Lindex -uutuuksia tutkimassa

01.03.2013

Mä en kovin montaa kertaa ole erilaisiin pr-tilaisuuksiin tässä kevään aikana päässyt paikalle kun olen ollut vuodelevossa ja milloin flunssassa tai mitä tahansa, mutta nyt kerrankin pääsin paikalle Polhem PR Finlandin hulppeisiin tiloihin Esplanadille kun Lindex esitteli kevään vaateuutuuksiaan. Tietenkin ollaan koko alkuviikko Tiaran kanssa kärsitty flunssasta mutta onneksi olo helpotti sen verran että uskalsin liikkua tänään. Paikalla oli mun lisäkseni kattava joukko ihania bloggaajia, myös kaksi maailman parasta KIDEkollegaani Anna ja Anniina sekä herkullista vadelmalimonadia ja cake popseja, nam! Oli ihana nähdä kavereita pitkästä aikaa ja tutustua samalla pirtsakan keväisiin vaateuutuuksiin.

Ensimmäisenä oli vuorossa lastenvaatteiden esittelyä ja mä kyllä niin tykästyin siihen ihanan iloiseen väriloistoon! Täytyy sanoa että viikon 12 jälkeen Lindexeihin kautta maan ilmestyvät kevään Littlephant -vaatteet ovat niin suloisia että syön vaikka mun kaikki kengät jos meille ei yhtään kappaletta niistä ihanuuksista päädy neitien vaatekaappiin! Kirkkaat värit on aina kesää kohden enemmän se mun juttu, niin tänäkin vuonna ja siksi mä tykästyin enemmän juurikin Littlephanteihin kuin vintage-tyylisiin hempeisiin mekkoihin ja leggingseihin.

Naistenvaatteista rakastuin eniten raikkaisiin raitakuosisiin neuleisiin ja ihaniin mekkoihin, mutta en uskalla vielä edes haaveilla niistä ennen kuin tiedän missä mitoissa sitä kesällä ollaankaan. Tuntuu nimittäin että näin loppua kohden sitä paisuu kuin pullataikina! Onneksi myös asustevalikoiman ihanat niittisandaalit ja näyttävät korut menevät millaisen kropan omistajalle tahansa joten niitä katselinkin erityisen innoissani.  Mua vähän naurattaa tämä mun raitainnostukseni, pitkään kun olin niin raitakuosia vastaan mutta nykyään haalin sitä lasten vaatteiden lisäksi jo sisustukseenkin roppakaupalla (tästä lisää ensi viikolla), ja varmaan siis pian myös omaan kaappiinkin.

IMG_5576 IMG_5583 IMG_5585 IMG_5589 IMG_5596 IMG_5601 IMG_5615 iina11 iina22 iina33Osa kuvista lainattu Annalta!

Reippaan tunnin seurustelun jälkeen mun selkä alkoi sanoa sopimuksen irti ja supistukset muuttumaan sen verran tiheneviksi että koin järkevämmäksi alkaa siirtyä pikkuhiljaa kotia kohti. Mukaani nappasin Anniinan ja Iliaksen joka kovasti ikävöi Tiaraa ja mentiin kauppakeskus Galleria Esplanadiin jossa mun äiti ja Tiara jo odottelivatkin. Tiara ja Ilias innoissaan vaihtoivat muutaman sanasen ja napattiinpa me muutama kuvakin ennen kun lähdettiin! Kiitoksia vielä seurasta ihanat!

IMG_5638 IMG_5648Nyt on pakko mennä nukkumaan kun kotimatkalla tullut migreeni alkaa taas painaa päälle pikkuhiljaa, mutta huomenna olisi vuorossa vähän viimeaikaisten vaateostosten esittelyä. Tänään kerkesin ennen Lindex-tilaisuuteen lähtöä vielä klikkailla Mini Rodinin Bon Voyagen tänään ilmestyneestä pt. 2:sta pari ihanuutta ostoskoriin ja nyt odottelen pakettia into piukassa! Mutta siis huomiseen ja ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille jo näin etukäteen <3

Löytyykö mun lukijoista yhtään Camilla Lundstenin Littlephant -mallistoon hurahtanutta? Epäilen vahvasti etten ole ainoa ;)!


10 Responses to “Lindex -uutuuksia tutkimassa”

 1. Carata sanoo:

  Mä tykkään tosi paljon oikeastaan melkein kaikista Lindexin vaatteista. Ne on osa ainakin tosi laadukkaita ja kestää hyvin pesua. Ainakin siis vauvan vaatteet. Ja on noi omatkin kestäneet. Littlephant tuotteita meiltäkin löytyy, koska onhan ne ihania :) Niiden yksien housujenkin avulla tyttö tais kiinnostua varpaista ja ylipäätään jaloistaan.
  Kappahallinkin Newbie on kyllä yksi meidän perheen lmppareista. Jos lasten vaatteista puhutaan. Laadukkaita nekin :)

  Ja taas kerran, kuvissa ihana massu. Osaat kyllä pukeutuessas sitä jotenkin vielä pitää esillä nätisti. Et koita peitellä vaatteilla, vaan näytät onneliselta ja etenkin ylpeältä :) ..eikä siis pahalla tapaa ylpeältä :)

  • Iina sanoo:

   Joo siis mä oon kans huomannut että ne ovat mukavan laadukkaita, meillä on paljon jopa kirppariltakin ostettuja Lindexin vaatteita, joissa ei ole edelleenkään pesunukkaa vaikka ovat olleet Tiaraakin ennen käytössä jo ties kuinka monella :D Ja voi miten ihana toi että teidän neiti kiinnostui varpaistaan Littlephantin housujen ansiosta :) Kappahlin Newbiet on meilläkin suosikkeja! :)

   Kiitos ihan hurjan paljon, mulle tuli tosi hyvä mieli sun sanoista :) Mukavaa viikonloppua sinne!

 2. Jossu sanoo:

  Onhan nuo ihania lillephantit ja itseasiassa suurin osa Lindexin vauvapuolen valikoimasta muutenkin… Mutta eipä ole menneet meidän pitkäraajaisella ja leveäharteiselle pojalle päälle 86 koon vaatteet enää reiluun vuoteen. Nyt pojalla ikää 2v1kk ja mennään jo koossa 98/104. Lindexin poikien osaston ”pikkuaikuis” vaatteet ei vaan iske meihin ollenkaan… :/ En tykkää että pojan paidoissa lukee ”california beach club” tai jotain vastaavaa. Eikä nappaa cars-kuosit, eikä hämähäkkimiehet. Po.pista tulee lähinnä nykyään ostettua pojan vaatteet, sieltä saa lapsekasta, värikästä ja kivoilla kuvilla. Mielellään ostaisin muualtakin, popin vaatteet kun ovat aika suolaisen hintaisia…

  • Iina sanoo:

   Mä oon aivan samaa mieltä että niitä sais olla isommassakin koossa, mäkin kun nykyään ostan Tiaralle jo kokoa 92 :) Mut onneksi sentään meille tulee toi toinen pieni joka voi niitä vielä käyttää :D Ja tämän kevään uuutuuksissa oli myös isommissa kokonumeroissa mun mielestä pirteää ja lapsekastakin raitaa/muuta kuviota eikä niin paljoa niitä piirroshahmoja ja stereotyyppisiä juttuja. Muhunkaan ei mitkään pikkuaikuisten vaatteet iske nimittäin :D Ja Po.P kuuluu meilläkin suosikkeihin! :)

 3. Minnis sanoo:

  haha, hassua ku oon siis lukenut sun blogia ihan alusta asti (ja varmaan ajattelet jo et mikä hölösuu olen ku jokaikiseen postaukseen pitää kommentoida XD) mutta nyt kun luin tota sun postausta ja viimisenä kuvassa on sinä ja tipa ni tuli semmonen ihme olo et OIKEESTI TOI TIARA ON SUN LAPSI! kuinka ihanaa :D! se on niin söpö ja tuijottelin tota kuvaa varmaa taas sen 10min ja mietin vaa et sä oot saanut lapsen ja toinenkin vielä tulossa että se on SUN IKIOMA :D voi apua..nyt tää menee jo häiriintyneeks :D mäki niin toivon saavani lapsia, niin paljon niistä tykkään <3 toi ois niin ihana :D<3 mulle kans!

  • Iina sanoo:

   No enkä ihmettele, kiva vaan että jaksat kommentoida :))!! Ja hahah söpö sun kommenttisi :D Tiara tosiaan on mun lapsi, se on ihan tyttö<3 :) Ja varmasti saat säkin omia ihania muksuja joku päivä :))!

 4. Inga sanoo:

  Toi viimenen kuva susta ja Tiarasta on niin ihana! <3 Voi teitä! <3 Mun on pakko kysyä sulta yks kysymys: Osaatko sanoa potkiiko neiti 2 enemmän, kuin Tiara aikoinaan? :)

 5. awww sanoo:

  aivan ihania noi minivaatteet ja erityisesti kuumailmapallot! :’) voimia sulle loppuraskauteen <3

 6. Elena sanoo:

  Oih mitkä kengät! Mistäs olet hankkinut ne? Lähiaikoina löytänyt sun blogis ja tykkään :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.