Mahatreffit

20.02.2013

Ihana blogikollegani Karo tuli tänään moikkaamaan meitä pitkästä aikaa! Oli niin kiva nähdä ja meidän masutkin sai moikata eka kertaa, Karon masussa kun asustaa meidän tulevan neidin future BF niin hekin ovat nyt sitten vaihtaneet halauksia masujen läpi ensimmäistä kertaa. Me unohdettiin ottaa yhteiskuva pötseistä mutta ihana masu oli Karollakin jo vaikka tunsinkin itseni todelliseksi elefantiksi sen rinnalla. Maisteltiin vähän muffinsseja ja jäätelöä (ihan vain että voisin ylläpitää mun elefanttifiilistä vielä vähän paremmin).

Pakollisen lihotushetken jälkeen leikittiin Tiaran kanssa. Tipa innoissaan yritti meikata Karoa ja esitteli varmaan jokaikisen lelunsa ainakin viiteen kertaan ja eläinkirjasta kaikki eläimet piti käydä läpi ja vaikka mitä. On niin hauskaa kun ollaan Karon kanssa taas yhtä aikaa raskaana ja meidän tuleville vauvoille on mitä luultavimmin tulossa melkein sama ikäero kuin Tiaralle ja Sofialle aikoinaan!. Harmillista kun Seinäjoki ei voi olla tässä Helsingin vieressä että voisi nähdä useammin! Ensi kerralla onkin sitten meidän vuoro vierailla Seinäjoella että Tiara ja Sofiakin näkevät toisensa. Meillä oli hurjan kivaa joten kiitoksia seurasta Karo (ja Topias ja Kalle jotka viihdyttivät kipeää Ottoa)!

IMG_2106 IMG_5156 IMG_5161 IMG_5163 IMG_2122 IMG_2128 IMG_2137 IMG_2150x IMG_2160 IMG_5168 IMG_5177Osa kuvista Karolta lainattu (laadusta varmaankin huomaatte että mitkä :D). Pienoinen kamerakateus iski kyllä, kunhan tässä on vauvahankinnat hoidettu pois alta niin seuraavana listalla komeilee kyllä nykyistä paremmat kuvausvälineet! Mutta toistaiseksi joudun tyytymään näihin valitettavasti.

Mä alan nyt ruuanlaittopuuhiin kun eivät ne muffinssit pitäneet nälkää kovinkaan hyvin ja maha huutelee jo siihen malliin että lisätäytettä olisi saatava. Kiitoksia teille kaikille ihanista nimiarvauksista joita tuli ihan hurjan paljon! Taika ja Frida näyttivät olevan kaikkein suosituimmat ehdotukset, kauniita nimiä ovat kyllä molemmat. Kesällä sitten paljastan neidin tulevan nimen, en malttaisi millään enää odottaa!!

Mukavaa keskiviikkopäivää kaikille, olette parhaita<3


19 Responses to “Mahatreffit”

 1. Avatar Nina sanoo:

  Ihania kuvia :). Odotan innolla että kuulen sitten joskus mikä teidän toisen prinsessan nimeksi tulee :))

 2. Avatar Linkku sanoo:

  Melkee valu iha oikeesti kuola ku näin noi muffinssit! Nam! :D

  Onpa muuten ihanaa että sulla on tollanen pregnancyfriend! Välimatkat on kyllä ihan tyhmiä juttuja kaverisuhteissa :(

  • Iina Iina sanoo:

   Hahaa aww! Ne oli kyllä kieltämättä hyviä ;D

   Ja mä oon tällä kertaa ollut superonnekkaassa asemassa kun tosi monta mun kaveria on ollut mun kans yhtäaikaa raskaana, mut se on kyllä harmi että monen kanssa on just ylipitkä tyhmä välimatka :(

 3. Avatar Jarno sanoo:

  Saahan sillä sunki järkkäril tollattii kuvia, kun vaan säätelee asetuksia? :o
  Ja ihania kuvia on. Niin ja mulla on tehny mieli herkkui monta päivää, ja TOI JÄÄTELÖ!!! EI YHTÄÄN AUTA ASIAAN!
  Niin ja miksi mä en sit salli itselle herkkuja?!?!?! Siinä vasta iso kysymys!!! Pitäiskö repästä ;)D

  • Iina Iina sanoo:

   No eikä saa mä tartten uuden objektiivin ja paremmat kuvaustaidot XD!! Tuu opettaan mua<3 Ja voi Jarppuli sua nyt menet ja ostat paketillisen jäätelöä ja nautit sen hyvällä halulla!!<3 Voi hyvin muru<3

 4. Avatar Karo sanoo:

  Oli niin kivaa! <3 iha perseeeeeestä et asutaan näin kaukana………

  Mut kamerasta – sun täytyy vaan ostaa toi sama objektiivi, seki auttaa jo iha tajuttomasti! :D ei ollu paha, 99e gigantissa!

  • Iina Iina sanoo:

   Niin mullakin oli!! Ärsyttää kyllä sikana toi tyhmä välimatka :( Ja joo vois kyllä käydä Gigantista hakemassa tommosen, ei oo tosiaan pahan hintanenkaan ;D

 5. Avatar iitukka sanoo:

  Voi miten ihanan onnellisilta näytätte tuossa kuvassa missä olette kaikki kolme! :)

 6. Avatar LPP sanoo:

  Kylläpäs on herkullisen näköiset tarjoilut :)

 7. Avatar Laura sanoo:

  Voi miten kivaa! ja ihania kuvia :) Meijänki kyl pitäis treffaa ihan oikeesti ku matkaakaan ei oo mitenkään niin älyttömästi :DD

 8. Avatar Inga sanoo:

  On kyllä herkullisen näköisiä muffinsseja, nam! Toi Tipan ”irvistys” kuva on vaan niin paras!! ;) Otto ei näytä mitenkään innostuneelta, kun Tiara laittaa sen nenään kameran linssinsuojusta…. :D

 9. Avatar jepsjaa sanoo:

  Hei voisitko tehdä jotain postausta hyvistä kirpputoreista Helsingissä? Itsepalvelukirpuista tai sit sellasista mis on ihan myyjä paikalla jne! Olis kiva kuulla muustakin kun viikonlopun jäähallikirpparista, et missä vois käydä arkena vaikka hyppytunnilla tekemässä löytöjä :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.