan käytettäviksi mekon kanssa!

Seuraavissa kuvissa on kaikki meiltä tällä hetkellä löytyvät uudet ja Tiaran vanhat 44-62 -kokoiset sisävaatteet. Ulkovaatteita en kuvannut mutta niitä en jaksa nyt tälle keväälle edes miettiä vielä kun ei sitä tiedä milloin vauva syntyy ja meillä kuitenkin löytyy niin paksumpaa kuin ohuempaakin haalaria ja takkia joka koossa. Pari collegehaalaria ajattelin ostaa kylmemmille päiville mutta muuten mennään ulkovaatetuksen osalta näillä mitä on sinne loppukesään asti ellei sitten jotain yli-ihanaa ”mun on pakko saada toi” -haalaria kävele vastaan jossain. Kuten kuvista näkyy; niissä on paljon college-housuja, paksuja neuleita ja muutenkin paksuja talvikankaita ja värit ovat myös osassa vaatteita tosi tummia.

IMG_3071IMG_3056 IMG_3065 IMG_3067 Mä himoitsen ensi kevääksi ja kesäksi erityisesti keltaista ja valkoista lastenvaatteissa ja niitä mulla onkin nyt sitten hankintalistalla reilulla kädellä. Muutenkin haluan nyt pukea vauvan pirteisiin väreihin ja kuoseihin pelkän vaaleanpunaisen sijaan! Aika moni on sanonut että vaatemaku on muuttunut paljon esikoisen vauva-ajan jälkeen ja kuopus on tullut puettua ihan eritavalla, mä luulen että meillä käy ihan sama juttu! Keltaista meiltä ei yhtä bodya lukuunottamatta vielä löydy ollenkaan mutta ensimmäinen keltainen vauvanvaate meille toivottavasti kolahtaa postiluukusta ihan piakkoin kun hankintalistaa lyhentääkseni tilasin Polarn O. Pyretiltä muutaman ihanan pirteän raidallisen vaatteen masutyypille:poppikollaasi

kuvat: Polarn O. Pyret

Tänään saapui myös mun H&M -tilauksen viimeinen osa vihdoinkin viikkokausien odottelun jälkeen mutta en ehtinyt kuvaamaan uusia juttuja kun kamerasta olikin akku loppu enkä kerennyt sitä enää lataamaan päivänvalon aikana tarpeeksi. Huomenna otan siis kuvia niistä uusista jutuista! Vikaksi kuvaksi voisin laittaa meidän neidin kevätpukeutumisen tulevan kulmakiven tähän; nimittäin tänään myyntiin tulleen Mini Rodini Bon Voyage SS13 -malliston Jaguar -haalarin! Me tilattiin meidän oma Lilla Companysta. Lillasta puheenollen, blogikollegallani Karoliina K:lla on mieletön Funky Legs -arvonta yhteistyössä Lilla Companyn kanssa meneillään, käykää ihmeessä osallistumassa *täällä!*

1229_39a89756c8

kuva:  Mini Rodini

Mä Facebookissa esittelinkin tuota jo päivällä ja edelleen oon kyllä sitä mieltä että ei voi enempää meidännäköistä haalaria tehdä kyllä kukaan! Leopardikuosi on mun ikuinen heikkous ja en kertakaikkiaan voi vastustaa sitä. Ihan välikausihaalarihan tuo ei ole koska se ei ole täysin vedenpitävä vaan ainoastaan vettähylkivä eikä siinä ole mitään teipattuja saumoja tms. mutta ajattelin hankkia neidille tarpeen vaatiessa vielä sadevaatteet tuohon kaveriksi. Lisäksi meillä on vielä tallessa viimesyksyinen Kaxs-haalari joka sopii jokasäähän ja joka mahtuu ainakin toistaiseksi Tiaralle ihan hyvin. Nyt pitääkin alkaa sitten pähkäilemään haalariin sopivat asusteet ja kengät, sekä löytää vielä jokin kiva kevättakki neidille.

Huomenna mulla on neuvolalääkäri joten pääsen ainakin kuulemaan masutyypin sydänäänet ja toivottavasti kurkkimaan neidin vointiakin ultrasta!  Tiaralla oli kuin olikin se kurkunpäätulehdus ja nyt on viimein alkanut lääkkeetkin puremaan ja tytsyn olo onneksi helpottamaan. Ääni on vielä aika rahiseva ja kuiskaava, mutta Tiara yskii jo paljon vähemmän. Toivottavasti enää ei tulisi takapakkia paranemisen suhteen!

Miltä teidän muksujen kevätvaatetus näyttää/ tulee näyttämään? Tsekkasitteko jo Mini Rodinin uutuudet, tarttuiko jotain ostoskoriin? Onko joku muukin hulluna keltaiseen?


48 Responses to “Neitien vaatekaappi-inventaariota”

 1. Miia sanoo:

  Toi Mini Rodini on kyllä ihan yyyper söpö! 🙂 Muutenkin ihan mukavalta vaikuttaa tuo vaatevarasto masusankarille! 🙂 Kyllä sitä pikku hiljaa saatte kaikki tarvittavat vaatteet vaaville hommattua. Älä turhaan ressaa! 🙂

 2. nisan sanoo:

  Moi! tässä oon tätä sun blogiis seurannu vähän aikaa, löysin tänne jonkun muun blogin kautta. Sun Blogi on ihan huippu! Tässä nyt kuumeessa ollessani vkl luin pätkittäin koko blogisi läpi ja voin sanoo et tuli itkettyy, naurettuu ja kaikkee siltä väliltä. Sun kirjotustyyli on just paras ja pitempääkään tekstiä ei halua jättää kesken! Jatka samaan malliin!
  Itse tällänen sinkku vauvakuumeileva ja paljon luenkin näitä vauvablogeja, mut tää on ylitse muiden! joka aamu pitää kurkata et joko on jotain uutta tullu 🙂
  Voi miten ihania vaatteita, voi kuinka kaunis oot, voi kuinka kaunis perhe ootte!

  • Iina sanoo:

   Voiei mikä mieletön kommentti! Ihana kuulla että oot jaksanut lähes kahden vuoden löpinät kahlata läpi ja vielä ihanempaa että ne herätti tunteitakin 🙂 Kiitoksia ihan super paljon<3 🙂 Toivottavasti paranet pian ja oikeesti isot kiitokset! Mukavaa viikkoa sulle ja tuu ihmeessä useemminkin kommentoimaan :)!

 3. E sanoo:

  Meillä aika sama tilanne vaatetuksen suhteen, esikoinen syntyi joulukuussa (on nyt 1v.1kk) ja toisella pojulla on laskettu aika kesäkuun lopulla. Paljon on siis pieniä lämpöisiä vaatteita varastossa. 🙂 Monet kesävauvojen vanhemmat on tosin sanoneet, että koska Suomen kesät harvoin mitään kovin helteisiä on, niin kannattaa varautua siihen, että suurin osa kesästä menee oikeesti ihan pitkähihaisessa bodyssa ja leggareissa. 😀 Ite oon hankkinut nyt parit shortsit ja parit t-paidat/ lyhythihaiset bodyt muutamassa koossa, sekä pari kesähattua, mutta luotan siihen, että myös lämpimiä vaatteita tarvii. Aurinkoisella säälläkin on ikävä kyllä usein tuulista! Ja aamut on koleita, vaikka päivällä tuliskin hellettä..

  Mut ihanaa jokatapauksessa, että saa pukea vähän eritavalla tän toisen pienen murun. 🙂 Värikkäämpää oon ajatellut kans tällä kertaa, eikä vaan valkoista ja vaaleensinistä. 😛

  • Iina sanoo:

   Hei no mutta tosi hyvä kuulla että niille paksummillekin vaatteille on ollut käyttöä :)! Meillä on lyhythihaisia vaatteita nimittäin todella vähän, ehkä 1-2 yläosaa/bodya per koko ja sortsejakin kokonaisuudessaan vasta kahdet jos nuo vastatilatut popitkin lasketaan mukaan 😀 Mä ajattelinkin että hankin eniten sellaisia ohutta ja hengittävää kangasta olevia pitkähihaisia ja leggingsejä joissa vauvalle ei tule liian kuuma muttei kylmäkään ja voi sitten lisätä kerroksia päälle!

   On kyllä ihanaa kuitenkin päästä taas pukemaan niitä minipieniä vaatteita, oioi<3 🙂 Onnea uudesta tulokkaasta teillekin ja mukavaa raskausaikaa :)!

   • SaaraT sanoo:

    Enpä jaksa puhelimella nyt pitkään kommntoida:) Mutta siis, lyhythihaisetbodyt on vastasyntyyneille ihan turhia! Pienellä vauvalla ei tosiaan tule niin kuuma, että voisi olla ns. normi kesäkamppeilla kuitenkaan.. Siis sellainen ihan vastasyntynyt. Ihan hyvä idea siis hankkia nuita ohkasempia vaatteita. T. Kohta neljän lapsen äiti 😉

    • Nimetön sanoo:

     Meillä tuli ainakin käytettyä ihan vastasyntyneelläkin lyhythihaisia bodyja oli nimittäin heinäkuussa 2011 sellaiset helteet, että kaikki muu olisi ollut liikaa vaunuissa nukkuvalle vauvalle. Riippuu tietenkin millaiset kelit kesällä on 🙂

     • Iina sanoo:

      Se kesä oli kyllä super helteinen! 🙂 Toivottavasti tää kesä olis semmonen mukava, vaikka jotain 2011 ja 2012 kesien väliltä, ei liian kuuma mutta paljon kauniita päiviä silti :)!

    • Iina sanoo:

     Joo ajattelinkin lyhythihaisia hankkia vasta 62-koossa! 🙂 Hyvä kuulla kokeneemmalta että olen oikeilla linjoilla suunnitelmieni kanssa :D!

     • SaaraT sanoo:

      Ja hei muuten, jossain lähiaikojen postauksessa kerroit, että Tiara tykkää tomaattikesäkurpitsa(?)-jostakin.. 😀 Niin kerropa ihmeessä ohjetta semmoseen 🙂

     • Iina sanoo:

      Hei joo, laitan tuon vaikka siihen tulevaan ruokapostaukseen, kiva kun muistutit :))!!

   • E sanoo:

    Juu ja sit auringoltakin suojaa paremmin pitkähihaiset! Mut varmuuden vuoksi kans lyhythihaisia ja shortseja parit tosiaan on varmaan hyvä olla, jos vaikka päikkyjä nukkuu vaunuissa. Voihan siihen sit laittaa vaikka harson suojaksi. 🙂

    Ja kiitoksia toivotuksista!

 4. E sanoo:

  Eikä, pakko vielä kommentoida, kun bongasin ton iki-ihanan valkoisen koalahaalarin. <3 Sama oli meidän Eemillä pikkuisena ja tulee varmasti olemaan jossain vaiheessa pikkukakkosella päällä!

 5. Laura sanoo:

  Luulisi ettei tälläset lastentarvike- ja -vaatepostaukset kiinnostaisi lapsetonta mutta sä vaan saat aiheen kun aiheen mielenkiintoseks! Ja sun kirjotustyyli on mahtava! Itse tykkään keltasesta (kevät) värinä ihan hirmuisesti ja varsinki noi keltaraidalliset colleget on aivan mielettömän söpöt!
  Sitä piti sanomani että jos toivepostauksia voi toivoa ni haluisin kuulla sun opiskeluista! Mikä sai sut valitsemaan parturi-kampaajan uran, plussia ja miinuksia alasta sun näkökulmasta, aiotko jatkaa sitä vielä vai onko uusia suunnitelmia? jne kaikenlaista! Kiinnostaisi kovin kovasti 🙂
  Niin ja muistahan ottaa ihan rauhassa siellä kotona vaikka asiat taitaakin jo masutyypin suhteen olla paremmin(ko??)!

  • Iina sanoo:

   Voi miten kiva kuulla että vaikket ehkä näiden lastentarvikejuttujen kohderyhmää ehkä ihan olekaan niin silti jaksat niitä lukea mun kirjoittamina 😀 Kiitos ihan superisti<3 Ja keltainen kyllä on aivan ihana väri, vaikkakin vasta viimeaikoina oon sen ihanuuden hiffannut kunnolla! Nyt on semmonen pakkosaadakaikkeakeltaista -fiilis 😀

   Ura- ja koulutuspostaus on lisättynä toivepostauslistalle ja toteutan sellaisen mahdollisimman pian 🙂 Kiva että kiinnostusta löytyy! Mä muistan ottaa rauhassa ja kaikki on ainakin toistaiseksi tosi hyvin 🙂 MUkavaa viikkoa sulle!

 6. Iita sanoo:

  Voi miten hauskaa! Kattelin tota uutta mallistoa ni ajattelin, että toi haalari on niiiiin teijän lapsille 😀
  (Masuihmiselle on täällä ne syksykamppeet jos haluut, vaikka onki pinkkejä) 🙂

  Mä en löytäny Mini rodinin uusista mitään erikoisia, mutta oonkin aika hitaasti syttyvä näissä. Ens viikolla haluan luultavasti ne kaikki.. 😛
  Himoitsen myös keltaista ja oranssia, mutta S:lle. A kulkekoot karkkipinkeissään ja hörselöissään.
  Sorrun muutenkin liian usein tylsiin ja yksinkertaisiin ”poikaväreihin” pojan kohdalla vaikka ihan hyvin voisi pukea räikeämminkin.
  Yritin pukea ihania punaisia ja sinapinkeltaisia farkkuja, mutta ei kelvannut ja riisui pois päältä. Oli kuulemma ”kauheet keetaset vaakut!” Vaikka keetanen on lempiväri.. Voi ei joko se alkaa 2vuotiaana.. 😀

  • Iina sanoo:

   Hahah mun leopardihulluus ei oo vissiin jääny kellekään epäselväks ;D! Mä voisin jutella vaik tänään vielä Oton kans niistä teidän Ticketeistä, mun mielestä ne oli ainakin just ihanat ja ei mulla mitään oo pinkkiä vastaan vaikka keltaista himoitsenkin ;D!

   Mini Rodinin kanssa ei passaa lämmetä hitaasti kun ne parhaat viedään heti päältä, tuli huomattua viime syksynä kun en heti ostanut vaan jäin miettimään niin siksi olin nyt jo aamusta asti valppaana :DD! Mutta toivottavasti sieltä löytyy vielä jotain kivoja juttuja jos tuutkin sille päälle että Rodinit miellyttäiskin :D! Ja voi teidän S:ää, keltaiset vaaakut ois just ihanat 😀 Kauhulla odotan sitä että meidänkin neiti oppii sanomaan oman mielipiteensä vaatteista enkä saakaan enää päättää kaikesta :DD!

 7. Mirka sanoo:

  Moikka taas!

  Mä ajattelin nyt sittenkin jättää sen Rodinin ”vk:n” väliin ja ostaa ihan vedenpitävän vk:n. Vielä en ole varma, mikä ostetaan, ehkä Po.P. Meillä on syksyltä vielä Racoonin 80cm vk ja sitä käytetään niin pitkään, kun mahtuu (ei mahdu välttämättä ollenkaan, pitää testata).

  Ajattelin kuitenkin ostaa sen Picon keltaisena, jos niitä vaan on vielä 🙂 Epäilen… Meenkin fb-kirppiksille huutelemaan 😀

  • Iina sanoo:

   Moi! 🙂

   Hahah keltaiset Picot loppui vissiin ekan tunnin aikana joka paikasta, itsekin sellaista himoitsin mutta jätin ostamatta :D! Mut Fb-kirppiksillä varmaan käy tosiaan kauppa kuumana tässä parin päivän sisään ;D Itekin tilasin sen haalarin sittenkin sekä koossa 80/86 että 92/98 kun pelotti että jos se onkin sitten liian iso/pieni niin en saa enää oikeaa kokoa tilalle 😀 Toivottavasti löytyy kivat vk-vaatteet! 🙂

   • Mirka sanoo:

    Mä tilasin sen Picon keltaisena ihan sieltä Mini Rodinin omasta verkkokaupasta, oli vielä kaikki kootkin! Postituskulut + laskutuslisä oli 11 euroa, mutta kyllä mä sen maksan, kunhan vaan saan sen Picon! Otin siitä koon 80/86, kun yksi paljon Mini Rodinia osteleva tuttu sanoi niiden takkien olevan suht reiluja 🙂

    Välikausihaalariksi valitsin Po.Pin punaisena koossa 86. On tosi reilu vielä (poika 1v1kk, 1v-neuvolassa 78cm ja 11kg). Mun onneksi se Racoonin 80cm menee vielä hetken aikaa ainakin.

   • Mirka sanoo:

    Oli pakko tulla korjaamaan, että nyt on muutamassa päivässä koot loppuneet sieltä Mini Rodinin omastakin verkkokaupasta, ainakin siitä keltaisesta Picosta. Oli enää pienimmät ja isoimmat koot jäljellä, Toivottavasti se meidän on sitten sopiva 😀

    • Iina sanoo:

     Jep mä kans seurasin sillon sitä tilannetta niin oli siellä Mini Rodinin omassa vielä pari pv sitten niitä mutta nyt tosiaan vain hajakokoja 😀 Toivotaan että on sopiva! 🙂 Meille saapui eilen se isompi haalari ja tänään varmaan pienempi (tein tilaukset tyyliin tunnin välein niin toinen kerkesi aiempaan postitukseen :DD) ja se isompi oli jonkinverran reilu mutta ei sen enempää kuin mitä meillä oli talvihaalarikaan aluksi, mut Picoista oon kans kuullut että ne on tosi reiluja! Eli varmaan just se pienempi on ihan passeli 🙂 Mua himottais vielä tilata minikoossa toi haalari vauvalle :D!!

 8. ann sanoo:

  epäilettekö että syntyisi taas etuajassa paljonkin? meille en osta yhtään alle 56kokoisia vaatteita kun omat lapset ovat olleet alusta asti kokoon 56 sopivia 3.5kiloisia…

  • Iina sanoo:

   Kyllä luulen että saattaa tälläkin kerralla syntyä etuajassa, viitteitä kun on siitä jo ollut 🙁 Tiara alkoi käyttää kokoa 56 vasta yli 2kk iässä ja nyt en todellakaan halua tehdä samaa virhettä kuin viimeksi että meillä on vain muutama pikkuvaate kun viimeksi jouduttiin heti sairaalasta suoraan shoppailemaan kun neiti hukkui 56-koon vaatteisiin.

   • Nora sanoo:

    Pakko tohon ensiaikaisuuteen sanoa, poikaystäväni sisko sai ensimmäisen lapsensa kaks vuotta sitten ja syntyi kuukauden etuajassa. Seuraavalla laskettu aika oli viime kesänä 18.6. mutta supistuksia rupes tulemaan jo keväällä ja tää äippä olikin ihan varma et minä hetkenä hyvänsä syntyy, kun esikoinenkin tuli niin paljon aikasemmin. Mut eips, neiti yllätti ja synty 25.6. eli meni viikon yli la:n! Kaikkea voi käyä 😉

 9. Mä en oo vielä alkanut etsimään mitään kevät/kesä vaatteita tyttärellemme. Minusta on vaikeaa tilata jotain nyt jo, ku lapsi varmasti kasvaa ja en oikein tiedä miten paljo lapset kasvaa ensimmäisenä kuukausina. Onhan kaupassa sellainen ”mitta-opas”… Mut silti 😀
  Ostin mä vähän isompia kokoja ennenkuin lapsi synty, mut se oli silloinku en tiennyt kuka mahassani piileskenteli. Olin 99 % varma et poika siellä potkii… Hämmästyin ku ei pippeliä näkynyt jaloitten välissä :DD haha Tuli tässä mieli alkaa hamstraamaan kevät vaatteita. Eiku nettikauppoihin ! 😀

  • Iina sanoo:

   Hahaa nettikauppoihin vaan, niitä munkin on pakko käyttää kun on fyysinen shoppailu kielletty ettei ala supistelemaan :D! Vauvathan kasvaa kyllä ihan hurjaa tahtia ekoina kuukausina, meillä käytettiin 6kk iässä muistaakseni jo kokoa 68 :D! Toivottavasti löytyy kivoja ostoksia :)!

 10. sanni sanoo:

  Minkä kokoinen Tiara oli syntyessään? Muistaisin et oli aika pieni? Tuli vaan noista 44cm vaatteista mieleen. Miksen mä ikinä tajunnut ostaa niitä! Ihastelin vaan niiden pientä kokoa. Meidän lapsonen syntyi viikolla 40 mutta oli alta kolmen kilon. Pituutta oli tosin 48cm. Hukkui silti kaikkiin 50cm vaatteisiin ekat viikot. Pitää ehkä seuraavalle hommata pari tollasta 44cm vaatetta, ihan vaan koska ovat niin huikean suloisen pienet! 🙂

  • Iina sanoo:

   Joo Tiara oli 46cm pitkä ja alimmillaan painokin oli vain 2600g joten 44-koko tuli tosi tarpeeseen! 😀 Ne on kyllä ihan mielettömän pieniä ne vaatteet, nytkin kun oon niitä katsellut niin ne tuntuu pienemmiltä kuin baby bornin vaatteet ja on vaikea uskoa että joskus neiti meinasi hukkua niihin :D!

 11. st. brigitten sanoo:

  Hyvältähän teidän vaatevalikoima pienelle näyttää. Ja muistakaa, että pyykkiä tulee pestyä useammin nyt kuin esikoisen vauva-aikaan, joten ei tarvii ihan niin montaa vaatetta olla 😀 No ei vaan 😀 Mä oon ihan hullaantunu noihin popin kelta-valkoraitasiin pökiin, ja muutenkin keltanen on meilläkin varmaan tän kevään hittiväri.

  • Iina sanoo:

   Haha, no meillä on kyllä pyykinpesu todella laiskaa nykyäänkin kun mä inhoan sitä niin paljon, pesen aina kerran viikossa yhtenä päivänä neljä koneellista ja sit annan niiden taas kasaantua 😀 Siksi on pakko olla paljon vaatteita! Keltainen on kyllä ihanan pirteä väri, jotenkin raitakuosissa tykkään siitä ihan hirveesti! 🙂

 12. jjansku sanoo:

  mun mielestä leopardikuvio (etenkin noin suuressa määrin) lapsilla on jotenki mauton. se on mun mielestä vaan enemmän jonkun teinien juttu

  • Iina sanoo:

   Mun mielestä leopardikuvion kanssa voi joko onnistua tai feilata ihan totaalisesti, se on ihan kiinni siitä miten se on toteutettu kun tapoja on kuitenkin aika monia 🙂 Mutta mielipiteensä kullakin!

 13. Nimetön sanoo:

  Hei nyt vähän kestävää kehitystä peliin… vaikka se ”ois ihanaa” pukee vauva niihin yyber söpöihin uusiin hellemekkoihin ja toppeihin niin HALOO. Sulla on niin paljon vaatetta et noista riittää kyllä tulevallekkin. Itellä lapsi synty kesäkuussa ja oli välillä tosi helteet, tyttö oli pelkkä body päällä/tarv. sisällä vaippasillaan. Musta tuntuu tosi kestämättömältä ja jotenkin turhalta sellanen vaatteiden turhanpäivänen hamstraus, tärkeintä on kumminkin teidän perhe ja vauva joka siihen tulee sekä hänen toivottaminen tervetulleeksi lämpimin tuntein ja hoivaamisin eikä se mihin sen vauvan pukee..

  • Iina sanoo:

   Kommenttisi ainakin vaikuttaa siltä että et lukenut tekstiä ollenkaan, katsoit vain kuvat ja päätit provosoitua, mikäs siinä 😀 Mutta kuten jo tekstissäkin totesin, iso osa tuosta vaatemäärästä on paksuja talvivaatteita joita ei kesähelteillä kyllä voi välttämättä käyttää ollenkaan 🙂 Noista vaatteista myös iso osa on kirppiksiltä ja iso osa Tiaran vanhoja, eli tulevat jo ainakin tokaa, kolmatta tai neljättäkin kertaa käyttöön nyt uudelle vauvalle 🙂 Sen kestävämpää kehitystä en kyllä keksikään! Uusissa vaatteissa taas olen suosinut paljon luomupuuvillaa ja eettisiä vaatemerkkejä 🙂 Mun mielestä vaatteiden ostamisella ja tulevan vauvan rakastamisella ei ole mitään tekemistä keskenään, tuo sinun loppulauseesi on yhtä naurettava kuin se jos mä nyt toteaisin että sä et rakasta sun lastasi yhtään koska et panosta sen vaatteisiin 😀 Eihän noin voi sanoa!

 14. Laura sanoo:

  Tuo Jaguar -haalari on ihan mielettömän söpö! Meille ei kuitenkaan riitä pelkkä kosteussuojattu kangas, neiti varmaankin aloittaa kävelyharjoitukset kevään aikana, joten vedenkestävä haalari on meidän hankintalistalla. Reimalla on tulossa kiva pinkki pallokuvioinen haalari, joka on ainakin vielä mun suosikki 🙂

  Vauvan kesävaatetuksesta sen verran, meillä ainakin jäi viime vuonna useimmat lyhythihaiset bodyt ja mekot käyttämättä kun oli melko viileä kesä. Ulkohaalariakaan ei tarvittu, vaunuissa oli aina makuupussi ja viltti mukana, ja jos liikuttiin autolla tai rintarepussa niin hyvin riitti paksummat hupparit&housut lämmikkeeksi.

  • Iina sanoo:

   Se on aivan ihana! 🙂 Ja joo ymmärrän, meilläkin oli se vedenpitävyys kaikkein tärkein ominaisuus viime syksynä kun Tiara vielä konttasi paljon ulkona 🙂 Nyt riittää varmasti oikein hyvin tuokin haalari nätin ilman päivinä ja huonolla ilmalla voi tosiaan käyttää sitä viimesyksyistä tai sitten niitä sadevaatteita 🙂 Kuulostaa tosi söpöltä toi Reiman haalari!

   Ulkohaalaria en oo vauvalle nyt hankkimassakaan kun niitä tosiaan on jo Tiaran jäljiltä niin saa vauvan kuitenkin huhti-toukokuussa puettua lämpimästi jos syntyy vähän etuajassa. Ja en itsekään aio paljoa noita lyhythihaisia hankkia, lähinnä muutaman sisävaatteeksi kuumimpia päiviä varten, tai jos on vaunuissa hyvin suojattuna. Kuumallakin kun on tärkeää suojata pienen vauvan iho siltä auringolta! 🙂

 15. Mila sanoo:

  Mun mielestä toi leopardihaalari on tosi suloinen! <3

 16. Josefina sanoo:

  Mä oon ostanut tosi paljon meen Amelielle vaaleanpunaista, mutta nyt myös keltaisesta on tullut ihan lemppari! Me and I:lta oonkin jotain keltaista bongannut, mutta suurinosa lastenvaateliikkeistä ( melkein kaikki) tuntuu suosivan tytöllä vaan sitä perinteistä vaaleanpunaista. Enkä oikeesti ees etsimällä oo hirveesti keltaisia vauvanvaatteita löytänyt..

  • Iina sanoo:

   Seppälän valikoimista ja Pomp de Luxilta bongasin kans keltaista tosi paljon! H&M:llä oli myös muutama keltainen vaate ja Mini Rodinilla oli oranssia ja myös keltaista mutta vain ulkovaatteissa 🙂 Pitääpä tsekata noi Me and I:t läpi myös, kiitos vinkistä! 🙂 Se on kyllä totta että valitettavan moni tekee vaan niitä perus vaaleanpunaisia, pinkkejä ja punaisia vaatteita tytöille :/ Vaikka onhan vaaleanpunainenkin ihana väri :D!

 17. ... sanoo:

  Onpa ihana seurata sun toukotytön odotusta. Meiltä löytyy samanlainen viime vuodelta. 🙂 Se oli kerrassaan ihana ajankohta saada vauva. Ja tosiaan pukemisen kanssa on helppoa, kun pärjää melko vähillä vaatekerroilla. Toivottavasti vauva pysyy masussa sinne toukokuulle saakka!

 18. Nimetön sanoo:

  Ite en ostais välikausihaalaria, joka ei oo vedenpitävä, vaikka onhan toi kieltämättä supersulonen. Mut kuitenkin mulla menee käytännöllisyys kaiken edelle ja oon sitä mieltä, että lapselle kivempi on vedenpitävä haalari kun tollanen + kankeet ja hiostavat kurikset. Niillä on paitsi hankalampi liikkua, mut myös tulee lisää pukemista, jota on kahen lapsen kanssa ulos lähtiessä ihan tarpeeks muutenkin. Ja onneks niitä vedenpitäviäkin haalareita löytyy söpöissä kuoseissa 🙂

  • Iina sanoo:

   Siksi meillä onkin se viimevuotinen vedenpitävä vk vielä tallessa ettei joudu hirveään pukemisrumbaan kakkakeleilläkään :D! Mä en vaan voinut vastustaa Mini Rodinia, mutta tietty jos tuo Kaxs-haalari jää pieneksi ja tarvetta toiselle vedenpitävämmälle haalarille ilmenee niin pitää sitten hankkia vielä semmoinenkin 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.