Täydellinen aamu

29.03.2013

En voi tarpeeksi ylistää sitä miten tervetullut tämä neljän päivän pääsiäisloma rankan kevään jälkeen on! Vaikka eilen kulutin itseni aivan loppuun viettämällä kaksi tuntia Itiksessä hoitamassa viimeisiä pakollisia ostoksia (josta melkein puolet ravintolassa ”syömässä”, toisinsanoen ähisin kipeiden supistusteni kanssa ja koitin samalla ahtaa muutaman haarukallisen napaan) tänään herätessä tuntui siltä että mulla on energiaa vaikka muille jakaa ja aurinkokin paistoi ihanasti. Tiara nukkui tunnin normaalia pidempään, vissiin oli neitikin vaihtanut lomavaihteelle, tai sitten Tipaakin väsytti eilinen shoppailu.

Mä pyöräytin aamusta koko perheelle smoothieta tuoreesta ananaksesta, banaanista, limestä ja appelsiinimehusta ja voi hitsit se oli hyvää! Kaikki vain sekaisin keskenään ja juhlan kunniaksi lorautin omaan annokseeni vielä pikkuisen hunajaa makeuttamaan. Tiaran kanssa leikittiin sen uusilla Lumikki-legoilla ja nautin ”kahvia” ja ”leivoksia” Tiaran uusista leluastioista kun Tipa päätti pitää äidille leivoskutsut isin vielä nukkuessa. Sitten mentiin yhdessä herättämään Ottoa ja köllöteltiin sängyssä ja Tiara selitti meille ummet ja lammet, oli ihana vaan olla ja öllötellä ihan rauhassa, rauhalliset ja hitaat aamut ovat ehdottomasti niitä parhaita.

IMG_6635 IMG_6638 IMG_7371Eilen saatiin viimein ostettua Tiaralle melkein kaikki loputkin välikausivarusteet, jotka tässäkin postauksessa parissa kuvassa pilkistävät, mutta joista kerron lisää myöhemmin tänään omassa postauksessaan. Niiden lisäksi mukaan tarttui Tiaralle myös ihana muffinssipaita Polarn O. Pyretistä, keltaiset farkkuleggingsit Kappahlista, pimentävä rullaverho (viimeinkin, jos vaikka sen asennuksen jälkeen aamut alkaisivat taas normaaliin aikaan) ja uudet pussilakanat. Tiara oli innoissaan uusista vaatteistaan ja halusi laittaa ne päälle jo heti tänään.

IMG_7380 IMG_7384 IMG_7407 IMG_7529xPikkutyypille käytiin hakemassa Pentikistä oma lammaspehmo, mulla kun meinasi yhtenä iltana jo tulla hätä kun supisteli kovasti ja tihrustin Otolle hormoneissani itkua että ”jos vauva syntyy nyt niin sillä ei ole edes omaa pehmolelua, oon maailman surkein äiti!”. Jälkeenpäin dramaattisuuteni tuntuu hieman huvittavalta, mutta onpahan nyt pienemmällekin neidille oma supersuloinen lammas. Mun ei pitänyt vauvalle ostaa lampaan lisäksi mitään muuta, mutta Kappahlissa en voinut vastustaa kiusausta ja nappasin maailman söpöimmät mintunvihreät ”farkkuleggingsit” (=unelmanpehmeää trikoota) vielä Tiaran keltaisten housujen seuraksi.

IMG_7590 IMG_7593Meillä pääsiäisenvietto ei taida kotona näkyä tänä vuonna muuten kuin parina kinder-munana ja tipukuvioisina servetteinä. Mä rakastan askartelua ja rakastan koristella kotia sesonkien mukaan, mutta pajunkissojen etsiminen metsästä tai pääsiäiskoristeiden onkiminen varastosta viikon takia ja niiden roudaaminen sinne takaisinkin ei tässä tilassa vaan tuntunut tarpeeksi tärkeältä. Ensi vuonna me askarrellaan maailman hienoimmat virpomisvitsat tyttöjen kanssa, koristellaan koti täyteen rairuohoa, tipuja ja koristemunia, järjestetään pääsiäismunan etsinnät ja kokkaan pääsiäislammasta, mutta tänä vuonna kuljen sieltä mistä aita on matalin. Onneksi Tiara ei ymmärrä vielä ja sille luksusta on sekin että ollaan yhdessä kotona koko perhe, leikitään, höpsötellään ja syödään hyvää mutta helppoa ruokaa.

MiniMint-arvontaan voi osallistua vielä tämän päivän ajan, eli klo 23.59 asti! Huomenna arvon 100 euron lahjakortin onnekkaan voittajan!

Ihanaa, aurinkoista ja iloista pääsiäistä kaikille<3


19 Responses to “Täydellinen aamu”

 1. Karo sanoo:

  ihanaa pääsiäistä teille muruset :-) tipa on niin söpö!♥

 2. teekuppi sanoo:

  Kyllä sitä kerkeää ensi vuonnakin koristella :)

 3. :) sanoo:

  mistä ostit pimennysverhon ja paljonko maksoi?:)

 4. Janita sanoo:

  :’D voi ei, mä katoin eka et sä olet tossa kuvassa mis Otto makaa sängyssä ku nopeesti vaan vilkasin. Järkytyin vähän et ei sulla voi olla tollaset kainalokarvat. :D Tiara on niin söpö noissa keltasissa housuissa :’) Hyvää pääsiäistä teille! <3

 5. Helluw sanoo:

  Ihana Tiara, niin suloinen! Ja ihanaa pääsiäistä teille! ♥ :)

 6. Nimetön sanoo:

  älä turhaan ressaa pääsiäisestä, kuten itekki sanoit, kerkeet ensi vuonnaki :-) ! mutta hyvää pääsiäistä teijän perheelle ja ootan jo innolla että teijän vauva syntyy.. :D :)
  ps: onks teillä noin pieni sänky?!

  • Iina sanoo:

   Hahaa mäkin odotan kyllä niiiiin innolla, sais pikkunen kohta tulla jo äidin syliin tuolta masusta<3 :D Hyvää pääsiäistä sullekin! Ja meil on 120cm levee, kun ei me osata nukkuu kauempana toisistamme :DD!

 7. meeri sanoo:

  voi apua, mä en kestä noita Tiaran kuvia ! :D niin suloinen <3

 8. ida sanoo:

  tää ei kyl mitenkää liity aiheeseen,mut ku oon lukenu sun blogia alusta alkaen ja päätin (taas :D) lukee sun vanhoja postauksia niin oli pakko tulla jakaa tällänen kohta yhestä vastauspostauksesta (29.5.2011) johon Otto oli vastannut :–D : Onko Iina muuttunut sun mielestä raskauden myötä erilaiseksi?
  ”Joo ja ei. Sama ihminen se on ku sillon ku me tutustuttiin, sil vaan tulee välil näit hormoonipommeja ku se alkaa mököttää jostai kummasta syystä mitä mä en kykene ymmärtää, tai sit se haluu yhtäkkiä jota saatanan sinappisillejä tai pikkusuolakurkkuja, jumalauta. :D” oi että nauroin tuolle sinappisillijutulle ♥ ja hei samaista kysymyspostausta luettuani tuli mieleen et onko Oton pikkusisko nähnyt koskaan Tiaraa? Ihanaa pääsiäisen jatkoa teille ihanuudet ♥

  • Iina sanoo:

   Hahah ihana kun jaksat lukee vanhojakin postauksia :)! Mulla teki mieli sinappisillejä nytkin alkuraskaudessa, vaikka nyt jo ällöttää :D!! Ja on Oton pikkusisko kyllä nähnyt Tiaraa muutaman kerran :)! Ihanaa pääsiäistä sinnekin<3

 9. sohvii sanoo:

  niin ihana tuo tiara!! <3 oon aika vasta alkanu lukemaan sun blogia ja tää on yks parhaimmista! mää vinkkaisin mun suosikkiblogia, ja toivottavasti tykkäät, ei ois huono juttu jos liittisit lukijaksikin.. :)) se blogi on: verku-huraira.blogspot.com :D hyvät pääsiäiset teille kaikille!! <33

 10. Nimetön sanoo:

  Mellä neiti 3v 6kk oli ainakin ihan onnensa kukkuloilla ja viime vuonna kun pääsi virpomaan eli oli silloin 2v 6kk. Ja tänä vuonna meni naapurin lastenlapsien mukana taas kierrokselle ja porukan nuorin oli 1v 8kk ja sekin meni jo ihan onnessaan muiden perässä toki sille oli tärkeintä aina oksan antaminen ei niinkään palkka :) Ihania <3
  Mutta sinun tilanteessa toki ymmärrän ettet jaksa panostaa tänä vuonna pääsiäiseen , mutta sitä onneksi vielä kerkee onhan Tiara kuitenkin vielä pikkuinen ja toinen vasta tulossa :)

 11. Jannica sanoo:

  Ihana hymy Tiaralla! Oikein tuollainen muotimimmi!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.