30+0, kipeänä mutta onnellisena!

25.02.2013

Me tultiin Tiaran kanssa kipeäksi heti kun Oton flunssa alkoi osoittaa laantumisen merkkejä, ei kiva! Eilen mulla oli aamulla jo vähän kurkku kipeänä, mutta Tiara vaikutti ihan hyvävointiselta. Päätettiin tehdä ihan pieni ja superhidas kävelylenkki yhdessä aurinkoisessa ulkoilmassa koska ei niin ihanaa auringonpaistetta voinut heittää ihan hukkaan, mutta sitten kun päästiin kotiin niin ei mennyt kovinkaan kauaa että mulla ja Tiaralla nousi molemmilla kuume. Ei auta kuin toivoa että flunssa menisi äkkiä ohi, Otolla se ei ainakaan onneksi kestänyt muutamaa päivää kauempaa.IMG_5449x IMG_5452x

IMG_5458 IMG_5465 IMG_5467 IMG_5480x IMG_5493x Tämä päivä on kulunut sairastaessa kera kuuman sadepäivän ilo -lempiteen, viltin ja lastenkirjojen parissa. Tiara on ollut sohvaperunana mun kainalossa ja ihmetellyt jatkuvasti kylkeen paukuttavaa masuvauvaa! Masuvauva on ollut tänään muutaman rauhallisemman päivän jälkeen taas hyperaktiivisella tuulella ja heilunut kyllä ihan joka suuntaan. Mulla ei ole mitään hajua onko pikkutyyppi pysynyt raivotarjonnassa vai kääntynyt kenties perätilaan kuten isosiskonsa aikoinaan, sen verran jokapuolelle mua murjotaan tällä hetkellä. Seuraavaan neuvolaan on vielä viikko joten siellä sitten toivottavasti selviää! En mä kyllä viimeksikään sitä tiedostanut kun Tiara oli kääntynyt raivotarjonnasta perätilaan (eikä neuvolatätikään kopeloinnista huolimatta, vaan se selvisi vasta ultratessa äitiyspolilla).. En siis voi olla varma että sitä huomataan tälläkään kertaa ja se vähän kieltämättä jännittää.

Eilen tulikin viikkoja täyteen jo se 30+0 eli ollaan siirrytty onneksi aikalailla turvallisille viikoille. Nyt en enää panikoi joka supistuksesta, alaselkäkivusta tai muusta ihan niin pahasti kuin muutama viikko sitten vaikka tietysti vieläkin vauvan olisi hyvä pysyä masussa kasvamassa ainakin sinne asti kuin Tiarakin aikoinaan. Kerkesin eilen ottaa kauniissa auringonpaisteessa tasaviikkojen kunniaksi muutaman masukuvankin ennen uloslähtöä kun vointi oli vielä  kohtalaisen hyvä.

IMG_5367x IMG_5415xmasuuuuMun olisi nyt parempi pikkuhiljaa parantua tästä, sen verran on tälle viikolle nimittäin puuhaa suunniteltuna ettei olisi oikein aikaa sairastella. Viikko huipentuu mun loppuraskauden liikunnallisimpaan päivään joka pelottaa jo valmiiksi, se kun sisältää mm. Ikea -reissun ja valokuvanäyttelyn avajaiset joihin haluaisin ihan hirveästi päästä! Sitä ennenkin olisi kaikenlaista actionia, mutta niistä lisää myöhemmin kunhan selviää että pääsenkö mä täältä sängynpohjalta minnekään vai en. Sillä aikaa kun mä täällä sairastelen Yogat jalassa niin käykää te klikkaamassa itsenne osallistuneiksi meidän Lupa laittautua -kauneusblogin Sobea -arvontaan *täällä!!* jossa voit voittaa itsellesi ihan omat Yoga-housut valitsemassasi kauden uutuusvärissä!

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille <3


45 Responses to “30+0, kipeänä mutta onnellisena!”

 1. Emmi sanoo:

  Aivan ihana palleromasu <3

 2. anni sanoo:

  hihhi ihania kuvia! <3 paranemisia!
  ps. sun iho näyttäää kadehdittavan hyvältä!

 3. Jonna. sanoo:

  Syntyikö Tiara siis perätila tarjonnassa?
  Itselläni kuopus jouduttiin perätilan vuoksi leikkaamaan kun asento oli vääränlainen alatiesynnytykselle.

  • Iina sanoo:

   Joo Tiara syntyi perätilatarjonnassa, mullekin ensin sanottiin että joudun sektioon mutta sitten kun menin synnyttämään niin sainkin synnyttää alateitse 🙂

 4. essi sanoo:

  Ihana massu ja sinä! Hei muuten, onks sulle tullu ollenkaan raskausarpia?:o

  • Iina sanoo:

   Voi kiitoksia<3 Ei oo tässä raskaudessa tullu viel yhtään (toivottavasti ei tuukaan!!), viimeksihän mulla tuli jenkkikset, pylly ja tissit ihan täyteen niitä mut ne on kaikki vaalentuneet ihan huomaamattomiksi 🙂

 5. Kaisla sanoo:

  oot vaan niin kaunis <3

 6. Linkku sanoo:

  Voi harmi jos ootte kipeänä! ;o Koittakaahan parantua. Onneks Otto voi pitää teistä huolen kunhan vaan kerkiää! 😀

 7. ruusa sanoo:

  Valtava masu! 😀 <3

 8. Tinttu sanoo:

  Ihana massu! Ja sä oot kaunis =)

 9. Milla sanoo:

  Parantukaahan pian!:) Mäkin just nyt aamulla sairastuin ihan kamalaan vatsatautiin:( Ja Ihana postaus taas kerran <3

 10. Marina sanoo:

  Oii, Sä oot niiiiin kaunis!! Ja toi sun vatsa… Niin suuri ja kaunis 🙂 mun ihan omituisen muotonen 😀 mutta niin kaunis olet!! Parantumisia teille!! 🙂

  • Iina sanoo:

   Voi kiitoksia<3 Ja hei ihan varmasti sunkin masu on kaunis eikä mikään omituisen muotoinen, kyllä munkin masu vaihtaa muotoa sitä mukaa kun pikkutyyppi pyöriskelee siellä :D! Mukavaa odotusaikaa sulle 🙂

 11. Inga sanoo:

  Oiiii toi sun masus!! <3 <3 Sää ja Otto (sekä tietenkin myös Tiara) ootte niin ihania kaikki! 🙂

 12. Ninni sanoo:

  Kauniita kuvia! 🙂 Pikaista paranemista teille!

 13. A sanoo:

  sä ihan hehkut! 🙂 ootte niin kaunis perhe ja sun postauksista tulee aina niin hyvä mieli<3

 14. E sanoo:

  Ihana massu, odotan innolla että omakin kasvaisi suurensuureksi. 🙂 Mun blogissa olis sulle kesäinen kuvahaaste!

 15. Anni sanoo:

  Jee, onnea masusta! Pikaista paranemista 🙂

 16. "mummo" sanoo:

  Olisi kovin kiva, jos voisit vastata kaikkiin kommentteihin, myös niihin, jotka tulevat myöhemmin…olen jo useamman kysymyksen jättänyt ja jäänyt vaille vastausta.

  • hohhoij sanoo:

   Ja sellaisessa tilanteessa kannattaisi olla vähän ymmärtäväinen, kun blogin kirjoittaja sattuu olemaan raskaana ja vielä kipeänäkin. Kommentteja varmasti tulee niin paljon, että ei niihin kaikkiin heti jaksa vastailla.

   • "mummo" sanoo:

    Oikein hyvin ymmärrän (itse ollut pari kertaa raskaana ja koko elämäni sairastanut) mutta katsopa, kun paljon minun kysymysteni jälkeen tulleisiin kysymyksiin on kyllä vastattu. Väkisin tulee vaan mieleen, etteivät kommenttini ole vastaamisen arvoisia ja pohdin, ettei ehkä sitten kannata jatkossa kommentoida….

    • Iina sanoo:

     Mielestäni kyllä olen sinunkin kommenttiisi vastannut samalla kun muidenkin, ”mummo” 🙂 Käypä vaikka uudestaan vilkaisemassa!

     • Iina sanoo:

      Itseasiassa nyt tarkistettuani olen vastannut kommenttiisi myös ainakin tässä http://kideblogi.fi/butimahumannotasandwich/2013/02/05/nuorena-vanhemmaksi/#comments postauksessa jo viikkoja sitten, muita laittamiasi kommentteja en edes löytänyt? Joten voisiko vika olla kenties jossakin muualla kuin täällä päässä?

      Ikävää että tulet mua syyttelemään tuolla tavalla.

     • "mummo" sanoo:

      Iina hyvä, olen pitänyt sinua erittäin fiksuna nuorena naisena ja lukenut päivittäin blogiasi. Taitaa sittenkin olla totta tämä paljon puhuttu sukupolvien välinen kuilu. En missään, millään tapaa tarkoittanut mitään ikävää enkä epäystävällistä kommenteillani, vaan olin nimenomaan KIINNOSTUNUT sinun, eri sukupolvea edustavan bloggaajan, mielipiteestä! Enkä voi käsittää että niin väärin ymmärsit kirjoitukseni. Mikä siinä sai sinut käsittämään, että SYYTÄN sinua? En minä tullut syyttelemään, eihän ”olisi oikein kiva, jos vastaisit…” ole syyttelyä? Odottelin vaan niin kiihkeästi vastausta, ja kiva, että olet sen nyt käynyt jättämässä. Siitäkin vastauksesta totean, että olen tullut täysin väärinymmärretyksi. Niinkuin sanoin, kysyin vilpittömästi ja vain kiinnostuksesta. Siinä ei ole kokonaisuudessaan ollut mitään, minkä olisin tarkoittanut sinulle loukkaukseksi. Me, vanhemman polven kasvattajat olemme vaan ilmeisesti joutuneet elämään niin erilaisten asioiden kanssa, että emme ehkä sitten enää ymmärrä teitä nuorempia – tai te meitä. Ja sen toisen vastausta vaille jääneen kysymyksen olenkin jättänyt toisella nimimerkillä, mutta olkoon…. Pyydän anteeksi ja poistun listalta! ps. kovasti jään kyllä miettimään (pala kurkussa) että mitä tein väärin…?

  • Inga sanoo:

   Iina vastaa kommentteihin mielestäni hyvin. 🙂 Uutta postausta ei ole tullut, joten luulen että hän ei varmasti erikseen käy kommentteihin vastaamassa joka kerta.

 17. Minka sanoo:

  Hauska mahanen 😀 Me käytiin eilen siinä alkuraskauden myöhästyneessä varhaisultrassa?! En tarvinnut niskaturvotustietoja eli tämä oli se siitä seuraava mahan päältä. Onneksi pääsimme Tampereen terveystaloon! Saimme taas kuvia niinku Leostakin, Arielista oltiin Vammalassa ja se oli kyllä niin ikävä kokemus :/
  Kaikki oli hyvin ja viikkoja on nyt 16 🙂 Eli perässä tullaan. Ihana aurinko moikkaa meitäkin täällä päin Suomea 🙂

 18. Ihmettelijä sanoo:

  Miksi minusta näyttää siltä että silmäsi ovat todella kaukana toisistaan? :O

 19. essi sanoo:

  WAU IINA! Tuo toka kuva on aivan ihana! :—–)

 20. ärrä sanoo:

  Wow! Mahtava masu noin pieneen kroppaan! Onnea tulevasta pikkusesta, vauvat ja lapset on ihania <3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.