Ulkoilua ja nimiasiaa

18.02.2013

Eilen pääsin kuin pääsinkin ulkoilemaan Tiaran ja Oton kanssa! Omalle pihalle tosin vain mutta kivaa meillä oli silti. Kovin kauaa en jaksanut seisoskella ulkona, mutta sen verran kuitenkin että sain punaiset posket ja hyvän mielen. Otto riehui Tiaran kanssa ja mä seisoskelin ottamassa kuvia ja välillä istuin keinussa kun alkoi supistaa ja särkeä selkää. Oli ihana nähdä että Tiarakin selvästi nautti tosi paljon kun oltiin kaikki yhdessä ulkona ja kipitti innoissaan ympäri pihaa. Lapsen ilo on kyllä maailman parasta katseltavaa ja siitä tulee niin hyvä fiilis itsellekin!

IMG_5100 peilijee IMG_5112x IMG_5117x IMG_5120 IMG_5121 IMG_5131 IMG_5139x IMG_5141x IMG_5144xTänään Tipan kummitäti Nona kävi meillä kylässä pitkästä aikaa ja toi tullessaan Tiaralle paketillisen uusia Duploja, juuri niitä kaipailtiinkin! Tiara leikki ihan innoissaan Nonan kanssa ja esitteli kaikki mahdolliset lelunsa läpi tuhanteen kertaan ja selitti ummet ja lammet. Oli ihana höpötellä rauhassa kuulumisia vaihdellen ja juoda kahvia ja herkutella vähän mokkapaloillakin Tiaran ollessa päiväunilla.

Mulla tuli mieleen yksi juttu kun mulla on iskenyt tässä monen viikon jälkeen kauhea salassapitämisen vaikeus tulevan vauvan nimen kanssa (en ole kertonut kellekään paitsi tietysti Otto tietää kun yhdessä ollaan päätetty) ja tekisi mieli vaan suunnilleen huutaa sitä koko maailmalle, mutta en tietenkään voi. Eli haluaisitteko te arvailla tulevan vauvan nimeä tähän postaukseen? Musta olisi hauska lukea teidän arvailuja ja muistelisin että tein tälläisen Tiaran nimestä myöskin, tosin Tipa oli silloin jo syntynyt mutta kuitenkin! Mä en siis tule nimeä paljastamaan yhtään kenellekään ennen ristiäisiä jotka mitä luultavimmin ovat alkukesästä, mutta silti olisi hauska vähän lukea teidän veikkauksia jo nyt kun nämä nimijutut pyörii mielessä ja monet teistäkin ovat nimestä kyselleet/nimiä ehdotelleet! Sen verran voin antaa vihjettä että nimiä tulee kolme kuten Tiarallakin ja kaikki nimet on ihania ;).

Millaisista nimistä te tykkäätte? Minkä nimisiä muksuja teiltä löytyy? Onko nimillä jokin tarina?

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille<3


147 Responses to “Ulkoilua ja nimiasiaa”

 1. Noora sanoo:

  Mä luulisin ja toivoisin (:D), että teidän tytöstä tulee Frida, mutta enpä lyö päätäni pantiksi. 🙂

 2. teekuppi sanoo:

  Elisabeth on varmaan yksi nimistä?

 3. Julia sanoo:

  Ihana tuo Tiaran haalari, haluisin niin meille tuollasen ens talveks, mut löysin alesta vaan 80cm kokosia 🙁

  Nimeksi pikkuselle tulee varmasti aivan yhtä kaunis nimi kuin siskollakin ja ei aivan tavanomainen, sen paremmin en osaa veikkailla 🙂

  • Delusion sanoo:

   Mikä haalari tuo Tiaran haalari on? 🙂 ihailin just ja ois ihana saada meidän pikkuneidille tuollainen ensi talveksi.

   Julia, nettikauppojen alestako kattelit??

   • Iina sanoo:

    Tiaran haalari on Molo Kidsin ja tää meidän oma on Babyshopista ostettu jo muistaakseni viime elokuussa :), Julia toivottavasti löytyy vielä jostain, näitä on saatavilla tosi monissa nettikaupoissa kuitenkin!

    Pikkuselle tulee kyllä maailman kaunein nimi Tiaran nimen lisäksi ;D<3

   • Julia sanoo:

    Oon katellu netistä ja parista lastenvaatekaupasta, mut toivotaan jos nyt jostai viel löytys 😀

 4. emppu sanoo:

  Meidän vauva sai just nimen, hänestä tuli Peppi. Isänsä on nirso nimien suhteen. Jos saadaan toinen tyttö niin siitä tulee Pihla. Jos miehen mielipiteellä ei olis väliä niin tää neiti olis Neelia. 🙂 hankala arvailla mikä Tiaran siskosts tulee kun Tiaran nimiki on niin ihanan uniikki. 🙂

  • Iina sanoo:

   Voi miten suloisia nimiä :)! Ottokin on tosi nirso nimien suhteen mutta meillä onneksi on aika samantyyppinen nimimaku nirsoudesta huolimatta 😀 Neelia on ihana!

 5. Hannele sanoo:

  Hih,miten maltan odottaa :)nimiä on kiva miettiä ja arvailla!Itselläni ei ole vielä lapsia,mutta nimet on valmiina:)
  Toki ne voi muuttua! Veikkaan teidän neidille nimeksi jotain ruotsalaisnimeä,kuten felicia,adele…nyt ei tuu muuta mieleen 😀

 6. L sanoo:

  Veikkaan Taikaa 🙂

 7. elisa sanoo:

  Ihana toi Tiaran haalari! 🙂 Muutenki niin ihana neiti. <3

  Oi mikähän teijän toisen rinsessan nimeksi tulee. 😀 Taika? 🙂

 8. Linkku sanoo:

  Noi kuvat sulatti mun sydämen! <3

  Se on varmasti jokin ihanan erikoinen nimi joka sopii Tiaran kanssa! Fiona, Minea, Alexia, Viola, Adele… Siinäpä muutama veikkaus 😀

 9. Nimetön sanoo:

  Mulla on kaks poikaa mikael ja jeeves 🙂 mikael tulee mun isältä samoin hänen toinen nimi toivo. Toiselle lapselle halusin erikoisemman nimen ja jostain oli jäänyt jeeves nimi mieleen ja se kuulosti kivalle joten päädyin siihen. toiseksi nimeksi hänellekin tuli toivo 🙂
  Tytölle olisi tullut nimi jinka ja tuleekin sitten kun joskus sellaisen saan 🙂

 10. ida sanoo:

  Oon tainnut veikata jo aiemminkin, mutta Diana 🙂 Tosi ihana nimi ja sopis Tiaran kanssa hyvin yhteen 🙂

 11. Mulla ei tuu ollenkaan nimi arviointia eikä ehdotuksia! Varmaan joku sellainen joka ei ole kovin tavallinen, niinkuin isosiskon nimi? Tai no en tosiaan tiedä kuin tavallinen Tiara on Suomessa.. :p

  Meiltä löytyy pikku tyttö joka saa nimeksi Kiira maalis- huhtikuussa! Ei olla vielä kovin päätetty milloin ne ristiäiset ovat.

 12. Sofia sanoo:

  Meillä on myös niin, että ite voisin paljastaa nimen jo, mut mies haluaa ehottomasti et se pidetään salassa nimiäisiin asti. Hinkuun hirveesti kertoa mut pakko pitää salassa!

  • Iina sanoo:

   Hahah mäki haluun kyllä pitää salassa vaikka samalla tekiskin mieli kertoo jo kaikile 😀 Se on niin paljon jännempää kun saa tehdä sellaisen jymypaljastuksen ;D

 13. Sofia sanoo:

  Mun veikkaukset pikkusiskon etunimeksi:
  Kiara, Adele, Fiona, Fiia tai Cecilia 🙂

 14. JulyMom2013 sanoo:

  Olisko Tinja? 🙂

 15. Anne sanoo:

  Minä itse pidän Tilda-nimestä, joten miten olisi vaikka Tilda Maria Aurora ? Tuo Aurora on myös mun ikiaikainen suosikkini ! Ihana Tiara ! <3

 16. Elisa sanoo:

  Mie oon hankala arvailemaan nimiä, mutta onhan täällä jo kivoja nimiä arvailtukin.. 🙂 Fiona ja Taika kuulostaa kauniilta! 🙂 Meilä on tyttä nimeltään Lyyli Alviina, Lyyli on miehen mummon äitin nimi, ja Alviina miun kolmas nimi joka on meiän suvusta.. haluttiin vanha nimi ja mie oon jo päättäny meiän seuraavalle lapselle nimenki jo.. 😉 toista lasta ei siis vielä oo tulossa mut sitten kohan on! Tytöstä tulis Liina Inkeri ja pojasta Tuure Petteri. Mie oon jotenkin niin ihastunu noihin nimiin ja miusta ne sopis Lyylin kansa. 🙂 kaikenlaista sitä nainen päivisin miettiiki.. 😀

  • Iina sanoo:

   Oi Alviina -nimeä en ole ennen kuullutkaan, aivan ihana 🙂 Ja kauniita muutkin mainitsemasi nimet kyllä! Ihan samanlaista nimipohdintaa mäkin harrastan vaikken olisi edes raskaana, nimet on niin kiehtovia 😀

 17. laura sanoo:

  Veikkaan Adele 🙂 jos meille joskus tyttö tulee ni nimi on jo valmiiks päätetti: Bea :)! Poikanimiä ei olla edes mietitty :DD

 18. Emmi sanoo:

  Hihii löysin vihdoin meidän tytölle tuon haalarin! Oli alessa -50% tosin koko oli 74cm mutta toivotaa että menee 🙂 Meiän tyttö kastettiin juuri viime lauantaina ja hänestä tuli Lilja Aliisa 🙂 Mielestäni Minja taikka Sofia olisivat ihania! Tai Kiia! 🙂

  • Iina sanoo:

   Noi on aika naftia mitoitusta noi haalarit, meidän neidillä on ollu 86 käytössä tän talven ja se oli sopiva jo syyskuun tienoilla kun Tiara täytti vuoden, mut toivottavasti menee 74! Molo kids FB-kirppiksellä noita saa aika helposti vaihdeltua jos pitää laput kiinni yms jos sattuukin että koko onkin väärä sitten ensi talvena. Kaunis nimi tuli teidän tytölle! :)) Ja kauniita nimiehdotuksia!

 19. Emppu sanoo:

  Vauvasta tulee Marielle tai Mariella 😉 Taisin noita joskus ehdottaakin! Tai sitten Fiona. Taaai Victoria. Tai Felicia. Mut joku ton tyylinen ihanaihana nimi kumminki! 😉

 20. juulia sanoo:

  Mä veikkaan, et vauvasta tulee Dora 😀

 21. Jkhv sanoo:

  Toi haalari on niin ihana<3 en tullut nimeä veikkaamaan koska se ooisi liian haastavaa:) koska tiara on niin harvinainen nimi:)
  meidän tyttö on Aleksina Maria Helena ja isäntä päätti etunimen:) ja Helena on minun suvustani tuleva nimi:) itse olisin halunnut Aurooran nimeksi tai jonkun perinteisemmän:)

  • Iina sanoo:

   Mäkin oon kyllä niin tyytyväinen edelleen tohon haalariin ja onnellinen siitä et se pääsee viel toisen neidin käyttöön ettei tartte kokonaan siitä luopua ;D! Kaunis nimi teidän tytsyllä :)!

 22. Kaisla sanoo:

  tuleva prinsessa on Napero – ainaki mulle : D <3 noeiii

 23. Nimetön sanoo:

  Veikkaisin edelleen Frejaa tai Freijaa 🙂

 24. Pauliina sanoo:

  täh, ei tämmösiä 😀 en mä ikinä osaa arvata.. mä muistan sillon ku julkistitte Tiaran nimen, multa tippu ala leuka ja olin eka et mikä hiton prinsessa nimi tää nyt on et eikä. siin meni viikkoja ja sit huomasin että tykkäsin nimestä! teidän Tiara oli eka sen niminen tyttö jonka tiesin ja vaati hetken sulattelua, en ehkä vieläkään antais omalle tytölle sitä nimeä mutta teidän tyttö on nimensä veroinen, suloinen prinsessa 🙂
  mulla on kaks poikaa, Samuel ja Alex. jos mä olisin yksin saanut päättää sillon joskus niin olis kyllä ihan erinimiset kaverit! mulla ei varsinaisesti oo mitään tietynlaisia nimiä mistä tykkäisin, tosi harva nimi aiheuttaa näppylöitä 😀 tällä hetkellä ku on trendinä kaikki vanhat nimet niin ei oo kyllä leikkipuistoissa yhtää samannimisiä poikia tullut vastaan.. odotan kyllä innolla että teidän pikkunen syntyy (mieluiten viikon 37 jälkeen 😉 ) ja sitten niitä ristiäisiä/nimiäisiä !

  • Iina sanoo:

   Hahah joo no eihän Tiaran nimi mistään tavallisimmasta päästä oo tosiaankaan että varmasti se vaati sulattelua moneltakin, mä vaan rakastuin niin kovasti sen nimen merkitykseen ja siihen miten iloiselta ja pirteältä se kuulosti ja päivä päivältä se vaan sopii enemmän Tiaralle kun sen luonne tulee esiin 😀 Jotenkin vaan tiesin että Tiara on ihan Tiara<3 Kauniit nimet teidän pojilla kyllä! Mä oon kans semmonen et tykkään tosi monista ja monenlaisista nimistä enkä yleensä inhoa kyllä mitään nimeä (ehkä joku Yrjö tms :D) Ihanaa mäkin odotan kyllä että päästäis sinne 37+ viikolle ja sit pääsisi jo viettämään ristiäisiä<3 Mukavaa kevättä teilel!

 25. Mintue sanoo:

  Mä veikkaisin, että tytölle tulisi toiseksi tai kolmanneksi sun äitisi nimi. Tai sitten jokin sun nimistä. Tai sit jokin muu sun tai Oton suvussa kulkevista nimistä. Etunimeä on hankalampi arvata, mutta se saattaisi olla jokin sellainen, mikä rimmaa Tiaran kanssa, kuten just Diana. Tai sit se on jokin ihan erilainen ihan erilaisin kirjaimin! 😀

  Tai sit synnärillä tulee ylläri: teille syntyykin poika ja sen nimeksi tulee Otto junior! 😛

 26. Minnis sanoo:

  Mä oon niin sata varma et siitä tytöstä tulee Fiona, Freija (miten kirjotetaankaan) tai joku F alkava! Mut koko ajan oon jo ajatellukki et kirjottelet sit vuoden päästä täällä kun Tiara ja Fiona leikki sitä ja tota :D!

  Mä oon päättänyt et sit ku saan lapsen (sen ois siis parempi olla tyttö ku oon jo nimen valinnu) ni siitä tulee Olivia, sano mies mitä tahansa :D!! Olivia on ollu mulla niin kauan mielessä, varmaa 10vuotiaasta lähtien päätin! 😀 Oon jo sanonu äidille ja kaikille muillekki et jos joskus tytön saan ni siitä tulee Olivia :D! Toisia nimiä on sitten varalla: Josefiina ja Celicia ! Oi voi<3 pitääkin etsiä mies jotta saa vauvoja :D<3

  • Iina sanoo:

   Hahah Fiona ja Freja on kyl ihania nimiä :))!!

   Olivia on kans kiva, mun serkun yks nimistä on Olivia ja oon aina tykänny siitä nimestä :)! Hahah meillä oli pojannimi valmiina tälle tulokkaalle mut hän päättikin sit olla tyttö ;D Mutta ihania nimiä niitä on kyllä molemmille sukupuolille ja sitten on vielä kaikki neutraalit nimetkin! 🙂 Hihih onnea isäehdokkaan metsästykseen ;D!

 27. Nimetön sanoo:

  Bea, Beata jonkun tommosen nimen muistaisin jostain :p

 28. Martsa sanoo:

  Kruunu?
  No ei vaine, anteeksi, oli pakko 😀 Mä veikkaan että Olivia.

  • Iina sanoo:

   Toi Kruunu -läppä on kyllä aika läpikäyty mun mielestä jo sillon kun Tiara nimensä sai 😀 About yhtä hauskaa kun se jos menisin kysymään Merin äidiltä että tuleeko hänen toisen tyttärensä nimeksi Järvi, eli ei yhtään hauskaa :—————D

   Olivia on kyllä kaunis nimi 🙂

   • Nimetön sanoo:

    Eh, otitkohan sä Iina vähän liian vakavasti tuon heito nyt? En usko että tuo edellinen kommentoija mitään pahaa tosiaan tarkotti. 😀 Eikä ehkä tiennyt, että oot kuullu tuota (harmitonta) läppää ihan riittämiin jo… Hmm.

 29. sini sanoo:

  Mikä olikaan Tiaran koko nimi? Entä sinun ja äitisi? 🙂

  Minäkin luulen että kakkosesta tulee Frida! Kerro edes eka kirjain 😉

 30. Noora sanoo:

  Frida ois kyllä ihana nimi! 🙂 mutta en mä osaa arvailla näitä nimijuttuja yhtään, varmasti tulee pienelle kuitenkin ihan huippu nimi!

 31. vip sanoo:

  Mulla on kaksostytöt, jotka kastetaan viikon kuluttua Jade Sofia ja Ellen Amanda 🙂 Aiivan ihanat nimet mielestäni! 🙂
  Mitä vain päätättekin beibin nimeksi, niin eiköhän siitä kiva tule! Tipallakin ihanan omaperäinen ja uniikki nimi! 🙂

 32. Nimetön sanoo:

  Taika, Taina, Tilda, Tessa.. vaikeeta arvuutella, kerro edes alkukirjain… 😀 veikkaisin kuitenkin ettei oo mikään perus Maria/Ella/Ilona tyylinen.

 33. Tyyne sanoo:

  Jos nimi olis esim Aurora, niin olisivat prinsessoihin liittyviä molemmat. Mut mitä muuta voisin veikata… Eka kirjain voisi ”auttaa”. Sanotaan nyt vaikka Isla, Saga tai Taiga (Taika voisi olla liian ”tavallinen).;D

  • Iina sanoo:

   Oi kauniita nimiehdotuksia :)!! Se on musta hauskaa kun kaikki muut aina ajattelee tuota prinsessapuolta Tiaran nimessä, ja mulle taas se ei ole ollenkaan olennainen itselle enkä koskaan muista että Tiara-sana edes liittyy prinsessoihin :D!

   • Tyyne sanoo:

    Voi varmaan johtua siitä, että ainakin minä koin tiarat tärkeimmiksi prinsessaan liittyviksi asioiksi eli prinsessa=tiarapäinen tyttö. Assosiaatio on vieläkin voimakas. Tosin minulla oli aikoinani tosi paha prinsessa vaihe, joten helpommalla päässeet ajattelevat toki eritavalla koko prinsessoista (oletan nyt että kuulut niihin).:)

    Mutta tosiaan: onnellisia ja kivuttomia viimeisiä viikkoja odotuksessanne koko perheelle.:)

 34. Jarno sanoo:

  Voi ei! Nimiasiaa… hmmm…
  Muistan sillon, kun näytit matkalla junassa Ouluun eri nimivaihtoehtoja sun puhelimen sovelluksesta. EN MUISTA YHTÄÄN niitä.

  Mut arvelen, että tämäkään nimi ei ole tyypillinen Anna, Hanna yms mikään ns normaali suomalainen nimi! 😀 Odotan innolla.

 35. Taru sanoo:

  Mistä noita söpöjä tähti toppahaalareita oikein saa? 🙂

  • Iina sanoo:

   Molo Kids on merkki, en tiedä mistä saa enää kun kuitenkin nyt on jo vk-kausi tulossa eli talvikamppeista varmaan vain hajakokoja valitettavasti jäljellä, mutta meidän oma on Babyshopista! :))

 36. mimmu sanoo:

  voi miten suloinen pieni perhe te ootte<3 niiiiin ihania! ja toi tipan haalari on ihanan pirtee 🙂
  vaikee kyllä veikata nimeä hmmm….mut ööö tea, tuuli, tinka, tilda tai tytti? 😀

 37. Inga sanoo:

  Veikkaan nimeks Alessaa (mielestäni kiva nimi, vaikka ei kyllä Tiaran kanssa ehkä parhaiten sovi), Lauraa tai Auro(o)raa. 🙂 Ei kyllä ole mitään aavistusta mikä tytsyn nimeks tulee… 😉 Kun katon teidän kuvia, ajattelen että ei onnellisempaa perhettä kuin te voisi olla!! <3 <3

 38. Nimetön sanoo:

  Merkkaako toi kommentin alussa oleva kuvio aina tiettyä ip-osoitetta :o? Ihana blogi sulla :). Onnellista loppuodotusta!

 39. ssss sanoo:

  Isa, Frida, Rebekka, Minea..

 40. Katri sanoo:

  Veikkaan monien muiden tavoin, että tulevan pikkuisen nimi ei ole mikään ns. massanimi. Se voisi olla esimerkiksi Sienna (Sierraa meinasin ensin ehdottaa, mutta on kovin samanlainen lausua kuin Tiara) tai sitten monien ehdottama Taika.

 41. Nimetön sanoo:

  onko toi takki hennesistä vai mistä? tosi kiva 🙂 meijän piti antaa pojalle nimeksi veeti verneri mutta rinsessa ku tulee ni vetää aika hankalaks, jotenki tuntuu et tytölle on niiin paljon vaikeempi keksiä nimeä.. 😀

  • Iina sanoo:

   Gina Tricotista on mun takkini, kiitoksia! Se on sopivan tilava mun jättiläispötsille :D! Ja meillä oli kans pojalle nimi valmiina mut sit tulokas onkin tytsy ;D Mut tytöille on kyllä niiiiiiiin ihania nimiä olemassa että varmasti löydätte just teidän neidille sopivan :)!

 42. Jannica sanoo:

  Joku kommentoijista ehdotti Taikaa.

  Aika tosi hyvä nimi! Niin suomalainen mutta kaunis!

 43. nnoora sanoo:

  Veikkaisin että nimestä tulee yhtä uniikki kuin mitä Tiara on!
  Hmm.. olisikohan Taika, Diana, Adessa 🙂
  Anna vihjeeksi edes alkukirjain, niin innolla odotan että saadaan tietää pienen nimi!
  Ootte kyllä ihana perhe, teistä kaikista hehkuu onnellisuutta ja se, kuinka paljon oikeasti rakastatte toisianne ja nautitte elämästä täysillä ♥ tässähän tulee ihan kateelliseksi…
  Itse olen myös miettinyt valmiiksi lapsilleni koko nimet (haluan max.3 lasta) 😀 onneksi mieheni on hyvillä mielin vastaanottanut mun vaihtoehdot.
  jos saamme poikia haluan Aleksin, Benjamin tai Eemilin. ja jos tulee tyttöjä niin nimeksi Aleksandra, Olivia tai Lidia 🙂

 44. nisan sanoo:

  Taika, Victoria, Frida,Felicia tai joku muu erikoinen nimi

 45. H.L ja Finsku sanoo:

  Tiara ja Taimi, Tinja, Telma. Jostain syystä mieleen tuli myös Jessica. 🙂

 46. Mila sanoo:

  Taika, Stella, Viola, Neela, Aava, Tinka, Amelia, Aurora.. 🙂

 47. Mimmi sanoo:

  Onpa kivoja kuvia, ja onpa hyvän värinen ulkoilupuku Tiaralla, ei pääse lapsi eksymään kun näkyy varmaan kilometrien päähän tuossa asussa 😀

  <3

 48. iiks sanoo:

  kerroppas että onko nimi mahdollisesti jo mainittu näissä ehdotuksissa 😉 en malta jännätä sinne kesäkuuhun asti!!

 49. Nea sanoo:

  Meiltä löytyy Louna Ellen Eufemia, Inari Aava Alessia.
  En kyllä keksi yhtään mikä tein neitin nimeks vois tulla. 😀

 50. IHANA väri tos verkkaripuvus =)

 51. Kirppu sanoo:

  Joku Ariana/Arianna/Rianna, Leanna, Lumilla/Lumina, Malisa, Safiira, Viola, jotain tuollaisia tulee mieleen jostain syystä 😀 eli ei ihan mikään tavallinen vaan joku erikoisemman tyylinen. Arianna olis ihana nimi 😉

  En osannu mitään järkevämpää veikkailla, mut onnea ja tsemppiä paljon teille!

 52. Bery sanoo:

  Apua, ihania nimiä on jo ehdotettu! Mun ehdotukset/veikkaukset on Odessa, Minea, Mandi, Aida ja Osea. Varmasti tulee hyvä nimi pikkusiskoprinsessallekin 🙂 Ootte niiin ihana perhe ja oon seurannu sun blogia melkeen alusta asti. Joka päivä tuun kattomaan ootko postannu ja onneks postaat niin usein. Päivän piristys aina ku tulee lukemaan sun postauksia 🙂 Jatka samaan malliin!! <3

 53. st. brigitten sanoo:

  Hmm mitähän mä veikkaisin… Alivia/Olivia, Viola, Tuulia, Timna… 🙂

  Mistä Tiaran sydänpipo on? 🙂

 54. Johanna sanoo:

  Hmm, aika moni olikin vissiin jo veikannut Taikaa… myös Kiara ja Tinka sopis Tiaran kanssa hyvin. Jotenkin on sellainen tunne kuitenkin että toisen lapsen nimi on sellainen joka ei ”soinnu yhteen” Tiaran nimen kanssa. Nyt ei kuitenkaan päähän putkahda kun nuo jo ehdottamani… tai ehkä pikku prinsessa saa jonkin ihana prinsessanimen, kuten vaikka Adalmiina tai Ariel!

  Meillä asustelee täällä pikkuinen prissi, Kaspian pian 2v. Prinsessanimiä on paljon tullut pohdittua tässä kun ei tulevaapikkusiskoa voi ilman ”kuninkaallista” nimeä jättää! Suosikkeja tällä hetkellä ovat Aurora, Astrid ja Arianna. Kuukauden verran vielä pitäisi ainakin jaksaa ootella niin nähdään miltä tyttönen näyttää, ehkä sitä sitten osaa päättää mikä nimistä on sopivin!

 55. S sanoo:

  Mä en uskalla arvailla mitään tiettyä nimeä, koska todennäköisesti menisi väärin 😀
  En kuitenkaan usko, että nimi on esim. paljon ehdotettu Taika, koska omasta mielestäni se on jotenkin eri henkinen kuin Tiara. Se on myös aika yleinen nykyään.
  En myöskään usko, että valitsette T:llä alkavan nimen, ettekä varmaan ainakaan liikaa Tiaran kanssa rimmaavaa nimeä kuten Kiara (niin ihana nimi kuin onkin:).
  Veikkaisin, että koko nimi muodostuu samalla tyylillä kuin Tiaran nimi. Ensimmäinen nimi joku kaunis ja melko harvinainen, mutta sointuu Tiaran kanssa hyvin. Toinen nimi varmaan lyhyempi ja ehkä sillä joku merkitys johonkin sukulaiseen/läheiseen ihmiseen? Ja kolmas nimi vähän pidempi. Ja kokonaisuutena nimen kaunis sointi tärkeä. Heh, tulipas pohdintoja:) Mutta jokatapauksessa innolla odotan mikä uudelle neidille tulee nimeksi!

  Mä oon pitkään lueskellut sun blogia ja on ehdottomasti mun suosikki kaikista mitä luen. Mulla itselläni on 2,5v ja 11kk tytöt ja kolmas lapsi syntyy syksyllä. Kirjoitat virkistävän monipuolisesti. Sun tekstit on hyvin kirjoitettuja niin äidinkielellisesti kuin sisällöllisestikin ja silti kevyitä lukea. Et kirjoita pelkästään vauva- tai muotijuttuja, vaan tasaisesti monenlaisista asioista. Vaikutat äärimmäisen tasapainoiselta ja kypsältä ihmiseltä ja tuntuu että sun arvot kohtaa paljon niitä arvoja joita mä noudatan elämässä. Ja pisteet sulle siitä miten jaksat kirjoittaa tätä blogia ja vielä niin positiivisella asenteella. Itse joskus harkitsin blogin perustamista, mutta en sitten uskaltanut. Varmasti tuossa hommassa saa osakseen hirveän määrän turhaa arvostelua ja epäkypsää käytöstä. Mutta hienosti oot jaksanut ala-arvoisten kommenttien yli.

  Kaikkea hyvää teidän perheelle ja jaksamista loppuodotukseen! 🙂

 56. Laura sanoo:

  Rianna/Kianna, Elliida tai Lumia? Noita harkittiin ite meidän tytölle 😀

  Nimeksi tuli kuitenkin Viola Inna Adele 🙂

 57. aino sanoo:

  Mistä teillä tulee Tiara nimi? Oot varmaankin joskus valottanut mutta oon ihan hetki sitten alkanut lukemaan blogiasi 🙂
  Henk. Koht. en ymmärrä miksi lapsille jotka ovat täysin suomalaisia annetaan nimeksi joku väänös tai ulkomaalainen nimi?! Kummityttöni joka on 3 vee ei osaa sanoa kavereiden nimiä tarhassa juuri niiden erikoisuuden takia eivätkä lapset usein itsekkään!
  On ollu ihana huomata muskari ryhmässä missä meillä on oman vilman lisäksi esim. Paavo, martta, johannes, oskari, ilona, ym.
  Jokainen omalla tyylillä 🙂 mutta olis kiva tietää miks te päädyitte erikoisempaa nimeen? Ja toivottavasti syy ei ole minkä aina kuulee ” kansainvälinen nimi, niin on helppoa ulkomailla”
  Ihastuttava tyttö teillä 🙂

 58. Janica sanoo:

  Minä en ala nimeä veikkaamaan, epäilen, että se on joku uniikimpi niinkuin Tiarakin 🙂

  Meillä on eka (ja ehkä toka) nimi seuraavalla, salassa sitä on pidetty kanssa, koska muuten nimiäisten pitäminen olisi ihan turhaa.

  Täällä rv 31 ja kamalia liitoskipuja ja supisteluja, kirjoituksesi kuulostaa niin tutulle.
  Tsemppiä!

 59. A sanoo:

  Voi kun noi kuvat otosta ja tiarasta on suloisia, tulee ihan tippa linssii :’)

  Mut siis mä oonkin miettinyt välillä, että mikä teijän toisesta pienokaisesta tulisikaan (outoa, että miettii vieraitten ihmisten asioita xd sun blogis vaan on niin iso osa mun päivittäisii rutiinei, aina pakko käydä lueskelemassa:D) ja, koska Tiaran nimi on niin ihanan uniikki, varmasti toisellekaan ei tule mitään joka tytön nimeä. Jotenkin oon aatellu, et toinen tulis olemaan Liana, Milana, Diana, Fiona, Selina, Leina, Leona tai Klara.
  Toi Liana tuli ihan ekana mieleen, kun ilmoitit odottavasi toista tyttöä. Diana taas olisi jotenkin niin prinsessa nimi niinkuin Tiarakin ja Klarakin tosi ylhäinen nimi musta 🙂 Noi muut vaan on mun mielestä suloisia nimiä ja melko uniikkeja.

  Voisin kanssa kuvitella, että yksi nimistä tulee Tiaran tapaan olemaan nimi jomman kumman suvusta. Eikös Tiaran toinen nimi Teija ole Oton äidin nimi?:)

  Olen aivan varma, että teidän tyttönne nimi tulee olemaan kaunis, omalaatuinen ja erityinen ! Btw tämän blogin innoittamana itsekin olen alkanut pitämään erikoisemmista nimistä. Siis eihän lapset mun elämässä ole vielä pitkään aikaan oleellinen asia, mutta jotenkin ennen, kun tykkäsin vain niistä muotinimistä, niin nykyään sytyttää yhä enemmän erikoisemmat ja omaperäisemmät nimet. Jotenkin ns. tavisnimetkin ovat kivempia, jos niitä vähän muokkailee :p

  Ootteko muuten ajatellut, että ENTÄ JOS sieltä tulisikin poika tytön sijaan, tyttölupauksests huolimatta?:) miten reagoisitte tähän ?
  Ootteko muuten miettineet, haluatteko lisää lapsia Tiaran ja uuden tulokkaan lisäksi?:)

  Ps. Super ihana blogi ja ootte kyllä niin kaunis perhe, ihan kateellinen olen 🙂

  • A sanoo:

   Ainiin, itte on hirveesti mieltynyt nimiin, jotka tarkoittaa jotain. Esim. Vivi Nella Ria on italiaksi elää ilmassa tai jotain vastaavaa. Se on siis myös biisi, josta tykkään tosi paljon, erilaisella kirjoitusasulla kuitenkin. Ja toinen mistä tykkään on Mia Bella Rosa. Eli minun kaunis ruusu italiaksi 🙂 olen vain mieltynyt näihin italialaisen poikaystäväni takia :p

   Jos kaksi tyttöä, joskus tulen saamaan niin Selina ja Sienna tulevat olemaan aika vahvoja nimiehdokkaita, olettaen, että mies tulee ne hyväksymään ;D

 60. Jensku sanoo:

  Veikkaan Fiona Anne Elisabet(h)iä ja Liana Maria Elisaa, tai jotenkin noin ;D

 61. ac sanoo:

  Mä oon myös ihan hullaantunut meidän lasten nimistä ja kieltämättä harmittaa usein kun en voi hehkuttaa niitä blogissa 😀 Måndelssonin oikea etunimi keksittiin yhdessä isin kanssa, itse olisin tykännyt mm. Joel nimestä, mutta meilläkin toi isi on niin kranttu nimien suhteen! Nyt oon kyllä tyytyväinen ettei måndelssonista tullut Joelia, nykyinen on paljon kivempi ja lausutaan samalla tavalla suomeksi ja ruotsiksi 🙂 Muut nimet tulee suvusta, toisena nimenä Isin edesmenneen isän nimi ja kolmantena mun isän puolella toistuva nimi, sattumalta sointuvatkin kivasti yhteen 🙂 Tälle toiselle tulee myös nimet suvusta, etunimi on vaan yhdestä nimestä pieni väännös, sen enempää en voi oikein paljastaa ettei sukupuoli paljastu 😀 Toinen nimi oltiin päätetty jo aikoja sitten ja myöhemmin nimipäiviä tutkiessa huomasin että sen nimen nimpparipäivä osuu sille päivälle kun Nipa luultavasti sai alkunsa :DD Siinä meni pikkasen kylmät väreet, miten voi sattua niin? 😀

  Mä veikkaan kyllä myös jotain sellasta nimeä mikä on tyyliin Felicia tai Minea tms.. 🙂

 62. Nimetön sanoo:

  Mä veikkaan nimiä Aria/Ariana/Arianna tai Kiana/Kianna/Rianna jne. tyyliset nimet sopis Tiaran siskolle 🙂 Ite olen jo päättänyt että jos joskus saan tytön niin ensimmäiseksi nimeksi tulee Ariana 🙂 Siinä vaiheessa tietenkin jos miehen sukunimi on joku Virtanen tms. tosi yleinen niin lapsi saa sitten mun sukunimen joka sopii paremmin erikoisempiin etunimiin 😀

 63. Nimetön sanoo:

  Monet arvailee Taikaa. Ei siinä mitään, hieno nimi mut ittee vähän naurattaa ku meijän koiran nimi on Taika. En osaa ihmisellä ajatella enää nimenä sitä:p

 64. A sanoo:

  Voisikohan on olla Beata tai Viola 😀 Kuitenkin kaunis nimi tulee teidän uudelle neidille 🙂

 65. Jenni sanoo:

  Veikkaisin Vanessaa 🙂

 66. Kolmen likan äiti sanoo:

  Meijän tytöt on Nadja Felicia Auroora, Elena Cecilia Amanda ja Brita Darja Alexandra 🙂 Mieheni äiti on venäläinen ja isä ruotsalainen ja itse olen puoliksi venäläinen, joten nimet tulee niin läheltä kuin kaukaakin suvusta 😉 Brita-nimi on vain itselleni todella tärkeä vaikka sitä suvusta ei taidakkaan löytyä ;D mutta itse olen tällä hetkellä rv 28+5 ja neljättä tyttöä odotan 😀 etunimeksi varmaankin tulee Neela… Muita nimiä ei vielä olla päätetty 🙂 Mutta ihanaa loppuraskautta sinulle!! Olet todella kaunis!! 🙂

 67. Anna sanoo:

  Taiga tai tiuku. Vahvasti veikkaan että nimi alkaa t:llä ja on viisikirjaiminen. Lisäksi nimi on varmaan harvinainen/uusi ja merkitsee jotain.

 68. Laura sanoo:

  Mun veikkaus on Taika Tuulia Aleksandra 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.