Ylläri Baby Showerit!

08.04.2013

IMG_8304 IMG_8150x IMG_8154 IMG_8175x IMG_8170x IMG_8186 IMG_8192x IMG_8193 IMG_8201 IMG_8211x IMG_8248x IMG_8256xIMG_8219xxJotkut jo eilen epäilivätkin blogin kommenttiboksissa mun olevan synnyttämässä kun en ollut ilmoitellut itsestäni mutta yhtenä kappaleena tässä vielä ollaan! Mulla oli vaan niin hektinen viikonloppu etten kerennyt postailemaan ja eilen illalla kun mulla oli aikaa viimeinkin niin mä olin niin rättiväsynyt mun super ihanien Baby Showereiden jäljiltä että nukahdin jo kymmenen aikoihin. Mutta siis, kiireisyydestään huolimatta ihan mielettömän ihana viikonloppu takana!

Lauantaina mä sain viimeinkin ripset kuntoon ja täytyy kyllä sanoa että huomaa kyllä eron kun on ammattilaisen tekemät ripsenpidennykset. Mä kun luulin että se on esim. normaalia että silmiä kirvelee ja ne valuu vettä koko pidennysten laiton ajan ja että 45 minuuttia on sopiva aika niiden kiinnittämiseen koska mulla on niin vähän ripsiä mutta totuus olikin ihan toinen! Ja kyllä, saatte haukkua mua hyväuskoiseksi pönttöpääksi :D! Ripsienpidennysten kiinnittäminen tällä kertaa oli oikein mukava kokemus, ei sattunut eikä kirvellyt ja silmätkään eivät vuotaneet, oikeastaan se oli niin leppoisaa että meinasin nukahtaakin sen parin tunnin aikana. Pitää ottaa näistä ripsistä lähikuvaa myös mutta oon kyllä hurjan tyytyväinen!!

Mutta nyt siis aiheeseen joka oli ne maailman mahtavimmat Baby Showerit! Mun ystävät olivat multa salassa leiponeet ihania herkkuja kuten mutakakkua, pätkisleivoksia, blogikollegani Anniinan tekemää herkullista broileripiirakkaa, katkarapusalaattia ja vaikka mitä muutakin ja ilmestyivät oven taakse eilen iltapäivällä tuoden kaikki herkut ja vielä ihania lahjoja sen tärkeimmän eli itsensä lisäksi paikalle. Oli mieletöntä nähdä montaa kaveria yhtä aikaa ja saada juhlistaa meidän pikkutyyppiä, super iso kiitos kaikille mukana olleille<3 Enpä tiedä mitä tekisin jos ei mulla olisi noin ihania ihmisiä ympärillä!

Vauvis sai kasan suloistakin suloisempia lahjoja ja kuvasinkin ne kaikki jo!

IMG_8320 IMG_8331Ihanat Benettonin vaaleanpunaiset Chinot ja Du Pareil au Memen flamingomekko<3 IMG_8336Popin yli-ihana raitayökkäri ja punainen Popin pupupehmo<3 IMG_8339Zaran ihana pupu -neuleasu ja kisupaita <3 IMG_8309

Luhdan vaaleanpunainen pyyhe, Mam -ensitutteja, Sophie the Giraffen luonnonkuminen purulelu ja ihana unelmanpehmeä Pentikin pupu<3

Tulevaa isosiskoakin oli muistettu suloisella turkoosilla Bogin pitsimekolla ja ihanalla puuhapussilla jonka antimista varmasti riittää hommaa pitkäksi aikaa!

IMG_8348 IMG_8353Täytyy sanoa että mulla on nyt pari päivää ollut niin paljon supistuksia että ei oikein riitä keskittyminen eikä fyysinen kunto keskittymään tarpeeksi näihin postauksiin, pahoittelut siitä! Mulla kun katkeaa ajatus aina muutaman minuutin välein kun supistaa ja muutenkin pää on täynnä synnytysajatuksia! Mutta koitan kuitenkin tulla aina ees pikkuisen kirjoittamaan ja laittamaan kuvia ja kunhan kaikki tästä pian tasaantuu (toivottavasti) niin kirjoittelen taas enemmän. Olette kyllä ihan parhaita lukijoita, kiitos teille kaikille kaikesta tuesta ja tsempistä jota ootte mulle tämän(kin) raskauden aikana antaneet ja piristäneet mun päiviä!

Ihanaa viikkoa kaikille<3


74 Responses to “Ylläri Baby Showerit!”

 1. kiki sanoo:

  Awww ihania ystäviä! Varmasti piristi mieltä :)Oikein paljon onnea ja tsemppiö loppu raskauteen!! Kohta on pikku tuhisija käsivarsilla :’)

 2. Linkku sanoo:

  Voi kun sulla on ihania ystäviä! Kyllä kelpas varmaan ruuat ja lahjatkin! 😀

 3. Laura sanoo:

  Aivan ihanat baby showerit, ja sulla on kyllä ihan huiput ystävät :)! Tosi upeita lahoja sai pieni! Tsemppiä, jos synnytys nyt lähtee käyntii, hihii jännitän tääl sun puolesta!

  • Iina sanoo:

   Niin mustakin, oli aivan ihana viettää aikaa ystävien kanssa ja miten paljon kaikki olivatkaan panostaneet juhliin!! Oon niin kiitollinen kyllä mun ihanille kavereille ::) Ja kiitti, toivotaan et tää tästä etenis pikkuhiljaa!! <3

 4. Milla sanoo:

  Voi että miten kivan näköiset baby showerit on ollut ja ihania juttuja on vauva saanut. ♥ Ihania ystäviä sulla kun ovat tuollaiset järkänneet.. Voi kunpa mullekin olis järkätty. 😛

 5. Suvi sanoo:

  Ihania lahjoja!
  Voi, että sulla ei ole enää pitkä aika odottaa (tai no, odottavan aikahan on aina pitkä…)

  Kiva tuo sun mekko! 🙂

 6. Anna sanoo:

  Aivan sairaan upee toi flamingomekko ja myös toi Tiaran pitsimekko!! Tyylikkäitä tytsyjä, tulee äitiinsä 🙂

 7. Jelena sanoo:

  Olipas ihana yllätys ja näytätte niin suloisilta ja onnelliselta parilta oton kanssa tuossa kuvassa!:) <3

 8. teekuppi sanoo:

  Näytät niin onnelliselta noissa kuvissa! 🙂
  Tsemppiä synnytykseen, tuskin tarvitsee enää kovin kauaa odottaa, kun pikkuinen on jo siellä teidän kanssanne! 🙂

 9. Milla sanoo:

  Voi miten ihania kavereita sulla!<3 Mä mietin että oot niin ihana ihminen että jaksat silti tulla postailemaan vaikka et pysty panostaa siihen niin paljon ku haluaisit! Oot niin epäitsekäs ihminen kun jaksat tosiaan tehdä sen vaikka supistelee kipeesti! Mutta tsemiä loppukiriin<3 🙂

  • Iina sanoo:

   No niin kyllä on, ihan parhaita!<3 Ja voi kiitoksia ihan hurjasti! Mä rakastan kirjoittaa blogia ja en kyllä mielelläni pidä taukoja kirjoittelusta, ja tuntuu tosi ikävältä aina jos ei ehdi/jaksa kirjoittaa niin usein kuin haluaisi!

 10. Tuleva äiti myös sanoo:

  Pakko sanoa tsempit sulle loppuraskauteen 🙂

  Itsellä alkaa huomenna jo 37+0 eli loppuvaiheessa ollaan täälläkin. On ollut ihana seurata sun blogia ja varsinkin nyt kun ollaan melkein samassa menossa raskauden suhteen 🙂 Meille vauva on ensimmäinen.

  Kovasti voimia täältä toivottelee toinen möhömaha 🙂

  • Iina sanoo:

   Kiitoksia hurjan paljon<3 Ihana kuulla että mun blogista on ollut iloa raskausaikana ja superisti onnea tulevasta pienestä sekä mukavaa odotusaikaa sullekin :)!!

 11. Miuku sanoo:

  Miks et laittanut sitä ihanaa sinistä mekkoa jonka sait? 🙂 on tuokin kyllä hyvä

 12. jarno sanoo:

  Ei vitsit! Vähän kiva yllätys varmaan ollut. Lahjat ovat kyllä ihania 🙂
  <3<3

 13. Inga sanoo:

  Noi vaaleenpunaset chinot ja Tiaran turkoosi pitsimekko, siis niin yli söpöt!!! <3 Ja muutkin on kyllä huippu ihania, ai että! 🙂 Onko toi "kakku" "tehty" harsoista vai pyyhkeistä? 😀

 14. Ninni sanoo:

  Voi miten super ihanan yllätyksen sun ystävät on järjestänyt. 🙂 Ja aivan mahtavia lahjoja ja herkkuja! Olen niin onnellinen sun puolesta.<3

  Muista Iina, että sinun ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa siitä, ettet jaksa nyt postailla niin usein kuin haluaisit. Ymmärrän varsin hyvin sinun tilanteesi ja uskon, että muutkin lukijat ymmärtävät, joten älä stressaa suotta.:)

  Ja tosi paljo tsemppiä ja voimia sulle loppuraskauteen ja synnytykseen!!

  • Iina sanoo:

   Mäkin olin niin iloinen kun sain niin mahtavat juhlat, mun kaverit on kyllä parhaita!!<3

   Ja niin olette kyllä te lukijatkin, ihanaa että ymmärrätte! Mä vaan tykkään niin paljon postailla ym. niin tuntuu ikävältä kun ei jaksa/pysty/ehdi kirjoittamaan niin paljon kun haluaisi! Mutta ihanaa tietää että siellä ruudun takan ainakin ymmärretään :)! Kiitoksia hurjasti ja mukavaa kevättä sulle!<3

 15. Emilia sanoo:

  Oi vitsi kun joku järkkäis mullekkin ylläri babyshowerit! 🙂

 16. sonja sanoo:

  Ihana yllätys ja nam mitä herkkuja 🙂
  Millä muuten puhdistas kasvosi(meikkivoiteen yms.) kun sulla on ripsien pidennykset? Otin tnä ensimmäiset, enkä tajunnut kysyä. Netistä en löytänyt nopeasti vastausta.. Pitäisikö puhdistusaineen olla myös öljytöntä, millä puhdistaa ihon?

  • Iina sanoo:

   Niin olikin!! Kannattaa varmaan olla öljytöntä kaikkien puhdistusaineiden jotka menevät silmää lähelle, ihan varmuuden vuoksi. Mä putsaan yleensä we care iconin puhdistusmaidolla kasvot, ja sitten silmistä putsaan ihan veteen kastetulla pumpulipuikolla :)!

 17. Ninnu sanoo:

  Vau miten ihania ystäviä sulla on!:) Kun oliskin itelläni tollasia ystäviä, mutta ei ne edes muista mun synttäreitä enää…

 18. Kaisla sanoo:

  ihana iina <3
  lainailen muutamaa kuvaa mun blogii, jos ei haittaa. : ) <3

 19. minnis sanoo:

  Ihanat baby showerit!<3 Mä niin haluisin mennä joihinkin baby-juhliin mut ku kukaan ei saa vauvaa lähipiirissä 🙁 😀 no joskus omia vietän :D!

  Sulla muuten oli sama mekko Tipankin baby showereissa! Vai oliko 😀 Mekko kyllä pukee sua viimeisenä raskaana ollessaankin! Ihana mekko ja iina ja tipa ja otto ja juhlat ja ja ja 😀 <3

  • Iina sanoo:

   Oli kyllä ihanat juhlat!!<3 Ja toivottavasti saat ihanat Baby Showerit itsellesikin sitten joskus 😉

   Niin olikin sama mekko, mä laitoin nostalgiafiiliksellä sen nytkin päälle 😀 Ja kiitoksia ihan hurjasti, mukavaa kevättä sulle :)!!<3

 20. Jenna sanoo:

  ja heii,ymmärrän jos tää on liian henk.kohtanen kysymys,mutta ootko nykyään Emilian (mutsis on- blogin kirjottajan) kaveri (kaikista kismoista huolimatta) ? Hyvä juttu jos näin! 🙂

 21. Nimetön sanoo:

  Ihania kuvia! 🙂 Ja kiva että kutsut onnistuivat! Olisi kiva jos saisi postauksen mitä toivot synnytykseltä ? Eli sun omia ajatuksia synnyttämisestä ja toiveita joita ajattelit kirjailla mm. neuvolakorttiin ( kivunlievitys, amme, luomuna synnytys, tukihenkilö, imetys jne) … Ja kun synnyttää voit koska tahansa niin jos vaan jaksat vielä tuommoisen tehdä niin olisi ihan huippu! Ihanaa loppu odotusta, sun blogi on ihan ykkönen!

  • Iina sanoo:

   Voin tehdäkin jos vain ehdin, mutta sen verran voin sanoa jo tässä että mun on luultavasti turha edes mistään ammeesta yms haaveilla koska viimeksikin mun synnytys oli niin nopea etten paljoa kerennyt sairaalassa tehdä muuta kuin ponnistaa :D! Mut kiitos ideasta, mä kirjoittelen jos vaan kerkeen! Ja kiitos muutenkin, kiva että tykkäät<3 Mukavaa kevättä sulle!

 22. Nimetön sanoo:

  Pakko kysyä, että missä laitatutit nää uusimmat ripset ja millä hinnalla?
  Itellä kävi sama juttu, ku pari päivää sitten kävin noi ripsienpidennykset laittaa. Koko laiton ajan kirveli, silmät vuosi ja kumpaanki silmään tuli verenpurkaumat seuraavana päivänä (liimaa ilmesesti pääsi silmiin) -.- Aikaa näitten laittamiseen meni se 45 minuuttia ja tuntuuki just siltä, ku kokoajan pistelee :d

  • Iina sanoo:

   Mun tuttu teki nämä mulle niin sain siksi halvemmalla, mutta 50 euroa maksoin näistä 🙂 Ja nyt oli kyseessä siis ihan ammattilainen! Kuulostaa tosi ikävältä sun kokemukset, melkeen samalta kun mulla miinus verenpurkaumat!! miten noita arveluttavia ripsenpidentäjiä onkin niin paljon….

 23. M sanoo:

  Oi vitsi miten hyvän näkösiä tarjoiluja teillä on ollut!:-) Ja ihania lahjoja saitte, tykkäsin kyllä erityisen paljon Tiaran turkoosista mekosta. 🙂 Tsempit loppuraskauteen!<3

 24. carata sanoo:

  Ihania ystäviä sulla! Tollaiset on aina mahtavia juttuja. Itsekkin tykkäsin omista Baby Showereista kovasti. Tulivat todellakin yllätyksenä, mut raskaana ollessa sitä oli heti tunteet pinnassa, eikä osannut ajatella sitä, että näytti kauhealta aluksi, kun oli varautunut siihen, että tekee jotain aivan muuta viimeisinä odotus viikkoinaan. Ei siinä elokuun paahteessa kovin hehkeä ollut 🙂

  Ihania lahjoja ja hauskaa, että tulevaa isosiskoakin on muistettu. Suosittelen ostamaan kaappiin alennuksesta ym. joitain puuhakirjoja ym palapelejä. Sitten, kun vauvan kanssa on tulevaisuudessa kiirettä, niin saa isosiskolle jonkun palapelin tms napattua kaapista. Siinä on sitten tekemistä ainakin hetkeksi.

  Ja hei, hyvä, että olet saanut vihdoin kunnon ripset! Luin pelolla sitä sun tekstiä siitä reissustas siihen paikkaan, joka teki niitä ripsiä. Siis huhhuh. Nyt vielä, kun kerroit, että silmiä oli kirvellyt ja vesi valunut, niin eieiei. Ei homman tosiaan pitäis mennä niin, etenkin, kun sä olet raskaana. Ties millä myrkyllä ne on laittaneet ne ripset kiinni! Todella hyvä, että teit sen kirjoituksen siitä paikasta. Tietää sitten muutkin varoa. Toivottavasti tollainen firma ei sais enää kannatusta millään tasolla. Älä siis pode pahaa oloa siitä, että tekstin kirjoitit. Toivottavasti saisit rahasit takaisin sieltä.

  • Iina sanoo:

   Niin on, on mahtavaa kun on sellaisia ystäviä jotka haluavat vilpittömästi piristää ja juhlia odottavaa äitiä!! <3

   Ja joo meillä palapelejä onkin siunaantunut jo aikamoinen kokoelma ja kirjoja myöskin mut ehkäpä muutama puuhakirja vielä täydentäisi valikoimaa :)! Eniten luulen että Tiaraa kiinnostaa vauvan synnyttyä sitten auttaminen hoitopuuhissa, esim. vaipan hakeminen tai tutin etsiminen kun nytkin hoitelee nukkevauvaansa niin ahkeraan :)!

   Mäkin toivon että saan rahani takaisin ja asian selvitettyä, en tosiaan halua että kukaan muu joutuu samanlaista kohtaloa enää kärsimään!! :/

   Mukavaa kevättä ja kiva kun kommentoit :)!

 25. laura sanoo:

  Vähä ihania ystäviä sulla! toi Tiaran turkoosi mekko on ylisöpö! 🙂

 26. Nimetön sanoo:

  Miten sut saatiin huijattua laittautumaan noin nätiks? (: Oon nimittäi aina ihmetelly tätä kun joku järjestää yllätysjuhlia 😀
  Ja Tirriskällä taitaa olla Oton silmät, näyttää ihan Otolta nimittäin tossa kuvassa missä hän avaa lahjapakettia ! (:

  • Iina sanoo:

   Sunnuntai=raskausviikot vaihtuu=masukuvapäivä –> Olin meikannut jo valmiiksi ;D! Tiaralla on tosiaan Oton silmät, se on musta ihanaa kun rakastin oton silmiä jo valmiiksi ja sitten vielä pikkuneitikin sai ne :))! Kiitoksia<3

 27. Nora sanoo:

  oot kyllä niin ihana tyyppi Iina <3 tulee super hyvä mieli sun kirjotuksistas!
  Enkä ees ymmärrä miten hyvä superäiti voitkaan olla. Moni tiaran ikänen osaa just ja just sanoo äiti ja tää pikkutyyppi latelee jo sellasii sanoja ja lauseen alkuja joita ei moni 3-vuotiaskaan osais huh 😀
  Jaksamisia loppuraskauteen <3
  – Nora

  • Iina sanoo:

   Hei höpönhöpön en mä mikään superäiti ole!! Kiitoksia sun kauniista sanoistasi, mut kyl se on nii et Tiara on fiksu muksu ja mun panostukset on vaan sivuseikka :D! Kiitos hurjasti, oot ihana ja mukavaa kevättä sinne!<3

 28. Minka sanoo:

  Olisinkin ihmetellyt, jos sulle ei olisi järjestetty showereita, ku ystäväsi ovat kuulostaneet tekstiesi perusteella juurikin sellaisilta, jotka haluavat muistaa läheisiään 🙂
  Itselleni ei ole vielä koskaan järjestetty kyseisiä juhlia, eikä varmaan järjestetä, kun ei ole niin läheisiä ystäviä, joille tulisi edes mieleen tollanen.
  Tällä kylällä, jos saa vauvan, niin tullaan katsomaan ja tuodaan lahjoja ja yleensä vielä ruoan muodossa. Eli kun Ariel syntyi sain uunivuoan, jossa oli lasagne valmiina uuniin laitettavaksi ja siitä pari päivää, niin tuotiin kastiketta perunoille. Jotenkin se oli mieltä lämmittävää ja niin helpotti, kun ei tarvinnut muutamaan päivään pähkäillä ”mitä tänään syötäisiin”.
  Eilen oli meillä se rakenneultra ja kaikki oli onneksi ok. Eli kesän kuumuutta odotellessa. Onneksi ei ole aika pitkä, kun välillä seuraa sun blogia ;D
  Oikein hauskan piristävä kuva sinusta tuo missä istut lautasen kanssa 🙂

  • Iina sanoo:

   No mulla kyllä on ihania ystäviä mut en silti osannut yhtään odottaa tätä! :))<3

   Voi kuulostaa ihanalta tuo tapa teilläpäin tuoda ruokalahjoja, kelpaisi kyllä varmasti mullekin synnytyksen jälkeen juuri tuo ettei tarvitse miettiä kokkailuja vaan joku tuo valmiita herkkuja :)! Ihanaa että teillä oli rakenneultrassa kaikki hyvin! Ja kiitoksia super paljon<3 Mukavaa odotusaikaa sulle, toivottavasti kaikki sujuu kivemmin kuin mulla :D!

 29. sugarapple sanoo:

  Oi ihania ystäviä sulla kyllä!:)

 30. aino sanoo:

  Palapeli -> ♥♥♥
  Mistä me saamme moisen?

 31. Nenne sanoo:

  Ihanat Baby Showerit olet saanut! 🙂

 32. Noora sanoo:

  Ihanat babyshowerit sulle järkättiin! 🙂 Haluaisin syödä ton suklaakakun kokonaan, näyttää niin hyvältä! Munkin kaverit piti mulle pirskeet maaliskuun alussa, hyvää seuraa, paljon hyvää ruokaa tietty ja lahjakortteja vauvanvaatteita varten tälle nirsolle shoppailijalle. 😀

  Mä voisin kyllä mielelläni ottaa vähän noita sun kivuliaita supistuksia tännekin päin, mulla ei nimittäin ole niitä _yhtään_ eikä mitään muitakaan merkkejä lähestyvästä synnytyksestä… :/ Vauva ei ole kiinnittynyt, mua ei satu mihinkään ja tuntuu siltä, että tämä poju tulee olemaan loppuelämänsä mahassa. Mut toivottavasti ei! 😀 Voidaan ottaa skaba että kumpi synnyttää ensin, tosin musta tuntuu että sä voitat vaikka sulla on vissiin laskettu aika 9 päivää mun jälkeen…

 33. Kiri Jantunen sanoo:

  Oooh aivan ihana blogi! Ammattitaitoinen ! 🙂 ja sun tytär on kyllä söpö 🙂 haluisin vielä kysyä missä täällä pystyn liittymään lukijaksi 🙂 ja laitoin itekkin ripsienpidennykset mutta ei ollu kovinkaan hyvät! Joten kiinnostaisi tietää missä kävit laittamassa :)?

 34. Maikkis sanoo:

  Ihana blogi sulla, tänään ekaa kertaa tänne eksyin 🙂 Mistä tuo ihana kehys ”It’s a girl” on? Haluaisin samanlaisen!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.