Askel kohti oman tyylin löytämistä

04.04.2013

IMG_7931x IMG_7946x IMG_7975x IMG_7950x IMG_7982xNahkatakki, Asos / Aurinkolasit, Gina Tricot / Paita, H&M Mama / Hame, Mamalicious / Sukkahousut, Lindex Mama / Korkkarit, H&M / Laukku, River Island (Asos)

Moikka! Mä tosiaan lupailin jo aiemmin kirjoitella seuraavaksi niitä Tiaran neuvola- ja 1.5v -kuulumisia, mutta sainkin tänään sen Asoksen paketin vihdoin ja innostuin vähän sovittelemaan. Kyselin teidän mielipidettä Facebookissa pikagallupin muodossa että kummasta aiheesta teen postauksen ensin ja te äänestitte että teen tämän Asos -postauksen, joten saamanne pitää!

Aiemmin en ollut koskaan tilannut Asokselta mutta täytyy sanoa että tyytyväisempi en voisi olla! Toimitus oli kohtuullisen nopea ja ilmainen, ja paketti saapui vielä suoraan kotiovelle. Mua on alkanut pikkuhiljaa naurattaa tämä: oon aina epäröinyt tilata ulkomaisista nettikaupoista koska oon pelännyt jonkin menevän tilauksessa pieleen ja toimituksen kestävän ikuisuuden, mutta viimeisen vuoden aikana ulkomaisissa nettikaupoissa paljonkin asioineena olen todennut että niissä on lähes poikkeuksetta nopea toimitus, paketti toimitetaan aina suoraan kotiovelle ja kaikenlisäksi toimituskulut ovat yleensä ilmaiset. Mulle kelpaa oikein mieluusti se että saan tuotteet ilmaiseksi kotiovelle sensijaan että odottelen viikkokausia ja lopulta raahaudun vielä itse postiin tai Siwaan asti hakemaan!

Palatakseni aiheeseen, eli tilauksen sisältöön, voin kertoa että jokainen tuote vastasi kuvaustaan täydellisesti! Tilasin siis itselleni biker -nahkatakin, mustan skater -hameen ja River Islandin ihanan mustan olkalaukun. Hametta en tietenkään vielä viitsinyt sovittaa kun sen optimistisesti koossa 34 tilanneena en haluaisi sitä venyttää piloille änkemällä sen tämän mahan ympärille, mutta sekä takki että laukku varastivat jo mun sydämen ihan totaalisesti. Tulipa taas huomattua kuinka tyylikäs musta biker -nahkatakki ryhdistää asun kuin asun! Ja laukku kivoine yksityiskohtineen piristää muuten niin tavallista asua. Hame ei kuvassa pääse ollenkaan oikeuksiinsa mutta luotan sen silti näyttävän kivalta päällä kunhan siihen mahdun!

Bikerissa on 3/4 -hihat joka on mun mielestä loistava ratkaisu, takki sopii lämpimämpinäkin päivinä, mutta pitkillä hansikkailla sen saa sopimaan myös jo näin alkukeväästä ja myös pitkälle syksyyn. Nyt mä tunnen jotenkin löytäneeni taas itseni, biker-takki oli se joka multa puuttui viime vuonna ja se minkä takia pukeutuminen oli niin hankalaa! Viime vuonna mulla oli käytössä vain mun ikivanha H&M:n erittäin repaleinen ja kärsinyt tekonahkainen biker joka ei enää ollut kovinkaan edustava ja H&M:n farkkubiker joka ei istunut hyvin ja hautasinkin ne sitten varaston perälle, mutta onneksi tänä vuonna tilanne on toinen!

IMG_8012x IMG_8002x laukku IMG_7995

IMG_8006Tuossa hameen yllä näkyvät aurinkolasit ostin viime viikolla Gina Tricotista itselleni ja ne ovat aivan ihanat! Mun mielestäni ainakin yksinkertaisen tyylikkäät, mutta kuviointi on kiva lisä muuten niin perusmallisiin arskoihin. Tuon mallin olen todennut vuosien varrella sopivan hyvin mun kasvoille ja vaikka aina välillä ostan muunkin mallisia niin nuo ovat mun lempparit edelleen. Ensimmäiset wayfarer-kopiot ostin Lontoon reissulla vuonna 2008 ja koukussa olen ollut siitä asti! Ellen olisi niin kova hukkaamaan/hajottamaan aurinkolaseja, sijoittaisin varmasti ihan aitoihin Reiskoihin, mutta ainakin niin kauan kun muksut ovat pieniä ja mä näin huono säilyttämään aurinkolaseja mä pitäydyn tyytyväisenä näissä alle kympin versioissa. Nimim. Tiara on hajottanut omien lasiensa lisäksi jo kahdet mun ja yhdet Oton ja ikää on 1,5v!

Mitäs pidätte ostoksista? Mikä on teidän luottovaatteenne, mulla se on ehdottomasti biker! Mikä on paras nettikauppa teidän mielestänne?


No Responses to “Askel kohti oman tyylin löytämistä”

 1. valtava sanoo:

  Oi hitsi! Miten valtava tuo on tuo sun masu! Oikeesti kohta se räjähtää. :D

 2. tanja sanoo:

  kivoja vaatteita! näyttää kyllä siltä, ettei selvästi enää kauaa oo kun pikkunen syntyy.. en malta odottaa et pääsee sit täältä lukeen ja näkeen :D mä olen kans jotenkin kammonnut ulkomaalaisia nettikauppoja, tyyliin ajatellu et ne vie rahat ja sit ootat 3kk pakettia.. mut yleensä tulee paljon nopeemmin ku suomalaisista?! ja se että aina tulee ilmaseksi kotiovelle, suomessa maksat varmaan 5e ylimäärästä jos haluut kotiin paketin..!
  Lushilta oon tilannut briteistä, samoin river islandilta, new lookilta ja bank clothingilta.. : ) oikein tyytyväinen oon ollut..

  • Iina sanoo:

   Kiitoksia :)! Hahaa ja kiva jos näyttää siltä ettei kauan tarttis enää odotella! ;D

   Ja aivan totta, yleensä varsinkin noista brittikaupoista tulee todella nopeasti, suoraan kotiovelle ja ilmaiseksi ja Suomalaisissa (varsinkin isommissa kaupoissa) saa odotella vaikka kuinka kauan ja sitten joutuu vielä raahautumaan postiin :D

 3. laura sanoo:

  Tuolla glitterissä oli sellasia aurinkolasei mikkä siulla oli joskus (menikö ne hukkaa vai muistanko väärin) , tai sen tapaset niiku et siit lähtee sellane ketju, jos sellasia kaipailet ne oli meinaan kivat :)

  Ihana sä , oot niin upee !

 4. Emppu sanoo:

  Ihana toi laukku! Ja söpöt aurinkolasit!♥

 5. Alisa sanoo:

  Ihania vaatteita ja toi takki on upea! :) Ja olet älyttömän kaunis! <3 :)

 6. Jenny sanoo:

  Rakastuin tuohon laukkuun<3 biker on myös ihana ja arskat, itsepidän rayban jäljitelmistä:)
  Sun masu on jo ihan kauhian iso:) innokkaasti jo odottelen tiaran 1,5v kuulumisia:)

  • Iina sanoo:

   Mäkin rakastuin siihen heti kun näin sen!! :) Kiitoksia! Meinasitko että tykkäät kaikista Rayban-jäljitelmistä vai onko sullakin jokin suosikkimalli niistä kuten mulla (ja varmasti monella muullakin) nuo Ray Banin wayfarerit? Viime vuosina se ihan perus aviator -mallikin on ollut kyllä tosi suosittu :)

   Masu on tosiaan jättiläismäinen!! Ja toivottavasti Tipan 1,5v -kuulumiset miellytti! :)) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

 7. Nina sanoo:

  Ihan älyttömän ihana tuo laukku <3 Tahdon samanlaisen! Voi kun olet niin kaunis :)

 8. lauranoora sanoo:

  Onpa kyllä todella kaunis tuo mahasi! :)

 9. Nora sanoo:

  Asos on kyllä ihan huippu. En oo mistään nettikaupasta tilatessani ollut niin tyytyväinen :) ikinä ollut mitään ongelmia. Ja on muuten ihana toi biker! Itekin niin haluisin, mutta kun ei oo vielä mikään biker sopinut päälle :(

  • Iina sanoo:

   Mä tykkään Asoksen lisäksi hurjasti siitä Nextistä josta oon aiemminkin täällä kirjoitellut! :) Ja kyllä jokaiselle löytyy varmasti sopiva Biker – niitä kun on niin monenlaisia! :)

 10. aikku sanoo:

  Hei. Millä nimellä löydän sut facebookista että voin sitäkin kautta sua seurata? :) teillä kaikilla kideblogeissa kuulemma on fb tunnukset mutta en oo löytänyt teitä ainakaan blogien nimillä.

 11. Heta sanoo:

  hienoja vaatteita :) masu näyttää jo ihan ”tipahtaneelta” ;) pian se sieltä tulee :)

 12. idaaa sanoo:

  ooo ihana toi takki!
  itekkin syksyllä vasta uskaltauduin tilaan ensimmäistä kertaa asokselta itse jotakin ja yllätyin kun kesti niin vähän aikaa saapumisessa :)

 13. Mari sanoo:

  Tosi ihana kokonaisuus sulla päällä näissä kuvissa! Tuo hame on tosi kaunis! :)
  Ihanaa loppuodotusta! :)

 14. Nede sanoo:

  Ihana takki! Ja oi tota kevätaurinkoa, melkein voi jo kuvitella nahkatakkikelien tulon (olen toki värjötellyt jo parinakin päivänä nahkatakkisillani :P)! Mun luottovaate on ehdottomasti rakas musta Stradivariuksesta n. 4 vuotta sitten ostamani nahkatakki. Se on vaan niin ihana edelleen ja on kestänyt kauniina näinkin kauan! Nahkatakki tuo kivaa ryhdikkyyttä asuun ja vaikka oli millainen asu alla, tekee nahkatakki siitä kokonaisuudesta vähän siistimmän, vaikka rento takki onkin :)

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos :)!! Mulla on tän mahan kans niin lämmin et nyt on jo ihan hyvä nahkatakkikeli mulle :D! Mut aivan ihanaa että kevät tulee ja kesä on jo lähellä myös<3

   Mä ostin ekan nahkatakkini Carlingsista keväällä 2007 ja se oli menoa sitten, tosin se oli silloin bomber-mallia kun bikereita ei vielä löytynyt oikein mistään. Ensimmäisen bikerini ostin 07/08 joululomalla ja muistan kun menin samana keväänä Lontooseen niin siellä monet paikalliset ohikulkijat pysäyttivät ja kehuivat hienoa takkiani :D Mä olin ihan hämilläni kun itse olin ostanut sen Oulusta ja sitten Lontoossa ihasteltiin :DD!

   Se on totta että oikea nahka kestää niin ihanasti aikaa, mulla on nyt neljä nahkatakkia joista kaksi on aitoa nahkaa ja ovat kyllä maksaneet itsensä moninkertaisesti takaisin näiden vuosien aikana vaikka molemmat ovatkin olleet tosi arvokkaita. Sori tää romaani, mä vaan rakastan nahkatakkeja ja innostuin! :DD Mukavaa kevättä!

 15. Jasmin sanoo:

  Sopivasti tässä postauksessa voisinkin kysyä, että voitko suositella jotain mamma-vaatekauppaa? Siis nettiversiota? Olen itse ruumiinrakenteeltani aika samantyyppinen, kuin sinä ja en oikein tiedä, mistä lähtis katselemaan kivoja ja edullisia mammavaatteita, jotka sopii tälläselle kropalle. :)

  • Iina sanoo:

   Asos! Asoksella on persoonallisempia äitiysvaatteita :)! Mullakin on tosin äitiysvaatteissa niin että ne ovat pienimmässäkin koossa kaupasta riippumatta mulle sopivia vasta viimeisellä kolmanneksella kun on vähän kerennyt tulla lihaa luiden ympärille :D Mukavaa raskausaikaa ja toivottavasti löydät kivoja vaatteita! :) Mä ajattelin myös myydä omiani kunhan olen poksahtanut, laita meiliä couturecouture@windowslive.com jos olet kiinnostunut ostamaan :)!

 16. Emmi sanoo:

  Oon iha varma että masuasukki syntyy ens viikolla!! :)

 17. laura sanoo:

  Tää ei liity nyt tähän postaukseen mutta tuli mieleen että kuka on tiaran kanssa sitten kun pikkuneiti syntyy?

  • Iina sanoo:

   Meillä on monta mukavaa lähellä asuvaa kaveria jotka ovat Tiaralle tuttuja ja hälytysvalmiudessa 24/7 :) Ensisijaisena on meidän naapuri mutta jos jotain sattuisikin niin onneksi on myös varalla ihania auttamishaluisia kavereita<3

 18. Inga sanoo:

  Hei, hieno asukokonaisuus! :) Tuntuu, että toi sun mahas näyttää isommalta, kun hame on se ”alla” (tietenkin :D) eikä päällä.

 19. Amanda sanoo:

  Luottovaate on haaremihousut! Mulla on ns. ”latinonaisen” lantio ja sitten oon kuitenkin 158cm pitkä, niin farkuissa ja muissa tiukoissa housuissa käy aina niin, että kun istuvat lantiolta, niin sitten lahkeissa on pituutta +30cm ylimääräistä (ja olen laiska lyhentämään…. :D).

 20. Nimetön sanoo:

  näytät iha tiaralta tos ekas kuvas (naamasta siis) :D

 21. säde sanoo:

  voooi ku sun masu on kasvanu paljon!:) ihana! siitähän on vain pari viikkoa kun kerroit meille olevasi raskaana!:o Onnea tulevaan koitokseen!<3:)

 22. anonyymi sanoo:

  Nättit vaatteet! :-) syntyspä se jo! täälä jännätää. ;)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.