Poksahtava masu

24.03.2013

IMG_7307xIMG_7310xtipajamasutViikot poksuu ja masu poksuu, tänään olen kuullut enemmän kuin kymmenen kertaa että mun masu näyttää siltä että se pian räjähtää. Mä oon pahoillani siitä että kirjoittelu ja kommentteihin vastailu on jäänyt niin huonolle tolalle tämän viikon aikana, mutta mulla on vaan yksinkertaisesti ollut niin rankka ja kiireinen viikko ettei ole löytynyt aikaa eikä energiaa koneen äärellä istumiseen ja siihen että olisin ehtinyt keskittyä siihen mitä teen. En myöskään missään nimessä halua täyttää mun blogia tyhjänpäiväisillä täytepostauksilla tai vastata kommentteihin vain yhdellä sanalla joten mieluummin olen sitten odottanut sellaista hetkeä että jaksamista löytyisi.

Viimeiset kolme päivää olen kärsinyt säännöllisistä, kivuliaista supistuksista ja sen lisäksi tämä meidän alas laskeutunut pikkukaverimme on pitänyt huolta että masu heiluu supistusten välillä ja kaikki mahdolliset luut ja sisäelimet saavat osansa liikkeistä. Olo on ollut harvinaisen tukala ja suoraan sanoen kauhulla odottelen ensi viikkoa ja Oton iltavuoroja. Onneksi mun ihanat ystävät ovat tulossa seuraksi ja avuksi ja pääsiäislomakin häämöttää jo muutaman päivän päässä!

Tänään on viikkoja siis 34+0, hui! Musta tuntuu että koko raskauden ajan vallinnut seesteinen mieliala on vaihtunut viimeisten viikkojen järkyttäviin mielialanvaihteluihin. Tänäänkin olen tirauttanut itkut niin monta kertaa ettei varmaan yhden käden sormet riitä laskemaan, itkun syinä mm. ”Otto, mua itkettää kun sä oot noin ihana” (Otto leikki Tiaran kanssa ihan normaalisti), ”yksi, kaksi, koome, neejä, viisi, kuusi, seitsemän, kasiksan, ysiksän, kymmenen…toista!” (Tiara laski kymmeneen, itkin vaikka olen kuullut sen monta kertaa) ja ”Otto mua itkettää!” ”Miksi” ”En mä tiiä ees!”. Viimeiseksi mainittu on se yleisin syy. Mutta ehkä Otto kestää tätä vielä muutaman viikon, oon kuitenkin ollut tosi rauhallinen koko raskauden ajan viime kertaan verrattuna!

Meidän ihana Tipa-rakas on alkanut juttelemaan vauvasta melkeinpä päivittäin ja mulla on aina tapana kysyä neidiltä että ”Kuka äidin masussa on?” Yleensä vastauksena on ”vauva” tai ”sisko” mutta tällä viikolla mun masussa on kuulemma ollut myös ”aamupala”, ”kakka” ja ”ystävä”. Mutta ihan hyviä vastauksiahan nekin on ;)!

Mun ajattelukyky tähän aikaan illasta alkaa olla aika heikkoa ja silmätkin meinaavat painua jo kiinni ihan itsestään joten voisin suosiolla luovuttaa ja painua nukkumaan. Hyvää yötä ja ihanaa alkavaa pääsiäisviikkoa kaikille <3

PS: Jos on mennyt mun & MiniMintin huikea arvonta ohitse niin osallistumisaikaa on vielä perjantaihin asti!


33 Responses to “Poksahtava masu”

 1. Emilia sanoo:

  Nauroin ääneen Tiaran vastauksia 😀

 2. Linkku sanoo:

  Haha voooiii ihana postaus :’D

  Oon ite niin itkupilli yleensä että normaalissaki olotilassa saattaa tulla näitä emmätiiä-itkuja… Että voin vaan kuvitella millasta raskaushuuruissa, haha XD

 3. Sanna sanoo:

  Ihana masu sulla<3 Tulin vaan höpöttelemään tämmösiä päivän selviä juttuja, mut ku ite niin haikeudella muistelen jo "pikku vauva" aikaa ku tuo pikku mötikkä on jo 4kk..
  Muista painaa muistoihin ja sydämeen kaikki ne ihanat hetket sitte ku huomaat et synnytys alkaa ja kaikki muu ne ihanat ensihetket pienen kans<3
  Mä oon kans jotenki tosi herkillä ku koko perhe on sairastettu vuoronperään hirveää flunssaa ja mulla on vähä univelkaa 😀
  Ihanaa loppu odotusta 🙂 Ihanaa et sulla on siellä ystäviä auttamassa ja toivottavasti teidän äiti paranee pian 🙂

  • Iina sanoo:

   Voi kiitoksia<3 Täytyy muistaa ja kirjoittaa myös ylös mahdollisimman paljon, muuten unohtaa niin herkästi! Ja voi että, tsemppiä ja pikaista paranemista koko teidän perheelle sekä parempia yöunia! <3

 4. E sanoo:

  Kieltämättä aika pinkeän näköinen masu! Mutta kaunis se on. 🙂

 5. Jenni sanoo:

  Aivan ihanan iso massu 🙂 ! Tsemppiä tulevaan synnytykseen 🙂

 6. M sanoo:

  Mä aloin yks päivä koulussa itkemään kun maito oli loppu enkä oo ees raskaana!:D Oot niin kaunis<3 Ihana Tiara!:D

 7. siiri sanoo:

  voi hitsi, enää vajaat kaksi viikkoa niin neidillä olis saman verran viikkoja kuin tiaralla syntyessään, eikö niin ? 😀 kauhistuttaako ?

  mä halusin kanssa kysyä siitä teidän this-month-calendar seinätarrasta, että jos ei haluaisi, että ne on ihan niin suorassa yms ne tarrat niin onko se materiaali sellaista, että käytännössä olisi voinut leikata jokaisen päivän erikseen ja sitten liimata ne seinään vähän omaan järjestykseen ? 🙂

  tsemppiä loppu raskauteen ! <3

  • siiri sanoo:

   tai siis oikeastaa, onko ne päivien välit valkoista tarraa vai mimmoinen se on ? :DD kuulostaa tyhmältä, mutta pointti oli, että jos on muun värinen seinä kuin valkoinen niin sopiiko se silti hyvin ?

   • Iina sanoo:

    No niin on, ensi viikon lauantaina!! Ja ei kauhistuta toivon että aika menis vaan äkkiä ja saisin jo synnyttää, enemmänkin kauhistuttaa se jos joutuu odottelemaan vielä viikkokausia :D!

    Ja sen tarran välit on läpinäkyvää tarraa, eli siis se on yksi kokonainen yhtenäinen tarra mutta ruutujen välit on läpinäkyvät eli sopii vaikka minkä väriseen seinään 🙂

    Kiitoksia paljon<3

 8. Emma sanoo:

  Hih, mä eilen mietin et oottekohan jo synnärillä kun ei oo kuulunu pitkään aikaan ja sit aamulla olikin postaus!

 9. Henna sanoo:

  Ihana maha. <3 Mä kateellisena täällä ihailen vauvamasua. Kauhee vauvakuume päällänsä, mutta vielä ei ole meillä aika kakkoselle. 😛

 10. meeri sanoo:

  Voi apua toi sun masus kyllä pian varmaan räjähtää, on sen näkönen !! Ihana <3 Ja viikkojakaan sulla ei oo vasta ku 34, VOUU, mulla ei kyllä ollu noin iso masu edes silloin kun synnytin RV 39+3 😀 Meillä tämä poikanen on täällä melkeen 7-viikkoinen, kyllä tuollanen tuo rakkautta ja iloa niin paljon elämään että ei mikään <3 Mikä sun sf-mitta on tällä hetkellä? 🙂
  Löysin tämän sun blogin vasta muutama päivä sitten ja selasin heti niin paljon postauksia, kun vaan jaksoin ja innolla jään kyllä seurailemaan 🙂 Mutta onnea synnytykseen!! 🙂

  • Iina sanoo:

   Hahah kiitos<3 😀 Ja paljon onnea pienestä ihanasta pojasta! 🙂 Mä en tiedä tänhetkistä sf-mittaa kun huomenna on vasta neuvola mut viimeksi oli ainakin sama kuin Tiarasta samoilla viikoilla, eli yläkäyrällä 😀 Kiva että tykkäät blogista ja tervetuloa mukaan seuraamaan!! 🙂

 11. Nenne sanoo:

  Ihana Tiara! :’D Sai kyllä hymyn huulille.

  Mahtimasu <3

 12. laurar sanoo:

  Voi kun sun masus on ihana ja iso. 🙂 Itselläni oli todella pikkuinen maha ja monet ei meinanneet ikinä uskoa, että oli jo loppuraskaus kun maha oli sellainen kun monella puolen välin jälkeen. Mä sain just noita itkukohtauksia usein siitä, että sanottiin, ”onpa pieni maha”. Itse kyllä rakastin mahaani ja nyt sitä kaipaakin jo takas. Ja oli siinä se hyvä puoli, että pääsi vähän paremmin liikkumaan ja olo oli ehkä helpompi, vaikka muuten olikin kaikenlaista. Jouduin rajoittamaan liikuntaa viikolta 29 lähtien, mutta päästiin viikolle 37 saakka kuitenkin kun poika päätti maailmaan tulla. 🙂

  • Iina sanoo:

   Mä oon kateellinen sun masusta että se oli pieni, tän ison kanssa kun oikeesti on niin hankalaa 😀 Mut jokainen masu on just sopiva kantajalleen ja inhottaa tommoset jotka kauhistelee kamalasti, mullekkin on sanottu molemmista jo ennen puoltaväliä jatkuvasti sitä kuinka kauhean iso masu mulla on ja välillä se tuntuu kököltä vaikka ylpeä masustani oonkin 🙂 HIenoa että pääsitte turvallisille viikoille asti! 🙂

 13. kape sanoo:

  Joka aamu ku herään, kauhistelen ja ihastelen miten mun maha on jo niin iso! Mutta näitten kuvien perusteella se onki vasta aika mini;) tuo on niin ihana tuo sun jättimassu! Kerkeeköhän mullekki kasvaa niin iso?

 14. alias sanoo:

  Mahtava maha kyllä! Tiara on kyllä fiksu tyttö, kun vuoden vanhana laskee kymmeneen 🙂

  • Iina sanoo:

   Voi kiitoksia<3 Ja on se, en mä ajatellu et se vois edes oppia numeroita vielä pitkään aikaan mut sitten kun huomasin että se oli itse oppinut muistamaan ensimmäiset kuusi niin autoin sitä opettelemaan loputkin kymppiin asti :DD

 15. Nede sanoo:

  oon huono kommentoimaan, vaikka asiaa olis niin en vaan saa kirjotettua sitä koskaan. ja nyt ei oikeastaan asiaa ole ja kommentoin! 😀 Piti vaan tulla sanomaan että vaikka silloin aikoinaan hetkeksi unohdin blogisi, olen uudelleenlöytämispäivästä lähtien lukenut blogiasi päivittäin! Olette ihana perhe ja toivotan sulle voimia ja onnea loppuraskauteen <3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.