Vastauspostaus osa 3

26.03.2013

Mulla on vähän venähtänyt tämä vastailu, mutta nyt sain vihdoinkin kolmannen osan kysymyksistä vastailtua kun löytyi sopivasti aikaa! Tässä osassa käsittelen mun tyyliä sekä kavereita ja vapaa-aikaa. Viimeisen osan toteutan videolle ja sen aiheena on ”minä & mun luonne”. Mä teen videon mahdollisimman pian, tämän viikon aikana joka tapauksessa.

Tyyli

Käytkö koskaan kirpputoreilla? Käyn joskus ainakin lastenvaatekirppiksillä, mutta itselleni tunnun harvemmin löytävän kirpparilta mitään vaikka haluaisinkin.

Suositko mielummin kaikkeee minirodinii , ja polarn o pyretiii vaiko hm,lindex ja seppälä vaatteita? Mulla on tosi sekalainen vaatemaku lastenvaatteissa, mä en oo kovinkaan merkkiuskollinen vaan valitsen enemmänkin hyväksi havaittua ja omasta mielestäni hyvännäköistä, oli merkki tai liike mikä hyvänsä.

Mistä ostat itelles vaatteet? Siinäpä vasta loistava kysymys johon mulla ei tällä hetkellä ole vastausta! Mä oon niin  pihalla oman tyylini kanssa taas vaihteeksi 9kk mammavaatteita käytettyäni, että mun pitää tätä asiaa pohtia ihan ajan kanssa ja ajattelinkin tehdä postauksen oman tyylini etsinnästä tässä lähiaikoina kunhan pukeutumisjutut taas ajankohtaistuvat.

Mistä asiasta tykkäät eniten sun ulkonäössä ja mistä vähiten? Eniten tykkään mun pitkistä ja hoikista jaloista (tai siis hoikista ennen tätä raskautta) ja vähiten varmaankin mun epätasaisesta ihonsävystä kasvoissa ja tummista silmänalusista.

Jos saisit käyttää vain yhtä meikkiä, minkä valitsisit? Mineraalimeikkipuuterin, koska mulla on ripsienpidennykset niin silmät tulee jo muutenkin esille!

Ripsipidennykset vs. Rakennekynnet? Miksi? Ripsipidennykset koska ne on paljon käytännöllisemmät pikkulapsiarjessa koska sen sijaan että ne vaikeuttaisivat esim. vaipanvaihtoa tai vauvan pukemista niin ne säästävät aikaa meikatessa. Mutta on mulla kyllä rakennekynsiäkin kova ikävä ja laitan ne varmaan takaisin jossain vaiheessa, eivät ne niin hankalat kuitenkaan ole.

Onko sulla jotain suosikkikynsilakkamerkkiä? Eipä oikeastaan, oon ihan surkean huono muistamaan lakata kynsiä! Saa suositella!

Jos saisit valita viisi vaatetta joilla sun pitäisi pärjätä kuukausi, mitkä valitsisit? Olettaen että en olisi raskaana niin varmaankin musta perus bleiseri, lempparifarkut, hienompi pusero esim. jokin vaalea silkkipaita, valkoinen perustoppi ja tyylikäs kynähame. Viisi vaatetta kuukaudeksi on hurjan vähän, kymmenen vaatetta ois parempi :D!

Kengänkoko? 36-37 riippuen merkistä ja mallista

Pituus? 167cm

Kui usei ostat itelles uusii vaatteita? Normaaliolosuhteissa ehkä kerran-pari kuussa, tai aina jos löydän jotain kivaa, mutta näin raskaanaollessa tosi harvoin. Alussa ostin enemmän ja nyt lopussa oon luovuttanut ja odotan vain sitä että saan oman kropan takaisin!

Mistä tyylisi koostuu? Sen kuin tietäisi! Tulevaisuudessa toivon mukaan laadukkaista perusvaatteista joihin yhdistelen sitten asusteita ja yksityiskohtia sesongin mukaan. Mutta tästäkin voisin enemmän kirjoittaa siinä tyylipostauksessa, kysymys on nimittäin todella mielenkiintoinen ja haluan pohtia asiaa!

miten sinä pysyt niin laihana? Mä en tiedä, en voi vedota liikunnallisuuteen tai siihen että söisin vähän koska oikeasti syön kuin hevonen. Kai se on ihan aineenvaihdunnasta ja geeneistä kiinni. Ruokavaliokaan ei ole vaikuttanut, sama kroppa mulla on ollut niin opiskeluaikojen hamppari/limu/valmisruoka/biletys -elämäntavoilla kuin terveellisellä ja säännölliselläkin ruokavaliolla. Mutta raskauden jälkeen ajattelin pikkuhiljaa alkaa liikkumaan enemmän koska haluan kohottaa mun kuntoa ja yritän muistaa ylläpitää tätä terveellistä ruokavaliota raskauden jälkeenkin sen sijaan että unohtaisin kiireessä syödä lämpimän ruuan tms.

Mikä on sun lempiväri? Keltainen, musta, valkoinen, mintunvihreä, beige, harmaa, pinkki, oranssi :D Niitä on aika paljon!

Kuinka usein sheivaat sun sääret/jalat/kädet? :) Tarpeeksi usein, riippuu vähän siitä onko kesä vai talvi ja onko mulla rantapallon kokoinen maha ja 0% kiinnostusta jalkojen karvaisuusasteeseen. Kainalot sensijaan sheivaan joka kerta suihkussa käydessäni, olin raskaana tai en.

Paljon sun paino oli alkuraskaudessa tai ennen sitä ja nyt? Mulle on tullut raskauskiloja tähän mennessä varmaankin n. 15kg (meen huomenna neuvolaan niin toi on vain arvio) mutta sen tarkemmin en painoa enää kirjoita postauksiin koska en koe tarpeelliseksi kuunnella muiden ihmisten arvioita siitä olenko/olenko ollut anorektinen/normaalipainoinen/lihava. Se on tärkeintä että on itse tyytyväinen ja mähän olen.

Etkö sä lihonu tiaran synnytyksen jälkeen ? Samanlaiselta sun kroppa on näyttänyt kokoajan, maha vaa kasvaa, ainaki näin mun mielestä :D Tiarasta mulla tuli raskauden aikana kiloja 18 kappaletta ja ne kaikki lähtivät pois ja sen jälkeen vielä muutama lisääkin, saa nähdä miten tällä kertaa käy palautumisen kanssa. Mua peloteltiin viimeksikin ikuisesta mahalöllöstä ja jämähtävistä kiloista mutta niin ne vain lähtivät kaikki pois ja sain oman litteän masun takaisin, toivottavasti niin käy nytkin.

Kaverit, oma aika ja sosiaaliset suhteet

Ootko enää ollenkaan yhteyksissä ystäviesi kanssa, joita sinulla oli ennen Tiaraa? Oon mä kaikkien tärkeimpien kanssa, monet heistä ovat Tiaran kummejakin ja osa tulee olemaan pikkutyypin kummeja.

Millaisten ihmisten kanssa et tule toimeen? Mä tuun yleensä kaikkien ihmisten kanssa toimeen, mutta ihmisiä joiden kanssa mä en halua olla tekemisissä ovat ilkeät, kaksinaamaiset ja vain omaan napaansa tuijottelevat tyypit. En halua mun ympärilleni sellaisia ihmisiä jotka manipuloivat toisia, puhuvat pahaa selän takana tai eivät ymmärrä vauva-/pikkulapsiarjen asettamia rajoitteita. Mutta sellaistenkin ihmisten kanssa kykenen kyllä tulemaan toimeen jos on jonkin tilanteen vuoksi pakko.

Paras ystäväsi? Ei mulla ole vain yhtä parasta ystävää vaan monta<3

oletko enään deryan kanssa väleissä ? En ole.

onko sulla paljon niitä kavereita kenen kanssa nuorena olit? On mulla, kyllä ne rakkaimmat ovat pysyneet matkassa elämänmuutoksista huolimatta.

Onko sulla paljon ystäviä? On! Ja se on ihanaa! En olisi selvinnyt kyllä tästä raskausajasta ikinä jos ei mulla olisi niin ihania ihmisiä ympärillä.

mistä löytää parhaiten itselleen ”mammaseuraa”? Mä oon löytänyt parhaiten ehkä tämän blogin avulla, mutta myös esim. leikkipuistossa oon tutustunut aivan ihanaan äitiin joka on nykyisin mun hyvä kaveri.

ootteko enää tekemisissä saran ja eliaksen kanssa? Ollaan me, mutta sekä mun että hankala Saran raskausaika ovat asettaneet omat haasteensa meidän yhteisille lemppariaktiviteeteille kuten pitkille vaunulenkeille yms. Luulen että kunhan mäkin saan vaavelin synnytettyä niin nähdään taas useammin (ainakin toivottavasti :D)!

Miten reagoit sellaisiin itsellesi tuntemattomiin ihmisiin, jotka tulevat sanomaan sinulle haluavansa tutustua sinuun ja olla kavereita kanssasi? Jännä kysymys! Vaikka olisinkin tuollaisessa tilanteessa hurjan otettu, on mun valitettavasti pakko ehkä sanoa että varsinkin nyt kun blogi on tullut suhteellisen tunnetuksi niin aika varauksella, koska ikinä ei voi tietää kuka on luotettava ja kenet voi päästää lähelle omaa perhettä. Jos mun kanssa haluaa kaveerata niin kannattaa ennemmin jutella ihan normaalisti ja tutustua muutenvain sensijaan että heti ilmoittaa haluavansa ryhtyä kavereiksi.

Miksi et enää ole Deryan kaveri? Tää asia on puitu jo ihan tarpeeksi moneen kertaan näissä kysymyspostauksissa, ja mun näkemys asiasta on sama edelleen.

Ystävystytkö ihmisten kanssa helposti? Entä tuomitsetko helposti? Ystävystyn tosi helposti mun mielestä, koskaan ei ole ollut kyllä vaikeuksia löytää seuraa. Ja mä en ole yhtään tuomitseva tyyppi, en valitse mun ystäviä ulkonäön tai seksuaalisen suuntautumisen perusteella tai minkään muun turhan asian perusteella, mulle riittää se että on mukava ja luotettava.

Ja vähän tähän liittyen; ootko mielestäs uusien tuttavuuksien seurassa ujohko vai ihan rohkea ja sosiaalinen alusta asti? Hyvä kysymys! Tää riippuu niistä uusista tuttavuuksista ja tilanteesta todella paljon, mä koen olevani supersosiaalinen ihminen ja sellainen että tuun kaikkien kanssa toimeen mutta joskus mua ujostuttaa ja saatan ensin olla vähän hiljainen.

Mitkä ovat hyviä baareja Helsingissä? Mä oon niin väärä tyyppi vastaamaan tähän kysymykseen! Viimeisin baari missä oon käynyt oli Venue selvinpäin mun synttäreillä ja se oli ainakin ihan järkyttävää kuraa. Mä tykkään sellaisista paikoista missä on hyvää musiikkia, mukavaa porukkaa ja iso tanssilattia. Suosituksia anyone?

Kuinka hemmottelet itseäsi? Shoppailemalla ja hyvällä ruualla.

Paras tapa viettää ”omaa aikaa” ja rentoutua? Suklaata, muotilehtiä ja pehmeät villasukat jalkaan on aika täydellinen yhdistelmä.

onko tiara ollut koskaan hoidossa? Tiara on ollut mun äidin hellässä huomassa muutamaan otteeseen täällä meillä kotona ja yhden kerran Tiara on ollut yöhoidossa Oton synttäreiden aikaan viime kesänä meidän ystävien luona.

kaipaatteko ikinä enempää omaa aikaa? No ei oikeastaan, sitä yhteistä kahdenkeskistä aikaa ehkä joskus enemmän, mutta toisaalta sitäkin jää tosi paljon kun Tiara menee 20.00 nukkumaan joka ilta. Mä oon varsinkin tosi kotihiiri enkä hirveän usein osaa/halua ottaa sellaista omaa aikaa että lähtisin yksin johonkin (varsinkaan nyt raskausaikana), mutta Oton kanssa on kiva käydä joskus syömässä tai leffassa tai vaikka juhlimassa. Ja Ottokin tuntuu viihtyvän aika hyvin kotona, ikinä mulla ei tule sellaista oloa jos Otto haluaa mennä jonnekin itsekseen että ”vastahan sä olit, taasko oot menossa”.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille<3

PS: MiniMintin 100 euron lahjakortin arvontaan on osallistumisaikaa vielä kolme päivää, kipinkapin osallistumaan jos et ole vielä sitä tehnyt! ;)


22 Responses to “Vastauspostaus osa 3”

 1. Avatar NNNNEA sanoo:

  Kivoja vastauksia :) sä oot jotenki tosi fiksun olonen ja vastaat kaikkiin kysymyksiin hyvin vaikka et ees luultavasti haluis vastata kaikkiin :D onnee teille pikkutyypistä ja ihanasta Tipasta :)

 2. Avatar empampa sanoo:

  Haluaisitko tehä taas joskus jotain ruokapostaus-tyyppistä (: ? Tykkäsin kovasti niistä missä oli teiän viikon aterioita, sai hirveen hyviä vinkkejä omaanki arkeen!

 3. Avatar heipyh sanoo:

  Seppälöihin on tullut hirveesti kivan värisiä uusia kynsilakkoja! :) mm. neon värejä ja glittereitä on tulossa ihan lähipäivinä :) Ne on kyllä tosi kivoja ja hyviä ja antaa piristyksen huonoonkin päivään. Kannattaa käyd tsekkaamassa! :)

 4. Avatar Minka sanoo:

  ”Hei mä voisin alkaa sun kaveriksi, käykö?” Huvittavaa.. En kyllä usko, että joku avaa juttelutuokion noin kummallisesti tai sitten isoissa kaupungeissa on oma tyyli xD
  Tunnut juurikin sellaiselta ihmiseltä, että jos sun seuraan joskus eksyy, niin kyllä melkein heti alkaa iloinen puheen sorina. Ja jos olisin samassa tilanteessa blogin suhteen, niin en kyllä heti luottaisi kaikkiin vieraisiin moikkaajiin. Ja vielä vähemmän niihin, jotka eivät kommentoi omalla nimellä tai eivät omista blogia, josta saisi edes vähän ”taustatietoa”. Iloinen tervehdys ja pari mukavaa sanaa onkin sitten eri asia, ku luottamus :)
  Ihanaa, ku tekin pidätte kotoilusta. Me ollaan kans vaan kotona ja usein vähä pakosta, ku on niin iso järjestely lähteä kaupungille.
  Ja nuo säilyneet kaverisuhteet ovat niin iso rikkaus! Ja vielä ne YMMÄRTÄVÄT sellaiset!
  Toi hemmottelu kysymys pisti miettimään omaakin mieltymystä, kun en osaisi vastata siihen mitenkään tai sitten tohon omaan aikaan. Olen niin kummallinen, kun en viihdy yksin juuri koskaan..
  Ja meillä lapset menee kans pääasiassa klo.20 nukkumaan ja kyllä se kahdenkeskinen aika ainakin meille riittää.
  Ja voi ihme. Pidin sua mua lyhyempänä ja olekin 2,5cm pidempi. Se pituus on sitten varmasti niissä hoikissa jaloissasi ;D
  Mutta juu tätä höpinää voisi jatkaa vaikka kuinka kauan, ku vastauksiasi on mukava lukea eli taidan siirtyä ton oman karvaisen mieheni viereen…

  • Iina Iina sanoo:

   Hahah no ei sitä tiedä, ihmiset keksii kaikenlaista :D! On mulle joskus tultu jopa tuollakin tavalla esittäytymään :D

   Samat sanat sinulle, että uskon kyllä että meillä heti lähtisi juttu luistamaan jos joskus tavattaisiin (ja siitä puheensorinasta ei varmaan tulisi kovin äkkiä loppua :D). Ja ihan totta, että voin mielelläni vaihtaa uusien ihmisten kanssa muutaman sanasen ja hymyn, mutta luottamus vaatiikin jo sitten ihan toisenlaista tuntemista :) Mutta näin se on varmaan kaikilla, oli blogia tai ei! :)

   Kotona oleskelu on parasta! :) On ihanaa saada viettää aikaa rakkaiden ihmisten kanssa ja vain olla<3 Ja oon itse kans sellainen että harvemmin viihdyn yksin, tykkään enemmän olla Oton kanssa :D

   Kiitoksia ja ihanaa pääsiäistä teille<3

 5. Avatar Iita sanoo:

  Haa, oonkin unohtanu mainita, että mulla on ehkä maaailman loistavin idea meille yhdessä kuntoiluun ja liikkumiseen, ku oot toipunu synnytyksestä! Voi, miten oon saattanutkin unohtaa! ;)

 6. Avatar Random sanoo:

  Saisko linkin siihen postaukseen mistä löytyy miks ette oo Deryan kaa enää väleissä?

  • Iina Iina sanoo:

   Jos asia niin kovasti kiinnostaa niin sen varmaan jaksaa itsekin kaivella mun blogini kätköistä :) Kuten sanoin, en koe tarpeelliseksi enää ottaa asiaa esille kun se ei mun elämääni liity millään tavalla.

 7. Avatar Eltsu sanoo:

  Mukava lukea näitäsun vastaus postauksia! Masusi kirjaimellisesti paukkuu, ihana :D ja vielä, kun olet hoikka niin se korostuu. Sitä ihmettelin, että jossain taisit mainita, että painat tällä (sillä postaus hetkellä 50) vai muistakin väärin.. Ja sinulle on tullut nyt 15kg, raskauden aikana. Olet kyllä hirmu hoikakka ollut ennen raskautta!
  No en halua lähteä arvosteleemaan, kummastutti vain :) ja minusta raskaus pukee sinua! Ja miten hyvänä ihosi on pysynyt! Eikä raskausarpiakaan pahemmin näy. Voi, kun olisi joskus itsekkin yhtä onnekas! Ja mielummin kannan selvää masua, kun että joku arvuuttelee onkohan edes raskaana :)

  • Iina Iina sanoo:

   Hihih kiitoksia hurjasti<3 On mulla pari arpea, saa nähdä ilmaantuuko niitä vielä lisää, toivottavasti ei :)! Ja ei, en mä nyt mitään 35kg ole painanut ennen raskautta että nyt kyllä muistat väärin :D!

 8. Avatar Jenni sanoo:

  Ei nyt liity mitenkään mihinkään, mutta voisitko tehdä joskus postauksen tyyliin ”Kurkistus Tiaran vaatekaappiin”. Muistaakseni joskus oletkin vastaavan tehnyt mutta siitä jo aikaa? Meillä suunnilleen samanikäinen tyttö ja lastenvaatteet aina kiinnostaa :D

 9. Avatar AAAApina sanoo:

  miksei se vauva jo voi syntyä!!!!! en jaksa odottaa :D

 10. Avatar Nimetön sanoo:

  Musta on kiva kun vastaat kaikkiin olennaisiin kysymyksiin pitkästi ja valaisevasti :) kaikki tuntuu olevan kovasti deryasta kiinnostuneita mut eihän se niille kuulu joten noihin kysymyksiin vastaaminen ei oo kovin aiheellista… Jokatapauksessa kivaa lukea näitä kysymyspostauksia kun sulla on niihin niin paljon annettavaa!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.