Hyvä fiilis!

12.02.2013

Tänään ollaan tehty vaikka mitä kivaa! Vaikka mua harmittaa että meillä jäi laskiaisen mäenlaskut väliin tänä vuonna niin onneksi meillä on muuten ollut tosi kiva laskiaistiistai. Mä oon hirveästi potenut huonoa omaatuntoa siitä etten voi pulkkailla ja käydä Tiaran kanssa puistoissa tällä hetkellä vaikka haluaisinkin mutta onneksi Tiara kuitenkin pääsee joka päivä ulos lenkille ja leikkimään mun äidin ja Mörkön kanssa. Tänään mulla oli sen verran hyvä olo päivällä, että mun oli tarkoitus lähteä kotipihalle äidin ja Tiaran kanssa hetkeksi sen jälkeen kun ne oli käyneet lenkillä, mutta Tipa-neiti olikin väsähtänyt vaunuihin juuri ennen kotipihaa ja alkanut nukkumaan. Mutta turha kai sitä on harmitella, kyllä näitä päiviä tulee vielä ja päästään yhdessä ulkoilemaan!

Meidän aamu alkoi Tiaran kanssa mango-mandariinismoothiella jonka ohje tulee tämän viikon ruokapostaukseen sitten. Tiara hörppi itse mukillisen smoothieta ja joka kulauksen välissä totesi ”nam, hyvää!”. Ihanaa että neidille maistuu! Tiaran lemppariruoka on tällä hetkellä mandariinit, se söisi niitä vaikka kymmenen päivässä. Joka välissä pitää saada ”mandi!”, mutta hyvä vain että hedelmät maistuu. Mä oon pitänyt omista syömisistäni ruokapäiväkirjaa nyt eilen ja tänään jo ja teen sitä varmaankin perjantaihin tai lauantaihin asti ennen kuin sitten teen postauksen. Ihan hauska nähdä sitten itsekin että eroaako mun tän hetkinen ruokavalio viime vuodesta kun siitä on suunnilleen vuosi kun viimeksi viikon ajan kirjasin syömisiä ylös tänne blogin puolelle.

IMG_4385 IMG_4399 IMG_4401 IMG_4404x IMG_4408 IMG_4666

Iltapäivällä suunnattiin Tiaran kanssa kahville naapuriin, tai no Tiara joi maitoa ja mä join kupillisen kahvia ja nautiskelin puolikkaan Arnold’sin suklaadonitsin. En edes muista milloin olisin syönyt donitsia viimeksi, mutta olipa se hyvää! Tiara oli ihan innoissaan kun mentiin ”Hissssssssillä naapuiiii!” On kyllä mukavaa että on sattunut samaan taloon niin kivoja ja samanhenkisiä (ja -ikäisiä) tyyppejä, ei voisi parempia naapureita toivoa kyllä. Kahvittelureissun kunniaksi mäkin päätin pukeutua oikein mekkoon pitkästä aikaa ja nappailin muutaman kuvankin mun megalomaanisesta olemuksestani:

IMG_4594x IMG_4611x IMG_4633x naaama

Mua naurattaa kun näissä kuvissa näyttää ainakin omaan silmään siltä että mulla on muka fyysisesti ihan mahtava fiilis vaikka totuus on että kun seison viisi minuuttia ja otan kuvia niin tulee ainakin pari kunnon supistusta ja selkää alkaa särkemään samantien. Mutta mieluummin mä kyllä varmasti jälkikäteen katselen kuvia missä näytän edes suhteellisen hyvinvoivalta valasmaisesta olemuksestani huolimatta kuin sellaisia tuskaisia irvistyksiä. Ja ainakin mulla on sillä tavalla että kun hymyilee niin kaikki tuntuu paremmalta! Fyysisistä vaivoista huolimatta mulla on ihan loistava fiilis, ehkä tää on jotain kevään pirteyttä kun tuntuu että kaikkea kivaa on tapahtumassa lähiaikoina.

Mukavaa huomista keskiviikkopäivää kaikille ja hyvää yötä<3


22 Responses to “Hyvä fiilis!”

 1. Avatar Suvi sanoo:

  Tiaran pöksyt ja koko tyttö on hurjan söpö. Teissä on kyllä hurjasti samaa näköä. :)
  Meillä taas on Tomas ihan isänsä näköinen kaikkien mielestä, vaikka itse en olekkaan samaa mieltä. :D
  Sä kyllä näytät kuvissa tosiaan hyvinvoivalta. Niin näytin minäkin, vaikka totuus oli raskausaikana samantyyppistä kuin sulla nyt. On kuitenkin tosiaan paljon mukavampi katsoa myöhemmin kuvia joissa on pirtsakan näköinen kuin, se että näyttäisi kiroavan mielessään kaikkea. :D

 2. Avatar E sanoo:

  Ihana massu! :)

 3. Ihana masu!
  Ikävöin omaa masua :/ Nyt en kyllä vielä jaksaisi uutta mahaa hommata. Pitäähän tässä nauttia esikoista ainakin pari vuotta :)

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitos<3 Hihii mullekin tulee varmasti vielä masuikävä vaikka nyt tuntuu että haluun vaan eroon tästä hankalasta pallosta ja vauvan syliin :D<3

 4. Avatar aino sanoo:

  Siis mitä, eihän tossa lapsessa muuta olekkaan ku sun näköö! :D Nyt kun taas katsoi, niin täysin samat ilmeet ja kaikki, ilmetty äitinsä ;) Söpö tyttö ja ikäisekseen tosi osaava kaikinpuolin, harvalla on tossa iässä noin fiksua ja sanavalmista lasta! :) Ihana masu myös ja kaunis nuori nainen olet!

  • Iina Iina sanoo:

   Hahah aijaa :D No en tiiä, silmät sillä on kyllä Oton kun mulla on tämmöset minisilmät ja Tiaralla isot silmät :D Kiitoksia hurjasti<3 Ja Tiara on kyllä maailman ihanin tyttö<3

 5. Avatar Minka sanoo:

  Aaw.. ”Nam hyvää”.. Ihania nuo lasten kohteliaisuudet. Nyt niitä kuulee vain Leolta, kun Ariel ei vieläkään sano sanoja.. Yritän nyt jouda kupillisen aamukahvia, kun en vaan voi raskaana ollessa juoda kyseistä tavaraa. Tulee kamala närästys ja ilman raskauttakin jouduin vähentämään, kun alkoi sydämen tykytykset, mutta katsotaan saanko tämän kupillisen alas. Menemme parin tunnin päästä kahvilaan ja koristelin jo ennen seitsemää voileipäkakun syntymäpäiväni kunniaksi, joka on kylläkin vasta huomenna, mutta kylän naiset kokoontuvat tänään :) Olen itsekin kova hymyilemaan ja kouluaikaan en muuta tehnytkään. Sitten, kun tapasin Henrin sain vihdoinkin olla omaitseni, myös kavereiden kanssa, joista osa ei enää pitänytkään minusta, kun en aina vaan hymyillyt :/ Mutta olisi kieltämättä ikävä nähdä vain kärsiviä kuvia susta, kun kuitenkin asia on hurjan iloinen ja naama ei kuvaisi sitä oikeata tunnetta kivun takaa :D Mutta menen katselemaan IkaOkaa lasten kanssa..

  • Iina Iina sanoo:

   Hahah ne on, tulee niin hyvä mieli kun lapsi tykkää itsetehdyistä ruuista :)! Mullakin välillä närästää kahvi, tässä raskaudessa tosin vähemmän kuin viimeksi :D Paljon onnea syntymäpäivän johdosta jo näin etukäteen! Ihana kun sulla on ystävänpäivänä synttärit! :) Ja kivuista huolimatta raskaus on kyllä ihana ja iloinen asia ja se on se mitä haluan jälkikäteen muistaa, en niitä särkyjä ja supistuksia ;D! Toivottavasti teillä oli kiva päivä ja on huomennakin! :)

 6. Avatar Nimetön sanoo:

  Ihana nukkuva Tiara ja hauska Mato Matala -pehmolelu :D

 7. Avatar Memmu sanoo:

  Miksköhän mulle ei näy nuo sun facebookin päivitykset :/ Menny 3 postausta jo ”ohi” :D

  • Iina Iina sanoo:

   Hmm fb varmaan tehnyt taas jotain uudistuksia, ehkä jostain asetuksista saisi muutettua sen että mitä etusivulla näkyy ja mitä ei? :)

 8. Avatar Carata sanoo:

  Älä turhaa pode huonoa omaa tuntoa siitä, että et voi käydä nyt tyttös kanssa ulkona jne. Se on oikeasti ihan ymmärrettävää, kun tilas on kuitenkin nyt tuo. Enkä siis tarkoita, että raskaus olis sairaus, mutta mielummin lepäät ja menette sitten, kun sulla olo sen sallii. Ja hei, kyllähän Tiara pääsee ulos muidenkin kanssa, joten älä sitä stressaa! Liitoskivut on hirveitä :(
  Mulle neuvolassa joskus sanottiin, että tärkeintä on, että äiti voi hyvin, niin silloin lapsikin voi :)

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitos kivasta kommentista, ihan oikeassa sä kyllä oot että turha mun on stressata tuolla asialla! Ja ei ole enää pitkä aika siihen että on kesä ja päästään kunnolla ulkoilemaan koko perhe :) Mukavaa huomista ystävänpäivää sulle!

 9. Avatar Inga sanoo:

  Voi että on hurjan söpö masu! <3 Aikamoinen jalkapallo se on jo, vaikka ei ole vielä täysissä mitoissan. :)

  • Iina Iina sanoo:

   Hahah kiitoksia :D<3 On joo pötsillä kokoa, saa nähdä kuinka isoksi vielä kerkeää kasvaa :D

 10. Avatar Karla sanoo:

  Tosi ihana toi sun mekko :) Mistä oot ostanut sen? Mulla on tänään rv 27+0 menossa ja alkaa pukeutumisessa olla jo uutta haastetta mut näyttää kyl tosi kivan malliselta toi mekko, täytyis koittaa löytää joku samantyyppinen! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Toi on H&M:ltä, mutta tilasin sen jo Tiaran odotusaikana niin en tiedä saako sellaisia enää :( Paljon onnea raskauden johdosta ja mukavaa odotusaikaa, toivottavasti löydät kivan mekon :)!

 11. Avatar Johanna sanoo:

  Ei liity postaukseen mitenkään, mutta oli ihan pakko tulla kertomaan että Lidlissä on leopardikuosisia pussilakanasettejä aikuisten koossa. Ei ole hinnallakaan pilattuja. :) Ne on niin teidän näköiset!

 12. Avatar st. brigitten sanoo:

  Ihania kuvia :) Tuliki mieleen, että otatko kuvat automaattiasetuksilla vai ootko jo oppinut itse säätämään? (Muistelen siis, että melko vasta ostitte tuon kameran, voi olla että hörhöilen omiani:D) Ite opettelen vielä säätämään ite asetukset, nyt alkaa pikkuhiljaa vasta sujumaankin :)

 13. Avatar Nimetön sanoo:

  Iina, poltatko sä vielä tupakkaa? Jos et niin koska oot lopettanu? :) Ku muistelin et ainaki joskus poltit. Ainaki ku noita vanhoja kuvia kattoo.

Kommentoi